Intamplari amuzante
+26
KATE
Shane Dawson_Subsribe #5
Alexandra Tokitas Time
~DJ.alex~
Un.
NAT
TheAngel
Locust
Allexee
Cherry Bomb
Stefania
Dayiii.dayiii
~ale.TH~
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
Yahoo~
Black Rainbooow<3
NyKo
MeJe
Miha.
Cosminaa.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
bya.bubu
BlackCat.Denny
Dark D.
30 participanți
Pagina 11 din 11
Pagina 11 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Intamplari amuzante
Wow!
Ce tare să adormi la ore, fac pariu că eşti mândră! )" longdesc="21" />
Ce tare să adormi la ore, fac pariu că eşti mândră! )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Ma plimbam in scoala cu o colega, discutam. Ma striga un tip.
- Timeea, hai si tu cu noi.
- Unde.. -.-
El ma trage de mana ma prinde de gat si sta pe mine putin.
eu: Ti se pare ca sunt cuier? Jos.
Se da jos si se plimba in jurul unei fete (Izabela) si ea era imbracata in niste pantaloni de trening si tocmai deschise o doza de pepsi.
El se duce la ea si ii trage pantalonii jos, stam cateva secunde ne uitam si icnepem toti sa radem ca bezmeticii, Izabela statea asa cateva secunde pana a simtit vantul rece si a tras treningul in sus.
Larisa: A si stat cateva secunde asa. (razand)
Eu: Da, pana a simtit briza, s-a racorit. (radeam)
Ea a inceput sa fuga dupa tip si vroia sa-l bata, el se prinde de mine si au icneput sa ma traga de colo colo fugarindu-se.
Eu: Ce mama naibi is aici, scut? Mars in mama naibi! (Tip pe tip)
Iza: Timi, pot sa-l ud?
El fiind in spatele meu stia ca ma a uda si pe mine. I-am zis sa astepte si l-am dat pe tip peste cap el cazand in cur pe jos. Izabela i-a turnat sucul in cap, totul s-a petreut in fata camerelor de supravecheat si el a ajuns la directoare imrpeuna cu Iza. ( Eu am scapat, party hard!)
- Unde.. -.-
Se da jos si se plimba in jurul unei fete (Izabela) si ea era imbracata in niste pantaloni de trening si tocmai deschise o doza de pepsi.
El se duce la ea si ii trage pantalonii jos, stam cateva secunde ne uitam si icnepem toti sa radem ca bezmeticii, Izabela statea asa cateva secunde pana a simtit vantul rece si a tras treningul in sus.
Ea a inceput sa fuga dupa tip si vroia sa-l bata, el se prinde de mine si au icneput sa ma traga de colo colo fugarindu-se.
El fiind in spatele meu stia ca ma a uda si pe mine. I-am zis sa astepte si l-am dat pe tip peste cap el cazand in cur pe jos. Izabela i-a turnat sucul in cap, totul s-a petreut in fata camerelor de supravecheat si el a ajuns la directoare imrpeuna cu Iza. ( Eu am scapat, party hard!)
Îmi aduc aminte când mi-ai povestit pe mess asta. )" longdesc="21" />● Lene a scris:Ma plimbam in scoala cu o colega, discutam. Ma striga un tip.
- Unde.. -.-
Cred că Isabela avea de gând să rămână cu pantalonii aşa multă vreme, ca să se răcorească.
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Pagina 11 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Melodii Ciudate-Amuzante,Inspaimantatoare
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
Pagina 11 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum