Intamplari amuzante
+26
KATE
Shane Dawson_Subsribe #5
Alexandra Tokitas Time
~DJ.alex~
Un.
NAT
TheAngel
Locust
Allexee
Cherry Bomb
Stefania
Dayiii.dayiii
~ale.TH~
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
Yahoo~
Black Rainbooow<3
NyKo
MeJe
Miha.
Cosminaa.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
bya.bubu
BlackCat.Denny
Dark D.
30 participanți
Pagina 9 din 11
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Intamplari amuzante
Mi mi s'a mai zis ca nu's normala:-". Si da, stiu, tata e epic=)).
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
am si eu cateva:
1.vineri la sc bou de mihai nu mai stiu ce a zis si lam alergat si se loveste ca prostu de stalp, de banca si dupa cade pe jos,si de prost ce-i face reloare la cazatora de 11 ori da si faza cu derulatu si cu incetinitoru.
2.la doua minute de sfarsitu reluorilor alberto se crede destept si incearca si el si din alergare ii pune piedica mihai dupa ii pun si eu,ca bou cade in bot si mai face si asta 7 reluari da la faza cu incetinitoru i-l impinge mihai ca s-a plictisit
3.ieri am fost in excursie la film si un tampit de la noi se impiedica si varsa o galeata daia mare de floricele pe jos si noi pe toata durata filmului(2ore)n-em batut cu floricele pana a venit badigardu si ne-a mutat pe randu din fata. In fundu salii erau numa floricele pe jos si inainte sa vine badigardu noi le-am pus intr-0 galeata si am pun galeata langa scaune.Dupa 10min dani ia floricelele si incepe sa manance iar eu si ada,andre si bogdan nu mai puteam de ras cand le vedeam ca mananca cu pofta ce am luat noi dupa jos
1.vineri la sc bou de mihai nu mai stiu ce a zis si lam alergat si se loveste ca prostu de stalp, de banca si dupa cade pe jos,si de prost ce-i face reloare la cazatora de 11 ori da si faza cu derulatu si cu incetinitoru.
2.la doua minute de sfarsitu reluorilor alberto se crede destept si incearca si el si din alergare ii pune piedica mihai dupa ii pun si eu,ca bou cade in bot si mai face si asta 7 reluari da la faza cu incetinitoru i-l impinge mihai ca s-a plictisit
3.ieri am fost in excursie la film si un tampit de la noi se impiedica si varsa o galeata daia mare de floricele pe jos si noi pe toata durata filmului(2ore)n-em batut cu floricele pana a venit badigardu si ne-a mutat pe randu din fata. In fundu salii erau numa floricele pe jos si inainte sa vine badigardu noi le-am pus intr-0 galeata si am pun galeata langa scaune.Dupa 10min dani ia floricelele si incepe sa manance iar eu si ada,andre si bogdan nu mai puteam de ras cand le vedeam ca mananca cu pofta ce am luat noi dupa jos
~DJ.alex~- Level 4
Data de inscriere : 10/09/2011
Varsta : 24
)" longdesc="21" />
Nu stiu daca e foarte amuzant dar in pauzele de ieri, eu si o colega ne "frecam" mainile de braduletii aia lipisi de perete, aia care au sclipici. Si ne luam sclipici pe mana si am facut o colega plina de sclipici Avea si in par, si pe fata )" longdesc="21" /> Apoi pauza viitoare eu si cu tipa facusem de sclipici 2 tipi de a8a #
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Puterea sclipiciului=)) Poate dau aia pe care i-ai facut in pitiponcesc )" longdesc="21" />
^Vrei sa facem crima?
Asa, in urma cu 10 minute s-a intamplat ceva MEGA EPIC!
Suna cineva la usa, fuge bunicu sa raspunda.
Aia: Primiti cu colindul?
Bunicu: Mai tarziu.
Si le inchide usa in nas. Vaaaaaaaaaaaaai, cat am putut sa rad )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Asa, in urma cu 10 minute s-a intamplat ceva MEGA EPIC!
Suna cineva la usa, fuge bunicu sa raspunda.
Aia: Primiti cu colindul?
Si le inchide usa in nas. Vaaaaaaaaaaaaai, cat am putut sa rad )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
D u s t .- Moderator
Ştie să se descurce bunicul tău!!!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
O daa! )))))))
D u s t .- Moderator
Vaaaaaaaai craaaap tu femeie provi dintr-o familie cu membri ilegal de EPICI<3Aia: Primiti cu colindul?
Si le inchide usa in nas. Vaaaaaaaaaaaaai, cat am putut sa rad
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Epic femeie^
La noi la scoala, in ore de bio era sa cadem de pe scaune. O tipa din a 5a scrisese la lucrare: "Transpiratia e un organ care respira atunci cand ne e cald si scoate aburi, ca si atunci cand mama face tocana si face aburi"
La noi la scoala, in ore de bio era sa cadem de pe scaune. O tipa din a 5a scrisese la lucrare: "Transpiratia e un organ care respira atunci cand ne e cald si scoate aburi, ca si atunci cand mama face tocana si face aburi"
^^Glumesti nu? Cum sa zica ASA CEVA?Nici nu eu le prea am cu biologia dar totusi stiu ca TRANSPIRATIA nu este un organ
Un.- Level 7
Asta a scris in lucrare. Pana si profa abia a citit pana la capat propozitia fara sa izbucneasca in ras. Apoi s-a oprit si i-a zis ca ii da doi daca nu se pune pe invatat
Cu transpiraţia mai este cum mai e... Dar faza cu tocana e prea penală!mama face tocana si face aburi
Locust- Super Fan
Aseara, tata ma tot enerva si am vrut sa fac pe inteligenta. El zicea ca e tot una sa punem steluta pe sticla de la geam, sau pe tocul de la geam. Eu am vrut sa i-o introc, zicand ceva de dreptunghi si patrat si am zis :" E tot una daca ai un patrunghi si un dreptat?" )" longdesc="21" /> Nu mi-a iesit faza cu inteligenta
^Ok..dar ai reusit sa provoci ceva epic Tatal tau trebuie sa fie mandru de tine;
Un.- Level 7
^Si ea si tatal ei sunt epici
D u s t .- Moderator
Mostenire de familie Da de unde stii tu ca tata e epic?
In ora de engleza, o tipa se trezeste si striga in gura mare "Da' eu nu ma uit la filme sinistrate!"
La care profesoara : "Ana, pentru cultura ta generala, sinistrat nu e acelasi lucru cu sinistru. "
Ana: "Eeee, tot aia "
Profa: "Pai nu e tot aia, ca daca era sinsitrat luau filmu si il puneau in mijlocu oceanului"
Cat am putut sa radem ))))))))))))))))))))))))))))))
La care profesoara : "Ana, pentru cultura ta generala, sinistrat nu e acelasi lucru cu sinistru. "
Ana: "Eeee, tot aia "
Profa: "Pai nu e tot aia, ca daca era sinsitrat luau filmu si il puneau in mijlocu oceanului"
Cat am putut sa radem ))))))))))))))))))))))))))))))
D u s t .- Moderator
Da ce naiba a apucat-o pe aia să ţipe aşa în timpul orei?
Locust- Super Fan
Nu mai stiu cand venise vorba ?" longdesc="39" /> Dar oricum, a fost genial )))
D u s t .- Moderator
Îmi închipui!
Măi, mi-am adus aminte când odată uneia i s-a făcut rău (lipsă de calciu, parcă...)
În fine, ce o fi avut şi ne trezim noi cu ea în timpul urei făcând "dddddd...."
Deci mai era puţin şi pufneam în râs, dar am auzit-o pe profă spunând că îi este rău, şi atunci m-am abţinut.
Frate, dar ziceai că se dereglase!
Măi, mi-am adus aminte când odată uneia i s-a făcut rău (lipsă de calciu, parcă...)
În fine, ce o fi avut şi ne trezim noi cu ea în timpul urei făcând "dddddd...."
Deci mai era puţin şi pufneam în râs, dar am auzit-o pe profă spunând că îi este rău, şi atunci m-am abţinut.
Frate, dar ziceai că se dereglase!
Locust- Super Fan
Epic Michii^. Si faza de mai sus nu mi se pare asa tare, si eu patesc asa de la lipsa de calciu si varamea rade de mine
Ţi se întâmplă frecvent?
Wow, şi leşini ca tipa aia?
Wow, şi leşini ca tipa aia?
Locust- Super Fan
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Melodii Ciudate-Amuzante,Inspaimantatoare
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
Pagina 9 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum