Intamplari amuzante
+26
KATE
Shane Dawson_Subsribe #5
Alexandra Tokitas Time
~DJ.alex~
Un.
NAT
TheAngel
Locust
Allexee
Cherry Bomb
Stefania
Dayiii.dayiii
~ale.TH~
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
Yahoo~
Black Rainbooow<3
NyKo
MeJe
Miha.
Cosminaa.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
bya.bubu
BlackCat.Denny
Dark D.
30 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Intamplari amuzante
Deeeeeeci daca Hidrogenul are un electron cati poate ceda clorului pentru a forma o structura stabila?
Pai raspuns:7 elecroni .By Colegu' meu bleg care nu stie sa socoteasca si scoate elecrtoni din palarie " longdesc="16" /> .Facea profa ca toate animalele prin clasa,mai ca nu l-a scuipat la ce nervi avea )" longdesc="21" /> .Eu cand zic ca astia cu stiintele exacte 's nebuni,nu ma crede nimeni! )" longdesc="21" />
Pai raspuns:7 elecroni .By Colegu' meu bleg care nu stie sa socoteasca si scoate elecrtoni din palarie " longdesc="16" /> .Facea profa ca toate animalele prin clasa,mai ca nu l-a scuipat la ce nervi avea )" longdesc="21" /> .Eu cand zic ca astia cu stiintele exacte 's nebuni,nu ma crede nimeni! )" longdesc="21" />
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Broken Porcelain a scris:Ţi se întâmplă frecvent?
Wow, şi leşini ca tipa aia?
^Pai acum mi-a mai trecut, dar inainte, eram ceva de genul )" longdesc="21" />
Sii, la noi astazi, la ora de engleza, o colega avea de citit "I really enjoyed this book", dar ea in loc de book a citit bootom, sau ma rog, cum s-o scrie "fund". Decat eu si profa am inteles si am incepur sa radem )" longdesc="21" />
^^Nu-i bai, chimia e chimie, matematica e matematica
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
I-auzi!
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
De dimineata... eram in camera la mama si tata. Ia tata telecomanda si aprinde TV-ul, vorbeste ceva cu mami apoi se duce langa TV si il stinge de la buton apoi il aprinde iar si il intreaba mami mirata 'ce faci ma?' la care tata ' mi se paru ca e stins' . Sau mai pe la pranz eram in bucatarie citeam pe sticla de tymbark si vine tata la bucatarie, si face ' ce faci ma?' Apoi mai vorbim putin il aud... ' tu esti aici? ' dupa ce vorbisem vreo 2 minute . Astazi a fost cam paranoic.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Cum adică paranoic? /" longdesc="8" />
Eşti sigură că era tatăl tău? )" longdesc="21" /> Săracul de el, se vede că are cam multe pe cap...
Eşti sigură că era tatăl tău? )" longdesc="21" /> Săracul de el, se vede că are cam multe pe cap...
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Paranoic am zis?Wa...era cu mintea la alt ceva..pffuii -.-".
Buna idee, poate l-au rapit extrateresti l-au clonat si mi-au trimis clona, sau poate a fost o zi proasta de lui. A zis ca e din cauza varstei. )" longdesc="21" />
Buna idee, poate l-au rapit extrateresti l-au clonat si mi-au trimis clona, sau poate a fost o zi proasta de lui. A zis ca e din cauza varstei. )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
cea mai ciudata intamplare....eram in clasa 1 si trebuia sa ni se faca injectii in maini ( horror ziua aia )
eu fiinda nu vroiam sa mi se faca injectii am inceput sa fug... si aveam o mica problema : imi placea sa musc oamenii... prima data am muscat-o pe asistenta, dupa aceea pe invatatoare si dupa nu stiu cum am ajuns la directoare!
si cand vine tata (parintii erau obligati sa vina sa semneze) eu bine tinuta de bodyguard incerca sa-mi faca asistenta injectie... si nu stiu cum am dat cu capul in mana ei de bodyguardul a primit injectia nu eu )" longdesc="21" />
eu fiinda nu vroiam sa mi se faca injectii am inceput sa fug... si aveam o mica problema : imi placea sa musc oamenii... prima data am muscat-o pe asistenta, dupa aceea pe invatatoare si dupa nu stiu cum am ajuns la directoare!
si cand vine tata (parintii erau obligati sa vina sa semneze) eu bine tinuta de bodyguard incerca sa-mi faca asistenta injectie... si nu stiu cum am dat cu capul in mana ei de bodyguardul a primit injectia nu eu )" longdesc="21" />
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
)" longdesc="21" /> )" longdesc="21" /> )" longdesc="21" /> )" longdesc="21" />
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Varsta : 24
Nu se poate!bodyguardul a primit injectia nu eu
Pur şi simplu nu am cuvinte să descriu faza asta, mai ceva ca în filme!
)" longdesc="21" />
Eşti un pericol public!!!
Locust- Super Fan
Defapt Hidrogenul ca sa formeze o structura stabila trebuie sa primeasca un electron ?" longdesc="39" /> SUNT BUNA? EEE, EEE :> ce 10 as meritaElișș a scris:Deeeeeeci daca Hidrogenul are un electron cati poate ceda clorului pentru a forma o structura stabila?
Siiii ca sa fiu in topic, geniali mei colegi [ nu e sarcasm ] Sunt .. epici
De fiecare data cand luam cornul si laptele [logic, sunt reci ca vin de afara] le punem pe calorifer sa le incalzim
Si laptele, fiindca suntem la parter si avem grila la geam, il punem si afara
Estem buni, nu ? :>
[Btw, si chiar sunt bune )" longdesc="21" /> ]
D u s t .- Moderator
pai,odata la scoala,la ora de religie,dna de religie a pus o intrebare la care un coleg:
-Fata,in loc sa-i duca mancarea tatalui sau,i-a dus-o lui D-zeu.
La care dna:
-Mai,baiatule,tu te auzi ce spui?! Cum sa i-o duca lui D-zeu?! A legat o sfoara pana in cer si i-a dat-o sau cum?!?! )" longdesc="21" /> Dupa ce ca nu esti atent,mai spui si prostii!
Va imaginati ce amuzant a fost! )" longdesc="21" />
Sau intr-o zi la school,cand profa ne explia ceva si u copil se juca in timpul orei,si dna:
-Bai,baiatule! Adica yo explic aicia ca sa inveti si tu te joci?!?!? Pu dracie!!!!!!! ce sa te faci cu nesimtitii astia!!!!!!!!!!!!!!
Sau odata cand am fost la nasul meu,nasul meu face petreceri de vrei sa dai timpul inapoi! deci superi tari!!! bun,deci nasica mea (fata nasei mele) a zis:
-Am mancat,ne-am imbatat...
iar nasul meu,normal ca el spune numai prostii ,a zis:
-Acuma ne ducem si facem xxx in strada! )" longdesc="21" />
-Fata,in loc sa-i duca mancarea tatalui sau,i-a dus-o lui D-zeu.
La care dna:
-Mai,baiatule,tu te auzi ce spui?! Cum sa i-o duca lui D-zeu?! A legat o sfoara pana in cer si i-a dat-o sau cum?!?! )" longdesc="21" /> Dupa ce ca nu esti atent,mai spui si prostii!
Va imaginati ce amuzant a fost! )" longdesc="21" />
Sau intr-o zi la school,cand profa ne explia ceva si u copil se juca in timpul orei,si dna:
-Bai,baiatule! Adica yo explic aicia ca sa inveti si tu te joci?!?!? Pu dracie!!!!!!! ce sa te faci cu nesimtitii astia!!!!!!!!!!!!!!
Sau odata cand am fost la nasul meu,nasul meu face petreceri de vrei sa dai timpul inapoi! deci superi tari!!! bun,deci nasica mea (fata nasei mele) a zis:
-Am mancat,ne-am imbatat...
iar nasul meu,normal ca el spune numai prostii ,a zis:
-Acuma ne ducem si facem xxx in strada! )" longdesc="21" />
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Ally stie tot tot tot *-* (suntem colege de banca)
15.02.2012 / ora 15:57
Ora de fizica : Profa : Uitee.. colegul vostru din fata , care a ridicat mana , va iesi la tabla sa ne arate ..
*Veve* : Mmmbd..nu am ridicat mana O_o
Profa : Ee... nu ?! Lasa ca oricum nu-ti pun nota
=]]]]
15.02.2012 / ora 15:57
Ora de fizica : Profa : Uitee.. colegul vostru din fata , care a ridicat mana , va iesi la tabla sa ne arate ..
*Veve* : Mmmbd..nu am ridicat mana O_o
Profa : Ee... nu ?! Lasa ca oricum nu-ti pun nota
=]]]]
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Da Michi asa este ,dar asta e in cazul in care trebuie sa formeze structura stabila de dublet,dar cum aici era vorba de legatura covalenta polara[clasa 9-a o sa auzi de ea )" longdesc="21" /> ] trebuie sa puna in comun nicidecum sa cedeze...iar el dintr-un singur electron a pus in comun 7 pe care bineinteles i-a scos din burta )" longdesc="21" /> ..Defapt Hidrogenul ca sa formeze o structura stabila trebuie sa primeasca un electron
Un.- Level 7
Am habar doar de jumătate din ce vorbiţi, deci mă menţin bine la chimie.
Locust- Super Fan
)" longdesc="21" />))Despre legaturi covalente polare si nepolare o sa inveti intr-a 9-a de abia deci da te mentii bine )" longdesc="21" /> .Dam in off!!!Tre sa deschidem niste topicuri in care sa discutam despre fiecare materie in parte daac tot suntem asa inteligente! " longdesc="16" />
Un.- Level 7
Nu mai faceti Off va rog! Este un topic despre scoala! Sau puteti face topicuri noi in care sa fie vb cum ati spus si voi doar despre o singura materie!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Trecerea prin zid by euu
Eram pe hol si in capatul holului am geamuri din tavan pana in podea, in fata si in dreapta, si apoi inca un geam pe dreapta ca pe stanga sunt camere. Si vrand sa intru in camera mea care era ultima ma uitam pe geamuri si am vrut sa intru in camera sarind, si am sarit direct in zid. A fost foarte dureros, era sa cad si in fund .
Eram pe hol si in capatul holului am geamuri din tavan pana in podea, in fata si in dreapta, si apoi inca un geam pe dreapta ca pe stanga sunt camere. Si vrand sa intru in camera mea care era ultima ma uitam pe geamuri si am vrut sa intru in camera sarind, si am sarit direct in zid. A fost foarte dureros, era sa cad si in fund .
Dark D.- Super Fan
E o intamplare amuzanta atunci cand m-am izbit de profu de reliegie si shia varsat cafeaua pe tricoul meu alb.Chiar imi placea acel tricou .
Sau mai e o faza cand ma certam cu o cloega din cauza glumei mele facute pe seama doctorasului de la scoala (un ingeras si ala, de pe bancile facultatii) si nu imi dadea manualul de franceza spunandu-mi sa ma duc sa imi deie doctorasul ( ce nush... ca nu cred ca are el manual de franceza ) . Ei si eu am spus ce poate sa imi deie el si atunci cand m-am intors era in spatele meu. Ce fata am facut, si eu si el ( se gandea ei ce nu pot sa iti dau eu :> )
Sau mai e o faza cand ma certam cu o cloega din cauza glumei mele facute pe seama doctorasului de la scoala (un ingeras si ala, de pe bancile facultatii) si nu imi dadea manualul de franceza spunandu-mi sa ma duc sa imi deie doctorasul ( ce nush... ca nu cred ca are el manual de franceza ) . Ei si eu am spus ce poate sa imi deie el si atunci cand m-am intors era in spatele meu. Ce fata am facut, si eu si el ( se gandea ei ce nu pot sa iti dau eu :> )
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Varsta : 27
A dat pe tine cu cafea sfintita draga, ar trebui sa te bucuri oricum nu cred ca dai pe la biserica prea des )
OMG deci a 2 faza e de film cu prosti jur )
OMG deci a 2 faza e de film cu prosti jur )
Cafea sfinţită??? Asta chiar nu mi-a trecut prin cap...
Bine, oricum mie nu-mi trec prea multe lucruri prin cap.
Bine, oricum mie nu-mi trec prea multe lucruri prin cap.
Locust- Super Fan
O da o intamplare a fost anul trecut la biologie ma asculta si vorbea cu niste colegi eu visam bine mersi si zice profu "Raluca" eu trezinduma am spus "Ce?" toata clasa a inceput sa rada .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
^ Nu vad nimic funny
D u s t .- Moderator
Pe ea,o cheamă Bianca,si cand profu a strigat-o pe colega ei,RalucBia a spus "Ce" cand nu avea nimic de spus. Ce zici? Intelegi,sweetie? " longdesc="23" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Nu nu , nu e asa , in clasa mi se spune raluca si da poate voi nu vedeti nimic funny , dar colegi da )" longdesc="21" />
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Subiecte similare
» Melodii Ciudate-Amuzante,Inspaimantatoare
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
» Parti amuzante din interviuri :> Ce e mai bun si amuzant doar ptr voi :P :*
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
Pagina 10 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum