Certuri
+8
Luke Thompson
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
Kiro
Dark D.
Locust
Yahoo~
Vodka
12 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Certuri
Ma e doar un topic daca te deranjeaza sa sti ca pe mine nu si nici nu imi pasa de ce crezi tu de mine sau de Lalaband . Multi oameni mi-au dat mii de sfaturi si au spus multe despre mine , dar sincer mie nu imi pasa de ce cred ei . Si fac pariu ca si pe tine te barfeste x sau y in scoala si totusi nu iti pasa .
Allexee- Level 4
Data de inscriere : 18/05/2011
Varsta : 27
Ştii, mai depinde şi pentru ce eşti bârfit.te barfeste x sau y in scoala si totusi nu iti pasa .
Dar ţie chiar îţi este aşa de greu să pricepi că există un Regulament pe Forum-ul ăsta?
Crede-mă, putem face o listă foarte lungă de motive pentru care să primeşti ban. Mai bine stai cuminte!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Allexee,ce ai zis acolo? Care-i faza cu: "Pe mine mă cheamă Alexandra,pe tine cine te-a * chemat?" ?
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Gata, Sora, las-o moartă. Cine ştie ce voia să spună.Samantha a scris:Allexee,ce ai zis acolo? Care-i faza cu: "Pe mine mă cheamă Alexandra,pe tine cine te-a * chemat?" ?
Locust- Super Fan
Da )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Stiti am ras copios pe seama certurilor, intradevar multi ar trebui sa primeasca ban , dar asta e lumea nu e corecta sau e.
App mersi celui care a facut topicu si chiar e o idee buna ..acum sariti si comentati si despre mine poate ma bag si eu intr-o cearta )" longdesc="21" /> nici mie numi place lala band deci sunt de acord cu toate cele care au zis ca lala band e o porcarie:)
am mai multe motive pentru care nu-mi place
1) fac muzica pt bani
2)nu sunt originali
3) ura de la cei ma vestiti
4) sunt prea copii
5) nu e genu meu
sunt destule sau mai spun ?
App mersi celui care a facut topicu si chiar e o idee buna ..acum sariti si comentati si despre mine poate ma bag si eu intr-o cearta )" longdesc="21" /> nici mie numi place lala band deci sunt de acord cu toate cele care au zis ca lala band e o porcarie:)
am mai multe motive pentru care nu-mi place
1) fac muzica pt bani
2)nu sunt originali
3) ura de la cei ma vestiti
4) sunt prea copii
5) nu e genu meu
sunt destule sau mai spun ?
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Allexee a scris:Imi e destula o tzatza nu mai am nevoie si de o a 2 - a .
Stii, la fete e normal sa ai 2 ţâţe...
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
sunt unele care nu au niciuna si e trist , ar trebui sa se bucure ca are numai una )" longdesc="21" />
Şi eu tot la asta credeam că se referă! )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
BlackCat.Denny a scris:sunt unele care nu au niciuna si e trist , ar trebui sa se bucure ca are numai una )" longdesc="21" />
Vorbind de ţâţe, ati văzut azi la TV la Happy Hour cum plângea Marguerita de la Clejani ca vrea silicoane şi nu o lăsa ta-su ? )
Yahoo~- Level 8
Ce au toate cu sânii şi silicoanele?Vorbind de ţâţe, ati văzut azi la TV la Happy Hour cum plângea Marguerita de la Clejani ca vrea silicoane şi nu o lăsa ta-su ? )
Frate, pe mine chiar nu mă pasionează chestia asta şi sunt mulţumită că nu am sânii la fel de mari ca alte colege şi prietene.
Locust- Super Fan
Nu da multumim de stire )" longdesc="21" />)
Doamne feri cum sa-ti pui silicoane , eu vreau sa mi le fac mai mici cas exagerate si altele le vor mai mari )" longdesc="21" />
Doamne feri cum sa-ti pui silicoane , eu vreau sa mi le fac mai mici cas exagerate si altele le vor mai mari )" longdesc="21" />
M-am gândit şi eu la asta, dar apoi nu aş mai avea deloc.Doamne feri cum sa-ti pui silicoane , eu vreau sa mi le fac mai mici cas exagerate si altele le vor mai mari )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
ce le am destul de mari si ma dispera chestia asta
toti ma intreaba daca nu mi-am pus cumva silicoane si e enervant fiindca nu mi-am pus
toti ma intreaba daca nu mi-am pus cumva silicoane si e enervant fiindca nu mi-am pus
Vai, la mine deja sunt foarte mari... In comparaţie cu ale celorlalte colege! o_o
Yahoo~- Level 8
Cât porţi?Ally, meow! a scris:Vai, la mine deja sunt foarte mari... In comparaţie cu ale celorlalte colege! o_o
Locust- Super Fan
Nu mă pricep deloc la chestii de astea.
Pe unul dintre sutienele mele scrie pe etichetă 34/75 . . . Şi sincer. . . habar n-am cat înseamnă. . . )" longdesc="21" />
Pe unul dintre sutienele mele scrie pe etichetă 34/75 . . . Şi sincer. . . habar n-am cat înseamnă. . . )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
Ştiu, de ce or fi aşa de complicate? Dar am văzut că multe sunt cu mărimi din Italia, Franţa... şi diferă.Ally, meow! a scris:Nu mă pricep deloc la chestii de astea.
Locust- Super Fan
Da, am văzut! Ugh, e atât de complicat ! -.-
Yahoo~- Level 8
Mai tzatza se spune la tara la fete deastea vorbitoare sau ceva de genul )" longdesc="21" /> .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
se referea la ţaţe,alea duse )" longdesc="21" />Ally, meow! a scris:Allexee a scris:Imi e destula o tzatza nu mai am nevoie si de o a 2 - a .
Luke Thompson- Level 8
Samantha a scris:se referea la ţaţe,alea duse )" longdesc="21" />Ally, meow! a scris:Allexee a scris:Imi e destula o tzatza nu mai am nevoie si de o a 2 - a .
Eu ma refeream la ţâţe! )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
nu tu,Allexe se referea la ţaţe!!! )" longdesc="21" /> ah,ce grei sunteti de cap.! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Ahhha!!)" longdesc="21" />
PS:Girls va uitati la noile mele poze?
O sa Mai pun Si Maine!
PS:Girls va uitati la noile mele poze?
O sa Mai pun Si Maine!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27