Certuri
+8
Luke Thompson
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
Kiro
Dark D.
Locust
Yahoo~
Vodka
12 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Certuri
Nu e scandal, e propria mea opinie Mi s-a parut si mie MUUUULT prea ciudat )" longdesc="21" />)AbbeyDawn a scris:Şi mie mi s-a părut puţin ciudat, dar totuşi... Nu este o chestie pentru care merită să faci scandal.Serios acum.. cine isi pune o poza la av cu o persoana[ si nu e chitarist/cantaret bla..] decat daca nu e si el/ea in poza? )" longdesc="21" />..
Scuze că mă bag, dar nu prea am ce face. )" longdesc="21" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Da,uite aici,scumpo,ai dreptate.. Era chiar ciudat,right? )" longdesc="21" /> Frate,poi nuj! Aşa mi-o venit! )" longdesc="21" /> Nu mai aveam poze! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
^Really? Puteai sa iti pui orice altceva .. God
Si stii, ce e si mai ciudat, e ca [,] cand eu si Zuzy iti spuneam, il schimbai, apoi, cel putin pe mine, ma intrebai daca era bine.. si o puneai again.. hai frate.. totusi .. )" longdesc="21" />
Si stii, ce e si mai ciudat, e ca [,] cand eu si Zuzy iti spuneam, il schimbai, apoi, cel putin pe mine, ma intrebai daca era bine.. si o puneai again.. hai frate.. totusi .. )" longdesc="21" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
^Sorry... Aveam o perioadă mai... Mm... Atunci şi d'aia făceam drăciile alea. )" longdesc="21" />
Îmi pare rău pt. "cearta" aceea..
Chiar nu-mi convine că m-am certat cu o fată aşa deşteaptă ca tine.
Sper că-mi poţi accepta scuzele.
Îmi pare rău pt. "cearta" aceea..
Chiar nu-mi convine că m-am certat cu o fată aşa deşteaptă ca tine.
Sper că-mi poţi accepta scuzele.
Luke Thompson- Level 8
o_O Ce draq se petrece? LMAO! Inca o data Ce se petrece? Cearta pentru o poza de profil? THoamne! Ce copii sunteti!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27
AbbeyDawn a scris:Taci, Zuzy că asta este de la desene animate!sti asa de grasa ca atunci cand ai fugit deacasa le-a trebuit toata cutia de lapte ca sa puna poza ta
o'dododo le iubesc )" longdesc="21" />
Cat despre avatar, te rog nu mai pune poze cu mine la avtu' tau ( de pe mess ) ca na, inca nu sunt vedeta internationala )" longdesc="21" />
Nu,nu eşti vedetă,eşti HULPE DRESATĂ.! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Nu se ştie niciodată. Dar priveşte partea bună, unele vedete nu au avut niciun fan la început, decât părinţii. Tu deja ţi-a găsit primul admirator!Cat despre avatar, te rog nu mai pune poze cu mine la avtu' tau ( de pe mess ) ca na, inca nu sunt vedeta internationala )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Va multumesc tuturooooooor !!!!!! I love you new york !! ) va multumesc, da mersi mersi, va iubesc, hai gata, autografele si pozele la sfarsit
Buu!! Jos tu!! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Soleil Levant a scris:Va multumesc tuturooooooor !!!!!! I love you new york !! ) va multumesc, da mersi mersi, va iubesc, hai gata, autografele si pozele la sfarsit
Ok asta a fost buna de asemenea si faza cu cutia de lapte .
P.S. : Lasami nepotica in pace ca micuta e inca in dezvoltare , nu mio invata prosti ca deja vre sex oral cu Tom :-w .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Pe bune, nu ştiu ce credeţi voi, dar tipa asta merită un Warn.✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿ a scris:Soleil Levant a scris:Va multumesc tuturooooooor !!!!!! I love you new york !! ) va multumesc, da mersi mersi, va iubesc, hai gata, autografele si pozele la sfarsit
P.S. : Lasami nepotica in pace ca micuta e inca in dezvoltare , nu mio invata prosti ca deja vre sex oral cu Tom :-w .
Locust- Super Fan
Bianca? Are deja unul,and.... why? I Don't know. dar daca nu incetezi sa te porti asa,poate primesti tu unul. (Zii Doamne Fereste! [-O< )
Luke Thompson- Level 8
Eu mă port?1 4 all and all 4 1 ! a scris:Bianca? Are deja unul,and.... why? I Don't know. dar daca nu incetezi sa te porti asa,poate primesti tu unul. (Zii Doamne Fereste! [-O< )
Ea este cea care comentează tot timpul şi o doare în paişpe de ce spune oricine.
Locust- Super Fan
Incearca sa vezi partea buna din oameni. eu asa fac si rar mi se-ntampla sa ma cert cu cineva.
Luke Thompson- Level 8
Nu mă complic să fac asta cu oamenii de pe Net.1 4 all and all 4 1 ! a scris:Incearca sa vezi partea buna din oameni. eu asa fac si rar mi se-ntampla sa ma cert cu cineva.
Locust- Super Fan
Nepoato ms ca ti si cu mine , in fine , eu am terminat aici cu tine DXD , incearca si tu .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
OMG.. Ce tot aveti girlz? Monica... Mai hoo... Vad ca ai ura pe Alina, nu?
Ah.... cu cearta nu rezolvati nimic, si cum a zis si Moni... De ce sa va bateti capul si sa va certati?
Ah.... cu cearta nu rezolvati nimic, si cum a zis si Moni... De ce sa va bateti capul si sa va certati?
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿ a scris:Soleil Levant a scris:Va multumesc tuturooooooor !!!!!! I love you new york !! ) va multumesc, da mersi mersi, va iubesc, hai gata, autografele si pozele la sfarsit
Nu scumpo, singura care-si permite ( permiteti-mi sa cenzurez ) S*x O**L cu Tzom, e mami morning sunshine, the earth says "hello"
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum