Certuri
+8
Luke Thompson
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
Kiro
Dark D.
Locust
Yahoo~
Vodka
12 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Certuri
Zuzo,avem subiect despre ţaţă nu sâni adică ţâţe! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Citeşte drq ca lumea că te sparg!
Luke Thompson- Level 8
da ce-s eu bibelou sa ma spargi ? da sparge-l pe terminatu ala din semnatura ta )" longdesc="21" />
Uh! Vorbeşti aşa despre Bill? Zuzy...ChoKoToFFe` a scris:da ce-s eu bibelou sa ma spargi ? da sparge-l pe terminatu ala din semnatura ta )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
scuze, azi l-am injurat cat pentru o viata, crede-ma ca nustiu de ce, toata ziua am avut treaba cu el nu o existat ora sa nu-l trimit.......undeva
Mda, ştiu ce spui...ChoKoToFFe` a scris:scuze, azi l-am injurat cat pentru o viata, crede-ma ca nustiu de ce, toata ziua am avut treaba cu el nu o existat ora sa nu-l trimit.......undeva
Eu sunt aşa de super dezamăgită!
Locust- Super Fan
Am aflat că Limp Bizkit vor cânta cu Lil Wayne! (" longdesc="20" />
Ce o fi în capu lor?
Ce o fi în capu lor?
Locust- Super Fan
se strica lumea de cap sau biiu are dreptate cu iluminatii aia bagamias ceva ca deja si de aia m-am saturat pana'n ceruri si'napoi -.-"
Eu am început să cred în Illuminaţii. Am aflat multe chestii despre ei. ?" longdesc="39" />
Locust- Super Fan
Bai deci gata cu iluminatile abea am uitat , iar voi acum ma speriati iar x( .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Stai... Nu daţi în Off? )" longdesc="21" /> Parcă era vorba despre certuri.. )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Eh...
Nu mai contează.
Mai bine decât să ne certăm
Nu mai contează.
Mai bine decât să ne certăm
Locust- Super Fan
Aia exista de foarte mult timp, da-i in masa, doar ca acuma pun presiune pe glob deoarece suntem 7 miliarde si pentru ei nu e normal deoarece nici planeta nu prea mai are resurse datorita idiotilor care le folosesc in exces deja m-am obijnuit cu poezia asta, imi bag ceva in ei )" longdesc="21" />AbbeyDawn a scris:Eu am început să cred în Illuminaţii. Am aflat multe chestii despre ei. ?" longdesc="39" />
Esti geniala zuzy
Cearta cearta... hmm ?" longdesc="39" /> Pai as avea cu cine )" longdesc="21" />
Era o tipa p'aici cu Shane Dawson sau ceva de genu )
glumesc=)0
Cearta cearta... hmm ?" longdesc="39" /> Pai as avea cu cine )" longdesc="21" />
Era o tipa p'aici cu Shane Dawson sau ceva de genu )
glumesc=)0
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
D u s t vrei sa ne batem?? haa??:-w vrei chiar vrei?:-w daaaa hai ca-ti dau eu motiv de cearta :-w esti asa de grasa ca atunci cand ai fugit deacasa le-a trebuit toata cutia de lapte ca sa puna poza ta :-w (402 )
D u s t,eu eram cu Shane dracu sa-l ia. Ma rog )" longdesc="21" /> Ce probleme ai cu mine?
Luke Thompson- Level 8
Taci, Zuzy că asta este de la desene animate!sti asa de grasa ca atunci cand ai fugit deacasa le-a trebuit toata cutia de lapte ca sa puna poza ta
Locust- Super Fan
ME.Ralu <3 : Pai, sa vedem. Tu ai id-ul mihasori03? ca sa stiu daca tu esti
D u s t .- Moderator
Da,sure. Şi spuneai că pun status-uri stupide,ai? )" longdesc="21" /> Da' care-i faza,acolo scrii ce faci,ce dregi... Deci... Eu scriam ce fac,practic n-ai ce comenta.
Luke Thompson- Level 8
Măi, voi două chiar v-aţi certat? :-wD u s t . a scris:ME.Ralu <3 : Pai, sa vedem. Tu ai id-ul mihasori03? ca sa stiu daca tu esti
Locust- Super Fan
Priveşte ce-am scris şi zâi. )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Da. Pai draga tu, Ralu, am voie sa imi exprim opinia, right? E opinie publica, asa ca iti pasa sau nu, o suporti pe a mea Statusurile chiar erau .... , si in plus, nu numai aia a fost.. ci si poza de la av cu idolul tau, *tobele va rog* Zuzy !
Serios acum.. cine isi pune o poza la av cu o persoana[ si nu e chitarist/cantaret bla..] decat daca nu e si el/ea in poza? )" longdesc="21" />..
Serios acum.. cine isi pune o poza la av cu o persoana[ si nu e chitarist/cantaret bla..] decat daca nu e si el/ea in poza? )" longdesc="21" />..
D u s t .- Moderator
Şi mie mi s-a părut puţin ciudat, dar totuşi... Nu este o chestie pentru care merită să faci scandal.Serios acum.. cine isi pune o poza la av cu o persoana[ si nu e chitarist/cantaret bla..] decat daca nu e si el/ea in poza? )" longdesc="21" />..
Scuze că mă bag, dar nu prea am ce face. )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum