Love Never Fails [ Gay love ]
+16
Luke Thompson
Claudia :]
Little Monster
Locust
Love him Bwaii ♔
Dark D.
BlackCat.Denny
Shane Dawson_Subsribe #5
D u s t .
Alexandra Tokitas Time
B I L L I T H A
funky2
Yahoo~
Un.
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
20 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 11 din 14
Pagina 11 din 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Love Never Fails [ Gay love ]
Il mai inchid sau nu?
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Mai bine nu mai spuneai propozitia asta,serioooos! )" longdesc="21" />Deci daca nu il ma-i inchidem nu il vei mai citi!!
Ai inteles fix pe dos!Ce om prost ar spune asta?Eu am spus ca daca il inchideti e treaba vastra,faceti o mare tampenie si nu mai are rost sa ma obosesc cu ultimul next [ala de maine] care oricum stiu ca ma va lasa in pom!Daca il continuati...pf asta e logic ca -l citesc!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Dialogul
Capitolul 11
Tom statea in patul sau,gandindu-se la ultimile zile.Daca cineva i-ar fi zis acum cateva saptamani in urma ca el si cu Bill se vor saruta si ......vor fi impreuna ar fi ras de acea persoana,spunadu-i ca este nebuna.Nu-i venea sa creada,totul s-a intamplat asa repede,dar se bucura ca s-a intamplat.Era fericit cu Bill,ii placea sa stea impreuna cu el si stiind ca Bill avea primele experiente cu el,il facea si mai fericit.
A zambit si a oftat fericit.
knock,knock
„Da?” a zis invartindu-se spre usa.
„Eu sunt!” a auzit vocea mamei sale.
„Intra!” i-a zis intorcandu-si privirea spre tavan.
Sarah a intrat in camera,observand imediat zambetul pe fata fiului sau.A oftat,inchizand usa dupa ea.Lui Tom ii placea la nebunie baiatul asta si era evident.A mers spre patul lui Tom si s-a asezat.
Tom si-a intors privirea spre ea.Era asa fericit si Sarah se bucura un pic pentru el.
„Deci..” a inceput. „Nu am stiut ca ai un alt prieten inafara de Georg,se pare ca te intelegi bine cu Bill!”
„Da!” a zis neluandu-si privirea de la tavan.
„Il stii demult?Nu mi-ai zis niciodata despre el si nici acasa nu l-ai adus!”
„Este greu de explicat!Tot timpul l-am vazut in clasa cu mine si tot timpul am vrut sa-l cunosc,dar el parea ca nu ma vede!”
„Deci acum sunteti prieteni buni sau...”
„Da!Ma bucur ca l-am cunoscut,ma distrez cu el!”
„Este un baiat foarte frumos!” a zis Simone si a fost sincera,chiar credea asta,era prea feminin pentru un baiat,dar era frumos.
„Da!” a aprobat-o Tom. „E un mister pentru mine cum oamenii il pot ignora la scoala;cum intra in clasa lumineaza imcaperea cu prezenta lui.Este greu sa-l ignori,mai ales datorita look-ului sau,nu vad cum oamenii se poarta ca si cum n-ar fi acolo.”
„Deci este nepopular la scoala?”
Tom a dat din cap,expresia lui intristandu-se.
Mama lui Tom era surprins;a crezut ca Bill era popular oriunde se ducea,avea o prezenta puternica ea la observat imediat.
A studiat expresia fetei fiului sau si un zambet placut a aparut pe buzelele ei. Tom avea un suflet asa de bun,era tipic pentru el sa vada anumite lucruri la o persoana pe care lumea le ignorau.Probabil a vazut frumusetea feminina pentru care lumea il facea gay.Probabil a vazut lucrurile bune la Bill,pe care ceilalti nu le vad deoarece erau superficiali.Sarah tot timpul a fost mandra de fiul ei si acum era.
„Deci...” a zis luandu-i o mana lui Tom intr-a ei „Bill simte acelasi lucru pentru tine?”
Tom si-a intors atentia catre mama sa. „La ce te referi?”
„Are sentimente pentru tine?”
„Despre ce vorbesti?Spui ca e gay doar pentru cum arata?”
„Nu!Nu!Ceea ce am vrut sa spun este daca el simte acelasi lucru,daca te place asa cum il placi si tu?”
„Ce....?”
„Te-am vazut!Si este evident ca ai sentimente pentru el si in modul in care il placi,este greu de ascuns,in special de propria mama!”
„Cum-cum adica ne-ai vazut?”
„V-am vazut in dimineata asta in pat si cand a plecat am vazut sarutul,nu incerca sa ma contrazici Tom!”
Sarah simtea tensiunea fiului sau in mana.Tom nici nu se uita la ea,se uita undeva in spatele ei.Mii de sentimente treceau prin capul lui.
„Tom,vorbeste cu mine,te rog!Nu-mi ascunde lucruri de genul acesta!”
„Bill.......Bill si eu.....noi..”
„Sunteti un cuplu,nu?”
„C-cred ca!”
El credea ca mama lui va fi degustata si nu-l va mai trata la fel ca acum era homo sau bisexual.Dar nu a fost asa,in ochii ei a vazut doar dezamagire.Nu ura,nu dezgust,doar dezamagire.
„Tom!” a zis apropiindu-se de Tom. „De ce nu mai vorbesti cu mine?De ce nu-mi mai zici lucrurile astea?”
„Fac asta,iti zic totul!”
„Niciodata nu mi-ai zis de Bill!”
„Acest...lucru cu Bill,este asa nou,am realizat ca am sentimente pentru el acum cateva zile.Nici macar nu stiu sigur ce sunt impreuna.....un cuplu sau cine stie ce,nu suntem asa departe,este nou pentru amandoi.Aveam de gand sa-ti spun imediat ce stiam sigur ce sunt eu cu Bill.Chiar aveam de gand!” a asigurat-o.
„Dar,nici nu am stiut ca-ti plac baietii!”
‚Deaoarece nu-mi plac....placeau!Niciodata nu mi-a placut un baiat,mama,pe bune,niciodata!Bill este primul!Este asa de nou,iti voi spune mai multe atunci cand voi fi sigur de situatie.Stii ca-ti voi spune!” a zis. „Mama,te rog nu fi suparata pe mine,n-ai facut nimic,iti voi spune totul,atunci cand si eu o sa fiu constient.”
Sarah s-a simtit usurata.Tom nu i-a ascuns nimic,nu a fost gay tot timpul si nu i-a spus,totul era nou si ii va spune cand va fi pregatit.L-a imbratisat pe Tom.
„Multumesc,nici nu stii cat inseamna pentru mine ca ai incredere.Am crezut......v-am vazut pe tine si Bill si am crezut ca ai ascuns chestia asta de mult,vreau sa-mi zici totul si nu sa le ascunzi de mine!”
„Nu,mama!Stii ca nu pot ascunde lucruri de tine,mai tarziu sau mai devreme tot iti spun!”
„Deci!” a inceput. „Il placi pe Bill?Mult?”
Tom a dat din cap,inrosind un pic.
Nu il mai inchide si pentru ca s-a facut atat tam-tam pun eu next-ul iar Geo va posta urmatoarele 2 .Scuze pentru greseli, nu lam ma-i corectat,asta era treaba lui Geo dar na )" longdesc="21" />
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
bun. Deci ma bucur ca nu l-ati inchis! Mie imi palce mult fic-ul!
Deci... au aflat parintii.. )" longdesc="21" />
Bun... whoa!!! ce sincer e Tom... in alte ficuri e foarte strans. )" longdesc="21" />
asha/.... cand se mai intalnesc Tom shi Bill? )" longdesc="21" />
anyways,astept nextul!
Deci... au aflat parintii.. )" longdesc="21" />
Bun... whoa!!! ce sincer e Tom... in alte ficuri e foarte strans. )" longdesc="21" />
asha/.... cand se mai intalnesc Tom shi Bill? )" longdesc="21" />
anyways,astept nextul!
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
deci daca eu nu mai comentez sau altcineva vrei sa-l inchideti? rele!
dar acum e bine ca il lasati sa se continuue
deci simone s fericita dar ingrijorata pt fiul ei WOW
dar acum e bine ca il lasati sa se continuue
deci simone s fericita dar ingrijorata pt fiul ei WOW
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Awwww!!Ce mamica intelegatoare ! Iar Tom a fost foarte sincer... Ciudat
Me Gustaaaa !!! NEXT!
Me Gustaaaa !!! NEXT!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Ahh , ce mama intelegatoare are Tom . I-a spus totul , totul iar ea l-a ascultat si a reactionat surprinzator de bine .
Imi place mult ficul tau . Scuze ca sunt atat de seaca . Nu am o dispozitie tocmai buna . Oricum , vreau continuarea .
Imi place mult ficul tau . Scuze ca sunt atat de seaca . Nu am o dispozitie tocmai buna . Oricum , vreau continuarea .
Claudia :]- Level 6
Varsta : 26
I want ,,Le NEXT!"!!!!!!!!!
B I L L I T H A- Level 6
^ ai innebunit! )" longdesc="21" /> Le next? )" longdesc="21" />
Eh... Le next! )" longdesc="21" />
Eh... Le next! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
B I L L I T H A- Level 6
du-tee.... )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
A sosit si next-ul
„Esti sigur de asta?”
„Da!”
„Imi place Bill,este timid,nu?”
„Da,este foarte nesigur pe el,nu are prieteni si-”
„Nu are?”
„Nimeni nu-l place!”
„Este de necrezut cum oamenii pot fi asa ignoranti.Esti o persoana asa de buna Tom,trebuie sa-ti fie foarte recunoscator!”
„Eu ii multumesc deoarece are incredere in mine si ma lasa sa patrund in inima lui!”
„Te iubesc!”
Tom s-a asezat pe pat,uitandu-se la tavan si gandinu-se la baitul lui cu parul negru.
„Tom?”
„Hm?”
„Stiu ca nu vorbim despre acest subiect,nu trebuie sa-mi zici daca te simti inconfortabil cu el.....cat de departe ai ajuns cu Bill?”
Tom a simtit ca inima ii ia la fuga.Tot timpul vorbea despre orice,dar cand venea vorba despre acel subiect era prea timid sa vorbeasca despre el.
„Doar ne-am sarutat!”a zis inrosind si neputandu-se sa se uite la mama sa.
Sarah a zambit.Nu au ajuns asa departe,inca,deci ei trebuiau sa fie la inceputul relatiei.Se bucura ca Tom nu i-a ascuns asta pentru mult timp.A inteles ca nu a fost in stare sa-i spuna,deoarece era totul nou pentru el.
„Ok!Iti multumesc ca mi-ai zis totul!”
„Mama?”
„Da?”
„Te rog nu-i spune tatei,inca!”
„Nu-i voi spune!”
Sa spui asta lui Gordon nu era o idee buna,cel putin nu acum.Nimeni din familie nu era impotriva homosexualilor,dar Gordon nu ar fiacceptat ideea asta pre usor.Oricum,la un momentdat va afla.
Bill statea in patul sau,uitandu-se la telefon.In cealalta mana avea o hartie mica cu numarul lui Tom.I-l daduse Tom in dimineata cand a plecat.Bill nu stia daca sa-l sune sau sa-i scrie un mesaj,ori sa nu faca nimic.Voia sa vorbeasca cu Tom,dar era foarte timid la telefon.Nici nu stia de ce avea telefon,deoarece nimeni nu-l suna,dar varul sau il suna de ziua lui si tot timpul era timid sa vorbeasca cu el la telefon chiar daca in fata lui vorbea.Poate trebuia sa-i scrie un mesaj lui Tom,dar ce sa-i scrie?
Bill s-a gandit mult pana sa-i scrie.
hey tom,am vrut doar sa-ti spun multumesc pentru seara trecuta si pentru dimineata,spune-le si parintilor tai ca le multumesc,micul dejun a fost delicios
A citit mesajul de cateva ori,apoi l-a trimis.Nu a luat mult timp pana cand telefonul lui a vibrat in mana sa.Inima lui Bill a inceput sa bata puternic in timp ce a deschis mesajul.
hey!eu ar trebui sa-ti multumesc ca ai venit,m-am distrat cu tine! tu esti delicios!
Bill a inrosit,simtind cum caldura urca.Inima lui mai avea un pic si iesea din piept dar asta nu l-a oprit sa zambeasca.
multumesc a scris inapoi sfios.
Telefonul sau a vibrat imediat.
mie dor de tine,ce planuri ai azi?
Fluturasii din stomacul lui Bill au luat-o razna si a inceput sa scrie din nou.
teme,cred.Si mie mi-e dor de tine......
S-a aseat pe pat si se uita la tavan.Au trecut cinci minute si telefonul a inceput sa vibreze.
eu le-am terminat,pot sa te ajut!
Bill era fericit ca vrea sa-l ajute.
vii aici? l-a intrebat.
Tom a zambit,bineinteles ca va venii la el,dar nu i-a raspuns,voia sa fie o surpriza pentru Bill,asa cum Bill l-a surprins seara trecuta.
A facut un dus si s-a imbracat cu hainele lui favorite si-a luat mobilul si temele si a plecat din casa.I-a zis mamei sale unde se duce si ea i-a zis sa se distreze.
In drumul spre casa lui Bill,telefonul a sunat.Probabil era Bill care voia sa stie daca vine sau nu.
[b]„Hello!” a raspuns neuitandu-se la cine a sunat.
„Ce faci?” a zis Georg.
„Oh,hey Georg!”
„De ce ai zis asa dezamagit? Ai crezut ca sunt un anumit baiat cu parul negru?”
„Da!”
„Bine,scuze,omule! Ce faci?”
„Merg sa-l vad pe Bill!”
„Uuuuuuuu!Banuiesc ca a mers bine aseara!”
„Da!” Tom a zambit.
„Deci,te-a lasat sa intrii in pantalonii lui?”
„Georg!”
„Ce?Stiu ca nu vrei sa recunosti dar arzi de dorinta!”
„Nu-ti pasa ce vreau!Nu este pregatit pentru lucruri de genul asta si stii asta!”
„Si dupa ce am plecat v-ati sarutat?”
„Da,ne-am sarutat si...”
„Si? La ce te referi?”
„Si am mers un pic mai departe,dar m-am oprit sa nu fie prea mult pentru el.”
„Bravo,fat-o!”
„Stii,ca uneori ma gandesc ca tu esti ala gay!”
„Oh,te rog,eu iubesc fetele;tu poti sa ramai cu baietii frumosi!”
„Apreciez asta!”
„Cred ca azi nu ai timp pentru mine,asa ca ma voi intalnii cu Claire,atunci.Distreaza-te cu baiatul tau frumos si asigura-te ca inchizi usa ca sa nu intre mama lui peste voi!”
„Georg!”
L-a auzit cum radea si apoi telefonul s-a inchis.Tom a dat din cap in amuzament.Georg era cea mai ciudata persoana pe care a intalnit-o;era sigur ca era unic.
Tom si-a pus telefonul in buzunar si a observat ca a ajuns la destinatie.Nu era sigur 100% ca aici era casa lui Bill,dar l-a vazut pe Bill intrand in aceasta casa intr-o zi,cand se plimba prin cartier.
Dintr-o data telefonul sau a vibrat.A scos telefonul din buzunar si a citit mesajul.
tom?Am zis ceva gresit?scuze!
Tom a oftat si a dat drumul telefonului sau in buzunar.Bill era nesigur si asta il facea pe Tom un pic trist.Bill era asa de frumos si dragut,ar trebui sa aiba mai multa incredere in sine si nu sa fie timid si nesigur pe ceea ce face.Tom voia sa schimbe asta,il va schimba!
A respirat si a sunat la sonerie!
„Esti sigur de asta?”
„Da!”
„Imi place Bill,este timid,nu?”
„Da,este foarte nesigur pe el,nu are prieteni si-”
„Nu are?”
„Nimeni nu-l place!”
„Este de necrezut cum oamenii pot fi asa ignoranti.Esti o persoana asa de buna Tom,trebuie sa-ti fie foarte recunoscator!”
„Eu ii multumesc deoarece are incredere in mine si ma lasa sa patrund in inima lui!”
„Te iubesc!”
Tom s-a asezat pe pat,uitandu-se la tavan si gandinu-se la baitul lui cu parul negru.
„Tom?”
„Hm?”
„Stiu ca nu vorbim despre acest subiect,nu trebuie sa-mi zici daca te simti inconfortabil cu el.....cat de departe ai ajuns cu Bill?”
Tom a simtit ca inima ii ia la fuga.Tot timpul vorbea despre orice,dar cand venea vorba despre acel subiect era prea timid sa vorbeasca despre el.
„Doar ne-am sarutat!”a zis inrosind si neputandu-se sa se uite la mama sa.
Sarah a zambit.Nu au ajuns asa departe,inca,deci ei trebuiau sa fie la inceputul relatiei.Se bucura ca Tom nu i-a ascuns asta pentru mult timp.A inteles ca nu a fost in stare sa-i spuna,deoarece era totul nou pentru el.
„Ok!Iti multumesc ca mi-ai zis totul!”
„Mama?”
„Da?”
„Te rog nu-i spune tatei,inca!”
„Nu-i voi spune!”
Sa spui asta lui Gordon nu era o idee buna,cel putin nu acum.Nimeni din familie nu era impotriva homosexualilor,dar Gordon nu ar fiacceptat ideea asta pre usor.Oricum,la un momentdat va afla.
Bill statea in patul sau,uitandu-se la telefon.In cealalta mana avea o hartie mica cu numarul lui Tom.I-l daduse Tom in dimineata cand a plecat.Bill nu stia daca sa-l sune sau sa-i scrie un mesaj,ori sa nu faca nimic.Voia sa vorbeasca cu Tom,dar era foarte timid la telefon.Nici nu stia de ce avea telefon,deoarece nimeni nu-l suna,dar varul sau il suna de ziua lui si tot timpul era timid sa vorbeasca cu el la telefon chiar daca in fata lui vorbea.Poate trebuia sa-i scrie un mesaj lui Tom,dar ce sa-i scrie?
Bill s-a gandit mult pana sa-i scrie.
hey tom,am vrut doar sa-ti spun multumesc pentru seara trecuta si pentru dimineata,spune-le si parintilor tai ca le multumesc,micul dejun a fost delicios
A citit mesajul de cateva ori,apoi l-a trimis.Nu a luat mult timp pana cand telefonul lui a vibrat in mana sa.Inima lui Bill a inceput sa bata puternic in timp ce a deschis mesajul.
hey!eu ar trebui sa-ti multumesc ca ai venit,m-am distrat cu tine! tu esti delicios!
Bill a inrosit,simtind cum caldura urca.Inima lui mai avea un pic si iesea din piept dar asta nu l-a oprit sa zambeasca.
multumesc a scris inapoi sfios.
Telefonul sau a vibrat imediat.
mie dor de tine,ce planuri ai azi?
Fluturasii din stomacul lui Bill au luat-o razna si a inceput sa scrie din nou.
teme,cred.Si mie mi-e dor de tine......
S-a aseat pe pat si se uita la tavan.Au trecut cinci minute si telefonul a inceput sa vibreze.
eu le-am terminat,pot sa te ajut!
Bill era fericit ca vrea sa-l ajute.
vii aici? l-a intrebat.
Tom a zambit,bineinteles ca va venii la el,dar nu i-a raspuns,voia sa fie o surpriza pentru Bill,asa cum Bill l-a surprins seara trecuta.
A facut un dus si s-a imbracat cu hainele lui favorite si-a luat mobilul si temele si a plecat din casa.I-a zis mamei sale unde se duce si ea i-a zis sa se distreze.
In drumul spre casa lui Bill,telefonul a sunat.Probabil era Bill care voia sa stie daca vine sau nu.
[b]„Hello!” a raspuns neuitandu-se la cine a sunat.
„Ce faci?” a zis Georg.
„Oh,hey Georg!”
„De ce ai zis asa dezamagit? Ai crezut ca sunt un anumit baiat cu parul negru?”
„Da!”
„Bine,scuze,omule! Ce faci?”
„Merg sa-l vad pe Bill!”
„Uuuuuuuu!Banuiesc ca a mers bine aseara!”
„Da!” Tom a zambit.
„Deci,te-a lasat sa intrii in pantalonii lui?”
„Georg!”
„Ce?Stiu ca nu vrei sa recunosti dar arzi de dorinta!”
„Nu-ti pasa ce vreau!Nu este pregatit pentru lucruri de genul asta si stii asta!”
„Si dupa ce am plecat v-ati sarutat?”
„Da,ne-am sarutat si...”
„Si? La ce te referi?”
„Si am mers un pic mai departe,dar m-am oprit sa nu fie prea mult pentru el.”
„Bravo,fat-o!”
„Stii,ca uneori ma gandesc ca tu esti ala gay!”
„Oh,te rog,eu iubesc fetele;tu poti sa ramai cu baietii frumosi!”
„Apreciez asta!”
„Cred ca azi nu ai timp pentru mine,asa ca ma voi intalnii cu Claire,atunci.Distreaza-te cu baiatul tau frumos si asigura-te ca inchizi usa ca sa nu intre mama lui peste voi!”
„Georg!”
L-a auzit cum radea si apoi telefonul s-a inchis.Tom a dat din cap in amuzament.Georg era cea mai ciudata persoana pe care a intalnit-o;era sigur ca era unic.
Tom si-a pus telefonul in buzunar si a observat ca a ajuns la destinatie.Nu era sigur 100% ca aici era casa lui Bill,dar l-a vazut pe Bill intrand in aceasta casa intr-o zi,cand se plimba prin cartier.
Dintr-o data telefonul sau a vibrat.A scos telefonul din buzunar si a citit mesajul.
tom?Am zis ceva gresit?scuze!
Tom a oftat si a dat drumul telefonului sau in buzunar.Bill era nesigur si asta il facea pe Tom un pic trist.Bill era asa de frumos si dragut,ar trebui sa aiba mai multa incredere in sine si nu sa fie timid si nesigur pe ceea ce face.Tom voia sa schimbe asta,il va schimba!
A respirat si a sunat la sonerie!
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Suuuupper!!!! Doamne ce curios ce Georg! Sa afle el tot! )" longdesc="21" />) cât despre T&B sper sa se distreze !
B I L L I T H A- Level 6
ce dragut :x deci bill crede ca tom s-a suparat pe el in timp ce tom ii facea o surpirza
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Oii... Şoz... Mi-a fost somn. )" longdesc="21" />
Asa.. Deci.... Eu cred ca Bill nu ar trebui sa mai Fie asa timid. ?" longdesc="39" /> nu moare nimeni daca va fi sigur pe el. ?" longdesc="39" />
Deci... Gordon nu trebuie sa afle tocmai acum... "Now or Never"!!!!!!! )" longdesc="21" />
Awww!!! Ce dragut ca Tom s-a oferit sa-l ajute pe Bill la teme!!!
Ah,si scuza-ti-ma ca am lasat un com fara sens. )" longdesc="21" />
NEXT!
Asa.. Deci.... Eu cred ca Bill nu ar trebui sa mai Fie asa timid. ?" longdesc="39" /> nu moare nimeni daca va fi sigur pe el. ?" longdesc="39" />
Deci... Gordon nu trebuie sa afle tocmai acum... "Now or Never"!!!!!!! )" longdesc="21" />
Awww!!! Ce dragut ca Tom s-a oferit sa-l ajute pe Bill la teme!!!
Ah,si scuza-ti-ma ca am lasat un com fara sens. )" longdesc="21" />
NEXT!
Luke Thompson- Level 8
Finally!
Ce-mi place de Georg, ma rog, si in Fic si in realitate.
De ce nu a recunoscut nici macar in fata lui ce s-a intamplat intre el si Bill?
Whatever, ma intreb cand apare Gustav. ?" longdesc="39" />
Mai vreau Next!
Ce-mi place de Georg, ma rog, si in Fic si in realitate.
De ce nu a recunoscut nici macar in fata lui ce s-a intamplat intre el si Bill?
Whatever, ma intreb cand apare Gustav. ?" longdesc="39" />
Mai vreau Next!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Am halit doua nextuuuuuuuriiiiiii!!Are you kidding me?
Asa mi-au placut sms-urile dintre ei :>> .Tom e tare indraznet!Si Bill e atat de dragalaaas..aww<3
Ma bucur ca Tomi a discutat cu Sarah si i-a explicat cum sta treaba.Mama lui e o femeie pe cinste!Nu stiu cate persoane ar fi acceptat atat de usor o astfel de veste..desi s-a inteles destul de repede ca era dezamagita.
Acuuum se vor intalniiii!,Pt Simone nu trebuie sa ne facem griji....sa vedem daca se intampla cevaa..sau se vor rezuma doar la teme
Neext!<3
Asa mi-au placut sms-urile dintre ei :>> .Tom e tare indraznet!Si Bill e atat de dragalaaas..aww<3
Ma bucur ca Tomi a discutat cu Sarah si i-a explicat cum sta treaba.Mama lui e o femeie pe cinste!Nu stiu cate persoane ar fi acceptat atat de usor o astfel de veste..desi s-a inteles destul de repede ca era dezamagita.
Acuuum se vor intalniiii!,Pt Simone nu trebuie sa ne facem griji....sa vedem daca se intampla cevaa..sau se vor rezuma doar la teme
Neext!<3
Un.- Level 7
Sa nu se rezume doar la teme ! Ce e asta ? Sunt impreuna sau nu? Mda sunt..)" longdesc="21" /> Asteptam deci urmatorul pas... " longdesc="6" />
B I L L I T H A- Level 6
Next!! O.O
Luke Thompson- Level 8
Nexxttttt!!!
B I L L I T H A- Level 6
ma imput aici.. O.O Next!
Luke Thompson- Level 8
Hei girls, am revenit la ficul asta si am citit tot ceea ce am pierdut... Deci, am o nelamurire. Tom si Bill pana la urma au facut-o sau nu ? ?" longdesc="39" />
Siiiii... Ca de obicei am niste critici. Am observat ca acum nu prea mai e ca la inceput, adica parca prea va axati pe dialog. Incercati sa adaugati ceva mai multa naratiune si descriere si sa mai corectati, am vazut ca mai aveti mici erori gramaticale.
Inca ceva: naratorul dezvolta o idee pe care, mai tarziu unul dintre personaje i-o spune celuilalt exact la fel. Nu stiu, incercati sa renuntati la una dintre ele ( de preferat prin dialog ) , asa ar fi perfect. In rest... Astept(am) partea urmatoare!
Siiiii... Ca de obicei am niste critici. Am observat ca acum nu prea mai e ca la inceput, adica parca prea va axati pe dialog. Incercati sa adaugati ceva mai multa naratiune si descriere si sa mai corectati, am vazut ca mai aveti mici erori gramaticale.
Inca ceva: naratorul dezvolta o idee pe care, mai tarziu unul dintre personaje i-o spune celuilalt exact la fel. Nu stiu, incercati sa renuntati la una dintre ele ( de preferat prin dialog ) , asa ar fi perfect. In rest... Astept(am) partea urmatoare!
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Uhuuuu?
Mai pune cineva nextuuu'?
Mai pune cineva nextuuu'?
Un.- Level 7
Geo il pune astazi.
Kiro- Level 8