Love Never Fails [ Gay love ]
+16
Luke Thompson
Claudia :]
Little Monster
Locust
Love him Bwaii ♔
Dark D.
BlackCat.Denny
Shane Dawson_Subsribe #5
D u s t .
Alexandra Tokitas Time
B I L L I T H A
funky2
Yahoo~
Un.
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
20 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 7 din 14
Pagina 7 din 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Love Never Fails [ Gay love ]
Ce nume fain am, nu? )" longdesc="21" />Este ziua lui Monica
În sfârşit, doamne ajută! Bill şi Tom devin din ce în ce mai apropiaţi. De-abia aştept să văd ce au făcut împreună.
Scz pentru comentariul sec, dar na...
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
O.o Cum e posibil una ca asta?Ella sa nu stie de next?Urat!
Oh..Il iubesc in momentele astea pe Geo si gura lui mareeee si spartaaa!Good Boy .Probabil daca nu l-ar fi strigat si nu i-ar fi cerut sa se intoarca ,Tom nu ar fi facut nimic din a-l impiedica sa plece..Iar el nu ar mai fi facut nimic pentru a sta.Deci Georg a rezolvat situatia!
Geo e un prieten adevarat si un baiat super!
Bill si Tom se aproprie din ce in ce mai mult.Ce rezulta de aici?=> Ca totul devine din ce in ce mai interesant!8->
Sper ca Bill sa accepte invitatia!
Astept Nextul! <3
P.S:Nu sunt foarte sigura ca am rabdarea necesara pentru a astepta pana Joi,deci va rog!Faceti tot posibilul sa-l puneti maine!<3
Oh..Il iubesc in momentele astea pe Geo si gura lui mareeee si spartaaa!Good Boy .Probabil daca nu l-ar fi strigat si nu i-ar fi cerut sa se intoarca ,Tom nu ar fi facut nimic din a-l impiedica sa plece..Iar el nu ar mai fi facut nimic pentru a sta.Deci Georg a rezolvat situatia!
Ce scump a fost.. .Mi-a placut cum a formulat-o!..Frumosul cu parul negru care i-a furat inima celui mai popular baiat din scoala!O poveste tipica poate..dar cu ceva diferit de toate celelate care te face sa vrei sa citesti mai mult si mai mult.Nu multe ficuri au Puterea asta! :> ..Sa recapitulam:„Deci o sa te opresti sa-l visezi pe frumosul tau baiat cu parul negru si vei juca sau vrei sa te las un moment singur cu mana ta?”
Geo e un prieten adevarat si un baiat super!
Bill si Tom se aproprie din ce in ce mai mult.Ce rezulta de aici?=> Ca totul devine din ce in ce mai interesant!8->
Sper ca Bill sa accepte invitatia!
Astept Nextul! <3
P.S:Nu sunt foarte sigura ca am rabdarea necesara pentru a astepta pana Joi,deci va rog!Faceti tot posibilul sa-l puneti maine!<3
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Daca o sa avem destule comentari, o sa-l punem
Multumim ca cititi si ne bucuram ca va place!!!
Multumim ca cititi si ne bucuram ca va place!!!
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
<3<3 Normal ca citim!
Off..cand vin fetele cu comentariile?
Off..cand vin fetele cu comentariile?
Un.- Level 7
Cum spune Ella! Treceţi la postat! Hai lăsaţi temele!
Locust- Super Fan
Haideţi,bre! Lăsaţi temele pe locul 2! Treceţi fic-ul pe locul 1!
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 24
„Vin-o inapoi, nu musc!” facand din maini ca sa-l cheme pe Bill.
Bill a zambit si a intrat in casa. Avea o atmosfera prietenoasa, culorile peretilor erau deschise si mobila era moderna si simpla.
„Simta-te ca acasa!” a zis Tom, luandu-i geaca de pe el.
„Noi vroiam sa vedem un film! Sper ca nu te sperii usor, ne vom uita la ’ Texas Chainsaw massacre’!” i-a zis Georg lui Bill in timp ce se aseza pe canapea.
“Oh! E-eu nu m-am uitat niciodata la filme horror!” adevarul era ca lui Bill nu-i placeau filmele astea, il speriau.
“Oh! Nu-ti face griji !” Tom a zis in timp ce mergea in bucatarie sa ia 3 beri. Se pare ca Georg le-a uitat. “Filmul nu e chiar asa infricosator !” Tom a ras.
Bill a ras fals. Chiar il ingrozea de ce se putea intampla in filmul ala. Se uitase doar la cateva filme in viata lui si unele dintre ele chiar au fost amuzante.
„Vin-o si aseaza-te!” Tom a zambit facandu-i loc pe canapea.
„Apropo! Noi nu am facut cunostiinta!” a zis zambind. „Eu sunt Georg, prietenul cel mai bun a lui Tom!” intinzand mana.
„Hey, Bill!” a zambit dand mana cu Georg.
„Stiu!” Georg a oftat. „Stiu mai multe decat crezi!”
„Georg!” a zis Tom.
Bill se uita ciudat, dar Georg parea o persoana de treaba si era amuzant cum reusea sa-l enerveze pe Tom. A ras.
„Wow!” Georg si-a arcuit o spranceana. „Nu ti-am auzit niciodata rasul. Dar am auzit o groaza despre el.”
Bill s-a uitat confuz si Tom a aruncat o perna in Georg. „Fuck! Ori taci ori pleci!”
„Ok, ok!” inocent si-a ridicat mana in aer. „Haide-ti incepe filmul! Voi doi stati pe canapea!” a zis Georg. „Eu voi sta jos!” a zis dandu-i o bere lui Bill si una si-a luat-o el.
‚Prietenul lui Tom e ciudat!’ s-a gandit Bill in timp ce se uita la bere.
„Nu trebuie neaparat sa bei!” a zis Tom luand o gura din doza lui.
Bill a gustat si inainte bere, dar niciodata nu a baut alcool. Nici nu-si mai aminteste gustul berii.
„Nu, este ok, imi place berea!” a zambit,l uand o gura. Nu voia sa para ne-cool in fata lui Tom si a prietenului lui cel mai bun.
A incercat sa nu faca o fata ciudata in timp ce berea amara ii aluneca pe gat. Cum putea sa le placa sa bea asa ceva??
A incercat sa ignore gustul si lua cateva guri la cateva secunde. Nici nu mai simtea gustul berii. Nu stia daca acest lucru s-a intampalt din cauza ca s-a obisnuit cu gustul sau era prea atent la film. Suspansul crestea tot mai mult si Bill trasarea la cea mai mica sperietura.
Tom a observat cat de incordat era Bill. Chiar era speriat?Nimic ingrozitor nu se intamplase; partile horror deabia urmau.
„Puicuta este asa de sexy! Care este numele ei? Jessica Biel?” Georg a luat o gura din berea sa dar nu si-a luat ochii de la actrita.
Tom si-a dat ochii peste cap. „ Acesta este singurul motiv pentru care se uita la filme. Ca sa vada actritele.” A zis apropiindu-se de Bill. El a chicotit luand o gura din bere.
„Oh! Aici este!” a zis oprind filmul. „Este timpul!” ridicandu-se si ducandu-se in bucatarie.
Bill s-a uitat la Tom confuz.
„Oh, tot timpul cand incep partile horror, schimbam bauturile pe cele tari, este mai amuzant.” I-a explicat Tom. „Nu trebuie sa bei, daca nu vrei, poti ramane la bere!” a adaugat repede.
Bill i-a zambit si a dat din cap aprobandu-l. O sa ramana la bere.
„Am bautura perfecta pentru tine Bill!” l-au putut auzi pe Georg din bucatarie.
Bill a devenit un pic nervos. Deja simtea cum berea isi facea efectul si simtea ca-l ametea si bause numai una.
Georg aparuse in fata lor si ii daduse lui Bill o sticla cu un lichid transparent.
„Ce este?” a intrebat Bill usor.
„Martini!” i-a explicat Georg. „Crede-ma, iti va placea!”
Tom a privit scena sceptic. Nu-i placea ca Bill bea bauturi asa puternice, dar nici nu voia sa creada ca el era prea protector in legatura cu bautura, asa ca la lasat sa decida ce va face.
Bill a dus bautura la nas, mirosind-o. Mirosea bine. A dus-o la gura si a luat o mica inghititura. Avea un gust bun, foarte bun, nu a gustat niciodata o bautura asa gustoasa.
„Nu e rau!” a zis zambind la Georg.
„Am stiut ca-ti va placea!” a zis in timp ce i-a dat o sticla cu rom lui Tom, si s-a asezat jos.
„Chiar iti place?” a zis Tom ducandu-se mai aproape de el.
„Este foarte bun, n-am mai gustat niciodata asa ceva !”
Tom a zambit si si-a intors privirea spre film.
Bill a inceput sa urasca filmul. Este cel mai desgustator film pe care l-a vazut. Cum omul cu masca tortura oamenii, parca simtea durerea lor.
Tom a observat ca Bill era plictisit, asa ca a pus o mana pe umerii lui. A trasarit la atingere, dar cand a observat ce este, s-a asezat pe mana lui, profitand de apropiere.
Si-a terminat Martiinul lui, se simtea un pic ametit. Deasemenea avea un zambet mare pe fata. Nu conta cat de ingrozitor era filmul, era fericit, prea fericit.
Tom a observat zambetul lui Bill. Niciodata nu l-a vazut beat, dar era asa dragut.
A fost o scena ingrozitoare si Bill si-a pus capul in pieptul lui Tom. Acesta a profitat si l-a adus mai aproape, luandu-l in brate. Era asa dragut, voia sa-l sarute acum. Baiatul cu parul negru era prea dragut, nu puteai sa-i rezisti.
„Whoa, asta a fost...fuck!” Georg a inceput sa rada, intorcandu-se la Tom.
Cand i-a vazut pe Bill si Tom impreuna pe canapea, s-a oprit din ras si a zambit. Tom s-a uitat la el nervos iar el s-a intors la locul lui.
Voia sa se asigure ca ii va lasa pe cei doi singuri in seara asta.
Next-ul urmator v-a aparea miercuri daca vor fi destule comuri. Va pwp
Bill a zambit si a intrat in casa. Avea o atmosfera prietenoasa, culorile peretilor erau deschise si mobila era moderna si simpla.
„Simta-te ca acasa!” a zis Tom, luandu-i geaca de pe el.
„Noi vroiam sa vedem un film! Sper ca nu te sperii usor, ne vom uita la ’ Texas Chainsaw massacre’!” i-a zis Georg lui Bill in timp ce se aseza pe canapea.
“Oh! E-eu nu m-am uitat niciodata la filme horror!” adevarul era ca lui Bill nu-i placeau filmele astea, il speriau.
“Oh! Nu-ti face griji !” Tom a zis in timp ce mergea in bucatarie sa ia 3 beri. Se pare ca Georg le-a uitat. “Filmul nu e chiar asa infricosator !” Tom a ras.
Bill a ras fals. Chiar il ingrozea de ce se putea intampla in filmul ala. Se uitase doar la cateva filme in viata lui si unele dintre ele chiar au fost amuzante.
„Vin-o si aseaza-te!” Tom a zambit facandu-i loc pe canapea.
„Apropo! Noi nu am facut cunostiinta!” a zis zambind. „Eu sunt Georg, prietenul cel mai bun a lui Tom!” intinzand mana.
„Hey, Bill!” a zambit dand mana cu Georg.
„Stiu!” Georg a oftat. „Stiu mai multe decat crezi!”
„Georg!” a zis Tom.
Bill se uita ciudat, dar Georg parea o persoana de treaba si era amuzant cum reusea sa-l enerveze pe Tom. A ras.
„Wow!” Georg si-a arcuit o spranceana. „Nu ti-am auzit niciodata rasul. Dar am auzit o groaza despre el.”
Bill s-a uitat confuz si Tom a aruncat o perna in Georg. „Fuck! Ori taci ori pleci!”
„Ok, ok!” inocent si-a ridicat mana in aer. „Haide-ti incepe filmul! Voi doi stati pe canapea!” a zis Georg. „Eu voi sta jos!” a zis dandu-i o bere lui Bill si una si-a luat-o el.
‚Prietenul lui Tom e ciudat!’ s-a gandit Bill in timp ce se uita la bere.
„Nu trebuie neaparat sa bei!” a zis Tom luand o gura din doza lui.
Bill a gustat si inainte bere, dar niciodata nu a baut alcool. Nici nu-si mai aminteste gustul berii.
„Nu, este ok, imi place berea!” a zambit,l uand o gura. Nu voia sa para ne-cool in fata lui Tom si a prietenului lui cel mai bun.
A incercat sa nu faca o fata ciudata in timp ce berea amara ii aluneca pe gat. Cum putea sa le placa sa bea asa ceva??
A incercat sa ignore gustul si lua cateva guri la cateva secunde. Nici nu mai simtea gustul berii. Nu stia daca acest lucru s-a intampalt din cauza ca s-a obisnuit cu gustul sau era prea atent la film. Suspansul crestea tot mai mult si Bill trasarea la cea mai mica sperietura.
Tom a observat cat de incordat era Bill. Chiar era speriat?Nimic ingrozitor nu se intamplase; partile horror deabia urmau.
„Puicuta este asa de sexy! Care este numele ei? Jessica Biel?” Georg a luat o gura din berea sa dar nu si-a luat ochii de la actrita.
Tom si-a dat ochii peste cap. „ Acesta este singurul motiv pentru care se uita la filme. Ca sa vada actritele.” A zis apropiindu-se de Bill. El a chicotit luand o gura din bere.
„Oh! Aici este!” a zis oprind filmul. „Este timpul!” ridicandu-se si ducandu-se in bucatarie.
Bill s-a uitat la Tom confuz.
„Oh, tot timpul cand incep partile horror, schimbam bauturile pe cele tari, este mai amuzant.” I-a explicat Tom. „Nu trebuie sa bei, daca nu vrei, poti ramane la bere!” a adaugat repede.
Bill i-a zambit si a dat din cap aprobandu-l. O sa ramana la bere.
„Am bautura perfecta pentru tine Bill!” l-au putut auzi pe Georg din bucatarie.
Bill a devenit un pic nervos. Deja simtea cum berea isi facea efectul si simtea ca-l ametea si bause numai una.
Georg aparuse in fata lor si ii daduse lui Bill o sticla cu un lichid transparent.
„Ce este?” a intrebat Bill usor.
„Martini!” i-a explicat Georg. „Crede-ma, iti va placea!”
Tom a privit scena sceptic. Nu-i placea ca Bill bea bauturi asa puternice, dar nici nu voia sa creada ca el era prea protector in legatura cu bautura, asa ca la lasat sa decida ce va face.
Bill a dus bautura la nas, mirosind-o. Mirosea bine. A dus-o la gura si a luat o mica inghititura. Avea un gust bun, foarte bun, nu a gustat niciodata o bautura asa gustoasa.
„Nu e rau!” a zis zambind la Georg.
„Am stiut ca-ti va placea!” a zis in timp ce i-a dat o sticla cu rom lui Tom, si s-a asezat jos.
„Chiar iti place?” a zis Tom ducandu-se mai aproape de el.
„Este foarte bun, n-am mai gustat niciodata asa ceva !”
Tom a zambit si si-a intors privirea spre film.
Bill a inceput sa urasca filmul. Este cel mai desgustator film pe care l-a vazut. Cum omul cu masca tortura oamenii, parca simtea durerea lor.
Tom a observat ca Bill era plictisit, asa ca a pus o mana pe umerii lui. A trasarit la atingere, dar cand a observat ce este, s-a asezat pe mana lui, profitand de apropiere.
Si-a terminat Martiinul lui, se simtea un pic ametit. Deasemenea avea un zambet mare pe fata. Nu conta cat de ingrozitor era filmul, era fericit, prea fericit.
Tom a observat zambetul lui Bill. Niciodata nu l-a vazut beat, dar era asa dragut.
A fost o scena ingrozitoare si Bill si-a pus capul in pieptul lui Tom. Acesta a profitat si l-a adus mai aproape, luandu-l in brate. Era asa dragut, voia sa-l sarute acum. Baiatul cu parul negru era prea dragut, nu puteai sa-i rezisti.
„Whoa, asta a fost...fuck!” Georg a inceput sa rada, intorcandu-se la Tom.
Cand i-a vazut pe Bill si Tom impreuna pe canapea, s-a oprit din ras si a zambit. Tom s-a uitat la el nervos iar el s-a intors la locul lui.
Voia sa se asigure ca ii va lasa pe cei doi singuri in seara asta.
Next-ul urmator v-a aparea miercuri daca vor fi destule comuri. Va pwp
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Whoaa....mii de lucruri bune se intampla! :') imi vine sa plang de fericire!
ooo...chiar daca Bill era beat,faza asta e chair dragutza oare ce se v-a mai intampla :> ce tare,abia astept next-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooo...chiar daca Bill era beat,faza asta e chair dragutza oare ce se v-a mai intampla :> ce tare,abia astept next-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geooooooooooooooorg!!Te miroooooos!!Tu vrei sa mi-l imbeti pe Bill al meu,hotomane? ..Apai te anunt ca:Ai reusit..haha Bill s-a imbatat il vreaaaaaaaaaau pe papusica asta adorabila si cuticaa si ataaaat de nevinovata Si iti vine sa-l strangi taleee taleee<3..jur ca imi vine sa-l smotocesc )" longdesc="21" />
Si tabloul ala de final cu ei asa imbratisati..aww<3 prea cutici cum sa nu-ti vina sa-l mananci?Pariez ca Tom va deveni dependent dupa el..e ca un drog dulce mai mult si mai muuuuuuuult!Ah,ce sa mai?Maxim nextul
Dar stiti ce?Nu scapati!Mai vreaaau!<3
Hada,next!
Si tabloul ala de final cu ei asa imbratisati..aww<3 prea cutici cum sa nu-ti vina sa-l mananci?Pariez ca Tom va deveni dependent dupa el..e ca un drog dulce mai mult si mai muuuuuuuult!Ah,ce sa mai?Maxim nextul
Dar stiti ce?Nu scapati!Mai vreaaau!<3
Hada,next!
Un.- Level 7
Hei, este chiar bună!A incercat sa nu faca o fata ciudata in timp ce berea amara ii aluneca pe gat. Cum putea sa le placa sa bea asa ceva??
Vechiul truc, eh!Tom a observat ca Bill era plictisit, asa ca a pus o mana pe umerii lui. A trasarit la atingere, dar cand a observat ce este, s-a asezat pe mana lui, profitand de apropiere.
Îmi place aşa de mult noul Next, şi cum putea Bill să se sperie aşa de tare de un biet film de groază? Eu mă uit mereu şi de una singură.
Nu prea mi-a plăcut faptul că Georg era acolo. Ar fi fost mai intim dacă erau singurei... )" longdesc="21" />))))
Next, next, next...
Locust- Super Fan
Oh Yeah! I like it! THE BEST!!!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
scuze ca nu am mai citit am fost in spital
clar! si eu am baut mai mult alcool decat bill )
clar! si eu am baut mai mult alcool decat bill )
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Varsta : 25
NEXT!!!!!!Plz Girls!!
B I L L I T H A- Level 6
azi cred ca va sosi next-ul
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
B I L L I T H A- Level 6
Ok Girls! Aßteptăm next-ul
Martini & Sex
Capitolul 8
Ceva la amuzat si Bill a inceput sa rada. Nu a mai simtit nevoia sa tipe sau sa se ascunda la pieptul lui Tom. Dintr-o data a gasit scenele amuzante. Georg il acompania, rasul baiatului cu parul negru era contagios asa ca nu s-a putut abtine sa nu rada.
Tom s-a uitat la Bill si a vazut cat de repede il afecteaza alcool-ul. Si-a terminat al treilea pahar de Martini si era un pic beat. Tom nici nu-si termina paharul, ca Bill mai cerea unul. Deci, a luat cateva guri generoase de Martini si acum era pe scena fericirii si a betiei.
Bill s-a intins ca sa ajunga la sticla de Martini si sa-si umple paharul, dar Tom i-a luat sticla. Capul cu dread-uri a luat o inghititura din ea si a pus-o langa piciorul lui, pe podea.
„Ajunge!” i-a zis lui Bill.
Bill s-a strambat si i-a scos limba. Chiar ii placea gustul si il facea sa se simta fericit si confortabil. Oricum, cat a baut, inca se simtea magic, deci nu a putut protesta, dar se stramba de fiecare data cand se uita la ecran.
„Opreste-te! Nu mai fa asa!”
Bill s-a intors spre Tom si l-a intrebat „Ce?”, incontinuare strambandu-se si uitandu-se cu niste ochii mari la Tom.
„Opreste-te sa te uiti ca o pisica pierduta!”
Georg a inceput sa rada de conversatia lor.
Ochii lui Bill au devenit mari , rotunzi si si-a udat buzele, s-a intins ca sa se uite la Tom.
Tom s-a dus si a inceput sa-l gadile pe Bill. Acesta radea asa tare!
„Opreste-te! Opreste-te!” a zis Bill greu, incercand sa scape de mainile agile si talentate a lui Tom.
„Doar daca te opresti si tu sa te uiti asa la mine!” Tom a zis oprindu-se din gadilat dar si-a pastrat mainile pe corpul lui Bill.
„De ce?” a intrebat Bill razand.
Tom era si el un pic ametit,un pic mai mult, dar el se decurca. Nu se imbata asa usor, chiar daca se simtea ametit. Romul pur nu era tocmai asa de usor.
Tom s-a lasat jos, apropiindu-si buzele de urechea lui Bill: ”Deoarece cand faci fata aceea imi vine sa te sarut si nu o sa-mi pese ca Georg e aici!”
Georg a dat volumul discret mai incet pentru a auzi ce-i spune, dar nu i-a fost de folos.
In timp, un sentiment placut a trecut prin spatele lui Bill. A zambit , bine, cu o fata ciudata zicand „Atunci fa-o!”
Tom era un pic nedumerit, niciodata nu l-a vazut asa pe Bill, el era baiatul inocent si timid. Oricum, nu-i putea rezista. Parea ca nu avea control asupra actiunilor sale, deoarece se apropia tot mai mult de fata lui iar ochii lui se inchideau.
Georg s-a uitat un pic la „pasarile iubirii” si a oftat.
Inainte ca buzele lor sa se uneasca au sarit amandoi si se uitau la Georg.
„Um-m...scuze, nu am vrut sa deranjez.” A zis Georg. „Cred ca ma voi duce acasa acum, sunt obosit.” A cascat.
„Um, tu-tu poti sa dormi aici, doar stii!”a zsi Tom inrosindu-se ca un rac.
„Neah!” a zis „Va voi lasa singuri!” a zambit si si-a luat genata. „Pa Tom!” a zis in timp ce mergea spre usa. „Te voi vedea luni ,Bill!”
„Pa!” a rapsuns Bill timid, inainte ca Georg sa dispara.
Cei doi baieti au fost lasati in liniste. Numai sunetul dialogului de la film se mai auzea. La un moment dat Tom a spart linistea.
„Vrei sa te uiti la el?” a intrbat aratand spre Tv.
„Nu prea! Oricum am pierdut firul!” si a zambit.
„Nici eu!” a zis inchizand Tv-ul.
Bill s-a uitat prin camera si l-a intrebat „Pot sa folosesc baia?”
„Sigur!” a dat din cap. „Este prima usa cum termini de urcat scarile!” i-a explicat aratundu-i undeva in spatele lui.
Bill s-a ridicat. „Whoa!” a zis in timp ce inceca sa mearga spre scari. Ii era foarte greu deoarece camera se invartea o data cu el.
A reusit si a inchis usa dupa el. S-a uitat in oglinda si a zis „Ew!!”. Ochii ii erau rosii si obrajii roz. Machiajul ii era intins.
Bill a tras apa si s-a spalat pe maini si-a sters machiajul care s-a intins si apoi s-a intors la Tom. El statea pe canapea si manca niste jeleuri dintr-o punga mare.
Bill s-a asezat langa el, ceea ce l-a determinat pe Tom sa se intoarca si sa-l intrebe „Vrei?” intinzand punga spre el.
Bill a dat din cap si luandu-si ceva dulce.
„Care sunt favoritele tale?” Tom a intrebat uitandu-se in punga.
„Cele verzi!” a raspuns Bill. De fapt favoritele erau cele verzi si rosii. Dar fiindca lui Tom ii placeau cele rosii, a renuntat la ele.
Tom a luat o bomboana verde si i-a intins-o lui Bill. Cand acesta a vrut sa o ia, Tom si-a retras mana. A a dat din cap ca „nu” si a aratat spre gura lui.
Kiro- Level 8
Superrr!!!!! So next!^^
B I L L I T H A- Level 6
whoa!! a fost super! mama mia!
''pasarile iubirii''? " longdesc="23" /> )" longdesc="21" />
bun...deci capitolul a fost super!
vreau next! tot asa fetelor! sunteti super!
''pasarile iubirii''? " longdesc="23" /> )" longdesc="21" />
bun...deci capitolul a fost super!
vreau next! tot asa fetelor! sunteti super!
Ce motherfucker eşti, Georg! )" longdesc="21" />Georg a dat volumul discret mai incet pentru a auzi ce-i spune, dar nu i-a fost de folos.
Hmm... Partea asta nu prea a fost pe gustul meu, dar sper că nu o veţi ţine în pupici-sex-pupici-sex, ok?
Locust- Super Fan
Pai o vom lua incet, in fic va fii vorba despre o relatie dintre 2 baieti care vor avea obstacole cum ar fii, parinti, nesiguranta,invidia. etc...deci nu vor aparea mafioti, vampiri etc.. O relatie normala dintre 2 baieti
Sper sa nu va plictisiti si daca nu va mai place v-as ruga sa anuntati, nu vrem sa continuam un fic stupid
Sper sa nu va plictisiti si daca nu va mai place v-as ruga sa anuntati, nu vrem sa continuam un fic stupid
Kiro- Level 8
Ce se mai iubeste lumea.
Acum...abea astept sa dea de obstacole, vreau sa vine partea cea mai palpitanta.
A si apropo...La Multi Ani Alexandra. Ieri nu am avut timp sa iti spun.
Acum...abea astept sa dea de obstacole, vreau sa vine partea cea mai palpitanta.
A si apropo...La Multi Ani Alexandra. Ieri nu am avut timp sa iti spun.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Avem next!Ah cat ma bucur .Saptamana asta n-am avut net ,dar de abia asteptam sa intru pe forum si sa 'contorlez' topicul fan-fics!Iar cand am vazut cand ati pus next mi-ati imbunatatit saptamana,ma rog ce a mai ramas din ea )" longdesc="21" />
Mie una mi-a placut mult nextul..Daca e gay love atunci asa sa fie,pentru ca sa fim onesti nu o putetit tine pana la nesfarsit cu dulcegariile.Aveti doar 13,14 ani deci nu ma astept la ceva hard..si chiar as fi socata daca ati fi in stare sa creati asa ceva,aici ma refer la scenele 'mai fierbinti' dintre cei doi...Eu in vara anului trecut eram obsedata de ficuri yaoi,twincest,porn gay si etc..deci crede-ti-ma pe cuvant ca va spun ca am idee despre ce se intapla intr-o relatie baiat-baiat..Da,da stiu ce credeti..dar acum m-am mai cumintit )" longdesc="21" /> Cuvant de cercetas!
Anyway..alcoolul si-a spus cuvantul in nextul asta,iar replica lui Tom mi-a marit bataile inimii )" longdesc="21" /> .Imi place atitudinea de bad boy..:>
Ahh gata tac,ma duc sa ma culc )" longdesc="21" />
Next dragelor! <3
Mie una mi-a placut mult nextul..Daca e gay love atunci asa sa fie,pentru ca sa fim onesti nu o putetit tine pana la nesfarsit cu dulcegariile.Aveti doar 13,14 ani deci nu ma astept la ceva hard..si chiar as fi socata daca ati fi in stare sa creati asa ceva,aici ma refer la scenele 'mai fierbinti' dintre cei doi...Eu in vara anului trecut eram obsedata de ficuri yaoi,twincest,porn gay si etc..deci crede-ti-ma pe cuvant ca va spun ca am idee despre ce se intapla intr-o relatie baiat-baiat..Da,da stiu ce credeti..dar acum m-am mai cumintit )" longdesc="21" /> Cuvant de cercetas!
Anyway..alcoolul si-a spus cuvantul in nextul asta,iar replica lui Tom mi-a marit bataile inimii )" longdesc="21" /> .Imi place atitudinea de bad boy..:>
Ahh gata tac,ma duc sa ma culc )" longdesc="21" />
Next dragelor! <3
Un.- Level 7
next,dragelor!
B I L L I T H A- Level 6