It's the dreamin' season [+18]
+15
Stefania
Just.My.Dream.World:x
Ciufulita101 =))
Dark D.
~ale.TH~
Sarmale
Bubbles.
Ioana;x
Yahoo~
Reihan.
BlackCat.Denny
Anne` K
Nephilim.
D u s t .
Black Rainbooow<3
19 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: It's the dreamin' season [+18]
nu am ce comenta.
next
next
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
Awwww,ce dragut
Ma simt ciudat cand imi vad numele acolo )" longdesc="21" />
In fine,nu ai greseli de gramatica sau alte chestii.Nu e nimic de perfectionat,ficul e bun.Next =**
Ma simt ciudat cand imi vad numele acolo )" longdesc="21" />
In fine,nu ai greseli de gramatica sau alte chestii.Nu e nimic de perfectionat,ficul e bun.Next =**
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Merci Alissa :>>
Na, scuze ca ti'am pus numele in fic, dar am o obsesie pentru numele ala )" longdesc="21" />
Ma bucur ca iti place ficul nostru, urmatorul next trebuie sa il puna Michii
Na, scuze ca ti'am pus numele in fic, dar am o obsesie pentru numele ala )" longdesc="21" />
Ma bucur ca iti place ficul nostru, urmatorul next trebuie sa il puna Michii
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
eu il pun\:d/
o sa fie mai mare.dar dupa minim 1 coment;
o sa fie mai mare.dar dupa minim 1 coment;
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Uite inca un comment scumpo! Haide cu nextul ala mai mare decat mare
Bubbles.- Level 3
Data de inscriere : 26/04/2011
inca un comm si il pun:o3
D u s t .- Moderator
Here I am, toate bune si frumoase, mai ales numele`<3. Si eu am o obsesie pt numele astea, mai ales cele care incep cu A, C, W. Btw, vreau necst scumpelor si repede!<3333
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Michi P.O.V.
Am ajuns destul de repede la Alissa.Am continuat drumul nostru spre scoala.Mergeam destul de posomorata.La un moment dat Alissa mi`a atras atentsia si mi`a spus ca e ultima zi de scoala.Mi`am recapatat zambetul de alta data.Mai aveam putsin si ajungeam la scoala.M`am oprit din mers,ceea ce a facut si Alissa doua secunde mai tarziu.Am suras si mi`am indreptat privirea spre liceu.Vroiam sa facem o intrecere.Din pacate pentru mine,Alissa si`a dat seama ce am vrut sa fac si mi`a luat`o inainte.Am ajuns in scurt timp in fatsa cladirii numita liceu,anii frumosi si nebuni au fost acolo.Am tras`o de mana pe Alissa si am intrat in cladire.Erau multsi copii pe hol,asteptand sa termine premierea si sa plece acasa.Profesorii i`au chemat pe totsi in sala de sport a scolii,pentru premiere.Premierea a durat destul de mult,dar am supravietsuit.
Imediat ce clasei noastre iau acordat premiile,am plecat in parc.Am facut poze,ne`am distrat,si i`am innebunit pe varstnicii ce stateau linistitsi pe banca cu galagia noastra.Am aflat de la un coleg ca premierea s`a terminat,asa ca a trebuit ca totsi sa ne ducem inapoi.
Am aflat acolo,ca profesorii ne`au pregatit o surpriza tuturor claselor ce terminau anul asta.La hotelul Troian Horse,la ora 18:00 trebuia sa fim acolo pentru petrecere.Zis si facut,am fugit totsi acasa si ne`am pregatit,pentru ca nu mai era mult.Eu si Alissa a trebuit sa ne despartsim in drum,pentru a ajunge fiecare mai repede acasa.
Eu am ajuns destul de repede acasa.Am salutat`o pe mami si i`am zis de petrecere.Mi`am aruncat tenesii in dulap si geanta pe jos si am fugit sa ma pregatesc,in fond,mai erau doar 4 ore.M`am indreptat spre dulap.O rochie de culoare albastru marin mi`a atras atentsia.era un pic mai sus de genunchi,si era intr`un fel mulata.Am intins`o pe pat .Am fugit repede apoi,si mi`am facut un dush relaxant.Am terminat repede baitsa.Mi`am infasurat un prosop lat in jurul corpului.Am intrat apoi in camera si m`am repezit la pat.Am scos de sub el o cutie in care erau niste pantofi albi cu platforma,si cu toc cui.Mi`am facut apoi parul cu placa,si mi`am dat 3 straturi de rimel,si un pic de fond de ten.M`am imbracat apoi repede si am observat ca e ora 16.Am sunat`o apoi pe Alissa ca sa vad daca e gata.
D u s t .- Moderator
Ok,bravo,se vede ca te-ai perfectionat xD
Soo..La hotel ii vor intani pe Bill si Tom?=D
Next =D
Soo..La hotel ii vor intani pe Bill si Tom?=D
Next =D
Yahoo~- Level 8
io asa cred ....deci NEXT!!!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Am citit ma`<3. ce bucurie pe fete`<3. Party! Ce mai )" longdesc="21" /> .Stii ce te rog, si sa nu mi`o iei in nume de rau. Sa lasi spatiu dupa ce pui punct, pe mine ma oboseste sa citesc randuri `nearisite` cum se spune. te rooog eu, mai ales ca la citit folosesc ochelari de vedere. in rest imi place mult. Necst ma
Sarmale- Corector
e minunat fikul abea astept nextu
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
sigur andreea;o sa scriu cu mai mult spatsiu.ma bucur ca cititsi.inca un coment va rogg:o3
D u s t .- Moderator
Asa sa faci pitico . Unde e nextu`?
Sarmale- Corector
pai; rox trebuie sa il puna:)
si mai vreau un coment.de la un user diferit:">
si mai vreau un coment.de la un user diferit:">
D u s t .- Moderator
Asa uite si com dl mine hai next sunt surioasa daca va intalniti cu gemeni sau trupa
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Eu eu nu? ai un comment, uite. Dar stii ca sunt ocupata acum asa ca nu pot da un comment nice. Oricum astept next.
Bubbles.- Level 3
si eu astept sa intre rox:-"
multsumesc ca cititsi><.big hug.
multsumesc ca cititsi><.big hug.
D u s t .- Moderator
Prezenta Scuzati de intarziere dar nu am putut intra pe PC. Merci ca il cititi. Kisses and hugs ><
Alissa P.O.V
Dupa premiere, am aflat ca profesorii ne'au pregarit o surpriza. Ni s'a zis unde trebuie sa mergem si toti am luat'o spre casa, ca sa ne pregatim.
Am ajuns acasa si am fugit repede in camera mea. Stiam ca parintii nu sunt acasa la ora asta, asa ca nu are rost sa le mai spun acum unde merg. Am deschis dulapul meu imens. Rochita cumparata cu cateva zile in urma, cea mov, fara bretele, a fost prima pe care am vazut'o. M'am uitat mai jos si am vazut o pereche de salndale negre, cu tocul nu prea inalt. Se potriveau perfect. Dulapul a ramas deschis iar eu am fugit repede in baie.Dupa un dus scurt, m'am aranjat din nou.Mi'am lasat parul desfacut, arata destul de bine, nu mai avea nevoie de nimic.Putin rimel, fond de ten, gloss, si gata si cu machiajul. Am mers din nou in camera si m'am imbracat.
Dupa ce am terminat totul, am auzit telefonul sunand. Era Miki. Ca de obicei, la fix. Se pare ca amandoua eram gata si pana la petrecere mai erau 2 ore. I'am spus ca o sa trec pe la ea sa vorbim ca sa zboare timpu'.
Ma astepta ca de obicei, stand pe fotoliul de langa usa. M'am asezat langa ea, si au inceput discutiile. Baietii. Ca de obicei, nu pot lipsi din discutiile noastre. Am inceput iar sa radem cand ne'am amintit ce prostii mai faceau baietii la ore. Dar gata cu scoala. Mai era jumatate de ora si incepea petrecerea.
Muzica dance se auzea de afara. Inauntru toata lumea dansa si se distra. Am observat ca Miki nu mai e langa mine, dansa cu....un baiat. Nu cred ca il cunostea. Eu m'am asezat pe canapea, asteptam intr'un fel sa se termine totul. Am stat acolo cat timp a durat petrecerea, preferam sa ma uit la lume, nu prea era genul meu de petrecere. Mai bine mergeam undeva doar cu Miki, sau stateam acasa, vedeam un film, declansam inca un razboi mondial cu perne,si faceam tot felul de prostii copilaresti.
Dupa vreo 5 ore, a venit si finalul. Asa-zisul discurs al profesorilor, elevele-model care aratau ca un raton, din cauza rimelului intins pe fata si o gramada de imbratisari. Eu si Miki am iesit afara, pana nu a ajuns diriginta la noi ca sa ne zica sa fim cuminti si sa ne picteze rochiile cu machiajul ei care se scurge.
A: Siiii, nu vrei sa imi zici si mie cine era prietenul tau?
M: Pai, sincer, nu stiu. M'a prins de mana si apoi a inceput cu textele lor masculine. Nu mai stiu ce a zis, ma gandeam ce sa fac ca sa ma lase in pace.
Nu am mai apucat sa ii spun ceva pentru ca l'am vazut pe acel baiat indreptandu'se spre noi. S'a oferit sa ne conduca spre casa, si avand in vedere intunericul care era pe strada pe care o luam noi, am acceptat.
Hope you like it
Alissa P.O.V
Dupa premiere, am aflat ca profesorii ne'au pregarit o surpriza. Ni s'a zis unde trebuie sa mergem si toti am luat'o spre casa, ca sa ne pregatim.
Am ajuns acasa si am fugit repede in camera mea. Stiam ca parintii nu sunt acasa la ora asta, asa ca nu are rost sa le mai spun acum unde merg. Am deschis dulapul meu imens. Rochita cumparata cu cateva zile in urma, cea mov, fara bretele, a fost prima pe care am vazut'o. M'am uitat mai jos si am vazut o pereche de salndale negre, cu tocul nu prea inalt. Se potriveau perfect. Dulapul a ramas deschis iar eu am fugit repede in baie.Dupa un dus scurt, m'am aranjat din nou.Mi'am lasat parul desfacut, arata destul de bine, nu mai avea nevoie de nimic.Putin rimel, fond de ten, gloss, si gata si cu machiajul. Am mers din nou in camera si m'am imbracat.
Dupa ce am terminat totul, am auzit telefonul sunand. Era Miki. Ca de obicei, la fix. Se pare ca amandoua eram gata si pana la petrecere mai erau 2 ore. I'am spus ca o sa trec pe la ea sa vorbim ca sa zboare timpu'.
Ma astepta ca de obicei, stand pe fotoliul de langa usa. M'am asezat langa ea, si au inceput discutiile. Baietii. Ca de obicei, nu pot lipsi din discutiile noastre. Am inceput iar sa radem cand ne'am amintit ce prostii mai faceau baietii la ore. Dar gata cu scoala. Mai era jumatate de ora si incepea petrecerea.
Muzica dance se auzea de afara. Inauntru toata lumea dansa si se distra. Am observat ca Miki nu mai e langa mine, dansa cu....un baiat. Nu cred ca il cunostea. Eu m'am asezat pe canapea, asteptam intr'un fel sa se termine totul. Am stat acolo cat timp a durat petrecerea, preferam sa ma uit la lume, nu prea era genul meu de petrecere. Mai bine mergeam undeva doar cu Miki, sau stateam acasa, vedeam un film, declansam inca un razboi mondial cu perne,si faceam tot felul de prostii copilaresti.
Dupa vreo 5 ore, a venit si finalul. Asa-zisul discurs al profesorilor, elevele-model care aratau ca un raton, din cauza rimelului intins pe fata si o gramada de imbratisari. Eu si Miki am iesit afara, pana nu a ajuns diriginta la noi ca sa ne zica sa fim cuminti si sa ne picteze rochiile cu machiajul ei care se scurge.
A: Siiii, nu vrei sa imi zici si mie cine era prietenul tau?
M: Pai, sincer, nu stiu. M'a prins de mana si apoi a inceput cu textele lor masculine. Nu mai stiu ce a zis, ma gandeam ce sa fac ca sa ma lase in pace.
Nu am mai apucat sa ii spun ceva pentru ca l'am vazut pe acel baiat indreptandu'se spre noi. S'a oferit sa ne conduca spre casa, si avand in vedere intunericul care era pe strada pe care o luam noi, am acceptat.
Hope you like it
Hmm...oare era Tom ala?
Scuzati ca am intarziat cu comentariile.Eh...deci hai ca sunt curioasa.Tom...Bill...Altcineva?Next
Scuzati ca am intarziat cu comentariile.Eh...deci hai ca sunt curioasa.Tom...Bill...Altcineva?Next
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Nu pot sa zic nimic
Urmatorul next il pune Miki, si o sa vedeti
Urmatorul next il pune Miki, si o sa vedeti
yoy sigur era Tom e caracteristic lui next
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
nu va zic nimic:-$.nici eu; nici rox.
inca trei comenturi va rogg:o3
inca trei comenturi va rogg:o3
D u s t .- Moderator
Uhm, sunt foarte curioasa cine e acel "tip" . Sper ca fetele sa ajunga in siguranta acasa. Next miki
Bubbles.- Level 3
Pai daca baiatul ala e Tom...Atunci fetele ar teebui sa aiba grija,sau in dimineata urmatoare se trezesc ne-virgine.Nu am timpul,cheful si inspiratia necesara unui comm calumea,so tot ceea ce spun/scriu e ca imi place si ca vreau urmatoarea parte
Yahoo~- Level 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum