It's the dreamin' season [+18]
+15
Stefania
Just.My.Dream.World:x
Ciufulita101 =))
Dark D.
~ale.TH~
Sarmale
Bubbles.
Ioana;x
Yahoo~
Reihan.
BlackCat.Denny
Anne` K
Nephilim.
D u s t .
Black Rainbooow<3
19 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: It's the dreamin' season [+18]
haha. multa lume te va contrazice? no way.
nici macar un com nu e
nici macar un com nu e
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Uff, poate chiar nu merita.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Bai scuzeeeeeeeeee. Is chioara, tampa, proasta, cretina, idioata, handicapata!!! Cum mai vreti voi!!!! Cum dracu n-am vazut next-ul asta? Deci jur... Scuze bre (" longdesc="20" /> Acum va las next! Dar intai... va omor daca mai ziceti ca nu merita. Pentru mine merita, doar ca n-am vazut. Clar imi trebuie ochelari. Si baietii sunt nesimtiti. De ce se comporta asa cu ele? Scot eu bata de sub pat si intru in fic sa-i bat!! Muhaha!!! Acum vreau next de la pitica de Roxy >;D<
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Varsta : 28
Nu sunt piticaa!
Si nici tu nu esti nici cum:o3.
Si despre fic...eu cred ca nu merita buut,Michii imi inchide mereu gura.
Si nextul cred ca o sa vina destul de tarziu...
Si nici tu nu esti nici cum:o3.
Si despre fic...eu cred ca nu merita buut,Michii imi inchide mereu gura.
Si nextul cred ca o sa vina destul de tarziu...
taci tu ca merita
macar si asa, cu UN SINGUR COMENT, sa terminam ficul
macar si asa, cu UN SINGUR COMENT, sa terminam ficul
D u s t .- Moderator
scuzati intarzierea
imi pare foarterau ca nu am mai scris
dar este foarte tare fic-ul deci :
MERITA MERITA MERITA CLAR
si ce rai au fost baieti
next va log mumos
imi pare foarterau ca nu am mai scris
dar este foarte tare fic-ul deci :
MERITA MERITA MERITA CLAR
si ce rai au fost baieti
next va log mumos
Ciufulita101 =))- Level 6
Data de inscriere : 23/07/2011
Varsta : 27
Deci las si eu comm ca o copila cuminte . Baieti is porci!! Cine nu stie. Dar astea ce naiba au? S-au trezeit cu fata la cearcaf? Dati-le una as adoarma si sa trezeasca mai bine sau o fac eu! Ce ati zis? :-w Il inchideti? Vreti sa ma suparati . Dar deobicei atunci cand amenintati primiti comenturi stiu cum e. Deci eu promit ca o sa imi amintesc mereu sa il citesc , nu ca pan acum cand uitasem de el :"> . Scuzeee !
Hai next mamiii
Hai next mamiii
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Fetelor. multumim de comuuri:o3.
Eu sunt momentan la bunica, si nu stiu daca o sa am timp sa scriu.
Sa vad daca ma loveste inspiratia in seara asta si daca o sa am timp maine.
Scuze:o3.
Eu sunt momentan la bunica, si nu stiu daca o sa am timp sa scriu.
Sa vad daca ma loveste inspiratia in seara asta si daca o sa am timp maine.
Scuze:o3.
Alissa P.O.V.
Am mers dupa baieti impreuna cu Michii. Daca ei nu vor sa vorbeasca, ii facem noi. Am vazut o camera care avea usa intre-deshisa, le'am auzit vocile, asa ca am intrat si noi. Michii era politicoasa, a incercat sa vorbeasca cu ei dar se pare ca sunt imposibili. De unde au astia atatea aere? M'am saturat sa ascult cum fac ei pe domnisoarele cu fite asa ca am tras'o pe Michii afara din camera.
- Alissa, ce faci?
- Eu m'am saturat de ei? Ce le'am facut noi? Nu sunt singuri care pot sa faca pe indiferentii. Adica, decat cu fite mai bine sa fii indiferent.
- Te rog, macar imcearca sa te porti frumos. Nici mie nu imi plac, dar sunt baietii lui Sabrinne. Pentru ea...
- Bine, eu ma calmez. Dar, daca ei vor razboi, razboi le dam.
- Nu suntem in filmele de actiune.
Scarile se auzeau scartaind. Doamna Sabrinne veni langa noi, cu zambetul ei cald pe fata. Ne'a intrebat despre baieti, iar noi i'am zis ca ne intelegem bine cu ei. Nu imi placea sa o mint, dar...mai bine sa afle de la ei ca nu ne suportam. Oricum, baietii cedeaza mia repede. Ne'am scuzat, spunand ca trebuie sa mergem acasa. Ne'a imbratisat pe amandoua. Parca era de varsta noastra, Michii ma mai strangea asa tare incat reusea sa ma lase fara aer.
Intr'un final am plecat. Michii m'a luat de cot si m'a tras pe strada care ducea spre casa ei. Nu a mai trecut de mult pe acolo si nu stia pe unde si'a ratacit telefonul, nu vroia sa isi ingrijoreze parintii. A scos din buzunarul blugilor mei cheia de la usa si am intrat. Casa era pustie. A intrat in dormitorul parintilor si l'a vazut pe tatal ei dormind. Mama ei era la sevici.
Noi stateam in pragul dormitorului si ne uitam una la alta. Am inceput sa zambesc, iar Michii si'a dat ochii peste cap cand a realizat ca e vorba de o alta idee geniala.
- Michiiii, Alissa te iubeste! Asa ca vrei sa stai cu ea pana vin parinti ei acasa? Hai, stiu ce vrei!
- Idee buna. Dar am stat destul la tine in ultimele zile.
- Siii? Nu imi place sa stau singura.
Michi nu e greu de convins. Dupa cateva milogeli a acceptat. A inchis usa de la dormitor si a luat'o la fuga spre bucatarie, urland la mine sa ii iau niste haine din dulap.
Cunosteam camera ei la fel de bine ca a mea. Am deschis dulapul, am luat rucsacul de acolo si am inceput sa ii indes hainele preferate in el, plus ca i'am mai pus si ojele si ce am mai gasit pe langa oglinda. Am fugit in bucatarie, unde ea inca scria un biletel in care ii explica mamei ei unde e.
Am ajuns la mine acasa. Noaptea a trecut repede. Ca de obicei, am stat cu Michii pe jos si am vorbit ore intregi, am urlat cat ne'au tinut plamaniii din cauza filmelor horror, ne'am indopat cu dulciuri., eram exact ca niste copii. Dar ce erau in asta? Eram asa doar cand eram impreuna. Atunci zambeam cu adevarat, nu doar ma prefaceam. Ma simteam bine cu ea, si uitam mereu de toate problemele. Putea sa cada si cerul, nu imi pasa daca eram cu ea. Era cea mai importanta persoana pentru mine.
Am adormit pe canapeaua din sufragerie abia cand soarele incepea sa se zareasca printre nori, asa ca nu ne mai deranjau razele care se jucau pe fata noastra. Pe la ora 12 se aude un sunet enervant. Imi trag perna peste urechi si ignor sunetul. Nu mai auzeam si nu mai vedeam nimic. Cand am deschis ochii am vazut'o pe Michii stand langa mine si comentand la replicile gemenilor. Dar ce faceau ei aici?
- Bine, acum m'am trezit. Ce fac ei doi in casa mea? De obicei nu te duci la cineva pe care nu il suporti.
- Nu am fi aici daca mama ar sti adevarul, si daca ar afla cat de insuportabile sunteti defapt, zise fratele lui Bill. Nu i'am tinut minte numele, dar pe al lui Bill nu l'am putut uita. Felul in care se uita la mine, era aproape la fel ca si in vis. Nu iar, gata cu visul ala!
Scuze de dublu-post.
Am mers dupa baieti impreuna cu Michii. Daca ei nu vor sa vorbeasca, ii facem noi. Am vazut o camera care avea usa intre-deshisa, le'am auzit vocile, asa ca am intrat si noi. Michii era politicoasa, a incercat sa vorbeasca cu ei dar se pare ca sunt imposibili. De unde au astia atatea aere? M'am saturat sa ascult cum fac ei pe domnisoarele cu fite asa ca am tras'o pe Michii afara din camera.
- Alissa, ce faci?
- Eu m'am saturat de ei? Ce le'am facut noi? Nu sunt singuri care pot sa faca pe indiferentii. Adica, decat cu fite mai bine sa fii indiferent.
- Te rog, macar imcearca sa te porti frumos. Nici mie nu imi plac, dar sunt baietii lui Sabrinne. Pentru ea...
- Bine, eu ma calmez. Dar, daca ei vor razboi, razboi le dam.
- Nu suntem in filmele de actiune.
Scarile se auzeau scartaind. Doamna Sabrinne veni langa noi, cu zambetul ei cald pe fata. Ne'a intrebat despre baieti, iar noi i'am zis ca ne intelegem bine cu ei. Nu imi placea sa o mint, dar...mai bine sa afle de la ei ca nu ne suportam. Oricum, baietii cedeaza mia repede. Ne'am scuzat, spunand ca trebuie sa mergem acasa. Ne'a imbratisat pe amandoua. Parca era de varsta noastra, Michii ma mai strangea asa tare incat reusea sa ma lase fara aer.
Intr'un final am plecat. Michii m'a luat de cot si m'a tras pe strada care ducea spre casa ei. Nu a mai trecut de mult pe acolo si nu stia pe unde si'a ratacit telefonul, nu vroia sa isi ingrijoreze parintii. A scos din buzunarul blugilor mei cheia de la usa si am intrat. Casa era pustie. A intrat in dormitorul parintilor si l'a vazut pe tatal ei dormind. Mama ei era la sevici.
Noi stateam in pragul dormitorului si ne uitam una la alta. Am inceput sa zambesc, iar Michii si'a dat ochii peste cap cand a realizat ca e vorba de o alta idee geniala.
- Michiiii, Alissa te iubeste! Asa ca vrei sa stai cu ea pana vin parinti ei acasa? Hai, stiu ce vrei!
- Idee buna. Dar am stat destul la tine in ultimele zile.
- Siii? Nu imi place sa stau singura.
Michi nu e greu de convins. Dupa cateva milogeli a acceptat. A inchis usa de la dormitor si a luat'o la fuga spre bucatarie, urland la mine sa ii iau niste haine din dulap.
Cunosteam camera ei la fel de bine ca a mea. Am deschis dulapul, am luat rucsacul de acolo si am inceput sa ii indes hainele preferate in el, plus ca i'am mai pus si ojele si ce am mai gasit pe langa oglinda. Am fugit in bucatarie, unde ea inca scria un biletel in care ii explica mamei ei unde e.
Am ajuns la mine acasa. Noaptea a trecut repede. Ca de obicei, am stat cu Michii pe jos si am vorbit ore intregi, am urlat cat ne'au tinut plamaniii din cauza filmelor horror, ne'am indopat cu dulciuri., eram exact ca niste copii. Dar ce erau in asta? Eram asa doar cand eram impreuna. Atunci zambeam cu adevarat, nu doar ma prefaceam. Ma simteam bine cu ea, si uitam mereu de toate problemele. Putea sa cada si cerul, nu imi pasa daca eram cu ea. Era cea mai importanta persoana pentru mine.
Am adormit pe canapeaua din sufragerie abia cand soarele incepea sa se zareasca printre nori, asa ca nu ne mai deranjau razele care se jucau pe fata noastra. Pe la ora 12 se aude un sunet enervant. Imi trag perna peste urechi si ignor sunetul. Nu mai auzeam si nu mai vedeam nimic. Cand am deschis ochii am vazut'o pe Michii stand langa mine si comentand la replicile gemenilor. Dar ce faceau ei aici?
- Bine, acum m'am trezit. Ce fac ei doi in casa mea? De obicei nu te duci la cineva pe care nu il suporti.
- Nu am fi aici daca mama ar sti adevarul, si daca ar afla cat de insuportabile sunteti defapt, zise fratele lui Bill. Nu i'am tinut minte numele, dar pe al lui Bill nu l'am putut uita. Felul in care se uita la mine, era aproape la fel ca si in vis. Nu iar, gata cu visul ala!
Scuze de dublu-post.
Esti geniala maicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te iubescccc maaaaa
te iubescccc maaaaa
D u s t .- Moderator
e dif mult mai mare de 24 de ore..deki no problem:*
Sa revenim la fic...
E super ficu vostru:X:X Abea m.am apucat de citit de 1 ora..si deja stiu tot:D
Plss hai mai rpd cu nextu:o3 >-
Sa revenim la fic...
E super ficu vostru:X:X Abea m.am apucat de citit de 1 ora..si deja stiu tot:D
Plss hai mai rpd cu nextu:o3 >-
Just.My.Dream.World:x- Level 1
Data de inscriere : 06/08/2011
What theeeeeee...... ceeee dracu? Sunt nesimtiti!! NESIMTITI! De ce se comporta asa cu ele? Imi vine sa-i disec!! Scuze isi face efectul filmul de aseara Dar e adevarat. Imi vine sa-i disec, sa le tai capetele cu drujba pe urma sa le atarn de perete siiiiii... gata ma opresc. Bun, sper sa se schimbe repede ca daca nu... chiar asta fac. Michi next >;D<
Nephilim.- Level 8
Ce prosti is, ce comportament ....Asa filmu m-a inspirat, m-am dus sa imi iau si eu dulciuri, dar vb pe mess nu ma uitam la film. Ce frumos, buni comenteaza replicile lor . Hai bunii next >;d<. Va iubeeesc . Inca odara next
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Lenna, la ce film sadic te'ai uitat?)" longdesc="21" />
Nu ma asteptam la atatea commuri, multumim ca il cititi.
Si despre next, si eu il astept.
Hai mamiiiii:o3.
Nu ma asteptam la atatea commuri, multumim ca il cititi.
Si despre next, si eu il astept.
Hai mamiiiii:o3.
Nephilim.- Level 8
Si eu am vrut sa ma uit:o3.
Daar, nu se incarca:|.
Acum ma apuca sadicismele:)).
Daar, nu se incarca:|.
Acum ma apuca sadicismele:)).
Haaaaaaaai Michiiiiiiii Te disec daca nu pui next!
Nephilim.- Level 8
stai breeeee. d'abea am scris 8 randuri
mai pune un com
ca sa nu fac dublu-post cd pun next.
si si va multumim de comentariiii
nu ne asteptam la atatea
mai pune un com
ca sa nu fac dublu-post cd pun next.
si si va multumim de comentariiii
nu ne asteptam la atatea
D u s t .- Moderator
Na!! Alt comentariu
Nephilim.- Level 8
Hai mai Michii ca si eu astept:o3.
Michii P.O.V.
Dupa mai multe incercari de ai convinge pe baieti sa vorbeasca civilizat cu noi, Alissa a pus punct si m'a tras afara din camera. Am incercat amandoua sa fim dragute de dragul Sabrinnei dar... degeaba. Baietii astia sunt imposibili. Am auzit pe cineva urcand scarile. Se pare ca era ea. Evident ca a intrebat cum ne intelegem cu copii ei, insa noi am evitat sa ii spunem adevarul, ca sa nu o intristam. Am mintit, chiar nu ne placea asta, dar am facut'o. Pentru ea, pentru ca ne'a ajutat. Mai apoi i'am spus ca este destul de tarziu si ca ar trebui sa mergem acasa.
Am adus'o pe Alissa la mine acasa, pentru ca nu le'am spus parintilor unde sunt. Am aprins lumina si am deschis usor usa pentru a vedea daca tata e treaz. Dormea. Ne'am dus in dreptul camerei mele si acolo Alissa a inceput cu diverse milogeli ca sa mergem la ea acasa. Nu ii puteam rezista acelor rugaminti asa ca am acceptat destul de repede, pentru ca imi placea sa imi petrec timpul cu ea. Asadar eu m'am dus sa le las un bilet parintilor ca sa stie unde sunt, in timp ce buna mea `sora` pe care o iubesc imi punea haine intr'un ruxac.
Imediat ce a terminat fiecare de facut ce avea, ne'am dus spre casa Alissei. Am ajuns repede pentru ca nu sta departe de mine. A scos cheile din buzunar si a deschis usa iar eu am intrat imediat in casa si mi'am aruncat ruxacul pe unde am apucat. Fiind obosite, ne'am aruncat imediat pe canapea , dar nu inainte de a verifica daca usa este incuiata.
Am stat toata noaptea indopandu'ne cu dulciuri si speriindu'ne de la filmele horror, astfel incat nici nu ne'am dat seama cand am adormit.
Dimineata a venit si ea, asa ca cu chiu cu vai a trebuit sa ma trezesc. O vad pe Alissa dormind asa ca ma ridic usor, fara a face zgomot, si ma duc spre bucatarie.Darr, nici nu m'am ridicat bine si ii vad pe acei fitosi. Uimita, ma frec un pic la ochi in speranta ca acestia sunt doar o iluzie.. Spre ghinionul nostru, nu sunt. In tot acest timp Alissa se trezise. Ne intrebam ce cauta ei aici. Poate vor sa'si ceara scuze.. dar nu. Ne'au lamurit mai apoi ca la insistentele mamei lor au trecut pe aici.
Am luat'o pe `sora`mea de mana si ne'am dus sus. In fond, daca ei sunt indiferenti noi de ce sa nu fim?
Dupa cateva minute de palavrageli neinsemnate se aud zgomote puternice de jos. Acolo erau gemenii. Ne ducem repede acolo sa vedem ce se intampla.
- Ati incurcat'o rau baieti.
Cei doi agarici continua sa dea in noi cu faina, insa la cat de agitati sunt nici nu isi dau seama ca si ei sunt la fel de murdari ca noi. M'am in bucatarie si am luat tubul de ketchup si de mustar, si i'am dat si Alissei unul.
Dupa cateva minute de alergat prin casa, ne'am trantit toti obositi pe canapea. Stau si ma gandesc cateodata cum de canapeaua asta nu se rupe, la cati s'au aruncat in ea.
-Tom. Mirosi a aripi de PUI, afirm dezgustata.
Baiatul se uita urat la mine, ceea ce ne face pe mine si pe Alissa sa radem. Imediat ce ne'am potolit, am observat ca in apartament era dezastru.
-Ooo nu. spuse Alissa nemultumita de situatie.
-Sa nu credeti ca o sa va ajutam sa faceti curat. Apropo, unde este baia? Ne'ar prinde bine un dus.
-Sa stii Bill ca folosindu'ti aerele tale superioare nu o sa castigi nimic. Doar dupa ce faceti curat o sa puteti sa faceti si baie. Iar asta o facem numai ca Sabrinne, mama voastra , sa fie fericita.
-Ce frumos. Mama v'a salvat iar voi nici macar nu ii stiti numele? O cheama Simone. S-I-M-O-N-E.
-Ceee?
Da, mie si Alissei nu ne venea sa credem nici o iota din ce a spus Tom. Cum sa o cheme Simone? Noua ne'a zis ca numele ei este Sabrinne. Ne uitam amandoua una la alta speriate. Nu stiam de ce ne'a mintit si nici macar ce motiv ar fii avut.. Acum totul a devenit foarte complicat ...
D u s t .- Moderator
Aripi de pui?
Tu ma omori.
Bine , e complicat, dar eu inca rad=))
Tu ma omori.
Bine , e complicat, dar eu inca rad=))
Buuuuun ! Ma cam doare capul de la drum, dar ma straduiesc sa las un comentariu calumeaaaa. Am ras la faza cu ''aripi de pui'' )))))) Imi si imaginez. Ok.. vreau sa stiu de ce Simone le-a spus ca o cheama altfel Ce motiv ar fi avut? Ciudaaaaaaaat. Buuuuuun Rox next
Nephilim.- Level 8
Haidy cu nextu:X
Just.My.Dream.World:x- Level 1
Data de inscriere : 06/08/2011
Abia acum am citit si eu totul, de la pagina 1 pana la 9 .
Imi place ficul vostru, descrieti foate bine. Am vazut pozele si personajele sunt dragute:d
Mi-a placut partea cu violul, extrem de bine descrisa.
Fetelor, merita sa continuati povestea.
La faza cu aripi de pui si acum rad )" longdesc="21" />
Sabrinne? Hm... de ce o fi mintit? Vreau sa stiu... :d
Dansai cu un pokemon )" longdesc="21" /> Dar ce pokemon rau a fost ...
So.. next!
Imi place ficul vostru, descrieti foate bine. Am vazut pozele si personajele sunt dragute:d
Mi-a placut partea cu violul, extrem de bine descrisa.
Fetelor, merita sa continuati povestea.
La faza cu aripi de pui si acum rad )" longdesc="21" />
Sabrinne? Hm... de ce o fi mintit? Vreau sa stiu... :d
Dansai cu un pokemon )" longdesc="21" /> Dar ce pokemon rau a fost ...
So.. next!
Stefania- Level 1
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum