The Vampire Diaries
+11
~DJ.alex~
Becky83
Crissa.
Un.
Andreutza
Yahoo~
denn' kiiroo
BlackCat.Denny
Ioana.TH
Nephilim.
Dark D.
15 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Filme
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: The Vampire Diaries
Sincer..nici nu stiu ce sa mai cred....Ar trebui sa citim cartea/cartie pentru a afla adevarul....
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Sa sti......am citit cartea dar era o redactare dupa film deci nu era originala.nici nu avea cum am luat-o cu revista Bravo doar primul nr....Jurnalul lui Stefan-Inceputurile...''deci scria doar inceputul nici nu ajunsesera in zilele noastre totul se petrecea prin 1868 cam asa..parca asa caa... asteptam filmul.sau cumparam cartea daca daca e prin librarii...app e doar una?sau sunt mai multe volume?
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Poi...In kauflan am vazut cartea marea si groasa si mai jos volumele dar nu stiu ce sa cumpar defapt nici nu sunt sigura daca sa cumpar.Acum citesc despre ce o sa fie in sezonul 3,care ma lasat putin in ceata zice de moartea elenei si nu pricep dar ma lamuresc eu...
Dark D.- Super Fan
hmmm..da am citit si eu ceva de moarte Elenei si ca Stefan va deveni malefic i se va altura lui Klaus pt ca i-a salvat viata lui Damon...si parca asa...nush vedem...speram sa se tremine totul cu bine.
Un.- Level 7
Citeam ce nu trebuia )" longdesc="21" />.Era sezonul 4 .In 3 ea devine vampir si aude o lupta intre vampiri in padure.Se duce acolo si ii vede pe frati salvatore.Si ea il ataca pe Stefan,si il face sa creada ca l-a iubit mai mult pe Damon.Dupa ce termina in padure pleaca cu Damon undeva si doarme 4 zile )" longdesc="21" />.Apoi Elena afla cei-a facut lui Stefan si regreta enorm.Si parca Stefan isi da seama ca o iubeste mai mult pe Katerina[nu sunt sigura].Si pe la final nu stiu cum se intampla dar moare si Katerina si Elene arse de soare.Parca Elene o impinge pe Katerina la soare dupa care ea o trage si pe Elena dar arde putin ca unul frati Salvatore o trage inapoi dar degeaba,tot moare.
Dark D.- Super Fan
OMFG Elene dvinee vampir....asa mah ca si uitasem de Katerine )" longdesc="21" /> ..hmmm se vor schimba multe in sezonul urmator...Dar nu inteleg de ce vrea sa ii dea impresia lui Stefan ca ea il iubeste mai mult pe Damon....sau poate asa o fi.. /" longdesc="8" /> uuuuu...si Stefan cu Katerine.o iubeste mai mult pe ea...hmm tot ce e posibil dupa ce devine si el ''rau''..isi aduce aminte cat o iubea pe Katerine inainte..si daca vede ca e tradat de Elena...si intoarce la Kate..waa..asta da roman..fratica....pacat ca mor am2.sunt curioasa ce se intampla cu cei doi Salvatore.....daca ai zis ca Damon s-ar putea sa devina om.......poate el mai traieste nitica,.....dar Stefan,,,cred ca moare nasol moment.
Un.- Level 7
Eu am citit furia si a fost wow inca din primele pagini.
Dark D.- Super Fan
As putea sa iti dau si tie linkul dar nu am voie,poate doar pe un mesaj privat...Vrei?E super :x
Dark D.- Super Fan
Daaaa normaal..te rog mult
Un.- Level 7
Ti-am trimes
Dark D.- Super Fan
Cand termini de citit iti pot da si cartea urmatoare
Dark D.- Super Fan
OOO...mersi muuult...te anunt eu...cand o termin pe asta
Un.- Level 7
E un serial mai mult decat superb. :x
Actiunea este bine subliniata, accentul se pune pe toate personajele si de fiecare data sunt uimita de fiecare decizie luata de personaje.
Eram disperata cand asteptam episodu` la saptamana, le vroiam pe toate odata.
Astept cu nerabdare sezonu`3.
Actiunea este bine subliniata, accentul se pune pe toate personajele si de fiecare data sunt uimita de fiecare decizie luata de personaje.
Eram disperata cand asteptam episodu` la saptamana, le vroiam pe toate odata.
Astept cu nerabdare sezonu`3.
The vampire diaries este serialul meu preferat abia astept sezonul 3, mai ales ca acum exista Delenaaaa...hihihih
Becky83- New Member
Data de inscriere : 11/08/2011
Varsta : 29
Cred ca e super da pe ce canal e?
~DJ.alex~- Level 4
Data de inscriere : 10/09/2011
Varsta : 24
internet
Dark D.- Super Fan
Tare asta=)))
Hey...e septembrie..unde-i serialul:-w...off:(
Hey...e septembrie..unde-i serialul:-w...off:(
Un.- Level 7
mai e putin pana incepe, vreo 5 zile, asa intra pe http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/09/vampire-diaries-serial-online-subtitrat.html
si vezi acel promo
si vezi acel promo
Dark D.- Super Fan
Woow saru'mana:))...mamamiaaa ce sezoon!:x Stefan o transforma pe Elena..ori eu nu mai vad bine?Defap nu a aratat ca o transforma..am vaazut ca o musca..oooo daaaa.....de abia asteeptx uhh
Un.- Level 7
Pai...sezonul asta o sa fie Elena vampir uhuu, si parca o tranforma Damon si etc, ete. astept sa inceapa .
Dark D.- Super Fan
Damon??am vazut ca a muscat-o Stefan?Am dilit?Never mind..si eu de abia asteeeeeeeept<333<33:x:x
Un.- Level 7
Eu stiam de Damon, dar filmul nu coincide cu carte sialte chesti si rezumate, poate vine o zana si o leveste cu o bagheta magica in cap si goop...Elena devine vampir. Mai e asa mult pana incepe <
Dark D.- Super Fan
Da foarte muult...sau te referi la actiune??ehhh sa vedem sa vedeeeeemX:XX:x: Elena vampirr..ihaaa:>
Un.- Level 7
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Vampire Diaries Romania
» Vampire story...
» Vampire Love
» Interview with the Vampire
» Abraham Lincoln Vampire Hunter
» Vampire story...
» Vampire Love
» Interview with the Vampire