Vampire story...
+5
Ioana;x
NyKo
BlackCat.Denny
Yahoo~
Dark D.
9 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vampire story...
Seara...Cerul infinit albastru veghea in liniste new yorkul...Lumea se plimba linistisa sau grabita pe strazile aglomerate.Parcul Madison Square era cam gol...vedai pe cateva banci niste indragostiti,adolescenti care mai de care...dar pe o banca intr'un loc mai retras statea o fata ce parea ingandurata...Nimeni nu stia ce gandeste,cea ce simte in acel moment...Era mai retrasa nu prea se intelegea bine cu lumea...Era invidiata de unele fete pentru frumusetea sa pura...Insa pe fata ei nu puteai citi fericire in acel moment...Gandurile o macinau...Ceva se intampla...Se ridica usor de pe banca si pleaca usor spre iesirea din parc...se mai intoarce odata si lasa o lacrima sa se prelinga pe fata sa rece si palida,nu o lasa sa se sparga pe barbia si si o sterge repede si se indreapta cu pasi repezi in nestiut...Ajunge in fata unei case mari si albe...Intra usor pe usa alba strigand un nume...un nume de baiat sau poate barbat...Michael...Cine putea fi acea persoana strigata de o fata care avea nevoie de un strop de fericire...Pleaca suparata intr'o camera mai retrasa,vazand ca nu i se da nici un raspuns.Camera era frumoasa niste pereti rosi cu alb care aveau in tablou cu 3 persoane...Acea camera parea sa ii aminteasca niste lucruri nu prea frumoase...Fata izbucneste in lacrimi si iese din camera trantind usa dupa ea...Intra intr'o alta camera...una alba,mare care parea camera sa...Se indreapta spre sifonierul sau negru si scoate niste pijamale...Le imbraca si se ajeaza pe patu sau cu lacrimi in ochii...Somnul ii este intrerupt de niste batai in usa...Coboara usor din pat tragandusi pasi...Deschide usa usor si un barbat nici mai tanar sau mai batran era pe patea cealalta a usii...Fata nu pare prea incantat de prezenta sa si isi roteste ochii...
x:madison...te'ai facut bagajele?intr'ora plecam!
m:nu,michael,dar...
x:nici un dar...o ora!o ora ai la dispozitie!
Madison tranteste usa si se arunca pe pat...Incepe sa ia niste valize si le umple cu lucrurile sale...Dar nu putea pleca asa lasand tot cea fost frumoas si mai putin frumos in voia sorti...Daca tatal sau dorea sa se mute...trebuia...El era tot ce avea...Dupa moartea mamei sale...Au ramas doar ei doi...Fata isi aranjeaza valizele si pleaca in biroul tatalui sau pentru a ii da raportul asa cum ii place sa spuna...Intra in acea camera,ca de obicei tatal sau este cu telefonul lipit de ureche,se aseaza pe scaun in fata lui michael insa pare invizibila...Tatal termina de vorbit si pleaca sprea aeroport...Fata mai priveste odata new yorkul si urca cu lacrimi in ochii in avion...Avea sa plece intr'o tara noua,unde nu cunostea pe nimeni...Stia doar ca acolo urma sa isi petreaca o perioada mai lunga pentru afacerile tatalui sau...
Deci....Cum vi se pare?
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Re: Vampire story...
Sigur,fata vampir cu Michael.Original,ce coincidenta.
Anyways,sa trecem peste idee.Uhm,e bine ca nu te-ai avantat direct in dialog,se vede progresul facut.Dar puteai adauga mai multa descriere la inceput.
Anyways,sa trecem peste idee.Uhm,e bine ca nu te-ai avantat direct in dialog,se vede progresul facut.Dar puteai adauga mai multa descriere la inceput.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
deci imi place ..chiar povestesti bine ..vreau next !!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
E tarre. Imi place cum povestesti
Presupun ca vor merge in Germania
EA e acum vampir sau va devenii pe parcursul ficului ????
HAi cu NEXT
Presupun ca vor merge in Germania
EA e acum vampir sau va devenii pe parcursul ficului ????
HAi cu NEXT
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
scuze k nu am pus descriere
madison-16 ani, singuratica care isi doreste sa o aiba iarasi langa ea pe mama sa....odata ajunsa in germania viata ei va fi altfel....
michael-tatal lui medison...si'a pierdut sotia din cauza infidelitati...
madison-16 ani, singuratica care isi doreste sa o aiba iarasi langa ea pe mama sa....odata ajunsa in germania viata ei va fi altfel....
michael-tatal lui medison...si'a pierdut sotia din cauza infidelitati...
Ultima editare efectuata de catre ★яέвέℓℓα♥тн★ in Lun Mai 16, 2011 11:48 pm, editata de 1 ori
Dark D.- Super Fan
?" longdesc="39" />
Hmm...
Vreau sa vina partea interesanta.:d
Hmm...
Vreau sa vina partea interesanta.:d
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
Avionul dupa cateva ore bune de mers ajunge si in germania...Fata trage aer in piept si pune piciorul pe pamant german...Face cativa pasi intra in aeroport,intra intr'un taxi se se indreapta spre o casa mult mai mare decat cea lasata in america...Intra in acea casa si se instaleaza ii placea noua locuinta...
m:madison maine incepe scoala!
ma:off tata!
m:shtt,ma duc sa te inscriu...
Fata nu era prea incatata,ii era teama sa fie iarasi singura,ca in america...Seara se lasa usor madison iubea seara si privitul cerului plin de stele,asa ca iese pe balcon si se ajeaza pe un fel de scaun.Era o seara linistita ,se simtea bine...Somnul o fura repede si a dormit pe acel scaun...Dimineata tatal sau o gaseste pe scaun,isi petrecuse seara pe balcon in frig insa nu'l putea simti...Se ridica usor de pe scaun il facea toaleta de dimineata,cauta cateva haine si se indreapta spre scoala.Prin geamurile fumuri ale masinii ii priveste pe cei care urmai sa ii fie colegii...Coboara,tragand aer in piept,simte cm toate privirele sunt atintite spre ea si o facea sa se simta prost,era stanjenitor pentru ea,nu ii placea.Se aseaza pe o banca si priveste iarasi lumea...Simte prin acea multime doua inimi care nu bateau...Un miros...de alt vampir...Incearca sa ii zareasca...O fata de apropie usor de ea si incearca sa ii vorbeasca...
x:hey,tu esi noua?
m:da...sunt in clasa 11 a u?
x:vom fi colege!!o sa ne intelegem bine...apropo,dora.fata ii intinde mana
m:madison...
Dora pleaca si madison ramane singura...Totii sunt poftisi sa intre in liceu.Madison intra ultima in clasa deoarece a ramas in cabinetul directorului...Intra in clasa si privire toate se atintesc asupra chipului sau...Profesorul o prezinta si o aseaza langa un baiat...In tot timpul orei acel baiat se uita numai la ea...Madison isi dorea cel mai mult sa se termine ora ii era teama...Simtea acei vampiri foarte aproape de ea,erau chiar colegi ei,nu si'a putut dea seama cine sunt din cauza colegului sau de banca...Fata iese pe hol si se aseaza pe podeaua rece sin hol...Vede cum se apropie de ea acelasi baiat...Se aseaza langa ea si o priveste cu p sclipire aparte in ochii...
x:buna...
Madison tace si da din cap si incearca sa se ridice...Insa baiatul o prinde usor de mana si o trage inapoi
x:stai,vreau sa ne cunoastem
m:dc?
x:vei fi colega mea de banca....
m:ma cheama madison...
x:kevin..de ce esti asa rece?
m:aaa...poi ce tie nu ti se intampla sa ai pielea rece?
Kevin incepe sa zambeasca,nu acel raspuns il astepta...
k:ma refeream la comportament...
m:ah...poate pentru ca nu te cunosc...
k:ah,sa sunat...mergem?
Madison da din cap afirmativ si se indreapta spre clasa...Kevin o facea sa simta cum sangele i se misca prin vene,o facea sa fiarba...Nu stia de ce are asa influenta asupra sa,nu era vampir,era un om...Orele s'au terminat repede iar fata era asteptata de catre tatal ei in fata liceului...Tot drumul a fost tacuta...Acasa tatal ei michael incearca sa afle ce s'a imtamplat...Madison pare multumita si incantata de prima zi a sa la liceu in germania...Era o diferenta de la cer pana la pamant intre viata din america si cea din germania...Fata ii poveste ca a simtit alti doi vampir si ca a cunoscut un baiat care o face sa simta ciudat dar in acelasi timp minunat...
m:madison maine incepe scoala!
ma:off tata!
m:shtt,ma duc sa te inscriu...
Fata nu era prea incatata,ii era teama sa fie iarasi singura,ca in america...Seara se lasa usor madison iubea seara si privitul cerului plin de stele,asa ca iese pe balcon si se ajeaza pe un fel de scaun.Era o seara linistita ,se simtea bine...Somnul o fura repede si a dormit pe acel scaun...Dimineata tatal sau o gaseste pe scaun,isi petrecuse seara pe balcon in frig insa nu'l putea simti...Se ridica usor de pe scaun il facea toaleta de dimineata,cauta cateva haine si se indreapta spre scoala.Prin geamurile fumuri ale masinii ii priveste pe cei care urmai sa ii fie colegii...Coboara,tragand aer in piept,simte cm toate privirele sunt atintite spre ea si o facea sa se simta prost,era stanjenitor pentru ea,nu ii placea.Se aseaza pe o banca si priveste iarasi lumea...Simte prin acea multime doua inimi care nu bateau...Un miros...de alt vampir...Incearca sa ii zareasca...O fata de apropie usor de ea si incearca sa ii vorbeasca...
x:hey,tu esi noua?
m:da...sunt in clasa 11 a u?
x:vom fi colege!!o sa ne intelegem bine...apropo,dora.fata ii intinde mana
m:madison...
Dora pleaca si madison ramane singura...Totii sunt poftisi sa intre in liceu.Madison intra ultima in clasa deoarece a ramas in cabinetul directorului...Intra in clasa si privire toate se atintesc asupra chipului sau...Profesorul o prezinta si o aseaza langa un baiat...In tot timpul orei acel baiat se uita numai la ea...Madison isi dorea cel mai mult sa se termine ora ii era teama...Simtea acei vampiri foarte aproape de ea,erau chiar colegi ei,nu si'a putut dea seama cine sunt din cauza colegului sau de banca...Fata iese pe hol si se aseaza pe podeaua rece sin hol...Vede cum se apropie de ea acelasi baiat...Se aseaza langa ea si o priveste cu p sclipire aparte in ochii...
x:buna...
Madison tace si da din cap si incearca sa se ridice...Insa baiatul o prinde usor de mana si o trage inapoi
x:stai,vreau sa ne cunoastem
m:dc?
x:vei fi colega mea de banca....
m:ma cheama madison...
x:kevin..de ce esti asa rece?
m:aaa...poi ce tie nu ti se intampla sa ai pielea rece?
Kevin incepe sa zambeasca,nu acel raspuns il astepta...
k:ma refeream la comportament...
m:ah...poate pentru ca nu te cunosc...
k:ah,sa sunat...mergem?
Madison da din cap afirmativ si se indreapta spre clasa...Kevin o facea sa simta cum sangele i se misca prin vene,o facea sa fiarba...Nu stia de ce are asa influenta asupra sa,nu era vampir,era un om...Orele s'au terminat repede iar fata era asteptata de catre tatal ei in fata liceului...Tot drumul a fost tacuta...Acasa tatal ei michael incearca sa afle ce s'a imtamplat...Madison pare multumita si incantata de prima zi a sa la liceu in germania...Era o diferenta de la cer pana la pamant intre viata din america si cea din germania...Fata ii poveste ca a simtit alti doi vampir si ca a cunoscut un baiat care o face sa simta ciudat dar in acelasi timp minunat...
Dark D.- Super Fan
Cine sunt ceilalti doi vampiri?
Pui si poze cu Kevin? :>
Pui si next?
Pui si poze cu Kevin? :>
Pui si next?
AnTHonia- Level 6
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 25
sa mai am si eu com
Dark D.- Super Fan
Scz de intarziere
Deci nu stiu dc dar cred ca cei doi vampiri sunt Bill Si Tom /" longdesc="8" /> Am dreptate ???
Ea se indragosteste de Kevin ??
Imi place ficul, si devine si interesant
Hai cu NEXt
Deci nu stiu dc dar cred ca cei doi vampiri sunt Bill Si Tom /" longdesc="8" /> Am dreptate ???
Ea se indragosteste de Kevin ??
Imi place ficul, si devine si interesant
Hai cu NEXt
NyKo- Level 6
hai te rog eu frumos pune next
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
maine o sa aveti next
Dark D.- Super Fan
wow fikul e minunat:X:X:X
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
O noua zi,un nou capitol din viata.Viata e dulce si amara este tristetea amestecata cu fericire,durere cu dragoste...si o pot tine asa pana la sfarsit.Sentimentele par sa nu mai aiba sens si folos.Sunt inferioare,acum multi sunt pe interes...la ce le folosesc sentimentele?Pentru a suferi?
Madison se trezeste cu greu dupa o noapte agitata de vanatoare...Se duce la baie si isi face toaleta,cand incearca sa se spele pe dinti vede cum canini inca nu s'au micsorat din cauza setei...Nu stia ce sa faca...Trebuia sa nu mai vorbeasca,sa nu mai zambeasca,avea nevoie de sange...Coboara repede la tatal sau si ii poveste speriata,eram destul timp sa si vaneze dar si sa ajunga la ajunga la scoala.Pleaca grabita spre vanatoare si incearca sa nu isi pateze hainele de sange,si reuseste.Ajunge si la scoala cu o oarecare intarziere,dar profesorul nu era in clasa spre bucuria sa...Kevin o astepta agitat...
-ce s'a intamplat?
-buna!raspunde ironic.
-imi spui?
-m'am trezit tarziu,o nimica toata.
Profesorul ajunge in clasa ora de desfasoare repede ca toate celelalte ore...Isi strange cartile si caietele dupa banca si le pune in geanta ma ridic de pe scaun si kevin o trage de mana...O roaga sa mai ramana dupa ora pentru aprezenta'o si celorlalti din grupul sau...Fata isi suna tatal si il anunta.Se indreapta amdoi intr'un colt ferit de lume si se intalnesc cu niste fete si baietii mai ciudati...Incep sa vorbeasca,un baiat se uita intruna la mine si ciudat.Kevin il observa si ma prezinta in fata lor drept iubita lui,il lasa pe acel baiat cu o fata plouata.Ajunge si cu intarziere inca un baiat brunet,ne dam manile si atunci parca ceva ne'a facut sa ne dam drumul mainilor,el era unul dintre acei vampiri pe care ii simtisem.
-haide mai,mai stateai?spune kevin pe un ton rautacios.farc'tu,l'ai uitat acasa?
-nu a putut veni!
-ok.
-kevin eu vreau sa plec...
Acel vampir nu o facea sa se simta in largul ei...Kevin observase si incepuse sa ii puna intrebari...Nu aveamraspunsuri...Ajunsa acasa fata il cauta pe tatal ei michael si nu'l gaseste...Se duce iarasi la vanatoare....unde avea sa se intalneasca iarasi cu acel vampir...
Dark D.- Super Fan
Acel baiat vampir e Bill ???
frumos ficu.
Hai pune NexT
frumos ficu.
Hai pune NexT
NyKo- Level 6
mor de curiozitate baiatu acela era bill?????abea astept nextu
~ale.TH~- Level 6
Sunt sigura ca e Bill
Ma sexy Pavel Bartos
Pune next
Ma sexy Pavel Bartos
Pune next
AnTHonia- Level 6
Madison in timpul vanatori vede o caprioara care ii face sangele sa ii fiarba in vene asa ca incepe sa alege dupa ea...Un al vampir a vazut aceasi caprioara si a inceput sa o alerge...Amadoi se uitau dupa acea caprioara incat nu s'au putut vedea astfel ciocnindu`se foarte rau...Au cazut la cativa metri de locul unde s'au ciocnit...Madison s'a ridicat usor si s'a indreptat spre acel baiat care statea cu fata la pamant...Simturile i se dereglasera si astfel nu si'a dat seama ca este acelasi vampir de la scoala...Se apropie usor de el si il itoarce cu fata spre cerul albastru si cald...Madison ramane muta de uimire si asteapta ca acel baiat sa deschida ochii,asteptarea ei nu parea a fi prea lunga baiatul a dechis ochii si o privea cu niste ochii care te infricosau...
-ce mi'ai facut?intreaba baiatu nervos
-amdoi am fost de vina,nu ne uitam pe unde alergam asa ca ne'am ciocnit si tu ai,aproape,lesinat!
-bine...
-de ce esti asa rau?
-ha,sunt vampir cum ai vrea sa ma comport sa sar de bucurie in sus?
-si eu sunt,dar sunt mai diferita fata de tine!ridicandu'si vocea,sti nici macar nu am facut cunostinta!
-eu sunt andreas!
Fata se prezinta si ea si incearca sa il 'imblanzeasca'pe baiat,pare sa reuseasca.Nu intelegea de ce era asa rau...Nu avea prieteni?Era un singuratic?...Andreas spunea ca are prieteni dar erau oameni...Intre cei doi parea sa se lege o prietenie,orele au trecut repede pe langa ei,au povestit aproape tot despre viata lor...Soarele coboara incet depe cer ascunzandu'se dupa copaci,lasand loc de intrare lunii albe...Cei doi hotaresc sa se intalneasca a doua zi pe holul scoli la ora 10...Fata pleaca fericita spre casa,ii era mult mai bine aici in germania...se'ntelegea bine cu cativa colegi inca din primele zile...Iar in america in toti ani nu avea ata de multi prieteni...
Ajunge acasa si isi deschide telefonul,ramane uimita cand vede cate apeleluri are de le Kevin il suna si...o invita intr'un club...Nu sta prea mult pe ganduri si incepe sa se aranjeze oricum tatal ei era plecat intr'o alta tara pentru un contract...Ajung repede la club si incep sa se distreze...Se aseaza la o masa si simte cum cineva o priveste prea insistent...Se simtea jenata asa ca ia pe Kevin la dans...Dupa ce termina pleaca inapoi la masa si il vede pe Kevin veniind cu alti doi baieti...Erau colegii sau de clasa...si ea nici macar nu ii cunostea...Unul dintre baietii incearca sa ii faca avansuri dar il respingea mereu,nu se dadea usor batut...Madison parea sa se bucure din plin de acea seara...
Dark D.- Super Fan
Ala era Tom 100% )" longdesc="21" />
O sa aibe o relatie cu Andreas ?? /" longdesc="8" />
Azi nu prea am inspiratie sa las un com
HAi pune NExT ca.mi place mult
O sa aibe o relatie cu Andreas ?? /" longdesc="8" />
Azi nu prea am inspiratie sa las un com
HAi pune NExT ca.mi place mult
NyKo- Level 6
da
era tom
era tom
Dark D.- Super Fan
ala e tom 100% nu are cine sa fie alcineva
~ale.TH~- Level 6
Hmmm...avansuri...tipic tom
NU am inspiratie
Dceii...
NEXT
NU am inspiratie
Dceii...
NEXT
AnTHonia- Level 6
Madison parea fericita in acea seara...Simte cum se sufoca din cauza acelui baiat si iese afara...Se plimba fara a sti pe unde,sau unde va ajunge...Se aseaza pe o banca si priveste in jur...Era o seara linistita si cam friguroasa...Isi rodica ochii albastri catre cer si priveste luna si stelele era un cer senin numai bun de admirat...Trage aer in piept si inchide ochii...Tresare din cauza unei maini simtite pe umarul sau gol..Se intoarce si vede baiatul timid care ii atrasese atentia in mod special...Putea sa ii zica un simpu 'hei','buna','cf dc esti aici'...Dar nu gasea cucintele potrivite...Se privesc in ochii unul pe altul si baiatul se aseaza pe banca langa ea...
-de ce ai iesit?intreaba baiatul zambind.
-simtea ca nu mai aer din cauza fratelui tau...
-da,clasicul meu frate geaman tom...dandu'si ochii peste cap
-fratele tau...geaman?serios?incepe sa rad usor,nu semaati chiar de loc...nici la propiu si nici la figurat...
Cei doi incep sa vorbeasca cat in luna si stelele...Bineinteles ca madison nu ii putea spune adevarul,nu credea ca i'ar fi placut sa stie ca are langa el un vampir...Fata stia despre el ca sunt colegi de clasa,ea nici macar nu il observase pe el si pe fratele sau,stia ca impreuna cu fratele sau si cu alti doi prieteni au o trupa de pop-rock numita tokio hotel si ca urmeaza sa plece intr'un mini concert peste 2 saptamani si se vor intoarce in decembrie mai exact pe la inceput...acum fiind septembrie...Au vorbit atatea lucruri incat devenisera apropiati se intelegeau de minune...Bill poate era mai bucuros decat ea,cunoscu'se o fata care nu stia de bill kaulitz ocalistu de la tokio hotel ci de bill kaulitz din viata de zi cu zi...
-hei,ai vazut?intreaba fata fericita!
-da!ti'ai pus o dorinta?
-da!dar tu?
-bineinteles!
O stea tocmai cazuse de pe cerul albastru,era ca o lacrima care se scursese depe fata cerului...Cei doi au fost intrerupti de Kevin care venise s'a o ia pe madison pentru a o duce acasa...Fata pleaca de langa baiat...merge putin si arunca o privire peste umar,tentatia de a faceo era prea mare,l'a vazut pe bill stand pe banca ii face un semn cu mana si dispare in intunericul noptii...Ajunge acasa si se gandeste la ce s'a intamplat in acea seara...adoarme...
Dupa week-end,prima zi din saptamana,madison se pregateste pentru scoala isi ia niste haine se machiaza cat ma natura si porneste spre scoala,dar de aceasta data fata compania tatalui sau...Ajunge in clasa si vede ca aproape totii colegi sai erau in clasa mai putin bill...Se aseaza in banca si il vede pe tom ca se apropie de ea zambind,se face ca nu il vede...
-Buna frumoaso!pe un ton pervers...
-hey...
-ce zici ai vrea sa mergem undeva intr'o seara ca sa ne distram nu,ca data trecuta nu am prea avut parte!
-nu cred...
Madison pleaca din clasa si sta pe hol se apropie de ea bill si intra amdoi in clasa vorbind si razand.Fata se aseaza in banca si bill langa ea incep sa vorbeasca si bill o invita dupa ore la o plimbare in parc...Madison nu sta prea mult pe ganduri si rosteste un da apasat...Bill se ridica zambind si se indreapta in banca sa unde avea de discutat cu tom...Tom o vroia pentru el,dar se pare ca Madison il prefera pe bill...Orele trec repede si bill ii reaminteste de plimbare...
Dark D.- Super Fan
Tom a luat teapa )" longdesc="21" />
Cred ca Tom e invidios pe Bill )" longdesc="21" />
Imi place ficul
Hai cu NEXT
Cred ca Tom e invidios pe Bill )" longdesc="21" />
Imi place ficul
Hai cu NEXT
Ultima editare efectuata de catre NyKo in Sam Mai 28, 2011 3:23 am, editata de 1 ori
NyKo- Level 6
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» The Vampire Diaries
» Vampire Love
» Interview with the Vampire
» Vampire Diaries Romania
» Abraham Lincoln Vampire Hunter
» Vampire Love
» Interview with the Vampire