Atunci cand viata iti ia totul
+31
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
.Chris..
~DJ.alex~
Denise Ă RawWr
Un.
Just.My.Dream.World:x
Sarmale
karynutza
Aki (ﺕ).
alexutza.ale32
deSire
Lore Tokita Kaulitz
Andreutza
Allexee
Dark D.
Locust
Dayiii.dayiii
alexandra_kaulitz
Madiyu
Bubbles.
Anne` K
Black Rainbooow<3
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Nephilim.
KATE
Yahoo~
D u s t .
AnTHonia
~ale.TH~
BlackCat.Denny
35 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 16
Pagina 2 din 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Atunci cand viata iti ia totul
ce dulce.ia adus trandafiri:>
vreau sa vad ce se mai intamplaaa:-SS
mai repede:D
nexttt:o3
vreau sa vad ce se mai intamplaaa:-SS
mai repede:D
nexttt:o3
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
cand pui next?
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
cand mai primesc comuri
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Staii asaaaa, eu, aeriana cum sunt, am uitat sa las com
Nu vine vreun Super-Man sa il ia pe taicatu' si sa il arunce cu fundu' intr'o piscina cu rechini? Merita asta, dupa cate tampenii face.
Next, stii ca imi place ficu'
Nu vine vreun Super-Man sa il ia pe taicatu' si sa il arunce cu fundu' intr'o piscina cu rechini? Merita asta, dupa cate tampenii face.
Next, stii ca imi place ficu'
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Caaaaaaat imi placeeee!!!! absolut genius <3
Astept next
Astept next
Bubbles.- Level 3
Data de inscriere : 26/04/2011
am citit primele parti si pot sa zic ca imi place....
chiar foarte mult.....
ce tata are denny......imi vine sa-l impusc....
si ce dragut ii matt....
ii aduce trandafiri....
sa vedem cum vor continua lucrurile.....
trebuie sa pateasca ceva tatal lui denny....
bafta cu nextul!!!!
sa postezi curand
chiar foarte mult.....
ce tata are denny......imi vine sa-l impusc....
si ce dragut ii matt....
ii aduce trandafiri....
sa vedem cum vor continua lucrurile.....
trebuie sa pateasca ceva tatal lui denny....
bafta cu nextul!!!!
sa postezi curand
Madiyu- New Member
Data de inscriere : 03/04/2011
cel mai tare cand mai pui text?
e super fain!!!!!!!!
las omora pe tacsu cum sa o violeze?
si ce dragut e matt-trandafirii!
laura cu tigarile ei.... si eu daca iau 4 mias aprinde o tigara in clasa..... si as injurao pe profa
e super fain!!!!!!!!
las omora pe tacsu cum sa o violeze?
si ce dragut e matt-trandafirii!
laura cu tigarile ei.... si eu daca iau 4 mias aprinde o tigara in clasa..... si as injurao pe profa
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
Frumos gest da nu trebuia, chiar nu era momentul. Il poftesc inauntru si il conduc spre canapeaua din living. Il las sa se aseze in timp ce eu aduc cate o ceasca de cafea pentru amandoi! Il servesc cu ceasca, el acceptand mi-a multumit. Ma asez langa el sorbind din ceasca o inghititura de cafea. Il intreb discret daca stie ceva despre ceilalti fara s alas impresia de obsesie fata de ei! Imi raspunde sec, incercand sa ma impresioneze ca ei sunt la Marc la cabana. Am inteles acum de ce imi intra casuta, pentru ca nu aveau semnal nu ca aveau telefonul inchis. Mirata, l-am intrebat inapoi cu aceiasi nonsalanta ca inainte ca el de ce nu a mers! Mi-a raspuns mandru parca de el ca va merge in curand, doar ca vrea sa vin si eu!
“Pai si de ce nu mi-ati zis mai devreme?” aceasta intrebara parge linistea care s-a asezat in camera timp de 10 minute.
“Pentru ca tatal tau ne-a zis ca ai ceva treaba!” a raspuns el fara sa-si indrepte privirea. In momentul Acela lacrimile se faceau stapane pe ochi si obraji mei fara sa ma pot impotrivi “maiestatilor” lor. Stateam cu privirea fixa intr-un punct ,tremurand. Matt ma observa intr-un final, si fara sa-si dea seama ma ia in brate. Imi intorc privirea spre el si ii zic incet aproape fara glas”Eu v-am zis sa nu vorbiti cu el. De ce l-ati crezut?” Mirat de reactia mea ma intreaba de ce nu ar fi trebuit sa-l creada, punand ceasca de cafea pe masuta. Ii raspund sec, pentru ca e un mincinos. Ma departez din bratele lui si fug la mine in camera. Trantesc usa camerei in urma mea si ma asez pe pat, luand perina in brate intrebundu-ma: de ce?
“Pentru ca tatal tau ne-a zis ca ai ceva treaba!” a raspuns el fara sa-si indrepte privirea. In momentul Acela lacrimile se faceau stapane pe ochi si obraji mei fara sa ma pot impotrivi “maiestatilor” lor. Stateam cu privirea fixa intr-un punct ,tremurand. Matt ma observa intr-un final, si fara sa-si dea seama ma ia in brate. Imi intorc privirea spre el si ii zic incet aproape fara glas”Eu v-am zis sa nu vorbiti cu el. De ce l-ati crezut?” Mirat de reactia mea ma intreaba de ce nu ar fi trebuit sa-l creada, punand ceasca de cafea pe masuta. Ii raspund sec, pentru ca e un mincinos. Ma departez din bratele lui si fug la mine in camera. Trantesc usa camerei in urma mea si ma asez pe pat, luand perina in brate intrebundu-ma: de ce?
naaaaaaaa ... speechless.
haide cu nextul
haide cu nextul
Bubbles.- Level 3
D u s t .- Moderator
bai ...nu ziceti numa next ziceti ce vo placut in next
pai nam inspiratie acum:((
uite na;imi pun mintea la contributsie ca sa nu`l inchizi.
deci;e genial ficul;like it like it:x
nu mi`a placut faptul ca prietenii aia nu au invitat`o si lau ascultat pe tatal aleia[-x.
si imi place mult cum ai descris.next:o3
si nu` inchideeee:o3
uite na;imi pun mintea la contributsie ca sa nu`l inchizi.
deci;e genial ficul;like it like it:x
nu mi`a placut faptul ca prietenii aia nu au invitat`o si lau ascultat pe tatal aleia[-x.
si imi place mult cum ai descris.next:o3
si nu` inchideeee:o3
D u s t .- Moderator
bai da nu pe asta il inchid ca pe celalalt:D
e super scuze de intarziere e tare rau
Deci ce pot sa zic
ADOR FICUL ASTA!!!
So next
ADOR FICUL ASTA!!!
So next
AnTHonia- Level 6
Data de inscriere : 11/02/2011
deci daca mai am commuri va pun next!!
deci mai ai un comment, pune next
Bubbles.- Level 3
este superb e a 3-a oara cand il citesc si chiar vreau sa aflu nextu'
am vn de la sat si a plecat matusamea deci sa sti ca fiku e fain
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
deci imi place cum povestesti ...bag pla in taicasu
vreau next!!
vreau next!!
Dayiii.dayiii- Level 1
Data de inscriere : 21/06/2011
ăsta chiar e sooper!
bn aşa, nu doar dialog!
bn aşa, nu doar dialog!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
eh invat din greseli dat fiind ca celalalt fic il aveam scris deja si ...na am incercat sa schimb da mi se ducea pe rapa toata ideea ficului asta ...mai mere .. va pun next acum:D
Matt intra incet in camera mea si sta si ma asculta cateva minute apoi ma intreaba nedumerit ce am de imi urasc tatal!
Incep cu o voce tremuranda monologul ca sa-i explic ura mea pentru “el”:”Matt, nu stiu daca ai sa ma intelegi , dar tot am sa-ti povestesc. Pana acum v-am mintit. Tata nu a fost niciodata in Italia, si nici in alta tara, el a fost in penitenciar. De ce? Iti spun eu de ce! Pentru ca el a fost Acela care si-a ucis sotia, adica mi-a ucis mama. Cum? Simplu! A venit beat acasa si a facut o criza de nervi si a luat-o la bataie. Primul si principalul motiv pentru care il urasc ii faptul ca ii un betiv. Am incercat sa am o relatie cat se poate de buna intre noi dar fara sansa. Si acum v-a spus ca sunt ocupata ori ca atunci se pregatea sa ma violeze ori ca atunci a terminat! Sper sa ma intelegi!” Am inceput sa plang din nou. Matt a ramas socat si s-a pus tremurand langa mine si m-a luat in seama. Nu a apucat sa mai zica ceva ca mi-a sunat telefonul. Era Dilan. I-am raspuns si am aflat ca ii in fata casei! Am coborat jos si i-am deschis si l-am poftit inauntru. A intrat si m-a observat inca cu lacrimile pe obraji. M-a intrebat ce s-a intamplat , dar nu am fost in stare sa ii mai zic si l-am rugat pe Matt sa-I explice tot ce i-am explicat si eu lui. Matt a inceput sa-i povesteasca ,iar eu m-am indreptat spre baie. Dau drumul la apa si ma spal pe fata sip e maini. Termin si ma sterg cu prosopul apoi ies incet din baie. Observ apoi ca Dilan era pe canapea intreband parca mai mult pentru sine “De ce?” , iar pe Matt langa el incercand sa-l linisteasca! Ma pun langa el si ii zic “Lasa ca trece, oricum am sa ma razbun pe el in stilul meu!” Se uita atent la mine si ma intreaba “ Adica….?” , iar eu dau din cap afirmativ. Aud incet cateva sunete din partea lui si apoi ma invita la cabana la Marc!
Matt intra incet in camera mea si sta si ma asculta cateva minute apoi ma intreaba nedumerit ce am de imi urasc tatal!
Incep cu o voce tremuranda monologul ca sa-i explic ura mea pentru “el”:”Matt, nu stiu daca ai sa ma intelegi , dar tot am sa-ti povestesc. Pana acum v-am mintit. Tata nu a fost niciodata in Italia, si nici in alta tara, el a fost in penitenciar. De ce? Iti spun eu de ce! Pentru ca el a fost Acela care si-a ucis sotia, adica mi-a ucis mama. Cum? Simplu! A venit beat acasa si a facut o criza de nervi si a luat-o la bataie. Primul si principalul motiv pentru care il urasc ii faptul ca ii un betiv. Am incercat sa am o relatie cat se poate de buna intre noi dar fara sansa. Si acum v-a spus ca sunt ocupata ori ca atunci se pregatea sa ma violeze ori ca atunci a terminat! Sper sa ma intelegi!” Am inceput sa plang din nou. Matt a ramas socat si s-a pus tremurand langa mine si m-a luat in seama. Nu a apucat sa mai zica ceva ca mi-a sunat telefonul. Era Dilan. I-am raspuns si am aflat ca ii in fata casei! Am coborat jos si i-am deschis si l-am poftit inauntru. A intrat si m-a observat inca cu lacrimile pe obraji. M-a intrebat ce s-a intamplat , dar nu am fost in stare sa ii mai zic si l-am rugat pe Matt sa-I explice tot ce i-am explicat si eu lui. Matt a inceput sa-i povesteasca ,iar eu m-am indreptat spre baie. Dau drumul la apa si ma spal pe fata sip e maini. Termin si ma sterg cu prosopul apoi ies incet din baie. Observ apoi ca Dilan era pe canapea intreband parca mai mult pentru sine “De ce?” , iar pe Matt langa el incercand sa-l linisteasca! Ma pun langa el si ii zic “Lasa ca trece, oricum am sa ma razbun pe el in stilul meu!” Se uita atent la mine si ma intreaba “ Adica….?” , iar eu dau din cap afirmativ. Aud incet cateva sunete din partea lui si apoi ma invita la cabana la Marc!
ieiii.in sfarsit ai pus next:-w
geniala partea:X
si ce draguts din partea lui matt ca a ascultat`o
astept next
geniala partea:X
si ce draguts din partea lui matt ca a ascultat`o
astept next
D u s t .- Moderator
Aoleu...ce-o sa faca?
Saraca...ce tata cretin )" longdesc="21" />
Imi place cum scrii
Next
Saraca...ce tata cretin )" longdesc="21" />
Imi place cum scrii
Next
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
saraa fata ce tata cretin putea sa aiba vreau sa aflu cum o sa se razbune pe el cand pui nextu ca e prea misto si cum matt a ascultato foarte dragut din partea lui si ce socat a fost dilan so cand pui next sa ne anunti scumpo
Pagina 2 din 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Subiecte similare
» Atunci cand totul se schimba
» O viaţă mortală
» Totul se face pe limba noastra
» Prizoniera tristetii...pana cand?
» Când terminaţi orele?
» O viaţă mortală
» Totul se face pe limba noastra