Atunci cand viata iti ia totul
+31
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
.Chris..
~DJ.alex~
Denise Ă RawWr
Un.
Just.My.Dream.World:x
Sarmale
karynutza
Aki (ﺕ).
alexutza.ale32
deSire
Lore Tokita Kaulitz
Andreutza
Allexee
Dark D.
Locust
Dayiii.dayiii
alexandra_kaulitz
Madiyu
Bubbles.
Anne` K
Black Rainbooow<3
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Nephilim.
KATE
Yahoo~
D u s t .
AnTHonia
~ale.TH~
BlackCat.Denny
35 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 16 din 16
Pagina 16 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Atunci cand viata iti ia totul
Bun e prea genial
Si am inceput sa rad cand am citit faza "Omu beat zice adevarul"
Prea fain.
Ma bucur ca Dilan o iubeste pe Denny
Si sa vedem agentul X in actiune )" longdesc="21" /> )
Si am inceput sa rad cand am citit faza "Omu beat zice adevarul"
Prea fain.
Ma bucur ca Dilan o iubeste pe Denny
Si sa vedem agentul X in actiune )" longdesc="21" /> )
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Scuze de intarziere....deci fetele au spus cam tot,la faza cu "Omu beat zice adevarul" am ras eu cu o prietena de a mea de ne-am spart.
Astept Next!!
Astept Next!!
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Am sa inchid ficul daca nu mai primesc inca doua comuri de la useri diferiti
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
De ce sa-l inchizi ? te log sa nu inchizi ficul
~ale.TH~- Level 6
Il mai citeste cineva?
......macar tine-l pt cititori pe care ii ai
~ale.TH~- Level 6
Il trezesc pe Dony si ii dau sa manance lapte, il imbrac in ceva lejer si il prezint musafirilor. L-am lasat pe picioarele lui, desi ii sustineam cu mainile bratele ca sa nu cada. Se legana usor, si zambea. A invatat sa spuna cateva cuvinte si chiar propozitii.
A invatat sa salute, sa multumeasca , sa zica « te rog » , si multe alte cuvinte pe care le repetam eu si Caroline. I-a salutat usor pe Bill, Simone si Lore. A raspuns la fiecare intrebare. M-am simtit asa mandra de fiul meu incat mi-au dat lacrimile. L-am crescut bine, si am sa am grija in continuare de el.
Am luat mai multe jucarii la rand si i le-am dat lui. L-am lasat cinci minute in fund sa se joace. Lua cate o jucarie si i-o intindea ba lui Lore, ba lui Bill, ba Simonei.
Radea ca un copil nevinovat, si batea din palme. L-am intrebat daca ii este foame ca din joaca in joaca s-a apropiat si amiaza. Mi-a raspuns foarte dragut « Te rog , mami ». Il iau de manuta si il pun pe scaunel si ii dau ceva usor de mancare. A mancat tot din farfurie , iar cand s-a indreptat usor spre locul de joaca a zis « Multumesc, mami ». Acest lucru a fost un lucru minunat sa vezi cum copilul tau e manierat si politicos inca de mic.
Dupa inca 10 minute se vedea pe el ca ii era somn asa ca l-am rugat frumos sa vina cu mine sa-l culc. Desi nu prea a vrut a venit totusi. L-am leganat de doua trei ori si a adormit.
Am iesit apoi si m-am indreptat spre living asezandu-ma alaturi de cei trei musafiri. M-au felicitat pentru educatia buna pe care i-am oferit-o eu fiului meu. M-am simtit cea mai buna mama si foarte bine sa aud asta.
-Tatal unde este ? ma intreaba Bill curios.
- E plecat cu treaba, revine cam intr-o ora acasa, pe cand pot eu sa ma odihnesc. Spun eu razand.
-Tatal lui se ocupa de el ? ma intreaba Simone
-Sigur, tot timpul ia parte la educarea si cresterea lui. Chiar si cand e Caroline cu el , mai trece si se mai joaca cu Dony.
-Dar are destula munca , cum de isi face timp ? Ma intreaba Lore
-Pai mi-a zis ca mai bine isi pierde locul de munca decat sa ne piarda pe noi, dar nu pot sa-ti spun ce are el in minte.
Am mai stat la o barfa si am baut o cafeluta, dar nu a durut mult ca printul meu cel mare s-a intors acasa. Intra si ma saruta , saluta musafirii si se aseaza langa mine. Il sarut incet pe frunte si il introduc in conversatia noastra.
-Dony , unde-i ? E Caroline cu el ?
-Nu puiu, Caroline are liber azi. Dony doarme.
-Ok scumpo. De ce are liber ?
-Dar ti-am mai spus : e ziua ei azi.
-Nu am fost atent pur si simplu sunt prea atent la tine.
Am fost surprinsa de laudele lui si de fata cu ceilalti, dar stiam ca e sincer. Ceilalti s-au uitat la noi si ne-au felicitat pentru cuplu perfect care il formam noi.
Se trezeste Dony si s-a dat singur jos din pat.
-Mami , vleau sa ma iei in blate. Imi spune uitanduse cu ochisorii lui mari la mine.
Ma intind spre el si il iau in brate.
PS: Sper sa nu fie prea scurt si sa fie bun! Sper sa am cititori
A invatat sa salute, sa multumeasca , sa zica « te rog » , si multe alte cuvinte pe care le repetam eu si Caroline. I-a salutat usor pe Bill, Simone si Lore. A raspuns la fiecare intrebare. M-am simtit asa mandra de fiul meu incat mi-au dat lacrimile. L-am crescut bine, si am sa am grija in continuare de el.
Am luat mai multe jucarii la rand si i le-am dat lui. L-am lasat cinci minute in fund sa se joace. Lua cate o jucarie si i-o intindea ba lui Lore, ba lui Bill, ba Simonei.
Radea ca un copil nevinovat, si batea din palme. L-am intrebat daca ii este foame ca din joaca in joaca s-a apropiat si amiaza. Mi-a raspuns foarte dragut « Te rog , mami ». Il iau de manuta si il pun pe scaunel si ii dau ceva usor de mancare. A mancat tot din farfurie , iar cand s-a indreptat usor spre locul de joaca a zis « Multumesc, mami ». Acest lucru a fost un lucru minunat sa vezi cum copilul tau e manierat si politicos inca de mic.
Dupa inca 10 minute se vedea pe el ca ii era somn asa ca l-am rugat frumos sa vina cu mine sa-l culc. Desi nu prea a vrut a venit totusi. L-am leganat de doua trei ori si a adormit.
Am iesit apoi si m-am indreptat spre living asezandu-ma alaturi de cei trei musafiri. M-au felicitat pentru educatia buna pe care i-am oferit-o eu fiului meu. M-am simtit cea mai buna mama si foarte bine sa aud asta.
-Tatal unde este ? ma intreaba Bill curios.
- E plecat cu treaba, revine cam intr-o ora acasa, pe cand pot eu sa ma odihnesc. Spun eu razand.
-Tatal lui se ocupa de el ? ma intreaba Simone
-Sigur, tot timpul ia parte la educarea si cresterea lui. Chiar si cand e Caroline cu el , mai trece si se mai joaca cu Dony.
-Dar are destula munca , cum de isi face timp ? Ma intreaba Lore
-Pai mi-a zis ca mai bine isi pierde locul de munca decat sa ne piarda pe noi, dar nu pot sa-ti spun ce are el in minte.
Am mai stat la o barfa si am baut o cafeluta, dar nu a durut mult ca printul meu cel mare s-a intors acasa. Intra si ma saruta , saluta musafirii si se aseaza langa mine. Il sarut incet pe frunte si il introduc in conversatia noastra.
-Dony , unde-i ? E Caroline cu el ?
-Nu puiu, Caroline are liber azi. Dony doarme.
-Ok scumpo. De ce are liber ?
-Dar ti-am mai spus : e ziua ei azi.
-Nu am fost atent pur si simplu sunt prea atent la tine.
Am fost surprinsa de laudele lui si de fata cu ceilalti, dar stiam ca e sincer. Ceilalti s-au uitat la noi si ne-au felicitat pentru cuplu perfect care il formam noi.
Se trezeste Dony si s-a dat singur jos din pat.
-Mami , vleau sa ma iei in blate. Imi spune uitanduse cu ochisorii lui mari la mine.
Ma intind spre el si il iau in brate.
PS: Sper sa nu fie prea scurt si sa fie bun! Sper sa am cititori
Eu , aici , prezenta ! Ai un nou cititor fidel .
Ti-am citit ficul scumpo si nu pot sa spun prea multe.Nu imi ajung cuvintele . E genial , tu esti geniala.
De 3 zile iti citesc creatia iar azi am reusit sa ajung la zi .Ideea ficului este originala , nu am mai citit niciodata un fic asemanator. Felicitarile si laudele le meriti din plin .
Denny este o mama excelenta caci a reusit sa isi creasca copilul atat de bine .
Iar nextul mi-a placut mult. Sunt sigura ca vei avea cititori!
P.S:Vreau neaparat nextul. Ah , si inca ceva , te roooog frumos sa nu inchizi ficul.Ai cititori dar probabil nu lasa comentarii. Un asemenea fic nu ar avea motive sa nu aiba cititori .
Bafta la scris !
Ti-am citit ficul scumpo si nu pot sa spun prea multe.Nu imi ajung cuvintele . E genial , tu esti geniala.
De 3 zile iti citesc creatia iar azi am reusit sa ajung la zi .Ideea ficului este originala , nu am mai citit niciodata un fic asemanator. Felicitarile si laudele le meriti din plin .
Denny este o mama excelenta caci a reusit sa isi creasca copilul atat de bine .
Iar nextul mi-a placut mult. Sunt sigura ca vei avea cititori!
P.S:Vreau neaparat nextul. Ah , si inca ceva , te roooog frumos sa nu inchizi ficul.Ai cititori dar probabil nu lasa comentarii. Un asemenea fic nu ar avea motive sa nu aiba cititori .
Bafta la scris !
Claudia :]- Level 6
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 26
Multumesc mult. Nu am sa-l inchid. Mai astept un comentariu doua de la persoane diferite
Yoy, ce copil politicos
Si ce familie perfecta
Si ce dragut ii
Si stie sa zica propoziti
Si eu stiu ca commul meu e cam sec
Si stii ce vreau eu?
NEXT desigur
P.S: Imi place asa mult, sa nu-l inchizi
Si ce familie perfecta
Si ce dragut ii
Si stie sa zica propoziti
Si eu stiu ca commul meu e cam sec
Si stii ce vreau eu?
NEXT desigur
P.S: Imi place asa mult, sa nu-l inchizi
~ale.TH~- Level 6
super fain ficul.
Astept next-ul.abea astept sa vad ce se mai intampla.
Astept next-ul.abea astept sa vad ce se mai intampla.
maady_love_th- New Member
Data de inscriere : 16/04/2012
Il ridic in sus la nivelul umerilor mei, si il asez alene pe picioarele mele. Il sarut pe frunte si il arazm de sanul meu, in timp ce eu inca povesteam cu Simone, Bill si Lore. Il legan alene dintr-o parte intr-alta, il « duc cu calutu » si il mangai pe burtica. El mai scutea zgomote exprimandu-si multumirea si cateodata hohote de ras pentru ca ii atingeam partile in care il ghidil. Mi-am baut cafeaua si am mai fumam o tigara, fara sa fiu deranjata de Dony nici macar o clipa. E un copil foarte ascultator. Simone ne-a spus ca, din pacate , trebuie sa ne spuna « La revedere ». Bill si Lore au plecat si ei, asa ca am stat in camera cu Dilan si ne-am jucat cu Dony. A fost foarte dulce , cand se oprea din fuga sa ma mai sarute, si apoi isi continua jocul cu Dony, si cand se jucau ascunsa de fiecare data cand Dilan pica sa bage, termina numaratoarea si se oprea sa ma sarute din nou. Apoi incerca sa-l caute pe Dony, desi era evident locul in care era ascuns, Tom insa facea pe prostul. Era asa scump sa-l vezi jucandu-se cu Dony si sa-l vezi ce grija are el de Dony. S-a facut ora cinci, iar soarele de vara nu mai batea asa tare arzator precum in amiaza, asa ca l-am scos pe Dony afara in parc. In parc se pare ca Dilan si Dony si-au continuat jocul de-a ascunsa.
Apoi ne-am plibat toti trei de mana prin parc ascultand pasarelele.L-am luat pe Dony in brate si l-am invartit ca pe-un avion, iar el radea de fericire. Nu am mai stat mult , pentru ca am observat ca Dony era obosit si cel mai bine ar fi fost sa-l pun la culcare. Am intrat obositi cu toti in casa, l-am descaltat si dus in camera lui, unde a adormit instantaneu.
Am iesit usor de camera si am inchis usa lent ca sa nu fac zgomot, si m-am dus in sufragerie sa-mi iau tigarile si apoi am urcat cate o scara pe rand pana la mine in dormitor, unde ma astepta Dilan.
Caut prin sertarele noptierii scrumiera, si o gasesc intr-un final. O pun pe notiera, si imi aprind linistita tigara. Ma aplec peste Dilan , care statea intins in pat, si il sarut pasioal dorindu-mi din ce in ce mai mult buzele lui dulci si atingerile tandre , pe care stie el sa mi le ofere.
Il intreb subtil daca si el vrea o tigara, la care plictisit isi ia o tigara usor din pachet, apoi se uita spre mine in timp ce si-o aprinde.
-Stiu ca ai vrea sa ma devorezi precum pe tigara aceea din mana ta. Spun ironic incepand sa surad. Apoi il privesc cu un aer superior, si ii asept reactia.
Ma tine in suspans cum ii place lui. Imi termin tigara o stingi si incep sa ma dezbrac. Am ramas doar in chiloti si sutien si imi cautam pijamaua. El isi terminase tigara, si nu ma mai lasa sa ma imbrac ca ma dezbraca mai mult si im sopteste « Acum esti a mea ! » . Si ma saruta pasional , in timp ce eu il dezbrac si pe el .
Asta e nextul sper sa va placa
P.S,: Astept 4 comentari de la persoane diferite!
Apoi ne-am plibat toti trei de mana prin parc ascultand pasarelele.L-am luat pe Dony in brate si l-am invartit ca pe-un avion, iar el radea de fericire. Nu am mai stat mult , pentru ca am observat ca Dony era obosit si cel mai bine ar fi fost sa-l pun la culcare. Am intrat obositi cu toti in casa, l-am descaltat si dus in camera lui, unde a adormit instantaneu.
Am iesit usor de camera si am inchis usa lent ca sa nu fac zgomot, si m-am dus in sufragerie sa-mi iau tigarile si apoi am urcat cate o scara pe rand pana la mine in dormitor, unde ma astepta Dilan.
Caut prin sertarele noptierii scrumiera, si o gasesc intr-un final. O pun pe notiera, si imi aprind linistita tigara. Ma aplec peste Dilan , care statea intins in pat, si il sarut pasioal dorindu-mi din ce in ce mai mult buzele lui dulci si atingerile tandre , pe care stie el sa mi le ofere.
Il intreb subtil daca si el vrea o tigara, la care plictisit isi ia o tigara usor din pachet, apoi se uita spre mine in timp ce si-o aprinde.
-Stiu ca ai vrea sa ma devorezi precum pe tigara aceea din mana ta. Spun ironic incepand sa surad. Apoi il privesc cu un aer superior, si ii asept reactia.
Ma tine in suspans cum ii place lui. Imi termin tigara o stingi si incep sa ma dezbrac. Am ramas doar in chiloti si sutien si imi cautam pijamaua. El isi terminase tigara, si nu ma mai lasa sa ma imbrac ca ma dezbraca mai mult si im sopteste « Acum esti a mea ! » . Si ma saruta pasional , in timp ce eu il dezbrac si pe el .
Asta e nextul sper sa va placa
P.S,: Astept 4 comentari de la persoane diferite!
Sooooper continuarea imi plc mult.astept next-ul
maady_love_th- New Member
Data de inscriere : 16/04/2012
Sa nu-mi zici ca urmeaza coppilul nr 2 )" longdesc="21" />
Daca da veti avea parte de o familie mare si fericita
Si voi 2 tot nu terminati cu jocurile )" longdesc="21" />
Ok astept next
Daca da veti avea parte de o familie mare si fericita
Si voi 2 tot nu terminati cu jocurile )" longdesc="21" />
Ok astept next
~ale.TH~- Level 6
M-ai pui next-ul scumpica mea?
Hai te rog pune-l, eu sunt curioasa.Si cred ca nu doar eu
Te rog mumos sa il pui
Hai te rog pune-l, eu sunt curioasa.Si cred ca nu doar eu
Te rog mumos sa il pui
Puffy- Level 4
Data de inscriere : 02/06/2012
hey hey hey!
am aparut si eu aici!
imi place la nebunie ficul tau ai o imaginatie foarte bogata... vampiri, kaulitzi, bebe ma innebunit al tau fic sa continui tot asa si sa nu-l inchizi
am aparut si eu aici!
imi place la nebunie ficul tau ai o imaginatie foarte bogata... vampiri, kaulitzi, bebe ma innebunit al tau fic sa continui tot asa si sa nu-l inchizi
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Haide Deny pune next-ul
Ca uite ai comentarii de la 4 persoane diferite
Deci asteptam next-ul
Ca uite ai comentarii de la 4 persoane diferite
Deci asteptam next-ul
Puffy- Level 4
Data de inscriere : 02/06/2012