Floarea de gheata[+18]
+11
Black Rainbooow<3
D u s t .
Bubbles.
Reihan.
Dark D.
Anne` K
BlackCat.Denny
Ioana;x
NyKo
KATE
Nephilim.
15 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Floarea de gheata[+18]
puneee blondis
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Capitolul 28.
-O decizie grea-
-O decizie grea-
Trecura doua saptamani de atunci.Tom ii vizita in fiecare zi,iar relatia dintre el si Alla se imbunatatea.Pana intr-o zi insa...
Statea linistita pe pat uitandu-se la televizor.Dintr-o data auzi melodia de la telefon care o anunta ca primi un mesaj.Se intinse pana la noptiera si il lua citind mesajul.
,,Sunt Tom.In jumatate de ora voi fi acolo,am ceva important de discutat cu tine.’’
Ridica o spranceana si lasa telefonul pe pat.Inchise televizorul,ramanand rezemata de perne.Dupa jumatate de ora,auzi usa deschizandu-se violent si pasii lui urcand repede pe scari.Nici nu apuca bine sa se dea jos din pat,ca il vazu in fata ei.Vru sa-l imbratiseze,dar o tranti pe pat.
-Pot sa stiu si eu de ce m-ai mintit?
Se dadu mai in spate,uitandu-se speriata la el.
-Dar..ce-am facut?
-Mai ai si tupeul sa ma intrebi?Regret ca acum cateva saptamani ti-am zis ca nu ti l-as lua niciodata pe Lukas.Acum vreau custodia lui.
Se uita cu ochii mariti la el nestiind ce sa faca.De ce se schimbase atat?Ce aflase incat sa procedeze asa?Se ridica de pe pat ducandu-se mai aproape de el.
-Dar...de ce?Zi-mi ce-am facut.
Baiatul rase ironic si scoase din buzunarul hanoracului floarea de gheata.Alla bulbuca ochii si pasi inapoi de cateva ori.Nu-i venea sa creada.Asta ar putea fi motivul?
-Tom...sa-ti explic..eu nu...
-Tu esti un...o...o chestie.Nu esti om.Crezi ca mai am incredere in tine acum cand am aflat ce esti?Crezi ca o sa-mi las copilul sa ramana cu tine?Daca da,crezi gresit.Sa te pregatesti in urmatoarele cateva zile sa vina avocatul meu la tine.Vreau sa-l iau de-aici.E si copilul meu si vreau custodia lui.
-N-am sa las sa mi-l iei.Mi-ai promis ca nu mi vei lua.De ce faci asta acuma?De ce te comporti ca un...nemernic?
Se uita la ea cu ochii rosii de furie,apoi ii dadu o palma si iesi din camera.Alla se ridica ducandu-se in baie si spalandu-se pe fata.Se imbraca rapid in altceva si cobora jos la Alissa.Nu o gasi,asa ca se duse in camera ei.O vazu stand cu Lukas si adormindu-l.
-Da-mi-l!,spuse ducandu-se spre ei.Il lua in brate si fugi in camera ei.Il lasa usor pe pat si scoase geamantanul de dupa dulap.O vazu in urmatoarele secunde pe Alissa stand in prag.
-Ce vrei sa faci?Ce-i cu tine?
-Plec.Tom m-a amenintat ca imi ia copilul,iar eu n-am de gand sa stau aici sa vad cum face asta,spune in timp ce indeasa hainele in geamantan.
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Nemernicu ***** . Chiar conteaza ce e ea ? nu prea cred.
Sper sa plece cu copilul cat mai departe de Tom
Scuze ca nu am mai comentat
Pui azi NEXtu ?
Sper sa plece cu copilul cat mai departe de Tom
Scuze ca nu am mai comentat
Pui azi NEXtu ?
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
nyko..place semnatura ta:X
in locul ei...)" longdesc="21" />) il bateam
next.
in locul ei...)" longdesc="21" />) il bateam
next.
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
Ce idiooot
Cum sa il ia pe Lukas?
Nu o sa il ia defapt, nu, se intampla inca vreun miracol si gata )" longdesc="21" />
Next!
Cum sa il ia pe Lukas?
Nu o sa il ia defapt, nu, se intampla inca vreun miracol si gata )" longdesc="21" />
Next!
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
OMG! ce schimbare in peisaj. ma bucurasem eu prea repede ca Tom gandeste`=]]. acum e...e ipocrit. Rau! so, vreau next, descrii foarte frumos si chiar m`ai lasat o.o .asteeeeept cu nerabdare
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
il bat ma pe asta
scuze ca nu am mai comentat dar ti-am explicat eu )" longdesc="21" />
asa,deci unde-i nextu=))? sa vada ce castrare primeste asta
scuze ca nu am mai comentat dar ti-am explicat eu )" longdesc="21" />
asa,deci unde-i nextu=))? sa vada ce castrare primeste asta
Anne` K- Level 3
Data de inscriere : 13/02/2011
ohh:-s
miau dat lacrimile:">
si totusi;o sal ia?:-s
next:o3
miau dat lacrimile:">
si totusi;o sal ia?:-s
next:o3
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
a aflat
vrea sa ia copilu
pleci?
te mai introci?
Next!
vrea sa ia copilu
pleci?
te mai introci?
Next!
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
CAnd ne pui NEXtu ? Ai destule comuri
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Capitolul 29.
-Discutia-
-Discutia-
-Esti nebuna?Unde sa pleci?,intreba iritata,prinzand-o de maini si oprind-o din ceea ce facea.Puse geamantanul pe jos, ele asezandu-se pe pat.
-Ma gandesc eu unde.Dar nu vreau ca acum sa..sa mi-l ia.Alissa intelege!N-as suporta.
-In primul rand calmeaza-te.Pot vorbi eu cu el.Dar mai intai spune-mi de ce vrea sa ti-l ia.
-A...aflat de floare.
Alissa se dadu cativa pasi mai in spate si bulbuca ochii.Stia de asta.Alla ii povestise,dar niciodata nu o vazuse facand cuiva rau.Se apropie din nou de ea,zambindu-i si mangaind-o pe cap.Se ridica de pe pat si iesi din camera.Alla se rezema de perne cu Lukas in brate.Il privea si acum nu-si putea imagina viata fara el.O stranse de deget in timp ce radea.Il pupa pe frunte si ii zambi.Dupa un timp incepu sa planga.Il lasa usor pe pat,dandu-si bluza jos,apoi il lua din nou in brate,incepand sa-l alapteze.Se uita la el cu ochii in lacrimi si-si imagina ca poate intr-o zi va retrai acele saptamani frumoase si linistite care au trecut atat de repede.La final il puse in patutul lui,iar dupa ce il legana adormi.Se intinse la loc pe pat,strangand o perna in brate.Cateva lacrimi ii parasira ochii.Se gandea la multe,iar timpul trecu fara sa-si dea seama.Atipise putin,iar in acel moment usa se deschise.Nu baga de seama si se intoarse pe partea cealalta.Acea persoana intra in camera,apropiindu-se de pat.Se aseza langa Alla,dandu-i la o parte o suvita de par de pe fata.Cunostea atingerile lui,si nu se indoia ca era el.Deschise incet ochii,parca fiindu-i mai frica decat la inceput si il privi.Se rezema din nou de perne,cu ochii plecati.Isi puse genunchii la piept si se acoperi cu patura.Nu indraznea sa spuna nimic,fiindu-i frica de reactia pe care o poate avea.Acum mai mult ca oricand se astepta la orice din partea lui.Dupa cateva clipe,o imbratisa brusc.Ramase nemiscata cu ochii plini de lacrimi.Il indeparta usor si inspira adanc.
-De ce...ai venit?
-M-a chemat Alissa.
-Aha...si...ce vrei?
-M-am gandit la ce ti-am spus cand am venit azi la tine si...nu cred ca ar fi corect.La copil ma refer.Nu ti-l iau cu o conditie.
-Care?
-Sa ma mut si eu aici.Vreau sa-l vad cum creste,vreau sa fiu in fiecare secunda langa el.
-Bine..te poti muta aici,dar unde vei dormi?
-Cu tine.
-A...adica aici...in pat cu mine?
-Da.Care-i problema?Si asa te-am avut o data,se poate intampla si a doua oara...sau a treia.
-Dar ai promis ca...
-Uita ce-am promis.Bagajele mele sunt jos.De aia am intarziat atat si n-am venit mai devreme.Pregateste-te in seara asta...cine stie ce-mi trece prin minte,apoi ii zambi.Fata isi rezema capul de genunchi si lasa lacrimile sa cada pe obrajii palizi.Buza inferioara ii tremura ca de fiecare data cand plangea de frica.Nu plangea zgomotos,dar ridicaturile pieptului confirmau asta.O privi confuz si se gandi de ce ii spuse asta.Oare la nervi?Nu-i placea sa vada pe cineva plangand,iar ea era slabiciunea lui.Se apropie usor si ii lua capul in maini.Isi rezema fruntea de a ei,respirand greoi.O mangaie pe cap si o saruta incet pe nas.
-Ssss!Gata Alla!Scuze..nu stiu ce-i cu mine.Calmeaza-te.N-am sa-ti fac nimic.Jur.Gata frumoaso!,apoi o imbratisa strans.
Nephilim.- Level 8
vaiiii:X:X.atat de frumos:x:x
poate ii face ceva tom:-w
ca il castrez.
ma bucur ca nu i'a luat copilu\:d/
nexttt:d
poate ii face ceva tom:-w
ca il castrez.
ma bucur ca nu i'a luat copilu\:d/
nexttt:d
D u s t .- Moderator
:X:X:X::XX
ai grija alla:-w
ai grija alla:-w
Ioana;x- Level 8
aww bai am intrat umpic dar vin acasa duminica )" longdesc="21" />
prostioare prostioare :> asa deci unde e nextul ?
ce bine ca nu ii ia copilul
prostioare prostioare :> asa deci unde e nextul ?
ce bine ca nu ii ia copilul
Anne` K- Level 3
Baai ce om )" longdesc="21" />
O prostie, scuze, alta prostie, scuze )" longdesc="21" />
Bine ca Lukas ramane cu ea, adica cu ei
Si o sa fie o familie fericita si o sa traiasca pana la adanci batraneti pana se termina povestea.
Si eu incep sa vorbesc prostii.
Next.
O prostie, scuze, alta prostie, scuze )" longdesc="21" />
Bine ca Lukas ramane cu ea, adica cu ei
Si o sa fie o familie fericita si o sa traiasca pana la adanci batraneti pana se termina povestea.
Si eu incep sa vorbesc prostii.
Next.
Capitolul 30.
-O noapte impreuna-
-O noapte impreuna-
Inspira adanc si isi stapani lacrimile,apoi il imbratisa si ea.Dupa un timp se indeparta de el si il privi.Il saruta scurt pe buze,la final vrand sa se ridice de pe pat,dar o prinse de mana.
-Unde pleci?
-Mmm...vreau sa fac o baie,spuse cu o voce joasa,iar el o privi zambind.
-Bine.Du-te dar...mai vreau un sarut.
Se apleca spre el si il saruta,dar o trase deasupra,fara sa rupa sarutul.Isi puse mainile pe spatele ei,incercand sa ii dea jos tricoul,dar il opri.Se ridica si fugi in baie inchizand usa cu cheia.Se rezema de ea,respirand greu.Dupa cateva secunde dadu drumul apei in cada.Ramase pe marginea ei,gandindu-se la...prea multe.Va vrea oare sa fie din nou cu ea?Va folosi iarasi forta?Scutura din cap si vazu ca apa aproape dadea pe dinafara.Inchise robinetul si dadu putin drumul la dop pentru a se scurge,la final punandu-l la loc si dezbracandu-se.Isi lasa hainele in cuier si intra in cada.Lasa capul pe spate si se acoperi cu spuma.Demult nu se mai simtise asa bine si zambi,inchizand ochii.Trecura cateva minute bune si auzi usa deschizandu-se.Se sperie si tresari,tragand dupa ea un prosop.Cand il vazu facu ochii mari.
-Dar...am inchis usa.
-Se pare totusi ca nu.Pot sa intru si eu?,intreba in timp ce isi dadea hanoracul si blugii jos.Ramase in boxeri si se apropie de cada,iar ea se dadu mai in spate.
-Nu-ti fie frica,spune zambindu-i.Nu-ti fac nimic.Ma lasi sa vin langa tine?
Fata dadu din cap in timp ce punea prosopul la locul lui.Tom isi dadu si boxerii jos,apoi intra incet in cada,punandu-se peste ea.Respira greu si isi puse mainile pe pieptul lui.Incerca sa o sarute,dar il evita.
-Alla...
-Tom nu...nu vreau sa...te rog.
-Ti-e frica?,intreba privind-o adanc in ochi.Dadu afirmativ din cap,in acelasi timp inrosindu-se.Isi facu loc langa ea luand-o in brate.Ii lua capul in maini si o saruta pe obraz.Se apropie de urechea ei si statu asa cateva secunde fara sa zica nimic.Intr-un final sopti..
-Te..te iubesc,apoi o musca usor de lobul urechii.Inchise ochii si il zgarie cu unghiile pe spate.Acesta zambi si incepu sa o sarute pe gat,in timp ce ii masa sanii facand-o sa geama usor.O ridica brusc din cada si o lipi de perete,continuand sa o sarute.Isi plimba mainile pe talia ei,coborand mai jos si prinzand-o de coapse.O stranse destul de tare,iar ea lasa capul pe spate si inchise ochii.Deschise usa si intra cu ea in camera,asezand-o pe pat.
-Dar..Lukas?
-L-am dus la Alissa,spune zambind.O privi in ochi cateva secunde,apoi se aseza mai bine intre picioarele ei.Incepu din nou sa o sarute pe buze,pe gat...pana ajunse la sani,muscand-o.Isi infinse unghiile in spatele lui,lasand urme si facandu-l sa geama scurt,dar des.O patrunse adanc de prima oara,iar Alla inchise ochii si stranse asternutul in maini.Se incorda si tipa.Isi dadu seama si se opri.O prinse de maini,facand-o sa dea drumul cearceafului.Incepu sa se miste mai incet,facand-o sa geama tare.La final se rostogolira,iar fata ajunse deasupra lui.Il saruta pe gat,apoi il musca.Isi plimba mainile pe abdomenul lui,zgariindu-l.Continua sa se miste dedesubt,dar mai repede,gemand amandoi.Simtind ca sunt aproape de final se opri.Se dadu jos de pe el,punandu-si capul pe pieptul lui si invelindu-se cu patura.Respirau greoi,dar fericirea se citea pe chipurile amandurora.O imbratisa strans,in timp ce o mangaia tandru pe spate.
-Si eu...te iubesc,spuse ea cu o voce joasa,crezand ca nu o va auzi.Zambi si o saruta pe frunte.Dupa un timp,se ridica vrand sa mearga la baie,insa o trezi.Se foi de pe o parte pe alta si il vazu.
-Unde pleci?,intreba speriata.
-Ma duc pana la baie,spune sarutand-o pe frunte.Incearca sa dormi,vin imediat,apoi pleca.Trecura cateva minute si se intoarse in camera.Se aseza din nou in pat,luand-o in brate.Nu dupa mult timp adormira,fericiti si increzatori in ziua de maine.
Nephilim.- Level 8
wwwwwwwwwwwwwowwwwwwwww
ce dragut:x
:>
ce dragut:x
:>
Ioana;x- Level 8
Pana la urma tot s'a intamplat )" longdesc="21" />
Si uite si familia fericita
Next.
Si uite si familia fericita
Next.
Si nextu unde e? )" longdesc="21" />
Hai ca m-am intors in sfarsit si eu
Sex brutal oh da,ce futere esti si mai ziceai de mine
Hai ca m-am intors in sfarsit si eu
Sex brutal oh da,ce futere esti si mai ziceai de mine
Anne` K- Level 3
daa.tom n'a vrut sa faca nimic cu ea ,nu?
vai:>
nextttt:x
vai:>
nextttt:x
D u s t .- Moderator
Uhu din baiat rau se face baiat bun??Imi place, Sper sa nu o mai faca sa sufere pe Alla caci nu merita, se pare ca ai avut dreptate ca te axezi pe partea umana si chiar am citit cu placere.
Astept next:*
Astept next:*
deSire- Level 2
Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 31
Capitolul 31.
-O dimineata senina-
-O dimineata senina-
Deschise lenesa ochii si se intoarse pe o parte. Il vazu stand la geam si privind afara. Zambi pentru moment cand isi aduse aminte de seara precedenta. Ii sopti incet numele, astfel facandu-l sa se intoarca spre ea si observa ca tinea un trandafir in mana. Ii zambi apropiindu-se de pat. Se aseza langa, luand-o de mana.
-Buna-dimineata, sopti in timp ce ii dadu un sarut pe umarul gol. Ai dormit bine?
-Da, am dormit foarte bine. Tom vreau sa..
-Ssss!! Sa nu vorbim de asta acum. Nu vreau sa stricam momentele astea.. care desi nu cred ca vor mai exista mi-as dori.
-De ce crezi ca nu vor mai exista?
-Pentru ca probabil ma urasti acum pentru tot ce ti-am facut si ti-am spus. Aseara.. vreau sa ma ierti daca te-am bruscat catusi de putin si... sa fii sigura ca am facut-o pentru ca te iubesc si vroiam sa cunosti si alta latura a mea.. nu doar cea rea. Si daca nu vroiai puteai sa-mi spui ferm, nu te-as mai fi obligat.... ca atunci.
Se ridica, sprijinindu-se de perne. Il trase de mana mai langa ea, sarutand-l pe frunte si mangaindu-i obrazul. Ii zambi sincer, iar el ii inmana trandafirul. Il mirosi si inchise ochii. Il lasa pe marginea patului si se apropie de el, dandu-i un sarut tandru, la final punandu-si capul pe pieptul lui.
-Eu te-am iertat.. de fiecare data. Si aseara nu m-ai bruscat deloc. Nu te urasc Tom. N-as putea.. chiar daca ai facut multe greseli fata de mine, nu mai conteaza acum. Cand ai vorbit am simtit oarecum ingrijorare si parere de rau in vocea ta. Vreau sa nu-ti mai fie frica de-acum cand vrei sa vorbesti ceva cu mine. Te-as asculta oricand. Si sa stii ca si eu te iubesc mult. Foarte mult. De asta am si cedat aseara.. pentru ca vroiam sa-ti mai dau o sansa. Acum ramane doar.. sa ma ierti tu. Pentru ca ti-am ascuns povestea cu.. floarea.
Asculta tot ce a spus cu lacrimi in ochi si nu-i venea sa creada. O ranise de atatea ori, de fiecare data intr-un mod si mai urat, dar tot il iertase. O imbratisa strans, sarutand-o pe par. Vroia sa lase totul deoparte, inclusiv acea parte a vietii ei. Avea de gand sa o ierte pentru ca nu i-o povestise si poate chiar sa incerce sa uite.
-Multumesc Alla... pentru tot. Nu am de ce sa te iert.. Poate doar tu. Dar atunci cand am aflat parca am fost orbit mai mult de.. gelozie. Nu stiu.. a fost ceva ciudat. M-am speriat pentru copil.. pentru ca nu stiam cum reactionezi in astfel de momente. Acum insa, mi-am dat seama ca nu ai vrut tu sa ajungi asa, ci a fost doar o intamplare nefericita. N-am vrut nici un moment sa ti-l iau pe Lukas, desi spuneam asta. Am vrut doar sa te sperii... si acum imi pare rau.
Fata ii sterse lacrimile, zambindu-i inocent. Isi lipi nasul de obrazul lui, strangandu-l tare de mana. Trecura cateva minute si se ridica infasurata in cearceaf.
-Unde mergi?
-Sa fac un dus. Hai si tu daca vrei, spune intinzandu-i mainile.
-Nu.. nu vreau sa te deranjez.
-Tom, spune indreptandu-se spre el, nu ma deranjezi. Hai daca vrei.
O privi nedumerit, dar intr-un final se ridica prinzand-o de solduri. O impinse incet in usa de la baie, scapand-o de cearceaf. Intrara si se dezbraca si el. Dadu drumul la apa si pasira in cabina. Se privira in ochi cateva secunde, apoi Alla lua gelul de dus de pe margine. Il turna pe un burete si incepu sa-l spele. Acelasi lucru facu si el.
-Mm.. ce dulce mirosi, spune muscand-o usor de gat. Isi plimba mainile pe corpul ei, asezandu-si-le la final pe burtica.
-Iarta-ma ca nu ti-am fost alaturi atunci. La urmatorul va fi bine, iti promit.
-Urmatorul?
-Pai.. nu vrei sa mai ai copii cu mine?, intreba oarecum speriat. Il privi fix, apoi dadu din cap. Se indeparta putin de ea, uitandu-se trist in ochii ei. Vru sa iasa din cabina, insa il prinde de mana.
-Prostutule, spune razand. Normal ca vreau sa mai am copii cu tine. Te iubesc Tom, sa nu te indoiesti niciodata de asta.
Se clatira, apoi iesira. Se infasurara in cate un prosop si intrara in camera. Mai lenevira putin in pat, apoi se imbracara si coborara la parter. O vazu pe Alissa stand pe canapea si jucandu-se cu Lukas. Se indrepta intr-acolo si se aseza langa ea. Il lua in brate, sarutandu-l pe frunte. Cateva lacrimi i se stransera in ochi cand il vazu zambind. Il privi atent si isi dadu seama ca are toate trasaturile lui. Baiatul veni pe la spate, cuprinzandu-i in brate pe amandoi.
-Comorile mele...
Nephilim.- Level 8
vaii, cand am citit partea asta:">
mai aveam un pic si plangeam
imi place asa de mult ca tom se comporta frumos cu alla
siiiiii, la faza cu 'comorile mele' , am ramas gen ; toate ar da sa fie asa tom.
imi place ficul asta foarteeeeeeeeeeeeee multt:x:x
next
mai aveam un pic si plangeam
imi place asa de mult ca tom se comporta frumos cu alla
siiiiii, la faza cu 'comorile mele' , am ramas gen ; toate ar da sa fie asa tom.
imi place ficul asta foarteeeeeeeeeeeeee multt:x:x
next
D u s t .- Moderator
Imi vine sa zambesc cand vad cat de draguti sunt impreuna.
Ficu' e superb, genial, minunat, nu imi mai vin adjective in minte, etc.
Si cu Lukas ce o sa se intample cand creste, sau cu viitorul copil? Dau cumva de floare?
Next.
Ficu' e superb, genial, minunat, nu imi mai vin adjective in minte, etc.
Si cu Lukas ce o sa se intample cand creste, sau cu viitorul copil? Dau cumva de floare?
Next.
Si eu si eu si eu......eu eu eu eu gata ajunge prea multe de ''eu.''. )" longdesc="21" /> so...am aterizat si eu pe aici..cam tarziu si imi pare raaau ficul asta e genial si eu ce am facut? nici nu l-am bagat in seama Dar m-am revansat...l-am citit pe tooot...tot tot tot..si si e superb..doamne.. Cat ma bucur ca s-au impacat si ca Tom a acceptat copilul si bineinteles a acceptat-o pe ea...asa cum e...dar hmm ce se mai intampla cu Floarea?ca nu am mai auzit nimic de ea??gataaa.....?nu mai are influeante negative asupra Allei?adica nu ca as vrea sa mai ucida pe cineva..oricum am simtit un nod in stomac cand a ucis copilasul acela...doar ca ma gandeam ca are o importanta mai mare.....sti tu ''Floarea de Gheata''.si...si...gata...astept continuarea...asa ca pune odata NEXTUUUUUUUUL!!!!!
EDIT:a trebuit sa dau editarea comului sa nu fac dublu post..........Lena* chiar nu mai ai de gand sa continui povesteaaaaaa??? ah mah.....e tare!!!te rooooooooog
EDIT:a trebuit sa dau editarea comului sa nu fac dublu post..........Lena* chiar nu mai ai de gand sa continui povesteaaaaaa??? ah mah.....e tare!!!te rooooooooog
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum