Floarea de gheata[+18]
+11
Black Rainbooow<3
D u s t .
Bubbles.
Reihan.
Dark D.
Anne` K
BlackCat.Denny
Ioana;x
NyKo
KATE
Nephilim.
15 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Floarea de gheata[+18]
ce sa intamplat?:-s
ce sa nu afle?
frumoss:Ximi place:X
astept next:d
ce sa nu afle?
frumoss:Ximi place:X
astept next:d
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Awww`<33333333. Alla nu`l vrea cu niciun chip. Ntz, ntz .Siiii daa. Beau! Apa minerala, na! Ca te astept! Ce`mi place partea aia cu rosu` scrisa`<33333333. Perfect. Acum next bondarel. Imi place cum scrii`<33. Mult
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
uhh
imi place semnatura ta:X:X
e superba:x
si partea doi
)
e..:x
vreau detalii:))
next
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
Deci e insarcinata :> . Am dreptate ??
Sunt super obosita si nu''ss instare sa las un com calumea.
VREAu neXtu
Sunt super obosita si nu''ss instare sa las un com calumea.
VREAu neXtu
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
Deci va place semnatura ai? )" longdesc="21" /> am scris-o ieri intr-un moment...cam neplacut )" longdesc="21" /> In fine.Ma bucur ca cititi Asta-i next special pentru harcioaga )" longdesc="21" /> stie ea.
Privi piscina.Nu mai inotase de mult timp.Se gandi totusi sa o faca acum.Se descalta si-si dadu jos tricoul,apoi plonja in apa.Se simtea bine...se simtea iarasi copil.Facu cateva scufundari rapide,dupa care reveni la suprafata.Se sterse pe fata cu prosopul care era pe margine,apoi se aseza pe scari,privind casa.Peste trei zile avea sa implineasca optsprezece ani.Pacat insa ca viata ii fusese distrusa de prea devreme...Ura insa faptul ca odata cu ziua ei,era si ziua altcuiva...pe care nu si l-a dorit niciodata.Si pe care practic nu-l vazuse niciodata asa cum ar trebui.Uneori isi aducea aminte de viol....de mustrarile tatalui...de oamenii care au murit din cauza ei,si nu-i venea sa creada ca asta era ea.Gandurile ii fura insa spulberate de...Bill.
-Hei,Alla!
Isi intoarse capul si-l vazu.Avea un zambet mare pe fata si tinea ceva in mana.
-Ce e?
-Sper ca nu te superi ca am venit.Uite...ti-am adus foaia asta.M-a rugat....Tom sa ti-o dau.Vroia si el sa vina,dar Alissa mi-a spus sa nu-l aduc.Te rog sa o citesti.Nu stiu ce scrie,ca nu am indraznit sa ma uit,dar citeste-o doar,spuse lasand foaia pe marginea piscinei,apoi pleca in casa.Alla o privi in jur de doua minute,apoi o lua in mana,udand-o putin.O desfacu si incepu sa citeasca.
-Hei Alla!Hai aici cu noi putin.
Se uita la ei,ridica din umeri,apoi se aseza pa canapea.
-Ce s-a intamplat?
-Nimic...Bill vreau sa-mi dai numarul lui Tom.
-De telefon?
-Da.
Acesta isi scoase telefonul din buzunar si ii dicta numarul,dupa care il lasa pe marginea canapelei.Dupa cateva minute in care nimeni nu a spus nimic...
-Alissa vreau sa vorbesc cu tine.
O lua de mana si o duse pana in bucatarie,dupa care inchise usa.
-Ce e?
-Vreau sa-l vad.
-Pe Tom?
-Nu...pe...
-Aaa....,si facu semn cu degetul in sus.
-Da...
-Doamne...e prima oara cand te aud ca zici asta.
-Lasa asta acum.E in camera ta?
-Da.Te poti duce acolo.E pe pat,apoi ii zambi.Alla iesi repede din bucatarie si urca scarile indreptandu-se spre camera Alissei.Apasa usor pe clanta si ofta.Intra si inchise usa,apropiindu-se de pat.
Capitolul 24.
-Nimic nu mai e ca la inceput-
-Nimic nu mai e ca la inceput-
Privi piscina.Nu mai inotase de mult timp.Se gandi totusi sa o faca acum.Se descalta si-si dadu jos tricoul,apoi plonja in apa.Se simtea bine...se simtea iarasi copil.Facu cateva scufundari rapide,dupa care reveni la suprafata.Se sterse pe fata cu prosopul care era pe margine,apoi se aseza pe scari,privind casa.Peste trei zile avea sa implineasca optsprezece ani.Pacat insa ca viata ii fusese distrusa de prea devreme...Ura insa faptul ca odata cu ziua ei,era si ziua altcuiva...pe care nu si l-a dorit niciodata.Si pe care practic nu-l vazuse niciodata asa cum ar trebui.Uneori isi aducea aminte de viol....de mustrarile tatalui...de oamenii care au murit din cauza ei,si nu-i venea sa creada ca asta era ea.Gandurile ii fura insa spulberate de...Bill.
-Hei,Alla!
Isi intoarse capul si-l vazu.Avea un zambet mare pe fata si tinea ceva in mana.
-Ce e?
-Sper ca nu te superi ca am venit.Uite...ti-am adus foaia asta.M-a rugat....Tom sa ti-o dau.Vroia si el sa vina,dar Alissa mi-a spus sa nu-l aduc.Te rog sa o citesti.Nu stiu ce scrie,ca nu am indraznit sa ma uit,dar citeste-o doar,spuse lasand foaia pe marginea piscinei,apoi pleca in casa.Alla o privi in jur de doua minute,apoi o lua in mana,udand-o putin.O desfacu si incepu sa citeasca.
,,Alla...buna.Sper ca foaia asta a ajuns la tine.Chiar vreau sa o citesti...dar cu atentie.Off..am atatea sa-ti spun ca nu stiu de unde sa incep.In primul rand...am auzit de la Bill ca te-ai schimbat.De ce?Poate razi ironic acum...si ai avea tot dreptul.Imi pare rau...chiar imi pare.Stiu ca te-am distrus si...ca nu ti-ai revenit asa repede.Incearca insa sa uiti..macar putin.Gaseste-ti pe altcineva si nu te mai gandi la ce a fost sau la ce ar fi fost daca...Trebuie sa fii din nou tu.Asa cum te-am cunoscut cand ai venit prima oara in casa tatalui tau.Uite...nu pot sa-ti spun totul printr-o scrisoare.Vreau sa ne vedem...macar o data.Te rog!Am nevoie sa vorbesc cu tine..vreau sa-ti spun mai multe.Suna-ma daca vrei si tu.Ii ceri numarul meu lui Bill.Te pup frumoaso.
Tom’’
Se gandea acum de ce ii trimisese acea scrisoare.De ce vroia sa o vada?Nu mai avea practic nici un rost in viziunea ei.Dar defapt...avea.Avea atatea sa-i spuna...tinuse un secret un an intreg si considera ca nu a fost corect fata de el.Dar pana la urma daca afla il interesa?Mototoli scrisoarea si o arunca pe sezlong,apoi cu pasi marunti intra in casa.Ii vazu pe cei doi in sufragerie razand si mancand popcorn.Alissa o vazu.Tom’’
-Hei Alla!Hai aici cu noi putin.
Se uita la ei,ridica din umeri,apoi se aseza pa canapea.
-Ce s-a intamplat?
-Nimic...Bill vreau sa-mi dai numarul lui Tom.
-De telefon?
-Da.
Acesta isi scoase telefonul din buzunar si ii dicta numarul,dupa care il lasa pe marginea canapelei.Dupa cateva minute in care nimeni nu a spus nimic...
-Alissa vreau sa vorbesc cu tine.
O lua de mana si o duse pana in bucatarie,dupa care inchise usa.
-Ce e?
-Vreau sa-l vad.
-Pe Tom?
-Nu...pe...
-Aaa....,si facu semn cu degetul in sus.
-Da...
-Doamne...e prima oara cand te aud ca zici asta.
-Lasa asta acum.E in camera ta?
-Da.Te poti duce acolo.E pe pat,apoi ii zambi.Alla iesi repede din bucatarie si urca scarile indreptandu-se spre camera Alissei.Apasa usor pe clanta si ofta.Intra si inchise usa,apropiindu-se de pat.
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Deci nu imi vine sa cred cat de intarziata sunt.
E insarcinata? ca eu nu mai inteleg aproape nimic )" longdesc="21" />
Pe cine vrea sa vada? Tom e in camera?
Off, am prea multe intrebari!
Stii ca ador ficu', nu?
Si ca vreau next, nu?
E insarcinata? ca eu nu mai inteleg aproape nimic )" longdesc="21" />
Pe cine vrea sa vada? Tom e in camera?
Off, am prea multe intrebari!
Stii ca ador ficu', nu?
Si ca vreau next, nu?
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
cn era ?
care el?
care el?
Ioana;x- Level 8
deci sunt cam intarziata ...cine el ? pune next!!!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
pe pat era tatal ei?:-s.
sau tom?
astept next cat mai repedee:o3
sau tom?
astept next cat mai repedee:o3
D u s t .- Moderator
Aaaaaaaa`<33333333. Cat imi place numele Alla`<3. Ai talent maa scumpo .Pune next ca ne`ai lasat cu o gramada de intrebari. Next talentoasa meaa`<3. Na talentoasa!
Sarmale- Corector
hai mai cu nextu ala
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Pam )" longdesc="21" /> sper ca a iesit ceva din next-ul asta ca nu prea am o dispozitie asa buna ca sa scriu...deci sorry daca e nasol.
Se opri insa in mijlocul camerei.Ii era frica sa mai inainteze.Trecu pe langa pat,fara sa-l priveasca macar,indreptandu-se spre balcon.Trase draperiile si aprinse lumina,desi era soare.Cateva picaturi de apa i se scursera de pe par,cazand pe covor.Se intoarse din drum,ducandu-se in baie.Lua un prosop,stergandu-se cu el pe cap.Rochita ii era de asemenea uda.Si-o dadu jos si lua halatul Alissei din cuier,imbracandu-se cu el.Isi prinse parul intr-o coada de cal si inspira adanc.Iesi din baie,indreptandu-se cu pasi marunti spre pat.Il privea cu cateva lacrimi in ochi...si nu-i venea sa creada ca este al ei.Intr-un fel ii parea rau ca il ,,abandonase’’..Avea nevoie de ea...inca era mic.Se aseza usor pe pat,studiindu-l cum dormea.I se parea atat de firav...incat ii era frica sa-l atinga.Gandul ii zbura dintr-o data la Tom.Cat semana cu el...si de abia acum observase.Avea aceleasi buze..aceeasi ochi...si poate si acelasi caracter.Se ridica,apoi se apleca luandu-l in brate.Scanci.Il privi pentru prima oara cu drag,zambind.
-Ssss!E mami aici!Gata!
Deschise ochii si schita si el un zambet micut.Simtea dintr-o data ca are pentru ce trai,are pentru ce lupta...are pentru ce zambi.Ii dadu un sarut pe frunte,incepand sa-l legene si sa-i cante ceva.Se plimba cu el prin camera,dandu-si in final seama ca e mama.Ca a dat viata cuiva...ca are un rol important pentru el,si ca el are nevoie de ea.Dintr-o data usa se deschise,iar Alla se intoarse.O vazu pe Alissa stand in prag si zambind.
-Doamne...cat imi doream sa te vad asa,ii spuse aproape plangand,apoi se apropie incet de ea.Sa ai grija de el...e copilul tau.Are nevoie de tine.Sper sa trec si eu prin ce treci tu..Adica sa am si eu un copil,la asta ma refer.E cel mai frumos lucru din lume,crede-ma.
Amandoua aveau lacrimi in ochi.Alissa se bucura pentru prietena ei...ca in final isi dadu seama ca gresise.Alla il privi din nou...iar gandul ii zbura iarasi la Tom.
-Cat seamana cu el...observi?
-Da..Ii vei spune?
-Cred ca da...are dreptul sa stie.Desi..mi-e frica de reactia lui.
-Nu trebuie.Bill mi-a spus ca intr-o anumita masura s-a schimbat.Hai ca...eu te las.Trebuie sa merg pana undeva,apoi ii zambi.Se apleca putin sarutandu-l pe frunte,apoi iesi.Alla inchise usa,apoi trase draperiile,lasand ca razele soarelui sa intre in camera si stinse lumina.Deschise usile balconului,iesind afara.Se aseza pe fotoliu,zambindu-i si mangaindu-l usor pe obraz.
-Frumosule,spuse cu lacrimi in ochi,apoi il saruta pe frunte.
Capitolul 25.
-Regrete-
-Regrete-
Se opri insa in mijlocul camerei.Ii era frica sa mai inainteze.Trecu pe langa pat,fara sa-l priveasca macar,indreptandu-se spre balcon.Trase draperiile si aprinse lumina,desi era soare.Cateva picaturi de apa i se scursera de pe par,cazand pe covor.Se intoarse din drum,ducandu-se in baie.Lua un prosop,stergandu-se cu el pe cap.Rochita ii era de asemenea uda.Si-o dadu jos si lua halatul Alissei din cuier,imbracandu-se cu el.Isi prinse parul intr-o coada de cal si inspira adanc.Iesi din baie,indreptandu-se cu pasi marunti spre pat.Il privea cu cateva lacrimi in ochi...si nu-i venea sa creada ca este al ei.Intr-un fel ii parea rau ca il ,,abandonase’’..Avea nevoie de ea...inca era mic.Se aseza usor pe pat,studiindu-l cum dormea.I se parea atat de firav...incat ii era frica sa-l atinga.Gandul ii zbura dintr-o data la Tom.Cat semana cu el...si de abia acum observase.Avea aceleasi buze..aceeasi ochi...si poate si acelasi caracter.Se ridica,apoi se apleca luandu-l in brate.Scanci.Il privi pentru prima oara cu drag,zambind.
-Ssss!E mami aici!Gata!
Deschise ochii si schita si el un zambet micut.Simtea dintr-o data ca are pentru ce trai,are pentru ce lupta...are pentru ce zambi.Ii dadu un sarut pe frunte,incepand sa-l legene si sa-i cante ceva.Se plimba cu el prin camera,dandu-si in final seama ca e mama.Ca a dat viata cuiva...ca are un rol important pentru el,si ca el are nevoie de ea.Dintr-o data usa se deschise,iar Alla se intoarse.O vazu pe Alissa stand in prag si zambind.
-Doamne...cat imi doream sa te vad asa,ii spuse aproape plangand,apoi se apropie incet de ea.Sa ai grija de el...e copilul tau.Are nevoie de tine.Sper sa trec si eu prin ce treci tu..Adica sa am si eu un copil,la asta ma refer.E cel mai frumos lucru din lume,crede-ma.
Amandoua aveau lacrimi in ochi.Alissa se bucura pentru prietena ei...ca in final isi dadu seama ca gresise.Alla il privi din nou...iar gandul ii zbura iarasi la Tom.
-Cat seamana cu el...observi?
-Da..Ii vei spune?
-Cred ca da...are dreptul sa stie.Desi..mi-e frica de reactia lui.
-Nu trebuie.Bill mi-a spus ca intr-o anumita masura s-a schimbat.Hai ca...eu te las.Trebuie sa merg pana undeva,apoi ii zambi.Se apleca putin sarutandu-l pe frunte,apoi iesi.Alla inchise usa,apoi trase draperiile,lasand ca razele soarelui sa intre in camera si stinse lumina.Deschise usile balconului,iesind afara.Se aseza pe fotoliu,zambindu-i si mangaindu-l usor pe obraz.
-Frumosule,spuse cu lacrimi in ochi,apoi il saruta pe frunte.
Nephilim.- Level 8
Ceeeeeee cute a fost partea asta`<3. Adicaa iaa uitee ce face copilasul din om. Ahh, ce i`as da lui Tom. E prea "darnic". Isi plimba samanta prea mult. Panarama masculina buna`<3. Accuuum, ca sa nu uit: m`ai induiosat`<3. Aww. Si eu vreau prunci .Binee...dupa ce mai cresc. Asaa, pune next blondis. Astept
Sarmale- Corector
ador nextul:X.
are un copilass:X
dabea astept sa vad ce reactsie are tom:X
astept next cumintee:o3
are un copilass:X
dabea astept sa vad ce reactsie are tom:X
astept next cumintee:o3
D u s t .- Moderator
Awww ce dragut
Acum stau si zambesc in fata monitorului cu ochii umezi
Daaaaar..Tom nu stie ca are un copil?
Baga neext, asta mi'a placut muult:X
Acum stau si zambesc in fata monitorului cu ochii umezi
Daaaaar..Tom nu stie ca are un copil?
Baga neext, asta mi'a placut muult:X
Bun!Si sa fac o surpriza cuiva.Drinniiiiiiii " longdesc="6" /> Ma mama...iti dedic fic-ul )" longdesc="21" /> Deci practic cum ar veni...de-acuma l-as scrie pentru tine..dar si pentru celelalte bineinteles Si next-ul.
-Imi pare rau ca n-am fost prezenta in viata ta de la inceput,insa de-acum totul se va schimba.Esti micutul meu si te iubesc,apoi ii zambi din nou.Mai statu asa vreo jumatate de ora,timp in care vorbi cu el si-l adormi.Dintr-o data telefonul suna.Se ridica incet,intrand in camera.Il puse cu grija pe pat,apoi raspunse.
-Da?!
-Alla?
-Da...cine esti?
-Nu-mi mai recunosti vocea?Sunt Tom.
-Tom...
La auzirea numelui,cateva lacrimi i se stransera in colturile ochilor.
-De ce ma suni?
-Te rog...vreau sa te vad.Vreau sa vorbesc cu tine.Acum un an cand ai plecat...n-am apucat sa-ti spun tot.Vreau sa te vad.
-Tom..si eu...am ceva ce trebuie sa-ti spun.
-Ce anume?
-Nu putem vorbi prin telefon.Poti veni acum la mine?
-Da,sigur!Intr-un sfert de ora sunt acolo.
-Bine...te astept.
-Ok...te pup!Pa.
-Si eu...pa,apoi inchise telefonul punandu-l la locul lui.Se aseza usor pe pat,intinzandu-se langa copil.Isi puse capul pe o perna,cu o mana mangaindu-l incet.
-Vine tati sa te vada.Off frumosule,spuse sarutandu-l pe obraz.Nu-i venea sa creada ca in sfarsit il vazuse.Cand se gandea ca il respinsese la nastere...ca nu vru sa-l vada pana azi..ca spunea ca-l uraste si nu e decat o nenorocire se simtea un nimeni.Nu-si putea da seama cum a putu gandi asa...cum a putut vorbi asa despre el.Timpul trecu repede,nici nu-si dadu seama cum,imediat auzind soneria.Nu se clinti,dar auzi usa deschizandu-se si inchizandu-se,apoi pasii lui.Se dadu jos din pat,in timp ce-si trase repede rochia care se uscase,pe ea,apoi dadu drumul parului.Lasa clama pe masuta,iar in urmatoarea secunda auzi un bocanit in usa.Se indrepta cu pasi repezi,dar marunti intr-acolo.Inspira adanc si o deschise.Ii intalni privirea...Dupa un an stateau din nou fata in fata.Baiatul ii zambi sincer,ea facand la fel,dar cu cateva lacrimi in ochi.Nu se putu abtine si-i sari in brate.O inconjura cu mainile strangand-o la pieptul sau.In sfarsit o imbratisa...in sfarsit o vedea,o avea aproape...
-Alla....nici nu stii cat de dor mi-a fost de tine.
Cuvintele lui o induiosau.Parea sincer...si credea in tot ce zicea.Se indeparta putin de el..
-Trebuie sa-ti arat ceva,apoi se indrepta spre pat.Lua in brate copilul,care scanci din nou.
-Sss!Gata micutule!,apoi se apropie de Tom care avea lacrimi in ochi si tremura.Se opri in mijlocul camerei,inaintand si el.Stateau destul de aproape unul de celalalt.Il privea doar...si nu-i venea sa creada.
-E...e...e copilul...meu?
-Da Tom.Este..copilul tau.Al nostru.
Baiatul lasa lacrimile sa-i alunece usor pe obraji,privind-o.
-Pot sa...il tin in brate?
-Sigur,apoi i-l puse cu grija in brate,el sarutandu-l pe frunte si mangaindu-i capusorul.Ii lua un deget si il stranse in manuta mica.Amandoi zambira.Asta era familia pe care si-o dorise ea dintotdeauna.Poate ca se gandea la lucruri prostesti...cand inca nu era majora,dar era adevarul.Stranse din ochi pentru a nu mai lasa lacrimile sa cada,iar cand ii deschise il vazu zambind.
-Alla...e..minunat.Cum il cheama?
-Lukas.
-Doamne...nu-mi vine sa cred.Zi-mi te rog ca nu visez...zi-mi ca e copilul nostru!Te rog!
-Da Tom!Este.Dupa....viol...am ramas insarcinata.Dar n-am aflat decat o luna si ceva mai tarziu.Am vrut sa-l avortez...dar Alissa m-a convins sa nu fac asta.Si pana azi...nu-l vazusem nici eu.La nastere l-am respins.Nu-l vroiam...
-Pentru ca...era din viol,nu?
-Da Tom...dar acum imi pare rau.Trebuia sa fiu alaturi de el de la inceput.Imi dau seama ca am gresit si ca el nu e vinovat cu nimic.E doar un copil.Si de acum incolo am de gand sa am grija de el si sa-l iubesc,asa cum ar fi trebuit sa fac de la inceput.
Baiatul ii zambi.Era bucuros ca auzea asta din gura ei.Ii parea rau ca se purtase urat cu ea,dar era fericit ca dintr-o tragedie iesise ceva frumos...chiar daca suferise.Dupa cateva momente de tacere,copilul incepu sa planga.Nu stia ce sa faca,asa ca Alla il lua in brate.
-Gata mami!Ti-e foame sigur,spuse zambind apoi se aseza pe pat.Isi dadu breteaua de la rochie jos si incepu sa-l alapteze.Tom se aseza langa ea,privind-o.
-Nu ti-e rusine cu mine?
-Nu,apoi isi indrepta privirea spre el zambind.
Capitolul 26.
-Intalnirea-
-Intalnirea-
-Imi pare rau ca n-am fost prezenta in viata ta de la inceput,insa de-acum totul se va schimba.Esti micutul meu si te iubesc,apoi ii zambi din nou.Mai statu asa vreo jumatate de ora,timp in care vorbi cu el si-l adormi.Dintr-o data telefonul suna.Se ridica incet,intrand in camera.Il puse cu grija pe pat,apoi raspunse.
-Da?!
-Alla?
-Da...cine esti?
-Nu-mi mai recunosti vocea?Sunt Tom.
-Tom...
La auzirea numelui,cateva lacrimi i se stransera in colturile ochilor.
-De ce ma suni?
-Te rog...vreau sa te vad.Vreau sa vorbesc cu tine.Acum un an cand ai plecat...n-am apucat sa-ti spun tot.Vreau sa te vad.
-Tom..si eu...am ceva ce trebuie sa-ti spun.
-Ce anume?
-Nu putem vorbi prin telefon.Poti veni acum la mine?
-Da,sigur!Intr-un sfert de ora sunt acolo.
-Bine...te astept.
-Ok...te pup!Pa.
-Si eu...pa,apoi inchise telefonul punandu-l la locul lui.Se aseza usor pe pat,intinzandu-se langa copil.Isi puse capul pe o perna,cu o mana mangaindu-l incet.
-Vine tati sa te vada.Off frumosule,spuse sarutandu-l pe obraz.Nu-i venea sa creada ca in sfarsit il vazuse.Cand se gandea ca il respinsese la nastere...ca nu vru sa-l vada pana azi..ca spunea ca-l uraste si nu e decat o nenorocire se simtea un nimeni.Nu-si putea da seama cum a putu gandi asa...cum a putut vorbi asa despre el.Timpul trecu repede,nici nu-si dadu seama cum,imediat auzind soneria.Nu se clinti,dar auzi usa deschizandu-se si inchizandu-se,apoi pasii lui.Se dadu jos din pat,in timp ce-si trase repede rochia care se uscase,pe ea,apoi dadu drumul parului.Lasa clama pe masuta,iar in urmatoarea secunda auzi un bocanit in usa.Se indrepta cu pasi repezi,dar marunti intr-acolo.Inspira adanc si o deschise.Ii intalni privirea...Dupa un an stateau din nou fata in fata.Baiatul ii zambi sincer,ea facand la fel,dar cu cateva lacrimi in ochi.Nu se putu abtine si-i sari in brate.O inconjura cu mainile strangand-o la pieptul sau.In sfarsit o imbratisa...in sfarsit o vedea,o avea aproape...
-Alla....nici nu stii cat de dor mi-a fost de tine.
Cuvintele lui o induiosau.Parea sincer...si credea in tot ce zicea.Se indeparta putin de el..
-Trebuie sa-ti arat ceva,apoi se indrepta spre pat.Lua in brate copilul,care scanci din nou.
-Sss!Gata micutule!,apoi se apropie de Tom care avea lacrimi in ochi si tremura.Se opri in mijlocul camerei,inaintand si el.Stateau destul de aproape unul de celalalt.Il privea doar...si nu-i venea sa creada.
-E...e...e copilul...meu?
-Da Tom.Este..copilul tau.Al nostru.
Baiatul lasa lacrimile sa-i alunece usor pe obraji,privind-o.
-Pot sa...il tin in brate?
-Sigur,apoi i-l puse cu grija in brate,el sarutandu-l pe frunte si mangaindu-i capusorul.Ii lua un deget si il stranse in manuta mica.Amandoi zambira.Asta era familia pe care si-o dorise ea dintotdeauna.Poate ca se gandea la lucruri prostesti...cand inca nu era majora,dar era adevarul.Stranse din ochi pentru a nu mai lasa lacrimile sa cada,iar cand ii deschise il vazu zambind.
-Alla...e..minunat.Cum il cheama?
-Lukas.
-Doamne...nu-mi vine sa cred.Zi-mi te rog ca nu visez...zi-mi ca e copilul nostru!Te rog!
-Da Tom!Este.Dupa....viol...am ramas insarcinata.Dar n-am aflat decat o luna si ceva mai tarziu.Am vrut sa-l avortez...dar Alissa m-a convins sa nu fac asta.Si pana azi...nu-l vazusem nici eu.La nastere l-am respins.Nu-l vroiam...
-Pentru ca...era din viol,nu?
-Da Tom...dar acum imi pare rau.Trebuia sa fiu alaturi de el de la inceput.Imi dau seama ca am gresit si ca el nu e vinovat cu nimic.E doar un copil.Si de acum incolo am de gand sa am grija de el si sa-l iubesc,asa cum ar fi trebuit sa fac de la inceput.
Baiatul ii zambi.Era bucuros ca auzea asta din gura ei.Ii parea rau ca se purtase urat cu ea,dar era fericit ca dintr-o tragedie iesise ceva frumos...chiar daca suferise.Dupa cateva momente de tacere,copilul incepu sa planga.Nu stia ce sa faca,asa ca Alla il lua in brate.
-Gata mami!Ti-e foame sigur,spuse zambind apoi se aseza pe pat.Isi dadu breteaua de la rochie jos si incepu sa-l alapteze.Tom se aseza langa ea,privind-o.
-Nu ti-e rusine cu mine?
-Nu,apoi isi indrepta privirea spre el zambind.
Nephilim.- Level 8
oo ce dragutss:X
ce reactsie frumoasa are tom:X
mai vreau nextt:o3
ce reactsie frumoasa are tom:X
mai vreau nextt:o3
D u s t .- Moderator
In sfarsit o familie fericita
Ce tare o fost Tom:"Nu iti e rusine cu mine?" )" longdesc="21" />
Alissa si Bill nu o sa aiba un bebe? " longdesc="6" />
Next!
Ce tare o fost Tom:"Nu iti e rusine cu mine?" )" longdesc="21" />
Alissa si Bill nu o sa aiba un bebe? " longdesc="6" />
Next!
Doamne cat de genius e necstu` astaa<3. Cat ma bucur ca Tom nu a reactionat urat cand a aflat ca e copilul lui. e mega-cuteeee`Tom asta. perfect. tuuuuuu mersii pt surpriza, m`ai induiosat blondis .Scumpaa de tine e socata dupa videoclipul acela, haha? Este. Acum baga next tee roog`<3
Sarmale- Corector
uhh
2 nexturi deodata:X:X
vaaaaai
ce bine:)))
au un copiiiiiil:x
2 nexturi deodata:X:X
vaaaaai
ce bine:)))
au un copiiiiiil:x
Ioana;x- Level 8
Capitolul 27.
-O zi impreuna-
-O zi impreuna-
Baiatul se apropie de cei doi.O saruta pe Alla pe frunte zambindu-i.Isi indrepta privirea spre Lukas,uitandu-se cu lacrimi in ochi la el,mangaindu-l pe cap.
-Ce frumos e.
-Da..
Dupa ce il alapta,isi aseza breteaua la rochie,incepand sa-l bata usor pe spate in timp ce se plimba prin camera.Dupa vreun sfert de ora adormi,punandu-l cu grija pe pat.Inchise usile balconului si trase draperiile,apoi se aseza pe fotoliu.
-Tom hai langa mine.Lasa-l sa doarma linistit.
Se ridica si cu pasi marunti merse inspre fotoliu,asezandu-se langa ea.O privi,dar Alla nu-si dadu seama.Se gandea doar cat va dura asta.A avut o reactie frumoasa fata de copil...dar daca va vrea sa i-l ia?Nu...nu putea.Desi il respinsese la nastere si...Se simtea confuza.Vroia sa spuna ceva si nu stia ce...Cateva lacrimi ii parasira ochii albastri,iar el observa asta.Se apropie de fata ei si i le sterse.
-Ce s-a intamplat?De ce plangi?
Il privi fricoasa si ii sari din nou in brate,aproape plangand in hohote.
-Tom...te rog...sa nu mi-l iei.Te rog!
O inconjura protector cu mainile,mangaind-o pe cap.Era confuz..nu stia de ce il ruga asta.
-Gata...Frumoaso uita-te la mine,ii spuse luandu-i capul in maini.N-o sa ti-l iau.Esti mama lui.Nu l-as indeparta de tine.Asta niciodata.Si asa te-am ranit prea mult.Nu cred c-as suporta sa te vad cum te distrugi singura daca nu il ai langa tine.Nu mai conteaza ca nu l-ai vrut la inceput,ci conteaza ca acum iti pare rau si ca vrei sa iti indrepti greseala.Hai nu mai plange,apoi o saruta pe obraz.Isi sterse lacrimile si ii zambi sincer.
-Multumesc...si...poti veni sa-l vezi oricand.Ai dreptul asta.Este si copilul tau.
-Merci.
Fata se ridica de pe fotoliu,ramanand buimaca in mijlocul camerei.Privi in jur si ridica din umeri,iar el rase.
-Ce vrei sa faci?
-Uhm....vreau sa inot din nou.
-Ai mai inotat?
-Da...dimineata.Ma duc in camera sa-mi iau un costum si..mergem impreuna la piscina?
-Impreuna?
-Da,spune zambindu-i,apoi iesi din camera indreptandu-se spre a sa.Era fericita..Intra,ducandu-se direct la sifonier.Cotrobai prin el pana gasi un costum format din doua piese.Fugi in baie schimbandu-se,apoi se intoarse in camera Alissei.Deschise incet usa si-l vazu stand pe pat,uitandu-se la Lukas.Se apropie de el si-i puse mana pe umar.Acesta se intoarse,iar cand o vazu afisa un zambet tampit pe fata.Alla isi dadu seama si rase.
-Hai nu te mai uita asa.Hai afara,spuse luandu-l de mana si fugind cu el pana in spatele curtii la piscina.Isi lasa prosopul pe un sezlong si vazu scrisoarea.O lua si o arunca in tufis,apoi se aseza,dandu-se cu crema.
-Tu ramai imbracat?
-Aaaa...cred ca nu.Doar ca...mm...raman in boxeri?
-Doar daca nu vrei sa te prajesti la soare,spuse ridicandu-se si plonjand in apa.Tom se dezbraca,ramanand in boxeri,apoi se aseza pe sezlong.Privi in jur si o vazu iesind din apa,punandu-se pe scari.Se dadu cu putina crema,apoi se ridica ducandu-se spre ea.O apuca de umeri pe la spate,aruncand-o in apa,apoi facu si el acelasi lucru.O prinse si o trase la suprafata.
-Tom!!!
-Ce?,intreba razand.
Se uita incruntata la el,apoi il tranti de un perete al piscinei.
-Vrei sa te joci deci...Bine.
-Nu...stai cuminte,dar nu mai apuca sa spuna nimic,deoarece o intoarse,lipind-o de perete si incepand sa o sarute.Isi plimba mainile pe spatele ei,facand-o sa tremure.Ii desfacu sutienul dandu-i-l jos si aruncandu-l,acesta aterizand pe sezlong.O privi zambind,iar ea se inrosi.
-Uhm...mai bine....mi-ai aduce sutienul inapoi.
-De ce?
-Tom...te rog.
-Bine,apoi iesi din apa.Iesi si ea acoperindu-si bustul gol si punandu-se pe marginea piscinei cu picioarele in apa.
-Inchide-l te rog la spate.
-Gata.
-Merci.
-N-ai pentru ce,spuse in timp ce o saruta tandru pe umeri.
ce draguts.
mi`i si imaginez8->
astept next.
mi`i si imaginez8->
astept next.
D u s t .- Moderator
Am citit si eu ficul tau si e asa frumos
Povesteti frumos
Uuu nu sunt copii cumniti )" longdesc="21" />)
Next
Povesteti frumos
Uuu nu sunt copii cumniti )" longdesc="21" />)
Next
bya.bubu- New Member
Data de inscriere : 10/04/2011
Ce chestie. Tom nu mai vrea sa lase copilasu`<33. Cat de tata e )" longdesc="21" />. Vreeau neaaparat next. Acum scumpo .astept blondis
Sarmale- Corector
hmmm
cool
)" longdesc="21" />)
next
cool
)" longdesc="21" />)
next
Ioana;x- Level 8