Suflet fara stapan...[+18]
+23
Sarmale
~DJ.alex~
Ade*
alexutza.ale32
D u s t .
Reihan.
Iи$aи€Kίđø
~ale.TH~
Black Rainbooow<3
humanoid_mädchen
BlackCat.Denny
NyKo
AnTHonia
Minte de Copil Tembel :D
karynutza
deea-roz
~Alexan' ~
elenutza01th
Alexa
Ioana;x
Dark D.
Nephilim.
Anne` K
27 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Suflet fara stapan...[+18]
ce dragut....
:x
NEXT!!!
NEXT!!!
~Alexan' ~- Level 3
Data de inscriere : 04/02/2011
Varsta : 109
foarte fain ficu
am citit si eo
shi pana la urma o sa fie anna cu tom??shi ce o sa mai faca cu parinti ei?
of atatea intrebari....
deci NEXT!!
am citit si eo
shi pana la urma o sa fie anna cu tom??shi ce o sa mai faca cu parinti ei?
of atatea intrebari....
deci NEXT!!
karynutza- Level 7
Varsta : 27
Ma trezesc brusc,eram transpirata toata,presimteam ceva si nu de bine...
Vreo 5 minute tot m-am invartit prin camera,pana la urma am hotarat sa ma duc la baie.Era liniste,prea liniste....Descui usa si fug repede in baie,ma spal cu putina apa pe fata,picaturile reci care curgeau imi inghetau mainile.Dupa putin timp ies pe hol,era o liniste asurzitoare,cu fiecare pas care-l faceam in plus spre camera mea parca ma strangea cineva de gat din ce in ce mai tare. Intr-un final reusesc sa deschid usa camerei,acolo era tata,beat ca de obicei.
A: Ce cauti aici?IESI!!
Ta:Fatuca,tu nu vorbesti asa cu mine!!!
Nu am apucat sa ma zic nimic ca ma prins de mana,m-am zbatut cat am putut dar si-a scos cureausa,mia dat tricoul jos si a inceut sa ma loveasca peste spate,maini si picioare, lovea atat de tare incat in unele locuri chiar mi-a dat sangele,la primele lovituri chiar am urlat de durere,dar mi-a pus ceva la gura.
Dupa o jumatate de ora am reusit sa scap de el,dupa ce a iesit din camera,nu stiu cum am prins un strop de putere si am incuiat usa,plangeam cu junghiuri,abia putam sa respir,corpul imi tremura necontrolat.Mi-am pus hanoracul lui Tom pe mine,ramasese la mine,parca m-am mai linistit umpic.
Parca teleghidata,am luat telefonul de pe noptiera si am format numarul lui Deny.
D:Mmm....ce e fata....ce ma suni la 3 dimineata.....?
A:D....d..Deny, p....p...poti sa vii sa ma iei de aici?
D:Ce ai patit? Ce ti-a facut??
A:Doar vino,a....a....ai zis ca pot sa ma m...m...mut la tine,ei bine a....a....asta fac....
D:Acuma vin,in 5 minute sunt la tine!!
B:S-a intamplat ceva iubit-o?
D:Bill jos din pat i-a cheia de la masina si hai!!
B:Unde sa mergem la 3 dimineata?
D:La Anna!
Am inceput sa-mi strang toate hainele,toate posterele,cd-urile,absolut tot,dar lipsea ceva.....SHADOW!!
Biata de ea era inchisa in dulap.
A:Gata iubita mea,plecam de aici.
Bate cineva in geam,era Deny. Ii deschid repede,se uita speriata la mine,eu inca plangand.
D:Ce naiba ti-a facut?
Intradevar eram toata plina de lovituri.
Mi-a dus ea lucrurile la masina,apoi cu chiu cu vai am reusit sa cobor si eu.
Bill era umpic speriat pentru ca nu stia ce se intampla. Cand ma vede in ce hal eram se panicheaza.
B:Dar ce ai patit? Hai sa te ducem la spital!
A:Eu nu merg la nici un spital,hai acasa....
B:Dar....
D:Shh!Hai acasa Bill.
Zis si facut,in 10 minute am si ajuns,am urcat la etaj unde Deny mi-a aratat viitoarea mea camera,era destul de mare,avea un pat imens.
D:Eu te las sa te culci,vorbim maine.
Am dat din cap afirmativ,dar mai puteam oare sa dorm dupa toate cele intamplate?
Balconul era aproape lipit de cel al vecinilor,daca vroiam puteam sa ma uit direc spre o camera. Ies afara,pe balconul alaturat era un baiat,mi se parea cunoscut,avea o tigara in gura si o chitara in brate,canta minunat.
A:Ce frumos canti,dar de ce nu intri in casa,e cam frig poate racesti.
T:Anna?
A:Tom?
Se apropie de marginea balconului sau,distanta nu era nici de un metru.
A:Ce cauti tu acolo?
T:Pai e casa mea si a lu' frate-miu.
A:Adica voi cu Deny stati fata-n fata?
T:Cam asa,dar ce ai patit? Cine ti-a facut asta?
A:Nu conteaza....aaa am uitat hanoracul tau e la mine. Mi-l dau jos si il intaind inapoi multumindu-i.
T:Nu lasa,tine-l pe tine acum,mi-l dai maine,dar spune-mi ce ai patit cine ti-a facut asta?
A:M-ai conteaza...
T:Da conteaza!
Nu-mi venea sa cred urechilor ce a zis,adica el,marea vedeta,marele macho man, spune ca [virgula] conteaza ceva ce are legatura cu mine???
A:Eu ma duc sa ma culc...
T:Dar maine imi zici ce s-a intamplat da?
A:Mai vedem...
Am plecat rapid in camera,m-am asezat in pat,dar am, continuat sa-l privesc. Dupa ce a fumat toata tigarea s-a dus in camera,statea pur si simplu si canta la chitara,l-am urmarit minute-n sir pana nu stiu cum am adormit.
Fetelor imi pare nespus de rau ca nu am pus next de atata timp,dar sapt trecuta soramea a stat acasa si nu am putut scrie nextul,anyway hope you like
Vreo 5 minute tot m-am invartit prin camera,pana la urma am hotarat sa ma duc la baie.Era liniste,prea liniste....Descui usa si fug repede in baie,ma spal cu putina apa pe fata,picaturile reci care curgeau imi inghetau mainile.Dupa putin timp ies pe hol,era o liniste asurzitoare,cu fiecare pas care-l faceam in plus spre camera mea parca ma strangea cineva de gat din ce in ce mai tare. Intr-un final reusesc sa deschid usa camerei,acolo era tata,beat ca de obicei.
A: Ce cauti aici?IESI!!
Ta:Fatuca,tu nu vorbesti asa cu mine!!!
Nu am apucat sa ma zic nimic ca ma prins de mana,m-am zbatut cat am putut dar si-a scos cureausa,mia dat tricoul jos si a inceut sa ma loveasca peste spate,maini si picioare, lovea atat de tare incat in unele locuri chiar mi-a dat sangele,la primele lovituri chiar am urlat de durere,dar mi-a pus ceva la gura.
Dupa o jumatate de ora am reusit sa scap de el,dupa ce a iesit din camera,nu stiu cum am prins un strop de putere si am incuiat usa,plangeam cu junghiuri,abia putam sa respir,corpul imi tremura necontrolat.Mi-am pus hanoracul lui Tom pe mine,ramasese la mine,parca m-am mai linistit umpic.
Parca teleghidata,am luat telefonul de pe noptiera si am format numarul lui Deny.
D:Mmm....ce e fata....ce ma suni la 3 dimineata.....?
A:D....d..Deny, p....p...poti sa vii sa ma iei de aici?
D:Ce ai patit? Ce ti-a facut??
A:Doar vino,a....a....ai zis ca pot sa ma m...m...mut la tine,ei bine a....a....asta fac....
D:Acuma vin,in 5 minute sunt la tine!!
B:S-a intamplat ceva iubit-o?
D:Bill jos din pat i-a cheia de la masina si hai!!
B:Unde sa mergem la 3 dimineata?
D:La Anna!
Am inceput sa-mi strang toate hainele,toate posterele,cd-urile,absolut tot,dar lipsea ceva.....SHADOW!!
Biata de ea era inchisa in dulap.
A:Gata iubita mea,plecam de aici.
Bate cineva in geam,era Deny. Ii deschid repede,se uita speriata la mine,eu inca plangand.
D:Ce naiba ti-a facut?
Intradevar eram toata plina de lovituri.
Mi-a dus ea lucrurile la masina,apoi cu chiu cu vai am reusit sa cobor si eu.
Bill era umpic speriat pentru ca nu stia ce se intampla. Cand ma vede in ce hal eram se panicheaza.
B:Dar ce ai patit? Hai sa te ducem la spital!
A:Eu nu merg la nici un spital,hai acasa....
B:Dar....
D:Shh!Hai acasa Bill.
Zis si facut,in 10 minute am si ajuns,am urcat la etaj unde Deny mi-a aratat viitoarea mea camera,era destul de mare,avea un pat imens.
D:Eu te las sa te culci,vorbim maine.
Am dat din cap afirmativ,dar mai puteam oare sa dorm dupa toate cele intamplate?
Balconul era aproape lipit de cel al vecinilor,daca vroiam puteam sa ma uit direc spre o camera. Ies afara,pe balconul alaturat era un baiat,mi se parea cunoscut,avea o tigara in gura si o chitara in brate,canta minunat.
A:Ce frumos canti,dar de ce nu intri in casa,e cam frig poate racesti.
T:Anna?
A:Tom?
Se apropie de marginea balconului sau,distanta nu era nici de un metru.
A:Ce cauti tu acolo?
T:Pai e casa mea si a lu' frate-miu.
A:Adica voi cu Deny stati fata-n fata?
T:Cam asa,dar ce ai patit? Cine ti-a facut asta?
A:Nu conteaza....aaa am uitat hanoracul tau e la mine. Mi-l dau jos si il intaind inapoi multumindu-i.
T:Nu lasa,tine-l pe tine acum,mi-l dai maine,dar spune-mi ce ai patit cine ti-a facut asta?
A:M-ai conteaza...
T:Da conteaza!
Nu-mi venea sa cred urechilor ce a zis,adica el,marea vedeta,marele macho man, spune ca [virgula] conteaza ceva ce are legatura cu mine???
A:Eu ma duc sa ma culc...
T:Dar maine imi zici ce s-a intamplat da?
A:Mai vedem...
Am plecat rapid in camera,m-am asezat in pat,dar am, continuat sa-l privesc. Dupa ce a fumat toata tigarea s-a dus in camera,statea pur si simplu si canta la chitara,l-am urmarit minute-n sir pana nu stiu cum am adormit.
Fetelor imi pare nespus de rau ca nu am pus next de atata timp,dar sapt trecuta soramea a stat acasa si nu am putut scrie nextul,anyway hope you like
Anne` K- Level 3
Data de inscriere : 13/02/2011
Varsta : 26
Wow
Ce animal e tasw x(
Next
Ce animal e tasw x(
Next
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
macar inca 2 coame si dupa next
Anne` K- Level 3
animal ?
eu as zice ca e dracu pe pamant...
NEXT!!!
eu as zice ca e dracu pe pamant...
NEXT!!!
~Alexan' ~- Level 3
Razele soarelui treceau nestingherite prin perdeaua fina ca matasea,tot incercau sa ma faca sa ma trezesc dar refuzam sa deschid ochii eram prea obosita,prin minte mi se derulau tot felul de intamplari,de unde de neunde filmul violului apare si ma loveste ca un ciocan in inima,incepusem sa tremur, deodata cineva intrerupe firul filmului,o mana calda o simt pe umarul meu urcand pe cap,usor. Ca prin minune reusesc sa scap de paienjenisul care-mi acoperea ochii,si ii deschid.
T:Buna dimineata!
A:Ce cauti aici? Spun mirata cu o voce cam ragusita.
T:Pai Bill cu Deny nu stiu ce treaba au si m-au rugat sa raman eu cu tine azi.
A:[in gand]Oh perfect,asta mai lipsea
A:Pai bine...
T:Dar spune-mi cine naiba ti-a facut asta?
Imi ia mana stanga uitandu-se la ea. Aveam cicatrici peste cicatrici,dar una in special i-a atras atentia.
T:Ce ai patit aici?
Era o cicatrice veche,ma taiasem mai de mult,din disperare cred, si nu stiu cum am reusit dar toata taietura a iesit ca un model,parca ar fi fost brodat.
A:Pai m-am zgariat intr-un gard mai de mult...
T:Oricat ai vrea sa ma pacalesti nu-ti merge,stiu cum arata o taietura intr-un gard si nu cred ca e asa!!
Dau din umeri si ma ridic vrand sa ma duc in baie,dar cand m-am vazut in picioare parca ma strapuns ceva prin spate. Eram in mijlocul camerei ca o stana de piatra inghitindu-mi orice geamat de durere,nu vroiam nici lacrimilor sa le dau drumul,nu vroiam ca Tom sa ma vada asa. Deodata se ridica de pe pat si vine la mine.
T:Esti bine? Punandu-mi mana pe spate,atunci am simtit cum parca o mie de cutite imi strapung pielea,nu am mai rezistat si am dat drumul la lacrimi dar am scos decat un "au" mai strident.
T:Ce s-a intamplat?
A:Ma d...doare!
T:Stai lasa-ma sa vad!
Imi ridica putin tricoul la spate si ramane socat.
T:Anna.....ce nai......hai intinde-te ca vin imediat.
L-am ascultat,dupa cateva secunde apare cu o sticla de spirt si niste vata.Se pune langa mine vrand sa-mi dea tricoul jos.
A:Dar.....nu am sutien Tom!
T:Nu-i nimic,nu ma uit,plus ca vei sta pe burta deci...
Dupa ce-mi da tricoul jos pune vata imbibata cu spirt pe ranile mele,ma ustura atat de tare dar nu scoteam un sunet,strangeam doar perna,cred ca mai aveam putin si o rupeam,dar ce sa mai zic,m-am obijnuit cu durerea.
Tom era asa de grijuliu,nici nu-mi pot da seama de ce face asta.
T:Tot nu vrei sa-mi spui cine ti-a facut asta?
A:De ce tot vrei tu sa stii atat de mult?
T:Pai nu stiu poate pot sa rezolv ceva cu asta?
A:Nu ai ce sa rezolvi...
T:Haide zi-mi!
A:Chiar vrei sa stii?
T:Da!!
A:Asa zisul meu tata mi-a facut asta! De cand eram mica si pana acum doar m-au chinuit!!
Izbucnisem in plans.
T:Shh,linisteste-te,nu am stiut..... Dupa ce termina imi pune tricoul pe mine cu multa grija si se intinde langa mine.
T:Hai nu mai plange.
A:Cum sa nu plang?
T:Pai niste ochi atat de frumosi ca ai tai nu ar trebuii sa verse nici o lacrima.
[Tom's story]
Dupa ce i-am pus tricoul la loc m-am intins langa ea.Era asa frumoasa,corpul ei firav si frumos era plin de rani,nu inteleg cum cineva poate face asta,mai ales un parinte!
Plangea,lacrimile ei cred ca puteau sa formeze un lac imens,perda deja puteam s-o storc de apa. Vai are niste ochi atat de frumosi,acel ciocolatiu ma inebuneste,nu-mi pot lua privirea de la ea,iar cand o vad plangand parca mi se sfarama sufletul. Dar stai ce tot zic eu aici?? Ce naiba,de cand sunt eu atat de sentimental?? E ciudat chiar si pentru mine,dar parca pe ea nu o vreau doar asa o noapte ca pe toate celelate,are ceva special,vad in privirea ei,felul in care ii stralucesc ochii,culoarea lor,nu am mai vazut la nici o fata o culoare atat de aparte,si am vazut multe fete la viata mea!!
Vad ca a atipit,ma duc prin bucaterie.
so girls nextul hope you like
T:Buna dimineata!
A:Ce cauti aici? Spun mirata cu o voce cam ragusita.
T:Pai Bill cu Deny nu stiu ce treaba au si m-au rugat sa raman eu cu tine azi.
A:[in gand]Oh perfect,asta mai lipsea
A:Pai bine...
T:Dar spune-mi cine naiba ti-a facut asta?
Imi ia mana stanga uitandu-se la ea. Aveam cicatrici peste cicatrici,dar una in special i-a atras atentia.
T:Ce ai patit aici?
Era o cicatrice veche,ma taiasem mai de mult,din disperare cred, si nu stiu cum am reusit dar toata taietura a iesit ca un model,parca ar fi fost brodat.
A:Pai m-am zgariat intr-un gard mai de mult...
T:Oricat ai vrea sa ma pacalesti nu-ti merge,stiu cum arata o taietura intr-un gard si nu cred ca e asa!!
Dau din umeri si ma ridic vrand sa ma duc in baie,dar cand m-am vazut in picioare parca ma strapuns ceva prin spate. Eram in mijlocul camerei ca o stana de piatra inghitindu-mi orice geamat de durere,nu vroiam nici lacrimilor sa le dau drumul,nu vroiam ca Tom sa ma vada asa. Deodata se ridica de pe pat si vine la mine.
T:Esti bine? Punandu-mi mana pe spate,atunci am simtit cum parca o mie de cutite imi strapung pielea,nu am mai rezistat si am dat drumul la lacrimi dar am scos decat un "au" mai strident.
T:Ce s-a intamplat?
A:Ma d...doare!
T:Stai lasa-ma sa vad!
Imi ridica putin tricoul la spate si ramane socat.
T:Anna.....ce nai......hai intinde-te ca vin imediat.
L-am ascultat,dupa cateva secunde apare cu o sticla de spirt si niste vata.Se pune langa mine vrand sa-mi dea tricoul jos.
A:Dar.....nu am sutien Tom!
T:Nu-i nimic,nu ma uit,plus ca vei sta pe burta deci...
Dupa ce-mi da tricoul jos pune vata imbibata cu spirt pe ranile mele,ma ustura atat de tare dar nu scoteam un sunet,strangeam doar perna,cred ca mai aveam putin si o rupeam,dar ce sa mai zic,m-am obijnuit cu durerea.
Tom era asa de grijuliu,nici nu-mi pot da seama de ce face asta.
T:Tot nu vrei sa-mi spui cine ti-a facut asta?
A:De ce tot vrei tu sa stii atat de mult?
T:Pai nu stiu poate pot sa rezolv ceva cu asta?
A:Nu ai ce sa rezolvi...
T:Haide zi-mi!
A:Chiar vrei sa stii?
T:Da!!
A:Asa zisul meu tata mi-a facut asta! De cand eram mica si pana acum doar m-au chinuit!!
Izbucnisem in plans.
T:Shh,linisteste-te,nu am stiut..... Dupa ce termina imi pune tricoul pe mine cu multa grija si se intinde langa mine.
T:Hai nu mai plange.
A:Cum sa nu plang?
T:Pai niste ochi atat de frumosi ca ai tai nu ar trebuii sa verse nici o lacrima.
[Tom's story]
Dupa ce i-am pus tricoul la loc m-am intins langa ea.Era asa frumoasa,corpul ei firav si frumos era plin de rani,nu inteleg cum cineva poate face asta,mai ales un parinte!
Plangea,lacrimile ei cred ca puteau sa formeze un lac imens,perda deja puteam s-o storc de apa. Vai are niste ochi atat de frumosi,acel ciocolatiu ma inebuneste,nu-mi pot lua privirea de la ea,iar cand o vad plangand parca mi se sfarama sufletul. Dar stai ce tot zic eu aici?? Ce naiba,de cand sunt eu atat de sentimental?? E ciudat chiar si pentru mine,dar parca pe ea nu o vreau doar asa o noapte ca pe toate celelate,are ceva special,vad in privirea ei,felul in care ii stralucesc ochii,culoarea lor,nu am mai vazut la nici o fata o culoare atat de aparte,si am vazut multe fete la viata mea!!
Vad ca a atipit,ma duc prin bucaterie.
so girls nextul hope you like
Anne` K- Level 3
O da :x
Cam in fiekare fik tom trb sa zka k ea nu e k celelalte )" longdesc="21" />))
Next
Cam in fiekare fik tom trb sa zka k ea nu e k celelalte )" longdesc="21" />))
Next
Ioana;x- Level 8
eh ce sa-i faci )" longdesc="21" /> oricum doar povesti sunt )" longdesc="21" />
am uitat sa precizez,dar as vrea cam 2-3 coame macar pt next
nu cred ca se citeste cine stie ce
am uitat sa precizez,dar as vrea cam 2-3 coame macar pt next
nu cred ca se citeste cine stie ce
Anne` K- Level 3
E da.. Unii citesc j nw comenteaza
Ioana;x- Level 8
Iubesc ficu...hai pune next :X:X:X
Minte de Copil Tembel :D- Level 1
Data de inscriere : 30/01/2011
super fain...:x
NEXT!!!
NEXT!!!
~Alexan' ~- Level 3
pui next anu asta?
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
undei nextu????
offf saraca ce bou e tacsu ala
tom se indragosteste... )" longdesc="21" /> ieeeeii si o sa fie impreuna??????????
so next!!!!!!
offf saraca ce bou e tacsu ala
tom se indragosteste... )" longdesc="21" /> ieeeeii si o sa fie impreuna??????????
so next!!!!!!
karynutza- Level 7
iuuuuhuuu unde nextu???
ca nu-l vad inca
ca nu-l vad inca
karynutza- Level 7
Aoleu nu e nimic de mancare,aia doi au ras tot...
Poate e ceva la televizor,tot schimbam programele si le schimbam si le schimbam pana am nimerit la o telenovela. Ce naiba o intelge Bill din astea? Pana acum am inteles ca Marilena la inselat pe barbasu' cu fratele vitrez a lu' unchisu' care unchisu' nu era defapt fratele lu' masa' si masa' de fapt nu era masa' si......ahhh ce naiba m-am incurcat!!!
Se aude o voce cam ragusita.
A:Tooooooooom!!!!!!! Da inapoi!!!!Aaaa Chowder!!:X
T:Ce ma?
A:Chowder!!! Iei o luna apoi iei un soare,pui zahar apoi pui sare,amesteci totul si ai terminat,rada rada rada,vino cu noi in bucatarie,adu cu tine si o farfurie vino cu noi in bucatarie adu cu tine si o farfurie daaa!
Se purta ca un copilas,era atat de haioasa.
A:au ma doare spatele acuma scuze ,dar imi place Chowder )" longdesc="21" />
T:Aoleu si credeam ca Bill e ca un copil )" longdesc="21" />
A:Bai azi toata ziua stau cu tine?
T:Aha.
A:Bai futalau mie mi-e foame )" longdesc="21" />
T:Futalau?
A:Pai da parca tu erai ala care le fute pe toate nu?
T:Eee am si eu cu ce sa ma mandresc! :>
A:Oooo ai o scula mare sau una mititica?
T:Daca vrei iti arat! :>
A:Ce sa-mi arati bah?
T:Ehee
A:Tuti barabula matii!
T:Ce-i aia?
A:Cartofu' bai vaca grasa grasa vaca autista )" longdesc="21" />
T:Ce ai bai?
A:Mi-e foame )" longdesc="21" />
T:Si asa faci mereu cand ti-e foame?
A:Nu chiar dar nu stiu ce am azi, oricum delirez grav deci nu ma lua in seama )" longdesc="21" />
T:Ziceai ca tie foame nu?
A:Da bai tanti Steluta!
T:Termina )" longdesc="21" /> pai hai sa mergem in oras ca aia doi am mancat tot!
A:Ramanearar biscuitii cu crema de ciocolata in nas de sobolani ce sunt aman2
T:Nu esti intreaga la minte )" longdesc="21" /> hai imbracate.
A fugit sus sa se imbrace,vai n-am mai ras atat de bine de cand Georg s-a impiedicat de tobele lui Gustav si i-a spart una din ele,era incurcat pe-acolo )" longdesc="21" />
Dupa 10 minute apare,arata bine,chiar foarte bine,avea niste blugi negri,stranti,vaai ce forme avea,si tricoul era bestial,semana cu unul dintre ale mele dar am uitat care.
A:Gata bre,hai ca mi-e foame!
Ne-am urcat in masina,nu scotea niciunul nici un sunet.
T:Te mai doare spatele?
A:Eh umpic dar sunt obijnuita
T:Cum adica?
A:Adica am mai mancat bataie bai stai tu linistit )" longdesc="21" />
T:Doamne fereste,adica te-a mai batut taicatu' intr-un asa hal??Cine Doamne iarta-ma ar fii atat de nebun sa faca asa ceva?
A:Unii ca ai mei )" longdesc="21" /> plus ca mi-a facut mai rele....dar nu ma intreba ce ca nu-ti raspund
T:Ok....
[Anna's story]
Se purta asa frumos cu mine,oare de ce facea asta,ca daca stam s-o luam incet eu sunt un nimeni fata de el.
Se pare ca am ajuns,este un restaurant dragut,modern,Tom vorbeste cu chelnerul,cred ca vine des pe aici.Ne asezam la o masa.
A:Tuti mama matii ce mai adus aici ca n-am bani la mine
T:Dar platesc eu nu-i nicio problema.
A:Eh da,lasa ca-ti dau eu banii inapoi cand oi reusiio sa fac rost de ei )" longdesc="21" />
T:Nu trebuie,fac eu cinste azi,tu data viitoare:))
Ma simteam bine in compania lui,am ras o gramada am povestit tot felul de intrebari,pana cand o vad ca se apropie de noi,o nuu,ea mai lipsea de aici!!
girls scuze ca nu am pus next dar sambata am fost plecata de acasa si ieri a venit tata ca a fost plecat si nu am putut sa pun next dar sper sa va placa si da stiu ca am pus cam mult dialog )" longdesc="21" /> si ' karynutza' o sa vezi tu )" longdesc="21" />
Poate e ceva la televizor,tot schimbam programele si le schimbam si le schimbam pana am nimerit la o telenovela. Ce naiba o intelge Bill din astea? Pana acum am inteles ca Marilena la inselat pe barbasu' cu fratele vitrez a lu' unchisu' care unchisu' nu era defapt fratele lu' masa' si masa' de fapt nu era masa' si......ahhh ce naiba m-am incurcat!!!
Se aude o voce cam ragusita.
A:Tooooooooom!!!!!!! Da inapoi!!!!Aaaa Chowder!!:X
T:Ce ma?
A:Chowder!!! Iei o luna apoi iei un soare,pui zahar apoi pui sare,amesteci totul si ai terminat,rada rada rada,vino cu noi in bucatarie,adu cu tine si o farfurie vino cu noi in bucatarie adu cu tine si o farfurie daaa!
Se purta ca un copilas,era atat de haioasa.
A:au ma doare spatele acuma scuze ,dar imi place Chowder )" longdesc="21" />
T:Aoleu si credeam ca Bill e ca un copil )" longdesc="21" />
A:Bai azi toata ziua stau cu tine?
T:Aha.
A:Bai futalau mie mi-e foame )" longdesc="21" />
T:Futalau?
A:Pai da parca tu erai ala care le fute pe toate nu?
T:Eee am si eu cu ce sa ma mandresc! :>
A:Oooo ai o scula mare sau una mititica?
T:Daca vrei iti arat! :>
A:Ce sa-mi arati bah?
T:Ehee
A:Tuti barabula matii!
T:Ce-i aia?
A:Cartofu' bai vaca grasa grasa vaca autista )" longdesc="21" />
T:Ce ai bai?
A:Mi-e foame )" longdesc="21" />
T:Si asa faci mereu cand ti-e foame?
A:Nu chiar dar nu stiu ce am azi, oricum delirez grav deci nu ma lua in seama )" longdesc="21" />
T:Ziceai ca tie foame nu?
A:Da bai tanti Steluta!
T:Termina )" longdesc="21" /> pai hai sa mergem in oras ca aia doi am mancat tot!
A:Ramanearar biscuitii cu crema de ciocolata in nas de sobolani ce sunt aman2
T:Nu esti intreaga la minte )" longdesc="21" /> hai imbracate.
A fugit sus sa se imbrace,vai n-am mai ras atat de bine de cand Georg s-a impiedicat de tobele lui Gustav si i-a spart una din ele,era incurcat pe-acolo )" longdesc="21" />
Dupa 10 minute apare,arata bine,chiar foarte bine,avea niste blugi negri,stranti,vaai ce forme avea,si tricoul era bestial,semana cu unul dintre ale mele dar am uitat care.
A:Gata bre,hai ca mi-e foame!
Ne-am urcat in masina,nu scotea niciunul nici un sunet.
T:Te mai doare spatele?
A:Eh umpic dar sunt obijnuita
T:Cum adica?
A:Adica am mai mancat bataie bai stai tu linistit )" longdesc="21" />
T:Doamne fereste,adica te-a mai batut taicatu' intr-un asa hal??Cine Doamne iarta-ma ar fii atat de nebun sa faca asa ceva?
A:Unii ca ai mei )" longdesc="21" /> plus ca mi-a facut mai rele....dar nu ma intreba ce ca nu-ti raspund
T:Ok....
[Anna's story]
Se purta asa frumos cu mine,oare de ce facea asta,ca daca stam s-o luam incet eu sunt un nimeni fata de el.
Se pare ca am ajuns,este un restaurant dragut,modern,Tom vorbeste cu chelnerul,cred ca vine des pe aici.Ne asezam la o masa.
A:Tuti mama matii ce mai adus aici ca n-am bani la mine
T:Dar platesc eu nu-i nicio problema.
A:Eh da,lasa ca-ti dau eu banii inapoi cand oi reusiio sa fac rost de ei )" longdesc="21" />
T:Nu trebuie,fac eu cinste azi,tu data viitoare:))
Ma simteam bine in compania lui,am ras o gramada am povestit tot felul de intrebari,pana cand o vad ca se apropie de noi,o nuu,ea mai lipsea de aici!!
girls scuze ca nu am pus next dar sambata am fost plecata de acasa si ieri a venit tata ca a fost plecat si nu am putut sa pun next dar sper sa va placa si da stiu ca am pus cam mult dialog )" longdesc="21" /> si ' karynutza' o sa vezi tu )" longdesc="21" />
Anne` K- Level 3
)" longdesc="21" />
o baut ?
NEXT!!!
o baut ?
NEXT!!!
~Alexan' ~- Level 3
Cine era???
Anastasia sau Staisi??
Daca e curva aia (Anastaisa) si gur o sa se dea la Tom
Daca e Staisi .... nuj ce o sa se intample
Anyway
Pune next
Anastasia sau Staisi??
Daca e curva aia (Anastaisa) si gur o sa se dea la Tom
Daca e Staisi .... nuj ce o sa se intample
Anyway
Pune next
AnTHonia- Level 6
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 25
pe cn a vazut??
tom pare dragutz si amabill
so imi place icu tau la nebunie :X
so next!!!!
tom pare dragutz si amabill
so imi place icu tau la nebunie :X
so next!!!!
karynutza- Level 7
Anastasia: Ce faci emonico aici ai venit sa te tai cu lama in vazul lumii?
T:Uhm cum dracu iti permiti sa vorbesti asa cu ea?
An:Pai de fapt se vorbeste mai urat cu emokizii ca ea,dar na nu vreau sa ma auda lumea!
A:Auzi tanti hai marsh dracu de-acilea,ai venit sa-mi strici ziua cu moaca ta de oposum balos cu fata de plastic si tate supra dimensionate?!
An:Cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine? Tu o depravata,cum iti permiti sa te ridici in fata mea si sa-mi vorbesti asa,ar trebui sa-ti fie rusine ar trebuii sa intri in pamant de rusine,eu asa as face daca ar avea o mama curva ca a ta care toata ziua sta pe centura si se fute cu toti si un tata alcoolic ca al tau! Taci dracu' si veziti de treaba ta!
A:Ma scutesti,si ce daca parintii mei sunt asa?Asta-i viata nu toti ne nastem cu bani ca tine si curva mai mare ca tine nu am vazut!!!
An:Hai ma lasi,esti doar o idioata care sta cu o javra de caine care nici macar nu e frumoasa ca Kiki a mea!
T:TERMINA-TI AMANDOUA!!! Ce naiba va apucat?! Nu va mai certati,si eu nu inteleg ce tot ai tu cu Anna?!
An:Ahh draga din cauza ei am si uitat de tine,eu sunt Anastasia cea mai draguta fata de aici si din intreaga lume!
T:Aha sigur...
An:Dar ce cauta un barbat atat de dragut ca tine cu una ca ea?
Isi pune mainile pe umerii lui,acestea alunecau usor pe piept,facea asta intentionat,doar pentru a ma face geloasa,se lasa usor cu decolteul ala imens peste umarul lui,se apropie de buzele lui si il saruta,am simtit cum lacimile se scurg pe obraz pana pe buze,le simteam gustul,era unul amar la fel cum erau toate lacrimile mele,m-am ridicat de la masa si am fugit afara,am inceput sa alerg pe strazi,nu stiam ce sa fac unde sa ma duc,m-am oprit pe o banca intr-un parc,mi-am scos castile din buzunar si am dat drumu la player,am apasat pe play,acordurile mi se pareau cunoscute,erau cele de la "Geh".
S:Iar plangi? Spune scotandu-mi o casca din ureche.
A:M-am saturat de tot!! Vreau sa mor,sa nu mai exist,sa nu mai fiu o povara pentru toti,sa fiu undeva departe,sa uit si sa fiu uitata.....
S:Nu poti face asta,cineva acolo are nevoie de tine,trebuie sa ai grija,mare grija,si ferestete de probleme!
A:Dar... Disparuse ca de obicei....
Simt cum o mana calda imi atinge umarul,ma intorc brusc,era Tom.Ma strange in brate.
T:Shh nu mai plange.
Ma ia de mana si ma duce pana la masina,nu scoteam nici un sunet,nici eu nici el,in masina rasuna doar muzica din castile mele,in cateva minute am ajuns acasa.
Vroia sa-mi spuna ceva dar m-am dat jos din masina si am fugit in camera mea,m-am trantit pe pat. Shadow s-a asezat langa mine incercand sa-mi aline suferinta,dar lacrimile cadeau in continu.
Usa se deschide incet,la fel de incet se inchide,se aseaza langa mine si ma mangaie usor pe par,ma ridica in fund si se uita in ochii mei,avea o stralucire aparte,se apropie de mine,simteam un fior,buzele imi ardeau,inima la fel,limbile noastre se unesc intr-un joc inebunitor,inimile se zbateau in corp de parca ar fii vrut sa iasa si sa zburde prin vazduh,dar sarutul s-a destramat intr-un final,imi pun capul pe pieptul lui,se apropie de urechea mea si-mi sopteste.....
so guys asta e nextu si scuze ca nu am pus de atata timp dar am fost plecata )" longdesc="21" /> iar )" longdesc="21" />
o sa continui ficul impreuna cu Ludo,so dude hai citeste )" longdesc="21" />,hope you like si imi pare rau ca e atat de mic
T:Uhm cum dracu iti permiti sa vorbesti asa cu ea?
An:Pai de fapt se vorbeste mai urat cu emokizii ca ea,dar na nu vreau sa ma auda lumea!
A:Auzi tanti hai marsh dracu de-acilea,ai venit sa-mi strici ziua cu moaca ta de oposum balos cu fata de plastic si tate supra dimensionate?!
An:Cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine? Tu o depravata,cum iti permiti sa te ridici in fata mea si sa-mi vorbesti asa,ar trebui sa-ti fie rusine ar trebuii sa intri in pamant de rusine,eu asa as face daca ar avea o mama curva ca a ta care toata ziua sta pe centura si se fute cu toti si un tata alcoolic ca al tau! Taci dracu' si veziti de treaba ta!
A:Ma scutesti,si ce daca parintii mei sunt asa?Asta-i viata nu toti ne nastem cu bani ca tine si curva mai mare ca tine nu am vazut!!!
An:Hai ma lasi,esti doar o idioata care sta cu o javra de caine care nici macar nu e frumoasa ca Kiki a mea!
T:TERMINA-TI AMANDOUA!!! Ce naiba va apucat?! Nu va mai certati,si eu nu inteleg ce tot ai tu cu Anna?!
An:Ahh draga din cauza ei am si uitat de tine,eu sunt Anastasia cea mai draguta fata de aici si din intreaga lume!
T:Aha sigur...
An:Dar ce cauta un barbat atat de dragut ca tine cu una ca ea?
Isi pune mainile pe umerii lui,acestea alunecau usor pe piept,facea asta intentionat,doar pentru a ma face geloasa,se lasa usor cu decolteul ala imens peste umarul lui,se apropie de buzele lui si il saruta,am simtit cum lacimile se scurg pe obraz pana pe buze,le simteam gustul,era unul amar la fel cum erau toate lacrimile mele,m-am ridicat de la masa si am fugit afara,am inceput sa alerg pe strazi,nu stiam ce sa fac unde sa ma duc,m-am oprit pe o banca intr-un parc,mi-am scos castile din buzunar si am dat drumu la player,am apasat pe play,acordurile mi se pareau cunoscute,erau cele de la "Geh".
S:Iar plangi? Spune scotandu-mi o casca din ureche.
A:M-am saturat de tot!! Vreau sa mor,sa nu mai exist,sa nu mai fiu o povara pentru toti,sa fiu undeva departe,sa uit si sa fiu uitata.....
S:Nu poti face asta,cineva acolo are nevoie de tine,trebuie sa ai grija,mare grija,si ferestete de probleme!
A:Dar... Disparuse ca de obicei....
Simt cum o mana calda imi atinge umarul,ma intorc brusc,era Tom.Ma strange in brate.
T:Shh nu mai plange.
Ma ia de mana si ma duce pana la masina,nu scoteam nici un sunet,nici eu nici el,in masina rasuna doar muzica din castile mele,in cateva minute am ajuns acasa.
Vroia sa-mi spuna ceva dar m-am dat jos din masina si am fugit in camera mea,m-am trantit pe pat. Shadow s-a asezat langa mine incercand sa-mi aline suferinta,dar lacrimile cadeau in continu.
Usa se deschide incet,la fel de incet se inchide,se aseaza langa mine si ma mangaie usor pe par,ma ridica in fund si se uita in ochii mei,avea o stralucire aparte,se apropie de mine,simteam un fior,buzele imi ardeau,inima la fel,limbile noastre se unesc intr-un joc inebunitor,inimile se zbateau in corp de parca ar fii vrut sa iasa si sa zburde prin vazduh,dar sarutul s-a destramat intr-un final,imi pun capul pe pieptul lui,se apropie de urechea mea si-mi sopteste.....
so guys asta e nextu si scuze ca nu am pus de atata timp dar am fost plecata )" longdesc="21" /> iar )" longdesc="21" />
o sa continui ficul impreuna cu Ludo,so dude hai citeste )" longdesc="21" />,hope you like si imi pare rau ca e atat de mic
Anne` K- Level 3
Hai bre ca m-am emotionat )" longdesc="21" /> Si da urmatorul next il fac eu!He! > Ce frumoasa e ultima parte
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Varsta : 28
imi place...place...place
si vreau Next
si vreau Next
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
hai ca-mi place
imi vine so bat pe curva aia de anastasia x( si tom cum draq sa lasat rarutat x(
ahhh
so
next!!!
imi vine so bat pe curva aia de anastasia x( si tom cum draq sa lasat rarutat x(
ahhh
so
next!!!
karynutza- Level 7
ce ii sopteste ?
NEXT!!!!
NEXT!!!!
~Alexan' ~- Level 3