Viaţa fără membre.
+8
Locust
alexandra_kaulitz
MeJe
deSire
Andreutza
D u s t .
~ale.TH~
Daken
12 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Viaţa fără membre.
saracutzul
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
ce nasol:[
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
pur si simplu mi-au dat lacrimile cand m-am uitat la filmulet
noi cand trecem prin ceva greu in viata dam vina pe toti dar mai ales pe Dumnezeu iar acest om in ciuda faptului ca nu a facut nimic sa merite asta inca are credinta si inca iubeste viata asa cum este
noi cand trecem prin ceva greu in viata dam vina pe toti dar mai ales pe Dumnezeu iar acest om in ciuda faptului ca nu a facut nimic sa merite asta inca are credinta si inca iubeste viata asa cum este
Andreutza- Level 1
Data de inscriere : 05/07/2011
Varsta : 30
Saracul de el:(. Si cand te gandesti ca noi ne suparam din nu stiu ce nimicuri, si altii chiar au probleme adevarate:(
deSire- Level 2
Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 31
ioi frate ce subiect
MeJe- Level 7
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 27
deci noi incepem sa plangem doar ca ni se rupe o unghie dar unii nu au maini sau picioare oare noi cum putem trai fara sa ne gandim la ei?
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
tokio_hotel_big_fan a scris:deci noi incepem sa plangem doar ca ni se rupe o unghie dar unii nu au maini sau picioare oare noi cum putem trai fara sa ne gandim la ei?
Da, ai dreptate . Alţi vor să se sinucidă fără motiv, am uitat cine scria chestiile alea
Nu ştiu cum a reuşit să trăiască aşa, să înveţe să se descurce fără membre...
În locul lui mi-aş fi tras un glonţ în cap
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
AbbeyDawn a scris:Nu ştiu cum a reuşit să trăiască aşa, să înveţe să se descurce fără membre...
Păi, şi cu ce mâini ai vrea să faci asta?
atunci aş ruga pe altul să mă împuşte
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
AbbeyDawn a scris:atunci aş ruga pe altul să mă împuşte
Şi cine crezi că ar lua viaţa unui om fără motiv? De ce să nu-ţi trăieşti viaţa, aşa cum e ea grea sau uşoară (pentru unii) . Eşti aici pentru un motiv, nu să te sinucizi.
Şi apropo, gândeştete dacă nu există viaţa de apoi... toate gândurile, visele , amintirile, sentimentele tale vor dispărea pentru totdeauna.
Wow.sti cata dreptate ai..... nu imi pot da seama cum unii renunta atat de usor la propria viata....e un dar...si ei ce fac? in loc sa o traiasca la maxim..fiecare clipa conteaza...carpe diem!si acum sa revenim la video-uri..wah....l-am mai vazut pe tipul asta si la TV ..el chiar e un invingator.a reusit sa invete sa se descurce si fara membre......ceea ce unora dintre noi ne-ar fi imposibil....bravo lui.....oricum are o viata grea,un destin crud..
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Eu de multe ori spun cat ghinion pot sa am si cate probleme am dar el ? El ce poate spune ? Ma mai pot plage acum ca am probleme cand acest om traieste fara membre.Bietul de el.Si da bine zice ar putea sa te impuste altcineva un criminal )" longdesc="21" />.Si nai de unde sti daca exista sau nu viata de apoi.Sau daca exista reincarnare sau cine stie ce.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
OMG la asta ar trebui sa se uite fetele de genu care se sinucid pentru iubi ca vai doamne, le paraseste si nu mai au de ce sa traiasca oameni prosti. Saracu
Daca uni se sinucid doar din parasiri el ce ar trebui sa faca ca e singur si fara ajutor .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
O gramada de oameni se plang pentru diferite probleme stupide, pur si simplu BANALE... Cand ignora lucrurile bune in viata, uni oameni sunt mult mai saraci si batuti de soarta decat ei, dar nu toti gandesc astfel...
Ma bucur ca acest om a reusit sa uite de probleme si de badjocura reusind sa isi continue viata si asa.
Ma bucur ca acest om a reusit sa uite de probleme si de badjocura reusind sa isi continue viata si asa.
you're right
oameni sanatosi fara nici o problema se plang...de ce se plang, de prea mult bine?
oameni sanatosi fara nici o problema se plang...de ce se plang, de prea mult bine?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum