~Faze penibile din viata noastra~
+15
Joe Temă ™
teo
Katie
LaViEC'EsTUnJeaUD'EnFanT
denn' kiiroo
AiUnCrEaMsNiTpEaCoPeRiS$S
Lala
thomas
dyddy9701
Maddie
Elena
TommitzaLUV
Ioana;x
alissu
elenutza01th
19 participanți
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ~Faze penibile din viata noastra~
deci era in ora de tehno
si ne bateam cu biscuiti
dup'aia am inceput cu ghiozdane
si eu ma ridicasem de pe scaun si un bou mi-a trasc scaunu' de sub cur si am cazut pe picioru' la una care a dat cu capu' de banca
adik faze funny au fost asa de multe....
Ioana , clasa mai nebuna ca a noastra nu exista )" longdesc="21" />
si ne bateam cu biscuiti
dup'aia am inceput cu ghiozdane
si eu ma ridicasem de pe scaun si un bou mi-a trasc scaunu' de sub cur si am cazut pe picioru' la una care a dat cu capu' de banca
adik faze funny au fost asa de multe....
Ioana , clasa mai nebuna ca a noastra nu exista )" longdesc="21" />
Maddie- Level 6
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 26
he`he
am si eu una
nush daka ii chiar penibila. Ma rog pt mine a fost.
deci eram la scoala.Atunci am coborat scarile.Veneam de sus. si ma asez eu la barfe tocmai langa scari. Si ma rog aia de la noi de la scoala au obiceiul de a arunca ghiozdanele peste balustrada. Si dintr`o data mi`a pikat un ghiozdan in cap.....off....era greu si ma durea capu` de numa` + ca in scoala dupa ce au vazut faza toti au facut liniste. Si sparg eo linistea si fac: Bah bagami`as asta iara si`o luat toata biblioteca. Mai usor mama cu invatatu` ca incepe sa ma doara pe mine capu` la ce ghiozdan greu ai. Si chestia ii ca dupa ce am inceput sa comentez eu ca nebuna, vine roxana(a cui era ghiozdanu) Deci eu vorbeam singura. Si toti au inceput sa rada )" longdesc="21" />
am si eu una
nush daka ii chiar penibila. Ma rog pt mine a fost.
deci eram la scoala.Atunci am coborat scarile.Veneam de sus. si ma asez eu la barfe tocmai langa scari. Si ma rog aia de la noi de la scoala au obiceiul de a arunca ghiozdanele peste balustrada. Si dintr`o data mi`a pikat un ghiozdan in cap.....off....era greu si ma durea capu` de numa` + ca in scoala dupa ce au vazut faza toti au facut liniste. Si sparg eo linistea si fac: Bah bagami`as asta iara si`o luat toata biblioteca. Mai usor mama cu invatatu` ca incepe sa ma doara pe mine capu` la ce ghiozdan greu ai. Si chestia ii ca dupa ce am inceput sa comentez eu ca nebuna, vine roxana(a cui era ghiozdanu) Deci eu vorbeam singura. Si toti au inceput sa rada )" longdesc="21" />
dyddy9701- Level 3
Data de inscriere : 02/04/2010
Varsta : 28
)" longdesc="21" /> e tarre )" longdesc="21" />
Maddie- Level 6
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
)" longdesc="21" /> doamneee fff funny
alissu- Level 7
Data de inscriere : 11/01/2010
Varsta : 27
sau vinerea trecuta=)))
eram la scoala!La ora de franceza...Profu plecase...si ne`a dat sa copiem o lectie=))
si este o colega de la noi din cls Flori..care era cu un baiat din 6-B noi suntem 6-A si il cheama Zaharia numele de familie=)))
si ii face un coleg de la noi din cls Ionel:
-Flori uite asa iti face Zaharia cand sunteti voi doi am2 singurei~Si imita ca si cum Zaharia ala ar f---o pe Flori=)))
Si la urma un alt coleg George iti pune haina de blugi la tate=))si face el:
-Ia uitati ce silicoane si`a pus baba~Si vine la mine si ii zic eu~
-Dute mah la Otilia si da din"tate"
S`a dus la Otilia la banca si dadea asa din "tate"...si la urma trece o baba pe langa scoala!Si George a vazuto!Si face
-Babo!!!faaa!!!uita`te dracu aici!
Si baba nu auzea=)))si la urma bate cu palma in geam...si baba aia se uita si george incepe sa dea din "tate"))
La urma cu Ionel face el
-Flori daca o sa ai copii cu Zaharia pe baiat o sa`l cheme Zaharicel si pe fata ZahaFloci=)))))
Si eu
-Ionele daca e fata o cheama Crema De Zahar Ars!
Si la urma un coleg Cosmin incepe sa`l imite pe profu de franceza cum merge si chiar atunci a intrat profu de franceza sa vada ce facem=))))
eram la scoala!La ora de franceza...Profu plecase...si ne`a dat sa copiem o lectie=))
si este o colega de la noi din cls Flori..care era cu un baiat din 6-B noi suntem 6-A si il cheama Zaharia numele de familie=)))
si ii face un coleg de la noi din cls Ionel:
-Flori uite asa iti face Zaharia cand sunteti voi doi am2 singurei~Si imita ca si cum Zaharia ala ar f---o pe Flori=)))
Si la urma un alt coleg George iti pune haina de blugi la tate=))si face el:
-Ia uitati ce silicoane si`a pus baba~Si vine la mine si ii zic eu~
-Dute mah la Otilia si da din"tate"
S`a dus la Otilia la banca si dadea asa din "tate"...si la urma trece o baba pe langa scoala!Si George a vazuto!Si face
-Babo!!!faaa!!!uita`te dracu aici!
Si baba nu auzea=)))si la urma bate cu palma in geam...si baba aia se uita si george incepe sa dea din "tate"))
La urma cu Ionel face el
-Flori daca o sa ai copii cu Zaharia pe baiat o sa`l cheme Zaharicel si pe fata ZahaFloci=)))))
Si eu
-Ionele daca e fata o cheama Crema De Zahar Ars!
Si la urma un coleg Cosmin incepe sa`l imite pe profu de franceza cum merge si chiar atunci a intrat profu de franceza sa vada ce facem=))))
elenutza01th- Level 8
penal rau
Maddie- Level 6
Elena- Level 6
Data de inscriere : 07/03/2010
tare de tot faza.
asta`mi aminteste de inca o faza penibila.
Deci...Eram pe hol. Si Denisa(my bff) incepe sa`l imite pe profu` de mate cum fuge. (adevaru`i ca are o fuga deaia .... mori de ras knd il vezi alergand...Mrg)
Si fuge Deni cat fuge si vine si profu` de mate. O vede si se uita cam ciudat la ea. Atunci incep eu sa rad ca nebuna. Si face un coleg Radu...: Bah da ce nebune sunteti )" longdesc="21" /> ......La care profu: Ce`i cu sinceritatea asta pe tine?? Sau mai bine sa zic ce`i cu dreptatea asta. ??? Ca sa stii ca fetele astea chiar sunt "nebune" si incepe si el sa rada, apoi pleaca. Am ramas toti cu un zambet tamp pe fata. Bine`nteles dupa ce am terminat cu crizele respiratorii din cauza rasului
asta`mi aminteste de inca o faza penibila.
Deci...Eram pe hol. Si Denisa(my bff) incepe sa`l imite pe profu` de mate cum fuge. (adevaru`i ca are o fuga deaia .... mori de ras knd il vezi alergand...Mrg)
Si fuge Deni cat fuge si vine si profu` de mate. O vede si se uita cam ciudat la ea. Atunci incep eu sa rad ca nebuna. Si face un coleg Radu...: Bah da ce nebune sunteti )" longdesc="21" /> ......La care profu: Ce`i cu sinceritatea asta pe tine?? Sau mai bine sa zic ce`i cu dreptatea asta. ??? Ca sa stii ca fetele astea chiar sunt "nebune" si incepe si el sa rada, apoi pleaca. Am ramas toti cu un zambet tamp pe fata. Bine`nteles dupa ce am terminat cu crizele respiratorii din cauza rasului
dyddy9701- Level 3
Data de inscriere : 02/04/2010
) thare.
azi stateam de vorba cu Otilia,Camy[dupa forum] si Simona!)" longdesc="21" />..si radeam noi acolo!Si vine Cosmin si zice
-Ia da`t aici cu pumnu[adik in mana]
Ii dau eu..ii da Camy..si la urma trebe sa ii dea Simona si Cosmin o ia de maini ca sa nu dea!Si o impinge si cade peste Camy si peste Oty..si la urma Otilia aproape cadea...da cade simona pe sub banci!si face ea
-Otilia uh nu esti normala la cap?..ridica`ma dracului de aici!
O ridica si face
-Faa eu cadeam pe jos si uh radeai ca tampa
Adica mi`a spus mie...
Si adevaru e ca la ce curatenie fac femeile astea de servici noi ar trebuie sa intram in GREVA nu profii:)))..
azi stateam de vorba cu Otilia,Camy[dupa forum] si Simona!)" longdesc="21" />..si radeam noi acolo!Si vine Cosmin si zice
-Ia da`t aici cu pumnu[adik in mana]
Ii dau eu..ii da Camy..si la urma trebe sa ii dea Simona si Cosmin o ia de maini ca sa nu dea!Si o impinge si cade peste Camy si peste Oty..si la urma Otilia aproape cadea...da cade simona pe sub banci!si face ea
-Otilia uh nu esti normala la cap?..ridica`ma dracului de aici!
O ridica si face
-Faa eu cadeam pe jos si uh radeai ca tampa
Adica mi`a spus mie...
Si adevaru e ca la ce curatenie fac femeile astea de servici noi ar trebuie sa intram in GREVA nu profii:)))..
elenutza01th- Level 8
tarre )" longdesc="21" />
Maddie- Level 6
prea tare:))
deci era aproape de ora de desen eu si annky(my bff)si laavi,am inceput sa fredonam manele:))
ANNKY:bah ,noi stim ami multe manele decat rok:))
eu:da dar daka profii is manelisti si elevii se iau dupa profii:))
lavi:bah,mie care imi place rbd:))
eu si annky:JET:))
intra profa noi nu o obs si tot cantam manele:))
profa:buna ziua(si tranteste catalogul)"
toata clasa a ras
cik noi fane th si stim manele ce NEBUNE:))
nah nui cine stie ce dar ii prea penibila faza...noroc,ca nu ne`a pus profa 4:))
deci era aproape de ora de desen eu si annky(my bff)si laavi,am inceput sa fredonam manele:))
ANNKY:bah ,noi stim ami multe manele decat rok:))
eu:da dar daka profii is manelisti si elevii se iau dupa profii:))
lavi:bah,mie care imi place rbd:))
eu si annky:JET:))
intra profa noi nu o obs si tot cantam manele:))
profa:buna ziua(si tranteste catalogul)"
toata clasa a ras
cik noi fane th si stim manele ce NEBUNE:))
nah nui cine stie ce dar ii prea penibila faza...noroc,ca nu ne`a pus profa 4:))
thomas- Level 3
Data de inscriere : 20/02/2010
)" longdesc="21" /> tare
TommitzaLUV- Level 7
mai am eu una de azi:))
deci aveam inspectie la limba romana:))(a iesit ff bine)
inainte de inspectie noi eram pe acolo pe scaune si fac eu:bah vino mai incoace si fara sa stiu ca miam agatat blugi intr`un cui ,cand sa a ma dau ami incolo miam rupt pantaloni la spate pe picioru stang
fac fetele:las`a fata ca ii la moda
)" longdesc="21" />
la care eu eram pe jos de ras:))
..........................
inka una
era inainte de ora de mate(tot azi)
si fac eu catre annky(my bff)
eu:bah cred ca adam lamber nu`i gay ca am vazut poza cand se saruta cu o fata:))
A:fatha poate ii bisexsual:))
E:da si asta,fath cred ca si eu sunt bisexsuala,la care ea se sperie un pic si incepe sa radem amn2 ca nebunele iar restu se uitau la noi ca la o bomba atomica
P:))
(asta era inainte de inspectie)
nush cat de penibile sunt dar na))" longdesc="21" />
deci aveam inspectie la limba romana:))(a iesit ff bine)
inainte de inspectie noi eram pe acolo pe scaune si fac eu:bah vino mai incoace si fara sa stiu ca miam agatat blugi intr`un cui ,cand sa a ma dau ami incolo miam rupt pantaloni la spate pe picioru stang
fac fetele:las`a fata ca ii la moda
)" longdesc="21" />
la care eu eram pe jos de ras:))
..........................
inka una
era inainte de ora de mate(tot azi)
si fac eu catre annky(my bff)
eu:bah cred ca adam lamber nu`i gay ca am vazut poza cand se saruta cu o fata:))
A:fatha poate ii bisexsual:))
E:da si asta,fath cred ca si eu sunt bisexsuala,la care ea se sperie un pic si incepe sa radem amn2 ca nebunele iar restu se uitau la noi ca la o bomba atomica
P:))
(asta era inainte de inspectie)
nush cat de penibile sunt dar na))" longdesc="21" />
thomas- Level 3
misto )" longdesc="21" /> si eu am avut inspectie la romana )" longdesc="21" /> sapt trecuta )" longdesc="21" />
alissu- Level 7
Mda..am si eu faze penibile sau funny..
Dar ma rog...le-au postat ltii in locul meu :-J
Dar ma rog...le-au postat ltii in locul meu :-J
Lala- Level 4
Data de inscriere : 20/03/2010
la mine...nuj in ce zii..dar stiu ca a fost saptamana asta!!..a venit Cosmin la magazin..si eop tocmai ieseam din magazin:))
si face el!
-Vin`o sa`ti arat ceva!
Si deschide geanta si ma uit..Si vad o PERUCA=)))ROSCATA=))))
si eu
-Vrei sa faci panarama la mate cu peruca?)" longdesc="21" />
si el
-DA!!
Cand m`am dus dupa fete Otilia si Carmen...Cosmin pe scaunu lu Camy...si era cu spatele la noi!Si face Ionel
-Avem o colega noua!
Si Oty:
-Pe cine?
si Ionel:
-uite`o acolo!
Si se intoarce Cosmin cu fata la noi si incepe sa vorbeasca ca o fata=))))Si face
-Va place parul meu?...Si manichiura mea?)))
Noi eram jos de ras!
Acum la ora de mate!Nuj ce facuse Cosmin...k i`a spus profu sa iasa afara..si el nu vroia si eu:
-Cosmine!!bha tampitule!!!L`a dat afara pe Cosmin nu pe Cosmina=))
Isi pune peruca!!!Si face
-Eu sunt Cosmina!
Si Madalina face
-fututi cateaua=)))
Si acum de cand a adus Cosmin[Cosmina]peruca aia spunem numai"fututi cateaua"=))si la ore...si Madalin face mereu si facem noi toti
-Madalinee taciii cu cateaua ta=))))
si face el!
-Vin`o sa`ti arat ceva!
Si deschide geanta si ma uit..Si vad o PERUCA=)))ROSCATA=))))
si eu
-Vrei sa faci panarama la mate cu peruca?)" longdesc="21" />
si el
-DA!!
Cand m`am dus dupa fete Otilia si Carmen...Cosmin pe scaunu lu Camy...si era cu spatele la noi!Si face Ionel
-Avem o colega noua!
Si Oty:
-Pe cine?
si Ionel:
-uite`o acolo!
Si se intoarce Cosmin cu fata la noi si incepe sa vorbeasca ca o fata=))))Si face
-Va place parul meu?...Si manichiura mea?)))
Noi eram jos de ras!
Acum la ora de mate!Nuj ce facuse Cosmin...k i`a spus profu sa iasa afara..si el nu vroia si eu:
-Cosmine!!bha tampitule!!!L`a dat afara pe Cosmin nu pe Cosmina=))
Isi pune peruca!!!Si face
-Eu sunt Cosmina!
Si Madalina face
-fututi cateaua=)))
Si acum de cand a adus Cosmin[Cosmina]peruca aia spunem numai"fututi cateaua"=))si la ore...si Madalin face mereu si facem noi toti
-Madalinee taciii cu cateaua ta=))))
elenutza01th- Level 8
alissu- Level 7
Mda , eram eu cu Marynna pe stradaca mergeam la ateneu ca aveam concert si aveam bluze albe si fuste negre :=& si trec unele de la ea din clasa pe strada si ea cik
-Mady ascunde-ma pliss!!!
-Ete da Eu sa masacrific pentru tine?
-Cam asa ceva!!
-Mda , bine
Alea o vad si cik
-Marina??
-Niu , nu sunt eu , sunt
-Lady GaGa )
-Exact , m-am deghizat , sa nu ma recunoasca fanii..
-Si lady GaGa stie romana?
-A invatat!!
mai mergem noi si ajungem la ateneu acolo:
-Mady , vrei sa cantam Alice In Wonderland?
-Nu
-Hai pliss!!
-Nu!!
Se mai roaga ea de mine eu cik nu ca is urata dup'aia ea ma ia de mana si ma taraste pe la toate fetele :-E Mady urata?? si ele : Nuuuu!!!E Mumoasa!!
Eu..Mda..daca ziceti voi..dup'aia se mai roaga de mine 10 minute si cant eu pana la urma i pe cena am cantat din gresala alice in loc de ce trebuia sa cant
-Mady ascunde-ma pliss!!!
-Ete da Eu sa masacrific pentru tine?
-Cam asa ceva!!
-Mda , bine
Alea o vad si cik
-Marina??
-Niu , nu sunt eu , sunt
-Lady GaGa )
-Exact , m-am deghizat , sa nu ma recunoasca fanii..
-Si lady GaGa stie romana?
-A invatat!!
mai mergem noi si ajungem la ateneu acolo:
-Mady , vrei sa cantam Alice In Wonderland?
-Nu
-Hai pliss!!
-Nu!!
Se mai roaga ea de mine eu cik nu ca is urata dup'aia ea ma ia de mana si ma taraste pe la toate fetele :-E Mady urata?? si ele : Nuuuu!!!E Mumoasa!!
Eu..Mda..daca ziceti voi..dup'aia se mai roaga de mine 10 minute si cant eu pana la urma i pe cena am cantat din gresala alice in loc de ce trebuia sa cant
Maddie- Level 6
thomas- Level 3
oodaa:))
ar trebui sa redenumesc jocu si sa fie"Faze funny din viata noastra"..k vad ca`s fff moolte:)))
ar trebui sa redenumesc jocu si sa fie"Faze funny din viata noastra"..k vad ca`s fff moolte:)))
elenutza01th- Level 8
avem niste vieti funny raw )" longdesc="21" />
Maddie- Level 6
da:))
sa va zic inca una..)" longdesc="21" />
eram pe starda cu fetele si vine un mosneag la mine beat si cik`a
M:TU esti cea mai frumoasa de pe aici,si sa stii ca sa scapi de cosuri trebe sa te dai cu urita.
Eu:dute bre de`aci,date matale cu urina,ca eo n`am nevoie.
ma luat bosorogu dreaq de mana si ma dus mai incolo,eu copil mic iam zis bre vezi ca stiu Kung-fu(nush cum se scrie)
M:nu iti fac nik stai linistita
eu de teama am vazut ca ma departez am format pe tel 112,inf dupa ma scapat o fata,iar el sa dus inpoi la crasma lui,
deci nush daka ii funny dar nah......)" longdesc="21" />)" longdesc="21" />))" longdesc="21" />))" longdesc="21" />))))))))" longdesc="21" />))
sa va zic inca una..)" longdesc="21" />
eram pe starda cu fetele si vine un mosneag la mine beat si cik`a
M:TU esti cea mai frumoasa de pe aici,si sa stii ca sa scapi de cosuri trebe sa te dai cu urita.
Eu:dute bre de`aci,date matale cu urina,ca eo n`am nevoie.
ma luat bosorogu dreaq de mana si ma dus mai incolo,eu copil mic iam zis bre vezi ca stiu Kung-fu(nush cum se scrie)
M:nu iti fac nik stai linistita
eu de teama am vazut ca ma departez am format pe tel 112,inf dupa ma scapat o fata,iar el sa dus inpoi la crasma lui,
deci nush daka ii funny dar nah......)" longdesc="21" />)" longdesc="21" />))" longdesc="21" />))" longdesc="21" />))))))))" longdesc="21" />))
thomas- Level 3
Dmn..Mos tampit
TommitzaLUV- Level 7
ce misto )" longdesc="21" /> adica super fanny
alissu- Level 7