Parerea Ta
+8
[:x]ρiтiк[:x]
Yahoo~
Bill&Tom
Adia.
TommitzaLUV
alissu
Ioana;x
Ioana.TH
12 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Parerea Ta
buei..:-w..is in ceata total..
...inceputul:-@
deci..Gustav..tu..bai baiete..ma enervezi cand taci atata..deci..mai cu curaj ca nu musca..este foarte timid..ceea ce`l face sa fie in umbra lui Tom si Bill care sunt ce`i mai iubiti..intr`un fel..dar nu inseamna ca gustav nu e iubit..adica mie`mi place..are o moaca de om "nebun"..si..stie sa te faca sa razi..sa te simti bine..daca as avea ocazia as rade cu el pana m`as pisa pe mine..vb serios..amandoi cu nebunii..)" longdesc="21" />))..nu`i asa?..zi tu gustav..eee.....d.p.meu d.v ar trebui ca la interviuri sa vorbeasca si el mai mult..adica sa nu fie indemnat de cineva sa vorbeasca..sa vorbeasca el de la sine..asa mult succes Gustav..Te iubim:x..adica eu una..da..
Cu drag Piticut cutz cutz cutz
...inceputul:-@
deci..Gustav..tu..bai baiete..ma enervezi cand taci atata..deci..mai cu curaj ca nu musca..este foarte timid..ceea ce`l face sa fie in umbra lui Tom si Bill care sunt ce`i mai iubiti..intr`un fel..dar nu inseamna ca gustav nu e iubit..adica mie`mi place..are o moaca de om "nebun"..si..stie sa te faca sa razi..sa te simti bine..daca as avea ocazia as rade cu el pana m`as pisa pe mine..vb serios..amandoi cu nebunii..)" longdesc="21" />))..nu`i asa?..zi tu gustav..eee.....d.p.meu d.v ar trebui ca la interviuri sa vorbeasca si el mai mult..adica sa nu fie indemnat de cineva sa vorbeasca..sa vorbeasca el de la sine..asa mult succes Gustav..Te iubim:x..adica eu una..da..
Cu drag Piticut cutz cutz cutz
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
aceasi parere in cea ce am spus de georg..... si ai dreptate piticu' chiar nu vorbeste deloc asta la facut sa stea in umbra lui bill si tom dar sunt sigura ca este un om minunat daka las cunoaste
***Alissu***
***Alissu***
alissu- Level 7
Data de inscriere : 11/01/2010
Varsta : 27
..pai..da este foarte scumpic..doar ca nu prea vorbeste..ceea ce nu e bine pentru ca ..sta in umbra celorlalti..dar este de asemenea un tobosar foarte talentat...Ich Liebe Dich:X
xxXLalyyXxx
xxXLalyyXxx
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
Poi .?" longdesc="39" />..Parerea mea..
-"Esti un baiat foarte simpatic,esti dragut foc si admirat de fane. .Esti un tobosaar excelent..Nu prea vorbaret...Te imbraci foarte cool...Esti amuzant si fata ta spune ceva..esti bun la suflet..esti crazy...in sensul bun...Deci eu cam asta cred despre tine..Poate candva de vom intalni si vom sta la taclale.Te iubesc Gustav "
-"Esti un baiat foarte simpatic,esti dragut foc si admirat de fane. .Esti un tobosaar excelent..Nu prea vorbaret...Te imbraci foarte cool...Esti amuzant si fata ta spune ceva..esti bun la suflet..esti crazy...in sensul bun...Deci eu cam asta cred despre tine..Poate candva de vom intalni si vom sta la taclale.Te iubesc Gustav "
Adia.- Level 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Varsta : 30
Pai despre Guguuu ;x
Il ador cand avea parul lung ;x
Si ar trebui sa mai vorbeasca si el,pentru ca mai mereu toti ii pupa undeva pe Bill si Tom.
E un super baterist si nu pot spune ca nu arata bine.
Il ador cand avea parul lung ;x
Si ar trebui sa mai vorbeasca si el,pentru ca mai mereu toti ii pupa undeva pe Bill si Tom.
E un super baterist si nu pot spune ca nu arata bine.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
da, georg si gustav ar trebui sa mai vorbeasca si ei ... oricum sunt super buni amandoi
Desple Gusty..
pai...baiete!! Mai deschide si tu gula ca nu omoli pe nimeni! E plea tacut! si e glas si pufos dal nu se poate compala cu Bill saw Tommy
pai...baiete!! Mai deschide si tu gula ca nu omoli pe nimeni! E plea tacut! si e glas si pufos dal nu se poate compala cu Bill saw Tommy
[:x]ρiтiк[:x]- Level 7
Data de inscriere : 10/01/2011
Il ador pe Gusssty:X
Cine nu il adora? Sunt motive destule?
E dragut, e de treaba, e amuzant, e grijului, sii un bun prieten, si e bun in ceea ce face.
Cum ziceati, ar trebui sa vorbeasca si el mai mult, asa nu ar mai adormi la interviuri.
Hai Guss', get up and make some noise:X
Cine nu il adora? Sunt motive destule?
E dragut, e de treaba, e amuzant, e grijului, sii un bun prieten, si e bun in ceea ce face.
Cum ziceati, ar trebui sa vorbeasca si el mai mult, asa nu ar mai adormi la interviuri.
Hai Guss', get up and make some noise:X
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Imi pare rau ca gusti nu e asa de apreciat ca sfintii de gemeni, pana la urma si el face parte din trupa, fara el si greg nu ar fi fost th. Am observat ca in unele postere e pe jumatate, mereu doar bill si tom, hai sa fim seriosi, dar cine sunt ei, Dumnezeu? in fine, sper sa nu ma injurati Sincer, gusti e chiar dragut si nu inteleg ce au toti cu el. Daca ar fi sa aleg 24 de ore de stat cu gemenii, sau cu greg si gusti, as alege un bassist si un baterist, merita si ei ceva [b]
^Nu stiu de ce,dar in ultimul timp the Gs mi se par mult mai de treaba fata de gemeni,care par mai..ingamfati ?" longdesc="39" />
Cum ai zis si tu,daca ar fi sa aleg o zi cu Bill&Tom sau vu the Gs i-as alege pe ei.Sunt sigura ca m-as distra pe cinste xD
Cum ai zis si tu,daca ar fi sa aleg o zi cu Bill&Tom sau vu the Gs i-as alege pe ei.Sunt sigura ca m-as distra pe cinste xD
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Practic, ar fi o distractie cu toti 4, pacat ca unii nu vad cealalta jumatate a trupei, dar ei urla in gura mare* fan Nr 1*. Pai daca esti fan nr 1 in pisicii tai apreciaza toata trupa nu sfert din ea )" longdesc="21" />
Mda, mi-am dat şi eu seama de asta. Pozează foarte des singuri, de parcă au uitat că Tokio Hotel nu înseamnă doar ei doi ci toţi patru. Oricum Gustav, din interviuri îmi pare un tip timid, amabil şi chiar este drăguţ. Ca vedetă nu este cine ştie ce, dar ca om cred că este minunat! :>Ally Darkdaemon a scris:^Nu stiu de ce,dar in ultimul timp the Gs mi se par mult mai de treaba fata de gemeni,care par mai..ingamfati ?" longdesc="39" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Pai imi place ca nu sa schimbat , si il respect pentru asta .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum