Parerea Ta
+11
Black Rainbooow<3
BlackCat.Denny
Freiheit89
[:x]ρiтiк[:x]
Yahoo~
Bill&Tom
Adia.
TommitzaLUV
alissu
Ioana;x
Ioana.TH
15 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Parerea Ta
pff...mai cam bagat in ceata
...[stiti inceputu]
deci..Georg..pai..e cam tacut..pzdmasii..vb ma mai mult..asa..parul il ador...nu prea stiu ce sa spun despre el..pentru ca nu prea se vorbeste despre el..este si el foarte prietenos..dar parerea mea..ar fi..ca daca ar fi mai bagaret..ar fi mai apreciat..si doar uunu care sta acolo si completeaza trupa..adica ce`ar fi trupa fara el?..sa fim seriosi..aaa..?" longdesc="39" />..presupun ca si el stie sa vorbeasca in asa fel incat sa nu te simti constrans/a...cam atat
cu dragoste piticutz cutz cutz:xtom:))
...[stiti inceputu]
deci..Georg..pai..e cam tacut..pzdmasii..vb ma mai mult..asa..parul il ador...nu prea stiu ce sa spun despre el..pentru ca nu prea se vorbeste despre el..este si el foarte prietenos..dar parerea mea..ar fi..ca daca ar fi mai bagaret..ar fi mai apreciat..si doar uunu care sta acolo si completeaza trupa..adica ce`ar fi trupa fara el?..sa fim seriosi..aaa..?" longdesc="39" />..presupun ca si el stie sa vorbeasca in asa fel incat sa nu te simti constrans/a...cam atat
cu dragoste piticutz cutz cutz:xtom:))
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
da..
am observat si eu ca e cam tacut .. nu vorbeste aproape deloc la interviuri ..
mai mult tom si bill )" longdesc="21" />
am observat si eu ca e cam tacut .. nu vorbeste aproape deloc la interviuri ..
mai mult tom si bill )" longdesc="21" />
=da=)))
buei spuenti`va parerea:-L
buei spuenti`va parerea:-L
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
georg......pai nu ma atras la inceput dar e dragutz si am toata stima pt el respect cea ce face ( ma refer ca, canta ff bn ) miam dat seama ca nu numai billl si tom sunt in trupa ci si georg si gustav ei completeaza perfect parerea mea despre trupa
***Alissu***
***Alissu***
alissu- Level 7
Data de inscriere : 11/01/2010
Varsta : 27
..Da si Georg este cam tacut..dar vorbeste mai mult ca Gustav:))ar trebuii sa fie si el mai vorbaret..nu doar Tom si Bill...este foarte simpatic si el..si la fel de talentat...Ich Liebe Dich:x
xxXLalyxxX
xxXLalyxxX
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
Hum..Parerea mea despre Georg?Ok..
-"Gustav..Esti cool.Arati foarte bine,ai un corp minunat..Controlezi excelent chitara bass..nu prea vorbesti la interviuri ceea ce este cam nasol.Ii lasi pe Tom si Bill in fata. ...Esti prietenos,dragut,ai un par minunat si se vede ca esti ingrijit.Fara tine trupa nu ar mai exista.Sper sa fiti mereu uniti..Oh`.Esti funny...Poi, cam asta am eu de spus.Te iubesc,cu drasg Adia. "
-"Gustav..Esti cool.Arati foarte bine,ai un corp minunat..Controlezi excelent chitara bass..nu prea vorbesti la interviuri ceea ce este cam nasol.Ii lasi pe Tom si Bill in fata. ...Esti prietenos,dragut,ai un par minunat si se vede ca esti ingrijit.Fara tine trupa nu ar mai exista.Sper sa fiti mereu uniti..Oh`.Esti funny...Poi, cam asta am eu de spus.Te iubesc,cu drasg Adia. "
Adia.- Level 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Varsta : 30
Pai.1.E buun 2.Are un cur :nebun:
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
pai mi se pare timid oarecum!
dar este ok! chiar daca nu se compara el cu Bill si Tom
parul imi place ft mult:x
dar este ok! chiar daca nu se compara el cu Bill si Tom
parul imi place ft mult:x
[:x]ρiтiк[:x]- Level 7
Data de inscriere : 10/01/2011
imi place cum ii sta paru`. arata ff ingrijit. ceilalti din trupa zic ca georg pute... deci sincer habar n-am... )" longdesc="21" />
Freiheit89- Level 4
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 24
hey stati asa ..am vazut pe youtube nu stiu daca il mai pot gasi in care incepea cu georg si cateva minute numa el vorbea timp de cateva minute ..deci poate sa vb mai mult ..poate nu vrea ca sa nu dezvaluie prea multe ..ii dragutz si nu stiu care o zis mai sus vb mai mult ca gustav ...
deci imi place de el
***Denny***
deci imi place de el
***Denny***
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Georg cred ca e cel mai normal dintre toti, si asta e bine:))
E el tacut, dar uneori e mai bine sa fii asa. Adica, daca stam sa ne gandim cate prostii scot Bill si Tom pe gura, mai bine el sa stea la locul lui, uneori.
si, ca si toata lumea, ii ador paruuu'. Si faptul ca e funny uneori:))
E el tacut, dar uneori e mai bine sa fii asa. Adica, daca stam sa ne gandim cate prostii scot Bill si Tom pe gura, mai bine el sa stea la locul lui, uneori.
si, ca si toata lumea, ii ador paruuu'. Si faptul ca e funny uneori:))
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Cum imi place mie sa ii spun, gregor, da e preferatul meu sa zic asa, pentru ca e normal la cap si..pletos :"> )" longdesc="21" /> { nu intrebati } Il apreciez mult, defapt pe toti 4, nu fac discriminari ca altii ** BIIIIIIIIIIIILLLLLLxx:x TOOOOOOOOOOMMMMMxx::x** sa fim seriosi, exagerat >,> nustiu eu prea multe despre el, dar nici nu ma omor sa ii studiez viata amanunt cu amanunt, ce chiloti are marti si ce mananca joi dimineata.Nu sunt genul ala de fana )" longdesc="21" />
Georg arată bine şi îmi place de el, nu pare timid, mai vorbeşte la interviuri.
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Pai imi place ca nu sa schimbat , si il respect pentru asta .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
e o persoana de respectat deoarece este o persoana cu succes dar totusi viata sa nu este mediatizata ca celorlalti 2 (stim noi care) este un om de respectat din alt motiv : SEXY HEXY
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
)" longdesc="21" />
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum