Back to work!
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
17122011
Back to work!
Fara inspiratie, ce-i drept, dar sunt aici. Traiesc dupa saptamana asta in care m-am chinuit cu mediile, sa o scot cat mai bine. I-am stresat pe profesori, i-am suparat pe parintii si am obosit...luni-vineri, camera mea a fost sanctuarul fizicii, al chimiei si al istoriei.
Oricum...
Cum sunteti? Ce mai faceti?
Semestrul asta, chiar daca a fost mai scurt, a fost greu. Pentru mine una, un infern. Vreau medie cat mai mare, avand in vedere ca nu ma atrage ideea de a face facultate in Romania. Si aici iar incepe lista lunga despre Romania si ce nu-mi place la OAMENII care o conduc. Tara inssine e frumoasa, sau ar fi daca s-ar ingriji Basescu. Trecand peste asta...
Cand am spus "Back to work" m-am referit la creatie, FF & stuff. Am iar o idee pentru fic, mi-ar placea sa o duc [macar pe asta] pana la capat.
Acum sa "dau din casa/cioc/plisc/gura sparta":
Mama mi-a citit creatiile [ D. stie cum!] si m-a intrebat de unde ma inspir )" longdesc="21" /> . Recunosc ca J. Saul are o mare influenta asupra mea, e prea genial tipul. Daca va place genul horror si psiho. vi-l recomand cu caldura. Acum, cine vrea prima parte din "ideea geniala" de care vorbeam, un buzz pe mess si trimit.
Mesajul de azi pentru Deny: RUPE-I GURITA! [scuzati scapareaa].
si...
TRUPA NOUA: HERE!
Symphonic-ul romanesc e absolut genial!
Oricum...
Cum sunteti? Ce mai faceti?
Semestrul asta, chiar daca a fost mai scurt, a fost greu. Pentru mine una, un infern. Vreau medie cat mai mare, avand in vedere ca nu ma atrage ideea de a face facultate in Romania. Si aici iar incepe lista lunga despre Romania si ce nu-mi place la OAMENII care o conduc. Tara inssine e frumoasa, sau ar fi daca s-ar ingriji Basescu. Trecand peste asta...
Cand am spus "Back to work" m-am referit la creatie, FF & stuff. Am iar o idee pentru fic, mi-ar placea sa o duc [macar pe asta] pana la capat.
Acum sa "dau din casa/cioc/plisc/gura sparta":
Mama mi-a citit creatiile [ D. stie cum!] si m-a intrebat de unde ma inspir )" longdesc="21" /> . Recunosc ca J. Saul are o mare influenta asupra mea, e prea genial tipul. Daca va place genul horror si psiho. vi-l recomand cu caldura. Acum, cine vrea prima parte din "ideea geniala" de care vorbeam, un buzz pe mess si trimit.
Mesajul de azi pentru Deny: RUPE-I GURITA! [scuzati scapareaa].
si...
TRUPA NOUA: HERE!
Symphonic-ul romanesc e absolut genial!
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Back to work! :: Comentarii
Eh, nu l-am decojit de-adevăratelea...
Am învârtit atât de mult de chestia aia de la mouse!
Am învârtit atât de mult de chestia aia de la mouse!
Şi eu le rodeam într-o perioadă dar m-am lăsat. Ce mă enervează la nişte prietene este că îşi decojesc oja de pe unghii. Nu o ţin mai mult de o zi-două.
Waah, si eu multumesc de titlurile de acolo. Cautam carti interesante si nu gaseam. Vroiam sa imi iau carti de Dean Koontz, dar si tipul asta de care zici tu e interesant ?" longdesc="39" />
Am gasiiiit. Stateam sa ma gandesc daca sa o iau pe aia de Dean Koontz, dar l-am ales pe tipu de care zici tu. Mai urmeaza sa ma apuc de carte )" longdesc="21" />
Am cumparat defapt, Vocile Raului. Descrierea de pe spate pare interesanta ?" longdesc="39" />
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum