Back to work!
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
17122011
Back to work!
Fara inspiratie, ce-i drept, dar sunt aici. Traiesc dupa saptamana asta in care m-am chinuit cu mediile, sa o scot cat mai bine. I-am stresat pe profesori, i-am suparat pe parintii si am obosit...luni-vineri, camera mea a fost sanctuarul fizicii, al chimiei si al istoriei.
Oricum...
Cum sunteti? Ce mai faceti?
Semestrul asta, chiar daca a fost mai scurt, a fost greu. Pentru mine una, un infern. Vreau medie cat mai mare, avand in vedere ca nu ma atrage ideea de a face facultate in Romania. Si aici iar incepe lista lunga despre Romania si ce nu-mi place la OAMENII care o conduc. Tara inssine e frumoasa, sau ar fi daca s-ar ingriji Basescu. Trecand peste asta...
Cand am spus "Back to work" m-am referit la creatie, FF & stuff. Am iar o idee pentru fic, mi-ar placea sa o duc [macar pe asta] pana la capat.
Acum sa "dau din casa/cioc/plisc/gura sparta":
Mama mi-a citit creatiile [ D. stie cum!] si m-a intrebat de unde ma inspir )" longdesc="21" /> . Recunosc ca J. Saul are o mare influenta asupra mea, e prea genial tipul. Daca va place genul horror si psiho. vi-l recomand cu caldura. Acum, cine vrea prima parte din "ideea geniala" de care vorbeam, un buzz pe mess si trimit.
Mesajul de azi pentru Deny: RUPE-I GURITA! [scuzati scapareaa].
si...
TRUPA NOUA: HERE!
Symphonic-ul romanesc e absolut genial!
Oricum...
Cum sunteti? Ce mai faceti?
Semestrul asta, chiar daca a fost mai scurt, a fost greu. Pentru mine una, un infern. Vreau medie cat mai mare, avand in vedere ca nu ma atrage ideea de a face facultate in Romania. Si aici iar incepe lista lunga despre Romania si ce nu-mi place la OAMENII care o conduc. Tara inssine e frumoasa, sau ar fi daca s-ar ingriji Basescu. Trecand peste asta...
Cand am spus "Back to work" m-am referit la creatie, FF & stuff. Am iar o idee pentru fic, mi-ar placea sa o duc [macar pe asta] pana la capat.
Acum sa "dau din casa/cioc/plisc/gura sparta":
Mama mi-a citit creatiile [ D. stie cum!] si m-a intrebat de unde ma inspir )" longdesc="21" /> . Recunosc ca J. Saul are o mare influenta asupra mea, e prea genial tipul. Daca va place genul horror si psiho. vi-l recomand cu caldura. Acum, cine vrea prima parte din "ideea geniala" de care vorbeam, un buzz pe mess si trimit.
Mesajul de azi pentru Deny: RUPE-I GURITA! [scuzati scapareaa].
si...
TRUPA NOUA: HERE!
Symphonic-ul romanesc e absolut genial!
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Back to work! :: Comentarii
Awww, bleaga din Cluj<33.
Trebuie sponsori si dupa e ca si rezolvaat. Rupem Cluj-ul!
Te <3.
Trebuie sponsori si dupa e ca si rezolvaat. Rupem Cluj-ul!
Te <3.
Welcome back in actiune, Drii. Astept sa pui next la ficu-ul de pe forum, si sa imi trimiti pe mess detaliile din cel nou. Nu mai stiu de cate ori am zis ca esti geniala, dar esti. Geniu de copil. Na, ia sa vedem cu ce ne mai surprinzi.
Citeşti John Saul?! Vacanţa asta m-am apucat de câteva cărţi ale lui, le-am citit pe toate şi pur şi simplu m-am îndrăgostit, dar cam uitasem de el. Acum îmi dau seama de asemănarea dintre voi doi. Dacă mă întrebi pe mine ţi-ai ales un model grozv.
Awwwwwwwwwwwwwwww<33
Sunt moarta dupa creatiile lui xD
Adica...da, e palpabila asemanarea dintre felul in care scriu eu si cum scrie el. Cateodata mi se pare ca e prea exagerata asemanarea. [el e genial!].
Momentan citesc 'Cronicile din Blackstone'!
Si...poate nu-ti vine sa crezi, dar sora mea citeste 'Se arata furia oarba'.
Cate am citit de la el...peste 20 ca popaa!
Ma bucur ca si tie iti place xD
Ultima editare efectuata de catre Sequere. in Sam Dec 17, 2011 3:34 am, editata de 1 ori
Sunt moarta dupa creatiile lui xD
Adica...da, e palpabila asemanarea dintre felul in care scriu eu si cum scrie el. Cateodata mi se pare ca e prea exagerata asemanarea. [el e genial!].
Momentan citesc 'Cronicile din Blackstone'!
Si...poate nu-ti vine sa crezi, dar sora mea citeste 'Se arata furia oarba'.
Cate am citit de la el...peste 20 ca popaa!
Ma bucur ca si tie iti place xD
Ultima editare efectuata de catre Sequere. in Sam Dec 17, 2011 3:34 am, editata de 1 ori
Eu am citit doar trei mi se pare pentru că nu am reuşit să găsesc mai multe. Oricum mi-a plăcut foarte tare. Ador cărţile şi filmele horror, dar nu doar cu fantome şi zombie, ci cu experimente științifice eşuate cum scrie el.
Ce îmi recomanzi să citesc de el? ?" longdesc="39" />
Ce îmi recomanzi să citesc de el? ?" longdesc="39" />
Exact!
Eu am o lista maaaaaare [tot ce a scris el, dar daca te axezi pe experimente si pe probleme psihologice ar fi...]
x Chinuieste-i pe copii
x Cosmarul
x Focul Iadului
x Mana dreapta a diavolului
x Vocile - aici e vorba despre Romania, sunt mandra!
x Se arata furia oarba
x Casa de la rascruce
x Umbra
x Clubul Manhattan
x Intuneric
x Vlastarul mintii - asta e prea geniala, si greu de priceput.
Sunt o gramada...in mare pe astea le-am retinut. Sa te vad citind!<33
Eu am o lista maaaaaare [tot ce a scris el, dar daca te axezi pe experimente si pe probleme psihologice ar fi...]
x Chinuieste-i pe copii
x Cosmarul
x Focul Iadului
x Mana dreapta a diavolului
x Vocile - aici e vorba despre Romania, sunt mandra!
x Se arata furia oarba
x Casa de la rascruce
x Umbra
x Clubul Manhattan
x Intuneric
x Vlastarul mintii - asta e prea geniala, si greu de priceput.
Sunt o gramada...in mare pe astea le-am retinut. Sa te vad citind!<33
Merci mult, sper din suflet să le găsesc. Umbra am citit-o m-au impresionat într-adevăr copii ăia aşa de geniali. Maică-mea a cumpărat prima carte, i-a plăcut şi mi-a recomandat-o şi mie!
Aia cu Chinuieşte-ţi copii are un titlu epic.
Aia cu Chinuieşte-ţi copii are un titlu epic.
O sa veeeeeeezi cat de...aia a fost prima scrisa. E prea...nu stiu...e exagerata, si mi-a placut<3333. Cosmarul a fost prima carte citita de mine xD
Pai...e vorba despre o familie cu doi copii. doua fete. una nu vorbeste din cauza unui accident. tot dispar copii din oras. crede-ma, nu mi-a venit sa cred cine era vinovat! nu vreau sa dezvalui, te rog citeste-o!
Daca nu poti, anunta-ma. Incerc eu sa fac rost de ea in format electronic xD
Muhahaha :>
Daca nu poti, anunta-ma. Incerc eu sa fac rost de ea in format electronic xD
Muhahaha :>
Nici vorbă de format electronic!
Dacă mă apuc să o citesc ajung la 5 dioptrii!!!
Mă descurc yo, no problem!
Dacă mă apuc să o citesc ajung la 5 dioptrii!!!
Mă descurc yo, no problem!
Perfect xD
Daca vrei, o sa impartasim ideile si parerile.
Nu prea am cu cine, avand in vedere ca sunt inca socata ca ai auzit de el [mai ales ca are ceva faima].
Daca vrei, o sa impartasim ideile si parerile.
Nu prea am cu cine, avand in vedere ca sunt inca socata ca ai auzit de el [mai ales ca are ceva faima].
Umbra m-a pus serios pe gânduri. Adică chiar nu este posibil să pui un creier "într-un borcan" şi el să funcţioneze?!
Am rămas cu un mare semn de întrebare.
Mi s-a părut uimitor faptul că Saul scria poveşti horror cu aşa de mult timp în urmă. Credeam că de-abia acum au apărut cărţile de genul ăsta.
Am rămas cu un mare semn de întrebare.
Mi s-a părut uimitor faptul că Saul scria poveşti horror cu aşa de mult timp în urmă. Credeam că de-abia acum au apărut cărţile de genul ăsta.
Si eu, crede-ma. Sa fie de o jumatate de an de cand am dat de 'Cosmarul'? Maxim 8 luni.
Si da, fata - Amy daca imi aduc bine aminte - mi s-a parut geniala. Mi-a fost mila de ea si de profesor. Iar gemenii...mi s-au parut patetici asa...cum au renuntat. Ce sa mai zic de Hildie, care mi-a provocat un sentiment de ura de "toata calitatea".
Si da, fata - Amy daca imi aduc bine aminte - mi s-a parut geniala. Mi-a fost mila de ea si de profesor. Iar gemenii...mi s-au parut patetici asa...cum au renuntat. Ce sa mai zic de Hildie, care mi-a provocat un sentiment de ura de "toata calitatea".
Şi exact când aproape că mă îndrăgostisem de geamănul mai malefic (nu-mi aduc aminte cum îl chema).
Poate îţi par sadică dar am savurat când o descria pe Hildie moartă în lift...
Poate îţi par sadică dar am savurat când o descria pe Hildie moartă în lift...
^ Deloc! Nici nu stii ce bucuroasa am fost. Mai bine o zdrobea cu tot cu lift! Buhahaha, Amy a fost prea tare!
Si pe geaman...era Adam si...imi sta pe limba. De obicei imi aduc aminte personajele, am o memorie buna cand vine vorba de citit =]
Si pe geaman...era Adam si...imi sta pe limba. De obicei imi aduc aminte personajele, am o memorie buna cand vine vorba de citit =]
Eu mereu greşeam numele personajelor. Citeam cărţi de 300 de pagini cu nume greşite... Sper că nu mai fac asta şi acum!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum