Noii Bill und Tom
+22
Nephilim.
D u s t .
Cherry Bomb
Blasphemia
Black Rainbooow<3
NyKo
Lolath
Un.
deSire
Stefania
BlackCat.Denny
btggth
Ioana.TH
Locust
Reihan.
alexandra_kaulitz
~ale.TH~
Yahoo~
Yvonne
Dark D.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
26 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Noii Bill und Tom
Pe mn nu ma intere hainele pt mn hainele lui is ok bn imbraca ce vrea da mno fatza nuj ce am cu ea )" longdesc="21" /> creca o sa ajung sami placa Tom ... mrg de ex Ioa uitate in avu tau si zimi thu mie carei mai dragut avu tau sau Bill cel nou ia zi?Si io creca stiu ce zici " longdesc="23" />.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
fetelor am aflat cine esunt aia din poza :
Shay Todd, Shiro Gutzie
Shay Todd, Shiro Gutzie
Yvonne- Level 6
Data de inscriere : 08/03/2011
NU SE POATE numi vine sa cred cat de mult sau schimbat. trebuie sa fim realisti o sa mai fie schimbari speram in mai bine cine este fan adevarat nu o sa conteze asa mult infatisarea lor ci melodiile si interesul lor pt fanii din intreaga lume >-
btggth- New Member
Data de inscriere : 29/06/2011
Varsta : 28
api s-o lasam balta ...cum sa-si piarda fanii ?
poate numa aia care nu-s fani adevarti, aia care sunt niste prefacuti
fani adevarati o sa ii placa asa cum ar arata indiferent ce stiluri vor adopta
ii vor iubi pentru muzica pe care o vor face
si sa revenim la poze ...le-am vazut acum cateva zile , mi le-o trimis o prietena si vb cu ea despre cat de sexy arata Tom in ele ...chiar imi place cum le sta fara alte discutii II ADOR!!!
poate numa aia care nu-s fani adevarti, aia care sunt niste prefacuti
fani adevarati o sa ii placa asa cum ar arata indiferent ce stiluri vor adopta
ii vor iubi pentru muzica pe care o vor face
si sa revenim la poze ...le-am vazut acum cateva zile , mi le-o trimis o prietena si vb cu ea despre cat de sexy arata Tom in ele ...chiar imi place cum le sta fara alte discutii II ADOR!!!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Chiar thu ce so bunacit Tom in ultimu timp ?" longdesc="39" />
in legatura cu pierderea fanilor nu prea cred ca o sa piarda fanii adevarati doar pe fanii care sunt fani pentru cum arata ei si trupa n-o sa se desparte din puctul meu de vedere
app e un zvon ca Bill si Tom se intorc in Germania pentru ca sunt alesi sa fie juriu la castingul la Pro7 dar nimic nu este confirmat
app e un zvon ca Bill si Tom se intorc in Germania pentru ca sunt alesi sa fie juriu la castingul la Pro7 dar nimic nu este confirmat
Yvonne- Level 6
a fost ciudat bill cu maieu pt. ca i se vedea tatuajul si niciodata cineva (fani) nu l-au vazut in maieu plus ca aratau mai masculin dar mie imi plac cand sunt mai copilarosi mai micuti
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
Yvonne a scris:in legatura cu pierderea fanilor nu prea cred ca o sa piarda fanii adevarati doar pe fanii care sunt fani pentru cum arata ei si trupa n-o sa se desparte din puctul meu de vedere
Da,am auzit/citit si eu(despre) asta.Totusi,nu cred ca va f prea curand,avand in vedere ca acum au treaba cu filmul.In fine,daca ei chiar vor juriza concursul ala,m-as uita clar!
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
si eu m-as uita si la film si la concurs!
Yvonne- Level 6
Sunt mai masculini.
Tari de tot.
Tari de tot.
Stefania- Level 1
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
imi plac mai mult acum sunt barbati adevarati )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
chiar is mult mai maturi , mai barbati acum le sta sooper bine !!
Personal, nu ma deranjeaza ca s-au schimbat. Atunci erau mai micuti iar cu trecerea timpului oamenii isi mai schimba stilul.Cred ca le sta mai bine acuma,Tom nici nu mai zic cat e de superb . Atata timp cat nu se lasa de muzica si canta in continuare melodii care ne ajung direct la suflet, pot sa apara si cu o sacosa in cap.Tot ei raman.
deSire- Level 2
Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 31
^^ iti dau dreptate , imi place foarte mult :Dcum le sta si in mod normal nu ar trebui sa conteze atata timp cat canta sooper !!
Mai,eu o sa fiu sincera:IMI PLAC DE MOR ..cred ca ati inteles ideea...ok ok am inteles...s-au schimbat mult mult mult....nu stiu de ce spun unii ca in rau..din contra...s-au maturizat..heloo au aproape 22 de anisori ..nu pot ramane la nesfarsit..BIIl&TOM de 16,17 ani...au crescut...cat timp au de gand sa faca muzica...asa cum ne-au obisnui adica fffff bunaaa ...nu am nimic de comentat..ese viata lor..aveau nevoie de schimabre,au obtinut-o..ma bucur nespus..ii sprijin in continuare..oricum vor ramane pt mine aceiasi Bill si Tom..indiferent de hainele dupa ei sau de orice alt ceva:d
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
eu zic ca ar fi super de ar avea Bill prietena..adica nimeni nu poate fi singur pe viata odata si odata tot o sa aiba una ca ne place ca nu ne place
Lolath- New Member
Data de inscriere : 15/06/2011
Varsta : 29
bill arata mai masculin asa mie imi place si tom arata la fel de dragut ca inainte
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Tom nu sa prea schimbat dar Bill da in plus eu stiu de ce sau schimbat.Nu pt ca aveau nevoie ci pt ca nui mai bagau paparatzi in seama.Ca si Lady Gaga cum credetzi ca iese in evidentza asa mult?Uitatia si voi ce look-uri are.Cei excentrici ies mereu in evidenta lumi si eu credeti ca daca mias pune p mn un costum de gaina nu sar uita lumea la mn ca la extraterestri?Si in plus e o mica dreptate arata binisor dar mie imi placeau inocenti cum erau.Imi place comportamentul si imaturitatea.Imi placeau cum aveau fetele alea de pustani si cum faceau trasnai.Si nu nam vorbit de destramare dar sa stiti ca ei ar trebui sa stie ca lumea ii asculta si ii adula si cu stilu vechi nu trebuia o schimbare.Mrg Pro7 ala ce concurs e si unde se difuzeaza pe ce canal la cat cand?Detali , detali .
"The Voice of Germany" -> "Vocea Germaniei" se numeste concursul si Bill & Tom au fost alesi ca juriu dar nimic nu-i confirmat,in legaura cu pe ce program va fi difuzat eu cred ca pe nici unul la noi si in germania nu stiu,dar cred ca o sa-l puna pe youtube
app am mai gait niste poze cu ei:
app am mai gait niste poze cu ei:
Yvonne- Level 6
MIe sincer mi se par super draguti
Tom e mult mai masculin ca inainte
Eu nu cred ca un fan adevarat nu ar mai asculta T.H . Cei care numai asculta din cauza ca ,,s-au schimbat atat de mult" NU SUNT FANi.
P.S: Yvonne, sunt super pozele
Tom e mult mai masculin ca inainte
Eu nu cred ca un fan adevarat nu ar mai asculta T.H . Cei care numai asculta din cauza ca ,,s-au schimbat atat de mult" NU SUNT FANi.
P.S: Yvonne, sunt super pozele
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Deci, eu nu am nimic cu ei, adica e viata lor, pot sa faca ce vor si sa arate cum vor.
Dar, recunosc, Bill s'a schimbat cam mult in ultima vreme, are prea mute pierce'uri. Aproape toate fetele zic ca s'a maturizat, dar, dupa parerea mea, zici ca e un copil de 15 ani care nu stie ce sa isi puna ca sa arate mai matur. Freza si hainele merg, acum nu mai gasesti pe nimeni sa zica "cine'i fata aia?", dar are prea multe piece'uri si asta nu imi place...Pana si mama a zis ca nu il mai recunoaste.
La Tom nu am ce sa zic, nu s'a schimbat prea mult, dar arata mult mai matur acum..
So, asta e doar parerea mea. Fiecare are dreptu' sa si'o exprime.
Dar, recunosc, Bill s'a schimbat cam mult in ultima vreme, are prea mute pierce'uri. Aproape toate fetele zic ca s'a maturizat, dar, dupa parerea mea, zici ca e un copil de 15 ani care nu stie ce sa isi puna ca sa arate mai matur. Freza si hainele merg, acum nu mai gasesti pe nimeni sa zica "cine'i fata aia?", dar are prea multe piece'uri si asta nu imi place...Pana si mama a zis ca nu il mai recunoaste.
La Tom nu am ce sa zic, nu s'a schimbat prea mult, dar arata mult mai matur acum..
So, asta e doar parerea mea. Fiecare are dreptu' sa si'o exprime.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
okay...nu am stat sa citesc toate comenturile dar eu nu vad ce e gresit la imaginea lor
eu am fost socata de la Humanoid incoace..vreau sa spun ca atunci cand Tom a renuntat la dreaduri si Bill la...electro-socul lui...am fost putin suparata
dar se maturizeaza si ei si oricat mi-as fi dorit sa ramana aceiasi pustani de acum 3-4 ani cu totii stim ca nu se poate...
adica..cine nu-i placea pe la 17-18 ani cand faceau toate porcariile ce le treceau prin cap?? si mai ales Tomy Yumi care umbla cu toate parasutele...acum ca are prietena..sau ma rog..pozele asa arata..nu mai ai ce-i face
resemnati-va, gurls`!
eu am fost socata de la Humanoid incoace..vreau sa spun ca atunci cand Tom a renuntat la dreaduri si Bill la...electro-socul lui...am fost putin suparata
dar se maturizeaza si ei si oricat mi-as fi dorit sa ramana aceiasi pustani de acum 3-4 ani cu totii stim ca nu se poate...
adica..cine nu-i placea pe la 17-18 ani cand faceau toate porcariile ce le treceau prin cap?? si mai ales Tomy Yumi care umbla cu toate parasutele...acum ca are prietena..sau ma rog..pozele asa arata..nu mai ai ce-i face
resemnati-va, gurls`!
Blasphemia- New Member
Data de inscriere : 19/07/2011
si eu ii placeam cand aveau 17-18 ani dar si acum sunt niste dulci
am gasit un nou filmulet in care multumesc suportul pentru concursul VMAJ pentru Best Rock Video si zic ca sunt foarte fericiti
si Bill nu poarta machiaj si nici nu si-a pus tocuri,este de o inaltime cu Tom
https://www.youtube.com/watch?v=DoZ1xlAlgIA&feature=player_embedded#at=14
am gasit un nou filmulet in care multumesc suportul pentru concursul VMAJ pentru Best Rock Video si zic ca sunt foarte fericiti
si Bill nu poarta machiaj si nici nu si-a pus tocuri,este de o inaltime cu Tom
https://www.youtube.com/watch?v=DoZ1xlAlgIA&feature=player_embedded#at=14
Yvonne- Level 6
Nuu.!
Ce a ajuns Bill?Serios acum.Se maturizeaza omu' dar el,of,pirsurile alea is prea multe.!Sa renunte la ala din nas.!Arasa prea,prea in video ala.Si nu vrea sa iasa cearta acum.Arata naspa. (" longdesc="20" />(" longdesc="20" />
Ce a ajuns Bill?Serios acum.Se maturizeaza omu' dar el,of,pirsurile alea is prea multe.!Sa renunte la ala din nas.!Arasa prea,prea in video ala.Si nu vrea sa iasa cearta acum.Arata naspa. (" longdesc="20" />(" longdesc="20" />
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bill Vampir si Bill cu coditze
» Ce uraste Bill la Tom? Dar Tom la Bill?
» Bill :X
» Old bill
» Bill&Tom
» Ce uraste Bill la Tom? Dar Tom la Bill?
» Bill :X
» Old bill
» Bill&Tom
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum