[b]dragostea adevarata
+4
AnTHonia
NyKo
Dark D.
~ale.TH~
8 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: [b]dragostea adevarata
mihaela e mama mea si a lu roxy si o sa vada ceva dragutz
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
fain no pune nextu
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Se ridicau si fugeau in camera lu Ale,Bill si Tom se dusera dupa ele si le inbratisau incercand sa le ridice moralul fetelor Mihaela intredeschise usa si vazuse ca baieti incearca sa le faca sa se simta mai bine intra in camera si spuse...
M-De ce numi spuneti ce e cu voi?
R-Nu ne vei crede...
M-Sunt mama voastra va cred orice ar fi..
A-Si daca iti spunem ca niste spirite demonice neau facut asta ne crezi?
M-Dar e imposibil nu exista spirite...
R-Ce spuneam nu ne crezi...
M-Nu cred in ce nu exista
B&T-Scuzatine ca ne bagam in asta dar exista eram aici cand au fost atacate eram acolo cand lea produs zgarieturi adanci...
M-Ce zgarieturi si acu observ de ce purtati jachetele baietilor...
A-Pt ca bluzele a trebuit sa le rupa sa aiba cu ce sa ne dezinfecteze ranile...
M-Dar nu e posibil sa va apara zgarieturi din senin...
Deodata fetele cad din pat si incep din nou sa planga baieti le dau repede jachetele jos fetelor ele ramanand in sutiene si baieti se duc dupa spirt mama fetelor era ingrozita cand vedea ca zgarieturile apar singure baieti vin repede cu spirt si fiecare baiat isi ia iubita in brate nu mai aparea nimic dar ranile provocate deja sangerau Bill si Tom incepura sa le dezinfecteze ranile si sa le panseze pe toate mama fetelor nu mai avea cuvinte era ingrijorata Bill si Tom la dasera din nou jachetele si le lasau sa steie pe pat mama lor spunea
M-Cea fost asta?
B&T-Shhhhh au aodrmit si au fost spiritele in care nu crezi...
M-Acum cred saracutele mele fete de ce tocmai ele...
B&T-Asta ne intrebam si noi...
M-Huh??? Voi simtiti ceva pt fiicele mele?
B&T-Pai a simtim prietenie adik e ingrozitor ce se intampla amicelor noastre...
M-Hai nu zau? amice???
B&T-Bine neati prins da simtim ceva pt ele...
M-Asa spuneti adevaru in fine ce ar trebui sa facem...
B-Nam nici cea mai vaga idee ele stiu sa faca chesti deastea nu noi...
M-Huh??? De unde sa stie fetitele mele chesti deastea
T-Ar trebui sa stiti ca ele sunt investigatori paranormali...
M-Dar miau spus ca sunt artiste
B-Sunt si artiste...
M-Si ce facem cu ele
T-Noi stam cu ele tu dute intr-o camera
M-Ok...
Si mama fetelor plecase in alta camera.Baieti le luau pe fete in brate si le pusera in pat peste ei acoperindule cu cate o patura calduroasa,le dasera un sarut dulce pe obraz si adormisera,la un momendat noaptea fetele cad din pat si le apar vanatai pe fata baieti le luau in brate si le pusera la gat cate o cruciulita sfintita atunci fetele cad din picioare si ei le iau in brate le pusera din nou peste ei le acopereau cu patura luau cartea de rugaciuni si spun amandoi cate o rugaciune tinandule strans pe fete in brate baieti nu mai adormeau deloc din cauza zgomotelor ciudate si manifestarilor spiritelor usa se deschidea si se inchidea singura geamurile se deschideau si inchideau becurile palpaiau mama fatelor reusise sa intre in camera si spuse speriata...
M-Voua nu va e frica?
B&T-Ce am putea face pana la urma...
M-Nu stiu ce profund dorm copii mei....
B&T-Nu dorm au fost atacate din nou si separe ca dupa ce leam pus cruciulite la gat au lesinat pe loc...
M-E mai bine asa eu merg in camera mea...
B&T-Mai bine ramaneti aici cand era primul atac fetele erau ingrozite eram si noi aici si cineva parca le lua la bataie atunci ramaneti aici e mai bine
M-Bine
Se puse intre cei doi baieti si ii lua in brate le pusera capurile la pieptul ei si le dase cate un pusi dulce pe frunte baieti erau debusolati,decat mama lor facea asta dar acum vedeau ca si mama fetelor ii place foarte mult si ca e de acord cu relatile dintre ei adormisera si ei in cele dinurma mama fetelor dormea deja.A dpua zi fetele se trezesc cu o durere de cap ingrozitoare si simteau ca crucile le ard pur si simplu reusisera sa le rupa si le aruncau prin camera ii vedeau pe baieti si pe mama lor pur si simplu demoni dinauntru lor vroiau sa le lase singure si vulnerabile pt a le prelua corpul baieti se trezira si le vedeau pe fete se citea ura in ochi lor atunci se trezise si mama lor era speriata de expresia fetelor deodata amandoua spusera dar aveau cu totul alta voce era vocea demonilor
A&R-Plecati nu avem nevoie de voi...DISPARETI!!!!!!!!!!!!!
B&T-Lasatine prietenele in pace plecati voi...
M-Lasami fiicele in pace ce aveti cu ele???
M-De ce numi spuneti ce e cu voi?
R-Nu ne vei crede...
M-Sunt mama voastra va cred orice ar fi..
A-Si daca iti spunem ca niste spirite demonice neau facut asta ne crezi?
M-Dar e imposibil nu exista spirite...
R-Ce spuneam nu ne crezi...
M-Nu cred in ce nu exista
B&T-Scuzatine ca ne bagam in asta dar exista eram aici cand au fost atacate eram acolo cand lea produs zgarieturi adanci...
M-Ce zgarieturi si acu observ de ce purtati jachetele baietilor...
A-Pt ca bluzele a trebuit sa le rupa sa aiba cu ce sa ne dezinfecteze ranile...
M-Dar nu e posibil sa va apara zgarieturi din senin...
Deodata fetele cad din pat si incep din nou sa planga baieti le dau repede jachetele jos fetelor ele ramanand in sutiene si baieti se duc dupa spirt mama fetelor era ingrozita cand vedea ca zgarieturile apar singure baieti vin repede cu spirt si fiecare baiat isi ia iubita in brate nu mai aparea nimic dar ranile provocate deja sangerau Bill si Tom incepura sa le dezinfecteze ranile si sa le panseze pe toate mama fetelor nu mai avea cuvinte era ingrijorata Bill si Tom la dasera din nou jachetele si le lasau sa steie pe pat mama lor spunea
M-Cea fost asta?
B&T-Shhhhh au aodrmit si au fost spiritele in care nu crezi...
M-Acum cred saracutele mele fete de ce tocmai ele...
B&T-Asta ne intrebam si noi...
M-Huh??? Voi simtiti ceva pt fiicele mele?
B&T-Pai a simtim prietenie adik e ingrozitor ce se intampla amicelor noastre...
M-Hai nu zau? amice???
B&T-Bine neati prins da simtim ceva pt ele...
M-Asa spuneti adevaru in fine ce ar trebui sa facem...
B-Nam nici cea mai vaga idee ele stiu sa faca chesti deastea nu noi...
M-Huh??? De unde sa stie fetitele mele chesti deastea
T-Ar trebui sa stiti ca ele sunt investigatori paranormali...
M-Dar miau spus ca sunt artiste
B-Sunt si artiste...
M-Si ce facem cu ele
T-Noi stam cu ele tu dute intr-o camera
M-Ok...
Si mama fetelor plecase in alta camera.Baieti le luau pe fete in brate si le pusera in pat peste ei acoperindule cu cate o patura calduroasa,le dasera un sarut dulce pe obraz si adormisera,la un momendat noaptea fetele cad din pat si le apar vanatai pe fata baieti le luau in brate si le pusera la gat cate o cruciulita sfintita atunci fetele cad din picioare si ei le iau in brate le pusera din nou peste ei le acopereau cu patura luau cartea de rugaciuni si spun amandoi cate o rugaciune tinandule strans pe fete in brate baieti nu mai adormeau deloc din cauza zgomotelor ciudate si manifestarilor spiritelor usa se deschidea si se inchidea singura geamurile se deschideau si inchideau becurile palpaiau mama fatelor reusise sa intre in camera si spuse speriata...
M-Voua nu va e frica?
B&T-Ce am putea face pana la urma...
M-Nu stiu ce profund dorm copii mei....
B&T-Nu dorm au fost atacate din nou si separe ca dupa ce leam pus cruciulite la gat au lesinat pe loc...
M-E mai bine asa eu merg in camera mea...
B&T-Mai bine ramaneti aici cand era primul atac fetele erau ingrozite eram si noi aici si cineva parca le lua la bataie atunci ramaneti aici e mai bine
M-Bine
Se puse intre cei doi baieti si ii lua in brate le pusera capurile la pieptul ei si le dase cate un pusi dulce pe frunte baieti erau debusolati,decat mama lor facea asta dar acum vedeau ca si mama fetelor ii place foarte mult si ca e de acord cu relatile dintre ei adormisera si ei in cele dinurma mama fetelor dormea deja.A dpua zi fetele se trezesc cu o durere de cap ingrozitoare si simteau ca crucile le ard pur si simplu reusisera sa le rupa si le aruncau prin camera ii vedeau pe baieti si pe mama lor pur si simplu demoni dinauntru lor vroiau sa le lase singure si vulnerabile pt a le prelua corpul baieti se trezira si le vedeau pe fete se citea ura in ochi lor atunci se trezise si mama lor era speriata de expresia fetelor deodata amandoua spusera dar aveau cu totul alta voce era vocea demonilor
A&R-Plecati nu avem nevoie de voi...DISPARETI!!!!!!!!!!!!!
B&T-Lasatine prietenele in pace plecati voi...
M-Lasami fiicele in pace ce aveti cu ele???
~ale.TH~- Level 6
Yeyyy demoni
Yeyy sunteti posedate
Ce frumos
Vreau next
Yeyy sunteti posedate
Ce frumos
Vreau next
AnTHonia- Level 6
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 25
yoy chiar va plac idiotenile mele???voi pune nextu cand vin de la sc
~ale.TH~- Level 6
Ale il prinse pe Bill de tricou si il arunca cu o miscare in perete si Roxy il arunca pe Tom intrun dulap din camera de rupse dulapu nu alta.Mama lor era socata fetele decat isi duceau mainile in fata ei si o trnteau in pat apoi plecara jos luau masina si plecau Bill si Tom bineinteles speriati siau luat masina si au plecat dupa fete le prinsera si le lagasera cu sfoara apoi le adusera acasa chemasera un preot care pregatise totul pt a scoate demoni din ele Clara Jan si Minodora venisera sa ajute le deslegau pe fete si le pusera pe podea Jan Bill si mama fetelor o tineau pe Ale si Menodora si Tom si Clara o tineau pe Roxy preotu incepu slujba si fetele se zbateau pe acolo lesinau si toti le lasara pt ca credeau ca au scapat dar fetele deschisera brusc ochi si se ridicasera repede dar toti le prinsera si preotu continua slujba si pana la urma scapa de demoni Ale si Roxy deschisera usor ochi lor cristali si spusera
A&R-Mama Bill Tom?Clara Jan Menodora ar terbui sa stiti ca in cimitir am folosit doar vergelele si credem ca am deschis porti...
Me-Si niste demoni sau atasat de voi abea am reusit sa ii indepartam
A-Huh?Da chiar ce sa intamplat zilele astea ca nu stim...
B&T-Multe dar ne bucuram ca sa terminat tot ce e bizar in casa...
R-Huh tot nu inteleg...
M-Nici nu e nevoie...
Menodora Jan si Clara au plecat,mama fetelor sa dus inapoi in italia.Baieti erau mai fericiti pt ca fetele erau bine.Tom si Roxy sau dus in camera lor si Ale si Bill au ramas in a lor.Cele 2 fericite cupluri sau intalnit in bucatarie unde fetele au pregatit ceva bun Bill si Tom stateau la masa apoi fetele au pus mancarea pe masa si sau pus toti sa pape dupa ce au terminat Ale si Roxy sau dus in sufragerie pt ca incepea emisiunea lor preferata parinti baietilor veneau intr-o vizita neasteptata Bill si Tom le deschideau usa si parinti baietilor au autit 2 tipete sau dus rapid in sufragerie si au vazut 2 fete care se uita la Tv Bill si Tom sau dus langa ele si le sarutau dulce parinti baietilor se dusera si ei acolo erau inspaimantati de emisiune dupa ce se termina fetele au plecat in camerele lor si cand au venit erau in niste costume de piele neagra cu o centura in care puneai chesti si o statie la laterala centuri abea atunci iau observat pe parinti baietilor si spusera
A&R-Buna...
S-Eu sunt Simone mama baietilor
Ge-Eu sunt tatal baietilor..Georg
Go-Iar eu tatal vitreg...Gordon...
A-Eu sunt Ale...
R-Si eu Roxy...
B&T-Ele sunt iubitele noastre...
S-Baieti voi ati ales niste fete foarte dragute..
B&T-Stim..
A&R-Bill Tom iar neati ascuns aparatele?Stiti ca nu putem pleca fara ele...
B&T-Cam asa...
S-Ce aparate?
A-De investgatori paranormali...
S-Adica?
R-Aparatele de vanatori de fantome..
Ge-Dar nu exista...
B-Hai nu zau?
Go-Adik exista viata dupa moarte
T-Cam asa dar problema este ca pot omor oameni
S-Si adik unde sa mergeti?
A-Intro casa parasita
Ge-Venim si noi va ajutam...
R-Avem destula gradinita dupa noi pe colegi nostri Jan si Clara si Menodora
Go-Nu conteaza...
A-Ne asteptati afara daca veniti...
Ge-Bine...
A&R-Mama Bill Tom?Clara Jan Menodora ar terbui sa stiti ca in cimitir am folosit doar vergelele si credem ca am deschis porti...
Me-Si niste demoni sau atasat de voi abea am reusit sa ii indepartam
A-Huh?Da chiar ce sa intamplat zilele astea ca nu stim...
B&T-Multe dar ne bucuram ca sa terminat tot ce e bizar in casa...
R-Huh tot nu inteleg...
M-Nici nu e nevoie...
Menodora Jan si Clara au plecat,mama fetelor sa dus inapoi in italia.Baieti erau mai fericiti pt ca fetele erau bine.Tom si Roxy sau dus in camera lor si Ale si Bill au ramas in a lor.Cele 2 fericite cupluri sau intalnit in bucatarie unde fetele au pregatit ceva bun Bill si Tom stateau la masa apoi fetele au pus mancarea pe masa si sau pus toti sa pape dupa ce au terminat Ale si Roxy sau dus in sufragerie pt ca incepea emisiunea lor preferata parinti baietilor veneau intr-o vizita neasteptata Bill si Tom le deschideau usa si parinti baietilor au autit 2 tipete sau dus rapid in sufragerie si au vazut 2 fete care se uita la Tv Bill si Tom sau dus langa ele si le sarutau dulce parinti baietilor se dusera si ei acolo erau inspaimantati de emisiune dupa ce se termina fetele au plecat in camerele lor si cand au venit erau in niste costume de piele neagra cu o centura in care puneai chesti si o statie la laterala centuri abea atunci iau observat pe parinti baietilor si spusera
A&R-Buna...
S-Eu sunt Simone mama baietilor
Ge-Eu sunt tatal baietilor..Georg
Go-Iar eu tatal vitreg...Gordon...
A-Eu sunt Ale...
R-Si eu Roxy...
B&T-Ele sunt iubitele noastre...
S-Baieti voi ati ales niste fete foarte dragute..
B&T-Stim..
A&R-Bill Tom iar neati ascuns aparatele?Stiti ca nu putem pleca fara ele...
B&T-Cam asa...
S-Ce aparate?
A-De investgatori paranormali...
S-Adica?
R-Aparatele de vanatori de fantome..
Ge-Dar nu exista...
B-Hai nu zau?
Go-Adik exista viata dupa moarte
T-Cam asa dar problema este ca pot omor oameni
S-Si adik unde sa mergeti?
A-Intro casa parasita
Ge-Venim si noi va ajutam...
R-Avem destula gradinita dupa noi pe colegi nostri Jan si Clara si Menodora
Go-Nu conteaza...
A-Ne asteptati afara daca veniti...
Ge-Bine...
~ale.TH~- Level 6
SUUper ideea.
Scuze ca nu am mai omentat
HAi pune NEXt
Bietele fete
Scuze ca nu am mai omentat
HAi pune NEXt
Bietele fete
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
fetele find eu si o fata
~ale.TH~- Level 6
imi place ...bine ca au scapat de demoni
Pai un demon e mai aproape de ele dacat credeti voi
)" longdesc="21" />
So next
)" longdesc="21" />
So next
AnTHonia- Level 6
Si toti urcam in masinaMenodora,Jan,Clara,Ale si Roxy isi puneau dispozitivele la puct ajunsera la casa parasita si ieseau toti din masina parinti baietilor erau ingroziti la cum arata casa Roxy si Ale cercetau etajele si podul iar Jan,Clara si Menodora gradina parterul si subsolul fetele intrasera in casa si mersera ceva vreme deodata vad o ceata albastra in fata lor ele iau o statie si spun
A&R-Jan Clara Menodora etajul 2 repede...
J&C-Bine...
Jan Mnodora si Clara ajunsera la etajul 2 si vazura ceata in ea vazura ceva din trecut un accident de masina acolo erau 2 femei si la volan un barbat vorbeau ei ce vorbeau si femeia intoarse volanul dar sau izbit de un copac si au murit pe loc apoi ceata disparu toti au mai cautat dar nimic au iesit in gradina unde Tom Bill Georg Gordon si Simone ii puteau vedea ajungeau intrun loc din fata casei si acea ceata albastra aparu din nou propietara casei era acolo barbatul si cele 2 femei erau in ceata si Roxy si Ale mersera in fata in timp de Jan si Clara si Menodora luau notite si filmau pt ca erau incepatori paropietara casei era langa ele si Ale spuse...
A-Voi 3 nu aveti ce cauta in lumea asta voi nu mai existati fetelor nu trebuie sa stati cu el acum puteti pleca...
X-Unde?
R-Spre lumina ducetiva nu mai sunteti vii ati murit ducetiva sa fiti judecate si trimise unde trebuie plecati!!!!
Deodata ceata albastra arata ceva ii arata pe cei 3 morti fata din spate deschide ochi si iese din masina se indeparteaza incet de ea cealalta fata care statea in fata langa acel barbat deschise si ea ochi se vroia sa iese dar el deschise ochi si o prinse atunci Ale tipa...
A-Laso inpace nu e legata de tine dai drumul!!!
Barbatul ii da drumul si fata iese o ia de mana pe cealalta si terc in lumea de dincolo barbatul era confuz si speriat Roxy spuse
R-Si tu trebuie sa pleci...
Y-Va fi dureros ?Cum e acolo?Unde voi ajunge?
R-Nu stiu dar porunca domnului e mai buna ca pedeapsa diavololui pleaca nu ai ce cauta aici esti singur PLEACA!!!!!!!!!!!!
Petronela propietara casei spunea
P-Imi vreau casa inapoi
A-Nu ii mai e frica de tine DISPARI NAI CE CAUTA AICI...
Barbatul disparu si Petronela le multumi baieti si parinti lor ramaneau masca fetele si colegi lor ieseau si toti sau dus la sediu era ora 4 dimineata cand fetele inpreuna cu parinti baietilor au plecat acasa a mai durat o ora sa ajunga acasa cand au ajun toti erau extenuati si parinti baietilor sau dus in niste camera Ale si Bill in camera lor si Tom si Roxy in a lor.In casa sa facut liniste nimic nu se mai auzea la ora 7 fetele erau trezite de ceas si baieti se trezeau si ei.Ele ajunsera jos si parinti baietilor auzeau zgomotul provocat de farfuri si ce mai era prin bucatarie coboara jos si le vad pe fete treze si nu pareau obosite de loc in schimb baieti mai ca dormeau in fund toti sau pus la micul dejun fetele siau facut ghiozdanele si parinti aietilor spusera
A&R-Jan Clara Menodora etajul 2 repede...
J&C-Bine...
Jan Mnodora si Clara ajunsera la etajul 2 si vazura ceata in ea vazura ceva din trecut un accident de masina acolo erau 2 femei si la volan un barbat vorbeau ei ce vorbeau si femeia intoarse volanul dar sau izbit de un copac si au murit pe loc apoi ceata disparu toti au mai cautat dar nimic au iesit in gradina unde Tom Bill Georg Gordon si Simone ii puteau vedea ajungeau intrun loc din fata casei si acea ceata albastra aparu din nou propietara casei era acolo barbatul si cele 2 femei erau in ceata si Roxy si Ale mersera in fata in timp de Jan si Clara si Menodora luau notite si filmau pt ca erau incepatori paropietara casei era langa ele si Ale spuse...
A-Voi 3 nu aveti ce cauta in lumea asta voi nu mai existati fetelor nu trebuie sa stati cu el acum puteti pleca...
X-Unde?
R-Spre lumina ducetiva nu mai sunteti vii ati murit ducetiva sa fiti judecate si trimise unde trebuie plecati!!!!
Deodata ceata albastra arata ceva ii arata pe cei 3 morti fata din spate deschide ochi si iese din masina se indeparteaza incet de ea cealalta fata care statea in fata langa acel barbat deschise si ea ochi se vroia sa iese dar el deschise ochi si o prinse atunci Ale tipa...
A-Laso inpace nu e legata de tine dai drumul!!!
Barbatul ii da drumul si fata iese o ia de mana pe cealalta si terc in lumea de dincolo barbatul era confuz si speriat Roxy spuse
R-Si tu trebuie sa pleci...
Y-Va fi dureros ?Cum e acolo?Unde voi ajunge?
R-Nu stiu dar porunca domnului e mai buna ca pedeapsa diavololui pleaca nu ai ce cauta aici esti singur PLEACA!!!!!!!!!!!!
Petronela propietara casei spunea
P-Imi vreau casa inapoi
A-Nu ii mai e frica de tine DISPARI NAI CE CAUTA AICI...
Barbatul disparu si Petronela le multumi baieti si parinti lor ramaneau masca fetele si colegi lor ieseau si toti sau dus la sediu era ora 4 dimineata cand fetele inpreuna cu parinti baietilor au plecat acasa a mai durat o ora sa ajunga acasa cand au ajun toti erau extenuati si parinti baietilor sau dus in niste camera Ale si Bill in camera lor si Tom si Roxy in a lor.In casa sa facut liniste nimic nu se mai auzea la ora 7 fetele erau trezite de ceas si baieti se trezeau si ei.Ele ajunsera jos si parinti baietilor auzeau zgomotul provocat de farfuri si ce mai era prin bucatarie coboara jos si le vad pe fete treze si nu pareau obosite de loc in schimb baieti mai ca dormeau in fund toti sau pus la micul dejun fetele siau facut ghiozdanele si parinti aietilor spusera
~ale.TH~- Level 6
Spusera....si pauza
Ce spusera?
Ce???????
So next :p
Ce spusera?
Ce???????
So next :p
AnTHonia- Level 6
Bine ca nu s-a mai intamplat nimic rau " longdesc="18" />
HAi pune NEXT
HAi pune NEXT
NyKo- Level 6
da ma bucur ca s-au descr\urcat bine in misiune )" longdesc="21" /> imi place ft mult ficu
vreau next
vreau next
S-Fetelor voua nu va este somn adica ati dormit doar 2 ore...
A&R-Nu ne e somn uneori nu dormeam saptamani intregi...
Ge-Haaaaa inca mie somnik..
R-Ducetiva sa dormiti...
Ge-Neeh...
A-Cum vreti in fine eu si roxy mergem la scoala bye
Ge&Go&S&T&B-Bye
Fetele plecasera la sc dupa 4 ore vin acasa si se duc sa faca ceva de mancare termina si se duc in camerele lor baieti se duc acolo le dasera cate un pusy dulce pe obraz si toti adormisera.Tom se duse jos si gasi niste vin in frigider il lua si incepu sal bea il termina si se inbata manga se duse la Roxy si se puse peste ea
R-Tom...
T-Chiar eu bita...
R-Date jos...
T-Nu inca
Incepu so sarute pe buze pe gat isi baga mainile sub tricoul fetei si ii desfacu sutienul il arunca undeva prin camera si continua so sarute pt a o face sa taca reusea sai sfasie tricoul subtire si incepu sa-i sarute sanii coborand pe andomen
R-Tom cei cu tine inceteaza...
Tom ii indeparta curand hainele fetei si continua sa-i sarute buzele scapa repde si de hainele lui apoi incepu so penetreze repede
R-Tom inceteaza ma doare
Ii dase o palma sanatoasa de ii ramase urma lui Tom nui pasa de suferinta acesteia Roxy incepu sa planga neincetat Tom ii tinea mana la gura pt a nu face zgomot dupa ce Tom termina luase patura o puse peste el si el se aseza din nou peste ea el adormise Roxy nu mai putea sa vorbeasca ii era frica deja nu ii venea sa creada ce ii facuse Tom in cele dinurma adormi inca mai avea lacrimi in ochi.A dpua zi veni repede Ale si Bill coborasera jos si se duceau in bucatarie unde se intalnisera cu Simone Gordon si Georg care spuseta
Go&S&Ge-Neata
B&A-Neata...
Atunci cobor si Roxy care se inbracase repede in ceva comod arata groaznic plangea urma de la palma lui Tom se invinetise parul ii era tot pe fata si ea avea rimelul intins pe fata devoarece se machiase cand se trezise dar il vazu pe Tom si o apuca din nou plansu toti ramasera socati Ale se duse la ea o inbratisa si o ajutase sa se puna jos apoi Simone se puse langa ea si intrebase
S-Roxy cine ta facut asta???Spune ce sa intamplat?
R-Nu conteaza am alunecat in baie si mam lovit...
A-Sti ca pe mine nu ma poti duce cu zaharelu sti cami poti spune orice...
R-Tom...
S-Ce e cu el?
R-Tom mia facut asta nu stiu ce era cu el...
Ge-Cum???Tom?Nu tar face asta
R-Atunci de ce a facuto pana la urma????
Go-Vorbesti serios?Tom tea lovit asa tare???Fara motiv?
R-Da...
A-Ce sa intamplat?
R-Nu stiu eu dormeam si mam trezit cu el pe mine iam spus sa se dea jos dar nu a vrut si ma...
S-Ce a facut?
R-Ma...a...
A-Spune...
R-Sia batut jok de mine asta a facut si mirosea foarte ciudat a alcol cred ca a vin...
Ge-Ale era vin aici?
A-Da dar stiu ca lam ascuns
Go-Si Tom la gasit si sa inbatat manga apoi sia batut joc de prietena lui
Ale isi lua in brate sora care incepuse sa planga Simone ii spuse ca totul va fi bine Georg si Gordon nu aveau cuvinte peste cateva minute intra si Tom care isi dase seama abea cand sa trezit de cea ce facuse venise cu fata aplecata in jos plangand cand o vazu pe Roxy cadea in genunchi si spunea printre lacrimi
T-Roxy imi...imi pare rau...
B-Foarte frumos Tom faci fata sa sufere si apoi iti ceri scuze trebuia filamat...
T-Da sunt un...[dar sinone il intrerupse]
S-Tom cum ai putut sai faci asta lu Roxy cu ce ta gresit?
T-Cu nimic...
Ge-Atunci de ce iai facut asta...
T-Nu stiu...
Ge-Tom daca Roxy nu a facut nimik de ce tai batut joc de sufletu ei...
T-Crede-ma ca nu stiu tot ce stiu e ca am gasit o sticla de vin pe care scria "nu atinge"
A-Tom in sticla aia era si cocaina Roxy a gasito pe strada si a aduso acasa iar eu am puso acolo si am ascuns sticla ca sa no gaseasca teai drogat singur si ai facut o tampenie ai facut ca sormea sa sufere
T-Imi pare rau sincer Roxy mai putea ierta vrodata?
Aceasta nu raspunse mergea in camera ei si se inchidea acolo incepea sa planga amar nu stia ce sa faca.Ale se duse la ea deschise usa si o lua in brate incepura sa discute ceilaltu ascultau la usa
A&R-Nu ne e somn uneori nu dormeam saptamani intregi...
Ge-Haaaaa inca mie somnik..
R-Ducetiva sa dormiti...
Ge-Neeh...
A-Cum vreti in fine eu si roxy mergem la scoala bye
Ge&Go&S&T&B-Bye
Fetele plecasera la sc dupa 4 ore vin acasa si se duc sa faca ceva de mancare termina si se duc in camerele lor baieti se duc acolo le dasera cate un pusy dulce pe obraz si toti adormisera.Tom se duse jos si gasi niste vin in frigider il lua si incepu sal bea il termina si se inbata manga se duse la Roxy si se puse peste ea
R-Tom...
T-Chiar eu bita...
R-Date jos...
T-Nu inca
Incepu so sarute pe buze pe gat isi baga mainile sub tricoul fetei si ii desfacu sutienul il arunca undeva prin camera si continua so sarute pt a o face sa taca reusea sai sfasie tricoul subtire si incepu sa-i sarute sanii coborand pe andomen
R-Tom cei cu tine inceteaza...
Tom ii indeparta curand hainele fetei si continua sa-i sarute buzele scapa repde si de hainele lui apoi incepu so penetreze repede
R-Tom inceteaza ma doare
Ii dase o palma sanatoasa de ii ramase urma lui Tom nui pasa de suferinta acesteia Roxy incepu sa planga neincetat Tom ii tinea mana la gura pt a nu face zgomot dupa ce Tom termina luase patura o puse peste el si el se aseza din nou peste ea el adormise Roxy nu mai putea sa vorbeasca ii era frica deja nu ii venea sa creada ce ii facuse Tom in cele dinurma adormi inca mai avea lacrimi in ochi.A dpua zi veni repede Ale si Bill coborasera jos si se duceau in bucatarie unde se intalnisera cu Simone Gordon si Georg care spuseta
Go&S&Ge-Neata
B&A-Neata...
Atunci cobor si Roxy care se inbracase repede in ceva comod arata groaznic plangea urma de la palma lui Tom se invinetise parul ii era tot pe fata si ea avea rimelul intins pe fata devoarece se machiase cand se trezise dar il vazu pe Tom si o apuca din nou plansu toti ramasera socati Ale se duse la ea o inbratisa si o ajutase sa se puna jos apoi Simone se puse langa ea si intrebase
S-Roxy cine ta facut asta???Spune ce sa intamplat?
R-Nu conteaza am alunecat in baie si mam lovit...
A-Sti ca pe mine nu ma poti duce cu zaharelu sti cami poti spune orice...
R-Tom...
S-Ce e cu el?
R-Tom mia facut asta nu stiu ce era cu el...
Ge-Cum???Tom?Nu tar face asta
R-Atunci de ce a facuto pana la urma????
Go-Vorbesti serios?Tom tea lovit asa tare???Fara motiv?
R-Da...
A-Ce sa intamplat?
R-Nu stiu eu dormeam si mam trezit cu el pe mine iam spus sa se dea jos dar nu a vrut si ma...
S-Ce a facut?
R-Ma...a...
A-Spune...
R-Sia batut jok de mine asta a facut si mirosea foarte ciudat a alcol cred ca a vin...
Ge-Ale era vin aici?
A-Da dar stiu ca lam ascuns
Go-Si Tom la gasit si sa inbatat manga apoi sia batut joc de prietena lui
Ale isi lua in brate sora care incepuse sa planga Simone ii spuse ca totul va fi bine Georg si Gordon nu aveau cuvinte peste cateva minute intra si Tom care isi dase seama abea cand sa trezit de cea ce facuse venise cu fata aplecata in jos plangand cand o vazu pe Roxy cadea in genunchi si spunea printre lacrimi
T-Roxy imi...imi pare rau...
B-Foarte frumos Tom faci fata sa sufere si apoi iti ceri scuze trebuia filamat...
T-Da sunt un...[dar sinone il intrerupse]
S-Tom cum ai putut sai faci asta lu Roxy cu ce ta gresit?
T-Cu nimic...
Ge-Atunci de ce iai facut asta...
T-Nu stiu...
Ge-Tom daca Roxy nu a facut nimik de ce tai batut joc de sufletu ei...
T-Crede-ma ca nu stiu tot ce stiu e ca am gasit o sticla de vin pe care scria "nu atinge"
A-Tom in sticla aia era si cocaina Roxy a gasito pe strada si a aduso acasa iar eu am puso acolo si am ascuns sticla ca sa no gaseasca teai drogat singur si ai facut o tampenie ai facut ca sormea sa sufere
T-Imi pare rau sincer Roxy mai putea ierta vrodata?
Aceasta nu raspunse mergea in camera ei si se inchidea acolo incepea sa planga amar nu stia ce sa faca.Ale se duse la ea deschise usa si o lua in brate incepura sa discute ceilaltu ascultau la usa
~ale.TH~- Level 6
ok cred ca azi vam pus un next destul de lung sper sa va placa
~ale.TH~- Level 6
Cat mi-a placut Partea asta
Esti geniala
Tom nu merita iertat. Merita sa sufere
Hai te rog pune NEXT
Esti geniala
Tom nu merita iertat. Merita sa sufere
Hai te rog pune NEXT
NyKo- Level 6
Vai,vai,vai!Am citit ultima parte si tot ceea ce pot spune e ca trebuie sa mai lucrezi muuuult la fic.Pune si tu mai putin dialog,transforma vorbirea directa in vorbire indirecta,adica practic povestesti si adauga descriere.Btw,mai lucreaza si pe la gramatica
Sa stii ca nu las comentarii doar de dragul de a scrie,ci pentru binele tau.Aspectul ficului va fi mult mai frumos,crede-ma.
Nu stiu cum vei lua comentariu,de bine sau de rau,dar,sincer,nu prea imi pasa.Spun/scriu doar parerea despre ce citesc
Sa stii ca nu las comentarii doar de dragul de a scrie,ci pentru binele tau.Aspectul ficului va fi mult mai frumos,crede-ma.
Nu stiu cum vei lua comentariu,de bine sau de rau,dar,sincer,nu prea imi pasa.Spun/scriu doar parerea despre ce citesc
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Nu il ierta!!!!!!!
Daca il iarta te bat numai in gura!
Decii...
Ce sa mai zic inafara de NEXT
Daca il iarta te bat numai in gura!
Decii...
Ce sa mai zic inafara de NEXT
AnTHonia- Level 6
poi,am scris ficul asta acum cateva luni si stiu ca e aiurea si are cuvinte gresite desi lam corectat de vro 4 ori in fine voi pune nextu si nu va suparati dar e doar dialog, ms de sfat -ryuka dar nu voi rescrie partile ficului meu pt ca sincera sa fiu acum nu am ideile care leam avut atunci
R-Ce sa fac ?
A-Nu stiu el sa drogat singur si fara sa stie nu stia ce face...
R-Asta stiu dar mie greu sa uit...
A-Cine te pune sa uiti sia cerut scuze de enspe mi de ori...
R-Da stiu si ce e grav e ca nu pot uita nu stiu nici daca pot ierta...
A-Macar mai simti ceva pt el dupa intamplerea asta?
R-Cam asa inca il plac dar e greu sa uit ce a facut eu nam cum sa ascund vanataile si frica care am avuto atunci miera frica sa mai vorbesc dupa ce mia tras palma aia...
A-De ce nai tipat dupa ajutor inainte...
R-Nu aveam cum imi tinea mana la gura nu puteam sa vorbesc...
A-Saracuta de tine cred ca a fost greu...
R-Nu iti dai seama acum is confuza rau
A-Cum asa?
R-Oare el chiar ma iubeste sau is doar o alta fata neinportanta pt el
A-Nu mai stiu ce sa zic in fine acum stiu ca asta ar trebui sa discute mama cu tine dar iti dau un sfat nu te speria daca are logica si sfatu este "ascultati inima"
R-Wow ai zis ceva cu logica...
A-Eeee doar am spus numele unei melodi auzi gandestete bine inainte sa faci ceva ce ai putea regreta eu te las sa te gandesti si nici Tom nu va intra timp de cateva ore cand teai gandit la un raspuns sa imi dai un beep sa deschid usa sa il las sa intre auzi eu merg si sati aduc ceva de mancare ca nai mancat nimic
R-Ok mrsi esti cea mai buna
A-Fac si eu ce pot
Ale cobora ii facu lu Roxy niste clatite cu sirop de ciocolata si il duse in camera apoi iesi si incuie usa.Roxy se puse sa pape ce ia adus Ale si dupa ce a terminar sa pus in pat si sa gandit timp de 3 ore la ce sa faca a decis in final ceva si ia dat un beep lu Ale aceasta a venitu cu Tom la lasat sa intre a intrat si ea a luat farfuria si a plecat in bucatarie lasandui sa discute...
T-Inainte sa spui ceva vreau sa sti ca te iubesc mult si daca nu ma mai suporti eu pot oricand sa ma mut in alta casa si sa te las inpace fac cemi spui tu
R-Daca ma iubeai de ce miai facut asta?
T-Nu stiam ce fac mam dus jos si am baut vin habar naveam ca e cocaina in el dupa care mam pierdut nu stiam ce fac si am facut o tampenie
R-Tu chiar ma iubesti sau is doar un moft pt tine....
T-Te iubesc nam cuvinte sati spun cat de mult te iubesc...
R-Tom...
T-Stiu ca nu poti sa ierti asa ca nu vreau sati fac viata un calvar vazanduma mereu daca vrei plec
R-Tom team iertat dar nu am uitat Ale mia dat un sfat bun si avea logica numi vine sa cred dar a spus ceva cu logica auzi nu tre sa te muti dar macar teai protejat?
T-Ups nu cred doamne nu mam protejat ce se va intampla daca ai un bebe...
R-Tom...adik...noi...sar...cum???Adik voi avea burta mai mare ca si capul un copil???
T-Se poate dar stai linistita sunt sigur ca nu este nimic si ca nu e nici un bebe cred
R-Ce sa fac ?
A-Nu stiu el sa drogat singur si fara sa stie nu stia ce face...
R-Asta stiu dar mie greu sa uit...
A-Cine te pune sa uiti sia cerut scuze de enspe mi de ori...
R-Da stiu si ce e grav e ca nu pot uita nu stiu nici daca pot ierta...
A-Macar mai simti ceva pt el dupa intamplerea asta?
R-Cam asa inca il plac dar e greu sa uit ce a facut eu nam cum sa ascund vanataile si frica care am avuto atunci miera frica sa mai vorbesc dupa ce mia tras palma aia...
A-De ce nai tipat dupa ajutor inainte...
R-Nu aveam cum imi tinea mana la gura nu puteam sa vorbesc...
A-Saracuta de tine cred ca a fost greu...
R-Nu iti dai seama acum is confuza rau
A-Cum asa?
R-Oare el chiar ma iubeste sau is doar o alta fata neinportanta pt el
A-Nu mai stiu ce sa zic in fine acum stiu ca asta ar trebui sa discute mama cu tine dar iti dau un sfat nu te speria daca are logica si sfatu este "ascultati inima"
R-Wow ai zis ceva cu logica...
A-Eeee doar am spus numele unei melodi auzi gandestete bine inainte sa faci ceva ce ai putea regreta eu te las sa te gandesti si nici Tom nu va intra timp de cateva ore cand teai gandit la un raspuns sa imi dai un beep sa deschid usa sa il las sa intre auzi eu merg si sati aduc ceva de mancare ca nai mancat nimic
R-Ok mrsi esti cea mai buna
A-Fac si eu ce pot
Ale cobora ii facu lu Roxy niste clatite cu sirop de ciocolata si il duse in camera apoi iesi si incuie usa.Roxy se puse sa pape ce ia adus Ale si dupa ce a terminar sa pus in pat si sa gandit timp de 3 ore la ce sa faca a decis in final ceva si ia dat un beep lu Ale aceasta a venitu cu Tom la lasat sa intre a intrat si ea a luat farfuria si a plecat in bucatarie lasandui sa discute...
T-Inainte sa spui ceva vreau sa sti ca te iubesc mult si daca nu ma mai suporti eu pot oricand sa ma mut in alta casa si sa te las inpace fac cemi spui tu
R-Daca ma iubeai de ce miai facut asta?
T-Nu stiam ce fac mam dus jos si am baut vin habar naveam ca e cocaina in el dupa care mam pierdut nu stiam ce fac si am facut o tampenie
R-Tu chiar ma iubesti sau is doar un moft pt tine....
T-Te iubesc nam cuvinte sati spun cat de mult te iubesc...
R-Tom...
T-Stiu ca nu poti sa ierti asa ca nu vreau sati fac viata un calvar vazanduma mereu daca vrei plec
R-Tom team iertat dar nu am uitat Ale mia dat un sfat bun si avea logica numi vine sa cred dar a spus ceva cu logica auzi nu tre sa te muti dar macar teai protejat?
T-Ups nu cred doamne nu mam protejat ce se va intampla daca ai un bebe...
R-Tom...adik...noi...sar...cum???Adik voi avea burta mai mare ca si capul un copil???
T-Se poate dar stai linistita sunt sigur ca nu este nimic si ca nu e nici un bebe cred
~ale.TH~- Level 6
Lol )" longdesc="21" /> Un bebe
Va pierde sarcina ?
Ce rau imi pare ca s-au impacat )" longdesc="21" />
Hai cu Next
Va pierde sarcina ?
Ce rau imi pare ca s-au impacat )" longdesc="21" />
Hai cu Next
NyKo- Level 6
Un ce?
Nu imi spune ca o sa pastreze chestia aia care plange non stop
Decii...
Next
Nu imi spune ca o sa pastreze chestia aia care plange non stop
Decii...
Next
AnTHonia- Level 6
nextul il voi pune la noapte pe la ora 12:00
~ale.TH~- Level 6
ok asteptam !
nu mai am rabdare pana la ora 12 asa ca voi pune acu nextu sper sa va placa
Lu Roxy i se facu rau si cazu din picioare Tom o prinse si tipase repede dupa Ale parinti baietului veneau imediat si Ale la fel care cand o vazu pe Roxy lesinata la pamant mai ca nu mai avea aer si spuse
A-De ce ai tipat?!?!?!
T-Se poate sa vb doar cu tine si restu afara?
A-Ok...
Toti ieseau si Tom spuse catre Ale
T-Is narod prostu prostilor idiotu idiotilor
A-Ce ai facut?
T-Nu mam protejat atunci si mie frica ca Roxy sa nu aiba vrunu mik...
A-Adik voi fi matusa?
T-Posibil nu stiu daca are un copil...
Cand auzea lesina si ea Tom tipa dupa Bill care intrase si spuse
B-Cei cu Ale ce e?
T-Sepoate ca Roxy sa aiba unu mik nu cred sa ma fi protejat atunci
B-Adik voi fi unchi?
T-Da...
La asta lesina si Bill iar Tom gandise "Ei dracie chiar tre sa lesinati toti?" striga dupa Simone si Gordon si Georg...
S-Cei cu toti pe jos?
T-Ale a lesinat Bill la fel si Roxy se poate sa aiba unu mik pt ca eu nu cred sa ma fi protejat atunci
Ge&Go&S-Adik vom fi bunici...
T-Da dar nu lesinti is destul 3 pe podea...
S-Tom stropesteo pe Roxy cu apa si ducetiva la spital sa vedeti...
T-Bine dar Ale si Bill
Ge-Lasa tu dute cu Roxy la spital...
T-Bine...
Go-Grabestete...
Tom plecase cu Roxy la spital aceasta se trezise in masina si vedea ca merge la spital acolo cand ajunse doctori ii faceau niste analize si il lasau pe Tom sa intre apoi spuse
D-Felicitari domnisoara Roxy vei fi mamica...
Tom mai ca nu mai avea aer se sprijini de o masa apoi doctorul relua
D-Sa veniti peste o saptamana sa vedem daca e fata sau baiat
La asta Tom lesinase Roxy chicoti putin Tom se trezi doctoru incepu sa rada si Tom spuse
T-Foarte amuzant razi de mine dar daca ai fi in locu meu ce ai face?
D-Eu am fost in locu tau si nu am leisnat.
T-In fine.
Roxy si Tom plecasera si Roxy era putin ingrijorata ca Tom se va intoarce la vechile obiceiuri si o va lasa balta Tom o observa si spuse
T-Ce este?
R-Mie frica...
T-De ce ?
R-Mie frica ca tu te vei intoarce la vechile obiceiuri si ma vei lasa balta
T-Cum sa fac asta?Te iubesc mult si pe tine si pe asta mik abea astept sal vad
R-Bine si cum le vom spune?
T-Nu stiu cred ca direct
R-Nu se poate indirect?
T-Nu.
R-Bine.
Cei 2 ajunsera acasa si Ale si Bill abea isi revenira erau inca ametiti si se sprijineau de Georg si Gordon apoi Simone spuse
S-Ei?
T-Ei ce?
S-Va avea sau nu un copil?
T-Da va avea.
Ale si Bill erau masca dar bucurosi si spusera
A&B-Felicitari!!!!!
Go&Ge-Ce dragutz.
S-Voi fi bunica ce frumos.
T-Mda noi mergem in camera.
Lu Roxy i se facu rau si cazu din picioare Tom o prinse si tipase repede dupa Ale parinti baietului veneau imediat si Ale la fel care cand o vazu pe Roxy lesinata la pamant mai ca nu mai avea aer si spuse
A-De ce ai tipat?!?!?!
T-Se poate sa vb doar cu tine si restu afara?
A-Ok...
Toti ieseau si Tom spuse catre Ale
T-Is narod prostu prostilor idiotu idiotilor
A-Ce ai facut?
T-Nu mam protejat atunci si mie frica ca Roxy sa nu aiba vrunu mik...
A-Adik voi fi matusa?
T-Posibil nu stiu daca are un copil...
Cand auzea lesina si ea Tom tipa dupa Bill care intrase si spuse
B-Cei cu Ale ce e?
T-Sepoate ca Roxy sa aiba unu mik nu cred sa ma fi protejat atunci
B-Adik voi fi unchi?
T-Da...
La asta lesina si Bill iar Tom gandise "Ei dracie chiar tre sa lesinati toti?" striga dupa Simone si Gordon si Georg...
S-Cei cu toti pe jos?
T-Ale a lesinat Bill la fel si Roxy se poate sa aiba unu mik pt ca eu nu cred sa ma fi protejat atunci
Ge&Go&S-Adik vom fi bunici...
T-Da dar nu lesinti is destul 3 pe podea...
S-Tom stropesteo pe Roxy cu apa si ducetiva la spital sa vedeti...
T-Bine dar Ale si Bill
Ge-Lasa tu dute cu Roxy la spital...
T-Bine...
Go-Grabestete...
Tom plecase cu Roxy la spital aceasta se trezise in masina si vedea ca merge la spital acolo cand ajunse doctori ii faceau niste analize si il lasau pe Tom sa intre apoi spuse
D-Felicitari domnisoara Roxy vei fi mamica...
Tom mai ca nu mai avea aer se sprijini de o masa apoi doctorul relua
D-Sa veniti peste o saptamana sa vedem daca e fata sau baiat
La asta Tom lesinase Roxy chicoti putin Tom se trezi doctoru incepu sa rada si Tom spuse
T-Foarte amuzant razi de mine dar daca ai fi in locu meu ce ai face?
D-Eu am fost in locu tau si nu am leisnat.
T-In fine.
Roxy si Tom plecasera si Roxy era putin ingrijorata ca Tom se va intoarce la vechile obiceiuri si o va lasa balta Tom o observa si spuse
T-Ce este?
R-Mie frica...
T-De ce ?
R-Mie frica ca tu te vei intoarce la vechile obiceiuri si ma vei lasa balta
T-Cum sa fac asta?Te iubesc mult si pe tine si pe asta mik abea astept sal vad
R-Bine si cum le vom spune?
T-Nu stiu cred ca direct
R-Nu se poate indirect?
T-Nu.
R-Bine.
Cei 2 ajunsera acasa si Ale si Bill abea isi revenira erau inca ametiti si se sprijineau de Georg si Gordon apoi Simone spuse
S-Ei?
T-Ei ce?
S-Va avea sau nu un copil?
T-Da va avea.
Ale si Bill erau masca dar bucurosi si spusera
A&B-Felicitari!!!!!
Go&Ge-Ce dragutz.
S-Voi fi bunica ce frumos.
T-Mda noi mergem in camera.
~ale.TH~- Level 6