Sfarsit neasteptat.
4 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 1 din 1
Sfarsit neasteptat.
Poi vreau sa imi pun si eu ficul sper sa va placa.
I
Unchiul din partea mamei venea la mine dupa multi ani.Nu prea stiam multe despre el-ultima data cand l’am vazut a fost acum 6 ani cand eu aveam numai 11 ani- , doar ca e din Germania si ca acolo e manegerul unei trupe care se numea Tokio Hotel.Nu prea stiam prea multe nici despre ei, nu ma prea pasionau , mi se pareau niste fitosi.
Cand a venit David –asa il cheama pe unchiul meu- prima data la mine, nici macar nu stiam germana, am invatat’o acum.
Era vara iar mama nu stia cu cine sa ma lase , bunicii din partea mamei erau decedati , iar tata...ei bine tata nici macar nu ii pasa de mine.Ai mei sunt despartiti inca de pe vremea cand eu eram un bebelusi , asa ca nu stiu cum e sa ai un tata;Mama pleaca pentru toata perioada vacantei de vara impreuna cu iubitul ei in luna de miere de 3 luni...cine eram eu s’o judec .Am acceptat sa ma duc cu unchiul pe care nu il stiam la el acasa.
-Sa nu cumva sa’i faci probleme lui David.spune mama pe un ton ironic.
Stia ca eu nu aveam cum sa’i fac probleme lui David, nu aveam cum sa’i fac probleme nimanui.Nu eram genul care sa vrea sa fie in centrul atentiei sau sa faca vrun rau cuiva
Sooo astept comuri:D
I
Unchiul din partea mamei venea la mine dupa multi ani.Nu prea stiam multe despre el-ultima data cand l’am vazut a fost acum 6 ani cand eu aveam numai 11 ani- , doar ca e din Germania si ca acolo e manegerul unei trupe care se numea Tokio Hotel.Nu prea stiam prea multe nici despre ei, nu ma prea pasionau , mi se pareau niste fitosi.
Cand a venit David –asa il cheama pe unchiul meu- prima data la mine, nici macar nu stiam germana, am invatat’o acum.
Era vara iar mama nu stia cu cine sa ma lase , bunicii din partea mamei erau decedati , iar tata...ei bine tata nici macar nu ii pasa de mine.Ai mei sunt despartiti inca de pe vremea cand eu eram un bebelusi , asa ca nu stiu cum e sa ai un tata;Mama pleaca pentru toata perioada vacantei de vara impreuna cu iubitul ei in luna de miere de 3 luni...cine eram eu s’o judec .Am acceptat sa ma duc cu unchiul pe care nu il stiam la el acasa.
-Sa nu cumva sa’i faci probleme lui David.spune mama pe un ton ironic.
Stia ca eu nu aveam cum sa’i fac probleme lui David, nu aveam cum sa’i fac probleme nimanui.Nu eram genul care sa vrea sa fie in centrul atentiei sau sa faca vrun rau cuiva
Sooo astept comuri:D
LucyValeTH- New Member
Data de inscriere : 20/05/2011
Varsta : 28
Re: Sfarsit neasteptat.
Pai,sa incepem.Nu-mi place ca ai inceput dintr-o data sa povestesti despre unchiul tau si despre Tokio Hotel.Ai fi putut sa spui ceva mai mult despre tine,sau ma rog personajul principal,sau sa povestesti locul si timpul cand a venit unchiul tau la tine,sau orice altceva.Hum,imi place faptul ca nu te-ai avantat in dialog,e ceva bn!
Pai,in rest,nu mai am ce sa zic.Succes in continuare si sper sa te perfectionezi!^^
Pai,in rest,nu mai am ce sa zic.Succes in continuare si sper sa te perfectionezi!^^
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Ms.Sunt chiar noua la asta nu prea ma pricep la ficuri am vrut doar sa fac si eu unul:)) Si eu sper sa ma perfectionez ms ca esti sincera:) urasc micinosii
LucyValeTH- New Member
Aw,nu-ti fa griji,sunt sigura ca te vei perfectiona,cu timpul ^^
Yahoo~- Level 8
II
In ziua cand am luat vacanta , m’am pomenit in casa cu un strain.A vazut ca nu prea intelegem ce se intampla asa ca m’a lamurit chiar el.
-Rose, sunt David.Am venit mai devreme sa te i’au .Nu mai aveam timp pentru ca trebuia sa plec cu baietii in L.A.
-OK...Pai , asta inseamna ca plecam...
-Plecati maine de dimineata.spune mama deja ranjind la Mike –iubitul ei.
N’am mai comentat in nici un fel .Cine eram eu sa o fac nu? O sun pe prietena mea cea mai buna.Ii spusesem ca poate sa vina cu mine pentru ca David si parintii ei erau de acord.Numele ei este Corina.Era o fana infocata TH in special fana Bill.Eu una nu eram atat de entusiazmata in legatura cu asta.
-Cori, imi pare rau ca te deranjez la ora asta...dar am ceva important sa’ti spun .
-Ce?Ce??Ce???????spuneeeee....zice ea prea tare
-Pai maine plecam in Germania, iar dupa in L.A. la Ton si Bin.
- E Tom si Bill dar serios?!? Wow deabia astept !!!
-A inceput ea sa urle la telefon, iar eu i’am inchis si m’am apucat sa imi fac bagajele pentru 3 luni.
In ziua cand am luat vacanta , m’am pomenit in casa cu un strain.A vazut ca nu prea intelegem ce se intampla asa ca m’a lamurit chiar el.
-Rose, sunt David.Am venit mai devreme sa te i’au .Nu mai aveam timp pentru ca trebuia sa plec cu baietii in L.A.
-OK...Pai , asta inseamna ca plecam...
-Plecati maine de dimineata.spune mama deja ranjind la Mike –iubitul ei.
N’am mai comentat in nici un fel .Cine eram eu sa o fac nu? O sun pe prietena mea cea mai buna.Ii spusesem ca poate sa vina cu mine pentru ca David si parintii ei erau de acord.Numele ei este Corina.Era o fana infocata TH in special fana Bill.Eu una nu eram atat de entusiazmata in legatura cu asta.
-Cori, imi pare rau ca te deranjez la ora asta...dar am ceva important sa’ti spun .
-Ce?Ce??Ce???????spuneeeee....zice ea prea tare
-Pai maine plecam in Germania, iar dupa in L.A. la Ton si Bin.
- E Tom si Bill dar serios?!? Wow deabia astept !!!
-A inceput ea sa urle la telefon, iar eu i’am inchis si m’am apucat sa imi fac bagajele pentru 3 luni.
LucyValeTH- New Member
deci nu te supara
1.nu ai acord
2.nu ai 50 de posturi
3.nu ai citit regulile inainte de a posta ficu!
te rog nu te supara s'ar putea sa iti blocheze ficul ca s'a mai intamplat asta akm cateva zile!
1.nu ai acord
2.nu ai 50 de posturi
3.nu ai citit regulile inainte de a posta ficu!
te rog nu te supara s'ar putea sa iti blocheze ficul ca s'a mai intamplat asta akm cateva zile!
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
cm adica...poi nu inteleg?
LucyValeTH- New Member
ce nu itelegi?
Dark D.- Super Fan
m'am uitat la reguli si nu am vzt ca daca nu ai 50 de postari nu te lasa sa faci un fic
LucyValeTH- New Member
Ow,da,nu observasem pana acum e.o
Pai scrie in regulament ca trebuie sa ai cel putin 50 de mesaje sa poti posta un fic,iar daca le ai trebuie sa ii ceri acordul adminei sau unui moderator
Pai scrie in regulament ca trebuie sa ai cel putin 50 de mesaje sa poti posta un fic,iar daca le ai trebuie sa ii ceri acordul adminei sau unui moderator
Yahoo~- Level 8
1.Pentru a posta un fic, orice mebru are nevoie de acord de la unul din admini sau moderatori şi de minim 50 de mesaje. Primele 3 ficuri de pe forum fac abatere de la regula cu mesajele. Si in primul post sa fie pusa o scurata descriere a ceea ce urmeaza sa citim.
este prima regula!
citeste cu atentie inca odata!
este prima regula!
citeste cu atentie inca odata!
Dark D.- Super Fan
wow ally tocmai u nu ai observat
>.<
>.<
Dark D.- Super Fan