Ce parere au ?
+15
D u s t .
Black Rainbooow<3
Stefania
Yvonne
Cosminaa.
Yahoo~
AnTHonia
Free Hugs.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
BlackCat.Denny
NyKo
monyk@
Ioana.TH
Dark D.
MeJe
19 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ce parere au ?
Adica ma mai intreaba "Cum mai stai cu muzica?tot rock?" na dar nu imi dau in cap acuma...ma accepta asa.
Cosminaa.- Level 1
Data de inscriere : 09/05/2011
Varsta : 29
Nu cred ca este cnv dintre noi sa aiba parinti normali )" longdesc="21" /> .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
si ce intelegi tu prin normal ?
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
toata lumea are parerea sa,poate fi prosta sau buna
eu ii inteleg pe cei care au ascultat th si nu le place,treaba lor,dar urasc cand unu zice ca uraste th si nici nu au ascultat
de ex colegii mei daca aud tokio hotel fac misto si zic tokio motel si zic ca toata trupa e gay si Bill si Tom sunt indragostiti unii de altii si ca's emo
si cel mai rau e ca zic ca muzica lor e un cacat si cand le pui pe mobil sa pe calculator fara sa stie cine sunt zic ca e fain
colegii vostrii ce parere au despre th?
eu ii inteleg pe cei care au ascultat th si nu le place,treaba lor,dar urasc cand unu zice ca uraste th si nici nu au ascultat
de ex colegii mei daca aud tokio hotel fac misto si zic tokio motel si zic ca toata trupa e gay si Bill si Tom sunt indragostiti unii de altii si ca's emo
si cel mai rau e ca zic ca muzica lor e un cacat si cand le pui pe mobil sa pe calculator fara sa stie cine sunt zic ca e fain
colegii vostrii ce parere au despre th?
Yvonne- Level 6
Data de inscriere : 08/03/2011
Mie mi se intampla ca la tine Yvonne. de un an incearca toata clasa sa ma dea pe rap sau pop.
Dar sunt o fire incapatanata si nu ii prea ascult.
Si pe mine ma enerveaza ca-i fac pe toti cei din trupa gay.
Nuj cum sa.i dau dupa capul meu , si sa ma lase in pace
Dar sunt o fire incapatanata si nu ii prea ascult.
Si pe mine ma enerveaza ca-i fac pe toti cei din trupa gay.
Nuj cum sa.i dau dupa capul meu , si sa ma lase in pace
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
La inceput, mama nu prea a fost de acord. Acum e bine. Mama il simpatizeaza pe Bill, iar tata e nepasator.
Parintii mei ma lasa sa-mi fac tatuaj, dar pirce... niciodata!
Parintii mei ma lasa sa-mi fac tatuaj, dar pirce... niciodata!
Stefania- Level 1
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
pe mine deloc ..numa sa auda ca deja inceapa cearta
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Ai mei sunt cam de treaba in privinta asta:))
Ma rog, inmafara de atunci cand se enerveaza tata si zice ca Tom si Bill is salbatici si daca i'ar prinde i'ar tunde el;))
Lui mama ii place de Bill si zice ca ar fi si mai dragut daca nu s'ar machia atat "Imi place moaca lor")" longdesc="21" />
Si despre muzica, nu au ce comenta ca nu inteleg niciun vers:))In schimb cred ca le place soundu'
Ma rog, inmafara de atunci cand se enerveaza tata si zice ca Tom si Bill is salbatici si daca i'ar prinde i'ar tunde el;))
Lui mama ii place de Bill si zice ca ar fi si mai dragut daca nu s'ar machia atat "Imi place moaca lor")" longdesc="21" />
Si despre muzica, nu au ce comenta ca nu inteleg niciun vers:))In schimb cred ca le place soundu'
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
pff.mama m`aintrebat odata:'ia sa vad ce spun astia in versuri,sa te sinucizi'etc,nu mai stiu ce abera ea:))
eu:'nu.nu.ca e o faza,gen vrei sa te arunci de pe bloc si ei spun sa nu te arunci'
sau i`am mai rasp odata:'pai mama,macar ei transmit un mesaj folositor,nu gen: 'rock your body/move your body' ca ina aia:| '
si cam asa iam inchis gura:DD
in rest nu are nimic cu ei.si nici tata nu comenteaza.
eu:'nu.nu.ca e o faza,gen vrei sa te arunci de pe bloc si ei spun sa nu te arunci'
sau i`am mai rasp odata:'pai mama,macar ei transmit un mesaj folositor,nu gen: 'rock your body/move your body' ca ina aia:| '
si cam asa iam inchis gura:DD
in rest nu are nimic cu ei.si nici tata nu comenteaza.
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Pai ai mei nu sunt in general de acord cu rock-ul )" longdesc="21" /> Dar nu-mi prea pasa,ascult de dimineata pana seara,iar daca comenteaza le inchid gura si stiu ca daca imi interzic sa ascult muzica fac cam foarte urat
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
pff. ai mei sunt cei mai nebuni dintre toti.
daca la scoala iau o nota mica[8 sau 7] tata incepe sa se ia de mine : "aa!! pai normal ca numai invata, toata ziua buna ziua sta cu hotel tokio aia in casti, cum vrei sa mai invete??
mama e cam nepasatoare si i-am dat o data sa asculte si i-a placut, dar cand i-am aratat o poza cu Bill si Tom a zis ca arata ca dracu' si sunt satanisti.
iar la capitolul "pierce-uri si tatuaje" mama a spus ca pot sa-mi dau unul in limba cand o sa fiu in clasa a10a )" longdesc="21" /> mai am de asteptat pana atunci
daca la scoala iau o nota mica[8 sau 7] tata incepe sa se ia de mine : "aa!! pai normal ca numai invata, toata ziua buna ziua sta cu hotel tokio aia in casti, cum vrei sa mai invete??
mama e cam nepasatoare si i-am dat o data sa asculte si i-a placut, dar cand i-am aratat o poza cu Bill si Tom a zis ca arata ca dracu' si sunt satanisti.
iar la capitolul "pierce-uri si tatuaje" mama a spus ca pot sa-mi dau unul in limba cand o sa fiu in clasa a10a )" longdesc="21" /> mai am de asteptat pana atunci
Reihan.- Level 1
Data de inscriere : 12/06/2011
Că au o influenţă proastă asupra mea şi chestii din astea, dar şi lor le place cum cântă şi asta este important!
Ultima editare efectuata de catre AbbeyDawn in Joi Noi 17, 2011 6:13 am, editata de 1 ori
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
da, mama ii asculta intr-o vreme nu are nimica cu ei,tata imi cumpara DVDuri albume ( avand in vedere ca pierde 5 ore la raionul de CD'uri ) mai pe scurt, nu prea ii doare capu de ce muzica ascult eu )" longdesc="21" /> " longdesc="16" />
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ce parere aveti?
» ce parere aveti despre Robotzi
» Ce parere aveti despre?
» O parere despre forum :)
» Ce parere ai despre caracterul lui Tom ?
» ce parere aveti despre Robotzi
» Ce parere aveti despre?
» O parere despre forum :)
» Ce parere ai despre caracterul lui Tom ?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum