vise whit bill
+10
~ale.TH~
alexandra_kaulitz
Freiheit89
AnTHonia
Yahoo~
BlackCat.Denny
monyk@
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Alexa
Dark D.
14 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: vise whit bill
pe care o are mai mereu... Bill are o privire dulce de parca el vede numai bombonele )" longdesc="21" />
Freiheit89- Level 4
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 24
l'am gasit pe net
O primul vis l-am avut prin martie,ceva o noapte fierbinte de amor.
Al doilea culmea noptile trecute knd Tom incerk sa ma convinga sa vb cu Bill kre era suparat,dar a sunat telefonul si m-am trezit...pakt k a fost doar un vis
O primul vis l-am avut prin martie,ceva o noapte fierbinte de amor.
Al doilea culmea noptile trecute knd Tom incerk sa ma convinga sa vb cu Bill kre era suparat,dar a sunat telefonul si m-am trezit...pakt k a fost doar un vis
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
dragutz visu
Freiheit89- Level 4
da ii interesant
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
off telefonul naibii... )" longdesc="21" /> era o adev telenovela si voiam sa aflu sf-ul )" longdesc="21" />
Freiheit89- Level 4
visam ca sunt la o intalnire cu bill dar cand sa ne sarutam la fel suna telefonul
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
visam ca sunt cu bill la cinema uitandune la un film horor si mam speriat ma luat in brate si cand sa ne sarutam a tipat bunica la mine sa ma trezesc ca intarzi la volei si am cazut si din pat
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Eo am visat ca: m-am trezit in pat cu Bill si se auzeau zgomote ciudate (de parca cineva facea sex )" longdesc="21" /> ) din camera alaturata si eo plina de nervi am incercat sa deschid usa dar nimic .Bill mi-a spus sa ma linistesc da eo ca nebuna am iesit pe geam ca sa ajung cumva la camera aia . Atunci Bill a inceput sa-mi cante Don't jump iar eu :Ma scutesti ?! )" longdesc="21" />
Pana la urma am ajuns la geamul camerei aceia si l-am vazut pe Tom deasupra lu' Bianca (Just me''') Si eo am inceput sa urlu : Ba mai incet ca treziti tot cartieru )" longdesc="21" /> ! si apoi m-am trezit
Pana la urma am ajuns la geamul camerei aceia si l-am vazut pe Tom deasupra lu' Bianca (Just me''') Si eo am inceput sa urlu : Ba mai incet ca treziti tot cartieru )" longdesc="21" /> ! si apoi m-am trezit
MeJe- Level 7
Data de inscriere : 28/12/2010
era intr`o seara de vara .. eu si prietenele mele stateam si vb despre tokio hotel in special bill ... dupa vreo 3 ore de vb se facuse deja intuneric era crek vreo 10-10:30 iar eu ca de obicei am intrat in casa pe geam k mama si tata stiuau ca eu dormeam .. .. cand mam pus in pat cand am adormit )" longdesc="21" />
se facea ca eram intr`o padure .. era bezna .. si din tufisuri se auzeau tot felul de zgomote .. .. dintr`o data ajung la o autostrada ... timp de muuuultee min nu trecuse nici o masina apoi vine o masina mare .. cu cei de la TH desenati pe ea .. eu fac semn sa opreasca .. cum sa ratez sansa asta ... :> .. cand sa oprit masina a coborat din ea bill .. cand lam vazut era sa lesin .. dar miam revenit .. ma ajutat sa urc in masina dupa care ma intrebat dc ma plimb eu noaptea sg pe strazi .. si mai ales langa o padure .. eu iam zis ca mam ratacit.. ( neavand ce sa inventez deoarece nu st cum am ajuns acolo ) dupa o scurta conv ( nu`mi mai amintesc sg ce ) am intrat parca intr`o cabina si acolo se aflau toti 4 ( :X ) mam asezat pe un fotoliu si am inceput sa pov .. dupa cateva min tom , gustav si georg sau dus in alta camera .. si am ramas numai cu bill .. el parea ca e foarte apropiat de mine ... apoi am vb despre mine .. apoi despre el si la un moment dat a vrut sa ma sarute .. si chiar a facut`o .. dar la al doilea sarut n`am apucat pt ca ma trezit " mama " sa merg la scoala ... nush ce o fi apucat`o ca era Sambata .. eram atat de furioasa incat mi`a venit sa urlu .. dar mam abtinut cu greu ..
nush ce o fi fost cu mama ca daca nu venea ea cine st ce sa mai intampla cu mine si cu bill 8-> ..
off... daca ar fi real:X
se facea ca eram intr`o padure .. era bezna .. si din tufisuri se auzeau tot felul de zgomote .. .. dintr`o data ajung la o autostrada ... timp de muuuultee min nu trecuse nici o masina apoi vine o masina mare .. cu cei de la TH desenati pe ea .. eu fac semn sa opreasca .. cum sa ratez sansa asta ... :> .. cand sa oprit masina a coborat din ea bill .. cand lam vazut era sa lesin .. dar miam revenit .. ma ajutat sa urc in masina dupa care ma intrebat dc ma plimb eu noaptea sg pe strazi .. si mai ales langa o padure .. eu iam zis ca mam ratacit.. ( neavand ce sa inventez deoarece nu st cum am ajuns acolo ) dupa o scurta conv ( nu`mi mai amintesc sg ce ) am intrat parca intr`o cabina si acolo se aflau toti 4 ( :X ) mam asezat pe un fotoliu si am inceput sa pov .. dupa cateva min tom , gustav si georg sau dus in alta camera .. si am ramas numai cu bill .. el parea ca e foarte apropiat de mine ... apoi am vb despre mine .. apoi despre el si la un moment dat a vrut sa ma sarute .. si chiar a facut`o .. dar la al doilea sarut n`am apucat pt ca ma trezit " mama " sa merg la scoala ... nush ce o fi apucat`o ca era Sambata .. eram atat de furioasa incat mi`a venit sa urlu .. dar mam abtinut cu greu ..
nush ce o fi fost cu mama ca daca nu venea ea cine st ce sa mai intampla cu mine si cu bill 8-> ..
off... daca ar fi real:X
Izy Izuk- Level 6
Data de inscriere : 10/09/2011
inchide si tu usa cu cheia )" longdesc="21" />
~DJ.alex~- Level 4
Asa fac de acuma inainte:))
Zic: Mamaa!! Lasa`ma in P*la mea ca visez si yo cu bill!! )" longdesc="21" />
Zic: Mamaa!! Lasa`ma in P*la mea ca visez si yo cu bill!! )" longdesc="21" />
Izy Izuk- Level 6
clar
asa sai zici ca poate te intelege LOL
asa sai zici ca poate te intelege LOL
~DJ.alex~- Level 4
Nu ma mai deranjaza in viatza ei )" longdesc="21" />
Izy Izuk- Level 6
Lol! Ce mai vise, eu nu am avut niciodată unul doar cu Bill.
Odată am visat că mă întorceam de la şcoală şi tata şi Bill şi Tom vorbeau cu el pe canapea. Şi cică se cunoşteau din armată şi ei au zâmbit când m-au văzut şi au spus că urmează să sosească şi Gustav şi Georg.
A fost bestial, taică-miu are 44 de ani!
Odată am visat că mă întorceam de la şcoală şi tata şi Bill şi Tom vorbeau cu el pe canapea. Şi cică se cunoşteau din armată şi ei au zâmbit când m-au văzut şi au spus că urmează să sosească şi Gustav şi Georg.
A fost bestial, taică-miu are 44 de ani!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» sex whit Bill is like a...
» Funny photos whit Bill
» Have some fun with Bill =]]
» You are Bill
» vise cu tokio hotel
» Funny photos whit Bill
» Have some fun with Bill =]]