REVISTA TOKIO HOTEL
Pagina 1 din 1
13012011
REVISTA TOKIO HOTEL
Hey lume, azi mi-a venit o idee
Nu stiu cum vi se pare voua .. dar m-am gandit sa strang informatii sa si fac o revista despre Tokio Hotel .. cu ceva postere cu tot ce trebuie
Astep sa vad ce ziceti si voi si daca sunteti de acord o sa ma apuc
Nu stiu cum vi se pare voua .. dar m-am gandit sa strang informatii sa si fac o revista despre Tokio Hotel .. cu ceva postere cu tot ce trebuie
Astep sa vad ce ziceti si voi si daca sunteti de acord o sa ma apuc
REVISTA TOKIO HOTEL :: Comentarii
Pai ii o idee chiar foarte buna da` tu te referi la o revista care sa se vanda la magazine si chestii din-trastea sau cum /" longdesc="8" />
Iona,fara suparare dar informatziile pe care revista ta le-ar cuprinde ar trebui sa fie inedite si noi.. picante.. interviuri.. nu sa pui interviuri vechi si pe care totzi le stiu!
si nu vad cum ai sa faci tu rost de chestiile astea pe care le-am mentzionath eu.. dar anyway.. spor la lucru!
si nu vad cum ai sa faci tu rost de chestiile astea pe care le-am mentzionath eu.. dar anyway.. spor la lucru!
ar fi o ideea cu revista dar cum a zis si fata de mai sus trebuie lucruri noi in revta lucruri care sa nu le stim,dar spor la lucru si multa bafta cu revista
Ce idee tare !!!!!!!!! Dar daca vrem ca asta sa fie posibil trbuie sa stbilim locul si multe altele...
eu va pot ajuta la revista :d ma pricep sa fac pagini de reviste in photoshop
poi probabil defapt asta este doar ideea mea
sa se faca un blog si sa apara acolo toate numerele. si etc.
sa se faca un blog si sa apara acolo toate numerele. si etc.
si revista sa se numeasca: Monsoon Mania ?" longdesc="39" /> [iara e iddeea mea]
Mult succes dar sună dificil!
Dar dacă de exemplu traduci nişte chestii din alte limbi oamenii nu ştiu, k şi ăia de la Popcorn copiază după Popcorn-ul german
Dar dacă de exemplu traduci nişte chestii din alte limbi oamenii nu ştiu, k şi ăia de la Popcorn copiază după Popcorn-ul german
Subiecte similare
» Tokio Hotel-Ich Bin Da
» tokio hotel- hey you
» Tokio Hotel-Hey you
» Tokio Hotel-That day
» Tokio Hotel - Geh
» tokio hotel- hey you
» Tokio Hotel-Hey you
» Tokio Hotel-That day
» Tokio Hotel - Geh
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum