Piesa favorita ?
+45
Cherry Bomb
B I L L I T H A
Shane Dawson_Subsribe #5
LiebeMeineBesessenheitBK
NAT
M. Cookie
Black Rainbooow<3
Lore Tokita Kaulitz
deSire
Locust
~ale.TH~
alexandra_kaulitz
Reihan.
monyk@
Dark D.
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Ramiii_ram
BlackCat.Denny
AnTHonia
Eliza Iuliana
Alexa
Nephilim.
Bill&Tom
[:x]ρiтiк[:x]
thomas
Maddie
TommitzaLUV
dyddy
camylovebill
elenutza01th
Stefy-<3-Th
JulixVDK
billutza
bylly483
alissu
Dee`
georgiana
AlexandraPitiKa
Just_4_Tom
Ioana;x
souftrue
Freak.vamp
phantomrider.bill
ToxicHide
Ioana.TH
49 participanți
Tokio Hotel :D :: Pentru Voi :: Piese TH
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Piesa favorita ?
Pai a mea una este ... Through The Monsoon Lyrics, versurile sunt minunate si in mare parte imi place fiindca mi se cam potriveste ?" longdesc="39" /> Desi mereu va exista o melodie noua din partea lor, iar gusturile nu se discuta... de exemplu Automanic... este superba... apoi 1000 oceans, ar venii pe locul 3 in topul meu din acest moment... ?" longdesc="39" />
ToxicHide- New Member
Data de inscriere : 03/01/2010
Re: piesa favorita?
clar Spring Nicht ...a fost prima melodie a baietilor pe care am auzit-o. iar de pe noul album imi place World Behind My Wall si Phantomrider dar si celelalte piese sunt minunate...
phantomrider.bill- New Member
Data de inscriere : 03/01/2010
Varsta : 29
de pe noul album imi place foarte mult automatic, si darkside of the sun, dar toata sunt super
1000 merre..pentru ca a fost prima piesa care am ascultat`o dupa cateva luni bune .. daca nu ma insel aproape un an ..de pe noul album ?" longdesc="39" /> World Behind My Wall ,Noise,Hey You ( in ciuda comentarilor rautacioase ), Darkside of the Sun,Pain of Love,Human connect to human,humaniod..hai na ca va spun tot albumu aici )" longdesc="21" />...majoritatea de pe noul album imi plac :x..a da si Zoom in to me..o adorr :x
Freak.vamp- Level 1
Data de inscriere : 06/01/2010
Varsta : 28
ap`rope toate:P dar una imi plake MOLTH ./.. Tokio Hotel -Scream :X:X:X:X Besck piesa astA:P
souftrue- New Member
Data de inscriere : 06/01/2010
Varsta : 27
ca freak.vamp:)
pain of love. human connect to human, zoom into me, hey you, noise, darkside of the sun..dogs unleashed..forgotten children..deci tot albumul nou
aaaa
si ador MONSOON, Dont' jump[spring nich]...si rette mich si world behind my wall..
pain of love. human connect to human, zoom into me, hey you, noise, darkside of the sun..dogs unleashed..forgotten children..deci tot albumul nou
aaaa
si ador MONSOON, Dont' jump[spring nich]...si rette mich si world behind my wall..
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
Pai...De pe vechiul album mi-a placut nespus de mult Rette mich.
Iar de pe albumul nou:
“Noise”
“Darkside of the Sun”
“Automatic”
“World Behind My Wall”
“Humanoid”
“Forever Now”
“Pain of Love”
“Dogs Unleashed”
“Human Connect to Human”
“Alien”
“Phantomrider”
“Zoom into Me”
Noise e genul de piesa pe care as asculta-o la maxim cand as vrea sa ma descarc. E placuta la ascultare cu un refren ce poate fi retinut usor astfel ca nici nu-mi imaginez cum se manifesta publicul pe piesa asta la concerte.
Darkside of the sun poate fi oricand difuzata la radio – desi stim cu totii ca nu orice rock intra la radiourile comerciale. O varianta soft pentru promovare m-ar putea convinge ca merita nambar uan. Desi piesa este una dintre cele mai reusite nu pot sa zic ca e favorita mea.
Automatic e super piesa.Cu aceasta melodie am inceput sa ascult tot albumul Humanoid.Au facut o schimbare de look si am ramas putin socata,dar mi-am revenit.
World behind my wall e pana in prezent preferata mea. Poate si datorita titlului foarte inspirat, poate si datorita melodiei pe care deseori le intalneam in muzica romaneasca sau poate pentru ca-mi plac baladele rock.
Humanoid este ceva foarte....care sa te-aduca in adancul sufletului...
Forever now demonstreaza calitatile vocale ale lui Bill si mi-ar placea o aud life.
Pain of love incepe putin mai creepy iar pe alocuri parca ar fi desprinsa de pe backgroundul unui film horror. Insa piesa e cat se poate de ok iar partea mea preferata e “on and on and on and on [...] we don’t belong belong belong” – nu v-ati dori sa ma auziti cantand-o
Dogs Unleashed este singura melodie care imi place putin,deoarece aduce un aer de Hituri din '90
Human connect to human e perfecta pentru imn. imi si imaginez piesa cantata de sute de mii de oameni. Te prinde si e genul de melodie pe care dai din cap, chiar si involuntar )
Phantomrider are un mesaj mai emo. E trista si nervoasa in acelasi timp facandu-te sa treci de la stare la stare. Mie nu-mi place si consider ca nu face parte din schimbarea lor de stil )
Zoom into me imi place foooarte tare. E o balada sensibila numai buna pentru incheiat un album plin de piese faine.
Iar de pe albumul nou:
“Noise”
“Darkside of the Sun”
“Automatic”
“World Behind My Wall”
“Humanoid”
“Forever Now”
“Pain of Love”
“Dogs Unleashed”
“Human Connect to Human”
“Alien”
“Phantomrider”
“Zoom into Me”
Noise e genul de piesa pe care as asculta-o la maxim cand as vrea sa ma descarc. E placuta la ascultare cu un refren ce poate fi retinut usor astfel ca nici nu-mi imaginez cum se manifesta publicul pe piesa asta la concerte.
Darkside of the sun poate fi oricand difuzata la radio – desi stim cu totii ca nu orice rock intra la radiourile comerciale. O varianta soft pentru promovare m-ar putea convinge ca merita nambar uan. Desi piesa este una dintre cele mai reusite nu pot sa zic ca e favorita mea.
Automatic e super piesa.Cu aceasta melodie am inceput sa ascult tot albumul Humanoid.Au facut o schimbare de look si am ramas putin socata,dar mi-am revenit.
World behind my wall e pana in prezent preferata mea. Poate si datorita titlului foarte inspirat, poate si datorita melodiei pe care deseori le intalneam in muzica romaneasca sau poate pentru ca-mi plac baladele rock.
Humanoid este ceva foarte....care sa te-aduca in adancul sufletului...
Forever now demonstreaza calitatile vocale ale lui Bill si mi-ar placea o aud life.
Pain of love incepe putin mai creepy iar pe alocuri parca ar fi desprinsa de pe backgroundul unui film horror. Insa piesa e cat se poate de ok iar partea mea preferata e “on and on and on and on [...] we don’t belong belong belong” – nu v-ati dori sa ma auziti cantand-o
Dogs Unleashed este singura melodie care imi place putin,deoarece aduce un aer de Hituri din '90
Human connect to human e perfecta pentru imn. imi si imaginez piesa cantata de sute de mii de oameni. Te prinde si e genul de melodie pe care dai din cap, chiar si involuntar )
Phantomrider are un mesaj mai emo. E trista si nervoasa in acelasi timp facandu-te sa treci de la stare la stare. Mie nu-mi place si consider ca nu face parte din schimbarea lor de stil )
Zoom into me imi place foooarte tare. E o balada sensibila numai buna pentru incheiat un album plin de piese faine.
Just_4_Tom- New Member
Data de inscriere : 10/01/2010
1. Monsoon
2. Rette mich
3. Scream
4. Ready set go
5. Automatic..
etc )" longdesc="21" />
Imi plac toate
2. Rette mich
3. Scream
4. Ready set go
5. Automatic..
etc )" longdesc="21" />
Imi plac toate
hem...pai uite Top10:
1)Springt Nicht[Don't Jump]
2)Monsoon
3)1000 oceans
4)Humanoid
5)Attention
6)In your shadow
7)Automatisch
8)Scream[Schrei]
9)That day
10)Hey du
1)Springt Nicht[Don't Jump]
2)Monsoon
3)1000 oceans
4)Humanoid
5)Attention
6)In your shadow
7)Automatisch
8)Scream[Schrei]
9)That day
10)Hey du
georgiana- Level 2
Love and dead
Spring Nicht
Monsoon
Ready set go.
Forgotten children
asta e top 5.
Cum am mai spus de multe ori,albumu Humanoid e copil mic pe langa celelalte albume,dar totusi de pe aici imi place Attention si Love & death
Spring Nicht
Monsoon
Ready set go.
Forgotten children
asta e top 5.
Cum am mai spus de multe ori,albumu Humanoid e copil mic pe langa celelalte albume,dar totusi de pe aici imi place Attention si Love & death
Dee`- New Member
pai prima pe care am auzito a fost love is dead dar pe care mam indragostit a fosdt monsoon deki.....monsoon
alissu- Level 7
Data de inscriere : 11/01/2010
nu as putea sa fac un clasament dar asa de la inceput...am avut o perioada in care ascultam de zeci de ori pe zi spring nicht..e..profunda..am invatato pe de rost:X,der letze tag,schrei,monsun,ready set go,vergessene kinder...break away e una din pref mele:X si sa nu uitam variantele live de pe zimmer live...unele sunt chiar reusitenu nu degeaba au castigat atataea premii pt prestatii live;) de pe noul album imi plac toate:X..e prima data knd dintrun album imi plac chiar toate:X..dar in special noise,humanoid,love and death,screamin..ce mai..toate:))
bylly483- Level 1
Data de inscriere : 12/01/2010
Varsta : 35
prima mea mel a fost "don't jump"...si cred ca mel si videoul sunt cele mai tari de la th....
oricum si screamm...si monsoon la fel dde frumoase sunt;....
si de pe albumul nou :
Automatic...
World behind my wall
Humanoid
si
Human connect to human,,,,,
phoi sincer mie imi plac toate melodiile...dar astea sunt de top...
oricum si screamm...si monsoon la fel dde frumoase sunt;....
si de pe albumul nou :
Automatic...
World behind my wall
Humanoid
si
Human connect to human,,,,,
phoi sincer mie imi plac toate melodiile...dar astea sunt de top...
billutza- Level 4
Data de inscriere : 18/01/2010
Automatisch
Vergessen Kinder
Scream
Vergessen Kinder
Scream
JulixVDK- Level 2
Data de inscriere : 18/01/2010
Varsta : 32
1.Don't jump
2.monsoon
3.dogs unleashed
4.1000 oceans
5.hey you
hehe asta e top 5 dar oricum toate sunt reusite..le ador pe toate :X:X
2.monsoon
3.dogs unleashed
4.1000 oceans
5.hey you
hehe asta e top 5 dar oricum toate sunt reusite..le ador pe toate :X:X
georgiana- Level 2
imi plac foarte mult toate melodiile lor dar preferatele mele sunt In Your Shadow,Attention,Scream,Automatic,Geisterfahreh,Forever Now,By Your Side...si lista ar tot continua ...
Stefy-<3-Th- New Member
Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 28
poi:-?..prima melodie pe kre am ascultat`o cu tokio hotel8-> a fost "Don`t Jump"..deci e preferata meah..si dupa albumul cel nou imi place cel mai mult"Hey You"..o ador:X:X:X:X:X
elenutza01th- Level 8
Data de inscriere : 03/02/2010
mie imi place tot albumul humanoid dar si celelalte albume
camylovebill- Level 3
Data de inscriere : 11/02/2010
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Tokio Hotel :D :: Pentru Voi :: Piese TH
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum: