Bill Kaulitz - Mi-e frica sa nu fiu asasinat
5 participanți
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 1 din 1
Bill Kaulitz - Mi-e frica sa nu fiu asasinat
Bill Kaulitz este protagonistul noului numar al revistei Stern. Cu aceasta ocazie, cantaretul a realizat un pictorial pentru toate fanele sale si vorbit despre ceea ce ii provoaca temeri.
Intrebat daca s-a simtit vreodata in pericol de cand este vedeta, Bill Kaulitz a replicat ca da. Acesta este si motivul pentru care are garzi de corp care il insotesc peste tot.
Artistul isi aminteste ca, aflat la un eveniment, a fost atacat de un barbat care avea un cutit in mana si voia sa-l injunghie.
`Cred ca asa ceva mi se poate intampla (n.r. sa fie asasinat). Germania este pentru noi (n.r. Tokio Hotel) un fel de Big Brother imens. Oamenii ne vad oriunde am merge`, a afirmat Kaulitz.
Cu toate acestea, el nu are de gand sa plece din orasul natal, Magdeburg, pentru ca gestul sau ar putea fi interpretat ca fiind de mare fita.
`Aici locuieste familia mea, aici e casa mea. Nu pot intoarce spatele germanilor`.
Cat despre viata personala, Bill Kaulitz n-a oferit niciun detaliu picant, ci s-a rezumat la a preciza ca inca este in cautarea unei fete cu care sa aiba o relatie spirituala.
In alta ordine de idei, trupa Tokio Hotel a scapat de fetele care ii hartuiau. Acestea erau cunoscute sub numele de `Afghans On Tour` si ii urmareau peste tot pe baieti.
Potrivit ziarului Bild, fetele s-au intors in Franta si nu vor sa mai auda de Tokio Hotel.
Si acum, poze noi cu Bill Kaulitz, realizate pentru revista Stern:
Intrebat daca s-a simtit vreodata in pericol de cand este vedeta, Bill Kaulitz a replicat ca da. Acesta este si motivul pentru care are garzi de corp care il insotesc peste tot.
Artistul isi aminteste ca, aflat la un eveniment, a fost atacat de un barbat care avea un cutit in mana si voia sa-l injunghie.
`Cred ca asa ceva mi se poate intampla (n.r. sa fie asasinat). Germania este pentru noi (n.r. Tokio Hotel) un fel de Big Brother imens. Oamenii ne vad oriunde am merge`, a afirmat Kaulitz.
Cu toate acestea, el nu are de gand sa plece din orasul natal, Magdeburg, pentru ca gestul sau ar putea fi interpretat ca fiind de mare fita.
`Aici locuieste familia mea, aici e casa mea. Nu pot intoarce spatele germanilor`.
Cat despre viata personala, Bill Kaulitz n-a oferit niciun detaliu picant, ci s-a rezumat la a preciza ca inca este in cautarea unei fete cu care sa aiba o relatie spirituala.
In alta ordine de idei, trupa Tokio Hotel a scapat de fetele care ii hartuiau. Acestea erau cunoscute sub numele de `Afghans On Tour` si ii urmareau peste tot pe baieti.
Potrivit ziarului Bild, fetele s-au intors in Franta si nu vor sa mai auda de Tokio Hotel.
Si acum, poze noi cu Bill Kaulitz, realizate pentru revista Stern:
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
Re: Bill Kaulitz - Mi-e frica sa nu fiu asasinat
Mrf pozele
Si am mai citit articolul pe net
Si am mai citit articolul pe net
Elena- Level 6
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 27
mama ce poze )" longdesc="21" />
teo- Level 5
Data de inscriere : 20/05/2010
Iti plac )" longdesc="21" /> ? mie daa
Adica..Na Bill e fotogenic
Adica..Na Bill e fotogenic
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
mie una nu`mi prea plac.....
mai frumy era Bill de dinainte....
cu parul ciufulici, fara haine prea sofisticate...
acum parca...parca...nu mai e el (" longdesc="20" /> imi pare rau k s`a schimbat atat de mult (" longdesc="20" />
SINCER (" longdesc="20" />
mai frumy era Bill de dinainte....
cu parul ciufulici, fara haine prea sofisticate...
acum parca...parca...nu mai e el (" longdesc="20" /> imi pare rau k s`a schimbat atat de mult (" longdesc="20" />
SINCER (" longdesc="20" />
dyddy9701- Level 3
Data de inscriere : 02/04/2010
Varsta : 28
Mie imi place si acu'
::
Elena- Level 6
Data de inscriere : 07/03/2010
Varsta : 27
Da ii fotogenic da nu stiu cred ca m-am obisnuit cu Bill ..stiti ce vreau sa spun ..sau poate nu..si ce fotogenic arata cu tricou ala din imaginea a-3-a .. )" longdesc="21" />
teo- Level 5
Data de inscriere : 20/05/2010
Adevarul e ca Bill s.a schimbat enorm ...aveam 11 ani in 2005 cand s.au lansat...eram inebunita...pana mai anii trecuti..acum insa bill numai e bill...adoram freza dinainte... (acum... :(srry
Andra.14- New Member
Data de inscriere : 29/10/2010
Subiecte similare
» Hot Boy : Bill Kaulitz .
» Bill Kaulitz
» Bill Kaulitz are prietena?
» Bill si Tom Kaulitz, in revista GQ
» Bill Kaulitz face pe manechinul la Milano
» Bill Kaulitz
» Bill Kaulitz are prietena?
» Bill si Tom Kaulitz, in revista GQ
» Bill Kaulitz face pe manechinul la Milano