[Cateva Randuri Din Inima:x`]
+4
TommitzaLUV
Ioana;x
alissu
elenutza01th
8 participanți
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
[Cateva Randuri Din Inima:x`]
Buun!Deci aici...
O sa ne imaginam ca suntem in fata unui membru din TH[Tom,Bill,Gustav,Georg]
Si sa ii facem o declaratie de dragoste...
PS:Alegeti voi cui vreti sa ii faceti declaratia:D
O sa ne imaginam ca suntem in fata unui membru din TH[Tom,Bill,Gustav,Georg]
Si sa ii facem o declaratie de dragoste...
PS:Alegeti voi cui vreti sa ii faceti declaratia:D
elenutza01th- Level 8
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 27
Re: [Cateva Randuri Din Inima:x`]
.....ce declaratie de dragoste? eu nu as avea tupeu sa spun nici buna )" longdesc="21" />
alissu- Level 7
Data de inscriere : 11/01/2010
i`as spune lu Tom
" tom, acum sa am ocazia sa`ti spun ce simt, pot sa`ti marturisesc ca tin la tine. Nu numai ca esti vedeta, uite..eu inainte sa`mi placa TH ziceam ce`s cu astia..dar ma uitam la posterele fratelui meu, sau asa in general prin reviste si ziceam 'Ma..dar asta fratele lui Bill, Tom ii destul de dragut'. Si sincer acum nu pot sa`ti spun ca 'te iubesc' pt ca probabil dragostea mea este una fantastica, dar pot sa spun ca te admir si ca esti idolul meu."
" tom, acum sa am ocazia sa`ti spun ce simt, pot sa`ti marturisesc ca tin la tine. Nu numai ca esti vedeta, uite..eu inainte sa`mi placa TH ziceam ce`s cu astia..dar ma uitam la posterele fratelui meu, sau asa in general prin reviste si ziceam 'Ma..dar asta fratele lui Bill, Tom ii destul de dragut'. Si sincer acum nu pot sa`ti spun ca 'te iubesc' pt ca probabil dragostea mea este una fantastica, dar pot sa spun ca te admir si ca esti idolul meu."
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
vhaiii:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
ce dragutz:D:X
acum o sa pun si eop
"Trist...acesta este cuvantul care iti vine in minte cand ma vezi...Nush..poate ai acels "vino in coace"..care ma face sa tanjesc dupa buzele tale...buzele tale atat de...de perfecte!"Te iubesc" ce cuvant usor de spus,nu?Greu de simtit ceva atunci knd le rostesti..Stiu ca nu`s perfecta..Dar...tie nu iti pasa cat sufar...cat plang..cat de rau ma ranesti cand te vad cu alta fata..Plang...voi Plange..Dar degeaba...Cui ii pasa?..Nimanui...Decat mie..Te urasc pentru ca ma faci sa te iubesc,ca ma faci sa plang.M`am saturat,dar nu pot face nimic,sunt deja pierduta in iad,infern.O sa vina sfarsitul si o sa`mi iau ADIO!..Inca un cuvat usor de spus..dar pentru mine este destul de greu sa`ti spun asta...dar tie iti este usor sa pleci...Tom numai pot traii fara tine.Vreau sa fi langa mine atunci cand ma simt singura,distrusa,terminata.Dar nu...este doar un vis..Niciodata nu o sa se intample.Dar cand vei pleca sa iti mai amintesti din cand in cand de mine.Si o sa realizezi cat te`am iubit..TOM KAULITZ POT SPUNE CA ESTI PACATUL MEU..CEL MAI MARE...ASA ESTE...DAR CU TOATE ASTEA ESTI CEL MAI IMPORTANT PENTRU MINE.....
TE IUBESC"
BY ELLA:X
ce dragutz:D:X
acum o sa pun si eop
"Trist...acesta este cuvantul care iti vine in minte cand ma vezi...Nush..poate ai acels "vino in coace"..care ma face sa tanjesc dupa buzele tale...buzele tale atat de...de perfecte!"Te iubesc" ce cuvant usor de spus,nu?Greu de simtit ceva atunci knd le rostesti..Stiu ca nu`s perfecta..Dar...tie nu iti pasa cat sufar...cat plang..cat de rau ma ranesti cand te vad cu alta fata..Plang...voi Plange..Dar degeaba...Cui ii pasa?..Nimanui...Decat mie..Te urasc pentru ca ma faci sa te iubesc,ca ma faci sa plang.M`am saturat,dar nu pot face nimic,sunt deja pierduta in iad,infern.O sa vina sfarsitul si o sa`mi iau ADIO!..Inca un cuvat usor de spus..dar pentru mine este destul de greu sa`ti spun asta...dar tie iti este usor sa pleci...Tom numai pot traii fara tine.Vreau sa fi langa mine atunci cand ma simt singura,distrusa,terminata.Dar nu...este doar un vis..Niciodata nu o sa se intample.Dar cand vei pleca sa iti mai amintesti din cand in cand de mine.Si o sa realizezi cat te`am iubit..TOM KAULITZ POT SPUNE CA ESTI PACATUL MEU..CEL MAI MARE...ASA ESTE...DAR CU TOATE ASTEA ESTI CEL MAI IMPORTANT PENTRU MINE.....
TE IUBESC"
BY ELLA:X
elenutza01th- Level 8
incerc si yo ( app Ella ii foarte dragutzzzz :X )
bill tu ai fost pt mine un idol,un adevarat prieten......in melodiile tale am simtit ca exista cineva care ma intelege,care stie ce inseamna suferinta....stiu ca pt tine nu insemn decat o alta fana poate disperata dar tu pt mine insemni totul te iubesc poate nu ca iubit te iubesc pt sufletul tau din nautru,pt vocea ta cu care mi-ai redus din suferinta , cu care am simtit ca am un umar pe care sa plang,iar lacrimile mele au ramas marturiile dragostei mele pt tine ! I LOVE YOU MUCH! alissu
bill tu ai fost pt mine un idol,un adevarat prieten......in melodiile tale am simtit ca exista cineva care ma intelege,care stie ce inseamna suferinta....stiu ca pt tine nu insemn decat o alta fana poate disperata dar tu pt mine insemni totul te iubesc poate nu ca iubit te iubesc pt sufletul tau din nautru,pt vocea ta cu care mi-ai redus din suferinta , cu care am simtit ca am un umar pe care sa plang,iar lacrimile mele au ramas marturiile dragostei mele pt tine ! I LOVE YOU MUCH! alissu
alissu- Level 7
mersi alissu!
si randurile tale sunt sooper:X
si randurile tale sunt sooper:X
elenutza01th- Level 8
i`as mai spune
"omule..nu`s romantica din fire, dar..stii..nu te mai fute cu toate ca nu`i bine, si ma seci pe creier cand o faci..deci..:-w Tom Kaulitz Trumper...cum am mai zis pana nu te vad in fata si voi sta cv tim cu tine..inca nu pot zice ca te iubesc,dar te plac, nu zic nu. "
"omule..nu`s romantica din fire, dar..stii..nu te mai fute cu toate ca nu`i bine, si ma seci pe creier cand o faci..deci..:-w Tom Kaulitz Trumper...cum am mai zis pana nu te vad in fata si voi sta cv tim cu tine..inca nu pot zice ca te iubesc,dar te plac, nu zic nu. "
Ioana;x- Level 8
))
esti nebuna femee;)))))
esti nebuna femee;)))))
elenutza01th- Level 8
))))
da stiu
)" longdesc="21" />))
da stiu
)" longdesc="21" />))
Ioana;x- Level 8
)" longdesc="21" /> da stiu si yo ca sunteti
alissu- Level 7
ne bucuram
Ioana;x- Level 8
si eop ma bucur ca suntem=))
elenutza01th- Level 8
Pai..
„Tom..as putea spune ca te iubesc..insa nu stiu daca este asa ..poate este o iubire pentru o vedeta..si nimic mai mult..insa atractia exista..buzele,ochii..corpul tau..tot imi place la tine..
I just love you Ich Liebe Dich
„Tom..as putea spune ca te iubesc..insa nu stiu daca este asa ..poate este o iubire pentru o vedeta..si nimic mai mult..insa atractia exista..buzele,ochii..corpul tau..tot imi place la tine..
I just love you Ich Liebe Dich
TommitzaLUV- Level 7
Data de inscriere : 11/02/2010
scurt si la obietc!
imi place!:X
bv`o
imi place!:X
bv`o
elenutza01th- Level 8
super fetele
eu i-am scris lu Tommy o poezie.... bine recunosc, o inparte cu Kiro, da asta-i partea a-2-a
Macar ash vrea sa te privesc,
Astazi sau poate maine,
Asta-mi doresc caci te iubesc,
Dar nu ajung la tine.
O inima tu ai furat,
Dar nu ai mai adus-o,
Si dragostea tot tu miai loat,
Dar nu shtiu unde-ai pus-o.
Ash vrea o clipa de-ai putea,
Sa mio acorzi doar mie,
Satzi spun ca doar magia ta
Cand mor ma mai invie.
eu i-am scris lu Tommy o poezie.... bine recunosc, o inparte cu Kiro, da asta-i partea a-2-a
Macar ash vrea sa te privesc,
Astazi sau poate maine,
Asta-mi doresc caci te iubesc,
Dar nu ajung la tine.
O inima tu ai furat,
Dar nu ai mai adus-o,
Si dragostea tot tu miai loat,
Dar nu shtiu unde-ai pus-o.
Ash vrea o clipa de-ai putea,
Sa mio acorzi doar mie,
Satzi spun ca doar magia ta
Cand mor ma mai invie.
denn' kiiroo- Level 3
Data de inscriere : 18/04/2010
Ce dragutt
TommitzaLUV- Level 7
dragut mah ce ati scris voi
eo...
habar nu am ce sa scriu
eo...
habar nu am ce sa scriu
Elena- Level 6
Data de inscriere : 07/03/2010
Incerarca copile )" longdesc="21" />)
TommitzaLUV- Level 7
bha , nebunelor , eu n'am inspiratie )" longdesc="21" />) nu's romantica )" longdesc="21" /> eu sunt doar nebuna )" longdesc="21" />)
Maddie- Level 6
Varsta : 26
Pai zi cv nebun )" longdesc="21" />
TommitzaLUV- Level 7
app: cred ca o las balta cu poeziile si incerc ceva mai original:
Tom, in puii mei, te vreau bua, te vreau de aproape 5 ani, si asta e momentu...deci "
Tom, in puii mei, te vreau bua, te vreau de aproape 5 ani, si asta e momentu...deci "
denn' kiiroo- Level 3
Data de inscriere : 18/04/2010
alissu- Level 7
oodaa=)))
elenutza01th- Level 8
Doh deci... =))COCALAR HATER: Urasc persoanele care urasc TH si ii cred retardati doar pentru cum arata...Daca ar asculta MACAR o melodie de-a lor, nu i-ar mai crede asa, dar acesti oameni sunt caposi, increzuti si Nu stiu ce inseamna look cool Deci...Oameni buni, TH nu sunt drogati sau retardati, as cum credeti voi baa " longdesc="47" />
AiUnCrEaMsNiTpEaCoPeRiS$S- New Member
Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 26
Asaa maa )" longdesc="21" />
TommitzaLUV- Level 7
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Inima de gheata
» Cateva modificari :D
» Cateva date despre Bill
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
» Cateva modificari :D
» Cateva date despre Bill
» Cateva lucruri amuzante despre zodia ta!
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum