Rhyme or Reason
Pagina 1 din 1
21072012
Rhyme or Reason
Well, nu am gasit topicul unde pot sa postez adresa noului blog, deci am decis sa o fac aici.
Este un blog facut impreuna cu Mishee (Vanessa) unde postam diferite chestii, creatii, ganduri...de toate )" longdesc="21" />
Well, daca ne dati follow, va dam si noi )" longdesc="21" /> . Sper sa va placa! Asteptam parerile si intrebarile la sectiunea 'ASK'.
Este un blog facut impreuna cu Mishee (Vanessa) unde postam diferite chestii, creatii, ganduri...de toate )" longdesc="21" />
Well, daca ne dati follow, va dam si noi )" longdesc="21" /> . Sper sa va placa! Asteptam parerile si intrebarile la sectiunea 'ASK'.
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Rhyme or Reason :: Comentarii
Nu folosesc si poate deaia nu am vazut, astept sa vad mai multe postari pe Blog. Am o intrebare.
Parca ai mai avut un blog cu Andreea? Nu mai stiu daca o chema asa, avea par saten si ochii albastri I.M of U.T, ce s-a intamplat cu el?
Parca ai mai avut un blog cu Andreea? Nu mai stiu daca o chema asa, avea par saten si ochii albastri I.M of U.T, ce s-a intamplat cu el?
Sters! A fost cu Alis (Bubbles) prin vremurile bune. Asta e oricum mai reusit, zic eu. Iti multumesc . Am si eu nevoie de reclama, daaaah . Well, nu mai exista...bye-bye I,M. of U.T. <3.
Alis-Andreea, Merge )" longdesc="21" />
Merci de lamurire <3. Sper sa faceti cat mai multe posturi reusite.
Merci de lamurire <3. Sper sa faceti cat mai multe posturi reusite.
Sequere. a scris:Multuuu' <3
Tu nu ai blog? Fa-ti unuuuul ca nu scapi de mine!!!
Nu ma pasioneaza. Prefer sa vad alti cum posteaza.
E foarte mişto blog-ul. Îmi place font-ul de la titlu şi cam tot aspectul blog-ului. Succes mai departe cu el!
App: Desenul cu tipa aia spion e genial! Nu ştiu cum ai reuşit să-l faci în pix, eu de obicei la un desen tai de douăzeci de mii de ori. )" longdesc="21" />
App: Desenul cu tipa aia spion e genial! Nu ştiu cum ai reuşit să-l faci în pix, eu de obicei la un desen tai de douăzeci de mii de ori. )" longdesc="21" />
Asta ma enerveaza si pe mine. In creion sunt mai nesigura pe mine, dar cu pixul ma descurc mult mai bine. Ce zici de intentia cu trupa? Nu-i cam exagerata? :>
Interesantă. )" longdesc="21" />Sequere. a scris:Asta ma enerveaza si pe mine. In creion sunt mai nesigura pe mine, dar cu pixul ma descurc mult mai bine. Ce zici de intentia cu trupa? Nu-i cam exagerata? :>
Dacă mă apuc şi eu de tobe mă primţi în trupă? )" longdesc="21" />
App, voi două vă cunoaşteţi? ?" longdesc="39" />
Ne cunoastem. Nu personal, dar am vorbit la telefon, poze, stuff. Multe trupe s-au format asa. Sa stii ca te-am primi cu mare drag! In 3 ani, daca le stapanesti, locul ti-e asigurat. Nu glumesc! Pana atunci Vanessa (Mishee) va stapani bass-ul si eu chitara. Cu vocalul ne descurcam. Ce zici? :>
Wow! Deci chiar îmi place ideea, super. Dar nu vă bazaţi pe faza cu tobele, sunt complet paralelă cu muzica. Puneţi şi voi anunţuri, ceva să găsiţi un toboşar sau ce vă mai trebuie. ?" longdesc="39" />Ne cunoastem. Nu personal, dar am vorbit la telefon, poze, stuff. Multe trupe s-au format asa. Sa stii ca te-am primi cu mare drag! In 3 ani, daca le stapanesti, locul ti-e asigurat. Nu glumesc! Pana atunci Vanessa (Mishee) va stapani bass-ul si eu chitara. Cu vocalul ne descurcam. Ce zici? :>
O sa o facem. Intai trebuie sa ma asigur ca ajung la facultate in Bucuresti pentru a ne intalni. Incearca macar! Mi-ar placea sa ne intalnim xd !
Imi promiti ca incerci? o.o
Nah... Sigur nu are cine să mă înveţe să cânt şi apoi, ţi-am spus, nu sunt bună la muzică.Sequere. a scris:O sa o facem. Intai trebuie sa ma asigur ca ajung la facultate in Bucuresti pentru a ne intalni. Incearca macar! Mi-ar placea sa ne intalnim xd !
Dar dacă vrei să ne întâlnim am putea găsi altceva. " longdesc="6" /> Oricum să ştii că eu nu cred că merg la facultate în Bucureşti... )" longdesc="21" />
Nici eu, dar atat timp cat Vanessa are sperante, mi le stric )" longdesc="21" />
Si eu am avut aceeasi problema cu chitara, dar acum mi-am gasit profesor. " longdesc="6" /> . La mine in oras exista 'Palatul Copiilor' unde te invata sa canti la tobe si pian gratis. La voi nu exista asa ceva? ?" longdesc="39" />
Si eu am avut aceeasi problema cu chitara, dar acum mi-am gasit profesor. " longdesc="6" /> . La mine in oras exista 'Palatul Copiilor' unde te invata sa canti la tobe si pian gratis. La voi nu exista asa ceva? ?" longdesc="39" />
Ba da, dar ţi-am spus, nu sunt bună la muzică şi nu are rost să încerc să fac ceva la care oricum nu mă pricep.La mine in oras exista 'Palatul Copiilor' unde te invata sa canti la tobe si pian gratis. La voi nu exista asa ceva? ?"
Poftim? Nici eu nu am crezut ca am ureche muzicala pana nu a pus mana pe chitara. Voce nu, aia mai poate astepta. Nu cred ca nu simti ritmul, la cata muzica buna bagi in tine! :-w
Măi, nu ştiu... )" longdesc="21" />Nu cred ca nu simti ritmul, la cata muzica buna bagi in tine! :-w
Mie mi-ar plăcea la nebunie să cânt la tobe, nu-mi pasă dacă am voce sau nu, pe aia dă-o naibii...
Mai văd eu ce fac, deocamdată stai să învăţ să mă dau cu skateboard-ul măcar.
Ah, ce ti-as da cu placa in cap acum! ~ oh, oh, oh!
Imi promiti da. Nu vreau sa aud ca nici macar nu ai incercat! Esti Nia a mea, nu? Baterista! <3
Imi promiti da. Nu vreau sa aud ca nici macar nu ai incercat! Esti Nia a mea, nu? Baterista! <3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum