Postare din plictiseala
Pagina 1 din 1
18072012
Postare din plictiseala
Ah, cand vad ce postari am facut pe aici imi vine sa-mi dau palme. Asspalm because le facepalm is too mainstream.
Oricum, am reusit sa descarc toate albumele trupei Breaking Benjamin. Nu stiu cati fani sunt pe aici. Eu una il ador pe Benjamin Burnley *cu toate defectele lui*. Vocea lui ma face sa.... . Il ador!
Oricum, vreau sa vad ce gusturi in muzica aveti. Mi-e lene sa ma uit pe la trupele care-mi plac, asa ca astept ca voi sa-mi spuneti ce va place xd
*da, postarea e din plictiseala )" longdesc="21" />
Oricum, am reusit sa descarc toate albumele trupei Breaking Benjamin. Nu stiu cati fani sunt pe aici. Eu una il ador pe Benjamin Burnley *cu toate defectele lui*. Vocea lui ma face sa.... . Il ador!
Oricum, vreau sa vad ce gusturi in muzica aveti. Mi-e lene sa ma uit pe la trupele care-mi plac, asa ca astept ca voi sa-mi spuneti ce va place xd
*da, postarea e din plictiseala )" longdesc="21" />
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Postare din plictiseala :: Comentarii
Re: Postare din plictiseala
Breaking Benjamin sunt o trupă foarte bună, dar nu îmi plac chiar extraordinar de tare, nu sunt stilul meu.
Nirvana, este trupa mea de suflet, întotdeauna mă regăsesc în versurile scrise de Kurt Cobain, care este într-un fel idolul meu în viaţă, din mai multe motive, dar nu stau să le mai înşirui aici.
Joan Jett este o altă cântăreaţă pe care o apreciez fiind una dintre puţinele femei care cântă rock şi o fac calumea.
Apoi AC DC, Metallica (cine nu-i iubeşte?), RHCP (care mă distrează la maxim), Sex Pistols, Limp Bizkit, Manowar, Sonata Arctica, Kid Rock, Kiss, Black Sabbath... şi mulţi alţii, dar ăştia sunt cei care-mi plac cel mai tare.
Nirvana, este trupa mea de suflet, întotdeauna mă regăsesc în versurile scrise de Kurt Cobain, care este într-un fel idolul meu în viaţă, din mai multe motive, dar nu stau să le mai înşirui aici.
Joan Jett este o altă cântăreaţă pe care o apreciez fiind una dintre puţinele femei care cântă rock şi o fac calumea.
Apoi AC DC, Metallica (cine nu-i iubeşte?), RHCP (care mă distrează la maxim), Sex Pistols, Limp Bizkit, Manowar, Sonata Arctica, Kid Rock, Kiss, Black Sabbath... şi mulţi alţii, dar ăştia sunt cei care-mi plac cel mai tare.
Cu tine stiu ca ma inteleg in materie de muzica. Eu una sunt atasata de trupa asta dintr-un motiv intemeiat (sa-ti verifici PM-ul pt a afla de ce).
Well, mai astept si alti membrisori xd
Well, mai astept si alti membrisori xd
Eu sunt aşa de mândră de soră-mea. Şi-a băgat năsucul în playlist-ul meu de pe telefon şi mi-a zis că îi plac melodii de la Nirvana, Sonata Arctica, Manowar, puţin AC DC, etc... )" longdesc="21" />
Ahhh <3
Eu sunt mandra de sora mea *aia cu 10 minute mai mica decat cealalta* ca a trecut de faza trupelor astea gen BVB si a inceput cu muzica rock mai de calitate xd
Eu sunt mandra de sora mea *aia cu 10 minute mai mica decat cealalta* ca a trecut de faza trupelor astea gen BVB si a inceput cu muzica rock mai de calitate xd
Vad ca v-a laudati surorile, eu nu am ce zice de fratimeo . E imun la muzica, poate e si varsta, dar eu cand avea 4 ani mancam atomic pe paine )" longdesc="21" />.
)))
Cati ani are acum?
Daca are sub 12, mai are ce creste )" longdesc="21" />
Cati ani are acum?
Daca are sub 12, mai are ce creste )" longdesc="21" />
Aproape 8, e un copil este foarte diferit de mine, eu eram baietoasa , rea, obraznica. El e linistit, ma face rele, dar nu se compara cu mine )" longdesc="21" />. El abea a terminat clasa 1. A invatat albetul mai devreme, citeste carti din primavara cand eu deaba in anul trecut m-am apucat )" longdesc="21" />, si cere sa invete tabla inmultiri, eu si acum fac erori (mici). Si cred ca o sa ii placa muzica rock, fiind capabil sa faca alegeri intelepte )" longdesc="21" />.
Da, adevarat. Are timp piticul xd
Fii mandru de el, mai! O sa fie ceva geniu, mai stii?
Fii mandru de el, mai! O sa fie ceva geniu, mai stii?
Mereu este un copil cuminte şi altul nebun. )" longdesc="21" />
Aşa e şi la mine.
Aşa e şi la mine.
Sequere. a scris:Fii mandru de el, mai! O sa fie ceva geniu, mai stii?
Are cu cine semana . Glumeam, sper sa ramana asa si sa nu se strice, am mare grija de el. Decand avea 5 ani tot dedea raspunsuri si punea intrebari de te lasa cu tema de gandire.
Bine, nu vreau să fiu cicălitoare, dar mă plictisi să vorbesc despre fraţi şi surori. )" longdesc="21" />
Târgu Jiu.Dark D. a scris:Si eu sunt.
Pai de unde esti tu? ?" longdesc="39" />
Tu de unde eştiiii?O da da da imi amintesc, mai aflasem odata, dar nu mai stiu.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum