Povestea de dragoste a unor copii inocenti
2 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 1 din 1
Povestea de dragoste a unor copii inocenti
Intr-un orasel mic din Germania locuiau 2 fete.
Una avea varsta de 17 ani. Ea era blonda, avea ochii albastri si ii placea sa isi traiasca viata.Numele ei era Katie , iar cealalta era Brookelle .... ea avea parul negru-albastrui, ochii caprui si era foarte sensibila.
Cele 2 locuiau singure , deoarece parintii lor murisera intr-un accident de masina.
Intr-o zi , matusa lor , Alice le suna si le spune ca o sa vine in oras la ele impreuna cu 2 baieti.
Cand au auzit , cele 2 s-au bucurat enorm..... erau bucuroase deoarece ele uitasera complet cum e sa fi iubit...
Dupa ce vorbira o jumate de ora la telefon , ele dau drumul la Tokio Hotel- Sacred si incepu sa faca planuri.
Dupa cateva ore , apare si Alice....
Katie : Tusiii cat ma bucur sa te revad... mi-a fost dor de tine.
Brookele : Matusa.... sunt asa de fericita sa te vad.
Alice : Si mie mi-a fost dor de voi fetele mele... si se imbratisau. Deci ... in curand vor aparea 2 baieti m vor sta cateva zile aici . Eu lucrez pentru ei , si va rog aveti grija cum va comportati , mai ales tu Katie .... Eu cred ca ii stiti voi
Katie : Dar de ce mereu eu ?! Bine bine....
B & K : daaaa?!
Alice : cred ca da..
Katie : Matusa... dar tipii sunt frumosi ... adica noi nu avem camere pentru oaspeti , dar avem paturi supra-etajate...
Alice : tot asa ai ramas... copilo...
Soarele incetul cu incetul se duce spre culcare , apare si un Candillac negru in fata casei .Atunci Alice le spune fetelor ca musafirii au ajuns si sa coboare jos sa ii ajute la bagaj.
Atunci , fetele ascultau TH si vorbeau despre cum ar fi sa se intalneasca cu gemenii..
Brookelle si Katie coboara jos si astepta sa iasa cineva din masina
Incetul cu incetul , motorul moare si din partea dreapta iese un baiat brunet.inalt , cu o pereche de ochelari si care avea dreadlock-uri, iar din partea stanga iese tot asa un baiat inalt . bine facut , dar el era blond , cu multe tatuaje si piercing-uri.
Atunci cele 2 fete raman cu gura cascata
Alice : hallo .. fetelor ce ati patit? inchideti gura k intra musca
Katie : WTF! Ce bunaciune si se uita spre ala q ochelari ..... matusaaa vrei sa mor aici
Brookelle : Mi-am gasit partenerul de camera ideal.. si se uita spre bill...
Alice : Terminati-va! Katie .... taci din gura si comportate asa cum trebuie
Cei 2 radeau ...
Alice : Ma scuzati ... ele sunt nepoatele mele cam zapacite..
B&T : Nu face nimic ... sunt super cool ambele
Alice : haideti in casa...
Katie : daaa haideti in caasa... ca ai treaba si se uita tot la aceeasi persoana...Atunci sorsa ii pune piedica ..
Katie : Sa te futa nemtii
Brook :ahh ce as da
Alice : Feteloorrr terminati
Aia 2 radeau cu lacrimi . In sfarsit ... ajung in casa... Matusa ii aseaza pe toti pe canapea apoi face planuri ...
Alice : deci .. cum o sa stati
Katie se ruga sa stea cu tom in camera , iar brook q bill
Alice : fetelor ati patit ceva? de ce va rugati?
K&B : ne rugam la D-zeu sa stam cu cine vrem in camera.
Alice : deci .. Katie vei sta cu .....
KAtie : zice bucuroasa : TOM!
Alice : nu .... bill
Brookele : dar cu ce ti`am gresi eu ... matusa sti destul de bine...
Bill : ce sa stie?
Katie : e lesinata dupa tine si incepe sa rada
Brook : cine vorbea marele tom
si katie scoate limba la ea...
in fine pana la urma cei 4 urca sus.... si isi aseaza lucrurile .. fetele erau nemultumite... Pe hol Katie se intalneste cu Tom ..
Katie : ah.... daca te mai vad mult jur k ...
Tom : k ce ? hahah ..... esti dragutsa...
Katie : pe bune ? aaa... da.. a ba nu
Tom : nu trebuie sa fi asa
Katie : cum ?
Tom : balbaita si pe urma ii pune mana p cur
KAtie : asa imi place
Tom ; si mie
Apoi cei 2 coborara jos .... in camera Brook greseste camera si intra peste bill...
Brook : ahh scuza`ma si fata se face rosie
Bill ; nu face nimic ... esti asa d amuzanta
Brook : eu ? nicio sansa...
Bill : nu vrei sa mai stai sa imi spui mai multe despre tine?
Brook : sigur si se pune p pat si incepe sa povesteaza multe si nevrute...
Seara , matusa alice ii cheama la cina .. La cina Katie incepe :
Katie : matusaaa... nu imi convine sa stau in camera lui brook adica eu o sa ma uit toata noapte la postere cu bill?! eu vreau cameraaa mea sa ma benoclez l alt cineva..
Bill : Am observat ca sunt foarte multe postere q bi... q mine
Alice : fetelor nu ati dat jos posterele?
Katie : nici de a dracu ! eu fara ele sunt moarta..... eu dk nu ma uit l tom noapte ce fac
si incep sa rad...
Katie : pot sa ma mut in camera mea si sa facem schimb de parteneri te rog?
Alice :nici gand ...mai ales tu ... De ce nu poti sa fi asa cum e brook?
KAtie : asa sa tac din gura... Nein . O viata am .
Alice : Eu voi pleca cateva ore de acasa... deci ramaneti singuri ...
KAtie : asta asteptam... si brook ii da un cot in cap. Sa te futa bill...
Brook : Katie .....
Bill se facuse rosu
Katie : ahh scz:)) asa ne injuram noi
B & T : e bine atunci
Katie : stiu
Si matusa Alice pleaca si ii lasa pe cei 4 singuri.
Dupa ce terminara de manacat, brook cu bill se apropie din ce in ce mai mult , iar katie urca sus sa isi ea din baie periuta de dinti ... dar din pacate uita ca baia era ocupata de un baiat.....
Ea intra ca de obicei cu capul in nori in baie si il vede pe tom ... dezbracat
Katie : flueira ... ahh scuze ... am uitat si isi puse capu jos
Tom : nu face nimic ... uita`te daca vrei .. si se duce spre ea si o ia in brate si o saruta
KAtie : WTF! Visez?
TOm ; nu ...
Katie : atunci e bine... continua ... dar stai nu e bine
Tom : de ce .?
Katie : daia si se lipeste de el...
JOs aia 2 se uita la Titanic ... lui Brook ii se face somn , si pune capu pe bill... el ... fiind un tip sentimental ... o mangaie p par apoi buzele lui se apropie de a le ei .
Brook: pe bune e sarutu asta ? si se inroseste
Bill : dap .. pai daca suntem singuri ,de ce sa nu profitam?
Brook : Eu as vrea… ii spune rusinata , dar nu stiu …. Adica .. nu este cam devreme?
Bill : nu e…. nu facem nimic rau … adica te plac . .. te plac de cand te-am vazut
Brook : eu te plac de multtt de aproximativ 5 ani.. adica eu seara am o paturica cu tine si fac nani cu tine ..
Bill : uite acum poti profita de mine …
Brook :Nu prea pot .. adica de cand ati venit la noi in casa… eu tot vreau sa stau cu tine. .. dar imi este rusine … si in camera stau cu frati-tu..
Bill: si de ce nu ai spus ca vrei sa stai cu mine ? Am un plan… prefate k iti place tom si asa te muti cu mine .
Brook : bine zis partenere si Il strange in brate. Vrei sa iti arat camera mea ? de fapt fosta..
Bill: sigur si incepe sa zambeasca, apoi cei 2 se sarutaa
Brook : nu vreau sa stie matusa nimic…
Bill : logic .
Si se duc la brook in camera…
La baie….
Tom : Ohooo … da infierbantata mai esti,,
Katie : cum am mai spus … o viata am si vreau sa o traiesc mai ales cu tine si ea e lipita d un perete
Tom :Ahh cate avem in comun.. si incepe sa o sarute pe gat , umeri , buze (LOL), si ii da tricoul jos …
Katie : Baby … sa nu ne intrecem cu gluma .. ok?!
Tom : ok … vrei sa o facem aici q periuta d dinti in mana? Sau la fosta camera…
Katie : as vrea la mine dar nu se poate.. sunt cei lalti 2… si pana sa termine fraza, se aude usa trantind si niste surarse.
Tom : poi …
Katie:e sormea cu ………. Iubitul ei din vise… shh.. las`o sa se distreze…
Tom : deci ramanem aici?
Katie : ja dar in liniste…
Si da din cap ….
El o lipeste de perete , apoi incepe sa o sarute puternic . Ea ii raspunde cu aceeasi moneda.. inetul cu incetul , hainele pe ea nu mai era…..
El se apleaca apoi cu limba incepu sa se plimbe pe corpul mic al fetei… ea il zgaria cu unghiile pe spate , vrund sa ii zica sa continue.
Dupa aproximativ jumate de ora, ei au terminat si s-au dus in cabina de dus .
Katie : azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea
Tom da drumul l apa si ii spune : si o sa mai fie…
Katie : cred ca nu … daca Alice nu v-a mai pleca in oras si in plus peste 2 zile plecati so…
Tom: cine a zis asta? Daca vrei poti merge …..
Katie : si brook .. adica nu vreau sa o parasesc .. nu vreau sa o parasesc sa fim singure
Tom: da .. nu sunteti singure… tu una nu mai esti …..si ea la fel la cate s-au auzit.
Katie se duce spre el si il imbratiseaza. Cei 2 facura un dus , apoi iese incet din camera lui Katie…. Brook si bill dupa si-au facut aceeasi treaba , au adormit.
Katie se duce in camera ei cu noua ei achizitie … acolo … fata intra si ii zice lui tom :
Katie : scuze….stiu k e naspa camera numai bill… in plm azi nu pot dormii aici …
Tom radea : dar daca in camera asta doarme un tom cu tine iti convine ?
Katie : mai intrebi? Dormi ?;o3
Tom : dap .. sa vedem ce putem sa facem
Katie : ok … apoi ea se duce si se imbraca..
Dupa o ora la brook :
Brook : hei you! Ce faci ? te-ai simtit bine?
Bill: da.. mai ales cu tine ….esti asa de firava…. Sti … vreau sa te iau cu mine . O sa ii spun matusii tale ca m-am indragostit si vreau sa te iau cu mine ….
Brook : te iubesc sti asta.. .dar cum ramane cu Katie ? Vezi tu … ea pare ca e o persoana dura , care e nepasatoare, dar nu e asa..
Bill: poti sa o iei si pe ea…
Brook: nu stiu … eu vreau si il saruta ….. daca o sa vorbesti tu cu ea … banuiesc ca o sa fie de accord ..
Bill: iti promit …. Ca tu vei fi cu mine …
Brook :ok…
Orele trec …. Si se face dimineata…
Dimineata toti se duc la micul de jun. Alice era foarte suparata ..
Katie : neatsa matusica si o saruta pe obraz, insa alice nu ii raspunde. MAtusa s-a intamplat ceva?
Alice : da…
Erau toti la masas
Alice : Katie ce cautai la tn in camera cu tom dormind impreuna si dezbracati .. Nu iti este rusine …. Ti-am zis sa ai grija… esti o fata care nu stie ce vrea de la viata… vrei numai sa stai cu un baiat numai pentru sex…. Esti o nesimtita ….
Katie : am dreptul sa traiesc… sunt om.. am nevoi .. si care ar fi problema ta?! Il iubesc vrei sa sti daca ne-am f… ea nici nu apuca sa termine ca se trezi cu o palma pe fata
Alice : treci la scoala ! si cere-I scuze lui tom acum!
Katie : Imi bag pl in tot …
Tom : nu aveti dc sa o certati … eu am provocat-o .. chiar simtit ceva …
Alice ; nu trebuie sa ii iei apararea
Tom : nu ii iau … chiar azi vroiam sa vorbesc cu dv depsre asta… vreau in camera si peste 2 zile vreau sa o iau cu mien
Alice : nu .. tom nu … ea nu e chiar asa cum crezi … ea e o curva
Katie : curva? Halal m-ai lasat si pe mine sip e sormea dupa ce au murit ai nostri si ne-ai lasat.
Stai flex , ca nu voi pleca cu el , cu toate ca il iubesc dar iti spun un singur lucru : de mine vei scapa , iar Katie da q farfuria pe jos apoi isi ia geanta si iesi afara/
Alice : scuzati-o….. asa e ea mereu
Tom : dv. Stiti cum e sa iubiti ? aveti incredere in mine . iar el pleca dupa ea
Alice : da… dar nu tu si ea..
Bill : ma scuzati ca trebuie sa iti zic , dar si noi 2 suntem la fel .. si jur ca eu voi face orice pentru a fi cu mine
Alice : bill ? tu ?
Brook : da tusii.. si sti ca nu sunt ca Katie….
Alice : ok … va las pe voi 2… sunteti diferiti … luati si mancati tot .. si ii imbratisa…
Pe drum ….. Afara ploua si fulgerele pareau ca niste maine … pe strada era doar Katie care asculta Kamelia- prima oara si plangea. Langa ea se oprii o masina . era tom .
Tom : hai vino in masina … ca o sa racesti …
Katie : nu vreau … isi ascundea lacrimilie… nu mai vreau nimic .. e prima oara cand ma simt asa de fain … e prima oara cand iubesc pe cineva… cu ce am gresit? Auzi la ea … curva… oricum mult nu voi mai trai. Atunci el se duce la ea si ii mangaie fata :
T : si eu sunt la fel si nu trebuie sa o bagi in seama.. daca tu mori , viata mea nu mai are rost.. hai urca in masina si sa mergem acasa.
Katie : nu .! nu mai ma intorc acolo …
T : atunci vedem noi
K :ok …
Se urca in masina …….. fata nu isi mai poate ascunde lacrimile… se duce si se pune pe pieptul lui si incepe sa planga
K : m-am saturat jur …. Nu mai pot sa fiu tipa creazy , nepasatoare…. Si nu sunt o curva…
T : stiu ca nu esti … esti o fire blonda , dar ai 2 fete.. vrei sa pari fata strong
K : nu mai pot … jur! Vreau sa ma iubeasca cineva…
T : eu…
K : tu.. sic and vei pleca…?
T : te iau cu mine …orice ar fi…
K : t besc mult si se uita spre el q lacrimi in ochi
T : me 2.. si se saruta…
Cei 2 se duc pe malul marii… afara nu mai ploua , pescarusii incepeau sa cante , valurile vesteau caldura , iar soarele ii incalzeau pe cei 2.
Ei stateau in brate si ascultau Holograf - daca noi ne iubim….
Orele treceau si cei 2 acolo au ramas…
Acasa ….
Bill : iubiii ce fericit sunt ! si o ia pe sus si o invarte.. era cel mai fericit om
Brook zambea : stiu… voi vi cu tine … te iubesccccc esti tot …
Bill : am o idée …. Hai sa mergem pe plaja….
Brook : suna frumos…
Bill: matusa…. Mergi cu noi pe plaja?
Alice : sigur…
Si cei 3 se duc pe plaja. Dar acolo surprise….. Au nimerit acea pustietate unde erau si Katie cu tom… cei 2 se bucurau de dragostea care natura a transmis-o….
Cei 2 se uitau la mare si ascultau muzica si din cand din cand isi furau o sarutare
Brook: iubii hai sa plecam .. uitei si pe aia 2 .. si iar o sa se certe matusa cu sormea
Bill: ai o idée buna… dar dupa ce plecam mergem acasa o lasam acasa pea lice apoi ne intoarcem
Brook : azi sunt numai a ta si rade…Tusi……. Hai sa mergem sa mancam ceva…
Alice : eu as vrea sa ma intorc
Bill & brook: ok … te iubimmm
Alice :barem voi .
Si alice pleaca …. Brook si bill se duc intr-un loc mai ferit..
Brook : numai noi suntm
Bill : asta am si vrut apoi o saruta
O ia de mana apoi o dezbraba.. si intra cu ea in apa … acolo s-a format o mare tensiune . mii de jocuri fierbinti erau intre ei ….
Ea pune picioarele pe el … apoi se urca pe el…. Era era cel mai fericit om …… o baga cu grija.
Atunci din catul lui brook iesi cateva gemete…
Dupa ce se future aia 2 … se duse pe mal….. Afara se insera…… erau numai ei 2..
Brook : mi s-a facut o foame …. Dar te iubesc si daca te am pe tine nu mai imi trebuie nimic
Bill: eu si mai mult te iubesc hai acasa ….
Brook: hai… si il lua d mana si se dusera spre casa. Cand ajung acasa , matusa alice le pune masa.
Bill: dar bro si Katie unde sunt?
Alice : ca de obicei aia e plecata dupa pl…. ahh scuza-ma ..
Brook: matus-o dar las-o sa se iubeasca
Alice : nu incepe si tu…
Brook: ok si o saruta pe frunte
Pe plaja cei 2 stateau si ascultau melodii compuse de valurile marii.
Katie : dute acasa. S-a facut frig aici pentru tine si in schimb esti ud si nu ai mancat nimic . Ma voi descurca sungura … maine de dimineata ma voi duce la dracu
Tom: Nu plec… vreau sa raman cu tine… nu imi pasa cum sunt sau daca am mancat… eu vreau sa raman cu tine dar trebuie tu sa te schimbi si sa mananci ceva ….. si o lua in brate..
Katie: te duci acasa tu ….. si poate vin si eu la noapte sa ma schimb..ok?
Tom : sigur vi ?
K : sigur! Dute ! ai grija de tine
T : u sa ai .. .si o saruta
El se duce spre casa cu gandul la fericirea lor .Intra pe usa , cand o vede pe Alice.
Alice : Hey ! unde ai umblat toata ziua ? te-ai saturat de aia ? barem e buna la pat?
Tom: Nu mai vorbi asa! Te rog m-am saturat! Nu e chiar asa cum pare… ea sufera din cauza ta
Alice : ahh.. ok scuza-ma … hai la masa.
Tom : nu imi e foamea
Alice : mananca!
Tom : ok ..
In timp ce el manca , brook si bill se duc si ei la bucatarie si spune :
B&B: ne bucuram ca sunteti aici … cu toate ca Katie nu este.. dar noi vrem acum sa ne casatorim .
Tom se ineaca , iar alice aplauda.
Tom : esti nebun ?
Bill: nu … ce vrei bro ? sa stau ca tine … cu o fata care vrea numai bani ?!
Atunci Katie intra pe usa .
Katie : va multumesc ca asa ma considerate , sis iti doresc tot binele din lume te iubesc , iar ea iesi din nou pe usa
Tom : sunteti multumiti?
Bill : Nu am vrut sa…
Alice :lasa-o ..
Tom se ridica de pe scaun si urca sus…. In camera lui vede o fata care statea in patul lui. Ea cand il vazu , se apropie de el , il saruta fortat , apoi ii da un pahar de tarie. El nu poate sa se abtina si se pune pe tipa. II da hainele jos si o mangaie … el isi spune in gand :nu , dar nu se poate sa se abtina .
Dupa jumate de ora dupa ce partida s-a terminat , cei 2 adormira. Pe la 3 dim Katie urca sus la
Singura persoana pe care o avea. Dar cand deschide usa, surpriza!!! Ii vede pe cei 2… incepe sa tipe apoi tom se trezeste si incearca sa spuna : stai , dar prea tarziu ca fata cu lacrimi pe fata se duce pe plaja…. Si el ramane in camera. Dimineata cand se trezise el , tipa nu mai era….. coboara suparat jos cand toata lumea se pregatea de cununia lui bill si brook .
Tom : esti multumita alice …? U ai adus-o pe aia la mine …
Alice : am vrut sa iti arat ca poti sa traiesti si fara Katie …
Tom: nu pot … bro scuza-ma dar iubita ma asteapta casa de piatra.. dar dintr-o data pe acoperisul casei incepu sac ante : don’t jump , iar Katie tipa : te-am iubit tom… iarta-ma brook sis a fi fericita … cand iesi cei 5 din casa ,Katie se aruncase déjà atunci cand versul s-a oprit la “ bitte , spring nicht “….. atunci brook incepu sa planga si ea impreuna cu tom o duce repede pe Katie la spital… Doctorul ii spune ca fata e in coma ….
Brook se duce si isi face linistita nunta .
Trece 2 zile , iar cand era bill , brook si tom in salon la Katie , fata deschise incet ochi si le spune : sorry pentru tot .. si sincere eu chiar te iubeam tom… si ii dadea cateva lacrimi.. brook o sa te veghez de acolo sus si sa fi fericita
Tom : nu mai vorbi asa… si eu … te iubesc
Brook: sis ce bine imi pare ca te-ai trezit
Si dintr-o data inima fetei se opreste si moare. Brook si ceilalti incep sa planga.
Trecusera 1 an , iar brook avea 2 baieti frumosi , avea o familie fericita , iar tom isi revenise …. Umbla cu toate.
Sfarsit!
Una avea varsta de 17 ani. Ea era blonda, avea ochii albastri si ii placea sa isi traiasca viata.Numele ei era Katie , iar cealalta era Brookelle .... ea avea parul negru-albastrui, ochii caprui si era foarte sensibila.
Cele 2 locuiau singure , deoarece parintii lor murisera intr-un accident de masina.
Intr-o zi , matusa lor , Alice le suna si le spune ca o sa vine in oras la ele impreuna cu 2 baieti.
Cand au auzit , cele 2 s-au bucurat enorm..... erau bucuroase deoarece ele uitasera complet cum e sa fi iubit...
Dupa ce vorbira o jumate de ora la telefon , ele dau drumul la Tokio Hotel- Sacred si incepu sa faca planuri.
Dupa cateva ore , apare si Alice....
Katie : Tusiii cat ma bucur sa te revad... mi-a fost dor de tine.
Brookele : Matusa.... sunt asa de fericita sa te vad.
Alice : Si mie mi-a fost dor de voi fetele mele... si se imbratisau. Deci ... in curand vor aparea 2 baieti m vor sta cateva zile aici . Eu lucrez pentru ei , si va rog aveti grija cum va comportati , mai ales tu Katie .... Eu cred ca ii stiti voi
Katie : Dar de ce mereu eu ?! Bine bine....
B & K : daaaa?!
Alice : cred ca da..
Katie : Matusa... dar tipii sunt frumosi ... adica noi nu avem camere pentru oaspeti , dar avem paturi supra-etajate...
Alice : tot asa ai ramas... copilo...
Soarele incetul cu incetul se duce spre culcare , apare si un Candillac negru in fata casei .Atunci Alice le spune fetelor ca musafirii au ajuns si sa coboare jos sa ii ajute la bagaj.
Atunci , fetele ascultau TH si vorbeau despre cum ar fi sa se intalneasca cu gemenii..
Brookelle si Katie coboara jos si astepta sa iasa cineva din masina
Incetul cu incetul , motorul moare si din partea dreapta iese un baiat brunet.inalt , cu o pereche de ochelari si care avea dreadlock-uri, iar din partea stanga iese tot asa un baiat inalt . bine facut , dar el era blond , cu multe tatuaje si piercing-uri.
Atunci cele 2 fete raman cu gura cascata
Alice : hallo .. fetelor ce ati patit? inchideti gura k intra musca
Katie : WTF! Ce bunaciune si se uita spre ala q ochelari ..... matusaaa vrei sa mor aici
Brookelle : Mi-am gasit partenerul de camera ideal.. si se uita spre bill...
Alice : Terminati-va! Katie .... taci din gura si comportate asa cum trebuie
Cei 2 radeau ...
Alice : Ma scuzati ... ele sunt nepoatele mele cam zapacite..
B&T : Nu face nimic ... sunt super cool ambele
Alice : haideti in casa...
Katie : daaa haideti in caasa... ca ai treaba si se uita tot la aceeasi persoana...Atunci sorsa ii pune piedica ..
Katie : Sa te futa nemtii
Brook :ahh ce as da
Alice : Feteloorrr terminati
Aia 2 radeau cu lacrimi . In sfarsit ... ajung in casa... Matusa ii aseaza pe toti pe canapea apoi face planuri ...
Alice : deci .. cum o sa stati
Katie se ruga sa stea cu tom in camera , iar brook q bill
Alice : fetelor ati patit ceva? de ce va rugati?
K&B : ne rugam la D-zeu sa stam cu cine vrem in camera.
Alice : deci .. Katie vei sta cu .....
KAtie : zice bucuroasa : TOM!
Alice : nu .... bill
Brookele : dar cu ce ti`am gresi eu ... matusa sti destul de bine...
Bill : ce sa stie?
Katie : e lesinata dupa tine si incepe sa rada
Brook : cine vorbea marele tom
si katie scoate limba la ea...
in fine pana la urma cei 4 urca sus.... si isi aseaza lucrurile .. fetele erau nemultumite... Pe hol Katie se intalneste cu Tom ..
Katie : ah.... daca te mai vad mult jur k ...
Tom : k ce ? hahah ..... esti dragutsa...
Katie : pe bune ? aaa... da.. a ba nu
Tom : nu trebuie sa fi asa
Katie : cum ?
Tom : balbaita si pe urma ii pune mana p cur
KAtie : asa imi place
Tom ; si mie
Apoi cei 2 coborara jos .... in camera Brook greseste camera si intra peste bill...
Brook : ahh scuza`ma si fata se face rosie
Bill ; nu face nimic ... esti asa d amuzanta
Brook : eu ? nicio sansa...
Bill : nu vrei sa mai stai sa imi spui mai multe despre tine?
Brook : sigur si se pune p pat si incepe sa povesteaza multe si nevrute...
Seara , matusa alice ii cheama la cina .. La cina Katie incepe :
Katie : matusaaa... nu imi convine sa stau in camera lui brook adica eu o sa ma uit toata noapte la postere cu bill?! eu vreau cameraaa mea sa ma benoclez l alt cineva..
Bill : Am observat ca sunt foarte multe postere q bi... q mine
Alice : fetelor nu ati dat jos posterele?
Katie : nici de a dracu ! eu fara ele sunt moarta..... eu dk nu ma uit l tom noapte ce fac
si incep sa rad...
Katie : pot sa ma mut in camera mea si sa facem schimb de parteneri te rog?
Alice :nici gand ...mai ales tu ... De ce nu poti sa fi asa cum e brook?
KAtie : asa sa tac din gura... Nein . O viata am .
Alice : Eu voi pleca cateva ore de acasa... deci ramaneti singuri ...
KAtie : asta asteptam... si brook ii da un cot in cap. Sa te futa bill...
Brook : Katie .....
Bill se facuse rosu
Katie : ahh scz:)) asa ne injuram noi
B & T : e bine atunci
Katie : stiu
Si matusa Alice pleaca si ii lasa pe cei 4 singuri.
Dupa ce terminara de manacat, brook cu bill se apropie din ce in ce mai mult , iar katie urca sus sa isi ea din baie periuta de dinti ... dar din pacate uita ca baia era ocupata de un baiat.....
Ea intra ca de obicei cu capul in nori in baie si il vede pe tom ... dezbracat
Katie : flueira ... ahh scuze ... am uitat si isi puse capu jos
Tom : nu face nimic ... uita`te daca vrei .. si se duce spre ea si o ia in brate si o saruta
KAtie : WTF! Visez?
TOm ; nu ...
Katie : atunci e bine... continua ... dar stai nu e bine
Tom : de ce .?
Katie : daia si se lipeste de el...
JOs aia 2 se uita la Titanic ... lui Brook ii se face somn , si pune capu pe bill... el ... fiind un tip sentimental ... o mangaie p par apoi buzele lui se apropie de a le ei .
Brook: pe bune e sarutu asta ? si se inroseste
Bill : dap .. pai daca suntem singuri ,de ce sa nu profitam?
Brook : Eu as vrea… ii spune rusinata , dar nu stiu …. Adica .. nu este cam devreme?
Bill : nu e…. nu facem nimic rau … adica te plac . .. te plac de cand te-am vazut
Brook : eu te plac de multtt de aproximativ 5 ani.. adica eu seara am o paturica cu tine si fac nani cu tine ..
Bill : uite acum poti profita de mine …
Brook :Nu prea pot .. adica de cand ati venit la noi in casa… eu tot vreau sa stau cu tine. .. dar imi este rusine … si in camera stau cu frati-tu..
Bill: si de ce nu ai spus ca vrei sa stai cu mine ? Am un plan… prefate k iti place tom si asa te muti cu mine .
Brook : bine zis partenere si Il strange in brate. Vrei sa iti arat camera mea ? de fapt fosta..
Bill: sigur si incepe sa zambeasca, apoi cei 2 se sarutaa
Brook : nu vreau sa stie matusa nimic…
Bill : logic .
Si se duc la brook in camera…
La baie….
Tom : Ohooo … da infierbantata mai esti,,
Katie : cum am mai spus … o viata am si vreau sa o traiesc mai ales cu tine si ea e lipita d un perete
Tom :Ahh cate avem in comun.. si incepe sa o sarute pe gat , umeri , buze (LOL), si ii da tricoul jos …
Katie : Baby … sa nu ne intrecem cu gluma .. ok?!
Tom : ok … vrei sa o facem aici q periuta d dinti in mana? Sau la fosta camera…
Katie : as vrea la mine dar nu se poate.. sunt cei lalti 2… si pana sa termine fraza, se aude usa trantind si niste surarse.
Tom : poi …
Katie:e sormea cu ………. Iubitul ei din vise… shh.. las`o sa se distreze…
Tom : deci ramanem aici?
Katie : ja dar in liniste…
Si da din cap ….
El o lipeste de perete , apoi incepe sa o sarute puternic . Ea ii raspunde cu aceeasi moneda.. inetul cu incetul , hainele pe ea nu mai era…..
El se apleaca apoi cu limba incepu sa se plimbe pe corpul mic al fetei… ea il zgaria cu unghiile pe spate , vrund sa ii zica sa continue.
Dupa aproximativ jumate de ora, ei au terminat si s-au dus in cabina de dus .
Katie : azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea
Tom da drumul l apa si ii spune : si o sa mai fie…
Katie : cred ca nu … daca Alice nu v-a mai pleca in oras si in plus peste 2 zile plecati so…
Tom: cine a zis asta? Daca vrei poti merge …..
Katie : si brook .. adica nu vreau sa o parasesc .. nu vreau sa o parasesc sa fim singure
Tom: da .. nu sunteti singure… tu una nu mai esti …..si ea la fel la cate s-au auzit.
Katie se duce spre el si il imbratiseaza. Cei 2 facura un dus , apoi iese incet din camera lui Katie…. Brook si bill dupa si-au facut aceeasi treaba , au adormit.
Katie se duce in camera ei cu noua ei achizitie … acolo … fata intra si ii zice lui tom :
Katie : scuze….stiu k e naspa camera numai bill… in plm azi nu pot dormii aici …
Tom radea : dar daca in camera asta doarme un tom cu tine iti convine ?
Katie : mai intrebi? Dormi ?;o3
Tom : dap .. sa vedem ce putem sa facem
Katie : ok … apoi ea se duce si se imbraca..
Dupa o ora la brook :
Brook : hei you! Ce faci ? te-ai simtit bine?
Bill: da.. mai ales cu tine ….esti asa de firava…. Sti … vreau sa te iau cu mine . O sa ii spun matusii tale ca m-am indragostit si vreau sa te iau cu mine ….
Brook : te iubesc sti asta.. .dar cum ramane cu Katie ? Vezi tu … ea pare ca e o persoana dura , care e nepasatoare, dar nu e asa..
Bill: poti sa o iei si pe ea…
Brook: nu stiu … eu vreau si il saruta ….. daca o sa vorbesti tu cu ea … banuiesc ca o sa fie de accord ..
Bill: iti promit …. Ca tu vei fi cu mine …
Brook :ok…
Orele trec …. Si se face dimineata…
Dimineata toti se duc la micul de jun. Alice era foarte suparata ..
Katie : neatsa matusica si o saruta pe obraz, insa alice nu ii raspunde. MAtusa s-a intamplat ceva?
Alice : da…
Erau toti la masas
Alice : Katie ce cautai la tn in camera cu tom dormind impreuna si dezbracati .. Nu iti este rusine …. Ti-am zis sa ai grija… esti o fata care nu stie ce vrea de la viata… vrei numai sa stai cu un baiat numai pentru sex…. Esti o nesimtita ….
Katie : am dreptul sa traiesc… sunt om.. am nevoi .. si care ar fi problema ta?! Il iubesc vrei sa sti daca ne-am f… ea nici nu apuca sa termine ca se trezi cu o palma pe fata
Alice : treci la scoala ! si cere-I scuze lui tom acum!
Katie : Imi bag pl in tot …
Tom : nu aveti dc sa o certati … eu am provocat-o .. chiar simtit ceva …
Alice ; nu trebuie sa ii iei apararea
Tom : nu ii iau … chiar azi vroiam sa vorbesc cu dv depsre asta… vreau in camera si peste 2 zile vreau sa o iau cu mien
Alice : nu .. tom nu … ea nu e chiar asa cum crezi … ea e o curva
Katie : curva? Halal m-ai lasat si pe mine sip e sormea dupa ce au murit ai nostri si ne-ai lasat.
Stai flex , ca nu voi pleca cu el , cu toate ca il iubesc dar iti spun un singur lucru : de mine vei scapa , iar Katie da q farfuria pe jos apoi isi ia geanta si iesi afara/
Alice : scuzati-o….. asa e ea mereu
Tom : dv. Stiti cum e sa iubiti ? aveti incredere in mine . iar el pleca dupa ea
Alice : da… dar nu tu si ea..
Bill : ma scuzati ca trebuie sa iti zic , dar si noi 2 suntem la fel .. si jur ca eu voi face orice pentru a fi cu mine
Alice : bill ? tu ?
Brook : da tusii.. si sti ca nu sunt ca Katie….
Alice : ok … va las pe voi 2… sunteti diferiti … luati si mancati tot .. si ii imbratisa…
Pe drum ….. Afara ploua si fulgerele pareau ca niste maine … pe strada era doar Katie care asculta Kamelia- prima oara si plangea. Langa ea se oprii o masina . era tom .
Tom : hai vino in masina … ca o sa racesti …
Katie : nu vreau … isi ascundea lacrimilie… nu mai vreau nimic .. e prima oara cand ma simt asa de fain … e prima oara cand iubesc pe cineva… cu ce am gresit? Auzi la ea … curva… oricum mult nu voi mai trai. Atunci el se duce la ea si ii mangaie fata :
T : si eu sunt la fel si nu trebuie sa o bagi in seama.. daca tu mori , viata mea nu mai are rost.. hai urca in masina si sa mergem acasa.
Katie : nu .! nu mai ma intorc acolo …
T : atunci vedem noi
K :ok …
Se urca in masina …….. fata nu isi mai poate ascunde lacrimile… se duce si se pune pe pieptul lui si incepe sa planga
K : m-am saturat jur …. Nu mai pot sa fiu tipa creazy , nepasatoare…. Si nu sunt o curva…
T : stiu ca nu esti … esti o fire blonda , dar ai 2 fete.. vrei sa pari fata strong
K : nu mai pot … jur! Vreau sa ma iubeasca cineva…
T : eu…
K : tu.. sic and vei pleca…?
T : te iau cu mine …orice ar fi…
K : t besc mult si se uita spre el q lacrimi in ochi
T : me 2.. si se saruta…
Cei 2 se duc pe malul marii… afara nu mai ploua , pescarusii incepeau sa cante , valurile vesteau caldura , iar soarele ii incalzeau pe cei 2.
Ei stateau in brate si ascultau Holograf - daca noi ne iubim….
Orele treceau si cei 2 acolo au ramas…
Acasa ….
Bill : iubiii ce fericit sunt ! si o ia pe sus si o invarte.. era cel mai fericit om
Brook zambea : stiu… voi vi cu tine … te iubesccccc esti tot …
Bill : am o idée …. Hai sa mergem pe plaja….
Brook : suna frumos…
Bill: matusa…. Mergi cu noi pe plaja?
Alice : sigur…
Si cei 3 se duc pe plaja. Dar acolo surprise….. Au nimerit acea pustietate unde erau si Katie cu tom… cei 2 se bucurau de dragostea care natura a transmis-o….
Cei 2 se uitau la mare si ascultau muzica si din cand din cand isi furau o sarutare
Brook: iubii hai sa plecam .. uitei si pe aia 2 .. si iar o sa se certe matusa cu sormea
Bill: ai o idée buna… dar dupa ce plecam mergem acasa o lasam acasa pea lice apoi ne intoarcem
Brook : azi sunt numai a ta si rade…Tusi……. Hai sa mergem sa mancam ceva…
Alice : eu as vrea sa ma intorc
Bill & brook: ok … te iubimmm
Alice :barem voi .
Si alice pleaca …. Brook si bill se duc intr-un loc mai ferit..
Brook : numai noi suntm
Bill : asta am si vrut apoi o saruta
O ia de mana apoi o dezbraba.. si intra cu ea in apa … acolo s-a format o mare tensiune . mii de jocuri fierbinti erau intre ei ….
Ea pune picioarele pe el … apoi se urca pe el…. Era era cel mai fericit om …… o baga cu grija.
Atunci din catul lui brook iesi cateva gemete…
Dupa ce se future aia 2 … se duse pe mal….. Afara se insera…… erau numai ei 2..
Brook : mi s-a facut o foame …. Dar te iubesc si daca te am pe tine nu mai imi trebuie nimic
Bill: eu si mai mult te iubesc hai acasa ….
Brook: hai… si il lua d mana si se dusera spre casa. Cand ajung acasa , matusa alice le pune masa.
Bill: dar bro si Katie unde sunt?
Alice : ca de obicei aia e plecata dupa pl…. ahh scuza-ma ..
Brook: matus-o dar las-o sa se iubeasca
Alice : nu incepe si tu…
Brook: ok si o saruta pe frunte
Pe plaja cei 2 stateau si ascultau melodii compuse de valurile marii.
Katie : dute acasa. S-a facut frig aici pentru tine si in schimb esti ud si nu ai mancat nimic . Ma voi descurca sungura … maine de dimineata ma voi duce la dracu
Tom: Nu plec… vreau sa raman cu tine… nu imi pasa cum sunt sau daca am mancat… eu vreau sa raman cu tine dar trebuie tu sa te schimbi si sa mananci ceva ….. si o lua in brate..
Katie: te duci acasa tu ….. si poate vin si eu la noapte sa ma schimb..ok?
Tom : sigur vi ?
K : sigur! Dute ! ai grija de tine
T : u sa ai .. .si o saruta
El se duce spre casa cu gandul la fericirea lor .Intra pe usa , cand o vede pe Alice.
Alice : Hey ! unde ai umblat toata ziua ? te-ai saturat de aia ? barem e buna la pat?
Tom: Nu mai vorbi asa! Te rog m-am saturat! Nu e chiar asa cum pare… ea sufera din cauza ta
Alice : ahh.. ok scuza-ma … hai la masa.
Tom : nu imi e foamea
Alice : mananca!
Tom : ok ..
In timp ce el manca , brook si bill se duc si ei la bucatarie si spune :
B&B: ne bucuram ca sunteti aici … cu toate ca Katie nu este.. dar noi vrem acum sa ne casatorim .
Tom se ineaca , iar alice aplauda.
Tom : esti nebun ?
Bill: nu … ce vrei bro ? sa stau ca tine … cu o fata care vrea numai bani ?!
Atunci Katie intra pe usa .
Katie : va multumesc ca asa ma considerate , sis iti doresc tot binele din lume te iubesc , iar ea iesi din nou pe usa
Tom : sunteti multumiti?
Bill : Nu am vrut sa…
Alice :lasa-o ..
Tom se ridica de pe scaun si urca sus…. In camera lui vede o fata care statea in patul lui. Ea cand il vazu , se apropie de el , il saruta fortat , apoi ii da un pahar de tarie. El nu poate sa se abtina si se pune pe tipa. II da hainele jos si o mangaie … el isi spune in gand :nu , dar nu se poate sa se abtina .
Dupa jumate de ora dupa ce partida s-a terminat , cei 2 adormira. Pe la 3 dim Katie urca sus la
Singura persoana pe care o avea. Dar cand deschide usa, surpriza!!! Ii vede pe cei 2… incepe sa tipe apoi tom se trezeste si incearca sa spuna : stai , dar prea tarziu ca fata cu lacrimi pe fata se duce pe plaja…. Si el ramane in camera. Dimineata cand se trezise el , tipa nu mai era….. coboara suparat jos cand toata lumea se pregatea de cununia lui bill si brook .
Tom : esti multumita alice …? U ai adus-o pe aia la mine …
Alice : am vrut sa iti arat ca poti sa traiesti si fara Katie …
Tom: nu pot … bro scuza-ma dar iubita ma asteapta casa de piatra.. dar dintr-o data pe acoperisul casei incepu sac ante : don’t jump , iar Katie tipa : te-am iubit tom… iarta-ma brook sis a fi fericita … cand iesi cei 5 din casa ,Katie se aruncase déjà atunci cand versul s-a oprit la “ bitte , spring nicht “….. atunci brook incepu sa planga si ea impreuna cu tom o duce repede pe Katie la spital… Doctorul ii spune ca fata e in coma ….
Brook se duce si isi face linistita nunta .
Trece 2 zile , iar cand era bill , brook si tom in salon la Katie , fata deschise incet ochi si le spune : sorry pentru tot .. si sincere eu chiar te iubeam tom… si ii dadea cateva lacrimi.. brook o sa te veghez de acolo sus si sa fi fericita
Tom : nu mai vorbi asa… si eu … te iubesc
Brook: sis ce bine imi pare ca te-ai trezit
Si dintr-o data inima fetei se opreste si moare. Brook si ceilalti incep sa planga.
Trecusera 1 an , iar brook avea 2 baieti frumosi , avea o familie fericita , iar tom isi revenise …. Umbla cu toate.
Sfarsit!
Ciuffy- New Member
Data de inscriere : 22/06/2012
Varsta : 27
Re: Povestea de dragoste a unor copii inocenti
Trebuie să ai peste 50 de mesaje pentru a posta un Fic.
Topic închis!
Topic închis!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Subiecte similare
» Povestea mea de iubire
» viata grea a unor tineri
» Despre dragoste si alte aiureli
» Yam German Bill:Cred in dragoste la prima vedere
» viata grea a unor tineri
» Despre dragoste si alte aiureli