Totally Worth It
Pagina 1 din 1
04062012
Totally Worth It
Totally Worth It
"04.06.2012, Luni"
" Rock 'n' roll-ul este o explozie de energie, în termenii sufletului l-aş traduce: bucuria de a cânta. "
Se apropie vacanţa iar eu nu mi-am facut absolut niciun plan. Când am auzit că Evanescence şi Linkin Park vor concerta în România mi-am zis: “Bun, o să am cu ce să mă laud când o să am nepoţei”, dar apoi tata a lansat bomba: “Niciun concert anul acesta!”
“Oh God, why?” a fost prima mea reacţie, dar apoi am înţeles. Cum surorile mele au făcut 13 ani, au şi ele voie să vină cu mine. Astfel, costul se dublează...triplează…oricum!
Urăsc să spun, dar pierd cea mai mare şansă de a-mi vedea idolii. Pe AMY! Urăsc! Ele nici măcar nu-i ascultă.
Oricum, sper că vor fi multe filmuleţe pentru a-mi readuce aminte cât de bine e să ai două gemene pe cap. După ce le învăţ ce înseamnă “muzica bună”, am să spun cu voce tare: “TOTALLY WORTH IT”...sper să merite.
Voi cum sunteţi? Nu am apucat să vorbesc cu toate după lunga mea absenţă.
Ah, să nu uit: SUCCES tuturor celor care-şi dau bacalaureatul, examenele şi probele! Sa fie într-un ceas bun!
“Oh God, why?” a fost prima mea reacţie, dar apoi am înţeles. Cum surorile mele au făcut 13 ani, au şi ele voie să vină cu mine. Astfel, costul se dublează...triplează…oricum!
Urăsc să spun, dar pierd cea mai mare şansă de a-mi vedea idolii. Pe AMY! Urăsc! Ele nici măcar nu-i ascultă.
Oricum, sper că vor fi multe filmuleţe pentru a-mi readuce aminte cât de bine e să ai două gemene pe cap. După ce le învăţ ce înseamnă “muzica bună”, am să spun cu voce tare: “TOTALLY WORTH IT”...sper să merite.
Voi cum sunteţi? Nu am apucat să vorbesc cu toate după lunga mea absenţă.
Ah, să nu uit: SUCCES tuturor celor care-şi dau bacalaureatul, examenele şi probele! Sa fie într-un ceas bun!
Sequere
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Totally Worth It :: Comentarii
Re: Totally Worth It
Desi sunt singura la parinti,nu ma prea ajuta.Si eu cand am auzit ca cei de Linkin Park vor concerta in Romania,am ramas cascata si primul meu gand a fost
Nu ratez asa ocazie!.Da' de unde?
Sunt minora[ ]+ nu am cunostinte in Bucuresti,sau cel putin aici care sa fie dispuse sa ma insoteasca ,iar de costul biletelor,drumului pana acolo si eventual si cazare,ca deh n-am sa stau pe drumuri, nici nu mai vorbesc...si uite asa cum Ella nu vede nimic...
Bine ai revenit printre userii activi!
P.s: sper ca nu-mi porti pica ,dupa acel mic conflict cu ficul.A fost prostesc din partea mea,stiu.Te asigur ca nu se va mai repeta,asta e sigur.
<3
Nu ratez asa ocazie!.Da' de unde?
Sunt minora[ ]+ nu am cunostinte in Bucuresti,sau cel putin aici care sa fie dispuse sa ma insoteasca ,iar de costul biletelor,drumului pana acolo si eventual si cazare,ca deh n-am sa stau pe drumuri, nici nu mai vorbesc...si uite asa cum Ella nu vede nimic...
Bine ai revenit printre userii activi!
P.s: sper ca nu-mi porti pica ,dupa acel mic conflict cu ficul.A fost prostesc din partea mea,stiu.Te asigur ca nu se va mai repeta,asta e sigur.
<3
^ Blaaaaaaablalalalala
Ala numesti tu conflict? God, esti naspa! Du-te de unde ai venit!
De pe Marte, da,dadaaa!
Glumesc, honey . Cum sa fiu suparata? Doar ma cunosti! Sunt cea mai nesuparacioasa persoana! Si modesta! Sa nu uitam de modestie...
Nici Andreea nu vede nimic, din pacate. Si mai e GnR, am uitat sa-l mentionez.
Lasa, ramanem noi pe tusa anul asta. Dar dupa ce vom fi majore... > *evil laugh!
Ala numesti tu conflict? God, esti naspa! Du-te de unde ai venit!
De pe Marte, da,dadaaa!
Glumesc, honey . Cum sa fiu suparata? Doar ma cunosti! Sunt cea mai nesuparacioasa persoana! Si modesta! Sa nu uitam de modestie...
Nici Andreea nu vede nimic, din pacate. Si mai e GnR, am uitat sa-l mentionez.
Lasa, ramanem noi pe tusa anul asta. Dar dupa ce vom fi majore... > *evil laugh!
Siiii RHCP!!!....
Daaa majore!Tare mi-e sa nu iasa la pensie ,pana devin eu majora )" longdesc="21" />
Eh...altadata!<3
Daaa majore!Tare mi-e sa nu iasa la pensie ,pana devin eu majora )" longdesc="21" />
Eh...altadata!<3
RHCP nu aveam nicio sansa, de-aia nu l-am pomenit. Aaa, vine si Lady Gaga <3 (m-as duce si pe acolo, sa fac prezenta). Am auzit ca si Epica, Xandria...sa nu mai spun ca Within Temptation este in acelasi festival cu Evanescence -.- . Hate my life before...ZA APOCALIPSA!
Ahh,cum de am uitat de Gaga? )" longdesc="21" /> Pana si GAGA vine,frate!!Vin toti ,fix cand nu trebuie!...s-au vorbit!Am trecut de recesiune acum isi permit sa-i cheme,ce sa zic!Fukk!
Nu vreau sa ma mai gandesc...
Hate my life,too!o.o
Nu vreau sa ma mai gandesc...
Hate my life,too!o.o
Da, tot ce mai lipseste e Metallica si ne-am rezolvat. AC/DC a mai fost...si pe acela l-am ratat, dar am avut colegi care au mers. M-am delectat cu niste poze, ce mai?
Hate! Hate, hate, hateeeee...
Hate! Hate, hate, hateeeee...
Sa fiu sincera?Singurul concert la care am fost in toata existenta mea a fost saptamana trecuta,de zilele orasului Targu-Jiu unde au cantat Andra,Directia 5 si Deepside Deejays.
Atat!Si eu visez la LP,RHCP,Evanescence?Phm..patetic!
Atat!Si eu visez la LP,RHCP,Evanescence?Phm..patetic!
^ Eiii na!
Eu sincer nu mai stiu la cate am fost. Nu a fost niciun nume mare, doar de prin Romania si Ungaria...cateva trupe rock <3. Nu ma pot mandri cu nimic, cred. Nu mai tin minte, na!
Eu sincer nu mai stiu la cate am fost. Nu a fost niciun nume mare, doar de prin Romania si Ungaria...cateva trupe rock <3. Nu ma pot mandri cu nimic, cred. Nu mai tin minte, na!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum