Tokio Hotel :D
Bine ai venit pe Forum Tokio Hotel
Vine si tu alaturi de noi si posteaza :X

[ doar membri forumului pot posta ]

Toti Fani Tokio Hotel sunt bine veniti printre noi :D

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ai venit pe Forum Tokio Hotel
Vine si tu alaturi de noi si posteaza :X

[ doar membri forumului pot posta ]

Toti Fani Tokio Hotel sunt bine veniti printre noi :D

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

My Birthday!

In jos

19042012

My Birthday! Empty My Birthday!

Toata lumea stie ca mi-a fost ziua. La multi ani mie! Nu a fost mare lucru, a fost un mic tam-tam. Si asa ne pregateam pentru pasti,deci cu ce s-a ocupat mama a fost pur si simplu un otrt in plus.
Cadourile nu au prea fost , am primit cateva ciocolati, doua tricouri , un tv si bani.
Apreciez lumea care si-a amintit de ziua mea, cei care mi-au zis acel simplu si banal "La multi ani!" asa cum ii el banal si el conteaza. Sunt prieteni care m-au cunoscut de cand eram mica si nici pana in ziua de azi nu si-au dat seama ca a trecut ziua mea, si ma doare ca de as uita eu ei mi-ar sari in cap.
Am stat de ziua mea in camera si am stat si-am plans, din diferite motive, dar nu asta ar fi trebuit sa fie sprititul unei zile de nastere. Toata lumea ma pus sa fac cate ceva , eram ca o sclava, si totusi in inima mea era sarbatoare.
Sper ca voi de ziua voastra sa fiti fericiti si sa nu va supere nimeni!
BlackCat.Denny
BlackCat.Denny
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: reddit

My Birthday! :: Comentarii

Luke Thompson

Mesaj Sam Mai 12, 2012 3:11 am Scris de Luke Thompson

Eu ştiu că a fost ziua ta,mi-am adus aminte şi ţi-am zis La mulţi ani. Nu pot să cred că ai trăi o sărbătoare aşa importantă în acest hal.
Sper ca data viitoare să nu uite ceilalţi de ziua ta. Pentru mine cel puţin,sincer,eşti o persoană foarte importantă. :)
Să trăieşti 100 de ani! :*

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum