Membrul zilei
+5
● Lene
Andre Andreea
Vodka
Locust
Kiro
9 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Membrul zilei
Pe ziua de astazi nici nu mai conteaza S-a desemnat deja!!
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
F**k! :l Mai... Eu sunt activa oke? Ma mai plcitisesc din cand in cand...
Si postez, ca de aia mam inscris... Dar nu vreau un rang ca recompensa!
Imi place sa fiu un simplu membru... -.- Daca ma faceti colorata chiar ca nu mai postez :l
Si postez, ca de aia mam inscris... Dar nu vreau un rang ca recompensa!
Imi place sa fiu un simplu membru... -.- Daca ma faceti colorata chiar ca nu mai postez :l
Ce draguuuuut a sunat astaDaca ma faceti colorata chiar ca nu mai postez :
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Kira. a scris:Ce draguuuuut a sunat astaDaca ma faceti colorata chiar ca nu mai postez :
Asai? :]]]
Dar acum serios... Nu vreau un rang, e dreptul meu ca user sa decid si nu ma puteti obliga -.-"
So... Mai bine nu ma bagati in seama la acest concurs caci nu am de gand sa iau un rang.
Imi ajunge membru! Nu am venit aici pentru ranguri cine-l vrea sa posteze si sa se afirme ca lar vrea eu nu am facut asta! Nu il vreau! Deci ma puteti elimina de acum xD
Repet sa fie clar... o.o NU VREAU ASA CEVA! Pastrativa rangurile! Nu am venit aici sa le revendic eu !
Pai din cate stiu euuuu...rangurile,ma rog anumite ranguri se obtin dupa ce ai realizat un numar 'impresionant' de postari pe forum..si avansezi in rang..pana la SuperFan..sau cam asa...Deci..Daca Tu o sa continui sa fi atat de activa,...vrand nevrand vei ajunge la numarul postarilor respective si vei avansa in rang..Asta e regula.Cat despre concursul asta...Nu stiu ce are defapt Ayda in gand..Ea nu este moderator sau admin..deci nu poate sa-ti influenteze rangul..asta daca nu a cazut la un acord cu IOana[admina forumului]..Acele stelute sunt doar o 'mica 'recompensa pt postarile efectuate zilnic...Iar cum tu esti mai mereu activa,,,castigi )" longdesc="21" />Imi ajunge membru! Nu am venit aici pentru ranguri cine-l vrea sa posteze si sa se afirme ca lar vrea eu nu am facut asta!
Un.- Level 7
NO THX! Uite ce e... Nu ca sunt mofuroasa sau ceva doar ca nu-mi plac rangurile... Pur si silmplu membru e oke pentru mine...
Pot refuza acest rang nu? Deoarece nimeni nu ma obliga!
De fiecare data ajung: Admin , Mod, Membru apreciat si mai stiu eu ce peste tot :l Pur si simplu sunt satula! VREAU MEMBRU! Nu e nimic greu nu?
Considera acest lucru o recompensa pentru activitatea mea... Sau nah vreti sa imi dati o regompensa? Daca voi castiga lasati-ma sa imi pun link la semnatura catre un alt forum... Bne asa? E deajuns pentru mine :l Nu vreau NIMIC! Nu mam inscris la concurs, nu vreau sa ma inscriu si nu vreau un anume rang -.-
Pot refuza acest rang nu? Deoarece nimeni nu ma obliga!
De fiecare data ajung: Admin , Mod, Membru apreciat si mai stiu eu ce peste tot :l Pur si simplu sunt satula! VREAU MEMBRU! Nu e nimic greu nu?
Considera acest lucru o recompensa pentru activitatea mea... Sau nah vreti sa imi dati o regompensa? Daca voi castiga lasati-ma sa imi pun link la semnatura catre un alt forum... Bne asa? E deajuns pentru mine :l Nu vreau NIMIC! Nu mam inscris la concurs, nu vreau sa ma inscriu si nu vreau un anume rang -.-
Dont worry, Tim.
Pentru a ajunge la Super Fan ai nevoie de o grămadă de posturi. Nu sunt de ajuns 2-3 săptămâni.
Nu asta va fi problema!
Dar se poate simplu ca ţie să nu-ţi treacă steluţe, deci nu vei avea şansa să fii Super Fan pentru o lună nu? ?" longdesc="39" />
La faza asta nu te înţeleg absolut delok... -.-
Pentru a ajunge la Super Fan ai nevoie de o grămadă de posturi. Nu sunt de ajuns 2-3 săptămâni.
Nu asta va fi problema!
Dar se poate simplu ca ţie să nu-ţi treacă steluţe, deci nu vei avea şansa să fii Super Fan pentru o lună nu? ?" longdesc="39" />
La faza asta nu te înţeleg absolut delok... -.-
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Libera alegere...cat despre rangul'superFan'..daca vei avea norocul sa ajungi acolo..poate o convingi pe Ioana sa te scuteasca de chinO.o.
Un.- Level 7
Ea de-abia este la Level 1 şi noi ne facem griji de Super Fan! )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
@AbbeyDawn, e alegerea mea. Nu vreau si gata. Am un motiv ca doar nu sunt nebuna si sa imi treaca mie asa prin cap :]]
Dap, ar fi mai simplu sa nu ma bage nimeni in seama o.o Cu posturile...
Nu e vb de lvl.. E vb cu totul alt ceva dac avrei iti spun pe mess ce si cum..
Sincer nu merit asa un rang asta e unu la mana. Si sunt mai multe...
In fine! Vreau doar sa nu ma bage in seama la acest concurs. Nu e asa greu xD
Dap, ar fi mai simplu sa nu ma bage nimeni in seama o.o Cu posturile...
Nu e vb de lvl.. E vb cu totul alt ceva dac avrei iti spun pe mess ce si cum..
Sincer nu merit asa un rang asta e unu la mana. Si sunt mai multe...
In fine! Vreau doar sa nu ma bage in seama la acest concurs. Nu e asa greu xD
OK, pt ca pe celelalte forum-uri ai ajuns deja moderatoare( scz pe toate forumurile pe care am intrat tam vazut Moderatoare, nu admin sau alceva, dar nu am intrat la toate care esti tu inregistrata ) Si am vb cu Ioana in legatura cu premiul!!! O luna de zile in grupul Super Fan.
Ƭเ๓๓`, nu vei primi un rang dar stelutele nu ti le voi sterge.
Ƭเ๓๓`, nu vei primi un rang dar stelutele nu ti le voi sterge.
Kiro- Level 8
@Ayda, mda... :l Is mod pe 3 forumuri doar -.- Si adim pe 4 caci la unul am refuzat rangul dupa ceva vreme. Sunt satula de ranguri crede-ma... Plus ca nu as merita acest rang de "super fan" nu sunt asa o fana inraita TH... So?
@ChoKoToFFe`, multumesc!
@ChoKoToFFe`, multumesc!
Chokotoff
Andre Andreea
Claudia
FELICITARI!!!
Am adaugat doa steluta...scz pt cei care au luat locul 2 si 3 ca nu v-am mentionat!!!Dar momentan sunt putin nervoasa si stresata!!!
Andre Andreea
Claudia
FELICITARI!!!
Am adaugat doa steluta...scz pt cei care au luat locul 2 si 3 ca nu v-am mentionat!!!Dar momentan sunt putin nervoasa si stresata!!!
Kiro- Level 8
Multumim. Nu-i nimic.
Andre Andreea- Level 6
Data de inscriere : 24/03/2012
ChoKoToFFe`
Andre Andreea
Sequere.
tine cineva socoteala la stele? )" longdesc="21" />
Andre Andreea
Sequere.
tine cineva socoteala la stele? )" longdesc="21" />
Da. Asa cred. Oricum felicitari
Andre Andreea- Level 6
Data de inscriere : 24/03/2012
Chokotoff
Andre Andreea
Claudia
Andre Andreea
Claudia
Kiro- Level 8
ChoKoToFFe`, nu prea a inteles cum e cu stelutele asac ca o sa postez eu cine si cete stelute are.
ChoKoToFFe`
Andre Andreea
Claudia
ChoKoToFFe`
Andre Andreea
Claudia
Kiro- Level 8
ChoKoToFFe` 47
Andre Andreea 18
ME.Ralu <3 8
Felicitari!!
ChoKoToFFe`
Andre Andreea
Claudia
ChoKoToFFe`numai tu castigi?
Andre Andreea 18
ME.Ralu <3 8
Felicitari!!
ChoKoToFFe`
Andre Andreea
Claudia
ChoKoToFFe`numai tu castigi?
Kiro- Level 8
Pe ziua de astazi:
Claudia. 73
Andre Andreea 55
ChoKoToFFe` 30
Se pare ca numai 3 useri au castigat mavar o data.
ChoKoToFFe
Claudia
Andre Andreea
Claudia. 73
Andre Andreea 55
ChoKoToFFe` 30
Se pare ca numai 3 useri au castigat mavar o data.
ChoKoToFFe
Claudia
Andre Andreea
Kiro- Level 8
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum