Vorbe care vă pun pe gânduri..
+3
Locust
Vodka
Luke Thompson
7 participanți
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Vorbe care vă pun pe gânduri..
Da ce sunt?Cherry Bomb a scris:nu sunt puiuti
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Alo,despre ce vorbeam,nu vor-...
Aa,ştiu!
Spuneţi ce e rău la puiuţii K. sau bun,orice
Aa,ştiu!
Spuneţi ce e rău la puiuţii K. sau bun,orice
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
despre ce vorbeam? dar tu despre ce vorbesti Samantha? )" longdesc="21" />
Cooom? Dar eu am si iPhone si iPadsi Mac Book....Nu face rau nimanui!S-au macar n-am mai auzit asa ceva!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27
De multe ori am impresia că vorbesc la pereţi. Cred că aşa şi este.Nu face rau nimanui!
Locust- Super Fan
E Doar iPhone! Inseamna ca Si celelalte smartphone-uri sunt la fel!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27
Tot ce înseamnă aparate electrice dăunează, de câte ori trebuie să mai repet? Emit radiaţii care provoacă cancer. Sunt la fel ca ţigările, drogurile... Pe o perioadă scurtă de timp nu observi nimic, dar odată cu trecerea timpului lucrurile se vor schimba.Alecs EU-Chocho'Latte a scris:E Doar iPhone! Inseamna ca Si celelalte smartphone-uri sunt la fel!
Acum eu nu te pun să-ţi arunci iPad-ul. Dar frate, este bine să ştii chestiile ăstea ca să nu stai toată ziua cu iPhone-ul la ureche.
Locust- Super Fan
Cruntul adevar, imi pare rau ca uni din voi trebuie sa le aflati asa, dar sunt niste adevaruri groaznice care ar trebui sa ne deschida ochii.... si nu doar IPurile, cam tot ce se intampla cu lumea asta
Hei,Zuzy,zisei tu odata:
"despre ce vorbeam? dar tu despre ce vorbesti Samantha?"
Cum despre ce vorbesc? vorbeam despre bine si rau,tu de ce crezi ca am facut Topic-ul?
"despre ce vorbeam? dar tu despre ce vorbesti Samantha?"
Cum despre ce vorbesc? vorbeam despre bine si rau,tu de ce crezi ca am facut Topic-ul?
Luke Thompson- Level 8
aha...si pentru tine care e binele si care e raul? stiu foarte bine despre ce vorbesc.
A-a-adică? )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Eu.. eu nu le suport. Ip..bla astea.
In clasa sunt vreo 5,6 copii cu Iphone. Si in banca din spatele meu sunt doi dependenti de telefoane si jocuri. Si mai e unu care sta toata ziua cu el in mana. Si na.. mai sunt dependenti. Stiu doar de unu ca nu face chiar asa.. da bine, are telefonul de anul trecut )" longdesc="21" />
Nu ma atrage absolut deloc rahatul asta.. n-as vrea asa ceva pentru nimic in lume. Sau Ipad.. bla. Plus ca doar de Iphone stiu ca e telefon.. de restul n-am habar )" longdesc="21" />
Nu-mi prea place asa mult tehnologia avansata.. am si vrut sa-mi fac un cont pe youtube dar n-am reusit, m-am lasat pagubasa )" longdesc="21" />
In clasa sunt vreo 5,6 copii cu Iphone. Si in banca din spatele meu sunt doi dependenti de telefoane si jocuri. Si mai e unu care sta toata ziua cu el in mana. Si na.. mai sunt dependenti. Stiu doar de unu ca nu face chiar asa.. da bine, are telefonul de anul trecut )" longdesc="21" />
Nu ma atrage absolut deloc rahatul asta.. n-as vrea asa ceva pentru nimic in lume. Sau Ipad.. bla. Plus ca doar de Iphone stiu ca e telefon.. de restul n-am habar )" longdesc="21" />
Nu-mi prea place asa mult tehnologia avansata.. am si vrut sa-mi fac un cont pe youtube dar n-am reusit, m-am lasat pagubasa )" longdesc="21" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
vorbeam despre riscul iphonurilor si tot ce contine iP.Yagmur_*Unütulmaz* a scris:A-a-adică? )" longdesc="21" />
da Dust, stiu cum e, si eu vad copii de cls 2 cu iphone trist...tehnologia avansata e moarte curata, ca sa zic asa )" longdesc="21" />
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Tokio Hotel: marturii ale fanilor care si-au implinit visul
» Melodie care nu va place
» Vedetele care ne inspira
» Un lucru pe care nu puteti sa-l scoateti din cap!^^
» Melodia dupa care esti nebun ..
» Melodie care nu va place
» Vedetele care ne inspira
» Un lucru pe care nu puteti sa-l scoateti din cap!^^
» Melodia dupa care esti nebun ..
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!