Cred ca va va interesa
+4
D u s t .
Luke Thompson
Vodka
LiebeMeineBesessenheitBK
8 participanți
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cred ca va va interesa
De la un timp nu se mai posteaza,nimic,legat de trupa si nu numai,de ce? ...hmm nu stiu,e asa pustiu cand intru,parca nu mai e ca la inceput cand intram si vedeam mii de...postari ... h mm .. nu va ganditi sa va faceti putin timp pentru ale acorda si lor putina atentie,si noua cateva postari noi,ca poate unii nu sunt cu stiriile la zi ca sa zic asa . Totusi e un forum pentru TH,si nu vrem sa se inchida,ca nimeni nu mai posteaza nimic.Scuzati daca .. am deschis aiurea topicu,dar pentru mine e ceva important,si cred ca si pentru voi.
LiebeMeineBesessenheitBK- Level 1
Data de inscriere : 12/11/2011
Varsta : 31
Re: Cred ca va va interesa
Asta vorbeam si eu azi cu Ayda si Ioana, sa facem putina publicitate forumului ?" longdesc="39" /> sa-l postam pe FaceBook, sau massuri in lista noastra, poate totusi sunt fani care nu au auzit de forumul asta si ar dori sa fie aici Putem gasi multe modalitati sa-i facem putina publicitate, sa mai strangem persoane
daa chiar ar fi super sa-i facem putina publicitate " longdesc="16" /> sa facem publicitate peste TOT!
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Mhm, sunt de acord cu publicitatea, dar ceea ce te-a afectat pe tine este faptul ca nu mai postam nimic de TH..
Ai vazut, ca de cate ori au prins ceva, utilizatorii au pus pe forum. Nu deschidem topicuri noi la baieti pentru ca nu avem mai nimic nou despre ei, deocamdata.
Ai vazut, ca de cate ori au prins ceva, utilizatorii au pus pe forum. Nu deschidem topicuri noi la baieti pentru ca nu avem mai nimic nou despre ei, deocamdata.
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
^Exact Michi...Ce topicuri noi?ce poze noi?ce vesti despre melodii sau album sau despre vreo alta noutate IMPORTANTA legata de trupa,daca ele nu exista?Avem un topic deschis in care putem posta si discuta si impartasii pareri in legatura cu diferite barfe sau poze postate de baieti pe aplicatie..dar in rest nimic.Daca nu a aparut nimic nou,concis si adevarat despre ei de ce sa scornim sau sa inventam?Tot ce putem face este sa asteptam..sa ''reinvie'si sa redevina la fel de populari asa cum erau acum ceva timp.Comeback-ul lor necesita timp si idei geniale,iar de piese nici sa nu mai vorbesc...Eu sper..ca se vor ridica din nou la standardele de vede adevarate asa cum erau considerati nu acum ceva vreme.
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
bagati si voi despre tzom si ria ok, chiar daca baietii sunt disparuti in triunghiul bermudelor, asta nu inseamna ca nu ar putea sa vina persoane noi ?" longdesc="39" /> pot sa faca si ei ce facem si noi...discutii generale si jocuri )" longdesc="21" />
Remarcasem şi eu asta, dar nu doar noi ne confruntăm cu această problemă. Aşa se întâmplă când o trupă se retrage puţin, fani se orientează spre lucruri noi. Doar nu vor sta toată ziua cu ochii beliţi în computere aşteptând ştiri noi. Şi nu cred că Forum-ul are nevoie de publicitate, avem destui useri activi, problema o reprezintă doar lipsa de informaţii despre Tokio Hotel.
Şi nu mai ştie nimeni nimic de noul lor album?
Şi nu mai ştie nimeni nimic de noul lor album?
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
^ Pe bune? )" longdesc="21" />
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
foarte pe bune, cand l-am sunat pe tzom erau in studio draga, ce sti tu )" longdesc="21" /> e sigur ca va fi un succes total )" longdesc="21" />
stiri despre th momentan nu sunt..doar sa sunt in studio(cum a zis Zuzy)..ei posteaza pe BTK app si le raspund mereu fanilor(ceea ce e ff bine),dar nu zic nimic interesant..ultima oara au postat o img cu jucaria cateilor lor )" longdesc="21" /> si o poza cu tom la cumparaturi..deci nimk legat de th
Zuzy sunt satula de ria aia..e o prosta,e urata cu craci,pitipoanca,bitch bitch bitch..gata am terminat )" longdesc="21" />
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
Ria urâtă sau piţi? N-aş prea crede asta...Zuzy sunt satula de ria aia..e o prosta,e urata cu craci,pitipoanca,bitch bitch bitch..gata am terminat )" longdesc="21" />
Voi aţi spune la fel despre orice fată care se apropie de Tokio Hotel.
Locust- Super Fan
[quote="Jesus Of Suburbia"]
asta asa e )" longdesc="21" /> lasa-i ma, li ciuda ca de ce e ria si nu sunt ele )" longdesc="21" /> sincer chiar mi se pare ok tipa aia, nu o vad piti chiar deloc cat despre curva, asa e numita in ziua de azi orice femeie cu decolteu si pantaloni mai scurti de genunchi )" longdesc="21" /> da am o intrebare, de prietena lui gusti sau a lui greg de ce nu se ia nimeni? parca si ei au GF din cate stiu )" longdesc="21" />
Voi aţi spune la fel despre orice fată care se apropie de Tokio Hotel.
Din pozele pe care le-am văzut eu, Ria nu are decolteu aproape deloc.asa e numita in ziua de azi orice femeie cu decolteu si pantaloni mai scurti de genunchi
Şi nici nu purta pantaloni din ăia scurţi de zici că sunt boxeri. Mi s-a părut o tipă super OK şi cred că s-ar potrivi perfect cu Tom. Cred că este cea mai frumoasă posibilă iubită a lui Tom.
Locust- Super Fan
e o tipa normala doar ca fanii is cu capu...pentru ei ar trebui ca gemenii sa ramana singuri pe viata ca daca nu " curva, tarfa, profita, numa pentru bani" bla bla
Mda, nu-i înţeleg pe oamenii de genul ăsta. Oricum nu ar avea nici o şansă la Bill sau Tom, că de Gus şi George nu le pasă.ZuZy a scris:e o tipa normala doar ca fanii is cu capu...pentru ei ar trebui ca gemenii sa ramana singuri pe viata ca daca nu " curva, tarfa, profita, numa pentru bani" bla bla
Locust- Super Fan
)" longdesc="21" /> )" longdesc="21" /> aolooo nu am nimk cu fetele care ies cu tom sau bill etc.....au 22 de ani mi se pare perfect normal sa aiba prietene ,pe mne ma intereseaza doar th atat si nu sunt nici cu capul )" longdesc="21" /> treaba e ca mie nu imi place de tipa si chiar nu ma intereseaza daca are sau nu decolteu
Cherry Bomb- Level 3
Nu vreau să te jignesc sau ceva, dar ţi-a plăcut vreodată de vreo posibilă iubită a lui Tom?treaba e ca mie nu imi place de tipa si chiar nu ma intereseaza daca are sau nu decolteu
Locust- Super Fan
nu ma jignesti )" longdesc="21" /> da mi-a placut de tipa aia din 2008 cu ochii aia albastriiii si mariiii..si aia chiar a fost pe bune iubita lui..si hai sa numai facem pe fanele mature si sa zicem ca "vai toate prostele viseaza la bill si tom si le urasc pe tipele cu care ies ei" )" longdesc="21" />
Cherry Bomb- Level 3
Prima întrebare: cine era tipa aia cu ochi albaştrii? ?" longdesc="39" />
Nu încerc să fac pe fana matură pentru că nu mai sunt fană, dar pur şi simplu părerea ta despre Ria mi s-a părut eronată. Poate ţie nu îţi place dar eu nu o cred piţi sau altceva.
Nu încerc să fac pe fana matură pentru că nu mai sunt fană, dar pur şi simplu părerea ta despre Ria mi s-a părut eronată. Poate ţie nu îţi place dar eu nu o cred piţi sau altceva.
Taci, măi că acum chiar nu mă cert!vno tu, parca vad ca si aici va certati deja ma distreaza certurile astea
Locust- Super Fan
nu ma cert Zuzyyyyyy 1.nu imi place de ria si gata punct! 2.snt poze cu tipa...si tom ii punea mana pe fund..e imposibil sa nu o sti 3.daca numai esti fana ce mai acuti aici?..cearta acum sa vezi
Cherry Bomb- Level 3
)" longdesc="21" />
Cherry Bomb- Level 3
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Tokio Hotel :D :: Arhiva!! :: Arhiva!!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum: