Far East Movement
+9
Luke Thompson
Claudia :]
Shane Dawson_Subsribe #5
Alexandra Tokitas Time
Cherry Bomb
Un.
D u s t .
Dark D.
Locust
13 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Far East Movement
Astea tocmai au scos o melodie cu Justin Biber si acum trec la Tokio Hotel? )" longdesc="21" /> Mie frica de ce o sa iasa.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Fiti antene parabolice si captati totul cu atentie,dragele mele..urmeaza....HITUL VERII ANULUI 2012
If i die tommorow
Ce balada?Disco,dance,house mama masii ce o fi!
Suna ataaaaaaaaat de bizaaaaaaaar si de uraaaaaaaat!
Mie nu-mi place!E un preview,stiu asta..dar vocea lui Bill sa fie in asa hal modoficata?!Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva de la el...Nu prea sunt sigura cu linia melodia...dar simt ca nu va fi cine stie ce de piesa..Va fi ascultata doar de fanii Th si F.M..in rest nimeni nu o sa stie de ea...Daca si piesa va fi la fel de proasta si imi va lasa acelasi gusta amar ca si previw-ul asta...e clar!
If i die tommorow
Ce balada?Disco,dance,house mama masii ce o fi!
Suna ataaaaaaaaat de bizaaaaaaaar si de uraaaaaaaat!
Mie nu-mi place!E un preview,stiu asta..dar vocea lui Bill sa fie in asa hal modoficata?!Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva de la el...Nu prea sunt sigura cu linia melodia...dar simt ca nu va fi cine stie ce de piesa..Va fi ascultata doar de fanii Th si F.M..in rest nimeni nu o sa stie de ea...Daca si piesa va fi la fel de proasta si imi va lasa acelasi gusta amar ca si previw-ul asta...e clar!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Bun... Deci mie-mi place. Dar... Să-şi modifice Bill vocea.. Hmmm... ?" longdesc="39" />
Acum realizez ceva! )" longdesc="21" /> Mai bine nu colabora cu F.M.! )" longdesc="21" /> Sună ca dracu! -.-* )" longdesc="21" />
Dar... Cu totu ca e doar un Preview... Eh.. Anyway,dacă toată melodia sună în halu' ăsta... )" longdesc="21" />
Acum realizez ceva! )" longdesc="21" /> Mai bine nu colabora cu F.M.! )" longdesc="21" /> Sună ca dracu! -.-* )" longdesc="21" />
Dar... Cu totu ca e doar un Preview... Eh.. Anyway,dacă toată melodia sună în halu' ăsta... )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Mie imi place. Oricum mie imi plac astia de la Far East Movement. Deci mi se pare ca a iesit bine.
Andre Andreea- Level 6
Data de inscriere : 24/03/2012
Varsta : 26
Mda...
În 2012 vine sfârşitul lumii... Nu-mi vine să cred ce s-a ales de Bill!
În 2012 vine sfârşitul lumii... Nu-mi vine să cred ce s-a ales de Bill!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Suna al naibii de GROAZNIC ! Serios ? Mie nu imi place . Versurile sunt ciudate:| De ce stiam ca nu imi va placea ? Pentru ca [virgula ] colaborarea lui Bill e facuta cu mecanicii astia de la F.M.
Nu imi voi schimba parerea . Suna genial de groaznic.
Nu imi voi schimba parerea . Suna genial de groaznic.
Claudia :]- Level 6
Data de inscriere : 14/03/2012
oribil si groaznic
am crezut ca raman fara auz )" longdesc="21" />)
am crezut ca raman fara auz )" longdesc="21" />)
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Am auzit si eu preview-ul ala si Bill imi aminteste de Inna=)). E clar, colaborarea asta o sa fie praf, oare de restul albumului ce o sa se aleaga? Incep si ei cu versurile de clubareala?
Ieri m-am uitat intr-un caietel de acum vreo 2 ani si am vazut scris "TH 4 ever", zau ca imi venea sa rup paginile alea:)). Dar atunci, totusi, erau muult mai buni decat acum.
Ieri m-am uitat intr-un caietel de acum vreo 2 ani si am vazut scris "TH 4 ever", zau ca imi venea sa rup paginile alea:)). Dar atunci, totusi, erau muult mai buni decat acum.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Mie imi place.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Si mie. )" longdesc="21" />
Andre Andreea- Level 6
Data de inscriere : 24/03/2012
Si mie )" longdesc="21" />
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
Partea in care canta aia seamana cu restul melodiilor lor, dar partea in care canta Bill e ceva mai interesanta. Mi-era dor de vocea lui! :x
Yahoo~- Level 8
chestia care mi s-a parut ciudata si socanta de am spus ca nu-mi place (pentru ca mai mult am spuso de speriata ce eram) este vocea lui bill-nu am mai auzit-o de atat de mult timp in cantece noi incat mi s-a parut ciudata si faptul ca incearca sa atinga note inalte... nu e pentru el )" longdesc="21" />)
cand canta fem suna mai normal-dar am mai ascultat si alte cantece de ei( if i was you cu snoop dogg)-mi sau parut interesante
cand canta fem suna mai normal-dar am mai ascultat si alte cantece de ei( if i was you cu snoop dogg)-mi sau parut interesante
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Cred că cei de la Far East M şi-au bătut joc de lui Bill!
Deşi nu suport muzica dance, pot spune că partea celor de la FEM este destul de reuşită, dar a lui Bill sună groaznic!
Asta este, şi-a făcut-o cu mâna lui.
Deşi nu suport muzica dance, pot spune că partea celor de la FEM este destul de reuşită, dar a lui Bill sună groaznic!
Asta este, şi-a făcut-o cu mâna lui.
Locust- Super Fan
mie chiar partea cand incepe el sa cante imi place )" longdesc="21" /> dar vocea lui e remixata si in mel Love & Death atinge note foarte inalte si ii iese foarte bine(asta legat de ce a spus Alexa_crazy_love)
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
Da,dar fetelor,pana la urma,daca nu incerci lucruri noi nu poti ajunge mai sus nu ? Mie una imi place,chiar atunci cand incepe Bill sa cante. Si daca a facut o melodie sa zicem de club,asta nu inseamna ca albumul va fi cu muzica de club.Si faza ca "TH au inceput sa cante pentru bani" , eu una nu sunt de acord.
Chiar imi place cum suna si astept noul album.
Chiar imi place cum suna si astept noul album.
Miruu483- New Member
Data de inscriere : 14/04/2012
Ascultaţi versiunea completă:
http://www.tumblr.com/tagged/bill-kaulitz?before=1337320012
http://www.tumblr.com/tagged/bill-kaulitz?before=1337320012
Locust- Super Fan
Bill e doar chorus guy. )" longdesc="21" />
S-a mai confirmat ca va fi si un videoclip.. Daca B. nu va 'booty poppin' on the floor' atunci nu va avea niciun farmec!
S-a mai confirmat ca va fi si un videoclip.. Daca B. nu va 'booty poppin' on the floor' atunci nu va avea niciun farmec!
Yahoo~- Level 8
Mamă, după cum am mai spus de-abia aştept să văd şi videoclipul!Wolfe Phantomhive a scris:Bill e doar chorus guy. )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Vreau sa-l vad pe Bill cum da din cur! Maxim! )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
Wow! Imaginaţia mea nu a mers chair atât de departe... /" longdesc="8" />Wolfe Phantomhive a scris:Vreau sa-l vad pe Bill cum da din cur! Maxim! )" longdesc="21" />
Eu mă gândeam că îl voi vedea înconjurat de nişte tipe care dau din fund îmbrăcate în costume de baie, în stilul Lady GaGa. ?" longdesc="39" />
Locust- Super Fan
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum