Jocurile Olimpice 2012 Londra
+7
Shane Dawson_Subsribe #5
Kitty's Love
Dark D.
Alexandra Tokitas Time
~ale.TH~
Locust
BlackCat.Denny
11 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Jocurile Olimpice 2012 Londra
Elișș a scris:^WTF?. Nu trebuia sa zici astaaaaaaaaaaa!!!!Nu e frumos...
1.Fiecaruia ii place ce vrea si ce vrea..poate Abbey sta pe forum pt ca si-a facut prieteni si ca forumul este mult mai mult decat un loc unde se discuta despre o anumita trupa..aici e o adevarata familie .....si inca ii mai plaaaac TH[Asa-i Abbey?" longdesc="6" />]..Oricum si eu sunt de aceeasi parere ca si voi..Th inseamna mult pentru mine si nu ii pot compara cu nimeni sau mai bine zis nu pot compara pe nimeni cu ei...Dar asta este stric parerea mea...gusturile nu se discuta
mda...ai dreptate...of,urasc cand lumea are dreptate!
scuze
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 24
Re: Jocurile Olimpice 2012 Londra
Păi ăsta este adevărul! M-a iritat faptul că a spus că TH nu se compară cu Avril sau ceva de genul. Dar nu este adevărat!poate Abbey sta pe forum pt ca si-a facut prieteni si ca forumul este mult mai mult decat un loc unde se discuta despre o anumita trupa
Chiar nu îmi plac TH, poate după ce apare următorul album îmi voi schimba părerea, dar deocamdată nu. Dar adevărul este că Avril este mai cunoscută ca ei şi melodiile sale sunt mult mai ascultate. Chiar şi când eram fană TH ştiam asta. De exemplu nu poţi spune că Metallica este mai tare ca Tokio Hotel, poate doar în opinia ta.
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Concerte 2012
» MTV EMA 2012- din nou in Germania
» Bill Kaulitz On Germany's Next Topmodel (03.04.2012)
» Structura anului scolar 2012-2013
» MTV EMA 2012- din nou in Germania
» Bill Kaulitz On Germany's Next Topmodel (03.04.2012)
» Structura anului scolar 2012-2013
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum