,,Virus Excentric +18''
+15
Freud_ismydaddy
Andreutza
Love him Bwaii ♔
Ade*
Kiro
Bubbles.
Angel Send 4 U :x
Ciufulita101 =))
Un.
alexandra_kaulitz
~DJ.alex~
BlackCat.Denny
Sarmale
Black Rainbooow<3
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
19 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 7 din 11
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: ,,Virus Excentric +18''
scuzati intarzierea... next !!!
,,Cap 35…Love me…make me your’s
‘’Mdaaa….’’exclama Bill..’’Ce ai auzit…’’
Relle zambi…’’Mi se pare ca nu am auzit foarte bine…ai putea sa repeti?’’
‘’Nu…cred ca nu trebuia sa zic asta…’’si se ridica dandu-si jos prosopul de pe cap…
‘’Ce vrei sa faci?’’intreba fata
‘’Sa plec…nu cred ca mai am ce face aici….’’si isi indeparta si halatul ramanand gol sub privirile ei…
Relle il studie din cap pana-n picioare apoi se riddica si il prinse de talie pe la spate…
Bill ii lua mainile intrale lui…’’Nu-mi spune ca te excita sa ma vezi asa…’’
‘’Nu…altceva as vrea sa iti spun…’’
‘’Da-mI drumul…’’si se intoarse dandu-I un sarut dulce pe buze…
‘’Exact la acest lucru as vrea sa ma refer…nu stiu…esti atat de superficial uneori…acum ma saruti….in cateva momente ma eviti…ai spus ca nu vrei sa renunti la mine…acum vrei sa pleci….esti arrogant…si cu toate astea ma spui lucruri fara de inteles…ce inseamna aceste lucruri de fapt?…’’
Bill ii zambi misterios…’’Hmmm…banalitati….cum ai spus si tu…’’raspunse el si isi trase boxerii si pantalonii care nu erau inca uscati…
‘’Da….’’spuse fata cu o voce stinsa…
‘’Ce?te asteptai la un altfel de raspuns?’’
‘’Acum da…dar maine poate voi gandi la fel ca tine…Ahhh….si te-am crezut…’’
‘’In ce sens…???’’
‘’Cand ai spus ca nu vrei sa renunti la mine…sincer …..te-am crezut…’’
‘’Ai facut cam rau…sa stii….’’si isi lua si tricoul…
‘’Nu cred…acum minti…te cunosc…sau poate ca incep sa te cunosc cu adevarat’’
‘’Nu ti-e teama sa descoperi ceva ce nu iti va placea?’’si o privii oarecum trist
Relle incepu sa rada tampit…’’Bill…nu cred ca ceva ma mai poate speria./…’’
‘’De ce spui asta?totul e neprevazut…’’
‘’M-au speriat drogurile,pastilele,dependenta mea….boala mea…halucinatiile mele….Boss…Derek…prostitutia….ce ar putea fii mai rau?’’
‘’Eu…nu se stie…’’
Fata il mangaie pe obraz…’’Nu…tu niciodata….simt asta…’’
‘’Relle…nu ar trebui sa pui atat de mult suflet…’’
Ea ofta…’’Da asa este…cred ca e mai bine s a pleci….’’
‘’Da ok…cu cat trebuie sa te platesc?’’
Ea il privii in scarba….’’Din nou ai stricat totul….pleaca pana nu ma razgandesc si t e tin aici….’’
‘’Pai tine-ma…nu m-as suppara foarte tare…’’
‘’Bill nu mai fii ironic…intelege….nu vreau sa….’’si pleca privirea…
‘’Ce nu vrei?ti-e frica sa nu devin si eu drogul tau?’’
Relle incepu sa rada…’’Poate ca deja esti…’’
‘’Nu nu…nu spune asta…aici chiar nu ar mai exista antidot…poate ca ar fii ceva ireal..’’
‘’Bill….mereu te ascunzi dupa o cortina…asa cum iti convine tie…de ce?’’si il lua in brate
‘’Fiindca imi permit…fiindca imi place….fiindca vreau….’’si o musca de gat…
‘’Mai ramane de vazut daca iti voi permite eu….’’
‘’Asta nu e grija mea….’’si o indeparta…
‘’Hai pleaca….’’zise ea stramband din nas…
‘’Bye…’’si ii facu discret cu mana dupa care pleca…
Relle ramase la geam si il urmari mult timp cu privirea pana ce el nu se mai facu vazut…Ea isi propti capul de geam si un zambet satanic ii inunda chipul…’’Prostule…daca ai stii cate as putea sa iti ofer…’’si se intoarse in patul ei…Lua prosopul si halatul pe care le avu Bill si le stranse la piept…
Mirosul pielii lui inca mai persist a pe materialul catifelat….’’Hmmm….’’ofta fata si inchise ochii dupa care isi aseza capul pe perna si adormi instantaneu,totul obosind-o parca…''
enjoy
,,Cap 35…Love me…make me your’s
‘’Mdaaa….’’exclama Bill..’’Ce ai auzit…’’
Relle zambi…’’Mi se pare ca nu am auzit foarte bine…ai putea sa repeti?’’
‘’Nu…cred ca nu trebuia sa zic asta…’’si se ridica dandu-si jos prosopul de pe cap…
‘’Ce vrei sa faci?’’intreba fata
‘’Sa plec…nu cred ca mai am ce face aici….’’si isi indeparta si halatul ramanand gol sub privirile ei…
Relle il studie din cap pana-n picioare apoi se riddica si il prinse de talie pe la spate…
Bill ii lua mainile intrale lui…’’Nu-mi spune ca te excita sa ma vezi asa…’’
‘’Nu…altceva as vrea sa iti spun…’’
‘’Da-mI drumul…’’si se intoarse dandu-I un sarut dulce pe buze…
‘’Exact la acest lucru as vrea sa ma refer…nu stiu…esti atat de superficial uneori…acum ma saruti….in cateva momente ma eviti…ai spus ca nu vrei sa renunti la mine…acum vrei sa pleci….esti arrogant…si cu toate astea ma spui lucruri fara de inteles…ce inseamna aceste lucruri de fapt?…’’
Bill ii zambi misterios…’’Hmmm…banalitati….cum ai spus si tu…’’raspunse el si isi trase boxerii si pantalonii care nu erau inca uscati…
‘’Da….’’spuse fata cu o voce stinsa…
‘’Ce?te asteptai la un altfel de raspuns?’’
‘’Acum da…dar maine poate voi gandi la fel ca tine…Ahhh….si te-am crezut…’’
‘’In ce sens…???’’
‘’Cand ai spus ca nu vrei sa renunti la mine…sincer …..te-am crezut…’’
‘’Ai facut cam rau…sa stii….’’si isi lua si tricoul…
‘’Nu cred…acum minti…te cunosc…sau poate ca incep sa te cunosc cu adevarat’’
‘’Nu ti-e teama sa descoperi ceva ce nu iti va placea?’’si o privii oarecum trist
Relle incepu sa rada tampit…’’Bill…nu cred ca ceva ma mai poate speria./…’’
‘’De ce spui asta?totul e neprevazut…’’
‘’M-au speriat drogurile,pastilele,dependenta mea….boala mea…halucinatiile mele….Boss…Derek…prostitutia….ce ar putea fii mai rau?’’
‘’Eu…nu se stie…’’
Fata il mangaie pe obraz…’’Nu…tu niciodata….simt asta…’’
‘’Relle…nu ar trebui sa pui atat de mult suflet…’’
Ea ofta…’’Da asa este…cred ca e mai bine s a pleci….’’
‘’Da ok…cu cat trebuie sa te platesc?’’
Ea il privii in scarba….’’Din nou ai stricat totul….pleaca pana nu ma razgandesc si t e tin aici….’’
‘’Pai tine-ma…nu m-as suppara foarte tare…’’
‘’Bill nu mai fii ironic…intelege….nu vreau sa….’’si pleca privirea…
‘’Ce nu vrei?ti-e frica sa nu devin si eu drogul tau?’’
Relle incepu sa rada…’’Poate ca deja esti…’’
‘’Nu nu…nu spune asta…aici chiar nu ar mai exista antidot…poate ca ar fii ceva ireal..’’
‘’Bill….mereu te ascunzi dupa o cortina…asa cum iti convine tie…de ce?’’si il lua in brate
‘’Fiindca imi permit…fiindca imi place….fiindca vreau….’’si o musca de gat…
‘’Mai ramane de vazut daca iti voi permite eu….’’
‘’Asta nu e grija mea….’’si o indeparta…
‘’Hai pleaca….’’zise ea stramband din nas…
‘’Bye…’’si ii facu discret cu mana dupa care pleca…
Relle ramase la geam si il urmari mult timp cu privirea pana ce el nu se mai facu vazut…Ea isi propti capul de geam si un zambet satanic ii inunda chipul…’’Prostule…daca ai stii cate as putea sa iti ofer…’’si se intoarse in patul ei…Lua prosopul si halatul pe care le avu Bill si le stranse la piept…
Mirosul pielii lui inca mai persist a pe materialul catifelat….’’Hmmm….’’ofta fata si inchise ochii dupa care isi aseza capul pe perna si adormi instantaneu,totul obosind-o parca…''
enjoy
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ- Level 4
Data de inscriere : 05/09/2011
Super capitolu.
Bill e cam nehotarat ar trebui sa se decida o data.
Astept NEXT!!!
Bill e cam nehotarat ar trebui sa se decida o data.
Astept NEXT!!!
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
palca m'as topii:o3
E asa dlagutz:o3
Hai cu nextu:X:X Bumtzi bumtzi:X:))
E asa dlagutz:o3
Hai cu nextu:X:X Bumtzi bumtzi:X:))
Love him Bwaii ♔- Level 1
Data de inscriere : 05/01/2012
Varsta : 26
ms ca cititi
NEXT!!!
,,Cap 36…Another job…
Secunde,minute,zile…doua saptamani…Da era intradevar un record…Relle nu isi facuse meseria deloc in acest timp…Boss nu stia sa gestioneze foarte bine afacerile asa ca totul mergea doar datorita lui Jay…avea el grija ca fata sa fie cea mai facilitata dintre toate…
Se simtea bine doar ca avea unele scapari in privinta drogurilor…Boss ii le dadea,Jay neputand sa nu se supuna ordinelor lui…Boala ei se agravase…manca rar,dar cand o facea vomita la scurt timp datorita cantitatii mari pe care o consuma…Halucinatiile insa nu se mai prezentasera datorita stupefiantelor pe care le lua periodic…
Bill…Nu putea sa uite de el….acesta trebuia adus in discutie…da e el…Nu daduse nici un semn de viata in ultimele saptamani…poate era ocupat…poate ca se gandea sa ia o pauza….
Relle se mintea singura….Nu voia sa isi imagineze si cu atat mai mult sa creada ca el ar fii putut-o uita….Nu ..nu se putea….
Acum insa se limba cu Jay pe holul casei iar in mana tineau cate o cana de cafea
‘’Cred ca esti constienta de cat de beata si drogata ai venit aseara nu?’’
‘’Hmmm…crezi ca nu sunt?ma doare capul ingrozitor de parca ar fii prima data…’’
‘’Pai ai intrecut masura…ai grija ca…eu iti ofer cam multa libertate…nu profita de ea pentru a-ti face rau tie….’’
‘’Mda…usor de zis….nu ma pot lasa…’’raspunse ea resemnata parca….
‘’Asta crezi tu…altii s-au putut…’’
‘’Care sunt in starea mea nu cred….’’si mai lua o gura din cafeaua tare si neagra….
‘Relle….parca nici nu ai trecut prin viata…asa vorbesti….ar trebui sa fii mai cu capul pe umeri….’’si o batu pe umar…
*
* *
‘’Vorbesti de parca tu ai cunoaste-o…’’
‘’O cunosc Relle..de asta sa nu te indoiesti…atat iti spun….’’
‘’Atunci fa-ma sa pe mine sa o cunposc…ajuta-ma…’’
‘’In asta nu te mai pot ajuta…ce ai vrea sa fac?sa te internez intr-un centru de dezintoxicare ca p……’’insa se opri
‘’Ca pe cine?Jay vorbeste….acum….’’
‘’Ca pe mine…esti multumita?da eu….am fost dependent de droguri 10 ani…nu am reusit…asa am incepu si eu…la 17 ani….credeam ca nu se va intampla nimic…si a trebuit sa stau inchis 3 ani…mi-am distrus familia….mi-am….omorat fratele….si pentru ce????pentru droguri…..’’zise acesta o lacrima scurgandu-se si apoi se lasa jos psrijinindu-si capul de perete
‘’Ja.y…’’ofta Relle si se lasa si ea fiind acum la nivelul lui…’’Nu am stiut…dar…ce s-a intamplat apoi?’’
‘’A vebit Derek…el m-a salvat….el m-a scos din locul ala…si de fiecare data cand incercam sa ma droghez ma ameninta cu moartea…intelegi acum de ce ii sunt atat de devotat?’’
‘Da…’’si se ridica nervoasa…’’Da nu inteleg ded ce nu face aclasi lucru cu toate celalalte?de ce noua ne da drogurile la nas?’’
‘’Relle….asta e….un ‘truc’..sa il numesc asa….ai grija….nu as vrea sa cazi in capcana lui…el se va intoarce…si nu se stie ce se va intampla….’’
‘’Asta daca eu voi mai fii aici….’’si se lasa din nou in jos….
‘’Relle…nu incerca sa faci vreo prostie…Derek….e puternic….’’
‘’Jay..lasa-ma…ahhh si s a stii…povestea ta e….trista…m-a miscat profound dar….nu cred ca eu am vointa necesara….’’
‘’Nu v0orbii…trebuie sa o gasesti in tine…’’si ii puse mana la inima
‘’Poate…..’’ofta ea si isi puse capul pe pieptul lui…
‘’Da…relle….’’si o indparta putin dupa care isi sterse lacrima uscata pe obraz..’’Schimband subiectul…Boss…adica…hmmmm…Ar vrea sa te ouna sa dansezi pe scena…vezi tu…afacerea merge cam prost si am zis ca ai castiga ceva bani in plus daca ai face acest lucru…oricum nu ai mai facut nimic in ultima vreme….’’
‘’Dar Jay….nu ma pot…umilii atat de mult…adica…eu trebuia sa fiu o prostituata de lux….nu o tarfa care danseaza in fata atator scarbosi…’’
‘’Relle….’’se ratoii Jay un pic…’’Nu uita de unde ai plecat…dA?si in plus aici nu vei fii nevoita sa faci si altceva…sexul e exclus….’’
‘’Vorbesti serios?’’si zambi
‘’Am eu fata de mascarici la ora asta?nici nu stii cat a trebuit sa ma milogesc ca sa te lase sa faci numai dans…’’si se ridica ajutand-o si pe ea…
‘’Nu cred ca se accepta un rasouns negative nu?’’si incepu sa rada
‘’Deloc…si rase si el….hai du-te si fa-te frumoasa…’’si o saruta pe frunte…
‘’Bine gata…’’zise ea inmanandu-I cana de cafea goala…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 …Privea numerele….Dadu apoi pe sageata in jos…In agenda primul numar,primul nume…’’Bill….’’
Relle il privii lung…Daca putea sa danseze pe scena….putea s ail sune si pe el….
Apasa pe butonul verde….Tonul incepu sa se auda iar respiratia ei era din ce in ce mai instensa….''
Enjoy
NEXT!!!
,,Cap 36…Another job…
Secunde,minute,zile…doua saptamani…Da era intradevar un record…Relle nu isi facuse meseria deloc in acest timp…Boss nu stia sa gestioneze foarte bine afacerile asa ca totul mergea doar datorita lui Jay…avea el grija ca fata sa fie cea mai facilitata dintre toate…
Se simtea bine doar ca avea unele scapari in privinta drogurilor…Boss ii le dadea,Jay neputand sa nu se supuna ordinelor lui…Boala ei se agravase…manca rar,dar cand o facea vomita la scurt timp datorita cantitatii mari pe care o consuma…Halucinatiile insa nu se mai prezentasera datorita stupefiantelor pe care le lua periodic…
Bill…Nu putea sa uite de el….acesta trebuia adus in discutie…da e el…Nu daduse nici un semn de viata in ultimele saptamani…poate era ocupat…poate ca se gandea sa ia o pauza….
Relle se mintea singura….Nu voia sa isi imagineze si cu atat mai mult sa creada ca el ar fii putut-o uita….Nu ..nu se putea….
Acum insa se limba cu Jay pe holul casei iar in mana tineau cate o cana de cafea
‘’Cred ca esti constienta de cat de beata si drogata ai venit aseara nu?’’
‘’Hmmm…crezi ca nu sunt?ma doare capul ingrozitor de parca ar fii prima data…’’
‘’Pai ai intrecut masura…ai grija ca…eu iti ofer cam multa libertate…nu profita de ea pentru a-ti face rau tie….’’
‘’Mda…usor de zis….nu ma pot lasa…’’raspunse ea resemnata parca….
‘’Asta crezi tu…altii s-au putut…’’
‘’Care sunt in starea mea nu cred….’’si mai lua o gura din cafeaua tare si neagra….
‘Relle….parca nici nu ai trecut prin viata…asa vorbesti….ar trebui sa fii mai cu capul pe umeri….’’si o batu pe umar…
*
* *
‘’Vorbesti de parca tu ai cunoaste-o…’’
‘’O cunosc Relle..de asta sa nu te indoiesti…atat iti spun….’’
‘’Atunci fa-ma sa pe mine sa o cunposc…ajuta-ma…’’
‘’In asta nu te mai pot ajuta…ce ai vrea sa fac?sa te internez intr-un centru de dezintoxicare ca p……’’insa se opri
‘’Ca pe cine?Jay vorbeste….acum….’’
‘’Ca pe mine…esti multumita?da eu….am fost dependent de droguri 10 ani…nu am reusit…asa am incepu si eu…la 17 ani….credeam ca nu se va intampla nimic…si a trebuit sa stau inchis 3 ani…mi-am distrus familia….mi-am….omorat fratele….si pentru ce????pentru droguri…..’’zise acesta o lacrima scurgandu-se si apoi se lasa jos psrijinindu-si capul de perete
‘’Ja.y…’’ofta Relle si se lasa si ea fiind acum la nivelul lui…’’Nu am stiut…dar…ce s-a intamplat apoi?’’
‘’A vebit Derek…el m-a salvat….el m-a scos din locul ala…si de fiecare data cand incercam sa ma droghez ma ameninta cu moartea…intelegi acum de ce ii sunt atat de devotat?’’
‘Da…’’si se ridica nervoasa…’’Da nu inteleg ded ce nu face aclasi lucru cu toate celalalte?de ce noua ne da drogurile la nas?’’
‘’Relle….asta e….un ‘truc’..sa il numesc asa….ai grija….nu as vrea sa cazi in capcana lui…el se va intoarce…si nu se stie ce se va intampla….’’
‘’Asta daca eu voi mai fii aici….’’si se lasa din nou in jos….
‘’Relle…nu incerca sa faci vreo prostie…Derek….e puternic….’’
‘’Jay..lasa-ma…ahhh si s a stii…povestea ta e….trista…m-a miscat profound dar….nu cred ca eu am vointa necesara….’’
‘’Nu v0orbii…trebuie sa o gasesti in tine…’’si ii puse mana la inima
‘’Poate…..’’ofta ea si isi puse capul pe pieptul lui…
‘’Da…relle….’’si o indparta putin dupa care isi sterse lacrima uscata pe obraz..’’Schimband subiectul…Boss…adica…hmmmm…Ar vrea sa te ouna sa dansezi pe scena…vezi tu…afacerea merge cam prost si am zis ca ai castiga ceva bani in plus daca ai face acest lucru…oricum nu ai mai facut nimic in ultima vreme….’’
‘’Dar Jay….nu ma pot…umilii atat de mult…adica…eu trebuia sa fiu o prostituata de lux….nu o tarfa care danseaza in fata atator scarbosi…’’
‘’Relle….’’se ratoii Jay un pic…’’Nu uita de unde ai plecat…dA?si in plus aici nu vei fii nevoita sa faci si altceva…sexul e exclus….’’
‘’Vorbesti serios?’’si zambi
‘’Am eu fata de mascarici la ora asta?nici nu stii cat a trebuit sa ma milogesc ca sa te lase sa faci numai dans…’’si se ridica ajutand-o si pe ea…
‘’Nu cred ca se accepta un rasouns negative nu?’’si incepu sa rada
‘’Deloc…si rase si el….hai du-te si fa-te frumoasa…’’si o saruta pe frunte…
‘’Bine gata…’’zise ea inmanandu-I cana de cafea goala…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 …Privea numerele….Dadu apoi pe sageata in jos…In agenda primul numar,primul nume…’’Bill….’’
Relle il privii lung…Daca putea sa danseze pe scena….putea s ail sune si pe el….
Apasa pe butonul verde….Tonul incepu sa se auda iar respiratia ei era din ce in ce mai instensa….''
Enjoy
hai maa iubiree:(( esti rea:)) nu ne.ai lasat sa vedem daca raspunde..daca vine@-) Eu una mai am putin si cad de pe scaun de emotii:-ss MOR efectiv:))
Hai cu nextu!! bumtzi bumtzi bumtzi
Hai cu nextu!! bumtzi bumtzi bumtzi
Foarte tare capitolu.
Se pare ca si tie iti place sa ne tii in suspans " longdesc="23" />
NEXT!!!
Se pare ca si tie iti place sa ne tii in suspans " longdesc="23" />
NEXT!!!
Kiro- Level 8
,,‘’Alo…’’se auzi de la capatul firului…
Fata avea parca emotii…Vocea lui o lasa pe ea fara de ton….
‘’Relle tu esti?’’intreba baiatul recunoscand numarul…
‘’Mda….ma mir ca m-ai recunoscut dupa atata timp…’’
Bill incepu sa rada,…’’Ce iubito?ti-ai dat seama ca nu poti fara mine?’’
‘’Hai nu fii prost…te rog….incearca sa ma asculti…’’
‘’Si tu…ti-am spus ca nu trebuie asa devin drogul tau….’’si continua sa rada
‘’Esti un narcissist…hai lasa asta…uite…ai un billet si un creion?’’
‘’Pentru?’’
‘’Ca sa notezi ceva…o adresa….’’
‘’Pentru?’’
Relle era deja rosie…’’Ca sa vezi ceva frumos….’’
‘’Pentru?’’si incepu sa rada isteric….
‘’Esti un cretin…mai bine taci si scrie….’’…’’ca daca nu o sa te afund in saruturi la noapte…’’isi zise ea de aceasta data in gand….
Relle ii dicta adresa cu atentie….dupa care vru sa isi ia ramas-bun
‘’Stai usurel…ce e?pentru ce e totusi?’’
‘’Sa ne intalnim….ceva stupid… normal…’’si inchise telefonul dupa care merse la dulap si incepu sa arunce hainele pe jos cautandu-si costumatia potrivvita…
‘’Hmmm…’’exclama Relle in timp ce se privea in oglinda…’’Si asa nu le voi tine mult timp pe mine…’si ranjii…
Seara vebii iar Relle statea la bar sib ea un pahar de coniac din cele mai bune…Langa ea venii o alta fata,la fel de sumar imbracata si care isi comanda acelasi lucru….
‘’Relle nu?’’intreba fata privind-o
‘’Da de ce?’’
‘’Si eu dansez aici….de fapt…eu sunt prostitiuata dar cica s-a schimbat meseria…’’
Relle incepu sa rada..’’Da si eu la fel…’’si trase din tigara…
‘’am auzit multe despre tine….’’
‘’Cum ar fii?’’si zambi larg
‘’Esti o prostituara de lux…’’
‘’Hmmm imi place cum suna…dar totusi tu cine esti???’’
‘’Rona…fosta amanta a lui Derek…de fapt una dintrecele pe care le-a abandonat pentru….tine…’’
‘’Aha…si acum ai venit sa iti descarci nervii?’’
‘’Nu….imi provoca scarba…mai degraba am venit sa iti multumesc….’’
‘’Nu a fost din placere…crede-ma..’’
‘’Stiu…cunosc sentimentul….’’
Relle mai vru sa ii vorbeasca dar venii Jay,…
‘’Trebuie sa iti faci numarul….’’
‘’Dar nu se mai poate astepta putin?’’intreba ea nevazandu-l pe Bill inca…
.
‘’Deloc hai…’’si o lua de brat..''
Enjoy
Fata avea parca emotii…Vocea lui o lasa pe ea fara de ton….
‘’Relle tu esti?’’intreba baiatul recunoscand numarul…
‘’Mda….ma mir ca m-ai recunoscut dupa atata timp…’’
Bill incepu sa rada,…’’Ce iubito?ti-ai dat seama ca nu poti fara mine?’’
‘’Hai nu fii prost…te rog….incearca sa ma asculti…’’
‘’Si tu…ti-am spus ca nu trebuie asa devin drogul tau….’’si continua sa rada
‘’Esti un narcissist…hai lasa asta…uite…ai un billet si un creion?’’
‘’Pentru?’’
‘’Ca sa notezi ceva…o adresa….’’
‘’Pentru?’’
Relle era deja rosie…’’Ca sa vezi ceva frumos….’’
‘’Pentru?’’si incepu sa rada isteric….
‘’Esti un cretin…mai bine taci si scrie….’’…’’ca daca nu o sa te afund in saruturi la noapte…’’isi zise ea de aceasta data in gand….
Relle ii dicta adresa cu atentie….dupa care vru sa isi ia ramas-bun
‘’Stai usurel…ce e?pentru ce e totusi?’’
‘’Sa ne intalnim….ceva stupid… normal…’’si inchise telefonul dupa care merse la dulap si incepu sa arunce hainele pe jos cautandu-si costumatia potrivvita…
‘’Hmmm…’’exclama Relle in timp ce se privea in oglinda…’’Si asa nu le voi tine mult timp pe mine…’si ranjii…
Seara vebii iar Relle statea la bar sib ea un pahar de coniac din cele mai bune…Langa ea venii o alta fata,la fel de sumar imbracata si care isi comanda acelasi lucru….
‘’Relle nu?’’intreba fata privind-o
‘’Da de ce?’’
‘’Si eu dansez aici….de fapt…eu sunt prostitiuata dar cica s-a schimbat meseria…’’
Relle incepu sa rada..’’Da si eu la fel…’’si trase din tigara…
‘’am auzit multe despre tine….’’
‘’Cum ar fii?’’si zambi larg
‘’Esti o prostituara de lux…’’
‘’Hmmm imi place cum suna…dar totusi tu cine esti???’’
‘’Rona…fosta amanta a lui Derek…de fapt una dintrecele pe care le-a abandonat pentru….tine…’’
‘’Aha…si acum ai venit sa iti descarci nervii?’’
‘’Nu….imi provoca scarba…mai degraba am venit sa iti multumesc….’’
‘’Nu a fost din placere…crede-ma..’’
‘’Stiu…cunosc sentimentul….’’
Relle mai vru sa ii vorbeasca dar venii Jay,…
‘’Trebuie sa iti faci numarul….’’
‘’Dar nu se mai poate astepta putin?’’intreba ea nevazandu-l pe Bill inca…
.
‘’Deloc hai…’’si o lua de brat..''
Enjoy
Foarte misto capitolu.
Bill intarzie " longdesc="23" />
NEXT!!!!
Bill intarzie " longdesc="23" />
NEXT!!!!
Kiro- Level 8
ba si mie imi place sa tin lumea in suspans..dar nu asa...
Concertul nu era nimic important:-@
Dar asta e !@!
Hai Bill odata! misca'ti curu ala sexos mai rpd in bar !!
NEXT !
Concertul nu era nimic important:-@
Dar asta e !@!
Hai Bill odata! misca'ti curu ala sexos mai rpd in bar !!
NEXT !
,,CAP 37…The best…
O bara…lumini….lasere verzi….urlete….toate sintetizate intr-o singura perosana…RELLE…
Era privita de mai toti fostii clienti…Dansa intr-un ritm ametitor…nu se dezbraca insa…lasa sa se vada tot farmecul ei prin felul de a se misca…
Se plimba in jurul barii…se lasa in jos….se ridica din nou.,..Reusise…Era cea mai buna…asa cum a vrut…devenise cea mai dorita…zambea cand ii vedea pe toti doritorii ei…
Se simtea superioara tuturor…Era ceeea ce isi doreau toti…Se invartea,,,isi lasa parul sa curga usor pe umeri…iar luminile se concentrau in jurul ei…
Isi intoarse privirea se intrare…In prag,cu o tigara intre buze si cu parul intins,negru,statea Bill care o privea atent,ametit parca de nebunia din jurul ei…
Relle ii zambi iar el ii trimise zambetul inapoi…Dansa acum doar pentru el…nu ii mai pasa de nimeni altcineva…Il vedea parca numai pe Bill in sala….Si poate ca doar el era….da….doar el era cel mai important…
Parca nu mai voia sa coboare de acolo…Isi dorea sa ramana mereu sub privirile lui atente si pline de subinteles….
Cand isi termina numarul ea se dadu jos si merse la bar desi in urma ei toti o aclamau si mai voiau……Se puse din nou langa Rona iar in cealalta parte a ei statea unul din fostii clienti….
Langa Rona insa se puse Bill care isi comanada si el un coniac si inca un rand pentru ambele fete…
Acestia se mai priveau uneori pe dupa fat ace statea intre ei dra nu reuseau sa isi spuna nimic….
‘’Ai fost…..perfecta…’’zise Bill fara sa o priveasca
‘’Da mersi…dragutz ca intotdeauna…’’si trase din tigara
‘’Mi se pare mie sau ai dansat mai bine cand am aparut eu?’’
‘’Cred ca ti se pare…’’si rase pe infundate punandu-si capul pe umarul Ronei
‘’cCred ca nu/...’’
‘’Chiar nu ti-ai dat seama ca sunt cea mai dorita?si ca eu am dansat pentru toti….si vad ceva normal in a dansa pentru cel ce plateste mai bine nu?’’
‘’Banuiesc ca da….cat vrei ca sa dansezi numai pentru mine?’’
Relle incepu sa rada de-a binelea….’’Ma doresti….te-ai incins nu?’’
‘’Nu…am doar un apetit de chestii stupide…’
‘’aha….si daca voi dansa voi face ceva stupid?daca vom face sex va fii ceva stupid?’’
‘’Exact….tot ce spui e stupid….’’si dadu coniacul pe gat…
‘’Mie mi se pare ca discutia noaastra e stupida…’’si isi ridica privirea spre Rona dupa care o mangaie pe fata…
‘’Asa si trebuie….’’
Ea atunci se ridica si il privii in ochi…’’Ar trebui acum sa iti spun ceva stupid….’’
‘’Cum ar fii?’’
‘’Cum ar fii…..’’si isi intoarse privirea spre Rona…’’Te iubesc….’’zise ea parand ca a declarat acest lucru fetei…
‘’Credeai ca ma faci gelos?’’si rase
‘’hmmmm posibil…oricum…as vrea sa te rog ceva….’’si ii facu semn Ronei sa plece dupa care se muta langa el apropiindu-se de urechea lui….’’Stii eu te…..’’
‘’Da stiu…ma placi…ma iubesti….’’
Relle rase si ea..’’Te rog sa ma ajuti s ail cunosc mai bine pe fratele tau…’’
Bill scapa pe bar paharul de conac…’’What????’’
‘’Gelos??’’intreba ea si ridica o spranceana…
‘’Esti nebuna/….nu…doar ca nu ma asteptam….’’
‘’Sau mai degraba nu voiai sa auzi asta….hmmm….nu ti-as face eu asta…doar ca as vrea sa vad daca semanati si……’’
‘’Daaa..semanam si…..’’o intrerupse el
‘’Chiar la fel??’’se mira ea
‘’Exact….’’
‘’Hmmm….Bill…Wake up…’’rase ea..’’Nu ma refeream la lungime….ci la actiune…’’
‘’Cu atat mai rau….Vrei sa ti-o tragi si cu el???’’
‘’De ce nu??esti foarte ciudat…’’
‘’Nu as putea fii altfel auzind ceea ce spui…’’
‘’Deci nu ma pot baza pe tine….’’
‘’Nu…’’raspunse el hotarat
‘’Ok…atunci voi actiona singura…’’si se ridica vrand sa plece….
‘’Heeeeyyyy…’’o trase el de mana…’’Nu te grabi…’’si o puse inapoi pe scaun…
‘’Ce mai e?’’
‘’De ce vrei s a il cunosti atat de bine?’’intreba el punand o fata de copil
‘’Ca sa vad daca el e la fel de gelos ca fratele…lui…de ce nu recunosti?’’
‘’Esti nebuna….nu sunt gelos…doar ca…el are alte gusturi…’’
‘’Aha…deci nu atat de proaste ca si ale tale…el nu se da la tarfe..’’si rase cu pofta
‘’Nu am vrut sa spun asta….el are deja mai multe fete….’’si mai lua o gura din bautura
‘’Usor …nu imi plac barbatii…pardon…baietii care se imbata pentru mine….’’
‘’Dar nu o fac pentru tine…o fac din placere…’’
‘’Atunci pana ma intorc de la cabine comanda o sticla mare….sau doua…sa fie votca….’’si pleca mai intai dupa sacosa pentru a-si schimba hainele
Clubul era plin asa ca ii ;lua mai mult timp pana sa ajunga in cabina ei…Se schimba in ceva mult mai comod se demache,dupa care isi facu numai un contur negru iar pe buze isi dadu cu gloss…
In timp ce se indrepta spre bar,care era in partea opusa a clubului,Relle era nevoita sa le zambeasca tuturor clientilor..Toti o pipaiau si o atingeau iar ea se strmba la fiecare pas…
La un moment dat simtii o man ape umarul ei si o respiratie calda pe gat…’’Relle sau ma insel?’’intreba el
‘’Tom sau ma insel?’’intreba ea si se intoarse zambind
‘’Cred ca nu ne inselam nici unul…’’zise Tom si dadu pe gat ceea ce mai ramasese dintr-o sticla…
‘’Nu imi spune ca tu….Adica…Tom kaulitz/….fregventeaza astfel de baruri…’’
‘’Nu iti spun…vezi singura…apropo…a fost foarte bun numarul…’’
‘’Stiu frumosule…dar de ce stai aici?nu vrei sa vii la bar…cred ca cineva abia asteapta sa te vada….’’si il trase de mana el trebuind sa lase balta domnisoara cu care dansa…''
Enjoy
O bara…lumini….lasere verzi….urlete….toate sintetizate intr-o singura perosana…RELLE…
Era privita de mai toti fostii clienti…Dansa intr-un ritm ametitor…nu se dezbraca insa…lasa sa se vada tot farmecul ei prin felul de a se misca…
Se plimba in jurul barii…se lasa in jos….se ridica din nou.,..Reusise…Era cea mai buna…asa cum a vrut…devenise cea mai dorita…zambea cand ii vedea pe toti doritorii ei…
Se simtea superioara tuturor…Era ceeea ce isi doreau toti…Se invartea,,,isi lasa parul sa curga usor pe umeri…iar luminile se concentrau in jurul ei…
Isi intoarse privirea se intrare…In prag,cu o tigara intre buze si cu parul intins,negru,statea Bill care o privea atent,ametit parca de nebunia din jurul ei…
Relle ii zambi iar el ii trimise zambetul inapoi…Dansa acum doar pentru el…nu ii mai pasa de nimeni altcineva…Il vedea parca numai pe Bill in sala….Si poate ca doar el era….da….doar el era cel mai important…
Parca nu mai voia sa coboare de acolo…Isi dorea sa ramana mereu sub privirile lui atente si pline de subinteles….
Cand isi termina numarul ea se dadu jos si merse la bar desi in urma ei toti o aclamau si mai voiau……Se puse din nou langa Rona iar in cealalta parte a ei statea unul din fostii clienti….
Langa Rona insa se puse Bill care isi comanada si el un coniac si inca un rand pentru ambele fete…
Acestia se mai priveau uneori pe dupa fat ace statea intre ei dra nu reuseau sa isi spuna nimic….
‘’Ai fost…..perfecta…’’zise Bill fara sa o priveasca
‘’Da mersi…dragutz ca intotdeauna…’’si trase din tigara
‘’Mi se pare mie sau ai dansat mai bine cand am aparut eu?’’
‘’Cred ca ti se pare…’’si rase pe infundate punandu-si capul pe umarul Ronei
‘’cCred ca nu/...’’
‘’Chiar nu ti-ai dat seama ca sunt cea mai dorita?si ca eu am dansat pentru toti….si vad ceva normal in a dansa pentru cel ce plateste mai bine nu?’’
‘’Banuiesc ca da….cat vrei ca sa dansezi numai pentru mine?’’
Relle incepu sa rada de-a binelea….’’Ma doresti….te-ai incins nu?’’
‘’Nu…am doar un apetit de chestii stupide…’
‘’aha….si daca voi dansa voi face ceva stupid?daca vom face sex va fii ceva stupid?’’
‘’Exact….tot ce spui e stupid….’’si dadu coniacul pe gat…
‘’Mie mi se pare ca discutia noaastra e stupida…’’si isi ridica privirea spre Rona dupa care o mangaie pe fata…
‘’Asa si trebuie….’’
Ea atunci se ridica si il privii in ochi…’’Ar trebui acum sa iti spun ceva stupid….’’
‘’Cum ar fii?’’
‘’Cum ar fii…..’’si isi intoarse privirea spre Rona…’’Te iubesc….’’zise ea parand ca a declarat acest lucru fetei…
‘’Credeai ca ma faci gelos?’’si rase
‘’hmmmm posibil…oricum…as vrea sa te rog ceva….’’si ii facu semn Ronei sa plece dupa care se muta langa el apropiindu-se de urechea lui….’’Stii eu te…..’’
‘’Da stiu…ma placi…ma iubesti….’’
Relle rase si ea..’’Te rog sa ma ajuti s ail cunosc mai bine pe fratele tau…’’
Bill scapa pe bar paharul de conac…’’What????’’
‘’Gelos??’’intreba ea si ridica o spranceana…
‘’Esti nebuna/….nu…doar ca nu ma asteptam….’’
‘’Sau mai degraba nu voiai sa auzi asta….hmmm….nu ti-as face eu asta…doar ca as vrea sa vad daca semanati si……’’
‘’Daaa..semanam si…..’’o intrerupse el
‘’Chiar la fel??’’se mira ea
‘’Exact….’’
‘’Hmmm….Bill…Wake up…’’rase ea..’’Nu ma refeream la lungime….ci la actiune…’’
‘’Cu atat mai rau….Vrei sa ti-o tragi si cu el???’’
‘’De ce nu??esti foarte ciudat…’’
‘’Nu as putea fii altfel auzind ceea ce spui…’’
‘’Deci nu ma pot baza pe tine….’’
‘’Nu…’’raspunse el hotarat
‘’Ok…atunci voi actiona singura…’’si se ridica vrand sa plece….
‘’Heeeeyyyy…’’o trase el de mana…’’Nu te grabi…’’si o puse inapoi pe scaun…
‘’Ce mai e?’’
‘’De ce vrei s a il cunosti atat de bine?’’intreba el punand o fata de copil
‘’Ca sa vad daca el e la fel de gelos ca fratele…lui…de ce nu recunosti?’’
‘’Esti nebuna….nu sunt gelos…doar ca…el are alte gusturi…’’
‘’Aha…deci nu atat de proaste ca si ale tale…el nu se da la tarfe..’’si rase cu pofta
‘’Nu am vrut sa spun asta….el are deja mai multe fete….’’si mai lua o gura din bautura
‘’Usor …nu imi plac barbatii…pardon…baietii care se imbata pentru mine….’’
‘’Dar nu o fac pentru tine…o fac din placere…’’
‘’Atunci pana ma intorc de la cabine comanda o sticla mare….sau doua…sa fie votca….’’si pleca mai intai dupa sacosa pentru a-si schimba hainele
Clubul era plin asa ca ii ;lua mai mult timp pana sa ajunga in cabina ei…Se schimba in ceva mult mai comod se demache,dupa care isi facu numai un contur negru iar pe buze isi dadu cu gloss…
In timp ce se indrepta spre bar,care era in partea opusa a clubului,Relle era nevoita sa le zambeasca tuturor clientilor..Toti o pipaiau si o atingeau iar ea se strmba la fiecare pas…
La un moment dat simtii o man ape umarul ei si o respiratie calda pe gat…’’Relle sau ma insel?’’intreba el
‘’Tom sau ma insel?’’intreba ea si se intoarse zambind
‘’Cred ca nu ne inselam nici unul…’’zise Tom si dadu pe gat ceea ce mai ramasese dintr-o sticla…
‘’Nu imi spune ca tu….Adica…Tom kaulitz/….fregventeaza astfel de baruri…’’
‘’Nu iti spun…vezi singura…apropo…a fost foarte bun numarul…’’
‘’Stiu frumosule…dar de ce stai aici?nu vrei sa vii la bar…cred ca cineva abia asteapta sa te vada….’’si il trase de mana el trebuind sa lase balta domnisoara cu care dansa…''
Enjoy
intrebare ficul asta e facut de tine sau e copiat de pe net?
Andreutza- Level 1
Data de inscriere : 05/07/2011
Varsta : 30
e facut de mine dar mai e postat si pe alte forumuri de persoane care mi-au cerut permisiunea,dar am mai spus asta " longdesc="23" />
Ahh, din nou nu am vazut nexturil. Imi pare rau:o3.
Bun, e urat din partea lui Bill ca nu recunoaste ca o place pe Relle. Daca mai continua asa, ar putea sa o piarda, daca ea nu ar fi "dependenta " de el. Si acum mai apare si Tom. Sunt curioasa de ce se intampla, next
Bun, e urat din partea lui Bill ca nu recunoaste ca o place pe Relle. Daca mai continua asa, ar putea sa o piarda, daca ea nu ar fi "dependenta " de el. Si acum mai apare si Tom. Sunt curioasa de ce se intampla, next
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
o sa mai pun next dar mai vreau comuri ms ca citesti
Foarte misto capitolu.
Bill e gelos si acuma cred ca va fii si m-ai gelos )" longdesc="21" />
NEXT!
Bill e gelos si acuma cred ca va fii si m-ai gelos )" longdesc="21" />
NEXT!
Kiro- Level 8
inca 1 com si pun next.. ms ca citesti
Edit: new page
Edit: new page
Nu ai specificat ca vrei de la alta persoana
Deci NEXT!
Deci NEXT!
Kiro- Level 8
si asta e corect )" longdesc="21" />)
NEXT!!!
,,CAP 38..Farmec sau pasiune?Mister sau hipnoza?
Relle il lasa pe Tom putin in spate si se duse pe la spate la Bill..’’ai luat??’’
‘’Da…’’zise el si ii puse mana pe fese
‘’Stii…in seara asta…daca promiti ca te porti frumos…poti sta cu mine…am permisiunea lui Jay…du-ma unde vrei…..’’
‘’hmmm…ce zici sa luam sticlele si sa plecam…In parc….sau…nu stiu…undeva…’’
‘’Mi se pare mie sau esti suparat?’’
‘’Sunt…adica…am o stare ciudata…nu cred ca ma intelegi…’’
‘’PAi uite am pe cineva care te va inveseli…’’si incepu sa rada dupa care il trase pe Tom care era deja ametit de la bautura…
‘’Tom????’’se mira Bill
‘’Bill???’’se mira Tom…
‘’Ce cauti aici?’’intrebara cei doi deodata
‘’Am venit sa ii vad numarul….’’raspunse Tom desi limba ii se impleticea..’’Dar tu?’’
‘’Nu e treaba ta….’’si o lua pe Relle de mana vrand sa plece…
‘’Nu nu nu…’’zise ea…’’toti trei…’’si il lua si ea la randul ei pe Tom de mana…
Pana cand ajunsera afara fata vorbi incontinuu pentru ca cei doi sa nu se certe..
‘’….si asta s-a intamplat cu catelusa mea….’’sfarsii ea povestea cand iesira pe usa din spate a clubului….
Afara era extrem de frig ceea ce o facu pe Relle sa isi incruciseze mainile in jurul sanilor…
Gemenii in schimb incercau sa nu isi intalneasca privirile…Frigul de afara il facu pe Tom sa se mai trezeasca putin din betie…
‘’Haideti…acum descarcati-ve…’’zise fata razand si uitandu-se la amandoi
‘’daca ai de gand sa fii ironica spune-mi..’’zise bill si isi aprinse o tigara
‘’Hei…ai grija cum vorbesti cu ea…’’se rasti tom
‘’What?cine esti tu sa imi spui cum sa vorbesc?deocamdata eu o platesc…’’
‘’Si asta nu iti da dreptul sa te porti ca si cum ar fii un obiect…Relle eu zic sa vii la mine…nu stii ce pierzi’’si ii facu cuceritor cu ochiul…
Relle incepu sa rada cu pofta…’’Hai ca esti penibil…’’
‘’Nu vezi ca e beat?’’zise bill nervos…’’Nici nu e de mirare ca era intr-un astfel de bar…’’
‘’Stii ce?nu cred ca esti in masura sa vorbesti…’’si il privii in scarba
‘’De ce?ca am venit sa imi vad prostituata?’’
In acele momente Tom se repezii la bill dar intervenii Relle..’’Tom potoleste-te…are dreptate…sunt o curva…ti-am mai spus…’’
‘’Da dar nu ar trebui sa vorbeasca asa…’’
‘’Mai bine taci pana nu devii enervant…’’si il indeparta dupa care se intoarse catre Bill
‘’Cred ca ar fii mai bine sa il duci acasa….e beat…’’
Bill o lua de bart si o trase deoparte…’’Ce a fost in capul tau cand l-ai chemat?’’
‘’Dar nu eu l-am chemat..era acolo cu o tipa…de cate ori vrei sa iti spun?’’
‘Si ce legatura ai cu el?adica….’’dar nu mai putu sa continue…
‘’Si cand ti-am spus ca esti gelos nu ai crezut…sau nu ai vrut sa crezi…’’si incepu sa rada
‘’Relle nu mai fii naiva..tot ce vreau e sa nu te vad in preajma lui…nu vreau sa faca si el greseala pe care am facut-o eu…’’
‘’Deci eu sunt o greseala in viata ta….daca ti-as fii indiferenta sigur nu ai fii facut atat de multe pentru mine…’’
‘’Posibil..dar acum ar trebui sa il ducem acasa…’’
‘’As face-o dare u nu pot sa plec mai departe de parcul asta…Nu am autorizatia lui Jay,…’’
‘’Fuck it…’’zise Bil lsi isi dadu mana prin par…
‘’Dar daca vrei du-l in parc,eu aduc din bar trei cafele tari si stam sa se trezeasca…nu cred ca esti in stare sa il duci pe brate…’’si ii puse mana pe dupa talia subtire…
‘’Ai dreptate….’’zise el ducandu-se la Tom si ajutandu-l sa mearga mai bine
‘’Ar trebuie sa ma ajuti…nu te pot duce singur…si in plus nici nu esti atat de beat…’’zise Bill nervos…
‘’Bine gata…lasa-ma singur..’’replica Tom si se indeparta
Fata ii privii pentru cateva momente..’’God…cat sunt de dulci…si cand ma gandesc ca….as putea sa ii am pe amandoi…neah….poate ca as ajunge fara nici unul…’’
Pana la urma isi dadu o palma peste fata si pleca in bar…
Relle intra din nou in club si comanda de la bar cele trei cafele…Inainte insa de a pleca la baieti aceasta merse la cabina si isi lua din geanta pliculetul…Avea in el patru pastille mici si albastre.
‘’Hmmm…una o pastrez…’’si o baga la loc luand numai trei…
In cateva minute iesise si se indrepta spre parc..Cand ajunse acolo ii zari pe cei doi stand pe o banca,unul intr-un capat iar celalalt la capatul opus…
‘’Ce e cu voi?’’intreba fata punandu-se intre ei si dandule la fiecare cafeaua
‘’Nimic…’’raspunse Bill plictisit si luand o gura
‘’Nu te preface ca nu s-a intamplat nimic…’’se rasti Tom..’’Mereu imi reprosezi tot ceea ce fac…te-as vedea eu fara mine…’’
‘’Hai nu mai dramatiza…’’zise Bill intorcandu-se spre el…’’Sa nu crezi ca ma vei induoiosa…’’
‘’nici nu era intentia mea sa stii…’’si se intoarse cu spatele..
Relle privea totul zam,bind si incercand sa isi ascunda rasul…’’Deci dragilor…pot sa stiu de ce va certati ca doi prosti?voi nu aveti altceva de facut.,..???’’
Enjoy
NEXT!!!
,,CAP 38..Farmec sau pasiune?Mister sau hipnoza?
Relle il lasa pe Tom putin in spate si se duse pe la spate la Bill..’’ai luat??’’
‘’Da…’’zise el si ii puse mana pe fese
‘’Stii…in seara asta…daca promiti ca te porti frumos…poti sta cu mine…am permisiunea lui Jay…du-ma unde vrei…..’’
‘’hmmm…ce zici sa luam sticlele si sa plecam…In parc….sau…nu stiu…undeva…’’
‘’Mi se pare mie sau esti suparat?’’
‘’Sunt…adica…am o stare ciudata…nu cred ca ma intelegi…’’
‘’PAi uite am pe cineva care te va inveseli…’’si incepu sa rada dupa care il trase pe Tom care era deja ametit de la bautura…
‘’Tom????’’se mira Bill
‘’Bill???’’se mira Tom…
‘’Ce cauti aici?’’intrebara cei doi deodata
‘’Am venit sa ii vad numarul….’’raspunse Tom desi limba ii se impleticea..’’Dar tu?’’
‘’Nu e treaba ta….’’si o lua pe Relle de mana vrand sa plece…
‘’Nu nu nu…’’zise ea…’’toti trei…’’si il lua si ea la randul ei pe Tom de mana…
Pana cand ajunsera afara fata vorbi incontinuu pentru ca cei doi sa nu se certe..
‘’….si asta s-a intamplat cu catelusa mea….’’sfarsii ea povestea cand iesira pe usa din spate a clubului….
Afara era extrem de frig ceea ce o facu pe Relle sa isi incruciseze mainile in jurul sanilor…
Gemenii in schimb incercau sa nu isi intalneasca privirile…Frigul de afara il facu pe Tom sa se mai trezeasca putin din betie…
‘’Haideti…acum descarcati-ve…’’zise fata razand si uitandu-se la amandoi
‘’daca ai de gand sa fii ironica spune-mi..’’zise bill si isi aprinse o tigara
‘’Hei…ai grija cum vorbesti cu ea…’’se rasti tom
‘’What?cine esti tu sa imi spui cum sa vorbesc?deocamdata eu o platesc…’’
‘’Si asta nu iti da dreptul sa te porti ca si cum ar fii un obiect…Relle eu zic sa vii la mine…nu stii ce pierzi’’si ii facu cuceritor cu ochiul…
Relle incepu sa rada cu pofta…’’Hai ca esti penibil…’’
‘’Nu vezi ca e beat?’’zise bill nervos…’’Nici nu e de mirare ca era intr-un astfel de bar…’’
‘’Stii ce?nu cred ca esti in masura sa vorbesti…’’si il privii in scarba
‘’De ce?ca am venit sa imi vad prostituata?’’
In acele momente Tom se repezii la bill dar intervenii Relle..’’Tom potoleste-te…are dreptate…sunt o curva…ti-am mai spus…’’
‘’Da dar nu ar trebui sa vorbeasca asa…’’
‘’Mai bine taci pana nu devii enervant…’’si il indeparta dupa care se intoarse catre Bill
‘’Cred ca ar fii mai bine sa il duci acasa….e beat…’’
Bill o lua de bart si o trase deoparte…’’Ce a fost in capul tau cand l-ai chemat?’’
‘’Dar nu eu l-am chemat..era acolo cu o tipa…de cate ori vrei sa iti spun?’’
‘Si ce legatura ai cu el?adica….’’dar nu mai putu sa continue…
‘’Si cand ti-am spus ca esti gelos nu ai crezut…sau nu ai vrut sa crezi…’’si incepu sa rada
‘’Relle nu mai fii naiva..tot ce vreau e sa nu te vad in preajma lui…nu vreau sa faca si el greseala pe care am facut-o eu…’’
‘’Deci eu sunt o greseala in viata ta….daca ti-as fii indiferenta sigur nu ai fii facut atat de multe pentru mine…’’
‘’Posibil..dar acum ar trebui sa il ducem acasa…’’
‘’As face-o dare u nu pot sa plec mai departe de parcul asta…Nu am autorizatia lui Jay,…’’
‘’Fuck it…’’zise Bil lsi isi dadu mana prin par…
‘’Dar daca vrei du-l in parc,eu aduc din bar trei cafele tari si stam sa se trezeasca…nu cred ca esti in stare sa il duci pe brate…’’si ii puse mana pe dupa talia subtire…
‘’Ai dreptate….’’zise el ducandu-se la Tom si ajutandu-l sa mearga mai bine
‘’Ar trebuie sa ma ajuti…nu te pot duce singur…si in plus nici nu esti atat de beat…’’zise Bill nervos…
‘’Bine gata…lasa-ma singur..’’replica Tom si se indeparta
Fata ii privii pentru cateva momente..’’God…cat sunt de dulci…si cand ma gandesc ca….as putea sa ii am pe amandoi…neah….poate ca as ajunge fara nici unul…’’
Pana la urma isi dadu o palma peste fata si pleca in bar…
Relle intra din nou in club si comanda de la bar cele trei cafele…Inainte insa de a pleca la baieti aceasta merse la cabina si isi lua din geanta pliculetul…Avea in el patru pastille mici si albastre.
‘’Hmmm…una o pastrez…’’si o baga la loc luand numai trei…
In cateva minute iesise si se indrepta spre parc..Cand ajunse acolo ii zari pe cei doi stand pe o banca,unul intr-un capat iar celalalt la capatul opus…
‘’Ce e cu voi?’’intreba fata punandu-se intre ei si dandule la fiecare cafeaua
‘’Nimic…’’raspunse Bill plictisit si luand o gura
‘’Nu te preface ca nu s-a intamplat nimic…’’se rasti Tom..’’Mereu imi reprosezi tot ceea ce fac…te-as vedea eu fara mine…’’
‘’Hai nu mai dramatiza…’’zise Bill intorcandu-se spre el…’’Sa nu crezi ca ma vei induoiosa…’’
‘’nici nu era intentia mea sa stii…’’si se intoarse cu spatele..
Relle privea totul zam,bind si incercand sa isi ascunda rasul…’’Deci dragilor…pot sa stiu de ce va certati ca doi prosti?voi nu aveti altceva de facut.,..???’’
Enjoy
Foarte fain capitolu.
Oare de ce se cearata gemeni? ?" longdesc="39" />
Astept NEXT <:-P
Oare de ce se cearata gemeni? ?" longdesc="39" />
Astept NEXT <:-P
Kiro- Level 8
inca 2 comentarii de la useri diferiti si pun (de data asta am specificat) )" longdesc="21" />
Ioi, trebuie sa recuperez. Oricum, astept next
Bubbles.- Level 3
Data de inscriere : 26/04/2011
inca 1 com de la alt user si pun ms ca cititi
Am citit, dar sincer nu am nici o idee desptre ce comentariu sa las, plus ca imi mai e si somn. Scuze, next
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Hai cu nextulll, imediat termin si eu de citit )" longdesc="21" />
Bubbles.- Level 3
Data de inscriere : 26/04/2011
,, ‘’Tu sa taci….’’raspunse Bill…
‘’Ba tu sa taci…nu esti seful meu deocamdata…nici el nu imi zice sa tac..’’
‘’Parca ziceai ca Bill te plateste…’’spuse Tom razand
‘’Dar asta nu ii da nici un drept…’’spuse fata si se uita insistent la Bill
‘’Unde vreti sa ajungeti defapt?’’intreba Bill deja enervat de situatie…
‘’La faptul ca esti in minoritate si ca ar trebui sa iti schimbi comportamentul si fata de mine si fata de curvulita asta a ta…’’raspunse Tom in timp ce fata aproba continuu din cap
‘’Sunteti penibili….’’zise bill si se ridica dand sa plece…
‘’Asa devreme?’’intreba ea
‘’Nu vad de ce as mai sta…’’si pleca privirea
Relle io ridica rapid cu doua degete..’’Nici pentru mine?’’si il privii cu ochi calzi…
‘’Nici…’’si se intoarse insa Relle il prinse de mana…
‘’Stai…nu te grabi…am ceva pentru voi care sa va relaxeze…’’si se intoarse spre Tom facandu-I cu okiul…
‘’Nu-mi spune ca…..’’ii zise Bill la ureche…
‘’Ba da..am trei pastille….’’si ranji…
‘’Dar Relle./..tom e si beat…ar putea face o reactie urata…’’
‘’Stai calm…lasa-l pe mana mea…tu relaxeaza-te…’’si il impinse pe banca dupa care se puse in brate la Tom…
‘’Stii frumosule…mi-ar placea san e distram in seara asta…ce zici?’’si il saruta pe gat in timp ce Bill o privea uimit si facand ochii mari
‘’Hmmm…imi place idea….dar chiar aici…de fata cu el?’’si o prinse de fund…
‘’De ce mereu voi baietii intelegeti numai ce vreti???nu la sex ma refeream….’’
‘’Si atunci??’’intreba Tom pe un ton nevinovat…
‘’Ai incercat vreodata asta?’’si scoase din buzunarul de la spate pliculetul…
‘’Esti nebuna..’’exclama el uimit…
‘’am mai auzit asta…hai vrei sau nu?daca refuzi acum alta data chiar ca nu se va mai ivii ocazia…asa ca..’’si flutura plicul in fata lui
‘’Pai..as avea alta alegere?’’si se uita la Bill care deja zambea….
Relle le dadu pastilele dupa care se puse intre ei..Ea o inghitii prima si isi atintii privirea spre cer…Inspira adanc…
‘’Ce prostie…nu simt nimic…’’zise Tom razand
‘’Daca nu taci te castrez…asteapta…’’zise Relle nervoasa…
‘’Bine gata….’’si o lua de mana…Efectul se facu dupa vreo cateva minute…Cei trei se manifestasera cum nu o facusera niciodata…
Relle se urca peste Tom si incepu sa il sarute,cei doi zvarcolindu-si limbile una in gura celuilalt…
Cand Relle il vedea pe Bill inghitind in sec il lua sip e el si facea acelasi lucru..se simteau bine si ii excita orice atingere sau miscare..Era atat de bine…
Dupa cateva ore cei trei se trezira unul peste altul pe banca…Se fapt fata fu cea care se trezi din cauza ca fu miscata de cineva…
‘’Hey….’’zise ea enervata
‘’Trezeste-te….’’spuse barbatul si o lua de mana…
‘’Jay…cum m-ai gasit?’’intreba ea fiind somnoroasa
‘’Nu mai pune intrebari si vino…’’si o trase
‘’Stai…trebuie sa le spun baietilor….’’
‘’Hai…mai repede…nu cred ca iti voi maid a ocazia sa fii langa ei dupa ceea ce ai facut…
Ea se stramba dupa care merse la urechea lui Bill
‘’Bill….’’sopti ea dupa care il musca
Biatul tresarii..’’Ce…ce…nu…politia???’’
‘’stai calm…sunt eu….sa ma suni…nu mai am voie sa va intalnesc…’’si pleca fiindca Jay nu mai putu sa astepte
‘’Imi spui si mie de ce te porti asa?’’il intreba ea
‘’Pentru ca asa meriti…eu iti dau voie sa iesi si tu te droghezi?ce am vorbit cu tine?’’
‘’Dar voiam sa ne simtim bine..’’se scuza ea si se smuci pentru ca el sa ii dea drumul la mana
‘’Si prin a lua droguri te simti bine?’’
‘’Da…ce mai vrei??sunt dependenta…ce pot sa fac?’’
‘’Esti dependenta fiindca vrei…si hai mai repede pana nu se va trezii Boss…’’
Cand ajunsera acasa aceasta merse in camera fara sa ii pese ca trebuia sa mearga la Boss…Se incuie acolo si cauta si cealalta pastila…
‘’O shit…’’zise ea cand isi dadu seama ca remasese la cabina clubului unde dansase…''
ms ca cititi enjoy
‘’Ba tu sa taci…nu esti seful meu deocamdata…nici el nu imi zice sa tac..’’
‘’Parca ziceai ca Bill te plateste…’’spuse Tom razand
‘’Dar asta nu ii da nici un drept…’’spuse fata si se uita insistent la Bill
‘’Unde vreti sa ajungeti defapt?’’intreba Bill deja enervat de situatie…
‘’La faptul ca esti in minoritate si ca ar trebui sa iti schimbi comportamentul si fata de mine si fata de curvulita asta a ta…’’raspunse Tom in timp ce fata aproba continuu din cap
‘’Sunteti penibili….’’zise bill si se ridica dand sa plece…
‘’Asa devreme?’’intreba ea
‘’Nu vad de ce as mai sta…’’si pleca privirea
Relle io ridica rapid cu doua degete..’’Nici pentru mine?’’si il privii cu ochi calzi…
‘’Nici…’’si se intoarse insa Relle il prinse de mana…
‘’Stai…nu te grabi…am ceva pentru voi care sa va relaxeze…’’si se intoarse spre Tom facandu-I cu okiul…
‘’Nu-mi spune ca…..’’ii zise Bill la ureche…
‘’Ba da..am trei pastille….’’si ranji…
‘’Dar Relle./..tom e si beat…ar putea face o reactie urata…’’
‘’Stai calm…lasa-l pe mana mea…tu relaxeaza-te…’’si il impinse pe banca dupa care se puse in brate la Tom…
‘’Stii frumosule…mi-ar placea san e distram in seara asta…ce zici?’’si il saruta pe gat in timp ce Bill o privea uimit si facand ochii mari
‘’Hmmm…imi place idea….dar chiar aici…de fata cu el?’’si o prinse de fund…
‘’De ce mereu voi baietii intelegeti numai ce vreti???nu la sex ma refeream….’’
‘’Si atunci??’’intreba Tom pe un ton nevinovat…
‘’Ai incercat vreodata asta?’’si scoase din buzunarul de la spate pliculetul…
‘’Esti nebuna..’’exclama el uimit…
‘’am mai auzit asta…hai vrei sau nu?daca refuzi acum alta data chiar ca nu se va mai ivii ocazia…asa ca..’’si flutura plicul in fata lui
‘’Pai..as avea alta alegere?’’si se uita la Bill care deja zambea….
Relle le dadu pastilele dupa care se puse intre ei..Ea o inghitii prima si isi atintii privirea spre cer…Inspira adanc…
‘’Ce prostie…nu simt nimic…’’zise Tom razand
‘’Daca nu taci te castrez…asteapta…’’zise Relle nervoasa…
‘’Bine gata….’’si o lua de mana…Efectul se facu dupa vreo cateva minute…Cei trei se manifestasera cum nu o facusera niciodata…
Relle se urca peste Tom si incepu sa il sarute,cei doi zvarcolindu-si limbile una in gura celuilalt…
Cand Relle il vedea pe Bill inghitind in sec il lua sip e el si facea acelasi lucru..se simteau bine si ii excita orice atingere sau miscare..Era atat de bine…
Dupa cateva ore cei trei se trezira unul peste altul pe banca…Se fapt fata fu cea care se trezi din cauza ca fu miscata de cineva…
‘’Hey….’’zise ea enervata
‘’Trezeste-te….’’spuse barbatul si o lua de mana…
‘’Jay…cum m-ai gasit?’’intreba ea fiind somnoroasa
‘’Nu mai pune intrebari si vino…’’si o trase
‘’Stai…trebuie sa le spun baietilor….’’
‘’Hai…mai repede…nu cred ca iti voi maid a ocazia sa fii langa ei dupa ceea ce ai facut…
Ea se stramba dupa care merse la urechea lui Bill
‘’Bill….’’sopti ea dupa care il musca
Biatul tresarii..’’Ce…ce…nu…politia???’’
‘’stai calm…sunt eu….sa ma suni…nu mai am voie sa va intalnesc…’’si pleca fiindca Jay nu mai putu sa astepte
‘’Imi spui si mie de ce te porti asa?’’il intreba ea
‘’Pentru ca asa meriti…eu iti dau voie sa iesi si tu te droghezi?ce am vorbit cu tine?’’
‘’Dar voiam sa ne simtim bine..’’se scuza ea si se smuci pentru ca el sa ii dea drumul la mana
‘’Si prin a lua droguri te simti bine?’’
‘’Da…ce mai vrei??sunt dependenta…ce pot sa fac?’’
‘’Esti dependenta fiindca vrei…si hai mai repede pana nu se va trezii Boss…’’
Cand ajunsera acasa aceasta merse in camera fara sa ii pese ca trebuia sa mearga la Boss…Se incuie acolo si cauta si cealalta pastila…
‘’O shit…’’zise ea cand isi dadu seama ca remasese la cabina clubului unde dansase…''
ms ca cititi enjoy
Pagina 7 din 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 7 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum