,,Virus Excentric +18''
+15
Freud_ismydaddy
Andreutza
Love him Bwaii ♔
Ade*
Kiro
Bubbles.
Angel Send 4 U :x
Ciufulita101 =))
Un.
alexandra_kaulitz
~DJ.alex~
BlackCat.Denny
Sarmale
Black Rainbooow<3
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
19 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 5 din 11
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: ,,Virus Excentric +18''
Pai..sunt 4 comentarii...deci pun Next " longdesc="6" /> ms ca cititi
NEXt!!!
,,Cap 25…Eu si focuri de arma….
Cei doi ajunsera cu masina intr-o parcare imensa si aproape goala…Erau insotitit de inca doua masini in care gorilele lui Derek stateau cu ochii in patru….
Relle iesi din masina la bratul barbatului…In fata lor alte trei masini negre asteptau….era liniste…doar zgomotul pantofilor se auzeau…
Din cealalta masina iesii un alt barbat la fel de elegant si impozant alaturi de o domnisoara…Avea trabucul intre doua degete iar pe obrazul stang o cicatrice imensa….
El se apropie de Derek….
‘’Batrane…de cand nu te-am mai vazut…’’zise el pe un ton grav si ii stranse mana
‘’Asa ziceam si eu…’’ii raspunse Derek…
‘’Dar ce domnisoara frumoasa…’’si ii saruta mana lui Relle care era infricosata
‘’Usurel….e foarte fragila…’’il atentiona Derek….
Barbatul rase..’’Asa e….’’
Seful lui Relle puse atunci o fata serioasa…’’Marfa ai adus-o?’’
‘’Dar ce grabit esti….’’si mai trase un fum…
‘’Nici nu ai idée…’’si incepu sa rada….
‘’Dar tu ai adus banii?’’
Derek zambi…’’Jay…’’striga el si in fata lui aparu o geanta neagra….
Celalalt barbat deschise geanta si vazu multimea de bani….’’Mai trebuie sa ii numar?’’
‘’hmmm…nu ai incredere in vechiul tau prienten?’’
‘’Sincer…nu prea…’’si ii lua intr-o fractiune de secunta geanta si o arunca ajutorului lui dupa care scoase un [pistol si il puse la capul lui Derek…’’Nu prea miai dat motive sa am incredere…’’
Derek zambi ironic….’’Nu vei trage….’’
‘’Ce te face sa fii atat de sigur?’’
‘’Eu…’’zise Jay scurt care il ameninta la randul lui pe barbat….
Toti oamenii lui Derek erau cu armele spre tabara adversa…
Relle privea totul in timp ce se retrase langa masina….
Ea inchise repede ochii….Nu era obisnuita cu asa ceva…Deodata o impuscatura se auzi..Relle deschise ochii si il vazut pe Jay care se tine de umar si un altul ii tine cutitul langa veregata…
In acel moment se dezlantui totul…Focuri de arma,oameni raniti si chiar morti….
Desi oamenii lui Derek erau mai multi seful lor era sub amenintarea pistolului in continuare….
Relle vru sa fuga insa isi intoarse [privirea…Nu putea pleca asa…facea parte din banda lor…Atunci isi amintii de pistolul pe care il detinea….Aceasta il scoase rapid si merse la seful taberei adverse si il puse la tampla….
‘’Da-I drumul….’’zise ea cu un ton hotarat desi mana ii tremura….
‘’Usurel fetito….’’zise el insa Relle il apasa si mai mult pe tampla…
‘’Nu ma crezi ca trag?’’
‘’Cum sa nu te cred?’’
‘’Lasa pistolul jos….acum./…’’
Barbatul facu precum ordonase….Oamenii lui nu puteau face nimic fiind sub amenintarea celorlalti
El se intoarse spre fata timp in care Derek isi scoase pistolul si il impusca direct in cap lasandu-I o gaura imensa….
Cazu jos la pamant sub privirile socate ale fetei….
Derek zambi satisfacut si o trase pe Relle dupa care o baga in masina…In cateva minutea oamenii lui se intorceau spre casa….
Cei doi nu scoasera nici un cuvant pan ace ajunsera in camera fetei….
Atunci barbatul scoase pistolul si o batista…
‘’Ce faci?’’intreba ea tremurand
‘’Imi sterg mainile…asa cum se face in randul criminalilor…’’
‘’Ar trebui sa imi multumesti….’’
‘’De ce?asa e cursul la noi….fata care ma insoteste il ameninta iar eu il omor….’’
‘’Adica au mai fost??’’
‘’Au fost multi….’’
‘’Si Jay?’’
‘’Jay e bine…a mai trecut prin asta….’’
‘’Cum poti fii atat de linistit?’’
‘’Ma consoleaza banii cu care am ramas si drogurile luate de la ei….’’
‘’Sper sa nu mai fiu nevoita sa particip la asa ceva…’’
‘’Trebuie sa te obisnuiesti….’’si incepu sa curete pistolul….
‘’Si mai ales ca intr-una din seri vei merge pe traseu….am nevoie de tine acolo…’’
Relle nu mai spuse nimic ci se lasa pe spate in pat in timp ce Derek iesi afara…''
Enjoy
NEXt!!!
,,Cap 25…Eu si focuri de arma….
Cei doi ajunsera cu masina intr-o parcare imensa si aproape goala…Erau insotitit de inca doua masini in care gorilele lui Derek stateau cu ochii in patru….
Relle iesi din masina la bratul barbatului…In fata lor alte trei masini negre asteptau….era liniste…doar zgomotul pantofilor se auzeau…
Din cealalta masina iesii un alt barbat la fel de elegant si impozant alaturi de o domnisoara…Avea trabucul intre doua degete iar pe obrazul stang o cicatrice imensa….
El se apropie de Derek….
‘’Batrane…de cand nu te-am mai vazut…’’zise el pe un ton grav si ii stranse mana
‘’Asa ziceam si eu…’’ii raspunse Derek…
‘’Dar ce domnisoara frumoasa…’’si ii saruta mana lui Relle care era infricosata
‘’Usurel….e foarte fragila…’’il atentiona Derek….
Barbatul rase..’’Asa e….’’
Seful lui Relle puse atunci o fata serioasa…’’Marfa ai adus-o?’’
‘’Dar ce grabit esti….’’si mai trase un fum…
‘’Nici nu ai idée…’’si incepu sa rada….
‘’Dar tu ai adus banii?’’
Derek zambi…’’Jay…’’striga el si in fata lui aparu o geanta neagra….
Celalalt barbat deschise geanta si vazu multimea de bani….’’Mai trebuie sa ii numar?’’
‘’hmmm…nu ai incredere in vechiul tau prienten?’’
‘’Sincer…nu prea…’’si ii lua intr-o fractiune de secunta geanta si o arunca ajutorului lui dupa care scoase un [pistol si il puse la capul lui Derek…’’Nu prea miai dat motive sa am incredere…’’
Derek zambi ironic….’’Nu vei trage….’’
‘’Ce te face sa fii atat de sigur?’’
‘’Eu…’’zise Jay scurt care il ameninta la randul lui pe barbat….
Toti oamenii lui Derek erau cu armele spre tabara adversa…
Relle privea totul in timp ce se retrase langa masina….
Ea inchise repede ochii….Nu era obisnuita cu asa ceva…Deodata o impuscatura se auzi..Relle deschise ochii si il vazut pe Jay care se tine de umar si un altul ii tine cutitul langa veregata…
In acel moment se dezlantui totul…Focuri de arma,oameni raniti si chiar morti….
Desi oamenii lui Derek erau mai multi seful lor era sub amenintarea pistolului in continuare….
Relle vru sa fuga insa isi intoarse [privirea…Nu putea pleca asa…facea parte din banda lor…Atunci isi amintii de pistolul pe care il detinea….Aceasta il scoase rapid si merse la seful taberei adverse si il puse la tampla….
‘’Da-I drumul….’’zise ea cu un ton hotarat desi mana ii tremura….
‘’Usurel fetito….’’zise el insa Relle il apasa si mai mult pe tampla…
‘’Nu ma crezi ca trag?’’
‘’Cum sa nu te cred?’’
‘’Lasa pistolul jos….acum./…’’
Barbatul facu precum ordonase….Oamenii lui nu puteau face nimic fiind sub amenintarea celorlalti
El se intoarse spre fata timp in care Derek isi scoase pistolul si il impusca direct in cap lasandu-I o gaura imensa….
Cazu jos la pamant sub privirile socate ale fetei….
Derek zambi satisfacut si o trase pe Relle dupa care o baga in masina…In cateva minutea oamenii lui se intorceau spre casa….
Cei doi nu scoasera nici un cuvant pan ace ajunsera in camera fetei….
Atunci barbatul scoase pistolul si o batista…
‘’Ce faci?’’intreba ea tremurand
‘’Imi sterg mainile…asa cum se face in randul criminalilor…’’
‘’Ar trebui sa imi multumesti….’’
‘’De ce?asa e cursul la noi….fata care ma insoteste il ameninta iar eu il omor….’’
‘’Adica au mai fost??’’
‘’Au fost multi….’’
‘’Si Jay?’’
‘’Jay e bine…a mai trecut prin asta….’’
‘’Ma consoleaza banii cu care am ramas si drogurile luate de la ei….’’
‘’Sper sa nu mai fiu nevoita sa particip la asa ceva…’’
‘’Trebuie sa te obisnuiesti….’’si incepu sa curete pistolul….
‘’Si mai ales ca intr-una din seri vei merge pe traseu….am nevoie de tine acolo…’’
Relle nu mai spuse nimic ci se lasa pe spate in pat in timp ce Derek iesi afara…''
Enjoy
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ- Level 4
Data de inscriere : 05/09/2011
omg !!! inca un next te besk sysule Deci Derek ala parca nu ar avea inima....Jay e ranit...un om mort..sau mai multi si el isi sterge mainile...vai...stergem-ar pe mine la fund cu palma dupa ce ma cac....lingem-ar cand is pe ciclu....vai ca m-o scos din sarite....ma scuzati....
Dar next tot vreau
Dar next tot vreau
Angel Send 4 U :x- New Member
Data de inscriere : 26/10/2011
Varsta : 30
Ramo..si eu tbx...dar tu ai mancat ceva stricat? " longdesc="23" /> ce-i cu tine sora mea de injuri asa ? )" longdesc="21" /> parca eu eram geamana proasta in familie )" longdesc="21" /> ai luat-o pe urmele mele complet )" longdesc="21" />
Inca cateva comuri si pun Next....ms ca citesti
Inca cateva comuri si pun Next....ms ca citesti
foarte misto capitolu.
Ce prost poate fii Derek.
Astept Next
Ce prost poate fii Derek.
Astept Next
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
inca cateva comuri si pun,ms ca citesti
Ommmg ma, cat de repede pui nexturile. Ohh, vreau continuare si scuze dar nu am timppp oricum imi mega place.
Bubbles.- Level 3
Data de inscriere : 26/04/2011
inca 1 com si pun next ms ca citesti :x Ms de ,,New Page''
Eeeeu. Totusi, erek e si el idiot=)). Nu ii pasa decat de el. Poate se trezeste intr-o zi cu un glonte in cap. Sper, dar nu cred ca se va intampla prea curand. Bill?. El nu mai vine pe la Relle? Vreau next
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
pun next.va besk..ms ca cititi
NEXt!!!
,, Cap 26 …Back to basics…
Relle ramase singura in camera,plangand si amintindu-si de scenele petrecute cu ceva timp in urma…
Pe Derek Il credea in stare de orice dar nu sa omoare cu atat de multa cruzime..
Se puse in pat si scoase din sertarul noptierei biletul pe care avea notat numarul lui Bill…
Ea ofta adanc…nu avea telefon,a doua seara era nevoita sa mearga pe traseu,sa se intoarca de unde a plecat…
‘’Back to basics…’’zise ea tragandu-si nasul…’’O seara voi rezista…’isi mai spuse ea oftand si inchizand ochii nu inainte de a ascunde din nou numarul
A doua zii se trezi la 15 dupa amiaza sic and deschise ochii vazu langa pat o masa plina cu mancare.Derek si el era present si se studia in oglinda in timp ce o mai privea si p e ea…
‘’Ce e asta?’’intreba Relle nedumerita…
Derek se intoarse spre ea…’Micul-dejun…’’si ii puse cafea intr-o cana
‘’Da multumesc…eu nu prea mananc…’’
‘’Ba da vei manca…’’si ii unse o felie de paine prajita cu gem
‘’Dar cu ce ocazie?’’
‘’Pai…incerc sa te fac sa uiti cele intamplate aseara…’’
‘’Bine dar….eu chiar nu pot sa mananc…’’si se stramba…
Derek zambi ironic..’’Relle iubito….Tu vad ca nu ai invatat ca aici se executa ceea ce zic eu…asa ca mananca o data si nu ma fa sa imi pierd rabdarea…’’si ii indesa felia in gura…
Fata musca putin…’’Hei usurel…pot si singura…’’
‘’Atunci sa te vad…’’si se aseza langa ea pe pat…
Relle fu nevoita sa manace aproape tot ceea ce fu adus de Derek…
Cand acesta pleca,ea se duse direct la baie si se forta sa vomite..Reusi in ce;le din urma sad ea totul afara..Cand termina se spala pe fata dupa care se privii in oglinda cum facea de obicei….
Era mai palida ca niciodata,era obosita si traumatizata prihic…
Se imbraca apoi cat mai lejer,baga biletul in buzunarul pantalonilor si parasii camera pentru a merge in cautarea unui telefonIn casa insa nu era nimeni,si lui Derek nu ii putea cere acest lucru….
‘’Jay…’’zise ea scurt si pleca spre camera lui insa cand sa bata la usa se opri..Stia ca el era ranit,stia ca facuse mult mai mult decat trebuia pentru ea….ii era atat de rusine sa ii mai ceara inca un serviciu…
Pana la urma trase aer in piept si intra..Barbatul statea in pat cu ochii inchisi si cu o mana sub perna…Cand acesta auzi usa scoase mana de sub perna si indrepta pistolul spre Relle…
Aceasta ridica mainile si se proptii cu spatele de usa…
‘’Nu ma omori…’’stranse ea ochii…
Jay incepu sa rada,insa gemu putin de durere…’’Puteam sa te omor….’’zise el sip use arma la loc…
Ea rasufla usurata’’Vad ca esti foarte precaut…’’
‘’Cred ca nu mai e nevoie de nici o explicatie dupa cele intamplate aseara nu?’’intreba el zambind
‘’Asa e…si imi pare rau ca esti in starea asta..’’
‘’Neah…e nimic fata de cate am suferit pentru a-I apara spatele lui Derek…’’
‘’Dar de ce nu pleci?’’intreba ea asezandu-se pe marginea patului
‘’Relle…de ce ai venit aici?’’zise el ocolind subiectul…
‘Pai vezi tu…’’si scoase din buzunar numarul lui bill
Jay incepu din nou sa rada’’Te-a cam vrajit baiatul..’’
‘’Pe mine?No way…doar ca trebuie s ail scap de aroganta tipica vedetelor…’’si se stramba…
Barbatul o aproba ironic din cap si scoase din pantalonii ce se afl;au pe jos telefonul lui mobil…
Inainte de a-I telefona Jay ii spuse fetei adresa exacta unde urma sa isi faca meseria in acea seara..
Aceasta ii zise baiatului intocmai desi el nu voia sa ii souna concret daca se vor intalnii sau nu…
Dup ace termina conversatia,Relle ii puse mobilul la loc…’’
‘’Jay..’’ofta ea adanc…’’De ce faci tu toate astea?’’
‘’De ce nu vrei sa ma lasi pe mine sa ma odihnesc?’’
Fata ii zambi si se indrepta spre usa..
‘’Multumesc…’’zise ea scurt si iesii…
‘’Cu multa placere..’’isi zise barbatul in gand in ichise ochii la loc…
Relle se afunda ca de obicei in camera ei…Astepta momentele in care trebuia sa se daruiasca unor barbate straini pentru ea,scarbosi si uneori brutali..
Un sentiment de teama o cuprinse.Nu stia de ce dar se simtea umilita,sugrumata de viata absurd ape care o ducea..Se gandea la ceea ce va urma,la ceea ce va fii nevoita sa faca…
In jurul ei,era tot ceea ce vazuse inainte doar la televizor.
Nu se gandise niciodata ca va traii in mijlocul crimei…a drogurilor,a prostitutiei…..Era mult prea mult pentru ea
Acest joc paradoxal o impingea chiar la ganduri sinucigase..
‘’Dar de ce sa more u?’’se intreba ea ochii sclipindu-I de la lacrimile ce voiau sa is idea drumul pe obrajii lipsiti de culoare
O pofta nebuna de droguri o lua..Stia ca avea pe undeva..IOsi aminti cand Derek o plati cu prafuri…
‘’Nu..’’isi spuse Relle tare sip e un ton hotarat..Se indrepta spre oglinda..Se privii in ochii mari si tulburi..Apoi buzele uscate si crapate…
‘’Nu..’’mai spuse o data si se duse la pat,scotand de sub saltea,o ciocolata ascunsa…O desfacu si o indesa in gura..Se ;lasa pe jos si o savura aceasta linistind-o putin…
Statu asa mult timp,poate prea mult,pan ace in ochi ii sari ceasul…
‘’21:00…’’
Relle se dezmeticii repede..Trebuia sa se pregateasca sa mearga pe strada sa agate toti libidinosii plini de bani…
In cateva minute era aranjata si machiata,ascunzand durerea si tristetea sub fardurile artificiale…
Pleca nu inainte de a lua de la Derek,tigari pentru a-si ocupa timpul in cazul in care nu avea norocul de a fraierii pe cineva…
Intr-o ora se afla la locul stabilit
Nimic nou,in afara faptului ca strada era putin mai….’’ingrijita…’’
In rest….frig,ploaie si dorinta de escapade..Acum era singura si putea face acest lucru…Asta doar daca Derek nu ar fii fost unul din cei mai influenti oameni ai tarii…
Ganduri…ganduri….ganduri…si o masina se opri..Insa nici nu pleca din locul ei….
Relle prestase numai oral..Dupa vointa doritorului…
Lua banii,se sterse la gura si iesii din masina….Privii in jur.,…Bill nu era….
Vantul se intetise,iar ploaia incepu sa se astearna pe pamant formand balti….
Si o alta masina opri..Relle intra iar masina pleca din nou si opri doar la periferia orasului…
Fata se astepta sa fie la fel de usor ca prima data…dar nu….
Barbatul iesi cu ea din masina..Avea o privire malefica..Relle se apropie de el si il mangaie pe gat insa acesta o prinse de mana si o stranse puternic…
‘’Ma doare…’’se planes ea…
‘’Asa si trebuie…’’si o impinse pe capota de la spate astfel incat dadu cu barbia de ea
Barbatul ii ridica fusta,ii rupse ciorapii si incepu sa o patrunda…
‘’Ia prezervativul…’’striga ea dupa care gemu de durere cand acest o penetra anal…O prinse de par si incepu sa o dea cu capul de masina in timp ce se impingea in ea…
‘’Auuuu..’ mai gemu ea si barbatul o intoarse..
‘’Esti o proasta’’si ii dadu o palma astfel incat in coltul gurii ii curse sangele…
‘’Iar tu un psihopat…’’si il scupia in ochi…
In acele momente barbatul ii dadu cu genunchiul in burta si o tranti jos,incepand sa loveasca unde apuca….
Cand se lasa spre ea si ii privii fata,aceasta era vanata si plina de sange…
In cateva minute barbatul parca masina exact in locul de unde o luase pe fata…
Deschise usa si o arunca pe langa trotuar in balta aceea mizerabila si pleca fara sa ii dea bani…
Fata statu asa aproape o ora timp in care nu reusii sa faca nimic cid oar sa geama de durere…
Sangele ii era inchegat acum,iar parul si hainele ii era ude…
Aceasta deschise usor ochii umflati si zari o silueta subtire cu brate scheletice si cu parul lung…Mai observa si o togara….
‘’bill…’’zise ea dar era clar ca nu o putea auzi,vocea fiindu-I stinsa…..
Bill se apropie de ea usor fara sa stie cine era de fapt…Se lasa in jos si o atinsa….
‘’Relle…’’excalama el speriat…’’Ce s-a intamplat?’’
Ea in schimb nu spuse nimic ci doar il privii….
‘’Cine te-a batut?’’intreba el ajutand-o sa se ridice….
‘’U….n….client…’’zise ea usor….
‘’Trebuie sa te duc acasa….’’ii spuse el si o lua in brate…
‘’De….de…Derek….’’incerca ea sa il avertizeze….
‘’Il platesc….’’
Bill nu mai spuse nimic tot drumul si ajunse poana la urma cu ea la casa lui Derek…
Reusii sa treaca de portar dandu-I bani si intrand inauntru…
‘’Ma vei adduce la faliment…’’zise Bill si abia deschise usa camerei ei…
Relle schita un zambet printre zecile de lovituri….
‘’Cred ca ai nevoie de o baie…’’si se uita la ea de sus in jos…Era muirdara,cu hainele sfasiate….Dar Bill era in continuare foarte calm parandu-i-se totul foarte normal chiar…
Relle il aproba din cap si se lasa dusa in baie..
Baiatul dadu drumul la dus si o bag ape fata sub el…Dar aceasta era lipsita de forte asa ca imediat se lasa in jos….
Bill atunci zambi si o ridica ea tinandu-se in bratele lui…O debraca incet pentru a nu o ranii si mai tare….
Acum avea ocazia sa ii studieze intregul corp in toata splendoarea lui…Pe langa lovituri vazu acum si nenumaratele taieturi…Nu ii spuse nimic acum fiindca ea era mult prea ravasita…
Se dezbraca si el pana la boxeri pentru a nu-si uda hainele…
In timp ce o spala acesta o saruta pe rani folosindu-si si limba…Isi plimba mainile pe coprul ei in timp ce pe cabina dusului,aburii se lasau obraznici in jos lasand sa se intrevada goliciunile lor…
Bill era mai excitat ca oricand…aceste miscari lente il fascinau si il faceau sa o doreasca mai mult…si mai mult…dar nu putea face nimic….era mult pre a slabita…
Relle in schimb zambi si isi plimba degetele fine pe satele lui ud….
Se lasa apoi in jos dandu-si seama de starea lui…
Iii privii boxerii umflati si ii indeparta….
Bill se prinse cu ambele maini de peretii canbinei….
O lasa pe fata un pic…ii facu jocul dar renunta….
‘’Esti nebuna…nu vezi in ce stare esti?’’si o ridica dupa care ii puse dusul deasupra capului si o spala cat de bine putu
Isi lua apoi boxerii inapoi,ii puse un halat fetei si apoi o pozitiona in pat cu grija…
Bill se imbraca si el si se aseza langa ea..II puse capul pe pieptul lui….
‘’De ce ai mai facut asta?’’intreba el
‘’Am fost nevoita…dar asta nu e treaba ta…’’si ofta
‘’ai dreptate…nu ma intereseaza ce ai patit ci d oar faptul ca….imi esti datare din nou…’’si incepu sa rada…
‘’De ce trebuie sa strici totul?’’
‘’Dar ce am stricat?nu mi s-a parut nimic iesit din comun…’’si isi scoase telefonul din buzunar dupa care il inchise si il arunca
‘’Dar totusi…nu ai fii facut toate astea fara nici un motiv….’’
‘’Doar nu vrei sa insinuezi ca…te-as putea….place…’’zise el cu un aer de superioaritate
‘’Exact…chiar asta insinuam…’’
Bill rase fortat…’’Esti dementa…pe cuvant…’’
‘’Posibil….dar tu esti mort dupa mine’’zise ea si inchise ochii…
‘’Nu stiu ce te-ar face sa crezi asta….’’
‘’Felul cum te porti…cum vorbesti…banalitati tipice voua adolescentilor…’’
‘’aha…’’exclama el…’’Am uitat ca tu esti cea matura de aici…’’
Relle isi ridica privirea spre el..’’Pai sa nu mai uiti..’’si il pisca de nas…
‘’Pardon..dar la comportamentul tau…cred ca voi uita pana data viitoare…’’
‘’Deci sa inteleg ca va mai exista o data viitoare?’’
Bill se stramba…’’E doar un fel de a zice…’’
‘’E un fel de a zice precum simti nu?’’
‘’Relle….termina o data….’’
‘’Esti nervos cand nu ai dreptate…’’si gemu apoi din cauza durerilor…
‘’Nu ma cunosti destul de bine ca sa stii cand sunt nervos…’’
‘’Hmmm..daca nu mi-ai dat tu ocazia….’’
‘’Si de ce ar trebuii sa iti dau?’’
‘’Pentru ca ma placi mai mult decat crezi….’’si ii ranjii
‘’Sincer….spune-mi un motiv pentru care ar trebui sa te plac….’’
‘’Cred ca tu esti mai in masura….’’
‘’Deci…nu am motive…’’si se ridica in timp ce o masura din cap si pana-n picioare….
‘’Si atunci de ce te strangeau atat de mult boxerii acolo la baie?’’
‘’Pentru ca era prea fierbinte apa si eu sunt sensibil….’’
Relle incepu sa rada…’’Nu te cred…’’
‘’Nu ma intereseaza….’’
‘’De ce minti?’’
‘’Pentru ca….auzi…dar mai bine ai dormii…nu vezi ce distrusa esti in seara asta?’’zise el vizibil iritat…
‘’Te-am invins…’’
‘’Nu am luat-o ca pe un joc….’’si ii facu cu okiul
‘’O sa intrii tu in jocul meu…don’t worry….’’
Enjoy
NEXt!!!
,, Cap 26 …Back to basics…
Relle ramase singura in camera,plangand si amintindu-si de scenele petrecute cu ceva timp in urma…
Pe Derek Il credea in stare de orice dar nu sa omoare cu atat de multa cruzime..
Se puse in pat si scoase din sertarul noptierei biletul pe care avea notat numarul lui Bill…
Ea ofta adanc…nu avea telefon,a doua seara era nevoita sa mearga pe traseu,sa se intoarca de unde a plecat…
‘’Back to basics…’’zise ea tragandu-si nasul…’’O seara voi rezista…’isi mai spuse ea oftand si inchizand ochii nu inainte de a ascunde din nou numarul
A doua zii se trezi la 15 dupa amiaza sic and deschise ochii vazu langa pat o masa plina cu mancare.Derek si el era present si se studia in oglinda in timp ce o mai privea si p e ea…
‘’Ce e asta?’’intreba Relle nedumerita…
Derek se intoarse spre ea…’Micul-dejun…’’si ii puse cafea intr-o cana
‘’Da multumesc…eu nu prea mananc…’’
‘’Ba da vei manca…’’si ii unse o felie de paine prajita cu gem
‘’Dar cu ce ocazie?’’
‘’Pai…incerc sa te fac sa uiti cele intamplate aseara…’’
‘’Bine dar….eu chiar nu pot sa mananc…’’si se stramba…
Derek zambi ironic..’’Relle iubito….Tu vad ca nu ai invatat ca aici se executa ceea ce zic eu…asa ca mananca o data si nu ma fa sa imi pierd rabdarea…’’si ii indesa felia in gura…
Fata musca putin…’’Hei usurel…pot si singura…’’
‘’Atunci sa te vad…’’si se aseza langa ea pe pat…
Relle fu nevoita sa manace aproape tot ceea ce fu adus de Derek…
Cand acesta pleca,ea se duse direct la baie si se forta sa vomite..Reusi in ce;le din urma sad ea totul afara..Cand termina se spala pe fata dupa care se privii in oglinda cum facea de obicei….
Era mai palida ca niciodata,era obosita si traumatizata prihic…
Se imbraca apoi cat mai lejer,baga biletul in buzunarul pantalonilor si parasii camera pentru a merge in cautarea unui telefonIn casa insa nu era nimeni,si lui Derek nu ii putea cere acest lucru….
‘’Jay…’’zise ea scurt si pleca spre camera lui insa cand sa bata la usa se opri..Stia ca el era ranit,stia ca facuse mult mai mult decat trebuia pentru ea….ii era atat de rusine sa ii mai ceara inca un serviciu…
Pana la urma trase aer in piept si intra..Barbatul statea in pat cu ochii inchisi si cu o mana sub perna…Cand acesta auzi usa scoase mana de sub perna si indrepta pistolul spre Relle…
Aceasta ridica mainile si se proptii cu spatele de usa…
‘’Nu ma omori…’’stranse ea ochii…
Jay incepu sa rada,insa gemu putin de durere…’’Puteam sa te omor….’’zise el sip use arma la loc…
Ea rasufla usurata’’Vad ca esti foarte precaut…’’
‘’Cred ca nu mai e nevoie de nici o explicatie dupa cele intamplate aseara nu?’’intreba el zambind
‘’Asa e…si imi pare rau ca esti in starea asta..’’
‘’Neah…e nimic fata de cate am suferit pentru a-I apara spatele lui Derek…’’
‘’Dar de ce nu pleci?’’intreba ea asezandu-se pe marginea patului
‘’Relle…de ce ai venit aici?’’zise el ocolind subiectul…
‘Pai vezi tu…’’si scoase din buzunar numarul lui bill
Jay incepu din nou sa rada’’Te-a cam vrajit baiatul..’’
‘’Pe mine?No way…doar ca trebuie s ail scap de aroganta tipica vedetelor…’’si se stramba…
Barbatul o aproba ironic din cap si scoase din pantalonii ce se afl;au pe jos telefonul lui mobil…
Inainte de a-I telefona Jay ii spuse fetei adresa exacta unde urma sa isi faca meseria in acea seara..
Aceasta ii zise baiatului intocmai desi el nu voia sa ii souna concret daca se vor intalnii sau nu…
Dup ace termina conversatia,Relle ii puse mobilul la loc…’’
‘’Jay..’’ofta ea adanc…’’De ce faci tu toate astea?’’
‘’De ce nu vrei sa ma lasi pe mine sa ma odihnesc?’’
Fata ii zambi si se indrepta spre usa..
‘’Multumesc…’’zise ea scurt si iesii…
‘’Cu multa placere..’’isi zise barbatul in gand in ichise ochii la loc…
Relle se afunda ca de obicei in camera ei…Astepta momentele in care trebuia sa se daruiasca unor barbate straini pentru ea,scarbosi si uneori brutali..
Un sentiment de teama o cuprinse.Nu stia de ce dar se simtea umilita,sugrumata de viata absurd ape care o ducea..Se gandea la ceea ce va urma,la ceea ce va fii nevoita sa faca…
In jurul ei,era tot ceea ce vazuse inainte doar la televizor.
Nu se gandise niciodata ca va traii in mijlocul crimei…a drogurilor,a prostitutiei…..Era mult prea mult pentru ea
Acest joc paradoxal o impingea chiar la ganduri sinucigase..
‘’Dar de ce sa more u?’’se intreba ea ochii sclipindu-I de la lacrimile ce voiau sa is idea drumul pe obrajii lipsiti de culoare
O pofta nebuna de droguri o lua..Stia ca avea pe undeva..IOsi aminti cand Derek o plati cu prafuri…
‘’Nu..’’isi spuse Relle tare sip e un ton hotarat..Se indrepta spre oglinda..Se privii in ochii mari si tulburi..Apoi buzele uscate si crapate…
‘’Nu..’’mai spuse o data si se duse la pat,scotand de sub saltea,o ciocolata ascunsa…O desfacu si o indesa in gura..Se ;lasa pe jos si o savura aceasta linistind-o putin…
Statu asa mult timp,poate prea mult,pan ace in ochi ii sari ceasul…
‘’21:00…’’
Relle se dezmeticii repede..Trebuia sa se pregateasca sa mearga pe strada sa agate toti libidinosii plini de bani…
In cateva minute era aranjata si machiata,ascunzand durerea si tristetea sub fardurile artificiale…
Pleca nu inainte de a lua de la Derek,tigari pentru a-si ocupa timpul in cazul in care nu avea norocul de a fraierii pe cineva…
Intr-o ora se afla la locul stabilit
Nimic nou,in afara faptului ca strada era putin mai….’’ingrijita…’’
In rest….frig,ploaie si dorinta de escapade..Acum era singura si putea face acest lucru…Asta doar daca Derek nu ar fii fost unul din cei mai influenti oameni ai tarii…
Ganduri…ganduri….ganduri…si o masina se opri..Insa nici nu pleca din locul ei….
Relle prestase numai oral..Dupa vointa doritorului…
Lua banii,se sterse la gura si iesii din masina….Privii in jur.,…Bill nu era….
Vantul se intetise,iar ploaia incepu sa se astearna pe pamant formand balti….
Si o alta masina opri..Relle intra iar masina pleca din nou si opri doar la periferia orasului…
Fata se astepta sa fie la fel de usor ca prima data…dar nu….
Barbatul iesi cu ea din masina..Avea o privire malefica..Relle se apropie de el si il mangaie pe gat insa acesta o prinse de mana si o stranse puternic…
‘’Ma doare…’’se planes ea…
‘’Asa si trebuie…’’si o impinse pe capota de la spate astfel incat dadu cu barbia de ea
Barbatul ii ridica fusta,ii rupse ciorapii si incepu sa o patrunda…
‘’Ia prezervativul…’’striga ea dupa care gemu de durere cand acest o penetra anal…O prinse de par si incepu sa o dea cu capul de masina in timp ce se impingea in ea…
‘’Auuuu..’ mai gemu ea si barbatul o intoarse..
‘’Esti o proasta’’si ii dadu o palma astfel incat in coltul gurii ii curse sangele…
‘’Iar tu un psihopat…’’si il scupia in ochi…
In acele momente barbatul ii dadu cu genunchiul in burta si o tranti jos,incepand sa loveasca unde apuca….
Cand se lasa spre ea si ii privii fata,aceasta era vanata si plina de sange…
In cateva minute barbatul parca masina exact in locul de unde o luase pe fata…
Deschise usa si o arunca pe langa trotuar in balta aceea mizerabila si pleca fara sa ii dea bani…
Fata statu asa aproape o ora timp in care nu reusii sa faca nimic cid oar sa geama de durere…
Sangele ii era inchegat acum,iar parul si hainele ii era ude…
Aceasta deschise usor ochii umflati si zari o silueta subtire cu brate scheletice si cu parul lung…Mai observa si o togara….
‘’bill…’’zise ea dar era clar ca nu o putea auzi,vocea fiindu-I stinsa…..
Bill se apropie de ea usor fara sa stie cine era de fapt…Se lasa in jos si o atinsa….
‘’Relle…’’excalama el speriat…’’Ce s-a intamplat?’’
Ea in schimb nu spuse nimic ci doar il privii….
‘’Cine te-a batut?’’intreba el ajutand-o sa se ridice….
‘’U….n….client…’’zise ea usor….
‘’Trebuie sa te duc acasa….’’ii spuse el si o lua in brate…
‘’De….de…Derek….’’incerca ea sa il avertizeze….
‘’Il platesc….’’
Bill nu mai spuse nimic tot drumul si ajunse poana la urma cu ea la casa lui Derek…
Reusii sa treaca de portar dandu-I bani si intrand inauntru…
‘’Ma vei adduce la faliment…’’zise Bill si abia deschise usa camerei ei…
Relle schita un zambet printre zecile de lovituri….
‘’Cred ca ai nevoie de o baie…’’si se uita la ea de sus in jos…Era muirdara,cu hainele sfasiate….Dar Bill era in continuare foarte calm parandu-i-se totul foarte normal chiar…
Relle il aproba din cap si se lasa dusa in baie..
Baiatul dadu drumul la dus si o bag ape fata sub el…Dar aceasta era lipsita de forte asa ca imediat se lasa in jos….
Bill atunci zambi si o ridica ea tinandu-se in bratele lui…O debraca incet pentru a nu o ranii si mai tare….
Acum avea ocazia sa ii studieze intregul corp in toata splendoarea lui…Pe langa lovituri vazu acum si nenumaratele taieturi…Nu ii spuse nimic acum fiindca ea era mult prea ravasita…
Se dezbraca si el pana la boxeri pentru a nu-si uda hainele…
In timp ce o spala acesta o saruta pe rani folosindu-si si limba…Isi plimba mainile pe coprul ei in timp ce pe cabina dusului,aburii se lasau obraznici in jos lasand sa se intrevada goliciunile lor…
Bill era mai excitat ca oricand…aceste miscari lente il fascinau si il faceau sa o doreasca mai mult…si mai mult…dar nu putea face nimic….era mult pre a slabita…
Relle in schimb zambi si isi plimba degetele fine pe satele lui ud….
Se lasa apoi in jos dandu-si seama de starea lui…
Iii privii boxerii umflati si ii indeparta….
Bill se prinse cu ambele maini de peretii canbinei….
O lasa pe fata un pic…ii facu jocul dar renunta….
‘’Esti nebuna…nu vezi in ce stare esti?’’si o ridica dupa care ii puse dusul deasupra capului si o spala cat de bine putu
Isi lua apoi boxerii inapoi,ii puse un halat fetei si apoi o pozitiona in pat cu grija…
Bill se imbraca si el si se aseza langa ea..II puse capul pe pieptul lui….
‘’De ce ai mai facut asta?’’intreba el
‘’Am fost nevoita…dar asta nu e treaba ta…’’si ofta
‘’ai dreptate…nu ma intereseaza ce ai patit ci d oar faptul ca….imi esti datare din nou…’’si incepu sa rada…
‘’De ce trebuie sa strici totul?’’
‘’Dar ce am stricat?nu mi s-a parut nimic iesit din comun…’’si isi scoase telefonul din buzunar dupa care il inchise si il arunca
‘’Dar totusi…nu ai fii facut toate astea fara nici un motiv….’’
‘’Doar nu vrei sa insinuezi ca…te-as putea….place…’’zise el cu un aer de superioaritate
‘’Exact…chiar asta insinuam…’’
Bill rase fortat…’’Esti dementa…pe cuvant…’’
‘’Posibil….dar tu esti mort dupa mine’’zise ea si inchise ochii…
‘’Nu stiu ce te-ar face sa crezi asta….’’
‘’Felul cum te porti…cum vorbesti…banalitati tipice voua adolescentilor…’’
‘’aha…’’exclama el…’’Am uitat ca tu esti cea matura de aici…’’
Relle isi ridica privirea spre el..’’Pai sa nu mai uiti..’’si il pisca de nas…
‘’Pardon..dar la comportamentul tau…cred ca voi uita pana data viitoare…’’
‘’Deci sa inteleg ca va mai exista o data viitoare?’’
Bill se stramba…’’E doar un fel de a zice…’’
‘’E un fel de a zice precum simti nu?’’
‘’Relle….termina o data….’’
‘’Esti nervos cand nu ai dreptate…’’si gemu apoi din cauza durerilor…
‘’Nu ma cunosti destul de bine ca sa stii cand sunt nervos…’’
‘’Hmmm..daca nu mi-ai dat tu ocazia….’’
‘’Si de ce ar trebuii sa iti dau?’’
‘’Pentru ca ma placi mai mult decat crezi….’’si ii ranjii
‘’Sincer….spune-mi un motiv pentru care ar trebui sa te plac….’’
‘’Cred ca tu esti mai in masura….’’
‘’Deci…nu am motive…’’si se ridica in timp ce o masura din cap si pana-n picioare….
‘’Si atunci de ce te strangeau atat de mult boxerii acolo la baie?’’
‘’Pentru ca era prea fierbinte apa si eu sunt sensibil….’’
Relle incepu sa rada…’’Nu te cred…’’
‘’Nu ma intereseaza….’’
‘’De ce minti?’’
‘’Pentru ca….auzi…dar mai bine ai dormii…nu vezi ce distrusa esti in seara asta?’’zise el vizibil iritat…
‘’Te-am invins…’’
‘’Nu am luat-o ca pe un joc….’’si ii facu cu okiul
‘’O sa intrii tu in jocul meu…don’t worry….’’
Enjoy
Chear foarte misto capitolu.
Imi place cum se joaca Relle cu Bill )" longdesc="21" />
NEXT NEXT
Imi place cum se joaca Relle cu Bill )" longdesc="21" />
NEXT NEXT
Kiro- Level 8
Bill minte, minte, minte, minte=)). Lui Relle ii place sa se joace cu el. Se plac reciproc, de ce nu recunosc asta? E evident )" longdesc="21" /> Next ma
Ooooooooo fatucaaaaaa!wait meeeeeeeee Pleci asa fara sa anunti!? NESIMTIRE,bre! Dieeeeci eu iubeste la Bill uraste la Derek ai prins ideea asta de la inceput daaaaa?Nu stiu ce sa zic imi plac replicile astoar doi.Sunt epice!<3 Au niste fraze ii ei de pfaaaai!Relle asta se cam joaca cu Billisor.pfa ce sa zic de parca lui nu ii place )" longdesc="21" />
Neeeeeext!
Neeeeeext!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
va multumesc de comuri
NEXT!!!
,,Cap 27….Tell me that is not true…
Fereastra statea deschisa lasand vantul sa patrunda in camera..Perdeaua alba se misca in ritmul lui astfel incat ii ajungea pana la fata fetei…
Relle deschise ochii si incerca sa se ridice….Se prinse cu mana de coapsa….o durea….gemu…iar apoi atinse patul…
‘’Bill…’’zise ea incet dar isi dadu seama ca era singura….Mereu isi facea sperante in privinta lui….dar apoi erau spulberate….
Se dadu cu greu jos din pat si isi privii ranile in oglinda…Nu se schimbasera cu mult…
Iesii apoi din camera indreptandu-se spre cea a lui Jay…
Intra cu grija in incaperea lui insa din nou nu era nimeni…Se putea observa ins ape balcon fumul unei tigari…Relle zambi si se duse acolo…
‘’Neata’…’’zise ea cu o voce tremuranda…
‘’Hey…’’raspunse Jay si se intoarse..’Ce s-a intamplat cu tine?’’
‘’Hmmm nimic…am….cazut…’’ii zise ea incercand sa se ascunda
Jay incepu sa rada…’’Tu pe mine incerci sa ma minti?’’
Atunci fat ail privii in ochi…’’M-a batut…si nu mi-a dat bani….’’
‘’Asta e viata…ar trebui sa te obisnuiesti…’’
Relle atunci incepu sa planga…’’Credeam ca tu esti altfel…dar nu iti pasa…’’
‘’Mai este si altcineva?’’
‘’Da….Si bill imi vorbeste la fel…nu va pasa….nu stiti prin ce trec eu…’’
‘’Relle iubita mea….nu as putea face mai mult de atat…Nu sunt in masura sa te sustin moral…’’si ii lua mainile intrale lui…
‘’Atunci strange-ma in brate…trebuie sa ma simt in siguranta…macar pentru cateva momente…’’
Jay facu ceea ce fata ii spuse…O tinu la pieptul lui cateva minute dupa care ii sterse lacrimile…
‘’Ar trebui sa te pregatesti…S-ar putea sa trebuiasca s ail insotesti pe Derek…’’si isi pleca privirea…
‘’De ce esti trist?’’intreba ea ridicandu-I barbia cu doua degete…
‘’Nu e nimic….ma gandeam doar…hai du-te…nu e bine s a fii vazuta aici’’
‘’Dar Jay….’’
‘’Nimic..’’o intrerupse el…’’Ar fii cazul sa incepi sa ma eviti….’’
‘’Nu as [utea face asta….numai pe tine te am…’’
‘’Nu Relle…nu pot permite sa se lege ceva mai puternic….’’
‘’Ce vrei sa spui?’’
‘’Eu ma inteleg….’’si o conduse la usa….
‘’Ne mai vedem..’’zise ea zambindu-I trist…
Relle il mai privii pentru cateva momente in ochi…Desii varsta ii depasea 30 de ani el avea o atractie deosebita…Ochii caprui,blanzi o faceau sa se desprinda de lumea reala…Isi revenii rapid…
‘’S-a intamplat ceva?’’intreba el nestiind ce era cu fata…
‘’Nu nimic….doar ca…nu pot sa fac ceea ce imi ceri…nu ma pot departa de tine…ar fii mult prea mult pentru mine…’’
Ea nu mai astepta ca acesta sa ii dea un raspuns fiindca pleca spre biroul lui Derek…
Profita de faptul ca Derek nu era acolo si lua telefonul dupa care incepu sa formeze numarul lui bill…
‘’Alo…’’zise ea soptit pentru a nu fii auzita de nimeni…
‘’Cine e?’’intreba baiatul confuz…
‘’hmmm…Relle…ce asteptai alt telefon…?’’
‘’Nu e vorba de asta doar ca nu ma asteptam sa ma suni…’’
‘’Hai ca nu am timp….Scoate-ma deseara undeva….trebuie sa ies….adica….am nevoie sa prizez si nu am cu cine..’’spuse ea foarte repede
Bill incepu sa rada…’’Si ce te face sa crezi ca te voi ajuta?’’
‘’Ma vei ajuta…stii asta…’’
‘’Nu prea cred….’’
‘’Te rog…chiar am nevoie…nu am mai luat de mult…nu mai support…’’
‘’hmmmm pare mi-se sau esti….dependenta?’’
‘’Asta nu e treaba ta….te astept deseara…platesti bine si ma vei avea toata noaptea….’’
‘’Si ce vei face pentru asta?’’
‘’Tot ce vrei/….stii ca sunt dispusa…’’
‘’hmmmm nu stiu…mai vedem….’’
‘’Deci te astept…’’si inchise telefonul fiindca usa se deschise
‘’cu cine vorbeai?’’intreba Derek luand telefonul din mana ei…
‘’Cu nimeni…’’zise ea tremurand…
‘’Pot sa verific?’’
‘’Fa ce vrei/…..’’si se dadu in spate….
‘’Dar de ce tremuri?ai vreun motiv?’’
‘’Nu nu am…lasa-ma in [pace…Nu ma simt bine…’’
‘’Ce s-a intamplat aseara?’’intreba el atingandu-I fata cu doua degete…
‘’Am fost batuta de unul din clientii tai fideli..din cate mi-a spus….’’si ii impinse mana
‘’Usurel…nu e cazul sa te porti asa…’’ii spuse el si se duse la seif deschizandu-l si luandu-si o parte din bani si droguri…
‘’Nu cred ca ar trebui sa faci asta de fata cu mine…’’zise fata zambind…
‘’Tu nu m-ai trada niciodata….sau da?’’
‘’Ai dreptate…nu te-as putea trada…stiu ce m-ar astepta…’’ii raspunse ea cu o usora umilinta in glas…
‘’Vezi ca deseara trebuie sa ma insotesti….’’
Relle il privii lung.,…Uitase complet de acest lucru desi Jay ii amintii….
‘’Unde?’’
‘’Trebuie sa omor pe cineva…’’si isi scoase pistolul din sertar
‘’Trebuie…nici el nu a fost prea agitate cand m-a tradat…’’
‘’Si eu ce voi face din nou?’’intreba ea fiind nelinistita…
‘’Vei incerca s ail seduci….vei ajunge cu el in pat….il vei droga si apoi eu voi aparea…’’
Relle zambi..’’Stii Derek….e prima oara cand imi surade o idée venita de la tine…’’
‘’Ma bucur ca ma asculti….daca vei coopera vim ajunge sa facem o echipa buna….cea mai buna…’’
‘’Bine dar….’’si se apropie de buzele lui…’’Am si eu nevoie de ceva in seara asta….’’
‘’Spune….’’zise el indifferent la farmecele ei…
‘’As vrea sa ma intalnesc cu un client…nu iti fa griji..plateste bine…’’
‘’Sa zicem ca accept….’’si isi puse pistolul la loc…
Relle pleca fericita in camera ei fara sa ii mai spuna nimic…Se puse in pat cu picioarele pe perete si incepu sa se joace cu pliculetul cu drogurile…Se gandea la Bill…se gandea la ea….Incepu apoi sa rada…
Isii lua apoi de pe masa o foaie si un pix…incepu sa scrie…Asternea pe hartie gandurile e ice o strabateau in acele momente…
Le transpunea in poezii fara rime,in poezii scurte ce o caracterizau in totalitate….
Relle scrise cuvintele fara a se gandii prea mult….isi pusese pur si simplu gandurile si sufletul acolo…Mototolii insa hartia si o arunca,…..’’Prostii…’’zise ea si isi intoarse din nou privirea la droguri….
Timpul trecu repede iar ea era deja aranjata…Poate mai aranjata ca nicodata..Era in acelsai timp incantata de ceea ce urma sa faca….Pur si simplu se simtea bine…
Cobori in biroul lui Derek…El era la fel de elegant si purta aceeasi ochelari negrii…
‘’Deci?’’intreba fata facand o pirueta…
‘’E perfect…’’zise Derek si ii arunca o sticluta mica in care erau somniferele pentru client
Ea si-o baga in sutien si ii zambi larg…
‘’Cu ce ocazie atat de fericita?’’
‘’Nu stiu…’’si il lua de mana pentru a pleca spre masina…Acolo ii astepta Jay…
Inainte de a intra in masina insa Relle se opri putin in fata lui….
‘’Cum te mai simti?’’intreba ea pe un ton calm…
‘’Nu conteaza’’si o pofti inauntru
‘’Dar….’’insa nu mai continua fiindca Derek o poftii inauntru…
‘’Ai lua sticluta?’’intreba el; fara sa o priveasca si fumanadu-si trabucul…
‘’Normal….’’si zambi trist dupa care isi privii decolteul
‘’Te crezi in stare???’’si ii puse man ape picior…
‘’As putea spune ca nu?’’si rase…
‘’Nu’’si mai trase un fum….''
Enjoy
NEXT!!!
,,Cap 27….Tell me that is not true…
Fereastra statea deschisa lasand vantul sa patrunda in camera..Perdeaua alba se misca in ritmul lui astfel incat ii ajungea pana la fata fetei…
Relle deschise ochii si incerca sa se ridice….Se prinse cu mana de coapsa….o durea….gemu…iar apoi atinse patul…
‘’Bill…’’zise ea incet dar isi dadu seama ca era singura….Mereu isi facea sperante in privinta lui….dar apoi erau spulberate….
Se dadu cu greu jos din pat si isi privii ranile in oglinda…Nu se schimbasera cu mult…
Iesii apoi din camera indreptandu-se spre cea a lui Jay…
Intra cu grija in incaperea lui insa din nou nu era nimeni…Se putea observa ins ape balcon fumul unei tigari…Relle zambi si se duse acolo…
‘’Neata’…’’zise ea cu o voce tremuranda…
‘’Hey…’’raspunse Jay si se intoarse..’Ce s-a intamplat cu tine?’’
‘’Hmmm nimic…am….cazut…’’ii zise ea incercand sa se ascunda
Jay incepu sa rada…’’Tu pe mine incerci sa ma minti?’’
Atunci fat ail privii in ochi…’’M-a batut…si nu mi-a dat bani….’’
‘’Asta e viata…ar trebui sa te obisnuiesti…’’
Relle atunci incepu sa planga…’’Credeam ca tu esti altfel…dar nu iti pasa…’’
‘’Mai este si altcineva?’’
‘’Da….Si bill imi vorbeste la fel…nu va pasa….nu stiti prin ce trec eu…’’
‘’Relle iubita mea….nu as putea face mai mult de atat…Nu sunt in masura sa te sustin moral…’’si ii lua mainile intrale lui…
‘’Atunci strange-ma in brate…trebuie sa ma simt in siguranta…macar pentru cateva momente…’’
Jay facu ceea ce fata ii spuse…O tinu la pieptul lui cateva minute dupa care ii sterse lacrimile…
‘’Ar trebui sa te pregatesti…S-ar putea sa trebuiasca s ail insotesti pe Derek…’’si isi pleca privirea…
‘’De ce esti trist?’’intreba ea ridicandu-I barbia cu doua degete…
‘’Nu e nimic….ma gandeam doar…hai du-te…nu e bine s a fii vazuta aici’’
‘’Dar Jay….’’
‘’Nimic..’’o intrerupse el…’’Ar fii cazul sa incepi sa ma eviti….’’
‘’Nu as [utea face asta….numai pe tine te am…’’
‘’Nu Relle…nu pot permite sa se lege ceva mai puternic….’’
‘’Ce vrei sa spui?’’
‘’Eu ma inteleg….’’si o conduse la usa….
‘’Ne mai vedem..’’zise ea zambindu-I trist…
Relle il mai privii pentru cateva momente in ochi…Desii varsta ii depasea 30 de ani el avea o atractie deosebita…Ochii caprui,blanzi o faceau sa se desprinda de lumea reala…Isi revenii rapid…
‘’S-a intamplat ceva?’’intreba el nestiind ce era cu fata…
‘’Nu nimic….doar ca…nu pot sa fac ceea ce imi ceri…nu ma pot departa de tine…ar fii mult prea mult pentru mine…’’
Ea nu mai astepta ca acesta sa ii dea un raspuns fiindca pleca spre biroul lui Derek…
Profita de faptul ca Derek nu era acolo si lua telefonul dupa care incepu sa formeze numarul lui bill…
‘’Alo…’’zise ea soptit pentru a nu fii auzita de nimeni…
‘’Cine e?’’intreba baiatul confuz…
‘’hmmm…Relle…ce asteptai alt telefon…?’’
‘’Nu e vorba de asta doar ca nu ma asteptam sa ma suni…’’
‘’Hai ca nu am timp….Scoate-ma deseara undeva….trebuie sa ies….adica….am nevoie sa prizez si nu am cu cine..’’spuse ea foarte repede
Bill incepu sa rada…’’Si ce te face sa crezi ca te voi ajuta?’’
‘’Ma vei ajuta…stii asta…’’
‘’Nu prea cred….’’
‘’Te rog…chiar am nevoie…nu am mai luat de mult…nu mai support…’’
‘’hmmmm pare mi-se sau esti….dependenta?’’
‘’Asta nu e treaba ta….te astept deseara…platesti bine si ma vei avea toata noaptea….’’
‘’Si ce vei face pentru asta?’’
‘’Tot ce vrei/….stii ca sunt dispusa…’’
‘’hmmmm nu stiu…mai vedem….’’
‘’Deci te astept…’’si inchise telefonul fiindca usa se deschise
‘’cu cine vorbeai?’’intreba Derek luand telefonul din mana ei…
‘’Cu nimeni…’’zise ea tremurand…
‘’Pot sa verific?’’
‘’Fa ce vrei/…..’’si se dadu in spate….
‘’Dar de ce tremuri?ai vreun motiv?’’
‘’Nu nu am…lasa-ma in [pace…Nu ma simt bine…’’
‘’Ce s-a intamplat aseara?’’intreba el atingandu-I fata cu doua degete…
‘’Am fost batuta de unul din clientii tai fideli..din cate mi-a spus….’’si ii impinse mana
‘’Usurel…nu e cazul sa te porti asa…’’ii spuse el si se duse la seif deschizandu-l si luandu-si o parte din bani si droguri…
‘’Nu cred ca ar trebui sa faci asta de fata cu mine…’’zise fata zambind…
‘’Tu nu m-ai trada niciodata….sau da?’’
‘’Ai dreptate…nu te-as putea trada…stiu ce m-ar astepta…’’ii raspunse ea cu o usora umilinta in glas…
‘’Vezi ca deseara trebuie sa ma insotesti….’’
Relle il privii lung.,…Uitase complet de acest lucru desi Jay ii amintii….
‘’Unde?’’
‘’Trebuie sa omor pe cineva…’’si isi scoase pistolul din sertar
‘’Trebuie…nici el nu a fost prea agitate cand m-a tradat…’’
‘’Si eu ce voi face din nou?’’intreba ea fiind nelinistita…
‘’Vei incerca s ail seduci….vei ajunge cu el in pat….il vei droga si apoi eu voi aparea…’’
Relle zambi..’’Stii Derek….e prima oara cand imi surade o idée venita de la tine…’’
‘’Ma bucur ca ma asculti….daca vei coopera vim ajunge sa facem o echipa buna….cea mai buna…’’
‘’Bine dar….’’si se apropie de buzele lui…’’Am si eu nevoie de ceva in seara asta….’’
‘’Spune….’’zise el indifferent la farmecele ei…
‘’As vrea sa ma intalnesc cu un client…nu iti fa griji..plateste bine…’’
‘’Sa zicem ca accept….’’si isi puse pistolul la loc…
Relle pleca fericita in camera ei fara sa ii mai spuna nimic…Se puse in pat cu picioarele pe perete si incepu sa se joace cu pliculetul cu drogurile…Se gandea la Bill…se gandea la ea….Incepu apoi sa rada…
Isii lua apoi de pe masa o foaie si un pix…incepu sa scrie…Asternea pe hartie gandurile e ice o strabateau in acele momente…
Le transpunea in poezii fara rime,in poezii scurte ce o caracterizau in totalitate….
Relle scrise cuvintele fara a se gandii prea mult….isi pusese pur si simplu gandurile si sufletul acolo…Mototolii insa hartia si o arunca,…..’’Prostii…’’zise ea si isi intoarse din nou privirea la droguri….
Timpul trecu repede iar ea era deja aranjata…Poate mai aranjata ca nicodata..Era in acelsai timp incantata de ceea ce urma sa faca….Pur si simplu se simtea bine…
Cobori in biroul lui Derek…El era la fel de elegant si purta aceeasi ochelari negrii…
‘’Deci?’’intreba fata facand o pirueta…
‘’E perfect…’’zise Derek si ii arunca o sticluta mica in care erau somniferele pentru client
Ea si-o baga in sutien si ii zambi larg…
‘’Cu ce ocazie atat de fericita?’’
‘’Nu stiu…’’si il lua de mana pentru a pleca spre masina…Acolo ii astepta Jay…
Inainte de a intra in masina insa Relle se opri putin in fata lui….
‘’Cum te mai simti?’’intreba ea pe un ton calm…
‘’Nu conteaza’’si o pofti inauntru
‘’Dar….’’insa nu mai continua fiindca Derek o poftii inauntru…
‘’Ai lua sticluta?’’intreba el; fara sa o priveasca si fumanadu-si trabucul…
‘’Normal….’’si zambi trist dupa care isi privii decolteul
‘’Te crezi in stare???’’si ii puse man ape picior…
‘’As putea spune ca nu?’’si rase…
‘’Nu’’si mai trase un fum….''
Enjoy
Misto capitolu.
Abia astept sa se intalneasca cu Bill.
Next!!!
Abia astept sa se intalneasca cu Bill.
Next!!!
Kiro- Level 8
ptr ca azi e revelionul si probabil nu voi mai posta pana maine pe la....4-5 .... va pun un BIG NEXT!!! ca sa aveti ce sa cititi cand va treziti din betie )" longdesc="21" /> va besk si ms ca cititi
BIG NEXT!!!!
,,Cap 28…That’s me….again
Pana la urma ajunse la hotelul unde urma sa isi desfasoare activitatea…
Se dadu jos intr-un mod elegant alaturi de ea fiind Derek….Urca la etajul 4 si apasa pe clanta usii cu numarul 110…
Derek ramase la usa si isi scoase pistolul…
‘’Hai du-te…’’ii zise acesta foarte calm…
Relle ii zambi si intra in camera unde barbatul o astepta si era imbracat doar intr-un halat alb…
‘’Buna iubitule…’’zise ea si isi puse geanta pe noptiera…
‘’Hmmmm frumoaso de cand te asteptam…’’si o cuprinse de dupa talie…
‘’Hei usurel…trebuie sa sporim placerea….’’si ii zambi in timp ce isi dadu papucii jos….
‘’Esti atat de frumoasa….’’si ii inspira parfumul
Relle rase…’’Stiu asta…’’si il impinse in pat dupa care isi puse piciorul peste barbatia lui….
‘’Ahhhhhh…..auuuu…’’gemu el….
’Te doare?’’intreba fata facandu-I cu ochiul
‘’Putin….’’si ii zambi si el….
Relle insa nu mai zise nimic ci se intoarse si puse doua cupe de sampanie….Inainte insa de a-I das a bea dizolva praful pe care iol dadu Derek….Amesteca apoi usor cu degetul si ii dadu barbatului…
‘’Hai iubitule….trebuie sa ciocnim….’’si se puse langa el in pat….
‘’Cu ce ocazie?’’
Fata se incrunta…’’Cu ocazia ca…..ca ma vei avea toata noaptea….’’si ii zambi fortat…
‘’Esti sigura?daca ma voi imbata si nu voi mai stii de mine?’’
‘’Bei sau nu?’’zise ea enervate la culme
Barbatul nu ii mai zise nimic cid oar dadu peste cap sampania…
‘’Asa e mai bine scumpule…’’si ii indeparta halatul incepand s a il mangaie pe piept
‘’Ce bine e….’’zi inchise ochii…
Ea continua asa cateva minute pana cand barbatul o prinse de mana…
‘’Stai….ce mi-ai facut?ma simt ingrozitor…nu-mi spune ca….’’
‘’Puiule….cred ca avem o vizita…..’’si ii dadu cu limb ape buze….
‘’Derek….’’striga ea
El intra rapid si se apropie de Relle….
‘’Bune prietene…’’zise el ironic si scoase pistolul…
‘’Ce…c….Relle….nu cu el….’’zise el aproape adormit….
‘’Ba da….’’ii raspunse Derek si o saruta pe fata in fata lui….’’Dar stai nu adormi…ar fii o moarte prea simpla….’’si il smuci dupa care indrepta piztolul spre el….
‘’Relle….deschise-I gura….’’ii ordona acesta…
‘’Esti sigur?’’intreba ea speriata….
‘’Hai odata….’’…
Relle ii deschisegura dupa care Derek introduse pistolul…Desi barbatul il privea cu parere de rau Derek nu se lasa induiosat si trase omorandu-l cu sange rece….
Relle privi intregul décor pentru cateva momente…
‘’What the fuck…’’ingaima ea…
‘’Hai sa mergem…’’zise Derek si o prinse de mana…’’Nu trebuie sa n e vada cineva aici…’’
‘’Ok…’’si il lua de mana….
Pe tot parcursul drumului nu mai spuse nimic ci doar privea pe geamul masinii care mergea extreme de rapid….Cand ajunse acasa ea intra in camera si isi refu machiajul…Bill trebuia sa apara…asa ii spuse…sau mai bine zis ii dadu de inteles…
Poate ca acum nu avea nevoie neaparata de Bill…acum ar fi vrut s ail aiba pe Jay alaturi…doar el stia cum sa o stranga in brate,cum sa o linisteasca….
Toate gandurile ii fura intrerupte de venirea lui./..
‘’Pot sa stiu de ce m-ai chemat?’’zise Bil nervos trantind usa…
‘’Poti sa cobori tonul?ma doare capul ingrozitor….’’
‘’Si de asta sunt aici?ca sa iti ascult confesiunile?’’
‘’Esti aici ca san e drogam…e ok?’’zise ea nervoasa…
‘’Si aici vrei?’’
‘’Exact…Derek e plecat…..’’si se ridica dupa care isi scoase drogurile si le intinse pe noptiera….
‘’Trage..’’ii zise ea scurt
‘’You first…’’
‘’Esti un las schimonosit…’si trase pen as mai mult de jumatate…
La inceput Bill evita dar pana la urma trase si el ceea ce a mai ramas…
Se pusera amandoi in pat pe spate,se luara de mana si inchisera ochii
‘’Relle….’’ii sopti Bill dupa cateva minute…
‘’Da….’’si isi musca buza
‘’Vreau sa fim nebuni in noaptea asta….’’si o stranse de mana…
‘’Si atunci?’’
‘’Lasa0ma sa ti-o trag cum nu am facut-o si nu o vom face niciodata….
Relle incepu sa rada zgomotos…’’Ai prins gustul….’’
Bill insa nu ii raspunse ci se urca peste ea desi era ametit de la droguri…
‘’Dezbraca-ma…’’zise fata si inchise ochii….
‘’Esti sigura.?’’si ii zambi…
‘’Nu cred ca ai avea cu ce sa ma uimesti….’’
‘’Nu ma pune la incercare…..’’
‘’Eu te provoc chiar….’’si il trase spre ea de tricou si ii dadu cu limba peste buze
Bill o musca de gat dupa care o dezbraca rapid rupandu-I hainele de pe ea….
‘’Ce slabatic esti…’’si rase intr-un mod nebunesc ….
‘’Si inca nu ai vazut nimic…’’spuse el si isi dadu tricoul jos…
Relle isi plimba unghiile mari si rosii de abdomenul lui facandu-l sa tresara…
‘’Ahhhhh…’’gemu el usor si se lasa peste ea…
‘’Drogurile te darama puiu’’si il puse pe spate
‘’Atunci ma las pe mana ta….’’si ii zambi strengareste…
In acele momente Relle ii indeparta blugii si apoi ii privii cu atentie boxerii umflati…
‘’Esti dotat iubire….’’si isi dadu cu limba peste buze….
‘’Si inca nu ai vazut ceea ce poate….’’
Fata ii indeparta si boxerii si ii privii barbatia ce se indrepta in sus asteptand sa fie sarutata….relle isi dadu seama de ceea ce trebuia sa faca….o lua in mana si o mangaie usor cu varful degetelor…O vedea cum se misca cate putin la fiecare atingere,…
‘’Ssssstttt…’’ii sopti ea ca unei personae si incepu sa rada…’’Fii cuminte…’’si ii dadu cu limba peste cap..Il inconjura dupa care sufla usor ….’’Calm babe…calm…’’si si-o introduse in gura afundand-o tot mai adanc…
Se misca de sus in jos in timp ce Bill se prinse cu mainile de cearceaf si il stranse…
‘’Ahhhhhhh…..e bine…’’gemu el in timp ce pe pereti vedea numai fulgi de zapada din cauza drogurilor….
Isi ridica apoi bazinul incordat afundandu-si si mai mult membrul in gurita ei…
Relle mai continua asa ceva timp dupa care il lasa sa ejeculeze langa buza ei….Se sterse ii zambi si se puse pe spate astfel incat Bill se urca peste ea si ii departa picioarele…’’My turn…’’si se sprijinii in coate dupa care incepu sa o patrunda tare,hotarat astfel incat fata isi infipse unghiile in umarul lui…
El continua in acelasi ritm….
‘’Ahhhhhh…’’zbiera Relle cu toata forta….’’Sexul tau ma omoara….’’si il trase cu picioarele si mai adanc in ea….
Isi impreuna apoi mainile cu ea si se desprinse lasandu-se pe spate….Relle inca nu avusese orgasm….El isi dadu seama de acest lucru si continua sa o mangaie cu doua degete sis a o penetreze la fel…Ea gemea puternic in timp ce si ea isi plimba man ape barbatia lui….
‘’Ahhhhhhh….’’gemura ei deoadata in timp ce respirau greoi….
‘’Esti un tareeee….’’zise Relle….
‘’Stiam…..’’si o musca puternic de buza….''
,,Cap 29…In love…
‘’Bill….’’ii sopti Relle la ureche dimineata cand se trezi deasupra lui…
‘’Mda….’’ii raspunse acesta cu jumatate de gura…
‘’Tu mai stii ce am facut noi azi-noapte?’’si il saruta pe gat
‘’Hmmmm..la cat de drogati am fost….nu….’’
Relle incepu sa rada…’’Nu esti obisnuit iubire….dar daca esti atent vezi ca inca iti este sculata….’’
‘’Aha….ce buna esti….’’zise el ironic…
‘’Hmmm…ar trebuii sa o facem cand esti treaz ca sa iti demonstrez….’’
‘’Nu e nevoie…eu te cred pe cuvant…’’zise acesta si se ridica dupa care incepu sa se imbrace
‘’De ce esti atat de mandru si arrogant…’’intreba ea ridicandu-se si infasurandu-si cearceaful in jurul ei….
‘’Pentru ca imi place…’’si ii facu cu okiul…’’APropo ai putea sa te lasi goala…curvele nu au inhibitii….’’
‘’Ai dreptate..’’si isi indeparta cearceaful ramanand goala sub privirile lui…’’e mai bine?’’
Bill pe moment se lasa prada trupului perfect ce ii se prezenta in fata,…era prima oara cand o vedea fara a fii sub efectul drogurilor….
Relle stia acest lucru asa ca intentionat incepu sa se plimbe prin camera pentru ca el sa o poata observa mai bine…
‘’Si ce vrei sa demionstrezi daca mii te afisezi asa?
‘’Ca esti mort dupa mine….’’si incepu sa rada…
‘’hmmmmm….cred ca….da….te inseli amarnic…’’
‘’Eu nu prea cred…’’si facu o pirueta astfel incat Bill inghitii in sec
‘’’Eu ar cam trebuii sa plec…’’si isi aprinse inainte o tigara…
‘’Te mai astept…’’si isi lua in cele din urma halatul…
‘’Pentru?’’
‘’Ca sa te fac sa te mai simti bine ca aseara….’’
‘’De fapt tu ce urmaresti?’’si o lua de mana
‘’Ai ceva ce nu au altii?e de ajuns?’’si se apropie de el
‘’Si de c e ar trebui sa te satisfac?’’si o trase si el
‘’Pentru ca tu esti singurul care poate face asta…doar tu…tu ma poti detasa de tot ceea ce vad…crime,droguri…pe mine curva…e greu de inteles?’’si il privii trist
Bill incepu sa rada…’’Hmmm nu stiu…esti cam ciudata…’’si o saruta apoi usor,dulce…’’Gata ti-a trecut supararea pe viata?sper ca da…’’si pleca appoi trantind usa dupa el,…
Relle se enerva si lua sticla de coniac de pe noptiera si o arunca in usa facandu-se bucatele
‘’Adolescent drogat ce esti…’’
Relle incepu apoi sa rada…Il placea…mai mult decat isi putea inchipuii…Dar el….el mereu se ascundea intr-un décor mult prea ireal…
Isi atinse buzele si zambi malefic…’’Prostule…’’zise ea si intra in baie….
Iesii abia peste o ora cand trebuia sa manance…Cand intra in camera tava cu mancare ii era asezata pe pat…Era confuza…Derek dormea…
Se apropie de pat si isi lua un mar…Musca cu pofta din el dupa care simtii o mana grea pe umar si niste buze calde apropiindu-se..
Relle tresari si se intoarse…’’Jay…’’si incepu sa rada…’’Tu ai facut asta?’’
‘’Da de ce?’’
‘Pai cu ce ocazie adica…nu ma asteptam…’’
‘’Hmmm am crezut ca vei fii obosita dupa noaptea petrecuta…’’
‘’Ce vrei sa spui?’’si il privii cu subinteles…
‘’Pai s-au auzit zgomote destul de puternice…’’si pleca privirea
Fata ii ridica barbia cu doua degete…’’Jay…ce se intampla cu tine?’’
‘’Nimic…hai mananca….’’si ii dadu cafeaua…
‘’Nu …pana nu imi spui ce se intampla….’’
‘’Ce rost are Relle?spune-mi…ce rost are?’’
‘’Jay…nu sunt proasta…te rog fa-ma sa inteleg…’’
‘’Tu chiar nu iti dai seama?nu iti dai seama ca pustiul ala isi bate doar joc de tine?’’
‘’Uite ce e ….eu stiu cum s ail joc pe degete pe acel pusti…nu trebuie sa imi spui tu…dart e rog nu te mai purta asa…incep sac red ca…..’’insa se opri…
‘’Ce sa crezi?hai spune…’’
‘’Ca…..las-o balta….’’si dadu sa plece dar Jay o prinse de mana…
‘Continua….’’
‘’Incep sa cred ca esti indragostit de mine….’’
‘’Si daca as fii?’’intreba el tragand-o la pieptul lui
‘’Nu ar trebui. Sa fii…eu sunt doar o curva sI tu….cel care ma supravegheaza…’’
‘’Relle nu fii naiva…eu iti pot oferii mult mai multe decat el….’’
‘’Nu fit u naiv…ce imi poti oferii?Derek nu te-ar lasa sa pleci…te-ar omori daca ai incerca…si cred ca tu stii mai bine chestiile astea…’’
‘’Dar Bill nu te iubeste…’’
‘’Dar tu?ma iubesti sau…sunt doar una din sutele de fete…’’
‘’Esti cea mai….frumoasa…sic ea pe care….’’
‘’Jay nu mai continua te rog…nu pot sa te aud…intelege…eu nu am voie sa iubesc…’’
‘’Dar pe el?’’intreba acesta privind-o cu ochi rugatori…
‘’El e doar ceva ce imi va apartine…atat…’’
‘’Si de ce esti atat de sigura…???’’
‘’Pentru ca asa cum tu te-ai indragostit de mine…asa va face si el…doar ca…tu stii sa privesti si in interiorul meu…’’
‘’si daca vei cadea in propria plasa?’’
‘’Te asigura ca nu se va intampla….’’si scapa cafeaua lasand o mare pata pe mocheta….’’
‘’Eu zic sa te mai gandesti…..’’
‘Eu zic sa te gandesti tu…cred ca e o mare confuzie in mintea ta…’’si il mangaie pe fata…
‘’Eu zic ca nu…’’si se apropie de buzele ei…
‘’Jay nu…’’si inchise ochii….
‘’Ba da…’’si o saruta incet,dulce,suav…Lasa doar buzele sa actioneze in timp ce mainile ii curgeau lin pe spatele ei…Era atat de diferit fata de Bill….''
Relle nu se retrase repede ci isi puse mainile dupa gatul lui si il trase spre ea…
In cele din urma fata se dadu in spate…’’Jay intelege…nu pot….’’si se intoarse cu spatele
Barbatul ii puse mainile pe umeri…’’Bine nu mai insist…’’si dadu sa plece…’’Ahhh…vezi ca azi vei avea trei clienti importanti…aranjeaza-te…’’si pleca trantind usa…
Relle insa ramase pe ganduri…Se puse in pat si isi dadu cu limba pe buze…’’Fuck…’’zise ea si arunca tava jos…
‘’Daca nu ai fii tu Bill…’’gandi aceasta si o lacrima se scurse…’’Dar nu…tu vei fii al meu…nu plang pentru un…un infumurat…’’si isi sterse ;lacrima rapid
Pana la urma se imbraca si merse in camera lui Derek care inca dormea…Incerca s a il trezeasca insa nu reusii asa ca lua paharul de apa de pe noptiera si il arunca pe fata…
‘’Ce….ce…..Ce faci?’’intreba el frecandu-si ochii
‘’Imi trebuie bani pentru haine….’’zise ea scurt
‘’De ce?unde mergi sau ce?’’
‘’Mi-a spus Jay ca vor venii niste clienti importanti…’’zise aceasta si intinse mana
‘’Mda…e si el bun la ceva…’’si ii arunca panatalonii…’’Cauta in portofelul meu…’’
Relle ii lua portofelul si se intoarse cu spatele profitand de faptul ca Derek isi puse din nou capul pe perna
Scoase banii iar apoi vazu si un pliculet cu droguri…le lua fara sa is idea seama ca se indrepta cu pasi repezi spre dependenta…Gasi pe langa acestea si un billet pe care erau trecute niste cifre….numar de telefon nu era ….Privii acel billet lung si hotari s ail ia la ea. Desi nu stia daca ii putea folosii la ceva…
‘’Gata?’’intreba Derek somnoros…
‘’Da….’’si il saruta pe frunte…
‘’Spune-I lui Jay sa te duca…’’
‘’Bine bine…’’si pleca repede spre camera ei
Inainte trecu pe langa cea a lui Jay…ezita prima oara dar dupa aceea batu la usa…
‘’Da…’’zise el in timp ce isi pozitiona pistolul
‘’Aaaaaa….trebuie sa te rog ceva…’’
‘’Spune…’’zise el scurt si isi continua treaba
‘’Adica….trebuie sa ma insotesti sa imi cumpar haine…’’
‘’Bine hai sa mergem….’’si o lua de brat
‘’Dar stai…’’se smuci ea….’’Mai intai spune-mi ce e asta…’’si ii arata biletul
Jay atunci se infurie…’’De unde ai asta?’’intreba el si incerca s ail ia…
‘’Neah…nu te grabi…mai intai spune-mi…’’si ii zambi strengareste…
‘’Nici gand…pastreaza-l daca vrei…’’si o lua din nou de brat
‘’Dar ce e cu tine?’’
‘’Cu mine???nimic…doar ca eu imi fac meseria….’’si o baga in masina cand ajuunsera afara
Peste o ora Relle se plimba cu Jay prin magazine insa fata nu avea gandul la haine…Incerca sa afle cat mai multe de la el dar acesta nu se lasa usor..Ii zambea ironic si ii mai arata cate o rochita…
‘’Jay…’’zise Relle si il trase de maneca…
‘’Da spune…’’
‘’Ce zici daca luam rochita asta…’’si scoase la intamplare una…’’Si pe urma mergem in parc la o portie de cartofi prajiti?’’
‘’Nu stiu…am multe de facut….’’
‘’Nu ma intereseaza…’’si se duse cu rochita la casa….
In cateva minute cei doi stateau pe banca din parcul alaturat si mancau cartofi nici unul neavand curajul sa deschida o conversatie….
‘’Relle…’’ofta el adanc inghitind in sec…
‘’Eu…’’raspunse fata privind cerul….
‘’Stii….m-am gandit la ce mi-ai spus in legatura cu…..’’si o p[rinse de manaa
‘’Te rog nu din nou…Jay….eu am 17 ani…tu ai…34..gandeste-te…’’zise ea desii stia in mintea ei ca varsta nu ii pasa
‘’Nu azm vrut sa spun asta…lasa-ma sa iti vorbesc…m-am gandit si…ar fii bine ca atunci cand ai nevoie de ceva sa ceri altcuiva ajutorul…nu ne face bine sa fim unul in compania celuilalt…’’
‘’Nu te rog…stii bine ca doar pe tine te am…nu imi fa asta…’’
‘’Nu as putea face altceva…si mai ales ca….’’
‘’Ca ce?’’intreba Relle luandu-I fata in maini…’’Spune…vorbeste….’’
‘’Derek va fii plecat…ceva timp….peste o saptamana cred….si….’’
‘’Si vrei sa spui ca vei ramane tu in locul lui??’’si il lua in brate
‘’Gresit….’’zise el oftand din ce in ce mai adanc….
‘’Jay nu ma mai tine asa…’’
Barbatul incepu sa rada…’’Ba da….’’si arunca punga ramasa dupa care merse la masina…’’Ar fii cazul sa vii….’’
‘’What???’’exclama fata enervate…’’Nu vin pana nu imi zici…..’’
‘’Relle scupmpa mea…nu cred ca vrei sa vina Derek dupa tine…’’
‘’Ar spune ca nu ai avut grija de mine..’’si ramase in acelasi loc cu mainile in sold si batand din picior…
‘’Nu iti pune ambitia cu mine…’’zise Jay…’’nu se stie cine are mai multe de pierdut…’’si ii deschise portiera masinii''
Cap 30…Nu din nou…nu tu….
In acea seara Relle fu nevoita sa faca sex cu mai mult de trei barbati…
Dar trecuse asa cum trecusera si zilele..Trebuia sa recunoasca ca ii ducea lipsa lui Bill…dar il avea pe Jay…desi stabilisera sa se departeze unul de celalalt acestia parca se apropiasera mai mult…
Atingeri indraznete,priviri la fel….toate se petrecusera in acele zile….
Relle intrase acum in camera lui Jay dupa o zii de pauza asa cum el ii spuse sa faca…
Aceasta deschise usa usor si baga prima oara doar capul…In incapere intunericul dainuia nici o lumina depatrunzand,….Intra pana la urma si inchise usa in urma ei…
‘’Jay?’’zise ea incercand sa afle ce se intampla…
Insa nimeni nu ii raspunse…Mai merse putin pana cand se lovii de pat….Se indrepta si incerca sa desluseasca ceva dar nu putu…In cele din urma simtii pe gat o respiratie fierbinte…Ea tresarii iar pielea ii se zbarli…
‘’Esti tu?’’intreba aceasta inchizand ochii….
‘’Cine altcineva?’’raspunse el dupa care se indeparta si a[rinse o lumanare…
Atunic Relle zari in pat petale de trandafir rosii,langa o cupa de sampanie,iar atmosfera era intretinuta doar de lumina unei lumanari…
‘’Jay..ce e asta?’’intreba Relle fiind placut suprinsa de acest gest….
‘’Vreau sa te simti bine…’’si ii dadu sampania…
‘’Da dar…vezi tu….nu ma asteptam./…’’si ii zambi dulce…
‘’PAi de ce?tu nu meriti asemenea gesturi?’’si o puse pe pat…
Relle pleca privirea..’’Nu prea…tu esti prea bun pentru mine…’’si il atinse cu degetele fine pe fata..
‘’Nu e adevarat…relle….eu te iubesc…crede-ma….’’si ii saruta mana
‘’Jay…tu stii ca si eu dar….in felul meu./…nu vreau sa te fac sa suferi….’’
‘’Daca suferinta vine din partea ta…o accept…’’si puse sampania pe masa
Jay ii saruta scurt buzele ce I tremurau dupa care cobori la gatul acesteia…
‘’Jay…nu continua…te rog…nu merita…eu nu te merit…’’
‘’Sssst…nu spune nimic..’’si ii puse un deget pe buze dupa acre incepu sa ii desfaca usor nasturii bluzei…
‘’Daca te voi numi altfel in timpul asta?tu stii mai bine ca oricine cati au trecut prin patul meu…’’si inchise ochii…
‘’Nu mai spune nimic..lasa-ma sa te fac sa te simti bine…te rog…’’si o imbratisa insa fata stranse din ochi…
Jay o saruta suav pe gat si o intinse pe pat….’’Sa continui?’intreba acesta plimbandu-si degetele pe soldurile ei…
Relle il privii lung….’’da…’’zise ea cu o voce tremuranda si care anunta lacrimi…
Barbatul o saruta si p e buzele fine dupa care ii dadu sutienul jos si ii lua sanul intr-o mana…
Se puse apoi peste ea si isi indeparta tricoul in timp ce Relle incerca sa dea tot ce era mai bun din ea…
Il mangaie cu unghiile lungi pe piept si abdomen dupa care le lasa in boxerii lui…
‘’Ahhhh…’’gemu Jay,lasandu-se pe ea si impreunandu-si mainile cu ale ei…
‘’Iti place?’’intreba fata sarutandu-I urechea…
‘’Da…dar lasa-ma pe mine…’’
In cateva momente cei doi erau goi in patul moale si printre petalele de trandafiri…Jay trase cearceaful alb peste ei,iar Relle isi lasa doar picioarele sa se vada…El se dovedii a fii mai tandru ca oricand…Totul decurgea incet,lin,fata fiind sarutata,dezimierdata…alintata….
Nu se gandea ca a face sex implica atat de multe emotii…
Pe moment Jay se ridica si o privii lung…Relle in schimb incepu sa respire repede….Il vedea parca pe Bill…Nu putea sa si-l scoata din minte..Inchise ochii si il lasa pe Jay sa o patrunda usor….Era atat de grijuliu…Isi lasa capul pe umarul ei astfel incat nu putea vedea lacrimile ce ii curgeau fetei pe obraz…
Jay era trans[irat iar mana ii tremura…La el era implicate si iubirea purtata pentru fata…Se sprijinii in coate si incepu sa sa se impinge si mazi mult in ea miscandu-se totusi incet pentru a nu o ranii…
Acesta respira incet, regulat iar respiratia se intensifica odata cu miscarile lui…Gemea acum…
Relle nu avu orgasm….singurul care o facea sa aiba era Bill…Dar il mima…In acele momente il saruta pe Jay pe gat dupa care il lasa sa se puna in pat langa ea….''
Enjoy
BIG NEXT!!!!
,,Cap 28…That’s me….again
Pana la urma ajunse la hotelul unde urma sa isi desfasoare activitatea…
Se dadu jos intr-un mod elegant alaturi de ea fiind Derek….Urca la etajul 4 si apasa pe clanta usii cu numarul 110…
Derek ramase la usa si isi scoase pistolul…
‘’Hai du-te…’’ii zise acesta foarte calm…
Relle ii zambi si intra in camera unde barbatul o astepta si era imbracat doar intr-un halat alb…
‘’Buna iubitule…’’zise ea si isi puse geanta pe noptiera…
‘’Hmmmm frumoaso de cand te asteptam…’’si o cuprinse de dupa talie…
‘’Hei usurel…trebuie sa sporim placerea….’’si ii zambi in timp ce isi dadu papucii jos….
‘’Esti atat de frumoasa….’’si ii inspira parfumul
Relle rase…’’Stiu asta…’’si il impinse in pat dupa care isi puse piciorul peste barbatia lui….
‘’Ahhhhhh…..auuuu…’’gemu el….
’Te doare?’’intreba fata facandu-I cu ochiul
‘’Putin….’’si ii zambi si el….
Relle insa nu mai zise nimic ci se intoarse si puse doua cupe de sampanie….Inainte insa de a-I das a bea dizolva praful pe care iol dadu Derek….Amesteca apoi usor cu degetul si ii dadu barbatului…
‘’Hai iubitule….trebuie sa ciocnim….’’si se puse langa el in pat….
‘’Cu ce ocazie?’’
Fata se incrunta…’’Cu ocazia ca…..ca ma vei avea toata noaptea….’’si ii zambi fortat…
‘’Esti sigura?daca ma voi imbata si nu voi mai stii de mine?’’
‘’Bei sau nu?’’zise ea enervate la culme
Barbatul nu ii mai zise nimic cid oar dadu peste cap sampania…
‘’Asa e mai bine scumpule…’’si ii indeparta halatul incepand s a il mangaie pe piept
‘’Ce bine e….’’zi inchise ochii…
Ea continua asa cateva minute pana cand barbatul o prinse de mana…
‘’Stai….ce mi-ai facut?ma simt ingrozitor…nu-mi spune ca….’’
‘’Puiule….cred ca avem o vizita…..’’si ii dadu cu limb ape buze….
‘’Derek….’’striga ea
El intra rapid si se apropie de Relle….
‘’Bune prietene…’’zise el ironic si scoase pistolul…
‘’Ce…c….Relle….nu cu el….’’zise el aproape adormit….
‘’Ba da….’’ii raspunse Derek si o saruta pe fata in fata lui….’’Dar stai nu adormi…ar fii o moarte prea simpla….’’si il smuci dupa care indrepta piztolul spre el….
‘’Relle….deschise-I gura….’’ii ordona acesta…
‘’Esti sigur?’’intreba ea speriata….
‘’Hai odata….’’…
Relle ii deschisegura dupa care Derek introduse pistolul…Desi barbatul il privea cu parere de rau Derek nu se lasa induiosat si trase omorandu-l cu sange rece….
Relle privi intregul décor pentru cateva momente…
‘’What the fuck…’’ingaima ea…
‘’Hai sa mergem…’’zise Derek si o prinse de mana…’’Nu trebuie sa n e vada cineva aici…’’
‘’Ok…’’si il lua de mana….
Pe tot parcursul drumului nu mai spuse nimic ci doar privea pe geamul masinii care mergea extreme de rapid….Cand ajunse acasa ea intra in camera si isi refu machiajul…Bill trebuia sa apara…asa ii spuse…sau mai bine zis ii dadu de inteles…
Poate ca acum nu avea nevoie neaparata de Bill…acum ar fi vrut s ail aiba pe Jay alaturi…doar el stia cum sa o stranga in brate,cum sa o linisteasca….
Toate gandurile ii fura intrerupte de venirea lui./..
‘’Pot sa stiu de ce m-ai chemat?’’zise Bil nervos trantind usa…
‘’Poti sa cobori tonul?ma doare capul ingrozitor….’’
‘’Si de asta sunt aici?ca sa iti ascult confesiunile?’’
‘’Esti aici ca san e drogam…e ok?’’zise ea nervoasa…
‘’Si aici vrei?’’
‘’Exact…Derek e plecat…..’’si se ridica dupa care isi scoase drogurile si le intinse pe noptiera….
‘’Trage..’’ii zise ea scurt
‘’You first…’’
‘’Esti un las schimonosit…’si trase pen as mai mult de jumatate…
La inceput Bill evita dar pana la urma trase si el ceea ce a mai ramas…
Se pusera amandoi in pat pe spate,se luara de mana si inchisera ochii
‘’Relle….’’ii sopti Bill dupa cateva minute…
‘’Da….’’si isi musca buza
‘’Vreau sa fim nebuni in noaptea asta….’’si o stranse de mana…
‘’Si atunci?’’
‘’Lasa0ma sa ti-o trag cum nu am facut-o si nu o vom face niciodata….
Relle incepu sa rada zgomotos…’’Ai prins gustul….’’
Bill insa nu ii raspunse ci se urca peste ea desi era ametit de la droguri…
‘’Dezbraca-ma…’’zise fata si inchise ochii….
‘’Esti sigura.?’’si ii zambi…
‘’Nu cred ca ai avea cu ce sa ma uimesti….’’
‘’Nu ma pune la incercare…..’’
‘’Eu te provoc chiar….’’si il trase spre ea de tricou si ii dadu cu limba peste buze
Bill o musca de gat dupa care o dezbraca rapid rupandu-I hainele de pe ea….
‘’Ce slabatic esti…’’si rase intr-un mod nebunesc ….
‘’Si inca nu ai vazut nimic…’’spuse el si isi dadu tricoul jos…
Relle isi plimba unghiile mari si rosii de abdomenul lui facandu-l sa tresara…
‘’Ahhhhh…’’gemu el usor si se lasa peste ea…
‘’Drogurile te darama puiu’’si il puse pe spate
‘’Atunci ma las pe mana ta….’’si ii zambi strengareste…
In acele momente Relle ii indeparta blugii si apoi ii privii cu atentie boxerii umflati…
‘’Esti dotat iubire….’’si isi dadu cu limba peste buze….
‘’Si inca nu ai vazut ceea ce poate….’’
Fata ii indeparta si boxerii si ii privii barbatia ce se indrepta in sus asteptand sa fie sarutata….relle isi dadu seama de ceea ce trebuia sa faca….o lua in mana si o mangaie usor cu varful degetelor…O vedea cum se misca cate putin la fiecare atingere,…
‘’Ssssstttt…’’ii sopti ea ca unei personae si incepu sa rada…’’Fii cuminte…’’si ii dadu cu limba peste cap..Il inconjura dupa care sufla usor ….’’Calm babe…calm…’’si si-o introduse in gura afundand-o tot mai adanc…
Se misca de sus in jos in timp ce Bill se prinse cu mainile de cearceaf si il stranse…
‘’Ahhhhhhh…..e bine…’’gemu el in timp ce pe pereti vedea numai fulgi de zapada din cauza drogurilor….
Isi ridica apoi bazinul incordat afundandu-si si mai mult membrul in gurita ei…
Relle mai continua asa ceva timp dupa care il lasa sa ejeculeze langa buza ei….Se sterse ii zambi si se puse pe spate astfel incat Bill se urca peste ea si ii departa picioarele…’’My turn…’’si se sprijinii in coate dupa care incepu sa o patrunda tare,hotarat astfel incat fata isi infipse unghiile in umarul lui…
El continua in acelasi ritm….
‘’Ahhhhhh…’’zbiera Relle cu toata forta….’’Sexul tau ma omoara….’’si il trase cu picioarele si mai adanc in ea….
Isi impreuna apoi mainile cu ea si se desprinse lasandu-se pe spate….Relle inca nu avusese orgasm….El isi dadu seama de acest lucru si continua sa o mangaie cu doua degete sis a o penetreze la fel…Ea gemea puternic in timp ce si ea isi plimba man ape barbatia lui….
‘’Ahhhhhhh….’’gemura ei deoadata in timp ce respirau greoi….
‘’Esti un tareeee….’’zise Relle….
‘’Stiam…..’’si o musca puternic de buza….''
,,Cap 29…In love…
‘’Bill….’’ii sopti Relle la ureche dimineata cand se trezi deasupra lui…
‘’Mda….’’ii raspunse acesta cu jumatate de gura…
‘’Tu mai stii ce am facut noi azi-noapte?’’si il saruta pe gat
‘’Hmmmm..la cat de drogati am fost….nu….’’
Relle incepu sa rada…’’Nu esti obisnuit iubire….dar daca esti atent vezi ca inca iti este sculata….’’
‘’Aha….ce buna esti….’’zise el ironic…
‘’Hmmm…ar trebuii sa o facem cand esti treaz ca sa iti demonstrez….’’
‘’Nu e nevoie…eu te cred pe cuvant…’’zise acesta si se ridica dupa care incepu sa se imbrace
‘’De ce esti atat de mandru si arrogant…’’intreba ea ridicandu-se si infasurandu-si cearceaful in jurul ei….
‘’Pentru ca imi place…’’si ii facu cu okiul…’’APropo ai putea sa te lasi goala…curvele nu au inhibitii….’’
‘’Ai dreptate..’’si isi indeparta cearceaful ramanand goala sub privirile lui…’’e mai bine?’’
Bill pe moment se lasa prada trupului perfect ce ii se prezenta in fata,…era prima oara cand o vedea fara a fii sub efectul drogurilor….
Relle stia acest lucru asa ca intentionat incepu sa se plimbe prin camera pentru ca el sa o poata observa mai bine…
‘’Si ce vrei sa demionstrezi daca mii te afisezi asa?
‘’Ca esti mort dupa mine….’’si incepu sa rada…
‘’hmmmmm….cred ca….da….te inseli amarnic…’’
‘’Eu nu prea cred…’’si facu o pirueta astfel incat Bill inghitii in sec
‘’’Eu ar cam trebuii sa plec…’’si isi aprinse inainte o tigara…
‘’Te mai astept…’’si isi lua in cele din urma halatul…
‘’Pentru?’’
‘’Ca sa te fac sa te mai simti bine ca aseara….’’
‘’De fapt tu ce urmaresti?’’si o lua de mana
‘’Ai ceva ce nu au altii?e de ajuns?’’si se apropie de el
‘’Si de c e ar trebui sa te satisfac?’’si o trase si el
‘’Pentru ca tu esti singurul care poate face asta…doar tu…tu ma poti detasa de tot ceea ce vad…crime,droguri…pe mine curva…e greu de inteles?’’si il privii trist
Bill incepu sa rada…’’Hmmm nu stiu…esti cam ciudata…’’si o saruta apoi usor,dulce…’’Gata ti-a trecut supararea pe viata?sper ca da…’’si pleca appoi trantind usa dupa el,…
Relle se enerva si lua sticla de coniac de pe noptiera si o arunca in usa facandu-se bucatele
‘’Adolescent drogat ce esti…’’
Relle incepu apoi sa rada…Il placea…mai mult decat isi putea inchipuii…Dar el….el mereu se ascundea intr-un décor mult prea ireal…
Isi atinse buzele si zambi malefic…’’Prostule…’’zise ea si intra in baie….
Iesii abia peste o ora cand trebuia sa manance…Cand intra in camera tava cu mancare ii era asezata pe pat…Era confuza…Derek dormea…
Se apropie de pat si isi lua un mar…Musca cu pofta din el dupa care simtii o mana grea pe umar si niste buze calde apropiindu-se..
Relle tresari si se intoarse…’’Jay…’’si incepu sa rada…’’Tu ai facut asta?’’
‘’Da de ce?’’
‘Pai cu ce ocazie adica…nu ma asteptam…’’
‘’Hmmm am crezut ca vei fii obosita dupa noaptea petrecuta…’’
‘’Ce vrei sa spui?’’si il privii cu subinteles…
‘’Pai s-au auzit zgomote destul de puternice…’’si pleca privirea
Fata ii ridica barbia cu doua degete…’’Jay…ce se intampla cu tine?’’
‘’Nimic…hai mananca….’’si ii dadu cafeaua…
‘’Nu …pana nu imi spui ce se intampla….’’
‘’Ce rost are Relle?spune-mi…ce rost are?’’
‘’Jay…nu sunt proasta…te rog fa-ma sa inteleg…’’
‘’Tu chiar nu iti dai seama?nu iti dai seama ca pustiul ala isi bate doar joc de tine?’’
‘’Uite ce e ….eu stiu cum s ail joc pe degete pe acel pusti…nu trebuie sa imi spui tu…dart e rog nu te mai purta asa…incep sac red ca…..’’insa se opri…
‘’Ce sa crezi?hai spune…’’
‘’Ca…..las-o balta….’’si dadu sa plece dar Jay o prinse de mana…
‘Continua….’’
‘’Incep sa cred ca esti indragostit de mine….’’
‘’Si daca as fii?’’intreba el tragand-o la pieptul lui
‘’Nu ar trebui. Sa fii…eu sunt doar o curva sI tu….cel care ma supravegheaza…’’
‘’Relle nu fii naiva…eu iti pot oferii mult mai multe decat el….’’
‘’Nu fit u naiv…ce imi poti oferii?Derek nu te-ar lasa sa pleci…te-ar omori daca ai incerca…si cred ca tu stii mai bine chestiile astea…’’
‘’Dar Bill nu te iubeste…’’
‘’Dar tu?ma iubesti sau…sunt doar una din sutele de fete…’’
‘’Esti cea mai….frumoasa…sic ea pe care….’’
‘’Jay nu mai continua te rog…nu pot sa te aud…intelege…eu nu am voie sa iubesc…’’
‘’Dar pe el?’’intreba acesta privind-o cu ochi rugatori…
‘’El e doar ceva ce imi va apartine…atat…’’
‘’Si de ce esti atat de sigura…???’’
‘’Pentru ca asa cum tu te-ai indragostit de mine…asa va face si el…doar ca…tu stii sa privesti si in interiorul meu…’’
‘’si daca vei cadea in propria plasa?’’
‘’Te asigura ca nu se va intampla….’’si scapa cafeaua lasand o mare pata pe mocheta….’’
‘’Eu zic sa te mai gandesti…..’’
‘Eu zic sa te gandesti tu…cred ca e o mare confuzie in mintea ta…’’si il mangaie pe fata…
‘’Eu zic ca nu…’’si se apropie de buzele ei…
‘’Jay nu…’’si inchise ochii….
‘’Ba da…’’si o saruta incet,dulce,suav…Lasa doar buzele sa actioneze in timp ce mainile ii curgeau lin pe spatele ei…Era atat de diferit fata de Bill….''
Relle nu se retrase repede ci isi puse mainile dupa gatul lui si il trase spre ea…
In cele din urma fata se dadu in spate…’’Jay intelege…nu pot….’’si se intoarse cu spatele
Barbatul ii puse mainile pe umeri…’’Bine nu mai insist…’’si dadu sa plece…’’Ahhh…vezi ca azi vei avea trei clienti importanti…aranjeaza-te…’’si pleca trantind usa…
Relle insa ramase pe ganduri…Se puse in pat si isi dadu cu limba pe buze…’’Fuck…’’zise ea si arunca tava jos…
‘’Daca nu ai fii tu Bill…’’gandi aceasta si o lacrima se scurse…’’Dar nu…tu vei fii al meu…nu plang pentru un…un infumurat…’’si isi sterse ;lacrima rapid
Pana la urma se imbraca si merse in camera lui Derek care inca dormea…Incerca s a il trezeasca insa nu reusii asa ca lua paharul de apa de pe noptiera si il arunca pe fata…
‘’Ce….ce…..Ce faci?’’intreba el frecandu-si ochii
‘’Imi trebuie bani pentru haine….’’zise ea scurt
‘’De ce?unde mergi sau ce?’’
‘’Mi-a spus Jay ca vor venii niste clienti importanti…’’zise aceasta si intinse mana
‘’Mda…e si el bun la ceva…’’si ii arunca panatalonii…’’Cauta in portofelul meu…’’
Relle ii lua portofelul si se intoarse cu spatele profitand de faptul ca Derek isi puse din nou capul pe perna
Scoase banii iar apoi vazu si un pliculet cu droguri…le lua fara sa is idea seama ca se indrepta cu pasi repezi spre dependenta…Gasi pe langa acestea si un billet pe care erau trecute niste cifre….numar de telefon nu era ….Privii acel billet lung si hotari s ail ia la ea. Desi nu stia daca ii putea folosii la ceva…
‘’Gata?’’intreba Derek somnoros…
‘’Da….’’si il saruta pe frunte…
‘’Spune-I lui Jay sa te duca…’’
‘’Bine bine…’’si pleca repede spre camera ei
Inainte trecu pe langa cea a lui Jay…ezita prima oara dar dupa aceea batu la usa…
‘’Da…’’zise el in timp ce isi pozitiona pistolul
‘’Aaaaaa….trebuie sa te rog ceva…’’
‘’Spune…’’zise el scurt si isi continua treaba
‘’Adica….trebuie sa ma insotesti sa imi cumpar haine…’’
‘’Bine hai sa mergem….’’si o lua de brat
‘’Dar stai…’’se smuci ea….’’Mai intai spune-mi ce e asta…’’si ii arata biletul
Jay atunci se infurie…’’De unde ai asta?’’intreba el si incerca s ail ia…
‘’Neah…nu te grabi…mai intai spune-mi…’’si ii zambi strengareste…
‘’Nici gand…pastreaza-l daca vrei…’’si o lua din nou de brat
‘’Dar ce e cu tine?’’
‘’Cu mine???nimic…doar ca eu imi fac meseria….’’si o baga in masina cand ajuunsera afara
Peste o ora Relle se plimba cu Jay prin magazine insa fata nu avea gandul la haine…Incerca sa afle cat mai multe de la el dar acesta nu se lasa usor..Ii zambea ironic si ii mai arata cate o rochita…
‘’Jay…’’zise Relle si il trase de maneca…
‘’Da spune…’’
‘’Ce zici daca luam rochita asta…’’si scoase la intamplare una…’’Si pe urma mergem in parc la o portie de cartofi prajiti?’’
‘’Nu stiu…am multe de facut….’’
‘’Nu ma intereseaza…’’si se duse cu rochita la casa….
In cateva minute cei doi stateau pe banca din parcul alaturat si mancau cartofi nici unul neavand curajul sa deschida o conversatie….
‘’Relle…’’ofta el adanc inghitind in sec…
‘’Eu…’’raspunse fata privind cerul….
‘’Stii….m-am gandit la ce mi-ai spus in legatura cu…..’’si o p[rinse de manaa
‘’Te rog nu din nou…Jay….eu am 17 ani…tu ai…34..gandeste-te…’’zise ea desii stia in mintea ei ca varsta nu ii pasa
‘’Nu azm vrut sa spun asta…lasa-ma sa iti vorbesc…m-am gandit si…ar fii bine ca atunci cand ai nevoie de ceva sa ceri altcuiva ajutorul…nu ne face bine sa fim unul in compania celuilalt…’’
‘’Nu te rog…stii bine ca doar pe tine te am…nu imi fa asta…’’
‘’Nu as putea face altceva…si mai ales ca….’’
‘’Ca ce?’’intreba Relle luandu-I fata in maini…’’Spune…vorbeste….’’
‘’Derek va fii plecat…ceva timp….peste o saptamana cred….si….’’
‘’Si vrei sa spui ca vei ramane tu in locul lui??’’si il lua in brate
‘’Gresit….’’zise el oftand din ce in ce mai adanc….
‘’Jay nu ma mai tine asa…’’
Barbatul incepu sa rada…’’Ba da….’’si arunca punga ramasa dupa care merse la masina…’’Ar fii cazul sa vii….’’
‘’What???’’exclama fata enervate…’’Nu vin pana nu imi zici…..’’
‘’Relle scupmpa mea…nu cred ca vrei sa vina Derek dupa tine…’’
‘’Ar spune ca nu ai avut grija de mine..’’si ramase in acelasi loc cu mainile in sold si batand din picior…
‘’Nu iti pune ambitia cu mine…’’zise Jay…’’nu se stie cine are mai multe de pierdut…’’si ii deschise portiera masinii''
Cap 30…Nu din nou…nu tu….
In acea seara Relle fu nevoita sa faca sex cu mai mult de trei barbati…
Dar trecuse asa cum trecusera si zilele..Trebuia sa recunoasca ca ii ducea lipsa lui Bill…dar il avea pe Jay…desi stabilisera sa se departeze unul de celalalt acestia parca se apropiasera mai mult…
Atingeri indraznete,priviri la fel….toate se petrecusera in acele zile….
Relle intrase acum in camera lui Jay dupa o zii de pauza asa cum el ii spuse sa faca…
Aceasta deschise usa usor si baga prima oara doar capul…In incapere intunericul dainuia nici o lumina depatrunzand,….Intra pana la urma si inchise usa in urma ei…
‘’Jay?’’zise ea incercand sa afle ce se intampla…
Insa nimeni nu ii raspunse…Mai merse putin pana cand se lovii de pat….Se indrepta si incerca sa desluseasca ceva dar nu putu…In cele din urma simtii pe gat o respiratie fierbinte…Ea tresarii iar pielea ii se zbarli…
‘’Esti tu?’’intreba aceasta inchizand ochii….
‘’Cine altcineva?’’raspunse el dupa care se indeparta si a[rinse o lumanare…
Atunic Relle zari in pat petale de trandafir rosii,langa o cupa de sampanie,iar atmosfera era intretinuta doar de lumina unei lumanari…
‘’Jay..ce e asta?’’intreba Relle fiind placut suprinsa de acest gest….
‘’Vreau sa te simti bine…’’si ii dadu sampania…
‘’Da dar…vezi tu….nu ma asteptam./…’’si ii zambi dulce…
‘’PAi de ce?tu nu meriti asemenea gesturi?’’si o puse pe pat…
Relle pleca privirea..’’Nu prea…tu esti prea bun pentru mine…’’si il atinse cu degetele fine pe fata..
‘’Nu e adevarat…relle….eu te iubesc…crede-ma….’’si ii saruta mana
‘’Jay…tu stii ca si eu dar….in felul meu./…nu vreau sa te fac sa suferi….’’
‘’Daca suferinta vine din partea ta…o accept…’’si puse sampania pe masa
Jay ii saruta scurt buzele ce I tremurau dupa care cobori la gatul acesteia…
‘’Jay…nu continua…te rog…nu merita…eu nu te merit…’’
‘’Sssst…nu spune nimic..’’si ii puse un deget pe buze dupa acre incepu sa ii desfaca usor nasturii bluzei…
‘’Daca te voi numi altfel in timpul asta?tu stii mai bine ca oricine cati au trecut prin patul meu…’’si inchise ochii…
‘’Nu mai spune nimic..lasa-ma sa te fac sa te simti bine…te rog…’’si o imbratisa insa fata stranse din ochi…
Jay o saruta suav pe gat si o intinse pe pat….’’Sa continui?’intreba acesta plimbandu-si degetele pe soldurile ei…
Relle il privii lung….’’da…’’zise ea cu o voce tremuranda si care anunta lacrimi…
Barbatul o saruta si p e buzele fine dupa care ii dadu sutienul jos si ii lua sanul intr-o mana…
Se puse apoi peste ea si isi indeparta tricoul in timp ce Relle incerca sa dea tot ce era mai bun din ea…
Il mangaie cu unghiile lungi pe piept si abdomen dupa care le lasa in boxerii lui…
‘’Ahhhh…’’gemu Jay,lasandu-se pe ea si impreunandu-si mainile cu ale ei…
‘’Iti place?’’intreba fata sarutandu-I urechea…
‘’Da…dar lasa-ma pe mine…’’
In cateva momente cei doi erau goi in patul moale si printre petalele de trandafiri…Jay trase cearceaful alb peste ei,iar Relle isi lasa doar picioarele sa se vada…El se dovedii a fii mai tandru ca oricand…Totul decurgea incet,lin,fata fiind sarutata,dezimierdata…alintata….
Nu se gandea ca a face sex implica atat de multe emotii…
Pe moment Jay se ridica si o privii lung…Relle in schimb incepu sa respire repede….Il vedea parca pe Bill…Nu putea sa si-l scoata din minte..Inchise ochii si il lasa pe Jay sa o patrunda usor….Era atat de grijuliu…Isi lasa capul pe umarul ei astfel incat nu putea vedea lacrimile ce ii curgeau fetei pe obraz…
Jay era trans[irat iar mana ii tremura…La el era implicate si iubirea purtata pentru fata…Se sprijinii in coate si incepu sa sa se impinge si mazi mult in ea miscandu-se totusi incet pentru a nu o ranii…
Acesta respira incet, regulat iar respiratia se intensifica odata cu miscarile lui…Gemea acum…
Relle nu avu orgasm….singurul care o facea sa aiba era Bill…Dar il mima…In acele momente il saruta pe Jay pe gat dupa care il lasa sa se puna in pat langa ea….''
Enjoy
mai citeste cineva? sa stiu sa il mai continui sau nu...
Super capitolele
Il citesc eu si cred ca si ceilalti dar majoritatea sunt in vacanta si nu prea au acces la net m-ai asteapta si ai sa vezi ca o sa ai cititori.
Il citesc eu si cred ca si ceilalti dar majoritatea sunt in vacanta si nu prea au acces la net m-ai asteapta si ai sa vezi ca o sa ai cititori.
Kiro- Level 8
ms ca citesti...mai astept vreo 2 comuri si pun next
Si eu citesc, doar ca nu mai prea am timp de forum. Multumim de nextul ala mare. Nu stiu ce sa zic, sunt obosita si nu pot gandi cum trebuie. Vreau next
imi cer scz de intarziere...nu prea am mai intrat pe forum, dar de acum voi intra numai pt acest fik
Deci il ador...next plizz
Deci il ador...next plizz
Ade*- Level 1
Data de inscriere : 01/08/2011
Varsta : 28
va multumesc ca cititi inseamna mult pentru mine.
NEXT!!!
,,Cap 31…Jay…Bill…
Relle se trezi in bratele lui Jay amandoi fiind goi si rasufland greoi…
‘’Jay….’’il impinse ea un pic….
‘’Da….’’raspunse el frecandu-si ochii….
‘’A fost….minunat…’’si il saruta pe buze dupa care calca in sticla goala de sampania…
‘’Stai…’’zise el si o prinse de mana…’’Esti sigura pe cuvintele tale?’’
‘’Pai de ce nu as fii?’’
‘’Relle…’’si rase putin fortat…’’Abia te-ai trezit…nu e un moment bun sa minti…nu iti iasa..’’si se intinse
Fetei atunci ii cazu o lacrima grea pe obraz…’’Da….poate ca asa e’’si se lasa in genunchi bufnind in plans
‘’De ce minti?’’si ii mangaie parul
‘’Dar nu mint..e purul adevar…esti minunat…te porti excellent…esti barbatul perfect pe care si l-ar dori orice femeie….’’
‘’Dar nu tu…’’si ii ridica barbia cu doua degete….
‘’Eu sunt doar o angajata…eu visez la ceva imposibil…eu….’’
‘’Tu vei fii mereu cea pe care o voi ajuta….si eu cel pe care te vei baza….hai la mine…’’si o lua in brate strangand-o cu toata puterea si sarutand-o pe frunte…’’Nu mai plange…ma doare sa te vad asa…’’
Relle isi ridica privirea si ii mangaie obrazul…’’Jay…daca as putea sa te iubesc….’’
‘’Nu mai continua te rog…prin dorinta ta de a-mi face bine imi faci mult rau….te rog….’’si continua sa o tina in brate
‘’Daca nu ar fii el poate ca….’’si isi afunda capul in pieptul lui
‘’Daca nu ar fi el ar fii altcineva….si oricum…ar trebui sa ai grija…Derek ii poate face ceva oricand….’’
‘’Nu te rog…sa nu I spui nimic…nu as suporta sa….’’
‘’Sa il pierzi…spune.. curaj…sunt obisnuit cu suferinta….’’si ii zambi oarecum resemnat….
‘’Jay…nu vorbi as a te rog…ma doare….’’
‘’Daca pe tine te doare….atunci…..’’insa nu mai continua ci o indeparta….
‘’Bine am inteles…plec…doar ca….’’
‘’Ce mai este?’’si isi trase tricoul pe el…
‘’Am nevoie de prafuri…’’zise ea repede…
‘’De la mine nu vei face rost…’’si incepu sa rada…
‘’Te rog…macvar atat sa am si eu…’’
‘’Nu ma intereseaza…nu vezi ca incepi sa devii dependenta?vrei sa termini intr-un centru de dezintoxicare?’’
‘’Ar fii mai bine crede-ma…’’
‘’Nu stii ce vorbesti Relle….’’si se ridica privind-o in ochi…
‘’Stii tu….’’si isi puse mainile in sold…
‘’Ar fii mai bines a te imbraci si sa asculti ce vorbesc…’’si ii arunca sutienul si kilotii….
‘’Jay….spune-mi….ce ai vrut sa subliniezi…’’
‘’Nu ma fa sa imi pierd rabdarea….’’
‘’Bine….gata…’’si ii scoase limba dupa care se imbraca si ea…
‘’Deseara ai musafiri…sa fii frumoasa…’’
‘’Ce musafiri?’’intreba ea deschizand usa…
‘’O sa vezi…ahhh…si ia asta…’’si ii arunca un telefon mobil pe care il scoase din sertarul noptierei…
‘’Pentru ce e?’’si il privii uimita…
‘’Ca sa poti coresponda cu el…’’zise acesta conducand-o pana la camera ei…
Relle ii mangaie fata…’’De ce faci toate astea?’’
‘’Mai e loc de un raspuns?’’si o saruta usor pe buze….
‘’Nu cred…’’zise ea plecand privirea si intrand in camera…
Jay isi propti capul de usa si statu acolo cateva secunde lasand o lacrima sa ii curga pen as si de acolo sa is idea drumul in gol…O sterse repede,stranse din ochi,isi aranja pistolul si pleca spre celelalte angajate…’’Nu merita…’’isi spuse el in gand…
Relle in schimb incepu sa caute disperata prin camera dupa prafuri insa fu in zadar…’’Shit…’’si incepu sa tremure toata…Avea nevoie de ele…
Lua atunci telefonul…Stia ca nu trebuia sa faca acel lucru dar marca rapid numarul lui Bill….
‘’Bill…..’’zise ea respirand din ce in ce mai greu….
‘’Ce vrei?’’raspunse acesta plictisit…
‘’Nu imi vorbii asa….uite ce e…Derek e plecat….sunt numai cu Jay…am nevoie de droguri nu imi da…..’’zise ea foarte repede dupa care inspira lung….
‘’Si cu ce te-as putea ajuta eu?’’
‘’Bill…….’’zbiera aceasta…’’Nu mai fii atat de cal;m….trebuie sa imi faci rost….intelege….mooor daca nu….’’si incepu sa se plimbe agitata prin camera
‘’Hei…relax girl…nu e chiar atat de grav.,….’si incepu sa rada….
‘’Te rog nu imi vorbii asa si grabeste-te…nu mai pot suporta…’’
‘’Pai stai papusa..nu e asa uspr…eu sunt o persoana publica…si s-ar putea ca fratele meu sa se supere….’’si se auzira pe urma rasete provnite de la o alta persoana
‘’Vino…intelege-ma…..’’si se lasa in genunchi desi el nu o putea vedea…
‘’O sa vad ce voi putea face…’’si ii inchise telefonul…
‘’Cretinule…’’si arunca telefonul in pat….
Se duse la baie si se spala bine pe fata si pe dinti…’’Hai odata…’’zise ea tremurand….
Statu asa cateva minute pana cand nu se mai putu tine pe picioare si cazu in genunchi…’’Fuck it…Bill hai….’’
Enjoy
NEXT!!!
,,Cap 31…Jay…Bill…
Relle se trezi in bratele lui Jay amandoi fiind goi si rasufland greoi…
‘’Jay….’’il impinse ea un pic….
‘’Da….’’raspunse el frecandu-si ochii….
‘’A fost….minunat…’’si il saruta pe buze dupa care calca in sticla goala de sampania…
‘’Stai…’’zise el si o prinse de mana…’’Esti sigura pe cuvintele tale?’’
‘’Pai de ce nu as fii?’’
‘’Relle…’’si rase putin fortat…’’Abia te-ai trezit…nu e un moment bun sa minti…nu iti iasa..’’si se intinse
Fetei atunci ii cazu o lacrima grea pe obraz…’’Da….poate ca asa e’’si se lasa in genunchi bufnind in plans
‘’De ce minti?’’si ii mangaie parul
‘’Dar nu mint..e purul adevar…esti minunat…te porti excellent…esti barbatul perfect pe care si l-ar dori orice femeie….’’
‘’Dar nu tu…’’si ii ridica barbia cu doua degete….
‘’Eu sunt doar o angajata…eu visez la ceva imposibil…eu….’’
‘’Tu vei fii mereu cea pe care o voi ajuta….si eu cel pe care te vei baza….hai la mine…’’si o lua in brate strangand-o cu toata puterea si sarutand-o pe frunte…’’Nu mai plange…ma doare sa te vad asa…’’
Relle isi ridica privirea si ii mangaie obrazul…’’Jay…daca as putea sa te iubesc….’’
‘’Nu mai continua te rog…prin dorinta ta de a-mi face bine imi faci mult rau….te rog….’’si continua sa o tina in brate
‘’Daca nu ar fii el poate ca….’’si isi afunda capul in pieptul lui
‘’Daca nu ar fi el ar fii altcineva….si oricum…ar trebui sa ai grija…Derek ii poate face ceva oricand….’’
‘’Nu te rog…sa nu I spui nimic…nu as suporta sa….’’
‘’Sa il pierzi…spune.. curaj…sunt obisnuit cu suferinta….’’si ii zambi oarecum resemnat….
‘’Jay…nu vorbi as a te rog…ma doare….’’
‘’Daca pe tine te doare….atunci…..’’insa nu mai continua ci o indeparta….
‘’Bine am inteles…plec…doar ca….’’
‘’Ce mai este?’’si isi trase tricoul pe el…
‘’Am nevoie de prafuri…’’zise ea repede…
‘’De la mine nu vei face rost…’’si incepu sa rada…
‘’Te rog…macvar atat sa am si eu…’’
‘’Nu ma intereseaza…nu vezi ca incepi sa devii dependenta?vrei sa termini intr-un centru de dezintoxicare?’’
‘’Ar fii mai bine crede-ma…’’
‘’Nu stii ce vorbesti Relle….’’si se ridica privind-o in ochi…
‘’Stii tu….’’si isi puse mainile in sold…
‘’Ar fii mai bines a te imbraci si sa asculti ce vorbesc…’’si ii arunca sutienul si kilotii….
‘’Jay….spune-mi….ce ai vrut sa subliniezi…’’
‘’Nu ma fa sa imi pierd rabdarea….’’
‘’Bine….gata…’’si ii scoase limba dupa care se imbraca si ea…
‘’Deseara ai musafiri…sa fii frumoasa…’’
‘’Ce musafiri?’’intreba ea deschizand usa…
‘’O sa vezi…ahhh…si ia asta…’’si ii arunca un telefon mobil pe care il scoase din sertarul noptierei…
‘’Pentru ce e?’’si il privii uimita…
‘’Ca sa poti coresponda cu el…’’zise acesta conducand-o pana la camera ei…
Relle ii mangaie fata…’’De ce faci toate astea?’’
‘’Mai e loc de un raspuns?’’si o saruta usor pe buze….
‘’Nu cred…’’zise ea plecand privirea si intrand in camera…
Jay isi propti capul de usa si statu acolo cateva secunde lasand o lacrima sa ii curga pen as si de acolo sa is idea drumul in gol…O sterse repede,stranse din ochi,isi aranja pistolul si pleca spre celelalte angajate…’’Nu merita…’’isi spuse el in gand…
Relle in schimb incepu sa caute disperata prin camera dupa prafuri insa fu in zadar…’’Shit…’’si incepu sa tremure toata…Avea nevoie de ele…
Lua atunci telefonul…Stia ca nu trebuia sa faca acel lucru dar marca rapid numarul lui Bill….
‘’Bill…..’’zise ea respirand din ce in ce mai greu….
‘’Ce vrei?’’raspunse acesta plictisit…
‘’Nu imi vorbii asa….uite ce e…Derek e plecat….sunt numai cu Jay…am nevoie de droguri nu imi da…..’’zise ea foarte repede dupa care inspira lung….
‘’Si cu ce te-as putea ajuta eu?’’
‘’Bill…….’’zbiera aceasta…’’Nu mai fii atat de cal;m….trebuie sa imi faci rost….intelege….mooor daca nu….’’si incepu sa se plimbe agitata prin camera
‘’Hei…relax girl…nu e chiar atat de grav.,….’si incepu sa rada….
‘’Te rog nu imi vorbii asa si grabeste-te…nu mai pot suporta…’’
‘’Pai stai papusa..nu e asa uspr…eu sunt o persoana publica…si s-ar putea ca fratele meu sa se supere….’’si se auzira pe urma rasete provnite de la o alta persoana
‘’Vino…intelege-ma…..’’si se lasa in genunchi desi el nu o putea vedea…
‘’O sa vad ce voi putea face…’’si ii inchise telefonul…
‘’Cretinule…’’si arunca telefonul in pat….
Se duse la baie si se spala bine pe fata si pe dinti…’’Hai odata…’’zise ea tremurand….
Statu asa cateva minute pana cand nu se mai putu tine pe picioare si cazu in genunchi…’’Fuck it…Bill hai….’’
Enjoy
ooooo nu saracutza Relle, fara sa isi de'a seama o sa devina dependenta...daca nu cred ca a si inceput sa fie dependenta de acele drogurii ...plizz next..
Ade*- Level 1
Data de inscriere : 01/08/2011
Varsta : 28
o sa pun next dar mai vreau comuri.ms ca citesti
Super capitolu.
A devenit depedenta de droguri sun curioasa daca o sa se lese de ele.
Next!!!
A devenit depedenta de droguri sun curioasa daca o sa se lese de ele.
Next!!!
Kiro- Level 8
va pun next Nu e alt capitol,e continuarea
,,Dupa aproape o ora in care statu acolo usa baii se auzi scartaind iar in pragul ei statea Bill…
‘’Ce faci nebuno?’’si o ajuta sa se ridice…
‘’Din cate….hmmm…se vede te asteptam….’’si se prinse de gatul lui…
‘’Tu nu iti dai seama ca nu poti fara droguri?’’si se stramba…
‘’Nu imi p[asa….’’si ii baga mana in buzunarul de la spate de unde nu scoase decat un prezervativ…
‘’Ce cauti?’’intreba el facandu-I cu okiul
‘’Ghici…’’si cauta in celalalt buzunar de unde scoase un flacon pe care nu scria nimic…
‘’Sunt ale tale./..’’si ii dadu cele doua pastille mici si albe
‘’Tu nu?’’si ii facu cu ochiul./…
‘’De data asta nu….’’o privii el parca in scarba
‘’Esti doar un las….’… incepu sa rada dupa care mesteca pastila si o inghiti imediat…
‘’De ce?pentru ca iti fac mofturile?’’
‘’Stii bine ca nu….apropo..d.e ce imi faci mofturile?fiindca nu imi poti rezista?’’si il prinse de dupa gat…
‘’Hai lasa-ma…bucura-te singura de effect….’’si o impinse
‘’Stai calm…la mine deja nu mai au acel effect ca prima data….’’si il privii cu niste ochi bolnaviciosi…
‘’Si sustii ca nu esti dependenta?’’
‘’Sustin ceea ce imi convine….’’si il trase in camera pasii impleticindu-i-se
‘’Relle chiar nu poti scapa de acest viciu?’’intreba el si o privii cum se plimba in cerc
‘’Nu….nu vezi ce bine ma distrez?’’si cazu la un moment dat….
‘’Poate te ranesti…’’zise el pe un ton extrem de calm…
‘’Auzi mai Bill…de ce esti tu atat de…hmmm…ciudat…calm….de parca ne-ai fii superior…’’
Bill incepu sa rada..’’Mai bine te-ai bucura de effect decat sa pui intrebari idioate..’’si se intinse pe pat…
‘’Stii bine ca nu au effect…’’si se puse la el in brate dupa care isi impreuna mainile cu ale lui…
‘’Nu fac sex cu tine in starea asta….’’si o impinse jos…
‘’Daca erai si t u drogat….’’si se ridica cu greu ce-I drept…
‘’Dar nu sunt…si nici tu nu ar trebui sa fii….’’si o lua in brate dupa acre o puse in pat…
‘’Ce vrei sa faci?’’si incepu sa rada isteric….
‘’Sa te fac sa dormi si s a taci….’’zise el punandu-I mana la gura…
Relle in schimb il musca si io indeparta…’’Eu tac cand vreau….si tu nu ma poti face sa tac…’’il trase ea spre buzele ei si isi dadu cu limba peste e;le…
‘’Esti excitata?’’intreba Bill punandu-I mana pe un san….
‘’Da…’’raspunse aceasta si isi cobori mana intre picioarele lui…
‘’Hmmmm…tu nu prea….’’
‘’Dovada ca nu ma interesezi…..’’
‘’Nu ma provoca iubitule…nu ma cunosti ti-am mai spus…te pot face sa ajungi la extaz…’’
‘’Nu cred ca ai putea….’’
‘’Am facut-o deja….aminteste-ti doar….’’si isi afunda capul intre p[erne si inchise ochii…
‘’Pai diferenta e ca eram drogat…dar acum sunt treaz….’’
‘’Si nu ai vrea sa experimentezi cand esti constient?’’
‘’Nu multumesc…’’zise el strangand din ochi…
‘’Bine atunci…lasa-ma sa dorm…poti sa pleci….’’si il impinse
‘’What?adica eu vin…iti aduc droguri si tu…..’’
‘’Pai de obicei barbatii…sau in cazul tau,,,pustanii…nu vin numai in vizita….’’
‘’Deci ar trebui sa iti faci acum si meseria?’’
‘’M-ai refuzat…acum nu vei mai avea…’’si ii facu cu okiul…
‘’Esti smechera…nu ma asteptam,…..’’
‘’aStea sunt banalitati…’’zise ea si ii facu semn sa se apropie
‘’Da spune…’’si ii saruta urechea
‘’Poti sa pleci…nui inainte de a-mi spune unde si cand ne vom mai intalnii….’’
‘’Hmmm…in curand papusa…nu te impacienta….imi place sa te surprind…’’si o saruta introducandu-si limba si zvarcolind-o in gurita ei,Relle simtindu-I cercelul care ii masa usor limba….
‘’Asta mi-a placut…’’spuse ea cand se desp[rinse…
‘’Stiu…nici nu se putea altfel…’’si pleca trantind usa
Seara Relle isi revenii si se pregati pentru clientul pe care trebuia de fapt sa il insoteasca Se imbraca nu foarte extravagant dat fiind fap[tul ca Derek era plecat si nu avea cine sa ii impuna o anumita tinuta…
In timp ce isi dadea cu pudra pe fata usa de la camera se deschise si intra Jay…
‘’Spune…’’zise ea cautand acum creionul de buze…
‘’Ai prezervativ la tine?’’intreba el scotand din buzunar doua si aruincandu-le pe pat…
‘’Nu…nu ar trebui sa fiu eu responsabila cu asta…’’
Enjoy
,,Dupa aproape o ora in care statu acolo usa baii se auzi scartaind iar in pragul ei statea Bill…
‘’Ce faci nebuno?’’si o ajuta sa se ridice…
‘’Din cate….hmmm…se vede te asteptam….’’si se prinse de gatul lui…
‘’Tu nu iti dai seama ca nu poti fara droguri?’’si se stramba…
‘’Nu imi p[asa….’’si ii baga mana in buzunarul de la spate de unde nu scoase decat un prezervativ…
‘’Ce cauti?’’intreba el facandu-I cu okiul
‘’Ghici…’’si cauta in celalalt buzunar de unde scoase un flacon pe care nu scria nimic…
‘’Sunt ale tale./..’’si ii dadu cele doua pastille mici si albe
‘’Tu nu?’’si ii facu cu ochiul./…
‘’De data asta nu….’’o privii el parca in scarba
‘’Esti doar un las….’… incepu sa rada dupa care mesteca pastila si o inghiti imediat…
‘’De ce?pentru ca iti fac mofturile?’’
‘’Stii bine ca nu….apropo..d.e ce imi faci mofturile?fiindca nu imi poti rezista?’’si il prinse de dupa gat…
‘’Hai lasa-ma…bucura-te singura de effect….’’si o impinse
‘’Stai calm…la mine deja nu mai au acel effect ca prima data….’’si il privii cu niste ochi bolnaviciosi…
‘’Si sustii ca nu esti dependenta?’’
‘’Sustin ceea ce imi convine….’’si il trase in camera pasii impleticindu-i-se
‘’Relle chiar nu poti scapa de acest viciu?’’intreba el si o privii cum se plimba in cerc
‘’Nu….nu vezi ce bine ma distrez?’’si cazu la un moment dat….
‘’Poate te ranesti…’’zise el pe un ton extrem de calm…
‘’Auzi mai Bill…de ce esti tu atat de…hmmm…ciudat…calm….de parca ne-ai fii superior…’’
Bill incepu sa rada..’’Mai bine te-ai bucura de effect decat sa pui intrebari idioate..’’si se intinse pe pat…
‘’Stii bine ca nu au effect…’’si se puse la el in brate dupa care isi impreuna mainile cu ale lui…
‘’Nu fac sex cu tine in starea asta….’’si o impinse jos…
‘’Daca erai si t u drogat….’’si se ridica cu greu ce-I drept…
‘’Dar nu sunt…si nici tu nu ar trebui sa fii….’’si o lua in brate dupa acre o puse in pat…
‘’Ce vrei sa faci?’’si incepu sa rada isteric….
‘’Sa te fac sa dormi si s a taci….’’zise el punandu-I mana la gura…
Relle in schimb il musca si io indeparta…’’Eu tac cand vreau….si tu nu ma poti face sa tac…’’il trase ea spre buzele ei si isi dadu cu limba peste e;le…
‘’Esti excitata?’’intreba Bill punandu-I mana pe un san….
‘’Da…’’raspunse aceasta si isi cobori mana intre picioarele lui…
‘’Hmmmm…tu nu prea….’’
‘’Dovada ca nu ma interesezi…..’’
‘’Nu ma provoca iubitule…nu ma cunosti ti-am mai spus…te pot face sa ajungi la extaz…’’
‘’Nu cred ca ai putea….’’
‘’Am facut-o deja….aminteste-ti doar….’’si isi afunda capul intre p[erne si inchise ochii…
‘’Pai diferenta e ca eram drogat…dar acum sunt treaz….’’
‘’Si nu ai vrea sa experimentezi cand esti constient?’’
‘’Nu multumesc…’’zise el strangand din ochi…
‘’Bine atunci…lasa-ma sa dorm…poti sa pleci….’’si il impinse
‘’What?adica eu vin…iti aduc droguri si tu…..’’
‘’Pai de obicei barbatii…sau in cazul tau,,,pustanii…nu vin numai in vizita….’’
‘’Deci ar trebui sa iti faci acum si meseria?’’
‘’M-ai refuzat…acum nu vei mai avea…’’si ii facu cu okiul…
‘’Esti smechera…nu ma asteptam,…..’’
‘’aStea sunt banalitati…’’zise ea si ii facu semn sa se apropie
‘’Da spune…’’si ii saruta urechea
‘’Poti sa pleci…nui inainte de a-mi spune unde si cand ne vom mai intalnii….’’
‘’Hmmm…in curand papusa…nu te impacienta….imi place sa te surprind…’’si o saruta introducandu-si limba si zvarcolind-o in gurita ei,Relle simtindu-I cercelul care ii masa usor limba….
‘’Asta mi-a placut…’’spuse ea cand se desp[rinse…
‘’Stiu…nici nu se putea altfel…’’si pleca trantind usa
Seara Relle isi revenii si se pregati pentru clientul pe care trebuia de fapt sa il insoteasca Se imbraca nu foarte extravagant dat fiind fap[tul ca Derek era plecat si nu avea cine sa ii impuna o anumita tinuta…
In timp ce isi dadea cu pudra pe fata usa de la camera se deschise si intra Jay…
‘’Spune…’’zise ea cautand acum creionul de buze…
‘’Ai prezervativ la tine?’’intreba el scotand din buzunar doua si aruincandu-le pe pat…
‘’Nu…nu ar trebui sa fiu eu responsabila cu asta…’’
Enjoy
Pagina 5 din 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 5 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum