NerviiiX(
Pagina 1 din 1
16122011
NerviiiX(
Azi am avut o zi relativ buna pana acum seara cand m-am enervat pe un analfabet.
Mi-am pierdut nervi pe un prost ce nu merita. Dar asta e , cand intri in intuneric nu sti in ce te bagi.
Mi-am batut joc de el pana cand i-am dat ignore ca s-o atins de mama. Ma descarc aici pentru ca stiu ca tot timpu ati fost alaturi de mine:*!
Apoi mo mai uimit azidimineata prostia omului....I-am facut unei colege o aluzie in legatura cu pasta periuta si cum se folosesc. In schimb imi zice ca a mai fost obisnuita cu remarci deastea, ca stie de gluma pe cand eu vorbeam cat se poate de serios. Apoi la una i-am spus de sapun ..mi-a zis ca-l foloseste, da de unde...Pute de la o posta! O colega a dat-o cu parfum in ora de mate! Asta deja era nervoasa de ce am dat-o cu parfum ca ea se mai daduse azi si ca acum va puti!
Ce oameni dusi!
Mai e si profa de romana pe care am rugat-o frumos sa o lase pe o prietena sa stea cu mine la ora ...si mi-a raspuns ca nu. De ce? Ca nu poate. PIzda masii. Si era si ziua ei , si am dat si bani pt cadoul ei. Atata respect!
Si profa de istoria mi-a luat telefonul pentru ca atunci vroiam sa mi-l bag in buzunar, deabia intrasem in clasa .
Cum am mai zis oameni prosti!
Sper ca nu v-am plictisit!
Mi-am pierdut nervi pe un prost ce nu merita. Dar asta e , cand intri in intuneric nu sti in ce te bagi.
Mi-am batut joc de el pana cand i-am dat ignore ca s-o atins de mama. Ma descarc aici pentru ca stiu ca tot timpu ati fost alaturi de mine:*!
Apoi mo mai uimit azidimineata prostia omului....I-am facut unei colege o aluzie in legatura cu pasta periuta si cum se folosesc. In schimb imi zice ca a mai fost obisnuita cu remarci deastea, ca stie de gluma pe cand eu vorbeam cat se poate de serios. Apoi la una i-am spus de sapun ..mi-a zis ca-l foloseste, da de unde...Pute de la o posta! O colega a dat-o cu parfum in ora de mate! Asta deja era nervoasa de ce am dat-o cu parfum ca ea se mai daduse azi si ca acum va puti!
Ce oameni dusi!
Mai e si profa de romana pe care am rugat-o frumos sa o lase pe o prietena sa stea cu mine la ora ...si mi-a raspuns ca nu. De ce? Ca nu poate. PIzda masii. Si era si ziua ei , si am dat si bani pt cadoul ei. Atata respect!
Si profa de istoria mi-a luat telefonul pentru ca atunci vroiam sa mi-l bag in buzunar, deabia intrasem in clasa .
Cum am mai zis oameni prosti!
Sper ca nu v-am plictisit!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
NerviiiX( :: Comentarii
Şi eu îi portă pică tot profei de română pentru că mi-a dat 7 pe un caiet tâmpit de vacanţă... De parcă eu nu am lucuri mai bune de făcut vara decât să completez în caietul ei.
Si eu am ceva cu toti profii de chimie.....NUI SUPORT
Gasesti oameni ca astia peste tot.....nu le ai ce face ?" longdesc="39" />
Gasesti oameni ca astia peste tot.....nu le ai ce face ?" longdesc="39" />
Inteleg ca te atasez mai mult de un anumit elev dapi pe ailalti sa-i ignori in halul asta?
pai se poate?
si nici macar nu-ti pasa ,
chiar daca elevu ii prost tre sa ai acelasi respect fata de el nu plm sa faci deosebiri in halu asta
pai se poate?
si nici macar nu-ti pasa ,
chiar daca elevu ii prost tre sa ai acelasi respect fata de el nu plm sa faci deosebiri in halu asta
Conteaza foarte mult prima impresie.
Daca te-a luat de rebele,te va trata intr-un fel pana termini cu el
Daca te-a luat de cuminte,chear daca ai note mici el ti le mai ufla .
Asa sunt toti profesori.
Daca te-a luat de rebele,te va trata intr-un fel pana termini cu el
Daca te-a luat de cuminte,chear daca ai note mici el ti le mai ufla .
Asa sunt toti profesori.
Corect! Sau cum face profa de mate, mereu îşi bate joc de o tipă aflată în stare de corigenţă.chiar daca elevu ii prost tre sa ai acelasi respect fata de el nu plm sa faci deosebiri in halu asta
asa o facut dirigu cu mine adica mereu radea ca eu nu stiu nimic la chimie.... si profa de engleza actuala cu toti elevi , api pla mea suntem romani ...
si profa de bio, sapte dintre colegi mei sunt corigenti ...
si profa de bio, sapte dintre colegi mei sunt corigenti ...
Profii sunt acolo să ne educe şi să ne înveţe sau să îşi bată joc de noi?
La mine toate profele de biologie au fost de treabă şi ne măreau notele din lucrări.
La mine toate profele de biologie au fost de treabă şi ne măreau notele din lucrări.
Asa era fosta mea profa de bio mereu ne dadea numa 10 si pe testele initiale fara sa le corecteze. Si era calumea. Dar na fiecare prof cu caracterul lui.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum