melodii noi??
+4
Locust
D u s t .
Yahoo~
Reihan.
8 participanți
Pagina 1 din 1
melodii noi??
am gasit filmulete astea... si cica sunt melodii noi de pe noul album... nu cred ca sunt ale lor... voi ce parere aveti?
https://www.youtube.com/watch?v=YqYSJXJWAvo
https://www.youtube.com/watch?v=rBZ1rT_3kkU&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=5wlxVHY-4rI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=YqYSJXJWAvo
https://www.youtube.com/watch?v=rBZ1rT_3kkU&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=5wlxVHY-4rI&feature=related
Reihan.- Level 1
Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 28
Re: melodii noi??
Nu vreau sa le ascult pana nu apare albumul.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Nu stiu de ce, dar nu prea vreau sa ascult. Mi-e frica )" longdesc="21" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Le-am ascultat, sincer nu sună a Tokio Hotel, vorba ta, dar poate încearcă o schimbare de stil.
Oricum mie îmi plac, şi este doar negativul, cu versuri cred că vor suna mult mai tare!!!
Şi voi două sunteţi nişte laşe, cum veţi rezista atâtea luni să nu le ascultaţi?
Oricum mie îmi plac, şi este doar negativul, cu versuri cred că vor suna mult mai tare!!!
Şi voi două sunteţi nişte laşe, cum veţi rezista atâtea luni să nu le ascultaţi?
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Intre timp le-am ascultat. Negativele sunt BESTIALE . Astept albumuuuul. Vreau sa aud vocea si versurile
D u s t .- Moderator
Oleoooooo...daca da ;punct ochit punct lovit.Sunt geniale..ascult negativul uneia dintre ele de minute bune....dau replay in prostie..Tare fericita as fi sa fie piesele lor. Numai ca mi se pare cam RAPIDA aparitia lor...prea devreme..serios:-?
Pana in primavara mai e cale lunga...
EDIT:
fleosc plosc )" longdesc="21" /> ne-am cam luat teapa ..Tipul care le-a pus ...le-a pus la misto..nici pe departe TH...cica a vrut doar sa vada cat de naivi sunt fanii si cati pun botul..Ce bou!! " longdesc="16" /> .Mai asteptam..am asteptat 2 ani..ce mai conteaza cateva luni?
Pana in primavara mai e cale lunga...
EDIT:
fleosc plosc )" longdesc="21" /> ne-am cam luat teapa ..Tipul care le-a pus ...le-a pus la misto..nici pe departe TH...cica a vrut doar sa vada cat de naivi sunt fanii si cati pun botul..Ce bou!! " longdesc="16" /> .Mai asteptam..am asteptat 2 ani..ce mai conteaza cateva luni?
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Oricum, dupa parerea mea, daca erau intr-adevar "negativul melodiilor lor" erau retrase pana acum. Mai ales ca nu mai este mult, sunt cu ochii in patru.
Si a doua mi se pare mega-cunoscuta.
Cred ca a combinat negativul catorva melodii.
Si a doua mi se pare mega-cunoscuta.
Cred ca a combinat negativul catorva melodii.
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Hua
Adevarul e ca melodia aia, never againg, sau ceva de genu... seamana cu un colind ?" longdesc="39" /> la inceput
Adevarul e ca melodia aia, never againg, sau ceva de genu... seamana cu un colind ?" longdesc="39" /> la inceput
D u s t .- Moderator
Da la început chiar seamănă, dar apoi devine mai rock. Erau bunicele dar sper ca cele TH să fie muult mai bune sau mă duc până în L.A. şi le tai capetele lui Bill şi Tom!!!
Locust- Super Fan
melodia aia never again, parca ar fi o combinatie intre cu colind, la inceput, si hannah montana.
adica dupa ce am ascultat melodia asta, mi-a venit in cap melodia aia a lu' hannah montana...
adica dupa ce am ascultat melodia asta, mi-a venit in cap melodia aia a lu' hannah montana...
Reihan.- Level 1
Data de inscriere : 12/06/2011
AbbeyDawn a scris:Le-am ascultat, sincer nu sună a Tokio Hotel, vorba ta, dar poate încearcă o schimbare de stil.
De ce as fi lasa?Asta nu ar fi un fel de trisare?Sa asculti melodiile inainte sa apara albumul?
Si tu cum ai asteptat pana acum?
Deci,pe bune, back off.
Yahoo~- Level 8
Frate de ce eşti cu sabia scoasă? Am glumit când am spus asta...
În fine nu este cazul să mă complic, unora le place pur şi simplu să se bage în seamă.
În fine nu este cazul să mă complic, unora le place pur şi simplu să se bage în seamă.
Locust- Super Fan
Pai ce ai vrea sa zic?Da,sunt o lasa,vai de mine,cum sa nu ascult eu noile melodii,cum sa-mi fie frica?
Si nu,asta nu se numeste bagare in seama,ci aparare.
Si nu,asta nu se numeste bagare in seama,ci aparare.
Yahoo~- Level 8
De ce trebuie să comentezi la fiecare remarcă pe care o dă cineva?
Chiar îţi place să vorbeşti aşa non-stop? Poate că am greşit puţin dar nu era cazul să sari cu gura pe mine.
M i c h i i . nu a reacţionat ca tine. Nu te întrebi de ce?
Chiar îţi place să vorbeşti aşa non-stop? Poate că am greşit puţin dar nu era cazul să sari cu gura pe mine.
Locust- Super Fan
Comentez la remarcile legate de mine.
Oh,vai,m-ai dat gata cu exemplul tau bun,care nici macar nu te-a bagat in seama.
Oh,vai,m-ai dat gata cu exemplul tau bun,care nici macar nu te-a bagat in seama.
Yahoo~- Level 8
Ştii ceva las-o baltă, voi demonstra că eu sunt mai deşteaptă şi îmi cer scuze dacă te-am jignit.
Ok?
Ok?
Locust- Super Fan
Grozav,acum ma faci si proasta.
Yahoo~- Level 8
Am spus că sunt mai deşteaptă, nu că tu eşti proastă.
Dar dacă te simţi ce pot să-ţi fac?
Îmi pare rău pentru tine...
Dar dacă te simţi ce pot să-ţi fac?
Îmi pare rău pentru tine...
Locust- Super Fan
Pentru ca fiecare reactioneaza diferit, de-aia . In orice caz, dupa cum ai vazut, negativele erau "fail-uri", deci ea a iesit in castig. Si fiecare ar trebui sa aiba opinii Deci, nu ar fi trebuit sa ne faci lase.AbbeyDawn a scris:
Acum gata.
D u s t .- Moderator
fetelor incetati ca trebuie sa incepem pregatirile ca TOKIO HOTEL sa vina si in mica noastra tara!
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
mda..era si timpu ma mir..credeam ca o uitat )" longdesc="21" /> ma rog,fara versuri nu prea iti poti da cu parerea..poate versurile sunt mai..sensibile..cum ne obisnuiau ei..mi dor apropo are cineva ceva poze noi cu bill cu paru blond?
Lolath- New Member
Data de inscriere : 15/06/2011
Varsta : 29
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum