Vampire Love
+14
karynutza
Blasphemia
Aki (ﺕ).
skater.girl
BlackCat.Denny
~ale.TH~
Ioana;x
Black Rainbooow<3
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
MeJe
Anne` K
Dark D.
18 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 4 din 13
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Vampire Love
Seara ajunge si Bill acasa si o gaseste pe Clara dormind pe camapea.O ia de pe canapea in brate si o duce in camera ei.O aseaza usor pe pat si o descalta.O invaleste grijului si pleaca.Dimineata se trezeste confuza stiind ca adormise pe camapea si e in patul ei.Coboara atent si se indreapta spre usa,iese si se duce la baie unde isi face un dus si intra iarasi in camera ei unde isi niste pantaloni scurti comozi si un maieu.Coboara scarile si intra in bucatarie si isi face niste cereala se uita la ceas si vede ca este deabea 9 si stie ca doar ea era singura persoana treaza din casa.Se aseaza la masa si incepe sa manace.Vine si Tom lansad-o mirata,era prea devreme sa se trezeasca si el.Clara se ridica in picioare si ii da un pumn.
-Au,ai innebunit?Zice Tom frecandu-si bratul.
-Nu,vroiam sa vad daca esti tu!Nu e prea deverme sa te fi trezit?
-A sunat David,trebuie sa coboare si Bill.
Tom se duce si ii ia bolul cu cereale,Clara se enerveaza si arunci cand Tom vrea sa iasa din bucatarie cu cerealele ei ii pune piedica si el daca pe burta si cereale se imprastie peste tot.Coboara si Bill si incepe sa tipe la Tom ca a facut mizerie si il pune sa stranga iar Clara radea de el fandu-si alte cereale.
-Clara,noi trebuie sa plecam in America!Nu te putem lasa singura in starea in care esti acum!Te vom duce acolo sa te vindeci de depenta ta de droguri si alcool.Spune Bill.
-Nu pot veni!Kriss?Ce voi face cu el?
-Il poti lua si pe el!Doar sa iti fie tie bine!
Clara da din cap si lasa privirea in jos,Bill se apropie de ea si ii saruta cu buzele sale rosiatice fruntea ei,apoi iese din casa impreuna cu Tom.Ea ia telefonul si il suna pe Kristian,chemandu-l sa il anunte ca trebuie sa plece,el ajunge la ea in cateva minute.Clara ii spune tot,Kristian se lasa convind doar ca sa nu o piarda.Urma sa plece peste cateva zile.
Acele zile au trecut si era cu totii in living.Se aude soneria usii si Clara se duce sa deschida.
-Hei baieti si ii imbratiseaza!Mi-a fost dor de voi!
-Poi frati tai par sa te tina ascunsa de noi!Argumenteaza Georg razand.
Clara ii pofteste aratandu-le sa mearga in living.Mai raman putin la povesti si pleaca cu totii spre aeroport.Dupa cateva ore de zbor obositor avionul aterizeaza.Gustav ii strange nasul Clarei pentru a o trezi.Ea se trezeste speriata si incepe sa dea in Gustav dupa care coboara din avion.
-Au,ai innebunit?Zice Tom frecandu-si bratul.
-Nu,vroiam sa vad daca esti tu!Nu e prea deverme sa te fi trezit?
-A sunat David,trebuie sa coboare si Bill.
Tom se duce si ii ia bolul cu cereale,Clara se enerveaza si arunci cand Tom vrea sa iasa din bucatarie cu cerealele ei ii pune piedica si el daca pe burta si cereale se imprastie peste tot.Coboara si Bill si incepe sa tipe la Tom ca a facut mizerie si il pune sa stranga iar Clara radea de el fandu-si alte cereale.
-Clara,noi trebuie sa plecam in America!Nu te putem lasa singura in starea in care esti acum!Te vom duce acolo sa te vindeci de depenta ta de droguri si alcool.Spune Bill.
-Nu pot veni!Kriss?Ce voi face cu el?
-Il poti lua si pe el!Doar sa iti fie tie bine!
Clara da din cap si lasa privirea in jos,Bill se apropie de ea si ii saruta cu buzele sale rosiatice fruntea ei,apoi iese din casa impreuna cu Tom.Ea ia telefonul si il suna pe Kristian,chemandu-l sa il anunte ca trebuie sa plece,el ajunge la ea in cateva minute.Clara ii spune tot,Kristian se lasa convind doar ca sa nu o piarda.Urma sa plece peste cateva zile.
Acele zile au trecut si era cu totii in living.Se aude soneria usii si Clara se duce sa deschida.
-Hei baieti si ii imbratiseaza!Mi-a fost dor de voi!
-Poi frati tai par sa te tina ascunsa de noi!Argumenteaza Georg razand.
Clara ii pofteste aratandu-le sa mearga in living.Mai raman putin la povesti si pleaca cu totii spre aeroport.Dupa cateva ore de zbor obositor avionul aterizeaza.Gustav ii strange nasul Clarei pentru a o trezi.Ea se trezeste speriata si incepe sa dea in Gustav dupa care coboara din avion.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Bietu tom sa ales cu botu umflat (" longdesc="20" /> )" longdesc="21" />
ioi...pai ce sa mai zic pe langa Next!!!!
ioi...pai ce sa mai zic pe langa Next!!!!
MeJe- Level 7
Data de inscriere : 28/12/2010
Varsta : 27
sa vedeti ce o urmeze )" longdesc="21" /> o sa fie....surpriza )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
ce tare poate sa fie ) ma intreb ce mai urmeaza
NEXT
NEXT
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
hehe:))
ce naspa de tom ca a cazut:-<
nextttttttttttttttttttttttttttt:-"
ce naspa de tom ca a cazut:-<
nextttttttttttttttttttttttttttt:-"
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
sooper saraca gustav ii nesi cum sa o stranga de nas )" longdesc="21" />) Next!!!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
candu pui nextul mor de curiozitate
~ale.TH~- Level 6
Ce dragut )" longdesc="21" />
Asa pateste Tom daca fura cereale )" longdesc="21" />
Hai cu next, vreau sa vad care e surpriza.
Asa pateste Tom daca fura cereale )" longdesc="21" />
Hai cu next, vreau sa vad care e surpriza.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
un 'big' next :]]
Enjoy!
Ajung in fata unei case mari si fiecare isi alege camera.Clara isi scoate lucrurile si le aseaza intr-un dulap.Iese din camera ei coboara in sufragerie unde sa peste Gustav.Ea incepe sa il certe pentru ce i-a facut in avion,iar el isi cere scuze invitand-o in oras.Clara nu sta mult pe ganduri si se duce in camera ei sa se schimbe.Isi ia niste pantaloni nblugi cu turul lasat si ii lasa i se va boxeri,isi ia un maieu negru si niste tenesi pana la genunchi.Apoi coboara la Gustav si pleaca amdoi.
-Unde mergem?Intreaba Clara zambind.
-Unde imi place mie!
-Unde?
-Intr-un parc si la inghetata!
-Faci cum faceai atunci cand eram mica.
Gustav zambeste si isi vede de volan.Ajung in fata unui parc mare si primitor.Coboara din masina si intra pe portile mari si negre.Incep sa povesteasca o multime de lucruri pierzand notiunea timpului.Gustav se scuza si pleaca putin timp lasad-o pe CLara singura.Se aseaza langa ea un baiat care nu o scapase din ochii decand intrase in parc.
-Deci esti noua?
-De ce ti-as spune?Si se ridica.
Baiatul o prinde de mana si o trage inapoi.
-Imi vei spune!
-Uh,pai m-am mutat azi cu frati mei si cu restul trupei si cu iubitul meu.
Baiatul se ridica de pe banca si pleaca lasand-o sa se gandeasca intruna la el.Dupa cateva ajunge si Gustav cu doua inghetate in mana.Termina de mancat si pleaca acasa.Tot drumul a fost o liniste totala.Clara tinea capul pe geam prefacandu-se ca doarme,dar se gandea la acel baiat.Masina se opreste si Gustav o misca pe Clara pentru a se trezi.Intra in casa si Clara se duce pe canapea si se tot gandea la acel baiat.Nu intelegea dece se tot gandeste la el.De ce ii invadase mintea.Seara se lasa usor si totii pleaca la club.Clara vrea sa fie ceva mai genul ei si isi ia o fusta negra,colanti negri taiati,un maieu negru,un hanorac cu maneci scurte si ce ii acoperea doar pieptul si jumatate de burta si isi ia niste tenesi negri.Se macheaza cu mult negru si coboara scarile in living unde era asteptat de toata lumea.Iese din casa la bratul lui Kristian si pleaca catre club.La club totii se simteau bine,totii bausera cam mult si Clara simtea cum o ia ameteala si iese afara sa ia aer curat.Se plimba pe o alee mai intunecatam,aerul rece o facea sa isi revina.Lasa capul in jos si se plimba fara a sti unde se duce.Se ciocneste de cineva si cad amadoi,ea isi cere scuze si se uita la acea persoana si nu isi da seama cine ea prea bine.Isi scoate telefonul si cu lumina acestuia deduce ca e aceleasi baiat din parc.
-Tu!?Spune ea mirata.
El o ia de mana si o trage dupa el spunadu-i sa o urmeze.In tot timpul in care au mers Clara tot punea intrebari la care nu primea raspuns.Ajung intr-un loc necunscut si el o lipeste de perete.Isi pune mainile in jurul taliei sale si incepe sa isi miste capul in jurul fetei sale si gatului.
-Ai de gand sa ma violezi?Spune ea speriata
El incepe sa rada ironic si sa ii spuna ca daca dorea sa o violeze pana acum nu mai avea hainele pe ea.Clara devine agitata si incepe sa se zbata in brate lui dar in zadar era mul mai puternic decat ea.Baiatul isi apropie usor buzele de gatul ei sarutandundu-i usor gatul cald.Isi indeparteaza buzele de gatul Clarei si o intreaba daca ii e frica.Fata da din umeri si spune ca nu stie.El isi infige caolti in gatul ei lasand sangele sa i se scurga pe gat si sa il soarba.Clara lesina si el o tine in brate.Isi dezlipeste gura de gatul sau o priveste pe Clara trist vazand ce a putut face.Incearca sa vada daca mai are puls si Clara inca mai avea.O ridica si o duce acasa la el.O intinde pe pat apoi cauta un prosop ce pare il uda si ii sterge sangele de pe gat.Vede pe catul ei colti lui si ii pune parul pentru a acoperi muscatura.Pleaca din camera stingand lumina si se duce la bucatarie de unde isi ia un pahar cu sange.Se aseaza la masa si isi pune capul in maini apoi bea tot sangele din pahar.Se duce iarasi in camera Clarei si se aseaza pe un scaun unde ii vegheaza somnul.
[b]De acum o sa inceapa o parte mai interesanta din fic.Imi cer scuze ca nu am mai pus next dar l-am facut pe asta mai mare :]].Cred ca am sa il inchid.Sper sa lasati destule commenturi si sa argumentati cand lasati.Multumesc ca il cititi .
Enjoy!
Ajung in fata unei case mari si fiecare isi alege camera.Clara isi scoate lucrurile si le aseaza intr-un dulap.Iese din camera ei coboara in sufragerie unde sa peste Gustav.Ea incepe sa il certe pentru ce i-a facut in avion,iar el isi cere scuze invitand-o in oras.Clara nu sta mult pe ganduri si se duce in camera ei sa se schimbe.Isi ia niste pantaloni nblugi cu turul lasat si ii lasa i se va boxeri,isi ia un maieu negru si niste tenesi pana la genunchi.Apoi coboara la Gustav si pleaca amdoi.
-Unde mergem?Intreaba Clara zambind.
-Unde imi place mie!
-Unde?
-Intr-un parc si la inghetata!
-Faci cum faceai atunci cand eram mica.
Gustav zambeste si isi vede de volan.Ajung in fata unui parc mare si primitor.Coboara din masina si intra pe portile mari si negre.Incep sa povesteasca o multime de lucruri pierzand notiunea timpului.Gustav se scuza si pleaca putin timp lasad-o pe CLara singura.Se aseaza langa ea un baiat care nu o scapase din ochii decand intrase in parc.
-Deci esti noua?
-De ce ti-as spune?Si se ridica.
Baiatul o prinde de mana si o trage inapoi.
-Imi vei spune!
-Uh,pai m-am mutat azi cu frati mei si cu restul trupei si cu iubitul meu.
Baiatul se ridica de pe banca si pleaca lasand-o sa se gandeasca intruna la el.Dupa cateva ajunge si Gustav cu doua inghetate in mana.Termina de mancat si pleaca acasa.Tot drumul a fost o liniste totala.Clara tinea capul pe geam prefacandu-se ca doarme,dar se gandea la acel baiat.Masina se opreste si Gustav o misca pe Clara pentru a se trezi.Intra in casa si Clara se duce pe canapea si se tot gandea la acel baiat.Nu intelegea dece se tot gandeste la el.De ce ii invadase mintea.Seara se lasa usor si totii pleaca la club.Clara vrea sa fie ceva mai genul ei si isi ia o fusta negra,colanti negri taiati,un maieu negru,un hanorac cu maneci scurte si ce ii acoperea doar pieptul si jumatate de burta si isi ia niste tenesi negri.Se macheaza cu mult negru si coboara scarile in living unde era asteptat de toata lumea.Iese din casa la bratul lui Kristian si pleaca catre club.La club totii se simteau bine,totii bausera cam mult si Clara simtea cum o ia ameteala si iese afara sa ia aer curat.Se plimba pe o alee mai intunecatam,aerul rece o facea sa isi revina.Lasa capul in jos si se plimba fara a sti unde se duce.Se ciocneste de cineva si cad amadoi,ea isi cere scuze si se uita la acea persoana si nu isi da seama cine ea prea bine.Isi scoate telefonul si cu lumina acestuia deduce ca e aceleasi baiat din parc.
-Tu!?Spune ea mirata.
El o ia de mana si o trage dupa el spunadu-i sa o urmeze.In tot timpul in care au mers Clara tot punea intrebari la care nu primea raspuns.Ajung intr-un loc necunscut si el o lipeste de perete.Isi pune mainile in jurul taliei sale si incepe sa isi miste capul in jurul fetei sale si gatului.
-Ai de gand sa ma violezi?Spune ea speriata
El incepe sa rada ironic si sa ii spuna ca daca dorea sa o violeze pana acum nu mai avea hainele pe ea.Clara devine agitata si incepe sa se zbata in brate lui dar in zadar era mul mai puternic decat ea.Baiatul isi apropie usor buzele de gatul ei sarutandundu-i usor gatul cald.Isi indeparteaza buzele de gatul Clarei si o intreaba daca ii e frica.Fata da din umeri si spune ca nu stie.El isi infige caolti in gatul ei lasand sangele sa i se scurga pe gat si sa il soarba.Clara lesina si el o tine in brate.Isi dezlipeste gura de gatul sau o priveste pe Clara trist vazand ce a putut face.Incearca sa vada daca mai are puls si Clara inca mai avea.O ridica si o duce acasa la el.O intinde pe pat apoi cauta un prosop ce pare il uda si ii sterge sangele de pe gat.Vede pe catul ei colti lui si ii pune parul pentru a acoperi muscatura.Pleaca din camera stingand lumina si se duce la bucatarie de unde isi ia un pahar cu sange.Se aseaza la masa si isi pune capul in maini apoi bea tot sangele din pahar.Se duce iarasi in camera Clarei si se aseaza pe un scaun unde ii vegheaza somnul.
[b]De acum o sa inceapa o parte mai interesanta din fic.Imi cer scuze ca nu am mai pus next dar l-am facut pe asta mai mare :]].Cred ca am sa il inchid.Sper sa lasati destule commenturi si sa argumentati cand lasati.Multumesc ca il cititi .
Dark D.- Super Fan
de ce sa-l inchizi deci e super ficul tau
deci baiatul din parc e vampir?
acum clara fiind muscata ea devine vampir?
fratii ei se ingrijoreaza pt. ea?
te rugam mai pui next?
deci baiatul din parc e vampir?
acum clara fiind muscata ea devine vampir?
fratii ei se ingrijoreaza pt. ea?
te rugam mai pui next?
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
am sa mai pun next daca am commenturi :]
Dark D.- Super Fan
acel baiat este vampir?
Wow cred ca Kristian este ingrijorat pt ea.
Bill si Tom ce fac?
Clara va fi si ea vampir?
pune next
Wow cred ca Kristian este ingrijorat pt ea.
Bill si Tom ce fac?
Clara va fi si ea vampir?
pune next
~ale.TH~- Level 6
off:((.alt fic cu vampiri:((
m'am saturat pana peste cap de vampiriX_X
cu toate astea,mi'a placut pana la faza cand a muscat'o ala
nexttt
m'am saturat pana peste cap de vampiriX_X
cu toate astea,mi'a placut pana la faza cand a muscat'o ala
nexttt
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
mie imi plac vampiri :]]
mi se pare asa....vampiresc :]]
inca un 1-2 com si pun next
mi se pare asa....vampiresc :]]
inca un 1-2 com si pun next
Dark D.- Super Fan
na comul de la mine deci se aude bine de acoloooooooooo? deci se aude bine de next???
hai pune nextul
~ale.TH~- Level 6
ok =]] cred ca maine sau diseara :">
Dark D.- Super Fan
haide te rugam noi frumos
te rog dulce ca o savarina pune next
~ale.TH~- Level 6
ooh fetelor ce vreti sa ma indulciti pana mi se face rau?
Icerc sa ma apuc de next.E bine?
Icerc sa ma apuc de next.E bine?
Dark D.- Super Fan
MA JUR PE ROSU CA DACA NU PUI ITI CANT VERSURILE DE MOARTE
CA E SOARE CA-I FURTUNA
CA MA FULGERA LA PRUNA
IN RAZBOI IS NE-NFRICAT
M-A FACUT MATA PIRAT
BAGA NEXTU CA OMOR
PE CINE STA IN OBOR
CA E SOARE CA-I FURTUNA
CA MA FULGERA LA PRUNA
IN RAZBOI IS NE-NFRICAT
M-A FACUT MATA PIRAT
BAGA NEXTU CA OMOR
PE CINE STA IN OBOR
Alexandra revinoti :]] te rog nu ma crima fara mine! In seara asta vedeti next daca nu mi se blocheaza pc-u handicapat!
Dark D.- Super Fan
gata cred ca am inebunit ce vrei ciocolata calaie )" longdesc="21" />
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Love Never Fails [ Gay love ]
» The Vampire Diaries