Vampire Love
+14
karynutza
Blasphemia
Aki (ﺕ).
skater.girl
BlackCat.Denny
~ale.TH~
Ioana;x
Black Rainbooow<3
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
MeJe
Anne` K
Dark D.
18 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 11 din 13
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Vampire Love
stai linistita nexturile astea 2 au fost pline de inspiratie
astept next
astept next
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Ms . Cred ca am sa pun next peste cateva zile
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
De ce nu dispare Katerinaa? Stii ca nu o suport?
Nu vine Harry-Bill sa ii dea cu bagheta in cap si sa faca hocus-pocus?" longdesc="6" />
Hai cuu next.
Nu vine Harry-Bill sa ii dea cu bagheta in cap si sa faca hocus-pocus?" longdesc="6" />
Hai cuu next.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Harry Bill? O ma` ga`
Nu dispare pt ar fi plictisitor fara ea ... prea multa dragoste,fericire,pace prea plictisitor prea multe dulcegarii si ni se apleaca dl atata dulce
Nu dispare pt ar fi plictisitor fara ea ... prea multa dragoste,fericire,pace prea plictisitor prea multe dulcegarii si ni se apleaca dl atata dulce
Dark D.- Super Fan
Da mai , Harry-Bill.
Pai ar putea sa dispara si ea, sa o loveasca vreo vraja care o incheata pentru cateva momente, cativa ani poate.)" longdesc="21" />
Acum vreau ca totul sa fie roz, toti sa fie fericiti, si dupaia sa se intoarca sadicismele=))
Aberez si eu, nu ma asculta.
Ti'am zis ca ai niste idei geniaaale.
Sii hai cu nextu' , repede;.
Pai ar putea sa dispara si ea, sa o loveasca vreo vraja care o incheata pentru cateva momente, cativa ani poate.)" longdesc="21" />
Acum vreau ca totul sa fie roz, toti sa fie fericiti, si dupaia sa se intoarca sadicismele=))
Aberez si eu, nu ma asculta.
Ti'am zis ca ai niste idei geniaaale.
Sii hai cu nextu' , repede;.
Prin ce ai zis tu exista o idee din fic.
O sa fie o perioada mai calma canf se afla mai multe chesti apoi un rozboi total
O sa fie o perioada mai calma canf se afla mai multe chesti apoi un rozboi total
Dark D.- Super Fan
Ce, ce, cee?
Scuipa tot!
Ai grija sa nu te scuipi singura, sii te astept pe mess pentru mai multe detalii:))
Scuipa tot!
Ai grija sa nu te scuipi singura, sii te astept pe mess pentru mai multe detalii:))
Nu`i frumos sa scuip,plus ca mananc acum sticsuri!
Si nu am zic prea multe ca strig tot farmecul
Si nu am zic prea multe ca strig tot farmecul
Dark D.- Super Fan
Bill aunge acasa si il vede pe Tom in bucatarie vorbind la telefon gesticuland nervos. Se apropie de usa sa vada cu cine vorbeste, dar prin mintea lui trece gandul ca este vreo alta aventura de-a lui si nu e nevoie sa intervina. Urca scarile pana in camera lui se arunca pe pat si isi pune o mana sub cap si alta peste burta. Ofteaza adandanc si se gandeste la Anna, inchide ochii si chipul ei apare pe ploapele inferioarea. Deschide ochii brusc si se ridica rapid. Isi cauta telefonul in geaca de piele si incepe sa il butoneze. Incearca sa o sune pe Jessica dar aceasta nu ii raspunde.
Seara s-a lasat usor si Clara inca mai era la Jermey. Se trezeste si il vede pe el dormind. Cauta in sifonierul lui o camasa mai lunga pe care o imbraca. Se duce la usa de la iesire, pune mainile pe ea si isi inchide ochii. Misca buzele spunand ceva parca intr-alta limba, intelesa doar dea. Indeparteaza mainile deschizand ochii monoton si zambind in coltul stang al gurii. Se duce sa bea ceva si il aude pe Jaremy intrand in baie. Pune paharul cu coniac pe masa si se duce la el. Intra peste el in baie si il vede cum isi uda fata cu apa rece de la ghiuveta. Se apropie incet de al si in strange in brate. Se intoace cu fata la ea si o ridica in brate izbund-o de perete. Apoi o aseaza pe un mobilier. Nu are radbade sa ii desfaca fiecare nasture asa ca trage de camasa rupand-o si facand nasturi sa se izbeasca de gresie. Ii saruta umeri dandu-i parul laoparte si continua pe gat. Isi infige colti usot si putin in gatul ei in repetate randuri. Asta facea cat 1.000 de saruturi. Clara ii apuca buza de jos si i-o musca facand sa ii curga sange. Isi zambeste apoi isi apropie buzele fierbinte iarasi. Jaremy o ia in brate si o duce in camera .
-Nu vrei sa dormi?
-Abea m-am trezit!
Incep sa discute tot felul de lucruri. Trec cateva ore si cad de acord sa plece la vanatoare impreuna . Isi iau hainele pe ei si pleaca. In drum spre padure se intalnesc cu Katerina.
-Hei , hei , ce faceti?
-Stam. Raspunde Clara.
-Vad ca va-ti impacat .
-Nu am motiv sa ne certam . Spune Jaremy razandu-i in fata .
Katerina incerca sa ii atace dar Clara ii provoaca o durere ce o enerveaza mai tare. Se apropie de ea si ii zgarie fata apoi pleaca impreuna cu Jaremy. Katerina ramane singura cu fata sangerandu-i. Rana ii se vindeca rapid si durerea disprare.
-O sa va para rau....
Seara s-a lasat usor si Clara inca mai era la Jermey. Se trezeste si il vede pe el dormind. Cauta in sifonierul lui o camasa mai lunga pe care o imbraca. Se duce la usa de la iesire, pune mainile pe ea si isi inchide ochii. Misca buzele spunand ceva parca intr-alta limba, intelesa doar dea. Indeparteaza mainile deschizand ochii monoton si zambind in coltul stang al gurii. Se duce sa bea ceva si il aude pe Jaremy intrand in baie. Pune paharul cu coniac pe masa si se duce la el. Intra peste el in baie si il vede cum isi uda fata cu apa rece de la ghiuveta. Se apropie incet de al si in strange in brate. Se intoace cu fata la ea si o ridica in brate izbund-o de perete. Apoi o aseaza pe un mobilier. Nu are radbade sa ii desfaca fiecare nasture asa ca trage de camasa rupand-o si facand nasturi sa se izbeasca de gresie. Ii saruta umeri dandu-i parul laoparte si continua pe gat. Isi infige colti usot si putin in gatul ei in repetate randuri. Asta facea cat 1.000 de saruturi. Clara ii apuca buza de jos si i-o musca facand sa ii curga sange. Isi zambeste apoi isi apropie buzele fierbinte iarasi. Jaremy o ia in brate si o duce in camera .
-Nu vrei sa dormi?
-Abea m-am trezit!
Incep sa discute tot felul de lucruri. Trec cateva ore si cad de acord sa plece la vanatoare impreuna . Isi iau hainele pe ei si pleaca. In drum spre padure se intalnesc cu Katerina.
-Hei , hei , ce faceti?
-Stam. Raspunde Clara.
-Vad ca va-ti impacat .
-Nu am motiv sa ne certam . Spune Jaremy razandu-i in fata .
Katerina incerca sa ii atace dar Clara ii provoaca o durere ce o enerveaza mai tare. Se apropie de ea si ii zgarie fata apoi pleaca impreuna cu Jaremy. Katerina ramane singura cu fata sangerandu-i. Rana ii se vindeca rapid si durerea disprare.
-O sa va para rau....
Dark D.- Super Fan
Of, Katerina asta.Merita zgarietura.
Asa te vreau, Clara!)" longdesc="21" />
Si de la tine vreau next:o3.
Asa te vreau, Clara!)" longdesc="21" />
Si de la tine vreau next:o3.
Of Of
aia no sa se linisteasca niciodata?
merita mai mult da nu mai conteaza
bine ia facut clara
next
aia no sa se linisteasca niciodata?
merita mai mult da nu mai conteaza
bine ia facut clara
next
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
Ce commenturi putine, cred ca am sa ma las
Dark D.- Super Fan
Nu, nu, nu, nuuu.
Ti'ai dezamagi tu ctitoarele?.
Ti'ai dezamagi tu ctitoarele?.
Iertare daca v-am dezamagut )" longdesc="21" /> . Cu ce v-am dezamagit?
Dark D.- Super Fan
Daca te lasi de fic:-w.
Daca nu am commeturi
Dark D.- Super Fan
eueue
pune neztuuu
pune neztuuu
Aki (ﺕ).- Level 6
Data de inscriere : 12/07/2011
Vezi, ai:o3.
Pune neeext.
Pune neeext.
Am sa ma apuc de next cand am idei, acum nu am nici una
Dark D.- Super Fan
Dupa intalnirea cu Katerina cei doi renunta la vanatoare. Se indreapta spre casele lor. Clara intra in casa ei si il vede pe Tom. Simtea cum are cea mai proasta noapte. Se abtine sa nu ii faca ceva si urca rapid scarile si se inchide in camera ei. Toata noaptea s-a tot itors pe pat, nu putea sa doarma. Nu o afecta daca nu doarme o noapte. Era ravasita de ce aflase. Ce mai urma? Dimineata soneria usii suna si Bill deschide. Ramene blocat, cum a ajuns ea la usa lui. E o greseala? Il cuata?
- Te pot ajuta?
- Ah , da . Tom este ?
Bill cand aude se intristeaza. Mereu Tom, mereu fetele il vroiau pe el. Lui ce ii lipsea?
- S-a intampat ceva?
- Nu, doar ca... intra ! Nu conteaza.
Anna se aseaza pe canapea si il asteapta pe Tom . Bill se duce in bucatarie pentru a vedea ce fac cei doi. Coboara si Clara si o vede pe fata stand singura pe canapea. Se duce la Bill si incepe sa il intrebe de ea.
- A venit la fratele tau?
- Cineva e gelos... spune Clara soptin apoi fluiera usor.
- Gelos?! Tipa Bill lovind ceasca cu cafea de masa.
Clara ramane blocata si il privea cu mirare pe Bill. Se indragostise? Si fata nu-l vroia ? Ce are? Clara pleaca din bucatarie si vede cum Tom urca scarile si se aseaza langa ea.
- Hei , eu sunt Clara. Si ii intinde mana.
Anna ii intinde mana si spune cum o cheama.
- Clara deci .... Sopteste ea cu ochii mici. Sora lui Tom si a lui Bill?
- Amm, Da .
- Dusmanul de moarte a Katerinei.
- O cunosti?
- Mi-a omorat sora!
Clara la auzul acestor cuvinte devine socata.
- Tu esti vampir, ea era?
- Cum ti-ai dat seama? Ah, da era si ea.
Clara il aude pe Tom cum coboara scarile si pleaca. Iese din casa in pijamale si se aseaza la masa de pe terasa. Se gandea la ce spunsese Anna. Nu sta mult pe ganduri si din casa iese Anna. Clara o striga si o asteapta langa ea.
- Vreau sa continuam discutia...
- Nu cred ca este locul potrivit.
- Bine asteapta-ma aici pana imi schimb hainele.
Anna da din cap afirmativ, nu dorea sa vorbeasca cu ea. Dar se gandeste mai bine si isi da seama ca trebuia sa vorbeasca urgent cu ea. O asteapta la masa sub atenta si ascunsa privire a lui Bill. Clara apare si fetele dispar. Bill nu o mai vede pe Anna, ofteaza adanc si trage draperia, apoi urca in camera lui.
- Te pot ajuta?
- Ah , da . Tom este ?
Bill cand aude se intristeaza. Mereu Tom, mereu fetele il vroiau pe el. Lui ce ii lipsea?
- S-a intampat ceva?
- Nu, doar ca... intra ! Nu conteaza.
Anna se aseaza pe canapea si il asteapta pe Tom . Bill se duce in bucatarie pentru a vedea ce fac cei doi. Coboara si Clara si o vede pe fata stand singura pe canapea. Se duce la Bill si incepe sa il intrebe de ea.
- A venit la fratele tau?
- Cineva e gelos... spune Clara soptin apoi fluiera usor.
- Gelos?! Tipa Bill lovind ceasca cu cafea de masa.
Clara ramane blocata si il privea cu mirare pe Bill. Se indragostise? Si fata nu-l vroia ? Ce are? Clara pleaca din bucatarie si vede cum Tom urca scarile si se aseaza langa ea.
- Hei , eu sunt Clara. Si ii intinde mana.
Anna ii intinde mana si spune cum o cheama.
- Clara deci .... Sopteste ea cu ochii mici. Sora lui Tom si a lui Bill?
- Amm, Da .
- Dusmanul de moarte a Katerinei.
- O cunosti?
- Mi-a omorat sora!
Clara la auzul acestor cuvinte devine socata.
- Tu esti vampir, ea era?
- Cum ti-ai dat seama? Ah, da era si ea.
Clara il aude pe Tom cum coboara scarile si pleaca. Iese din casa in pijamale si se aseaza la masa de pe terasa. Se gandea la ce spunsese Anna. Nu sta mult pe ganduri si din casa iese Anna. Clara o striga si o asteapta langa ea.
- Vreau sa continuam discutia...
- Nu cred ca este locul potrivit.
- Bine asteapta-ma aici pana imi schimb hainele.
Anna da din cap afirmativ, nu dorea sa vorbeasca cu ea. Dar se gandeste mai bine si isi da seama ca trebuia sa vorbeasca urgent cu ea. O asteapta la masa sub atenta si ascunsa privire a lui Bill. Clara apare si fetele dispar. Bill nu o mai vede pe Anna, ofteaza adanc si trage draperia, apoi urca in camera lui.
Dark D.- Super Fan
Saracutul Bill.
Mereu trebuie sa fie dezamagit de faptul ca fratele lui e Tom.
But, de ce vroia Anna sa vorbeasca cu Tom?
Acum realizez ca pe acolo defapt e plin de vampiri.?" longdesc="39" />
Next, aluno:o3.
Mereu trebuie sa fie dezamagit de faptul ca fratele lui e Tom.
But, de ce vroia Anna sa vorbeasca cu Tom?
Acum realizez ca pe acolo defapt e plin de vampiri.?" longdesc="39" />
Next, aluno:o3.
Sti ca nextu asta a fost pentru tine <33.
Dark D.- Super Fan
Aww.
Roseesc.
Multumeesc pentru dedicatie:o3.
Urmatorul next sa fie dedicat pastrarii curateniei!)" longdesc="21" />
Roseesc.
Multumeesc pentru dedicatie:o3.
Urmatorul next sa fie dedicat pastrarii curateniei!)" longdesc="21" />
Si pentru d-na directoare )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
Cu pasi repezi si apasi Bill urca in camera lui Tom, dar nu il gaseste acolo. Se mai uita dupa el dar nu era acasa. Era singut in toata casa mare. "Grozav" tipa el intr-o oglinda. "Sa stiti ca nu va simt lipsa, si nici nu trebuia sa m-a anuntati ca plecati.Nuuu" tipa in continuare suparta. Cauta in bucatarie o sticla cu alcool pe care o goleste cu inghitituri mici pana o termina.
Fetele ajung la o terasa unde se aseaza in cel mai retras loc. Anna evita sa ii vorbeasca si sa o priveasca.
- Esti timida? Intreaba Clara care nu se astepta sa nu existe conunicare intre ele.
Anna zambeste in colul gurii, era putin timida dar cu ea nu avea prea multe de vorbit.
- Nu, doar ca nu stiu despre ce sa iti vorbesc.
- Ah, pai ce ai zice sa incepem cu Bill? Clara isi ridica sprancele de trei ori.
- Bill?!
Anna simtea ceva pentru Bill dar nu vroia sa aiba o relatie, mai ales cu un om. Clara stia cumva ca il place?
- Da, Bill , fratele meu! Cel care te iu... Ce vroiai sa spui despre Katerina?
Anna zambeste, stia bine ca urma sa zica "Te iubeste" , dar a schimbat rapid subiectul. Avea sanse la el.
- Katerina, Jessica si Tom au complotat sa te desparta de Jaremy, dar Tom si-a dat seama ca nu e bine. Cand a anuntat ca vrea sa se retraga a fost prea tarziu. A trebuit sa contine fiind presat de Katerina. Regreta si acum ca s-a incurcat cu ea sa iti faca rau. Iarta-l !
Clara ramane surprinsa, avea degand sa il ierte, totusi era fratele ei si tineau unul la altul. Nu ajuta la nimic daca erau certati.
- Si sora ta?
- Avrut sa se retraga si ea , a incercat sa o convinga pe Katerina sa termine toata aceasta incercare de a se pune intre voi doi. Cand a vazut ca a dat gresi, Jess ii tot spunea si ii reprosa ca nu a fost bine sa se razbune sa faca tot ce a facut. Katerina de nervi a omorat-o. Cand am auzit ca a murit din cauza voaastra mai ales din cauza ta, te uram. Vroiam cu orice pret sa mori si tu. Dar apoi mi-am dat seama ca ma poti ajuta sa o inving pe Katerina. Esti mai puternica decat ea.
- Imi pare rau, o pot aduce pe sora la viata. Chiar vrei asta?
- Nu stiu. Dar cum? Sa rezolvam problema cu Katerina si apoi ne ocupam de sora mea.
- Multumesc ca mi-ai spus tot. Daca ai nevoie de ceva eu te pot ajuta. Dar... sa trecem peste drama. Cum ti se pare Bill?
- Om!
Clara se uita la si ridica din sprancena. Anna primeste un telefon si anunta ca trebuie sa plece. Pleaca si Clara dar la Jaremy. Incepe sa ii spuna tot ce aflase. Spre surprinderea ei si el stia asta, dar ii ascundea. Ea pleaca de la el spre casa ei. Pe drum o prinde o furtuna, fuge acasa prin ploaie. Picuri se pilmbau pe corpul ei, ea parca nu simtea vremea de afara. Nu stia ce se intampla in jurul ei. Ca e singura persoana de pe strada si ca alearga de una singura. Ajunge acasa si il vede pe Bill, il strange in brate udandu-l. El nu ia in calcul asta si o strange si el.
- Iarta-ma, imi pare rau ca te-am mintit in tot acest timp. Nu trebuia, mereu ai fost grijuliu cu mine si m-ai acrotit. Si eu drept rasplata te-am mitit. Iarta-ma.
- Clara, ce ascunzi? Ce ai patit?
Clara se desprinde din brarele lui si varsa o lacrima.
- Sunt vampir!
Dark D.- Super Fan
Pagina 11 din 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Subiecte similare
» Love Never Fails [ Gay love ]
» The Vampire Diaries
» Interview with the Vampire
» Vampire story...
» Vampire Diaries Romania
» The Vampire Diaries