Vampire Love
+14
karynutza
Blasphemia
Aki (ﺕ).
skater.girl
BlackCat.Denny
~ale.TH~
Ioana;x
Black Rainbooow<3
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
MeJe
Anne` K
Dark D.
18 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 8 din 13
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Vampire Love
Uhm,da o sa fie un eveniment,o surpriza pt Jaremy xD
Deci doar un commnet?
Deci doar un commnet?
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Ce, ce, cee?
Ce surpriza?" longdesc="6" />
Uite inca un comm de la mine:o3
Ce surpriza?" longdesc="6" />
Uite inca un comm de la mine:o3
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Poi daca zic nu mai e surpriza )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
Nu mai dorm la noapte daca nu imi zici:o3
Te roog, nu am stare acum, nu ma agita si mai tare=))
Te roog, nu am stare acum, nu ma agita si mai tare=))
Deci daca nu mai am com nu zic
Dark D.- Super Fan
Hai lume cu commurilee:o3
Eu astept.
Eu astept.
Jaremy iese din casa apoi incuie usa.Merge pe aleea de ciment pana la masina.Si ii apare in fata Katerina.Isi da capul pe o parte si ii zambeste apoi isi indreapta capul.
-Ai de gand sa ma urmaresti mereu?
-Nu.Vroiam sa iti urez succes.Sa te distrezi.Nu trebuie sa te urmaresc,ne vom intalni mereu.Pa.
Katerina dispare si Jaremy isi scutura capul confuz.Se urca in masina si pleaca in viteza spre casa Clarei.Isi parcheaza masina si intra in casa.Vede multa lume cu masti,apare langa el Clara.
-Si totusi a cui a fost idea cu balul mascat?
-Tom si iubita lui.El a vrut un fel de petrecere la piscina unde sa fie fete dezbracate,ea a vrut ceva unde toata lumea sa fie imbracata si au ales bal mascat.Frumos nu?
-Da,doar ca...*ofteaza*Nu mai conteaza.
Balul acela il facea sa isi aduca aminte de Katerina si cum s-a indragostit de ea.Clara vrea sa danseze cu Jaremy,dar nu reuseste sa ii propuna din cauza lui Tom.
-Duceti-va in birou vreau sa va prezint iubita mea.
Clara il ia pe Jaremy de cot si ajung in camera se aseaza pe canapea.Jaremy isi da masca jos dar Clara inca o mai tine.Tom vine cu o fata la brat.Jaremy era cu spatele si se uita la niste poze de pe pereti.
-Lume,ea e Katerina Perova,iubita mea.
Jaremy se intoarce uimit si cu gura deschisa.Katerina si Tom?Ce vrea sa ii faca.Vroia sa se duca la ea si sa o stranga de gat pana spune.Dar sa abtinut cu greu Katerina ii zambea intruna.Avea o rochie neagra mulata si subtire.O masca neagra ce ii acoperea doar ochii.Buclele de indreptase si le lasate pe spate.
-Eu sunt Clara,iar el e iubitul meu Jaremy.
-Ma bucur sa va cunosc.Incepe sa zambeasca.
Katerina da mana cu Clara si o face sa simta un sentiment ciudat.Ies iarasi la petrecere.Katerina sta la bratul lui Tom si vorbeau cu alte persoane.Ea ii arunca lui Jaremy o privire si ii face semn cu ochiul.El isi da ochii peste cap si se duce la ei.
-Pot sa iti rapesc pentru un dans partenera?
Tom ii face semn sa ii dea drumul.Jaremy o ia de mana si incep sa danseze.
*FlashBack*
Jonathan si Katerina se hotarasc sa danseze impreuna.Jaremy isi ridica mana si Katerina si-o aseaza pe a ei pe a lui.Jaremy isi lipeste o mana de a ei si alta de talie.Ea ii pune mana dupa gat si isi pune capul pe pieptul lui.Danseaza asa si vorbind.
-Cat timp ai sa stai aici?
-Nu stiu.Cat am sa vreau,daca am de ce sa stau.Vrei sa plec?
-Nu,nu.Cum sa pleci.
Katerina isi ridica capul si ii zambeste dulce.Se indeparteaza de el si pleaca.Jonathan o urmeaza pana intr-o camera mai retrasa.Ea il izbeste de perete si incepe sa il sarute.Il musca de buza fara sa isi dea seama si ii curge sange.Incepe sa ii bea sangele ce curgea din buzele lui delicioase.
-Katerina,ce faci?
-Nimic,vom pleca si tu nu o sa mai ti minte nimic.
Katerina il privea fix in ochii si il constrangea sa uite.Amadoi pleaca.
*EndFlashBack*
-Hm,m-ai invitat la dans.Ca prima data.Am dansat apoi ne-am retras si...
-Da,da,mai dus intr-o camera unde m-ai muscat de buza accidental apoi mi-ai baut sangele.Lasa aminitire.Zi-mi ce vrei de la Tom?E o noua marioneta.
-Ma ajuta sa ma distrez.Nu e tocmai o marioneta asa cum ai fost tu...
-Ai noroc ca e multa lumea...
Katerina il priveste prin masca si chicoteste.
-Ce ar fi daca Clara ar afla de noi.Ce am fost.Ce sunt.Frati ei sa afle ce suntem.
Jaremy ii spuna sa taca ca vorbeste aiurea.Melodia se termina si pleaca amodoi.Katerina la Tom iar Jeremy afara.Ajunge si prietena Katerinei care era vrajitoare.Vroia sa ii foloseasca trupul Clarei.Katerina o vede pe Clara cum urca scarile.
-Tom scuza-ma eu am sa plec acasa.
-Dar...
-Ma lasi sa plec si nu ai sa faci nici o scena!Il costrangea.
-Ok,du-te acasa.Te iubesc.
Katerina se duce dupa Clara.Ea o simte si se intoarce.
-Katerina...Vrei ceva?
-Acum!
-Ce?Clara cade pe podea.
Prietena Katerinei o lovise si cazuse aproape incostienta.O duc intr-o camera.Incepe sa faca un feld e vraja si Katerina intra in corpul Clarei.
-Cat pot sta?
-Cat doresti.Dar ar fi mai bine sa nu stai mult.Dar de ce o faci?
-Pentru Jaremy.
Katerina il iubea si acum dupa atatia ani in care a sta deparde de el.Prietena ei dispare iar Katerina se duce in fata unei oglinzi si vede trupul Clarei.Coboara scarile si iese afara.Il vede pe Jaremy care statea pe banca si privea cerul instelat.Se apropie de el incet si ii pune mainile la ochii.Jaremy isi da seama ca e Clara dupa manusi.O trage de maini si o pune pe picioarele lui si incepe sa o sarute.Katerina era multumita.Jaremy intrase in jocul.Coboara cu saruturile senzuale pe gatul lui.Isi ridica masca pe frunte amdoi pentru ca ii incomadu.Termina amodoi si isi pun mastile apoi pleaca in casa.
-Ai de gand sa ma urmaresti mereu?
-Nu.Vroiam sa iti urez succes.Sa te distrezi.Nu trebuie sa te urmaresc,ne vom intalni mereu.Pa.
Katerina dispare si Jaremy isi scutura capul confuz.Se urca in masina si pleaca in viteza spre casa Clarei.Isi parcheaza masina si intra in casa.Vede multa lume cu masti,apare langa el Clara.
-Si totusi a cui a fost idea cu balul mascat?
-Tom si iubita lui.El a vrut un fel de petrecere la piscina unde sa fie fete dezbracate,ea a vrut ceva unde toata lumea sa fie imbracata si au ales bal mascat.Frumos nu?
-Da,doar ca...*ofteaza*Nu mai conteaza.
Balul acela il facea sa isi aduca aminte de Katerina si cum s-a indragostit de ea.Clara vrea sa danseze cu Jaremy,dar nu reuseste sa ii propuna din cauza lui Tom.
-Duceti-va in birou vreau sa va prezint iubita mea.
Clara il ia pe Jaremy de cot si ajung in camera se aseaza pe canapea.Jaremy isi da masca jos dar Clara inca o mai tine.Tom vine cu o fata la brat.Jaremy era cu spatele si se uita la niste poze de pe pereti.
-Lume,ea e Katerina Perova,iubita mea.
Jaremy se intoarce uimit si cu gura deschisa.Katerina si Tom?Ce vrea sa ii faca.Vroia sa se duca la ea si sa o stranga de gat pana spune.Dar sa abtinut cu greu Katerina ii zambea intruna.Avea o rochie neagra mulata si subtire.O masca neagra ce ii acoperea doar ochii.Buclele de indreptase si le lasate pe spate.
-Eu sunt Clara,iar el e iubitul meu Jaremy.
-Ma bucur sa va cunosc.Incepe sa zambeasca.
Katerina da mana cu Clara si o face sa simta un sentiment ciudat.Ies iarasi la petrecere.Katerina sta la bratul lui Tom si vorbeau cu alte persoane.Ea ii arunca lui Jaremy o privire si ii face semn cu ochiul.El isi da ochii peste cap si se duce la ei.
-Pot sa iti rapesc pentru un dans partenera?
Tom ii face semn sa ii dea drumul.Jaremy o ia de mana si incep sa danseze.
*FlashBack*
Jonathan si Katerina se hotarasc sa danseze impreuna.Jaremy isi ridica mana si Katerina si-o aseaza pe a ei pe a lui.Jaremy isi lipeste o mana de a ei si alta de talie.Ea ii pune mana dupa gat si isi pune capul pe pieptul lui.Danseaza asa si vorbind.
-Cat timp ai sa stai aici?
-Nu stiu.Cat am sa vreau,daca am de ce sa stau.Vrei sa plec?
-Nu,nu.Cum sa pleci.
Katerina isi ridica capul si ii zambeste dulce.Se indeparteaza de el si pleaca.Jonathan o urmeaza pana intr-o camera mai retrasa.Ea il izbeste de perete si incepe sa il sarute.Il musca de buza fara sa isi dea seama si ii curge sange.Incepe sa ii bea sangele ce curgea din buzele lui delicioase.
-Katerina,ce faci?
-Nimic,vom pleca si tu nu o sa mai ti minte nimic.
Katerina il privea fix in ochii si il constrangea sa uite.Amadoi pleaca.
*EndFlashBack*
-Hm,m-ai invitat la dans.Ca prima data.Am dansat apoi ne-am retras si...
-Da,da,mai dus intr-o camera unde m-ai muscat de buza accidental apoi mi-ai baut sangele.Lasa aminitire.Zi-mi ce vrei de la Tom?E o noua marioneta.
-Ma ajuta sa ma distrez.Nu e tocmai o marioneta asa cum ai fost tu...
-Ai noroc ca e multa lumea...
Katerina il priveste prin masca si chicoteste.
-Ce ar fi daca Clara ar afla de noi.Ce am fost.Ce sunt.Frati ei sa afle ce suntem.
Jaremy ii spuna sa taca ca vorbeste aiurea.Melodia se termina si pleaca amodoi.Katerina la Tom iar Jeremy afara.Ajunge si prietena Katerinei care era vrajitoare.Vroia sa ii foloseasca trupul Clarei.Katerina o vede pe Clara cum urca scarile.
-Tom scuza-ma eu am sa plec acasa.
-Dar...
-Ma lasi sa plec si nu ai sa faci nici o scena!Il costrangea.
-Ok,du-te acasa.Te iubesc.
Katerina se duce dupa Clara.Ea o simte si se intoarce.
-Katerina...Vrei ceva?
-Acum!
-Ce?Clara cade pe podea.
Prietena Katerinei o lovise si cazuse aproape incostienta.O duc intr-o camera.Incepe sa faca un feld e vraja si Katerina intra in corpul Clarei.
-Cat pot sta?
-Cat doresti.Dar ar fi mai bine sa nu stai mult.Dar de ce o faci?
-Pentru Jaremy.
Katerina il iubea si acum dupa atatia ani in care a sta deparde de el.Prietena ei dispare iar Katerina se duce in fata unei oglinzi si vede trupul Clarei.Coboara scarile si iese afara.Il vede pe Jaremy care statea pe banca si privea cerul instelat.Se apropie de el incet si ii pune mainile la ochii.Jaremy isi da seama ca e Clara dupa manusi.O trage de maini si o pune pe picioarele lui si incepe sa o sarute.Katerina era multumita.Jaremy intrase in jocul.Coboara cu saruturile senzuale pe gatul lui.Isi ridica masca pe frunte amdoi pentru ca ii incomadu.Termina amodoi si isi pun mastile apoi pleaca in casa.
Dark D.- Super Fan
Wow:|
De ce mai e Katerina cu Tom daca ea il vrea pe Jaremy?
Nu imi place fata, delooc:|
Saracuta Clara, daar, dupa asta, sigur o sa se razbune>.
I lovee it!
Next;.
De ce mai e Katerina cu Tom daca ea il vrea pe Jaremy?
Nu imi place fata, delooc:|
Saracuta Clara, daar, dupa asta, sigur o sa se razbune>.
I lovee it!
Next;.
pe tom cred ca il folosea doar deci ce vrea aia de la vampiru nostru mic? eu stiu ce vreau de la tine - NEXT
alexandra_kaulitz- Level 6
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 74
Cred ca am sa ma las de el
Dark D.- Super Fan
de ce ?
Poi mi s-a cam luat sa scriu si sa n-am com
Dark D.- Super Fan
eu ce sunt aici? o cretina?? eu si prietena mea andra stam si citim aici ficurile voastre deci ai 2 cititori fideeeeeeeeeeeeeli
)" longdesc="21" /> Sa isi faca si ea cont )" longdesc="21" />
Dark D.- Super Fan
si eu citesc acest fic mereu astept nexturile si le citesc
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
^Astepti,citesti,dar nu comentezi .
Maine cred ca ma apuc de next
Maine cred ca ma apuc de next
Dark D.- Super Fan
deci scz k nu am mai lasat comuri :d am fost in spital iar
totusi ce vrea katerina de la tom?
wtf au facut schimb de creiere sau ceva....si clara?
off nexttttt
totusi ce vrea katerina de la tom?
wtf au facut schimb de creiere sau ceva....si clara?
off nexttttt
karynutza- Level 7
Data de inscriere : 04/02/2011
De corpuri nu de creiere
Dark D.- Super Fan
sorry ea nu vrea sa faca cont pt. ca il are pe al meu al meu al meu si sa vedem nextu
Acum scriu la el.........
Dark D.- Super Fan
Inauntru petrecerea era in toi lumea vorbea,dansa.Katerina ii zambeste lui Jeremy apoi ii mai fura o sarutare.Orele trec iar lumea pleaca pana raman doar Katerina cu Jaremy si fratii sai.Katerina pleaca cu Jaremy acasa la el si incep sa bea.Mai bine zis ea il imbata.Reuseste si incep sa faca dragoste.Katerina il priveste cum doarme bustean.Isi suna vrajitoarea si o cheama.Katerina iese din corpul Clarei si o pune pe pat apoi o drogheaza.
-O sa creada ca s-a imbatat la fel ca Jaremy....Rosteste Katerina.Dar eu am facut dragoste cu el.Apoi chicoteste si pleaca.
Deschide telefonul si vede apeluri de la Tom.Isi da ochii peste cap si il suna.
-Tom,de ce ne mintim singuri?De ce ne facem griji?Nu e o relatie serioasa.
-Stiu,dar esti de mare ajutor si trebuie sa stiu daca esti bine.
-Da,trebuie sa fim precauti.
Katerina inchide telefonul si fara sa se fereasca alearga mai rapid ca masinile.Ajunge acasa unde isi cauta ceva de baut.Simte o prezenta si ceva ce alerga pe langa ea.Isi scoate coltii si ochii i se rosesc.Umbra trece pe langa ea si se intoarce cu fata la ea.
-Jessica?!Isi revine la normal si o imbratiseaza.De ce nu ai anuntat?Vrei ceva de baut?Suc?Apa,ceai,ceafea?
-Wisky.
-Si ce te aduce pe aici?
-Tu,am auzit ca te-ai intors pentru Jaremy.
Katerina lasa paharul jos si ofteaza inchizand ochii.
-Da.Am avut parte de o surpriza.E un vampir puternic...E schimbat.Dar imi placea inainte.Era fara mila,omora din distractie.
-Nu,nu.Jessica lasa paharul pe masa.Omora ca ii spuneai tu.Si cum e iubita lui?Sunteti pritene?
Katerina ia o perna de pe canapea si o arunca in prietena ei.
-Am sa o distrug.Il vreau pe Jaremy.Eu sunt stapana lui.
Jessica ofteaza si bea ce a mai ramas in pahar.
Clara se trezeste buimaca si incepe sa isi plimbe farful degetelor pe trupul lui Jaremy.Il trezeste si incep sa se sarute.El o duce acasa.Clara intra in casa si ii se face sete de sange.Incepe sa manance si mai potoleste foamea.In bucatarie apare si Tom isi ia o rosie si incepe sa o taie.Isi face o rana cu cutitul intentionat si Clara simte mirosul.Ochii isi schimba culoarea,strange pumnul si loveste usor masa.Isi tine respiratia si isi strange mana.Tom se apropie de ea si ii intinde mana.Clara fara sa se gandeasca prea mult se imfrupta din sangele fratelui sau care era delicios si isi potoleste setea.Clara il aude pe Bill ca iese din camera lui,care era la etaj.Isi indeparteaza colti de rana lui Tom si dispare .El o cauta cu privirea.Apare Bill.
-Ce ai facut?!Te-ai taiat?
Tom inca se mai uita dupa Clara si o zareste in spatele lui Bill.
-A da,nu am nimic.Isi trage maneca peste.Se uita numai la Clara,Bill parca nu era langa el.Bill isi da seama ca fratele sau priveste prin el si se intoarce cu spatele.Clara dispare si se duce la baie.Se pune in fata isi da rochia jos si ramane doar in chiloti.Da drumul apei de la ghiuveta.Pe barbia ei era ampretat sangele lui Tom,isi trece limba peste buze si mai simte odata gustul sangelui.Se strang totii in sufragerie.
-Daca Tom si-a prezentat iubita vreau sa o prezint si eu.
Clara si Tom se uitau cu ochii cat cepele la fratele lor.Bill isi facuse o iubita?Ce minune,prea frumos ca sa fie adevarat.
A doua zi Clara e trezita de Tom.Cand il vede isi pune perna pe cap,iar fratele ei o ia.
-Ai degand sa ma chinuiesti toata viata?
Tom tace si o priveste.Ochii lui erau atintiti asupra ei.Tacerea acea era dureroasa si enervanta.Clara se intoarce cu spatele la el si inchide ochii.
-Nu vrei sa devi iarasi om?
Clara isi deschide ochii si se ridica.
-Poti?
-Da,dar trebuie sa stie si Bill,am nevoie si de el.
Pe usa intra Bill.
-Pentru ce e nevoie de mine.Ce trebuie sa stiu?
-O sa creada ca s-a imbatat la fel ca Jaremy....Rosteste Katerina.Dar eu am facut dragoste cu el.Apoi chicoteste si pleaca.
Deschide telefonul si vede apeluri de la Tom.Isi da ochii peste cap si il suna.
-Tom,de ce ne mintim singuri?De ce ne facem griji?Nu e o relatie serioasa.
-Stiu,dar esti de mare ajutor si trebuie sa stiu daca esti bine.
-Da,trebuie sa fim precauti.
Katerina inchide telefonul si fara sa se fereasca alearga mai rapid ca masinile.Ajunge acasa unde isi cauta ceva de baut.Simte o prezenta si ceva ce alerga pe langa ea.Isi scoate coltii si ochii i se rosesc.Umbra trece pe langa ea si se intoarce cu fata la ea.
-Jessica?!Isi revine la normal si o imbratiseaza.De ce nu ai anuntat?Vrei ceva de baut?Suc?Apa,ceai,ceafea?
-Wisky.
-Si ce te aduce pe aici?
-Tu,am auzit ca te-ai intors pentru Jaremy.
Katerina lasa paharul jos si ofteaza inchizand ochii.
-Da.Am avut parte de o surpriza.E un vampir puternic...E schimbat.Dar imi placea inainte.Era fara mila,omora din distractie.
-Nu,nu.Jessica lasa paharul pe masa.Omora ca ii spuneai tu.Si cum e iubita lui?Sunteti pritene?
Katerina ia o perna de pe canapea si o arunca in prietena ei.
-Am sa o distrug.Il vreau pe Jaremy.Eu sunt stapana lui.
Jessica ofteaza si bea ce a mai ramas in pahar.
Clara se trezeste buimaca si incepe sa isi plimbe farful degetelor pe trupul lui Jaremy.Il trezeste si incep sa se sarute.El o duce acasa.Clara intra in casa si ii se face sete de sange.Incepe sa manance si mai potoleste foamea.In bucatarie apare si Tom isi ia o rosie si incepe sa o taie.Isi face o rana cu cutitul intentionat si Clara simte mirosul.Ochii isi schimba culoarea,strange pumnul si loveste usor masa.Isi tine respiratia si isi strange mana.Tom se apropie de ea si ii intinde mana.Clara fara sa se gandeasca prea mult se imfrupta din sangele fratelui sau care era delicios si isi potoleste setea.Clara il aude pe Bill ca iese din camera lui,care era la etaj.Isi indeparteaza colti de rana lui Tom si dispare .El o cauta cu privirea.Apare Bill.
-Ce ai facut?!Te-ai taiat?
Tom inca se mai uita dupa Clara si o zareste in spatele lui Bill.
-A da,nu am nimic.Isi trage maneca peste.Se uita numai la Clara,Bill parca nu era langa el.Bill isi da seama ca fratele sau priveste prin el si se intoarce cu spatele.Clara dispare si se duce la baie.Se pune in fata isi da rochia jos si ramane doar in chiloti.Da drumul apei de la ghiuveta.Pe barbia ei era ampretat sangele lui Tom,isi trece limba peste buze si mai simte odata gustul sangelui.Se strang totii in sufragerie.
-Daca Tom si-a prezentat iubita vreau sa o prezint si eu.
Clara si Tom se uitau cu ochii cat cepele la fratele lor.Bill isi facuse o iubita?Ce minune,prea frumos ca sa fie adevarat.
A doua zi Clara e trezita de Tom.Cand il vede isi pune perna pe cap,iar fratele ei o ia.
-Ai degand sa ma chinuiesti toata viata?
Tom tace si o priveste.Ochii lui erau atintiti asupra ei.Tacerea acea era dureroasa si enervanta.Clara se intoarce cu spatele la el si inchide ochii.
-Nu vrei sa devi iarasi om?
Clara isi deschide ochii si se ridica.
-Poti?
-Da,dar trebuie sa stie si Bill,am nevoie si de el.
Pe usa intra Bill.
-Pentru ce e nevoie de mine.Ce trebuie sa stiu?
Dark D.- Super Fan
de ce vrea aia so omoare pe clara?
va deveni clara om din nou?
intrebarile astea sper sa le aflu in nexturile viitoare
va deveni clara om din nou?
intrebarile astea sper sa le aflu in nexturile viitoare
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Cred ca nextu va intarzia......mult.
Nu mai stiu ce sa scriu.
Am atatea idei...dar vreau sa le imbin.
O sa imi ia mult...Acum am impresiat ca scriu fara rost......
Nu mai stiu ce sa scriu.
Am atatea idei...dar vreau sa le imbin.
O sa imi ia mult...Acum am impresiat ca scriu fara rost......
Dark D.- Super Fan
deci poti sa te faci inapoi om dar trebuie sa-i spui lui bill astai cam nasol
off deci dc vrea aia so omoare pe clara
deci next
off deci dc vrea aia so omoare pe clara
deci next
karynutza- Level 7
Data de inscriere : 04/02/2011
Aseara in timp ce faceam dus mi-a facut putin curat prin idei :)" longdesc="21" />
Clara se uita speriata la Tom.
-Trebuie sa sti ca..eu si...Katerina nu suntem un cuplu perfect.Defat nu suntem un cuplu,a fost o greseala.Am nevoie de tine cu sfaturi sa scap de ea.
-Te descurci si singur.Deci...ar trebui sa mergem la cafenea sa ne intalnim cu Caroline.
Baietii pleaca,iar Clara il suna pe Jaremy sa ii spuna ca aproape Bill aflase de ea.Termina de vorbit si isi cauta niste haine.Isi ia ceva in care sa se simta comod,ceva casual.Isi ia pantaloni scurti de blugi,un tricou negru si lasa maneca sa ii cada pe umar si sandale negre cu toc si tinte.
.
Pleaca totii trei si la cafenea se intalnesc cu o fata blonda.
-Buna,eu sunt Caroline.
Clara da mana cu ea zambind si zambet dispare la atingerea dintre cele doua.Tom le observa si isi da seama ca e ceva.
-Nu va duceti voi ca doi porumbei sa luati sucurile?
Cei doi accepta si pleaca.Tom ii pune intrebari Clara.nu avea raspunsuri.
-Cand am dat mana cu ea am simtit un fior.Voi de ce nu il simtiti?Sunteti tot vrajitori.
-Shht,da dar nu si vampiri.
Ii face semn sa taca.Se aseaza la masa si Caroline pleaca pana la baie.Clara o aude cum vorbeste la telefon."M-am intalnit si cu frati lui.Hmm,poate o sa-l am si pe Tom,dar...Sora-sa Clara parca,e vampir.Cred ca si-a dat seama ca sunt si eu".Clara se ridica in picioare si se uita cu ochii mari la Tom si se duce la baie.Intra peste Caroline si ii strange gatul cu putere.
-Ce vrei?
-Sa imi dai drumul.
Clara o strange si mai tare intreband-o iarasi.
-Daca nu te desparti de Bill si dispari am sa te fac eu sa dispari!
Iese din baie si se duce la Tom il ia si pleaca.Ii poveste tot ce auzise si facuse.Iese si Caroline din baie si se aseaza langa Bill.
-Te rog sa nu te superi,dar relatia asta nu are sens.Eu nu te iubesc.Caroline pleaca si Bill ramane singur.
Katerina ii face o vizita lui Jeremy.Ii dechide usa apoi o inchide cand o vede.
-Jaremy deschide.
-Nu!
-Vreau sa vorbim!
-Nu avem ce,asa ca pleaca.
-E vorba despre Clara.
Jaremy ii deschide usa
-Daca nu te desparti de ea,o sa moara.
Jaremy o invita inauntru inchizand ochii.Katerina il urmeaza pana buzatarie.El deschide un sertar de unde scoate o lingura de lem o rupe silentios pentru a nu-si da seama Katerina.
-Ce ziceai ca o sa pateasca Clara?
Ii infige lingura in stomac si Katerina cade la pamant.
-Asculta-ma bine!. Daca te m-ai bagi in viata mea! Daca tu te mai ei de Clara, urmatorul tepus va fi in inima. Acum pleaca.
O ia de brat si o da afara.
Clara se uita speriata la Tom.
-Trebuie sa sti ca..eu si...Katerina nu suntem un cuplu perfect.Defat nu suntem un cuplu,a fost o greseala.Am nevoie de tine cu sfaturi sa scap de ea.
-Te descurci si singur.Deci...ar trebui sa mergem la cafenea sa ne intalnim cu Caroline.
Baietii pleaca,iar Clara il suna pe Jaremy sa ii spuna ca aproape Bill aflase de ea.Termina de vorbit si isi cauta niste haine.Isi ia ceva in care sa se simta comod,ceva casual.Isi ia pantaloni scurti de blugi,un tricou negru si lasa maneca sa ii cada pe umar si sandale negre cu toc si tinte.
.
Pleaca totii trei si la cafenea se intalnesc cu o fata blonda.
-Buna,eu sunt Caroline.
Clara da mana cu ea zambind si zambet dispare la atingerea dintre cele doua.Tom le observa si isi da seama ca e ceva.
-Nu va duceti voi ca doi porumbei sa luati sucurile?
Cei doi accepta si pleaca.Tom ii pune intrebari Clara.nu avea raspunsuri.
-Cand am dat mana cu ea am simtit un fior.Voi de ce nu il simtiti?Sunteti tot vrajitori.
-Shht,da dar nu si vampiri.
Ii face semn sa taca.Se aseaza la masa si Caroline pleaca pana la baie.Clara o aude cum vorbeste la telefon."M-am intalnit si cu frati lui.Hmm,poate o sa-l am si pe Tom,dar...Sora-sa Clara parca,e vampir.Cred ca si-a dat seama ca sunt si eu".Clara se ridica in picioare si se uita cu ochii mari la Tom si se duce la baie.Intra peste Caroline si ii strange gatul cu putere.
-Ce vrei?
-Sa imi dai drumul.
Clara o strange si mai tare intreband-o iarasi.
-Daca nu te desparti de Bill si dispari am sa te fac eu sa dispari!
Iese din baie si se duce la Tom il ia si pleaca.Ii poveste tot ce auzise si facuse.Iese si Caroline din baie si se aseaza langa Bill.
-Te rog sa nu te superi,dar relatia asta nu are sens.Eu nu te iubesc.Caroline pleaca si Bill ramane singur.
Katerina ii face o vizita lui Jeremy.Ii dechide usa apoi o inchide cand o vede.
-Jaremy deschide.
-Nu!
-Vreau sa vorbim!
-Nu avem ce,asa ca pleaca.
-E vorba despre Clara.
Jaremy ii deschide usa
-Daca nu te desparti de ea,o sa moara.
Jaremy o invita inauntru inchizand ochii.Katerina il urmeaza pana buzatarie.El deschide un sertar de unde scoate o lingura de lem o rupe silentios pentru a nu-si da seama Katerina.
-Ce ziceai ca o sa pateasca Clara?
Ii infige lingura in stomac si Katerina cade la pamant.
-Asculta-ma bine!. Daca te m-ai bagi in viata mea! Daca tu te mai ei de Clara, urmatorul tepus va fi in inima. Acum pleaca.
O ia de brat si o da afara.
Dark D.- Super Fan
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Love Never Fails [ Gay love ]
» The Vampire Diaries
» Interview with the Vampire
» Vampire story...
» Vampire Diaries Romania
» The Vampire Diaries