Vampire Love
+14
karynutza
Blasphemia
Aki (ﺕ).
skater.girl
BlackCat.Denny
~ale.TH~
Ioana;x
Black Rainbooow<3
alexandra_kaulitz
Nephilim.
D u s t .
MeJe
Anne` K
Dark D.
18 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 6 din 13
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Vampire Love
Ms de commenturi.
Maine cred ca am sa pun next.
Maine cred ca am sa pun next.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
deci cu intarziere am citit si eo tot pana aici
ador ficu si imi place la nebunie k e cu vampiri
dar totusi ce draq era cu vampiri aia?
ma bucur k si-a revenit clara
ce sa mai zic decat....NEXT!!!
ador ficu si imi place la nebunie k e cu vampiri
dar totusi ce draq era cu vampiri aia?
ma bucur k si-a revenit clara
ce sa mai zic decat....NEXT!!!
karynutza- Level 7
Data de inscriere : 04/02/2011
Varsta : 27
Clara deschide ochii si sorbe tot sangele din bufnita.Isi recapata cat de cat puterile.Isi trece mana prin par si se uita umita la Jaremy.El lasa ochii in jos si o lasa sa vorbeasca.
-Am revenit din morti!
-Tu esti deja moarta!
Clara lasa ochii in pamant si se uita la vampiri morti,intreaba nedumerita de ei.Jaremy isi aminteste si ii strange pe toti intr-un loc apoi le da foc.Flacara era asa mare de parca ajungea deasupra copacilor.Clara privea uimita si ii placea cum se vedea.
-Ce repede ard.De ce?Nici macar nu ai tornat ceva pe ei sa ia foc asa.
-Un atuu,un dezanvataj al vanpirlor.Si ii face cu ochiul.Vezi draga mea,sa ai grija!
Clara da din cap afirmativ si inchite in sec 'Draga mea' auzea numai acest cuvant in minte.Focul se stinge Clara da sa plece.Jaremy o striga si o roaga sa ramana cu el toata noaptea oricum ea nu avea nevoie de somn.Se apropie usor de ea si ii pune mana dupa gat si o saruta.Clara ii raspunde sarutului si ramane uimita.
-Noi doi eram un cuplu...Ii rosteste suav Jaremy.
Clara sa din cap si ii zambeste dulce.Jaremy isi duce mana la ochii ei si cu cealalta scoate din buzunar o cutiuta mov.O pune pe Clara sa tina ochii inchisi si scoate din cutie un colier alb cu un fluturas.
Deschide usor palma Clarei si il pune in palma si ii inchide mana.Deshide ochii si priveste colierul fiind seara nu isi da seama de toate detaliile lui asa ca aprinde telefonul.Se uita la colier apoi la Jaremy care ia colierul si il pune gat..Ii zambeste si il strange in brate.
-La multi ani!Stiu ca nu ti-am oferit un decor prea romantic sau ceva mai bun decat niste crime si...aproape ca ti-am aduc moartea...
Clara isi pune varful degetelor peste buzele fine ale lui Jaremy si ii sopteste sa taca.
-Nu conteaza,esti cu mine!Sunt partial in viata!Nu conteaza...chiar si asa te iubesc.
Jaremy ii saruta fruntea si o strange la piept cateva minute.Acel moment a fost intrerupt de tonul de apel al telefonului Clarei.Isi cere scuze si raspunde...era Bill.Vroia sa vina acasa.Isi mai cere scuze si incearca sa plece.
-Stai!
Jaremy o trage inapoi si o mai saruta inca odata,apoi se ofera sa o conduca pana acasa.Pe drum se tineau de mana,vorbeau isi zambeau isi mai lipeau buzele era ca doi oameni normali.Nu iti putea trece prin minte ca acum o ora ei omorau vampiri pentru siguranta oamenilor.Ajung in fata casei si Jaremy o ridica in brate apoi mai saruta odata.O lasa jos si Clara ii ia fata in maini apoi mai saruta usor buzele.
-Am revenit din morti!
-Tu esti deja moarta!
Clara lasa ochii in pamant si se uita la vampiri morti,intreaba nedumerita de ei.Jaremy isi aminteste si ii strange pe toti intr-un loc apoi le da foc.Flacara era asa mare de parca ajungea deasupra copacilor.Clara privea uimita si ii placea cum se vedea.
-Ce repede ard.De ce?Nici macar nu ai tornat ceva pe ei sa ia foc asa.
-Un atuu,un dezanvataj al vanpirlor.Si ii face cu ochiul.Vezi draga mea,sa ai grija!
Clara da din cap afirmativ si inchite in sec 'Draga mea' auzea numai acest cuvant in minte.Focul se stinge Clara da sa plece.Jaremy o striga si o roaga sa ramana cu el toata noaptea oricum ea nu avea nevoie de somn.Se apropie usor de ea si ii pune mana dupa gat si o saruta.Clara ii raspunde sarutului si ramane uimita.
-Noi doi eram un cuplu...Ii rosteste suav Jaremy.
Clara sa din cap si ii zambeste dulce.Jaremy isi duce mana la ochii ei si cu cealalta scoate din buzunar o cutiuta mov.O pune pe Clara sa tina ochii inchisi si scoate din cutie un colier alb cu un fluturas.
Deschide usor palma Clarei si il pune in palma si ii inchide mana.Deshide ochii si priveste colierul fiind seara nu isi da seama de toate detaliile lui asa ca aprinde telefonul.Se uita la colier apoi la Jaremy care ia colierul si il pune gat..Ii zambeste si il strange in brate.
-La multi ani!Stiu ca nu ti-am oferit un decor prea romantic sau ceva mai bun decat niste crime si...aproape ca ti-am aduc moartea...
Clara isi pune varful degetelor peste buzele fine ale lui Jaremy si ii sopteste sa taca.
-Nu conteaza,esti cu mine!Sunt partial in viata!Nu conteaza...chiar si asa te iubesc.
Jaremy ii saruta fruntea si o strange la piept cateva minute.Acel moment a fost intrerupt de tonul de apel al telefonului Clarei.Isi cere scuze si raspunde...era Bill.Vroia sa vina acasa.Isi mai cere scuze si incearca sa plece.
-Stai!
Jaremy o trage inapoi si o mai saruta inca odata,apoi se ofera sa o conduca pana acasa.Pe drum se tineau de mana,vorbeau isi zambeau isi mai lipeau buzele era ca doi oameni normali.Nu iti putea trece prin minte ca acum o ora ei omorau vampiri pentru siguranta oamenilor.Ajung in fata casei si Jaremy o ridica in brate apoi mai saruta odata.O lasa jos si Clara ii ia fata in maini apoi mai saruta usor buzele.
Dark D.- Super Fan
uuuiii ce mijto e lanticu
ieii sunt impreuna ma bucur
ieii nu stiu ce sa mai zic
next!!!!!
ieii sunt impreuna ma bucur
ieii nu stiu ce sa mai zic
next!!!!!
karynutza- Level 7
Am cam gresit cu lanticul ca e cam de varsta noastra si ea facea 20 de ani =]]]
Dark D.- Super Fan
mda
eh dar nu conteaza
app m-am apucat de next la ficu nostru
eh dar nu conteaza
app m-am apucat de next la ficu nostru
karynutza- Level 7
Whoh,insfarsit :]].
Dark D.- Super Fan
ce frum este sper ca Bill si Tom sa fie de acord.
NEXT
NEXT
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Sper sa va placa
Clara ii da drumul maini lui si se indreapta spre usa,pune mana pe cleanta si isi mai arunca o privire peste umar.Il vede pe Jaremy care ii zambeste si ii face semn cu mana.Ea da din cap si intra in casa.Intra usor fara sa faca vreun sune,urca usor si gratios scarile deparca ar pluti.Se duce spre camera lui Bill si vede usa usor crapata si pe el cum doarme.Se intoarce trecand prin fata baii si simte un miros de sange ce o face sa se opreasca.Isi duce mana pe abdomen si una de perete apoi cade in genunchi.Ochii ei isi schimbasera deja culoarea.Setea se mai potoleste si se ridica de jos apoi intra in baie.Il vede pe Tom cu o rana pe frunte care sangera abundent.Clara se apropie de el si priveste sangele apoi inghite in sec.Tom se pune jos pe gresie si Clara ia un prosop pe care il uda si incepe sa il stearga de sange.Mai curce putin si ea isi duce decete pe sangele lui murdarinduse apoi isi duce degetele pe buze.Tom ramane uimit si o priveste ciudat fiind beat.Ochii Clarei se rosesc instantaneu si isi infige coltii in gatul fratelui sau.Se desprinde cu greu si isi sterge sangele ce ii curgea pe barbie si isi cere scuze,apoi il constrange sa se duca la culcare sa uite ce i-a facut,a doua zi sa isi acunda rana de pe gat si sa spuna ca a fost o fata la club.Tom pleaca si Clara ramane singura,isi duce mana la frunte si se aseaza pe gresie,se ridica sprijinindu-se de ghiuveta si isi da hainele jos apoi intra in cada si isi face o baie.Termina si pleaca usor spre camera ei.Adoarme cu imaginea fratelui sau si a ei cand ii sorbea sangele.Dimineata Bill intra in camera ei si draperia intunecata lasand soarele sa intre in camera acoperind corpul aproape gol al surori sale.Clara se trezeste imediat din cauza soarelui tresarind puternic.Se ridica in sezut si il vede pe Bil,isi duce mana pe frunte si inchide ochii.
-La multi ani.!Si o imbratiseaza calduros.
Ii lasa pe pat si ii lasa doua carti una mare si alta mai micuta.Clara le priveste nedumerita si isi stramba sprancenele.
-Am vrut sa iti spun de mai mult timp,de cand ai implinit 18 ani tot vroiam sa iti spun adevarul.
Bill ia de pe un manechin o esarfa cu pene galbene si rupe cateva.Le aseaza pe pat apoi isi pune mainile deasupra lor la o distanta de cativa centimetri.Isi inchide ochii apoi isi deschide ochii si pene incep sa se ridice usor.
Clara ii da drumul maini lui si se indreapta spre usa,pune mana pe cleanta si isi mai arunca o privire peste umar.Il vede pe Jaremy care ii zambeste si ii face semn cu mana.Ea da din cap si intra in casa.Intra usor fara sa faca vreun sune,urca usor si gratios scarile deparca ar pluti.Se duce spre camera lui Bill si vede usa usor crapata si pe el cum doarme.Se intoarce trecand prin fata baii si simte un miros de sange ce o face sa se opreasca.Isi duce mana pe abdomen si una de perete apoi cade in genunchi.Ochii ei isi schimbasera deja culoarea.Setea se mai potoleste si se ridica de jos apoi intra in baie.Il vede pe Tom cu o rana pe frunte care sangera abundent.Clara se apropie de el si priveste sangele apoi inghite in sec.Tom se pune jos pe gresie si Clara ia un prosop pe care il uda si incepe sa il stearga de sange.Mai curce putin si ea isi duce decete pe sangele lui murdarinduse apoi isi duce degetele pe buze.Tom ramane uimit si o priveste ciudat fiind beat.Ochii Clarei se rosesc instantaneu si isi infige coltii in gatul fratelui sau.Se desprinde cu greu si isi sterge sangele ce ii curgea pe barbie si isi cere scuze,apoi il constrange sa se duca la culcare sa uite ce i-a facut,a doua zi sa isi acunda rana de pe gat si sa spuna ca a fost o fata la club.Tom pleaca si Clara ramane singura,isi duce mana la frunte si se aseaza pe gresie,se ridica sprijinindu-se de ghiuveta si isi da hainele jos apoi intra in cada si isi face o baie.Termina si pleaca usor spre camera ei.Adoarme cu imaginea fratelui sau si a ei cand ii sorbea sangele.Dimineata Bill intra in camera ei si draperia intunecata lasand soarele sa intre in camera acoperind corpul aproape gol al surori sale.Clara se trezeste imediat din cauza soarelui tresarind puternic.Se ridica in sezut si il vede pe Bil,isi duce mana pe frunte si inchide ochii.
-La multi ani.!Si o imbratiseaza calduros.
Ii lasa pe pat si ii lasa doua carti una mare si alta mai micuta.Clara le priveste nedumerita si isi stramba sprancenele.
-Am vrut sa iti spun de mai mult timp,de cand ai implinit 18 ani tot vroiam sa iti spun adevarul.
Bill ia de pe un manechin o esarfa cu pene galbene si rupe cateva.Le aseaza pe pat apoi isi pune mainile deasupra lor la o distanta de cativa centimetri.Isi inchide ochii apoi isi deschide ochii si pene incep sa se ridice usor.
Dark D.- Super Fan
Wooooaa. Ce, ce , ce?
Ce adevar?
Sii chesta cu "tu esti deja moarta".
Nu prea inteleg.
Asteept next.
Ce adevar?
Sii chesta cu "tu esti deja moarta".
Nu prea inteleg.
Asteept next.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Varsta : 26
Adica,ea a devin vampir dupa ce a murit.Ca toti vampiri is mortaciuni ambulante =]]
Dark D.- Super Fan
Uuuu, asta chiar nu stiam:)))
Ciudat.
Tom e si el acum o mortaciune ambulanta?)" longdesc="21" />)
Ciudat.
Tom e si el acum o mortaciune ambulanta?)" longdesc="21" />)
Nu,el e un vrajitor =]]
Dark D.- Super Fan
Acuum inteleg. Si daca el si Bill sunt vrajitori, nu ar trebui sa fie si Clara? ?" longdesc="39" />
Puune next si lamureste'ma:D
Puune next si lamureste'ma:D
Sper sa te lamureasca,daca nu sa imi spui ce vrei sa afli
Clara priveste cu ochii bulbucati toata scena,nu pricepea cum de a facut asta.Se uita daca e vreun geam sau o usa deschisa care sa faca curent,dar nu.Se mai uita odata la penele ce pluteau usor si nestingherite.
-Asta sunt eu,tu,Tom.!Avem cum sar zice puteri magice.Iti aminteati cand ai absolvit clasa a 8-a si ai venit cu fetele acasa sa va aratati rochile.
-Nu pot sa nu uit cu proasta aia de Larisa a avut aceasi rochie ca a mea si a luat foc din senin...
-Nu,nu a fost din senin.Te uitai la ea cu prea multa furie cine stie ce iti imaginai sa ii faci si a luat foc.
Clara ramane uimita si Bill pleaca fiind chemat de David la studio.Pune mana cartea cea mare si neagra si simte cum ii ard degetele.Mai incearca dar aceasi senzatie o cuprinde iarasi.Ia un betisor si da copertile apo cateva file si ii atrage privirea profunda niste randuri care spuneau cum cartea nu poate fi deschisa de vampiri si de varcolaci si mai jos o vraja care putea face sa fie deschisa si atinsa doar de unul.Clara citeste apoi recita acea vraja.Termina cuvintele si pune mana pe carte si nu mai simte nimic.Incepe sa o rasfaioasca si gaseste iarasi subiectul vampir.Vede o vraja ce poate readuce un vampir la umanitate.Ia telefonul si il suna pe Jaremy si ii cere sa se intalneasca im padure.Clara ajunge prima si se aseaza pe iarba si bucurandu-se de razele jucause ce ii inveleau fata.Adierea racoroasa a vantului misca crengile si umbra copacilor.Tinea carte stransa la piept si ochii inchise,aude un fosnet si simte o umbra ce ii acoperea fata.Tresare si ataca acea umbra izbind-o de un copac si strangadu-i gatul.,il vede pe Jaremy si ii da drumul.Isi cere scuze spunand ca e cam agitata.Se aseaza amadoi la umbra copacului.Si Clara incepe sa ii povesteasca tot ce aflase.
-Asta inseamna ca esti si tu!Cea ce te face si mai invincibila.
-Da,dar uite ce am gasit.
Ridica cartea si ii arata si lui acea vraja de a transforma un vampir in omul ce a fost.Jaremy pune mana pe carte si mana incepe sa ii arda si pielea sa se inroseasca.Ia rapid mana si pielea isi revine.Clara ii explica ca acea carte e vrajita si doar ea o poate atinge.Incepe sa ii spuna ca doreste sa redevina iarasi om,ii placea asa cum era atunci.Era fragila,mirosea a om,avea blandete,nu era un mostru ce tanjea dupa sangele oamenilor.
-Asta chiar iti doresti?As zice sa nu o faci,ince mai trebuie sa ramai asa,nu dupa ce am omorat atatia vampiri.Am nevoie sa fi asa.Trebuie sa fi asa,doar vrei sa mori.
Clara lasa ochii in jos si lasa o lacrima sa curga usor pe obrazul palid.
-Aseara am baut din sangele frateleui meu!
Dark D.- Super Fan
Ieee, m'am lamurit.
Faza cu rochia a fost tare:))
Si pana la urma o sa redevina din nou om?
Asteept inca un next " longdesc="6" />
Faza cu rochia a fost tare:))
Si pana la urma o sa redevina din nou om?
Asteept inca un next " longdesc="6" />
what din sangele lui Bill?
oo astept nextul
oo astept nextul
~ale.TH~- Level 6
Din sangele lui Tom uitate la next din urma
Dark D.- Super Fan
aaa, ala am uitat sal citesc
il citeasc acu
il citeasc acu
~ale.TH~- Level 6
Cititor nou sau ma rog eu )" longdesc="21" />
Imi place mult fic'ul tau si imi pare rau ca nu ti'am lasat commuri mai de mult, dar am fost cam ocupata {scoala ... }
Imi place mult cum povestestii si cum decurge actiunea. Imi pare rau pentru ea ca a devenit un vampir, parca stiu cum se simte ca a baut din sangele lui Tom ... numai eu l'am muscat pe unchiumeo pana i'a dat sangele )" longdesc="21" /> . Ma rog, vleau NEXT
Imi place mult fic'ul tau si imi pare rau ca nu ti'am lasat commuri mai de mult, dar am fost cam ocupata {scoala ... }
Imi place mult cum povestestii si cum decurge actiunea. Imi pare rau pentru ea ca a devenit un vampir, parca stiu cum se simte ca a baut din sangele lui Tom ... numai eu l'am muscat pe unchiumeo pana i'a dat sangele )" longdesc="21" /> . Ma rog, vleau NEXT
Free Hugs.- Level 6
Data de inscriere : 27/02/2011
Varsta : 25
deci imi place
ce tris ea vrea sa fie on si nu prea poate din cauza lui
o sa faca vraja pana la urma?
deci next
ce tris ea vrea sa fie on si nu prea poate din cauza lui
o sa faca vraja pana la urma?
deci next
karynutza- Level 7
Poi maine am sa pun next ca nu prea mai am inspiratie.
Dark D.- Super Fan
oki astept(am)
karynutza- Level 7
Akm ma apuc sa scriu
Dark D.- Super Fan